Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivas Abdülkadir'i Bırakmıyor

SivasSpor.Com
27.05.2014, 06:40
http://resimzade.com/Show.html?i=44213&token=51695

Utaka'nın yaşadığı sakatlık, Djebbour'un ani ayrılışı nedeniyle forvet hattında sıkıntı çeken Sivasspor, bu sezon işi sıkı tutumak istiyor.

Kırmızı-Beyazlılar’ın devre arasında Manisaspor’a kiraladığı forvet Abdülkadir Özgen için gelen tekliflere kapıları kapattığı bildirildi. PTT 1. Lig’de yarım sezonda 12 gol atan, kupada da 1 kez ağları sarsan 1.86’lık oyuncunun gelecek yıl kesin olarak takımda tutulacağı bildirildi. Abdülkadir’in yanı sıra Fethiyespor’da 15 gol atan Ahmet Aras’ın da hazırlık kampındaki formuna bakılarak karar verilecek. Abdülkadir için Manisaspor, Adana Demirspor, Şanlıurfaspor gibi takımların Yiğidolar’a teklif verdiği öğrenildi.

Kokomo
27.05.2014, 07:47
Umarım öyle olur !

Ne kadar haklı çıktığımız 2 yıldır ortada !

R.Carlos'un bu adama çok şans vermesi lazım.

Besyo_cu
27.05.2014, 09:25
Geçen yıl Samsunspor'da yarım sezon gösterdiği performansla Ligin en iyi forveti gösterildi ve Samsunsporlu taraftarlarca yılın oyuncusu seçildi, bu sezon da Manisa'da yine aynı başarıyı gösterdi ki 2 sezonda attığı goller de birbirinden klastı.

Süper lige yükselme final maçında Samsun - Mersin'e kaybettiği maçtan sonra Samsun başkanı Abdülkadir bu sene bizde olsaydı Şampiyon olarak Süper lige çıkarız diye açıklama yaptı.

İlk 11 de oynamasa da kadroda olması gereken bir oyuncu keza Ahmet Aras'da aynı şekilde kadroda olmalarında büyük fayda var, önümüzde ki sezon İnşallah Uefa'ya katılacağız, Süper Lig ve Türkiye kupası olmak üzere 3 kulvarda mücadale edeceğiz bu sene dar kadro nedeniyle çok zorlandık, en azından bu oyuncular Kupa'da 11 de oynar Lig'de de oyun sıkıştığında devreye girer...

legolass
27.05.2014, 09:43
yönetimimiz anlasilan yine ders cikarmamis.cihan ozkara abdulkadir hakan arslan fatih kirancaykut özturk bizim yedeklermz bunlarsa vay halimiz.Abdulkadir asla superlig aysrnda bir oyuncu degil.ptt de her yil gol krali olabilir ama super ligde 2 golunu bile goremedik.leza cihan da oyle.kac yildir bizde hatta yine sozlesme uzatildigi soyleniyor.Allah askina bize nevfaydasi oldu. yemin ediyom ben anlamiyom nerden bulup getirdiler buadamlari bize. eger transfer politikamiz yine boyle olacaksa vay halimize! rengifo djebbour pedro oldoni aykut mehdi fatih ahmet mahmut eren aydin geen sezonki superctransferlerimiz!!

halilxx58
27.05.2014, 09:56
yönetimimiz anlasilan yine ders cikarmamis.cihan ozkara abdulkadir hakan arslan fatih kirancaykut özturk bizim yedeklermz bunlarsa vay halimiz.Abdulkadir asla superlig aysrnda bir oyuncu degil.ptt de her yil gol krali olabilir ama super ligde 2 golunu bile goremedik.leza cihan da oyle.kac yildir bizde hatta yine sozlesme uzatildigi soyleniyor.Allah askina bize nevfaydasi oldu. yemin ediyom ben anlamiyom nerden bulup getirdiler buadamlari bize. eger transfer politikamiz yine boyle olacaksa vay halimize! rengifo djebbour pedro oldoni aykut mehdi fatih ahmet mahmut eren aydin geen sezonki superctransferlerimiz!!

Yönetimden aldigim duyuma göre mevcut kadroya yedek olarak Ibrahimovic, Bale ve Modrici transfer edecekmisiz!!!

Mevcut kadroya ve bütce olarak Abdulkadir, Hakan Arslan, Cihan Özkara gayet iyi yedekler. Abdulkadir ilk 11i zorlayabilecek oyuncu.

