Orijinalini görmek için tıklayınız : Pedro ile yollar ayrıldı
SivasSpor.Com 27.05.2014, 10:24 http://resimzade.com/Show.html?i=44214&token=52465
Devre arasında Brezilya'nın Vitória takımından transfer edilen Pedro Oldoni'nin sözleşmesi fesih edildi.
7 Süper Lig karşılaşmasında toplam 128 dakika sahada kalan Oldoni 3 kez de Ziraat Türkiye Kupasın'da takımımızın formasını giydi.
Oldone'ye bundan sonraki futbol hayatında başarılar dileriz.
sebasteia 27.05.2014, 10:26 güzel ve uzun bir turistik gezi oldu. umarım sıkılmamıştır!
teşekkür etmemizi gerektirecek bir emeği filan da olmadı. güle güle gitsin...
Bu sene Ankara'dan Konya deplasmanına gittim, içerindeki Akhisar ve Beşiktaş maçlarına geldim. Birkaç lisanslı ürün falan aldım.
Dolayısıyla benim takıma daha çok katkım olmuştur Oldoni'den...
Yolu açık olsun.
Güle güle Yiğidim bundan sonraki futbol hayatında başarılar dilerim.
Ferhat06 27.05.2014, 10:45 Bu sene Ankara'dan Konya deplasmanına gittim, içerindeki Akhisar ve Beşiktaş maçlarına geldim. Birkaç lisanslı ürün falan aldım.
Yolu açık olsun.
Ona şüphe yok.Akhisar maçında Sivasta olduğunu ligtv kameraları tescilledi.:DKonyada beraberdik zaten.O soğuk havaya rağmen eşinle Ankaradan gelmiştin.Ben de GS maçında Sivastaydım.Bileti satan kadın tribünü tanımadığımız için en kötü yeri bana verdi.Atıfın attığı golü televizyonda gördüm.
serserilerin_prensi 27.05.2014, 11:04 Bu sene Ankara'dan Konya deplasmanına gittim, içerindeki Akhisar ve Beşiktaş maçlarına geldim. Birkaç lisanslı ürün falan aldım.
Yolu açık olsun.
:) yorum çok güzeldi abi sırf yazmak için giriş yaptım işin rast gelsin:)
58Sivaslilar 27.05.2014, 11:24 Sivassporun yöneticleri dünyada kimseyi bulamamis gidip olduniyi getirdiler adam kendiliginden gelmediya amele pazarina insen ondan daha iyi adam bulursun ta berezlyiya onun icin gitmenize gerek olmazdi:confused:
ihtiyar yiğido 27.05.2014, 11:42 Hayırlı olmuş Sivasspor için hiç değilse bir yabancı kontejyanı açılmış oldu.
Aslında Zara Belediyespor'a satıla bilirdi.:D:D:D
Ona şüphe yok.Akhisar maçında Sivasta olduğunu ligtv kameraları tescilledi.:DKonyada beraberdik zaten.O soğuk havaya rağmen eşinle Ankaradan gelmiştin.Ben de GS maçında Sivastaydım.Bileti satan kadın tribünü tanımadığımız için en kötü yeri bana verdi.Atıfın attığı golü televizyonda gördüm.
Evet ya Akhisar maçında kameralar göstermiş bizi ama benim çok sonradan haberim oldu. Tekrarını falan bulsam da bi görsem merak ettim :) Babamla eşimle birlikte çıkmışız :)
Keşke girmeseymiş Sivas'ta karpuz sezonu açılmış bir sergi açadık otururdu başında :)
GokhanTurna 27.05.2014, 11:59 Avarel kendine iyi bak :)
Carlos bugün tatile gitti memleketine çantacısı Pedro'yu da götürdü yanında demek ki.
agumus_58 27.05.2014, 12:31 oldoni mi?? o da kim?? yeni transfer mi?? hayırlı olsun...
eurovision 27.05.2014, 13:24 sonunda niye aldıysak
PETKOVİC 27.05.2014, 15:47 bu sezon messiyi de alsak en büyük transferimiz bu adamın gitmesi olacak :D
58YIGIDO58 27.05.2014, 15:54 Yönetime duyurulur !!!
Iyi Transfer yapmak istiyorsaniz RIZA CALIMBAY a müracaat ediniz.
Sivasspor 3G 27.05.2014, 18:19 Çok daha iyi isimler alınmalı
halterci 27.05.2014, 19:57 elindeki atkıda benim
Oldoni için sivasspor 1 TL bile harcadiysa yazik oldu, onun yerine markada calisan bi elaman getirip kulübede oturtsalardi en azindan bir hemserimiz hem maasini alir hemde bedava mac seyrederdi.neyse gitti ya şükür
34MUAMMER58 27.05.2014, 20:56 sivassporun şampiyonlar ligine gidememesinin en büyük nedeni ,rengifo ve oldoni transferleridir,sivassporun yedeği bile olamıyacak bu oyuncuları kim sivasspora tavsiye etti getirdiyse ALLAH bildiği gibi yapsın ,bu sezon böyle dandik transfer istemiyorum,oldoniyede bundan sonra başarılar diliyorum
cemahmety 27.05.2014, 22:46 Oldoni denize düşen yılana sarılır diye iş olsun diye alınmış bi oyuncuydu hiç bir işimize yaramadı. Darısı Navratil'in başına
dogan5880 27.05.2014, 23:17 adama sans verılmedıkı kendını gostersın yedek kulubesın de mı gol atıcak .oynat soyle 3.5. maç ıyı deılse ozaman .kotur topcu de .kısacası adam sans bulamadı
Gitsin diye birde para vermemişizdir umarım.
muspol58 28.05.2014, 07:24 yavaş yavaş fazlalıklardan kurtulmaya başladık darısı diger işe yaramayanların başına
babapiton 28.05.2014, 08:22 Pedro,Cicinho gibi kariyerli bir futbolcu olsa gelip tutmasa anlarım,
liginde iyi istatistik yakalasa bizde ya tutarsa hesabı alsak anlarım,
adam forvet kariyerinde 5 gol var hemde bu yaşta.Almak zaten büyük hataydı.
Yinede yolu açık olsun.
babapiton 28.05.2014, 08:24 Oldoni için sivasspor 1 TL bile harcadiysa yazik oldu, onun yerine markada calisan bi elaman getirip kulübede oturtsalardi en azindan bir hemserimiz hem maasini alir hemde bedava mac seyrederdi.neyse gitti ya şükür
iniesta'ya benzeyen bir adam vardı.haberi yapılmıştı ulusal medayada onu alsaydık havamız olurdu :)
halilxx58 28.05.2014, 10:09 Takima pek bir katkisi olamadi ama hani olurya herhangi bir sekilde basarida emegi gecmisse tesekkür edelim.
Hani Carlos emmi beni forvet diye sahaya sürse en az pedro kadar bende oynardim gibime geliyor. Arti olaraktan bir yabanci fazla oynatma sansimiz olurdu. :)
sakatmıydı neydi birtürlü anlamadık. geldiği günde dedik bu oduna benziyor :) adı kaldı oduni:)
gittiği yerde başarılı olmasıni dilertim
58fatihcan 29.05.2014, 15:22 Oldoni mi? O da kim? (!)
Alınması başlıbaşına bir hataydı zaten..
|