Orijinalini görmek için tıklayınız : Aydın Çok Pişman

SivasSpor.Com
24.05.2014, 11:59
http://resimzade.com/Show.html?i=44143&token=24205

Bursaspor başkan adayı Mesut Mestan'ın başkan seçilmesi halinde Bursaspor'la 4 yıllık ön sözleşme imzalayan Aydın Karabulut, Mestan'ın başkan seçilmemesi nedeniyle şimdi bin pişman.

Bursaspor'da başkanlık yarışında Aydın Karabulut'un ön protokol imzaladığı Mesut Mestan 691 oy alırken, Recep Bölükbaşı 1068 oy alarak yeni başkan oldu.

Ligin son maçına bile çıkmadan Bursaspor Başkan adayının seçim mezesi olan Aydın'a Sivasspor taraftarları büyük tepki göstermiş yaptığı hareketi eleştirmişti. Sivasspor yönetimininde Aydın'ın henüz lig bitmeden daha başkan bile olmayan birisinin seçim çalışmalarına katılarak imza atmasına büyük tepki gösterdiği biliniyor. Aydın'ın yaptığından dolayı pişman olduğu ve en az 1 sezon daha Sivasspor formasını giymek istediği gelen haberler arasında. Ancak Aydın ve Sivasspor'un yollarının ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

SivasSpor.Com Özel

yorumyapıyombenya
24.05.2014, 12:10
İyi olmuş Beter ol aydın. pirince giderken evdeki bulgurdan oldu. Sivasspor da böyle karaktersiz oyunculara yer olmamalı.

58YIGIDO58
24.05.2014, 12:21
Ee biz dedik degilmi pisman olacaksin diye Aydin Karabulut !!

BizeHerYerSivas
24.05.2014, 12:25
trabzon da peşindeydi bursa almazsa bizden de çıktı tranbzonun yolunu tutar işte o zaman sivas sınırlarından içeri adımını atmasın bir profesyonel futbolcu başkan olmamış birinin sözüne givenerek başkansız takıma imza atar mı ya ayrıca senin şuanda güncel kulübün avrupaya gidiyor işte bizde ruh yok ruh atletico sevilla barcelona ve real madrid gibi devlerin liginde şampiyon olur ki bu takımların ronaldosu ve messisi nin değeri kendi kulüpleri kadar kalecileri de kiralık ama kiralık kaleci sezon bitmeden chelsea ya dönme planı yapmıyor diego ribas şampiyonlar ligi var önümde fener ve paranın sırası değil şimdi takımın başarısı öncelikle diyor bizimkilerin yaptığına bak bu ne kaçıştır takımdan galatasaray gibi paranı mı vermedik bencil oynayıp takımı ateşe attığında otobüsünüzü mü taşladık

PETKOVİC
24.05.2014, 13:31
yumurtaya can veren Rabbim sen nelere kadirsin :D

gogohan
24.05.2014, 13:48
bize karakterli şerefli namuslu futbolcu lazım. gece kulüpcüleri lazım değil.
sivasımız futbol şehridir.sivasa gelen futbolun zirevesini düşünüyorsa gelmeli.

B.DUMANLI
24.05.2014, 13:51
Aydin ortada kalmaz bulur kendine bir kulüpde,tek sorun Sivasspor gibisini bulabilirmi iste önemli olan o.
Bu durumda onun problemi artik bundan sonra,kendisi düsünmesi lazim.Biz taraftarlari ilgilendirecegini sanmiyorum artik.

agumus_58
24.05.2014, 13:52
avrupa kupalarına katılacak bir takımı bırakıp hedefsiz bir takımla anlaşmak istemesi zaten mantıksızlık abidesi. güle güle aydın yerin rahatlıkla dolar bu takımda...

gogohan
24.05.2014, 13:58
kafasında karabulutlar dolaşıyordur :)

mehmetyildiz58
24.05.2014, 14:03
Şu saatten sonra aydın'ın bize hiç bir yararı olmaz kesinlikle gitsin her maç yuhalanır ıslıklanır..Ayrıca kendi etti kendi buldu..Sivasta kral gibiyken 1 yıl içinde adı sanı kalmayacak trabzona gitsin bakalım göreceğiz..Sezeri kim biliyor şimdi ? ermanı ? bilicayı ? eneramoyu ? sonuda aynı onlara dönecek..Yanlış yaptın aydın efendi hemde çook büyük yanlış yaptın

