Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeni Kral Aatıf
SivasSpor.Com 19.05.2014, 10:09 http://resimzade.com/Show.html?i=44166&token=25577
Sivasspor'un başarılı futbolcusu Aatıf Chahechouhe, attığı 17 golle sezonun gol kralı olurken, bu futbolcuyu, 16 golle Galatasaraylı Burak Yılmaz, on beşer golle de Kasımpaşalı Scarione ve Fenerbahçeli Sow takip etti.
Süper Lig'de gol krallığı
Aatıf Chahechouhe: 17 gol (Sivasspor)
Burak Yılmaz: 16 gol (Galatasaray)
Scarione: 16 gol (Kasımpaşa)
Sow: 15 gol (Fenerbahçe)
Cenk Tosun: 13 gol (Gaziantespor)
Almeida: 13 gol (Beşiktaş)
Henrique: 13 gol (Trabzonspor)
Stancu: 13 gol (Gençlerbirliği)
Gekas: 13 gol (Konyaspor)
legolass 19.05.2014, 10:17 gol krali olacagim diye kac macta bizi bencilliklerin yakti.tebrikler gol krallign icin ama biraz daha sagina soluna bakip uygun biri varmi gorseydin her gordugn yerden vurDun
34MUAMMER58 19.05.2014, 10:25 o krallık hevesin değilmiki bizi 4.lükten etti hatta şampiyonlar liginden etti ,biraz insan takım arkadaşlarına saygı duyar bomboş utakaya pas versen belki gol atıp rahatlıyacağız belki daha fazlasını atacağız ,hakkını inkar etmiyorum faydası çok olduda neyseee...hayırlı olsun diyelim
58Taraftar 19.05.2014, 10:32 Aatif icin hayirli olsun, ins. önümüzdeki sezonlarda daha cok gol atar
yorumyapıyombenya 19.05.2014, 10:52 17 gol attıysa bir o kadarda bencilliği yüzünden kaçırdı
agumus_58 19.05.2014, 10:53 takımımız ilk defa bir gol kralı çıkarıyor. bunu daha önceki yıllarda deselerdi muhtemelen rüya gibi gelirdi bize ama artık gerçek. öncelikle sırf bu sebepten dolayı kralımızı can-ı gönülden tebrik ederiz.
önümüzdeki sezon da bizle birlikte olacaksa eğer mutlaka ceza sahası dışı şutlarını geliştirmesi gerekiyor. tabiri caizse "kız gibi" vuruşlar yapıyor. topu hiç havalandıramıyor. carlos ve antrenörlerin de bu eksikliği görerek bu konuda gerekli antrenmanları oyuncuya yaptırması gerekiyor.
58YIGIDO58 19.05.2014, 11:13 Hayirli olsun Aatif gol krali oldugun icin.
Ama senin gol krali olduguna sevineyim mi üzüleyim mi bilmiyorum ki.
Gol krali olacagim diye bencillestin ve belkide Sivassporun 1 sezonluk Avrupa emegini bisa cikardin. :mad:
BizeHerYerSivas 19.05.2014, 11:17 aatıf bizi hem çok sevindiriyor hemde çok üzüyor aatıf ı bu sene iyi bir paraya satıp yerinede serdar gürler ve deniz yılmaz ı almalıyız.
PETKOVİC 19.05.2014, 12:13 kendi menfaatleri için takımımızı yaktı.. gol kralı olduğu için tebrik ediyorum ama hiçbir zaman gözümde bir kral değil! bu sene cicinho da costa ziya ve burhan alkışı hakeden isimlerdi.. (aydını tanımıyorum)
cemal58yiğido 19.05.2014, 12:34 her ne kadar bencilliklerinden dem vursakta forvetsiz oynadığımız dönemlerde o olmadan hiçbir varlık gösteremezdik.ayrıca aydın gibi maç seçen futbolcular gibi yapmayıp takıma bağlılığını gösterip sözleşmesini uzatmasını kimse hatırlamıyor. tebrikler aatif iyiki bizimlesin...
cemahmety 19.05.2014, 12:36 Bazı maçlarda gerçekten bencil davranmadı değil ama Aatıf'ı tebrik ediyoruz. gol krallığını Sivasa getirdi bir sezonda en çok gol atan Sivaslı oldu. Takımımızda kalmasını ve başarılarının devamını diliyorum.
Aatıfı gol krallığından dolayı tebrik ederiz ama bize 2. yarının birçok maçında gol krallığında yarışından dolayı çok puanımızın kaybına neden olduğunuda unutamıyoruz.en son akşamki maçda tuzu biberi oldu.
helal olsun atıf a hem oyunculuğuyla hem kişiliğiyle adam gibi adam sonuna kadar hakketti rebrik ederim.
Önce Sivasspor 19.05.2014, 14:56 Krallık için takımı yaktı neyse tebrik ediyorum.
yigido635 19.05.2014, 18:00 ekstra bi odul alacak mi acaba gol krali oldugu icin
ihtiyar yiğido 19.05.2014, 21:41 Atif bir çok maçta Sivasspor'u sırtladı, bu kadar olumsuzluklara rağmen şahsi becerileri ile 18 gol attı. Takımın buralara gelmesinde büyük katkısı varken, bir iki maça bakarak karar verenler, takımdaki tüm oyuncuların hatasından dolayı 4. Olamamamızın faturasını Aatıfa kesmesini insafsızlık olarak değerlendiriyorum.
Bazı futbolcuların Sivasspor'u hiçe sayarak sezon bitmeden başka takımlan ön anlaşma imzalarken o sözleşmesini uzattı, lütfen biraz kadirşinas olalım ve yiğido adına layık olalım
58_Buğra_98 20.05.2014, 08:15 Tebrikler kral... Bencilliklerini göz ardı edersek ilk defa bu krallığı sen yaşattığın için, SİVASSPOR forması ile bir kral çıktığı için teşekkürler.
Bence ikinci kralımız "Asist Kralı" Cicinho seni de tebrik ediyorum.
Üçüncü kralımız da SİVASSPOR ligde ençok gol atan ikinci takım olmakla beraber maçlarında ençok gol izlenen takım (60+55=115 gol) seni de tebrik ediyor ve Avrupa kupalarında başarılar diliyorum.
hukukçu58 20.05.2014, 13:41 Geçen yıl arkadaşlarla kalabalık bir ortamda fenerbahçe-SİVASSPOR kupa maçını seyrederken aradan biri bu atıfı aykut kocaman istiyormuş deyince,başka biri çıkıp ne yapacak fener bunu,fenerde oynayamaz,demişti.Bunun üzerine ben demiştim bu adam gol kralı olacak.Beni yanıltmadığın için teşekkürler Kral.(bi anımdı paylasayım istedim) :):)
B.DUMANLI 20.05.2014, 18:40 Gol kralligi hayirli ugurlu olsun diyelim.Bazi maclarda Aatif sahsi davranmamis olsaydi simdi ligi 4. olarak bitirmistik en azindan Trabzon´u sevindirmemis olacaktik ve kulübün maddi girdisi dahada fazla olacakti...
|