Orijinalini görmek için tıklayınız : Eneramo Yeniden Sivas'a

SivasSpor.Com
25.05.2014, 08:17
http://resimzade.com/Show.html?i=44200&token=52278

Kadrosunu güçlendirmek isteyen Yiğidolar, eski yıldızı Eneramo'ya kanca attı.

Sivasspor bir yandan UEFA’nın açtığı soruşturmanın savunma hazırlıklarını yaparken, diğer yandan da yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdürüyor. Kadrosunu güçlendirmek isteyen Yiğidolar, eski yıldızı Eneramo’ya kanca attı. Ligin ikinci yarısında Karabükspor’da kiralık olarak forma giyen Nijeryalı’yı, Kırmızı-Beyazlılar, çok işstemişti, ancak geç kalmıştı. Utaka’yla da sözleşme yenileyen Sivasspor’da, Başkan Mecnun Otyakmaz, forvet hattını sağlama almak için tecrübeli forveti yeniden takıma kazandırmakta kararlı. Beşiktaş’ta gözden çıkarılan Eneramo da Sivas’a dönemeye sıcak bakıyor.

PETKOVİC
25.05.2014, 08:52
aman kalsın bizi satan adamı istemezük.. ne aydın yeniden oynasın ne eneramo! ikisinin de nasıl gittiklerine hepimiz şahitlik ettik!!!

Abdullah DuMaN
25.05.2014, 09:00
Gelmesıne hıc sıcak bakmıyorum bundan sonra bızde ıs yapamaz

06batu58
25.05.2014, 09:00
aman kalsın bizi satan adamı istemezük.. ne aydın yeniden oynasın ne eneramo! ikisinin de nasıl gittiklerine hepimiz şahitlik ettik!!!

öyle deme gardaş yine erman gibi değil bu adam gelsin aydın gidecek utaka solda oynar enaramo forvet manyak olur

stain
25.05.2014, 09:05
eneramo son vuruşlarını düzeltmek şartıyla gelebilir ... :D artık çıtamız yüksek öyle eneramonun keyfne kalacak takım değiliz ... ama gelse kötü olmaz çünkü her sezon yaklaşık 30 maç oynayan istikrar abidesi bir futbolcu gelirse güzel olur

PETKOVİC
25.05.2014, 09:07
öyle deme gardaş yine erman gibi değil bu adam gelsin aydın gidecek utaka solda oynar enaramo forvet manyak olur

ya isterse messi gelsin mesele performans ya da kalite değil mazide yaptıkları.. kaldı ki eneramodan çok daha kaliteli isimler bulabiliriz hele hele avrupada oynayacaz ve carlosla çalışacak bir oyuncu çok daha rahat bulunur emin ol

58g0kberk58
25.05.2014, 09:09
Adam nijeryali sivastan ayrilip bjkye girmisti bunda sorun nedir? Adam tabii ki kendi kariyerini dusuncekti. Gelmesi gundem de su an ben gelmesini cok isterim takimi sehri taniyan birisi adaptasyon sorunu olmaz. Ayrica kalitesini tartsimaya gerek bile yok cok guclu ve iyi bir oyuncu

agumus_58
25.05.2014, 09:11
bu sezon yabancı oyuncu sınırlaması 5+3 e döndü. o yüzden özellikle yabancı transferlerini ince eleyip sık dokumamız gerekiyor. her mevkide nokta atışı yapmamız lazım. klavye başında konuşması kolay tabi ama gerçekler bu maalesef. inşallah yönetim devre arası yaptığı hatalardan en iyi dersleri çıkarır.

58YIGIDO58
25.05.2014, 10:01
Pedro cihan rengifo gibi oyuncularida gördük Eneramo onlarin yaninda Benzema gibi.