KaanK
24.05.2014, 14:04
Güle gülee. Defolabilirsin Aydın. Gönül yolun açık olsun diyip vedalaşmak isterdi ama sen bu ithama layıkmışsın kardeş

ihtiyar yiğido
24.05.2014, 14:22
Biz yiğidolar olarak Aydın gibi vefasız olamayız onun için kendisine Sivasspor'a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor ve başarılar diliyoruz.

PETKOVİC
24.05.2014, 14:25
Aydin ortada kalmaz bulur kendine bir kulüpde,tek sorun Sivasspor gibisini bulabilirmi iste önemli olan o.
Bu durumda onun problemi artik bundan sonra,kendisi düsünmesi lazim.Biz taraftarlari ilgilendirecegini sanmiyorum artik.

ya gerçekten öyle sadece biz değil dışardan tanıdıklarım da futbol oynamak için en ideal yerin sivas olduğunu söylüyorlar. düzenli oturmuş bir şehir belki küçük ama en azından ailenle vakit geçirebileceğin güzel şehrimiz var. tabi aydın gibi artist karakterde insanlar bunun farkında değiller!!

eurovision
24.05.2014, 16:00
o da kapak olsun aydına

metee58
24.05.2014, 16:16
Yola çıktıklarını yolda bulduklarınla değişirsen yolunu kaybedersin..Güle güle aydın

karamik
24.05.2014, 17:15
Gelsin özür dilesin oynasın

DOGU_BEY
24.05.2014, 18:11
Atalarımız ne demiş: Sermayen bir YUMURTA ise taşa çal...Aydın efendi yumurtadan kişilere güvenip seni buralara getiren kulübüne başkanına ve taraftarına ihanet edersen böyle sap gibi ortada kalırsın..özür dileyip dönmek istese bile başkan onu affeder mi bilemem...

Ferhat06
24.05.2014, 18:53
Büyükler affeder,affetmeli..Aydın bize lazım.

Respect58
24.05.2014, 19:13
Öyle bir konuşuyorsunuz ki Aydın boşta kalmış,talibi yok.Sözleşmesini uzatamayıp elinde tutamayan yönetim suçsuz Aydın suçlu.Göreceksiniz Aydın her türlü takım bulur.Siz burada kendinizi avutun pişman oldu diyerek ;)

kayayatakci
24.05.2014, 19:17
evet aydin cok yanlis yapmistir .böyle seyler cok oluyor ve duyuluyor insallah kendisine gelir bir sivasli olarak yaptigindan pisman olup sivas camiasindan özür diler .bizde onu aramizä geri kabul ederiz ama bidaha yanlis yapmamak sartiyle biz onun futbolunu sevdik sivasa cok yararli olur insallah yoksa Trabzonun kokmus hamsilerine giderse cok yazik olacak bir sans Daha verilsin

dülger58
24.05.2014, 19:37
Aydının yaptıgı profosyonelik degil.Şu anda Aydını aydın yapan sivasspordur.
Sivasspor çok aydınlar bulur ama Aydın çok sivasspor bulamaz...

HALIL
24.05.2014, 19:58
Büyükler affeder,affetmeli..Aydın bize lazım.

bu yorumunu çok begendim ve bir yanim katiliyor ama tam degil

yigido635
24.05.2014, 21:46
takimsiz kalmaz ama sivasta ki gibi atini istedigi gibi kosturamaz bizden baska hic bi taraftar kulubu onun o top kayiplarina bencil oyununa sessiz kalmaz goz yummaz

sebasteia
24.05.2014, 22:48
tövbe etsin, gelsin iş başı yapsın ;)

cılgınsivas58
24.05.2014, 23:12
alma yiğidonun ahını çıkar aheste aheste

sıvaslıgenç
25.05.2014, 00:27
Tv 58 de canlı yayına çıkıp bizden özür dilesin gelsin oynasın :D Allahtır arkadan vurur gibi çeker gidersen böyle kalırsın.