Bazi arkadaslar avrupa ligi elemelerine kaldik diye fena havalarda ucuyor ama gercek hayat fifaya veya football managere benzemiyor. Mehdi Taouil, Hakan Arslan, Cihan Özkara, Ahmet Aras, Fatih Kiran vs. Sivasspor icin yeterli yedekler. Gönül isterki daha iyisi olsun ama ne yazikki en azindan su an icin mümkün degil.

Ahmet Ateş
27.05.2014, 10:15
Değerli Arkadaşlar

Nasip olursa Avrupa Ligine katılacağız önümüzdeki sezon. Ayrıca, ligde de daha güçlü olmamız gerekiyor bu yılın üzerine koymamız için.

Geçen sene sıkıntımız neydi? Kulübede 12. adamımızın bile olmayışı...

Peki, biz ne yapıyoruz, takımı ve yedek kulübemizi güçlendirmek yerine? Çok yararlı biriymiş gibi Cihan Özkara'nın anlaşmasını uzatıyoruz. Kapasitesi 1. ligi ancak kaldırabilen Abdülkadir'i kimselere vermeyiz diyoruz. Bence de vermeyelim, kulübede oturtturalım, daha sonra yine birine kiralarız ne de olsa...

Bu oyuncular kulübede iken Carlos nasıl oyuncu değişikliğini düşünecek? Takım sıkıntıya düşecek, Carlos bekleyecek, biz de yahu daha ne bekliyor bu adam oyuncu değiştirmek için diye söylenip duracağız.

Cihan mı oyuna sonradan girip katkı yapacak, Abdülkadir mi gol sorununu çözecek. Şimdiden söyleyeyim gelecek sene de ligin en çok gol yiyen takımlarından oluruz. Niye derseniz, ileride top tutmayan bu oyuncular, topu kaybettiklerinde rakiplerini de kovalamıyorlar da ondan...

Bize Cihan ve Abdülkadir'den daha yetenekli, daha hırslı, daha çalışkan kaliteli futbolcular lazım, Avrupa'da boy gösterecek, ligin zirvesini hedefleyeceksek...

sebasteia
27.05.2014, 10:29
abdulkadir'i yedek olarak yetersiz görenlere soruyorum: abdulkadir'den daha kaliteli olacak olan ve bizim alacağımız hangi futbolcu ses çıkarmadan kenarda bekleyebilir? bence abdulkadir seneye kadroda olmalı. ve carlos da daha fazla şans vermeli.

legolass
27.05.2014, 10:46
Yönetimden aldigim duyuma göre mevcut kadroya yedek olarak Ibrahimovic, Bale ve Modrici transfer edecekmisiz!!!

Mevcut kadroya ve bütce olarak Abdulkadir, Hakan Arslan, Cihan Özkara gayet iyi yedekler. Abdulkadir ilk 11i zorlayabilecek oyuncu.

Bazi arkadaslar avrupa ligi elemelerine kaldik diye fena havalarda ucuyor ama gercek hayat fifaya veya football managere benzemiyor. Mehdi Taouil, Hakan Arslan, Cihan Özkara, Ahmet Aras, Fatih Kiran vs. Sivasspor icin yeterli yedekler. Gönül isterki daha iyisi olsun ama ne yazikki en azindan su an icin mümkün degil.

duyumlarn bayagi kuvvetliymis.ibrahimovic bale modric is yapar bizde.adem kocak ve kadiri kesebilirler. Allah askina biraz gercekci ol sen bu yedeklere yeterli diyosan helal olsun.bu senr hakan arslan bikac mac iyi oynadi skorada katki sagladi.digerleri ne yapti? carlos yedek kulubesine donup soyle bi bakip yüzünü kiristiriyor.laf olsun diye 90.dkda aliyor oyuna.
simdi sen bunlarada biseyler uydurrsn.hatta benim sivasli olmadigimi bile ileri surebilirsin.
bizim bu sitedeki cogu arkadas polyannacilik yapmayi cok seviyor.ama hep gercekleri soylemeyip kendini avutmayi marifet saniyor

sivaslıadem
27.05.2014, 11:10
ben ahmet arasın daha doğru bir tercih olacağını düşünüyorum
Ahmet kesinlikle kadroya dahil edilmeli
Abdulkadir ise bu yaştan sonra süper ligde pek bir şey yapamaz iyi bir fiyata satılması taraftarıyım

DoomsDay58
27.05.2014, 11:25
Ahmet ve Abdülkadir gelecek sezon takımda olmalı. Yerli forvet transferi yapmamıza hiç gerek yok. İkisi de yeterli olur.