MaXiMuM
25.05.2014, 10:11
Bize futbolcu değil, karakterli ADAM lazım başgaaaannnnn. Sakın haaaaaaa, zinhaaaaaaaaaaaarrrr :D

yigido635
25.05.2014, 10:18
bence avrupa kupalarinda tecrubesi olan bi forvet alip utakayi sola cekmek daha hayirli olur gibi ama tabi baskan ne derse o olur

B.DUMANLI
25.05.2014, 10:25
Ayni yemegi ISITIP,ISITIP önümüze koymanin ne anlami var.Eski futbolculara dönülmesi bize artik GINA getirdi.Belli bir noktadan sonra insanlara isyan bayragi actirmayin,yeter artik...
Bu haber bugüne kadar duydugum en anlamsiz ve sacma bir haber.Bu vatandas Sivas´daki sosyal yasantidan kacmadimi?.Tekrar bünyeye almakta ne oluyor tabiki bu haberlerin dogruluk payi ne kadr bilemiyorum ama mevcut cekirdek seyirciyide kaybedecekler bunlar bu gidisle.

Benim söyledigim savundugum tek sey sudur oda;Sezon baslayana kadar 100-150 futbolcu ismi öne atilir son dakika oyuncu transferleriyle yasi gecmis ayakkabisini civiye asacak futbolcular bulunup getirilir.Sukadarini söylemek istiyorum herkesde Cicinho gibi görev aski yok.Topu önde tutuyormus yok söyleymis gibi arayislar icerisine girmek Sivasspor´a zarar verir.Eneramo DSivas´dan giderken hic kimsede üzülmedi ve aramadikda.Utaka forvet olmamasina ragmen daha hizli ve hareketli vuruslari Enerama´dan cok daha güzel.
Bize Sivas´da ses getirecek forvet gerekli Sivas taraftari bunu coktan hak etti.

Bu yil icin parolamiz; "YENI STADYUM ,YENI FORVET".
Taraftarin isteklerine kulaklar kapatilmamali,aksine yillardan beri istedigimiz ve ses getirecek forveti bu yönetim bu sezon mutlaka taraftarlariyla bulusturmalidir.

cemahmety
25.05.2014, 10:37
zaten yabancı kontenjanı sınırlıb bence öncelik olarak Utaka Cicinho ayarında kalitesi ve geçmişi olan bir oyuncu almalıyız eğer bulamazsak Eneramoya dönmeliyiz. Eneramo 1.tercih olmamalı

Ferhat06
25.05.2014, 10:58
Sivasspor güreş branşında faaliyet yapacaksa Eneramo biçilmiş kaftan.:D

DOGU_BEY
25.05.2014, 11:21
Ayni yemegi ISITIP,ISITIP önümüze koymanin ne anlami var.Eski futbolculara dönülmesi bize artik GINA getirdi.Belli bir noktadan sonra insanlara isyan bayragi actirmayin,yeter artik...
Bu haber bugüne kadar duydugum en anlamsiz ve sacma bir haber.Bu vatandas Sivas´daki sosyal yasantidan kacmadimi?.Tekrar bünyeye almakta ne oluyor tabiki bu haberlerin dogruluk payi ne kadr bilemiyorum ama mevcut cekirdek seyirciyide kaybedecekler bunlar bu gidisle.

Benim söyledigim savundugum tek sey sudur oda;Sezon baslayana kadar 100-150 futbolcu ismi öne atilir son dakika oyuncu transferleriyle yasi gecmis ayakkabisini civiye asacak futbolcular bulunup getirilir.Sukadarini söylemek istiyorum herkesde Cicinho gibi görev aski yok.Topu önde tutuyormus yok söyleymis gibi arayislar icerisine girmek Sivasspor´a zarar verir.Eneramo DSivas´dan giderken hic kimsede üzülmedi ve aramadikda.Utaka forvet olmamasina ragmen daha hizli ve hareketli vuruslari Enerama´dan cok daha güzel.
Bize Sivas´da ses getirecek forvet gerekli Sivas taraftari bunu coktan hak etti.

Bu yil icin parolamiz; "YENI STADYUM ,YENI FORVET".
Taraftarin isteklerine kulaklar kapatilmamali,aksine yillardan beri istedigimiz ve ses getirecek forveti bu yönetim bu sezon mutlaka taraftarlariyla bulusturmalidir.

aynen katılıyorum usta: yeni stadyum yeni forvet...Nokta...