Soyözen
25.05.2014, 01:25
Mesut Mestan seçimi kaybetti diye Bursaspor'un Aydın'ı almaktan vazgeçtiğini nereden biliyoruz ki? Belki de yeni başkan yine Aydın'ı alacak.

etlidöktürek
25.05.2014, 04:31
aydın neden pişman ? görüşen varmı ? belki yeni bursa yönetimi aydını bağrına basacak, aydın az çok bu işlerin sonunu düşünmüştür merak etmeyin..

izecson_ea
25.05.2014, 08:31
Tedariksiz sçmaya giden domala domala taş ararmışş aydınnnnnnn

asabibaba
25.05.2014, 11:47
Pişman olduğunu ve olacağını hiç sanmıyorum.Yapısı Sergene benziyor .....:)

sivaslıadem
25.05.2014, 13:42
arkadaşlar ben haberin içeriğini okuyunca aydının pişman olduğuna dair bir işaret, açıklama göremedim
Sadece başlıkta pişman olduğunu yazmışsınız ama bu aydının lafından çok haberi açan moderatorün bir yorumu izlenimi verdi bende
Burada yorum yapan arkadaşları bir yönlendirme olduğunu düşündürüyor bana (bu haber için söylüyorum sadece)

Aydınla alakalı düşünceme gelince:
Aydın burada tekrar aydın oldu. Diğer gideceği yerlerde aynı başarıyi yakalayamaz.çünkü ona kötü olduğu zaman bile desteğini çekmeyen forma vermeye devam eden bir profesyonel ile çalışıyordu ve sabredebilen bir taraftar vardı
Diğer bir husus da yerini doldurma olayı.hiç bir oyuncu yerine en az onun gibisi gelmeden gönderilmemeli,fakat gözü dışarıda olduğu zaman ne kadar istesen de yeterli verimi alamayız
En fazla bir sezon daha kalır ve sonu erman gibi olur

pover58
25.05.2014, 17:23
yeri dolmuyacak bir oyuncu degil 3-4 maçta iyi oynadı gerisinde sahada geziyor bence sivasspor için bile yetrli degil burhanda aynısı grosickiden etti bizi halbuki kamil 3 aydın ederdi ama onun syesinde yedekte kaldı vede disiplinsizleşti ve gitti.aydın belki boşta kalmaz ama sivastaki günlerini çok arar demedi demeyin bide sivaslı olacak yazık senin adamlıgına hayrettinden biraz insanlık ögren.

Poyrazcan
25.05.2014, 18:28
ATATÜRK'ümüz boşuna dememiş BEN SPORCUNUN AHLAKLISINI SEVERİM diye...

poyrazer5858
25.05.2014, 20:34
hakkını teslim etmek gerekirse aydın bu sene çok iyi iş çıkardı. bu yüzden boşta kalacağını sanmam.
lakin yaptığı şeyin affedilir tarafı yok. fazla söze gerek yok, Allah yolunu açık etsin.

tekdoktirin
25.05.2014, 21:20
güle oynaya git geri gelmede akıllı ol nere be çocuk

kaplanlı
26.05.2014, 11:04
sivasspor da yıldızı parlayan futbolcuların hemen havaya girmelerine alıştık.bununla beraber gittikleri yerde rezil olduklarınada şahit oluyoruz.

legant
26.05.2014, 11:07
http://resimzade.com/Show.html?i=44143&token=24205

Bursaspor başkan adayı Mesut Mestan'ın başkan seçilmesi halinde Bursaspor'la 4 yıllık ön sözleşme imzalayan Aydın Karabulut, Mestan'ın başkan seçilmemesi nedeniyle şimdi bin pişman.

Bursaspor'da başkanlık yarışında Aydın Karabulut'un ön protokol imzaladığı Mesut Mestan 691 oy alırken, Recep Bölükbaşı 1068 oy alarak yeni başkan oldu.

