Orijinalini görmek için tıklayınız : Rota Kalecilerde
SivasSpor.Com 28.05.2014, 06:59 http://resimzade.com/Show.html?i=44219&token=40755
Sivasspor yeni sezon için kaleci arayışlarına başladı.
Yiğidolar, geçtiğimiz sezon içinde kaleci Milan Borjan ve Mahmut Bezgin ile yollarını ayırmıştı. Kırmızı beyazlılar yeni sezonda kalesine takviye için rotayı kaleciye çevirdi.
Takım da mevcut kaleci Korcan Çelikay ve Nihat Şahin’in yanına Sivasspor 2 tane daha kaleci düşünüyor.
FENERBAHÇE’Lİ MERT GÖNOK
Fenerbahçe’de yedek kaleci olarak görev yapan genç kaleci Mert Gönok’a rotayı çeviren Sivasspor Kulübü kaleci Mert’e sıcak bakıyor.
Fenerbahçe kulübünde geçtiğimiz sezon 450 dakika forma giyen Kaleci Mert Gönok 2013-2014 sezonunda 5 kez ilk 11’de görev aldı.
Sivasspor’un kaleci arayışları arasında öncelik Fenerbahçeli Mert Gönok ile renklerine bağlamayı planlıyor.
ROTA KALECİLERDE
Sivasspor’un rotasında diğer kaleci Kayserispor’un file bekçisi Ertuğrul Taşkıran var. Genç kalecilere kırmızı beyazlı kulüp rotayı çevirdi.
Yiğidolar, Kayserispor’un file bekçisi Ertuğrul Taşkıran ve Fenerbahçe yedek kalecisi Mert Gönok ile anlaşmaya sıcak bakıyor.
Sivasspor kulübü iki genç kaleciyi renklerine bağlamak istiyor.
Sivas İrade Gazetesi
58g0kberk58 28.05.2014, 07:03 İkiside su an bu takimin birinci kalecisi olur gelirse. Eger ki her ikisinide transfer edersek korcan ve nihat gonderilebilir
Mert olabilir de Ertuğrul geleceğine Korcan kalsın daha iyi.
babapiton 28.05.2014, 07:51 Mert,Onur'dan sonra Türkiye'nin en iyi kalecisi bana göre.Volkan'dan çok çok iyi.
Kiralık dışında vermezler,1 hatta 2 yıllık kiralarsak büyük iş yaparız.
Ertuğrul yetenekli ama Borjan'dan daha felaket goller yiyor yerse,gelirse Korcan'dan formayı kapamaz.Samsun'daki performansını sergilerse o ayrı tabi.
Mert olmazsa , Ertuğrul yerine Sinan Bolat'ı tercih ederim.
yerliturkuaz 28.05.2014, 08:05 Mert Günok'un Sivasspor'a gelme ihtimali bence hiç yok. Adam Fenerbahçe'de ikinci kaleci birçok AVrupa takımı da onunla ilgileniyor. Fenerbahçe'de olmasının sayesinde zaman zaman milli takıma da gidiyor. Ertuğrul olabilir Korcan ile iyi bir rekabet halinde Sivasspor kalesinde güven vereceklerini düşünüyorum....
Ferhat06 28.05.2014, 08:43 Mert Günoku vermezler.Konya nasıl Itanjde diye bir süper kaleci bulabiliyorsa bizim de bulmamız lazım.Yani yabancı kaleci diyorum.
PETKOVİC 28.05.2014, 08:55 biz merte sıcak bakıyoruz da mert bize sıcak bakıyor mu? adamı manchester united takip ediyor :D
B.DUMANLI 28.05.2014, 09:05 Bu öne atilan iki isimde sunu gösteriyorki gerek Carlos ve gerekse yönetim kaleci kontenjanini yabanci oyuncuyla doldurmak istemiyor bu belli oldu.Bu hususda taraftarlarda aydinlanmis oldu.Demekki kalecimiz Türk olacak.Tbi bu haberlerin dogruluk payi nedir oda bilinmemekle beraber daha bizim önümüzde bir 3 Haziran süreci var.
Ister UEFA kupalarina katilalim,isterse katilmiyalim takimimizda bazi bölgelere kaleci ,defans,orta saha ve forvete oyuncu zaten alinmasi gerekiyor.
Bu yil Carlos´un son yili Sivasspor´da.Bu yüzden takimi ligde tutmak icin oynatmiyacaktir mutlaka.Carlos bu önümüzdeki sezonu cok iyi kullanacagina eminim.Yani Sivasspor seneye ses getirmesi lazimki oda gayesine ulasabilsin ve gönlündeki arzuyu gerceklestirebilsin.