GokhanTurna
27.05.2014, 12:07
Türkiye kupası için kadro da tutulması gerekli. Ligde başarılı olacağını düşünmüyorum. Kötü olduğundan değil bizim atak sistemine uygun bir oyuncu değil.

Bir kaliteli yabancı forvet transferi ile forvet sayısı 2 yerli 2 yabancı olmak üzere 4'e yükselecek bu da yeterli olur bizim için. Tabi forvet oyanayan Cihan Özkara'da var, onu da sayarsak 5 olur. Cihan'ı ya sağ hücum oyuncusu olarak dönüştüreceğiz yada kiralık vereceğiz yoksa hiç şansı yok bu kadro içinde.

58Yiğidoo58
27.05.2014, 13:32
Bu sefer şeytanın bacağını kıracak. İyi şartlanmıştı hazırlık maçlarında ama trabzon macı kaderi oldu gibiydi. İnşallah ücüncü de olacak. Ahmet arasta tutulmalı

tavatir
27.05.2014, 14:38
Abdülkadir ve Ahmet Aras'tan en az bir tanesi takımda kalmalı diye düşünüyorum. Yalnız her ikisinin de sözleşmesi seneye bitiyor. Sözleşme yenilemesi düşünülmeli. Kadroda düşünülmeyen isimden bonservis bedeli kazanılmalı. Yoksa Aydın gibi sene sonunda oyuncularımızı bonservissiz göndermeye devam ederiz.

58 Amsterdam 58
27.05.2014, 18:26
Ben Ahmet Aras'in oyununu daha cok begeniyorum

58fast58
27.05.2014, 18:57
eğer yedeklerimiz abdulkadir vede diğerleri ise bu süperlige sıcak bakmadığımızın göstergesidir bunları sivassporun kapısndan dahi geçirmem hakan aslan abdulkadir ahmet şahbaz isimlerini hatırlamadıklarım var ne işimiz var bunlarla anlamamki

34MUAMMER58
27.05.2014, 20:52
ABDULKADİR kaliteli forvet ,ancak süper lig için yetersiz görüyorum,sivassporun sistemine uygun değil,1 trilyon verdik ,100 bin tl lik oyuna katkısını görmedim belki gerekli şans verilmedi verildiğindede şansını iyi kullanamadı ,,eneramoyu beğenmeyenlerin abdulkadirin adını bile ağzına almaması gerekir,cihanlada boşuna anlaşıldı 3. ligde onun gibi yüzlercesi var,ahmet aras bunlardan daha yeterli golcü ,onun kalmasından yanayım,ptt ligi için abdulkadir cordoza sayılır ,alan büyük ihtimalle şampiyonluğa oynar bence paramızı kurtarıyorsak isteyene verilmeli

58YIGIDO58
27.05.2014, 22:23
Iyide Abdulkadirle olmaz ki bu isler cok etkisiz kalir.
Malum performansi ortada Sivasspor da basarisiz.
2 Tane iyi kaliteli golcü mutlaka alinmali.

Yoksa Eneramo, Abdulkadirle bu isler yurumuez.

cemahmety
27.05.2014, 22:45
yabancı sınırlamasını göz önüne aldığımızda Abdülkadir takımda kalmalı ama daha çok şans vermeliyiz ona çok az oynuyor hatta kupa maçlarında bile doğru düzgün oynamadı. Avrupa'da inşallah gruplara kalacağız bunu gözönüne aldığımzda daha çok oyuncu takımda bulundurmalıyız. Ahmet Aras da takıma geri çağırılmalı bence. Cihan ile sözleşme uzatıldı mı bilmiyorum ama bence Cihanda fazla ısrar edilmemeli. Çok uğraştık ama Cihandan bize bişey olmadı olcak gibi de durmuyor Cihan yerine Abdülkadire bu şanslar verilmeli diyorum

dogan5880
27.05.2014, 22:46
adama sans verıceksın .3.5 maç kı gostersın kendınısını yoksa son 5 dk oyuna alırsan bışey bekleme .devamlı oynatmak lazım