Ligin son maçına bile çıkmadan Bursaspor Başkan adayının seçim mezesi olan Aydın'a Sivasspor taraftarları büyük tepki göstermiş yaptığı hareketi eleştirmişti. Sivasspor yönetimininde Aydın'ın henüz lig bitmeden daha başkan bile olmayan birisinin seçim çalışmalarına katılarak imza atmasına büyük tepki gösterdiği biliniyor. Aydın'ın yaptığından dolayı pişman olduğu ve en az 1 sezon daha Sivasspor formasını giymek istediği gelen haberler arasında. Ancak Aydın ve Sivasspor'un yollarının ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

SivasSpor.Com Özel

Admin bu nasıl haber sırf mille okusun diyemi yapıldı temennimi nedir anlayamadık? Aydının gitmesinde suçlu ve sorumlu yönetimdir sözleşme yapılırken bunlar düşünülmelidir. Artık türk futbolcuları çok değerlendi malum 5+3 den dolayı. Aydının pişman olacagını sanmıyorum adam şu milli maçlar bi bitsin gs,ts,bjk,fener yada en kötü bursada zaten. Böyle bir haberden dolayı site yönetimini haklı olarak eleştriyorum. Umarım bu tarz haberler yayınlamazsınız birdaha..

B.DUMANLI
28.05.2014, 15:06
AYDIN KARABULUT BURSASPOR FORMASI GIYMEYECEK!

Bursaspor’da Recep Bölükbaşı dönemi başladı. Başkanlık yarışını farkla kazanan Bölükbaşı’nın diğer başkan adayı Mesut Mestan’ın ön protokol yaptırdığı Aydın Karabulut’u Bursaspor’a alıp almayacağı merak konusu olmuştu.

Ve Bursaspor Başkanı bu konu hakkında ilk kez konuştu. Bölükbaşı Radyospor'da “Aydın Karabulut, Bursaspor forması giymeyecek. Futbolcunun ahlakı çok önemli” dedi.

Mesut Mestan’ın Aydın Karabulut’u seçim vaadi olarak kullanmasına saydı duyduğunu ifade eden Recep Bölükbaşı, Radyospor'da Aydın Cingöz İle Haber Aktif'te Aydın Karabulut diğer başkan adayıyla sözleşme yapmıştı. Bursaspor forması giyecek mi sorusuna “Takımın hocası belli olmadan transfer yapmak yanlış. Aydın Karabulut, Bursaspor forması giymeyecek. Sivasspor bizim değerli bir dostumuz. Aydın Karabulut’un takımla szöleşmesi devam ederken Bursaspor ile protokol yapması yanlıştı. Atatürk ‘Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim’ demiş. Sporcunun ahlakı önemli. Dolayısıyla Aydın
Karabulut’un davranışı doğru değildi. Ve Bursaspor forması giymeyecek” diye yanıt verdi.

Sen takimini yüz üstü birakirda sezon bitmeden gümrükten mal kacirir gibi,baska bir kulübün baskan adayiyla ön protokol imzalarsan ve senin sözlesmen bitmedigi halde eski kulübünü hice sayarak bu ise girisirsen,o kukübün yeni baskanida seni böyle istemez iste Aydin.Bunlar birer hayat tecrübesi insana ,evet Aydin´cigim nerede kalmistik :).
Hayat tecrübesidir insani olgunlastiran bunu unutma Aydin.

Ayrica yeni secilen Bursaspor baskanini bu erdemliginden dolayi cani gönülden tebrik eder yeni görevinde basarilar dilerim.Adam gibi adammis.Aydin´a unutamiyacagi bir ders vermis.Tebrikler...

astaravisa
03.06.2014, 14:05
Bursaspor'da imzalar atılıyor / Aydın Karabulut ve Emre Taşdemir...

Bursaspor'un anlaşmaya vardığı Aydın Karabulut ve Emre Taşdemir'in, resmi sözleşmeyi yarın imzalayacağı öğrenildi.
Geçen sezon Sivasspor'da forma giyen Aydın Karabulut ile Ankaragücü'nün genç sol kanat oyuncusu Emre Taşdemir, kendilerini yeşil-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeyi yarın imzalayacak. Özlüce Tesisleri'nde gerçekleşmesi beklenen törende Aydın 2, Emre ise 4 yıllık sözleşmeye imza atacak.
http://tr.eurosport.com/futbol/super-lig/2013-2014/bursaspor-da-imzalar-atiliyor-aydin-karabulut-ve-emre-tasdemir._sto4272554/story.shtml

yigidozara
03.06.2014, 14:55
Beter ol sen buna layıksın

sivasfutbol
03.06.2014, 16:42
aydının bursada başarılı olacağını sanmıyorum istanbul gecelerine dalar ve kaybolur gider çok örnekleri var