HeLuieN58
25.05.2014, 11:44
SivasSpor'a Hiç Bir Kazanç Sağlamadan Kaçar Gibi Gidip Geri Dönmek İsteyenleri İstemiyoruz...

karamik
25.05.2014, 11:47
Ya bu kazmaya elli pas veriyorsun bir tanesini atıyor bilmiyorum eğer iyi bir forvet bulursak sakatlanırsa felaket eneramo girer ha bide bizde oynadığı paraya tekrar gelirse hata olur çok kazanıyordu şuan o paraya değmez

DoomsDay58
25.05.2014, 12:29
Eneramo vasat bir forvet kesinlikle geri dönmesini istemiyorum. Grosicki gibi bir kanat onu beslediği halde en fazla 14 gol atabilmişti, onun yerine korkuluk diksek daha fazla atardı emin olun.

HALIL
25.05.2014, 12:51
adamin iki sol ayagi var :)

sivaslıadem
25.05.2014, 13:05
kendisi güzel bir yedek olur bence
O yüzden daha önemlisi olan emeramoyu kulübeye yollayabilecek bir forvet bulmamız

34MUAMMER58
25.05.2014, 13:13
SİVASSPOR bugün süperligdeyse eneramonun payı çok büyüktür,ilk geldiği sezon sivassporu ligde tutundurdu,diğer sezonlardada hakemler etki etmeseydi avrupaya rahat giderdik attığı ve attırdığı goller ortada ,busezon 2.yarı bile bize gelseydi abartısız söylüyorum şampiyonlar ligine çok rahat giderdik,ilerde top tutan forvetimiz yok ,sezon boyunca bunun acısını çok çektik,çok güçlüolması ve ayağında top tutması ,şehre ve takıma uyumu artısı,daha kalitelisi alınmayacaksa gelmesinde zarar olmaz ,eneramo gitti gelmesin ,aydın gitti gelmesin ,ibrahim toraman 58 giymedi gelmesin,ibrahim dagasan gitti gelmesin anlayışı sivası biyere götürmez,busezon transferde yanılırsak ,avrupa hayalleri yıkıldığı gibi ,ligdede sıkıntılar yaşarız,kayseri geçen sezon bu kadroyla 5.di busezon küme düştü ,ders çıkarmak lazım ,takım gücünü yitirmeden üstüne kaliteli oyuncular almamız gerekiyor,yeni gelecek forvetin adaptasyon sorunu ,takıma ve şehre uyum sorunu olabilir ,eneramoyu tam 10 hafta bekledik, eneramo ilerde enaz 2 3 kişiyi başında tutar ,şayet alınırsa ,yanına balili tarzı hızlı ,kıvrak ,golcü çok koşan bir forvet daha alınması gerekir.

Ferhat06
25.05.2014, 14:34
Beşiktaş menajeri Önder Özen geçen sezon yapdığım hatalı transferlerin başında Eneramo geliyor dedi.Bir de Garaoğlan bizim taraftarı küçümsüyor aklınca.Bizde oynadığı son sezon Sivasda bir maçda seyirci maç başında ısrarla tribüne çağırdı,adam gelmedi iyi mi.Başka bir taraftara bunu feriştahı yapamaz.

poolat58
25.05.2014, 17:12
kocasından sonra kalkan karıdan, baska takıma gıdıp de gerı gelen oyuncudan hayır gelmez!

''Samed58''
25.05.2014, 17:41
Eger Eneramo'nun yerine daha iyi bir oyuncu alinabiliyorsa alinsin. Yoksa pedro, rengifo gibi oyuncular alinacaksa kesinlikle Eneramo gelsin. Hem kadromun biraz genisler, bu sene resmen 20 maç forvetsiz oynadik.

cengo64
25.05.2014, 21:11
Enaramo iyi bir futbolcudur.Tam değeri anlaşılamadı çünkü Rıza takıma mümkün olduğunca hucum yaptırmıyordu ama yine de bayağı gol atıp kaçırıyordu tek başına.Karabükte de nerdeyse sezonun yarısını oynayıp gol kralı olacaktı.Gelmesi çok olumlu.Bize şimdi çok iyi ön libero ve 10 numara lazım.Türk stoper destek önnemli.