Sözü gecen iki kaleciden hangisi daha yetenekli hususunda ise benim sahsi görüsüm kalece Mert Günok´dan yana.Bu oyuncuyu Fenerbahce verse bile kiralik verir onunda dezavantajlari olur gibime geliyor.Bizim zaten yillardan beri kaleci sorunumuz var bu biliniyor.Petkovic´den sonra o bölgeyi nedense dolduramadik.Aslinda doldururdukta, isin icine para girince bizlerde birden gözler kör oluyor nedense...
Sayet biz kaleci istiyorsak bu soruna kisa vadeli degil ,uzun vadeli cözüm bulmaliyiz.O vakit bütün olanaklari seferber edip ve Mert´i bonservisi ile almak gerektigine inaniyorum.Cünki güzel bir kaleci ve gelecek vaad ediyor.
ZiDaNe58 28.05.2014, 09:18 3-4 sezondur kalecilerden ne cekiyoruz ya artık gülsün yüzümüz kalecilerden yana
her iki kalecide begendigim isimler insallah gelirler en azından birinden biri gelir bana kalırsa ilk basta mert tercihi yapılmalı
Besyo_cu 28.05.2014, 09:33 Mert'i Fenerbahçe asla bırakmaz hatta Volkan'ı gönderir Merti yine göndermez.
Ertuğrul forma giydiği (Samsun - Kayseri) her takımı küme düşürdü, sanki forvet oyuncusuda mecburen kaleye geçmiş gibi oynuyor. Kale için ligde 2 tane iyi yerli oyuncu var 1. si Sinan Bolat, diğeride Erciyes'li Gökhan.
legolass 28.05.2014, 09:51 merti gondrmezler.ertugrul korcandn iyi degil.mert olmazsa gokhan degirmenci cok iyi olur zaten bosta
Ferhat06 28.05.2014, 10:11 Karcemarkas diyorum.Hem de onun için de iyi olur;Sivas maçlarında sakatlanıyor.Geçen sezon ilk maçda penaltı attı Atıf sakatladı,ikinci maçda Kadirin 90 a giden topunu çıkardı sakatlandı.Kısaca Karcemarkas..
B.DUMANLI 28.05.2014, 10:52 Artik sezonda bittiye gerek yerel ve gerekse ulusal medyaya haber ve malzeme gerekli.Spor sayfalarini bos gecemezler buyüzden her yil 50-60 futbolcu ismi bu sayfalarda zikredilir,sonucda adi gecen oyuncularla yakindan uzakdan ilgisi olmayan oyuncular alinir.
Ulusal medyada haber yaparken o takimin önce yerel medyasi ,sonrada internet sayfalarina dayanilarak haber yapmaya kalkarlar.
Su anda ya sabir cekmek gerekiyor,cünki biz daha 3 Haziran sürecini asmadik,o süreci assak bu seferde Fenerbahce´nin itirazi süreci var.Fenerbahce Sampiyonlar ligi maci oynarsa ,bu sefer biz disarida kalacagiz UEFA´ya giremiyecegiz.UEFA´ya giremezsek bu vakit yönetim transferleri altdan alabilir,bunu Carlos nasil karsilar bu olaylar hep birbirine bagli.
Aslinda ister UEFA´ya gidelim,isterse gitmeyelim bu takim ses getirmeli kuvvetli olmaliyiz takim olarak.
Senol Günes´in adi Bursa ile aniliyor.M.Akcay Akhisar ile anlasti,aslen Ankara´li olan Trabzon sevdalisi Tolunay ve Trabzonspor´uda sayacak olursak 4 takim Trabzon sevdalisi oldu.Bu takimlara karsi dimdik ayakta olmamiz lazim,kuvvetli olmamiz lazim aksi taktirde isimiz bir hayli güclesecek.Su anda iki takim arasindaki negatif gelismeler karsisinda.
Bu takima kaliteli oyuncu almalari lazim,takimi oldugundan fazla kadroyu sisirmemeleri lazim.Su anda adi gecen genc oyuncularimizi oynatacaksan takimin bünyesine kat,oynatmiyacaksan sat girdi sagla.Buna karar verilsin artik.
Cihan olayini herkes biliyor bir sezondo 178 dakika oynatiyorsun ,adam ülkesinin milli takiminda oynuyor,sonra kalkip iki yillik sözlesme yapiyorsun.Hangi amaca hizmet ediyorsun bunu biri yönetimden aciklasin.Abdurrahman olayida Cihan´dan farkli degil.Abdurrahman bir sezon´da 90 dakika futbol oynamismidir?.