4eylül
03.06.2014, 17:32
futbolocu gitmek isterse tabiki gidebilir ama aydının gidiş şekli çok ahlaksızca bir davranış olarak görüyorum

hoğuz
03.06.2014, 18:28
aydın bursaya gitmezse sivasa dönmez, ibb yle anlaşır orda oynar, adamın hayatı ''gece hayatı...''derdi milyon Eurolar değil, bikaç kız bikaç clup...

Morten58
03.06.2014, 18:54
http://i.hizliresim.com/A2vE3z.png

Aydin Karabulut, Bursa ile kesin olarak anlasti.

Not: Aydin Bursa'ya özel sakal ile gidiyor... :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Ayrica Serdar Gürler'in menejeride Erdem Karagöl'müs.

MEVLUTHOCAOGLU
04.06.2014, 12:51
Aydının pişman olduğunu hiç ama hiç ihtimal bile vermiyorum

izecson_ea
04.06.2014, 18:34
şu şeytan suratlı keçiyi kaldırın burdan

Harput0658
14.08.2014, 08:54
Şenol Güneş Aydının kendisine kulüp bulmasını istemiş. Kamptan göndermiş. Ah be Aydın değdi mi bizi satıp etik olmayan bir şekilde gitmeye?

citothehan58
14.08.2014, 09:05
Şenol Güneş Aydının kendisine kulüp bulmasını istemiş. Kamptan göndermiş. Ah be Aydın değdi mi bizi satıp etik olmayan bir şekilde gitmeye?

aynen Eryices de yakindan ilgileniyormus.

Aydin büyük hata yapti evet ama eger Yönetimden ve Taraftarimizdan özürdilerse en azindan yedek olarak baslamasina sans verilebilir eminim ki hatasini artik anlamisdir.

agumus_58
14.08.2014, 09:29
aynen Eryices de yakindan ilgileniyormus.

Aydin büyük hata yapti evet ama eger Yönetimden ve Taraftarimizdan özürdilerse en azindan yedek olarak baslamasina sans verilebilir eminim ki hatasini artik anlamisdir.

bu saatten sonra bize faydası olmaz.

sebasteia
14.08.2014, 09:57

:D:D:D

hayat işte...

Ferhat06
14.08.2014, 10:09
Erman Kılıç için can şenliği olur Eskişehir yedek kulübesi boşmuş.:D

mustafa_kavak58
14.08.2014, 10:25
Dayısının vefatının ardından izin isteyen ve ardından Slovenya Kampı’na katılmayan Aydın Karabulut’un takımdan ayrılmak istediği öğrenildi.

Tecrübeli futbolcunun teknik direktör Şenol Güneş ile yıldızlarının barışmadığı belirtildi. Güneş’in de yönetime; “Aydın’ı gönderin” dediği, bu durumun futbolcunun kulağına gittiği ve iplerin tamamen koptuğu gelen haberler arasında.

Aydın Karabulut’un yakın çevresine; “Bursaspor’dan ayrılmak istemek aptallık olur. Ancak ben futbol oynamayı amaçlıyorum. Şenol Güneş ile sıkıntı yaşıyorum. Bu yüzden de takımdan ayrılmak istiyorum” dediği ifade edildi.

Bursaspor’un Slovenya kampına katılmayan Aydın Karabulut dün Bursa’da görüldü

Divriği58
14.08.2014, 11:19
Yönetimden ozur dıleyıp tekrar donebılır.

asabibaba
14.08.2014, 11:27
Sivasspor gibi bir kulüpte alacaksız bir sezon geçireceksin ve telefonun hacizli olacak(telefon günümüzde en az masraf sayılan bir kullanım aracı).Demek ki sende bir sorun var.Yolun açık olsun bu yol sana kapalı .