tekdoktirin
25.05.2014, 21:17
idare eder ola bilir bilin dik isim

noname87
25.05.2014, 21:26
Aldığı ücrete göre oynadığı futbol bence iyi değil.O paraya çok daha iyileri alınır.Ama bizim yönetimi biliyorsam kimseyi alamaz Rengifo Oldoni gibileri alır şaşırmam onları alacağımıza Eneramo yine de iyi seçenek.

burak58as553
25.05.2014, 21:41
Beşiktaş menajeri Önder Özen geçen sezon yapdığım hatalı transferlerin başında Eneramo geliyor dedi.Bir de Garaoğlan bizim taraftarı küçümsüyor aklınca.Bizde oynadığı son sezon Sivasda bir maçda seyirci maç başında ısrarla tribüne çağırdı,adam gelmedi iyi mi.Başka bir taraftara bunu feriştahı yapamaz.

Hocam emin misin ? Eneramo maç kadrosunda görünmüyor

http://i.hizliresim.com/zRpv1O.png

dogan5880
25.05.2014, 21:53
bom boş bı futbolcu

A.Turan Korkmaz
25.05.2014, 22:23
Eneramo, geçen sezon devre arası BJK'de gözden düşüp kiralanması gündeme gelince önce bizim kulübü arar ve gelmek istediğini söyler. Ama o günlerde Djebbur kadrodadır ve yönetim ona güvenip Eneramo'ya hayır der o da gider Karabükspor'la anlaşır. Birkaç gün sonra Djebbur ayrılmak isteyince bizimkiler bu defa Eneramo'ya dönerler ama iş işten geçmiştir.
Yani ne biz ondan ne de o bizden vazgeçemiyor. Utaka ile Nijerya milli takımından da arkadaş olan Eneramo iyi bir ikili olurlar. Tabii daha iyi transfer yapılacaksa o başka.

BSMM 1964
26.05.2014, 07:06
Ben şahsen Eneramonun tekrar gelmesine karşıyım Sivasda oynadığı zaman kimse almadığı için Sivas kucak açmıştır o ne yaptı Sivasta biraz gol attı ben Sivasa layık değilim bjk gibi takımlara layıkım dedi Sivassporumu terk etti şimdi layık olduğu yerde oynadımı hayır kapı önüne koydular Karabükde Lualua gitti diye mecbur aldı.Onun yerine başka birinin alınması taraftarıyım.

Kokomo
26.05.2014, 07:54
Eğer alternatifi OLDONI veya RENGIFI gibi birisi olacak ise tabii ki EVET !

58svs58
26.05.2014, 08:39
sen beşiktaş taraftarısın ve sivas beşiktaşla maç yaparsa beşiktaşı destekliyonda elin oğlu neden beşiktaşa gitmesin yada erman neden galatasaraya gitmesin.

Murad_Kelleci58
26.05.2014, 08:48
Eskiye rağbet olsa, bit pazarına nur yağarmış..

eyupkocak
26.05.2014, 09:27
Gereksiz transfer olur katki saglamaz

existence
26.05.2014, 10:20
Eneramo artık bizde iş yapmaz. 2 sene önceki sivassporda oynardı. artık çıta yüksek. Yabancı kontenjanını doldurduğuna zarar.

keko 58
26.05.2014, 12:27
bom boş bı futbolcu

aynen öyle gardasim.......

eger bu adam geri gelirse artik söylenecek kalmadi bu is TEK SIVASSPOR DA OLUR :mad::mad:

sıvaslıgenç
26.05.2014, 12:58
Biz artık avrupa takımıyız çıtayı yükseltmek lazım.

eurovision
26.05.2014, 16:00
bende gelmesine pek sıcak bakmıyorum

58MySouL
26.05.2014, 19:06
Eneramo ya kötü futbolcu diyenin futbol bilgisi yok derim.Sivas en az 20 maç forvetsiz oynadı.Eneramo olsaydı şampiyonlar ligindeydik şimdi.Mehmet yıldız tarzı bit oyuncu ilerde topu tutan rakip bir kaç futbolcuyu pesşinden kosturup gol atan kac tane forvet var.Daha iyileri varmı kesinlikle vardır.Eğer daha üst düzey forvet alınamıyorsa Eneramo her zaman iyidir.

