Orijinalini görmek için tıklayınız : O isim kim ise açıklasın

SivasSpor.Com
27.05.2014, 12:44
http://resimzade.com/Show.html?i=44216&token=42628

Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz, Trabzonspor'un eski başkanı Sadri Şener'in açıklamasıyla ilgili olarak, "O isim kim ise açıklasın" dedi.

Sadri Şener'in, "Bize, (Başkan amma üstümüze geliyorsunuz, tamam biz bu işi yaptık) diyorlardı. Şimdi böyle konuşmalarının anlamı yok" sözlerine tepki gösteren Sivasspor Başkanı Otyakmaz, şöyle konuştu:

"Sadri Şener'in yaptığı bu açıklamada, bu söylemleri ben söylemişim gibi bir algı ortaya çıkarıyor. Ben hiç kimseye böyle bir söylemde bulunmadım. Bu sözü Sadri Şener'e kim söyledi ise kendisini bu ismi açıklamaya davet ediyorum. O isim kim ise Sadri Şener çıksın açıklasın bilelim."

DHA

ihtiyar yiğido
27.05.2014, 13:01
Sayın başkanım bu işi başustu sıcağı sıcağına yapacaktın
Bunlar şimdiye kadar ceza almış olacaktı.
Atalarımız ne demiş " demir sıcağı sıcağına dövülür"

34MUAMMER58
27.05.2014, 13:13
adamların hayatı çirkef ,yalan,dolan,böyle milletle aynı ülkenin insanı olmaktan utanç duyuyorum,öyleki heryeri zaptetmişler ,ajaNsspor tamamen hamsilerin tek taRAFlı yorumlaRIyla dolu,birilerinin aklına şöyle gelebilir kimse yokmu bunlara cevap veren diye ,adamlar yorumlarımızı yayınlamıyorlar ,hamsilerin hakaret dolu yorumlarını yayınlayıp ,diğer kimseye cevap hakkı tanımıyorlar ,o hamsi kafalı saDRİ şener yalancının önde gideni ,bu çirkef sporun başına hiçmi aklı başında adam gelmiyecek merak ediyorum,birileri uefaya bu çirkef takımın bugüne kadar yaptığı çirkeflikleri ,pislikleri bir cd halinde uefa disiplin kuruluna vermeli,nasıl saHAYA girdiklerini,istanbuldan gelen gazetecileri palayla, kılıçla ,öldürmeye çalıştıklarını,rakip takımın yöneticilerine hocasına yapılan çirkeflikleri,saha attıkları ingiliz anahtaRI ,don atlet ,ayakkabı,bıçak ,taş,havaii fişek vss attıklarını,yarıda kalan maçlarını,sezonda aldıkları cezaları ,tek tek toplayıp cd halinde adamlara verip bu şerefsizlerin nasıl bir yüzkarası ,türk futbolunun pislik takımı olduğunu ,şampiyonluğu kaçırmanın aCIsıyla oraya buraya iftira attıklarını izah etmek lazım ,zaten adamlar bu cd yi seyretsinler ikna olurlar

eurovision
27.05.2014, 13:19
trabzon 2002'de ligte emekleriyle kalmamışlardı

izecson_ea
27.05.2014, 15:42
Sedat pker bu lazların topuklarına sıkacak az kaldı:D:D

mnt3
27.05.2014, 21:29
Sadri Şener kıvırıp durma ,kocaman adamsın diyeceğim ama adam dediğin açıkça söyler ne diyeceğini.Üstü kapalı konuşup kafaları karıştırma

Poyrazcan
27.05.2014, 21:58
Suç üstü!,,
Suyu bulandırma çabası... Mecnun Başkan'ın yerinde ben olsam üstüne üstüne giderim.
Köşeye sıkıştılar.

PETKOVİC
27.05.2014, 22:10

mahkemede hepsini söylediler ama malum paralel yapının adamları engel oldu!! hakimlerin rüşvet aldığı bir ülkede yaşadığım için utanıyorum..

aciyurt
28.05.2014, 07:13
27 Haziran 2012 tarihli haber;

"Sadri Şener'in avukatı Ali Çelik, Zeki Mazlum'un teşvik girişiminde bulunurken Trabzonspor Yönetimi'nden bağımsız bir şekilde bunu yaptığını ve tapelerde "Bu eylemleri Trabzon Yönetimi'nden habersiz yapıyorum" dediğini belirtti.

Avukat, "Zeki Mazlum eğer dinlendiğini bilseydi bunları konuşmazdı" dedi. Avukat Ali Çelik'in bu sözleri salondaki Trabzonsporlular'ın tepkisini çekti."

http://spor.internethaber.com/spor/super-lig/trabzonspor-avukati-gaf-yapti-129112.html

Kokomo
29.05.2014, 07:58

Sıcağı sıcağına yaptı aynı konuşmaları başkanımız ama "MALUM YARGI VE MEDYA" ne duydu ne de yazdı dediklerini ...