babapiton
14.08.2014, 11:39
Benden Aydın'a gelsin...Müslüm Baba'dan Son pişmanlık neye yarar (http://www.youtube.com/watch?v=HnDUVjRcr14) :)

ihtiyar yiğido
14.08.2014, 13:03
Dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmak buna denir işte Aydın bey.
O güzel atalarımız ne demiş ''Kırk defa ölç bir defa biç'' Sivasspordaki durumunu, kardeşlik ortamını, ücretinin zamanında ödendiğini, bunca hatana karşılık, Carlosun seni ilk on birde oynattığını, akıl terazinde ölçecektin, öyle karar verecektin ve Sivasspor gibi bir kapıyı asla kapatmayacaktın.
Sivasspor yönetimine haber vermeksizin, Bursaspor'a başkan bile olmadan anlaşma yaptığın bu centilmenlik dışı anlaşma gittiğin her kulüpte sana olumsuz olarak yansıyacaktır, ahlaklı ve erdemli olmak insanı yüceltir, bunun aksi insanı alçaltır, tabiki bu yazdıklarım seni sevmiş bir Sivasspor taraftarı olarak bir hatırlatma.

subasi29
14.08.2014, 13:11
Insan ana baba diyarını terkeder mi? Eninde sonunda döneceğin yer baba ocağı ;) akıllı ol

GokhanTurna
14.08.2014, 13:48
Erman Kılıç, Eneramo gibilerin kervanına eklenmiş oldu :)

cemahmety
14.08.2014, 16:18
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHH AHA

sıvaslıgenç
14.08.2014, 16:52
Adamlar şarkısını bile yapmış son pişmanlık neye yarar :D

bahbaba58
14.08.2014, 17:18
ERMAN ENERAMO SEZER BADUR İBRAHİM DAĞŞAN örneklerini boşuna vermedik burada aydın kendin ettin kendin cezanı çekeceksin SİVASSPORA bir şey olmaz nice aydınlar gelip geçer olan sana olur dedik iyide oldu beter ol
inşallah ptt liginde göztepeli yıllarına dönersin futbolun ahlaksız oyuncusu seni

B.DUMANLI
14.08.2014, 18:07
Bu Aydin´a kim gaz verdiyse sonunuda o hazirlamis oldu.Aza tamah etmeyen coguda bulamazmis.Sonu cok hazin bitecege benziyor bu hikayenin sonu.Allah ömür verirse hep beraber görecegiz Aydin kendine nasil bir son hazirliyacak...

4eylul58
14.08.2014, 20:07
Aydin dan daha iyisini aldik zaten. Aydin da ettigini buldu.ilahi kader erken tecelli etmis oldu :)

34MUAMMER58
14.08.2014, 22:09
NE oldum demiyeceksin ,ne olacağım diyeceksin ,aydın bu takımdan ayrılırken hepimiz uyardık dinlemedi, paranın yüzü sıcaktır belki ,ortada adı geçen paralar çok yüksek miktardı ,belki aydına bu konuda çokda kızmamak gerekir ,ancak aydın hem bursa başkanı seçilmeden etik olmayan şekilde imza atması ,imza attığı aday seçilmeyince kazanan diğer başkan önce kapıları kapattı sonra tükürdüğünü yaladı bunlar hoş görüntüler değil ,şenol hoca disiplinsizliğe prim vermez adamı böyle kapının önüne kor ,aydının yeri fazlasıyla dolduruldu ,serdar ve musa o bölgeyi değiş tokuş yaparak rahaTLIKLA çalıştırır ,bu saatten sonra sivasa dönmesi bu oyunculara haksızlık olur,yolu açık olsun

noname87
14.08.2014, 22:27
Aydın'ın bir menajeri var aynı zamanda arkadaşı kesin bu akılları o verdi.Aynı manejer şahıs Serdar Gürler ile Deniz Yılmaz'ı da Ts'ye gönderdi kadroya gireceklerini zannetmiyorum büyük olasıkla onların da sonu böyle olacalıktır.İlla bizim kulüp için söylemiyorum bunu Akhisar Gençler Karabük'de bizim gibi futbolcuya parasını zamanında ödeyen yönetim olarak tutarlı takımlar futbolcu 3 kuruş fazla alacağım diye Bursa Eskişehir Trabzon Antep gibi takımları tercih ediyor sonuç kadroya giremiyor doğal olarak parasını vermiyorlar.Oynamadığı için formdan düşüyor bu sefer isteyeni de azalıyor alacağı ücret de düşüyor.Acımıyorum bu adamlara Ptt bile fazla bunlara.