Abdullah DuMaN
26.05.2014, 19:10
Eneramonun gelmesındense Ahmet Aras yada Abdulkadırın takıma dönmesi daha hayırlı olur

58MySouL
26.05.2014, 19:49
Yerli olarak en iyi yapılabilecek transfer İBRAHİM TORAMAN dır.

B.DUMANLI
27.05.2014, 06:07
Besiktas bu oyuncuyu birakmadan oyuncumu nereye gidecegine karar veriyor.Karabük´ün kiralik oyuncusu olan Eneramo suan icin Besiktas´a ait bir oyuncu.
Hemde Sivasspor´a gelmesin kalsin kaldigi yerde...Atamadigi pozisyonlarda sac,bas yoldurtan forvet istemiyoruz.

58Sivaslilar
27.05.2014, 11:14
Enramo bizden belese gitti simdi besiktas formasiyla boyaladi bize kargayi bülbül diye satmasin boservis olmadan belese gelecekse gelsin ginede atifin rahat oynamasi icin gerekli tabiki daha iyileride varsa önceligi onlara vermek gerek derim

selimdelen
27.05.2014, 11:36
işe duygusal bakarsak gelmesini hiç istemem ama prfosyonel olarak baktıgımızda bize faydası olacagı aşikar

savaş2
27.05.2014, 12:13
***bir odunu yeni gönderdik ,gerek yok

keko 58
27.05.2014, 14:06
Eneramo ya kötü futbolcu diyenin futbol bilgisi yok derim.Sivas en az 20 maç forvetsiz oynadı.Eneramo olsaydı şampiyonlar ligindeydik şimdi.Mehmet yıldız tarzı bit oyuncu ilerde topu tutan rakip bir kaç futbolcuyu pesşinden kosturup gol atan kac tane forvet var.Daha iyileri varmı kesinlikle vardır.Eğer daha üst düzey forvet alınamıyorsa Eneramo her zaman iyidir.

Hmmmm demek benim Futbol bilgi sifir........

neyse yine diyecem BU ADAM CACIK OLMAAAAZ!!!
sen diyorsun Eneramo olsaydi Samiyonlarligindeydik???
Galiba Saka olarak demistin :confused: :confused:
tek katilacan..... ADAM ILERDE TOP TUTIYO BASKA BISEY YOK!!!
kactane NET Position atamadi??? birde Grosicki olmasaydi Adam en fazla 6 Gol atardi fazla YOK!!!

ivancrayz
27.05.2014, 14:31
Karaboğayı bize parayla kakalarlarsa şaşırmam :) adama 2 kere bonservis ödeyip almış oluruz ki bu sivasspor tarihinde ilk olur :)

58 Amsterdam 58
27.05.2014, 18:24
Beles gelirse gelsin yoksa hic gerek yok, para vereceksek daha iyisini bulmamiz sart. Utaka cok sakatlaniyor ve forvet sart.
Ahmet Aras kesinlikle geri gelmesi lazim, belki Eneramo kadar guclu degil ama Ahmet'in fizigi saglam cunku canli hazirlik maclarini seyrettim.

58YIGIDO58
27.05.2014, 19:36
Beles gelirse gelsin yoksa hic gerek yok, para vereceksek daha iyisini bulmamiz sart. Utaka cok sakatlaniyor ve forvet sart.
Ahmet Aras kesinlikle geri gelmesi lazim, belki Eneramo kadar guclu degil ama Ahmet'in fizigi saglam cunku canli hazirlik maclarini seyrettim.

Avrupa icin mehmet ali hasan ahmet eneramo yetersiz kalir.
Vallaha kalir.
Daha kaliteli oyuncular lazim.

MERDO
27.05.2014, 20:07
Gelmesini istemem eksik kalsin eneramodan kaliteli ne oyuncular var ayni maliyetlere karabük maçında kendini parçalıyordu karabük alsin

4eylül
27.05.2014, 21:20
sivası dördüncülükten eden bu bu adamı nerden çıkarılıyor sivasın gündeminde diye