Sivasli010
14.08.2014, 22:35
Valla kizmayin abiler bana ama cok sevindim bu habere

sirseri58
14.08.2014, 22:48
Valla kizmayin abiler bana ama cok sevindim bu habere

kızcak bişi yok en az senın kadar bızde sevındık çunku:))))):D

58YIGIDO58
14.08.2014, 22:58
Iyi oldu ceksin cezasini

4eylül
15.08.2014, 09:41
sivassporda rahat rahat oynuyordun hırt rahatlık seningibilere demekki batıyor sivassporda bulduğun performansı başka takımda bulacağını sanıyordu seningibi düşünenleri görüyoruz piyasada yoktur

aozdemir
15.08.2014, 10:49
çok antipatik bir oyuncuydu zaten gitmesi hiç üzmemişti beni.

DOGU_BEY
17.08.2014, 13:19
aldığım yeni bir bilgi: aydın Sivasspora geri dönebilir, dönme ihtimali: %60...

Divriği58
17.08.2014, 13:21
Umarım geri döner.. işte ozaman taş gibi bir kadromuz olur..aldığım yeni bir bilgi: aydın Sivasspora geri dönebilir, dönme ihtimali: %60...

aozdemir
17.08.2014, 17:50
ben dönmesi taraftarı değilim. büyük yanlış yaptı taraftar onu benimsemez artık.

pover58
17.08.2014, 23:03
aydın ın sivasta işi yok o haber bence yanlış mecnun başkan o adamı bi daha koymaz sivas a koysad bu taraftar artık istemez aydın efendiyi.oda gelmez zaten .o kadar karektersiz degildir.

citothehan58
18.08.2014, 13:52
Eger dogruysa Aydin Karabulut Sivasspora dönmek istiyormus. Eger alinirsa Serdar Özkan gönderilecekmis.

Bana kalirsa Aydin Yönetimden özürdiler ve bonservissiz gelirse alinabilir ancak yedek tutulmali ve Serdar Özkan asla gönderilmemeli.

Zaten bizden baska transfer yapip oynatmadan gönderen yok Pedro Oldoni, Rengifo vs.

SivasliMuhammed
18.08.2014, 13:58
Aydin eger gelirse musa sinan gider bence.

beko35
18.08.2014, 13:59
Yönetim bu oyuncuyu alırsa çok büyük yanlış yaparlar.:mad:

citothehan58
18.08.2014, 14:19
Aydin eger gelirse musa sinan gider bence.

Sanmiyorum Musa'yi parasiyla alindi. Samsun birakmicakti hatta ama Baskanimiz ikna etti. Aykut Öztürk Samsun'a gitti.

Aslina alinan oyuncularin hic birisi gitmemesi lazim. Iskelet kadromuzu koruduk üstüne iyi transferler yaptik. Kadromuz simdi alternativli. Daha Kaleci, Orta saha oyunculari alinacak. Cumhuriyet Kupaya göre de transfer yapilabilir. Zaten simdilik yetersiz olan oyuncular kiralik olarak gönderildi.

ydurdag
18.08.2014, 14:19
şerefi haysiyeti olan bir insan tükürdüğü yere dönmez herhalde elazıgda ezilen sivasa gelince baş tacı edilip biraz parlamaya başlayınca tekmeyi sivasa atan karektersizden sivasa bir şey olmaz o gitsin kim gazını verıyorsa onun yalakalıgını yapsın allemi cihan olsa beş para etmez insan karekteri şerefi haysiyeti için yaşar onda bunlar varsa gelmez ama negatifse gelirse biz gelmeyiz yönetime ithaf olunur saygılarımla sivasıma sonsuz başarılarımla

citothehan58
18.08.2014, 14:20
Aydin gelecekse kimse gönderilmesin!

Para verilmesin! Beles gelsin!

Gelirse uzun süreli yedek oynasin!

Akli basina gelsin!

ydurdag
18.08.2014, 14:21
şerefi haysiyeti olan bir insan tükürdüğü yere dönmez herhalde elazıgda ezilen sivasa gelince baş tacı edilip biraz parlamaya başlayınca tekmeyi sivasa atan karektersizden sivasa bir şey olmaz o gitsin kim gazını verıyorsa onun yalakalıgını yapsın allemi cihan olsa beş para etmez insan karekteri şerefi haysiyeti için yaşar onda bunlar varsa gelmez ama negatifse gelirse biz gelmeyiz yönetime ithaf olunur saygılarımla sivasıma sonsuz başarılarla

Abdullah DuMaN
18.08.2014, 17:53
gelirse olacaklar belli, ilk maçta aydın dışarı aydın dışarı vs. tezahüratlar olur

furky.b
18.08.2014, 18:02
Daha orada oyanamadi bile? Neden ayrilsinki?

citothehan58
18.08.2014, 18:25
Daha orada oyanamadi bile? Neden ayrilsinki?

Bursasporlu yöneticilerin deneyimli oyuncuya teknik direktör Şenol Güneş’in kendisini kadroda görmek istemediğini ve ‘400 bin Euro getirirsen bonservisini veririz’ şeklinde ifade kullandıkları öğrenildi. Tecrübeli oyuncunun da takımda kalmak için ısrarcı olduğu ve Şenol Güneş ile yönetimle tekrar bir araya geleceği belirtildi.

O yüzden gardas.

MERDO
18.08.2014, 20:53
Aydını konuşmak ve bu formda ismini anmak bile yanlış kendini bi halt sanacak şunu ekleyerek noktayı koymak isterim; giden gitmiştir mühim olan gitmesi değil gidiş şeklidir geri dönmesi teklif dahi edilez geri dönemez bu hataya düşerse taraftar gereğini yapar Ne aydınlar geldi geçti Sivasımızdan adam olana hakkını adam olmayanada hakını verir bu büyük taraftar.

Murat ARICI
18.08.2014, 20:56
Bizim için o defter kapandı.

subasi29
18.08.2014, 22:18
geri döneceğini sanmiyorum..Bazı basın organları ve internet sitelerinde, futbolclarımız Şener Özbayraklı ve Aydın Karabulut ile ilgili çıkan transfer haberleri gerçeği yansıtmamaktadır.

Taraftarlarımızın transfer çalışmalarımız ile ilgili gelişmeleri kulübümüzün resmi yayın organlarından takip etmelerini ve bu tarz maksatlı haberlere itibar etmemeleri rica olunur.

Bursaspor Kulübü

DOGU_BEY
19.08.2014, 09:18
Bursaspor'da flaş kadro dışı!

Bursaspor'da Slovenya'daki kamp çalışmalarına katılmayan milli oyuncu Aydın Karabulut, kadro dışı bırakıldı.
Bursaspor'un, Sivasspor'dan kadrosuna kattığı 26 yaşındaki orta saha oyuncusu Aydın Karabulut'un Slovenya'daki 4. etap çalışmalarına katılmaması yönetimi ve teknik direktör Şenol Güneş'i kızdırdı.

Dün Özlüce Tesisleri'nde yapılan çalışmaya katılmak isteyen ancak yönetim ve teknik heyet tarafından tesislere gelmesi istenmeyen Karabulut'un kadro dışı bırakıldığı öğrenildi. Tecrübeli oyuncunun Vakıfköy Tesisleri'nde antrenman yapacağı bildirildi.

34MUAMMER58
19.08.2014, 09:54
aydın gibi bir oyuncu böyle muameleye maruz kalacak oyuncu değildi,ne varki bunu aydın kendi istedi,el üstünde tutulurken ,bu taraftar birçok maçta saç baş yolduğu halde kendisine çok büyük tepki göstermezken,kendi kendine havalara girip bursanın yolunu tuttu,durum ortada ,aynı muameleyi servet ve erman da yaşadı,bunlar sivastayken hergün basında haber konusuydu şimdi erman nerde? servet nerde ?adamların son resimlerini bile bilmiyoruz ,herkes sivassporlu olmanın kıymetini bilecek pişman olmadan tabiii