Kaleci Mert transferini ortaya atan ve bunu gazetesinde yayinlayan ve yayinlatan kisi veya kisiler bu kaleciyi seyretme imkani olmusmudur bunu onlara bir sormak lazim.Seyretmis olsalardi bunu haber yapmazlardi.Mert belli bir süre kaleye gecmisti ve Sansal onu yere göge sigdiramamisti.Volkan´dan daha üstün bir kaleci ama gel görki o cocuga sans verilmiyor.Bu husus bizi ilgilendirmez gerci,gercek olan tek sey varsa oda, Fenerbahce´nin onu Sivasspor´a vermiyecegidir.
Sayet böyle bir sey gerceklesirseki o vakit, Sivasspor gecmisten günümüze en büyük yerli kaleci transferini gerceklestirmis olur.
poolat58 28.05.2014, 11:03 işte bu eğer doğruysa çok güzel haber
noname87 28.05.2014, 11:17 Mert gelmez; Ertuğrul'u alacaksak bonservisiyle almak mantıklı olur.Benim kaleci önerim Hakan Arıkan iyi olmasa da yeterli bir kaleci kalede devleşmez ama kurtarması gerekenleri kurtarır.
GokhanTurna 28.05.2014, 11:19 Bu nasıl haberdir sallıyorsunuz destekli sallayın. Fenerbahçe Mert gibi bir kaleciyi başka takıma verir mi hiç.
Ertuğrul'a gelince bizde gol manyağı olur kendisi. Bence çok başarısız bir kaleci.
Kaleci için çok düşünmeye gerek yok Sinan Bolat'ı ya alın yada kiralayın.
B.DUMANLI 28.05.2014, 11:44 Gökhan kardes burada dikkat edersen kimsenin bir haber salladigi yok.Yapilan haberlere güvensizlik var.Olmiyacak duaya amin diyenlerin bu kaleciyi seyretmeden böyle bir haberi gündeme getirdikleri icin bir güvensizlik var.
Bu haberin kaynagi olan Sivas Irade gazetesini arayarak sikayetlerini yetkili mercilere ilet kardesim.
Iyi günler dilegiyle canim...
Sivas Irade gazetesi
Sehit Gazeteci
Ismail Günes Basin Sitesi no:32-34
SIVAS
tel:0(346)2245876
canimsivas58 28.05.2014, 11:50 Vallah ben ertugtulu bilmem ama düsen takimin 2. Kaleciden hic bir sey olmaz..
Mert biraz imkansiz gibi
58 Amsterdam 58 28.05.2014, 12:06 Mert gelmez FB gondermez, belki kiralik olarak olur ve bu da bizim icin yeter de artar bile. 2 yil gelsin kiralik olarak bizim icin super olur
Mert gelmez heralde manchester united takibe almıştı.
sivaslıadem 28.05.2014, 12:36 merti fener bırakmaz verirse bir yıl kiralık oynar
Ertuğrulun ise korçandan pek fazlası yok
Ben de bu bölgeye yabancı kaleci bulunması taraftarıyım
yiğido şahin 28.05.2014, 12:47 eğer alınacaksa sinan bolat daha faydalı 1. kaleci olarak korcan değişmemeli şuan
34MUAMMER58 28.05.2014, 15:26 koca dünyada kalecimi kalmadı ki ?adı geçen kalecilerin korcandan üstün yanları yok,borjan kendini biraz geliştirebilseydi yantoplarda filan, kaleci aramazdık,kaliteli tecrübeli yabancı kaleci lazım ,elin konyası itanje alıyor,antep karcemarcas alıyor,sağa sola haber salıp iyi kaleci bulup getirsinler,ertuğrulun faydası olsa kayseri küme düşmezdi,merti bende beğeniyorumda onuda fb bırakmaz
balmandol 28.05.2014, 15:28 Bize KARCEMARSKAS gibi bir kaleci lazım. Adam tek başına Antep'i kümede tuttu. Alamıyorsanız onun gibisini hiiççç uğraşmayın.
fener forması giyerek kirlenmiş bu iki kaleciyide istemiyorum. korcanla devam
06batu58 28.05.2014, 16:26 Mantıklı düşünürsek olası bir volkan sakatlığında atıyorum volkan üç hafta yok mertte sivasta oynuyor kısaca ersun yanal kalesini sıkıntıya sokmak istemez ama olursa süper olur bence ama birez zor fb vermiye bilir:)
fener forması giyerek kirlenmiş bu iki kaleciyide istemiyorum. korcanla devam
Teşekkür butonunun yanında bir de "YUH" butonu olsaydı, bu yorumunla bayağı bir yuh alırdın hemşerim.
Senin bu mantıkla !!! bakarsak R. Carlosu hemen yollayalım ha ?
Hani o kabusun olan takımın formasını giymişti ya :D
dogan5880 28.05.2014, 21:27 alınıcaksa ılk kalecı alıcakasın
etlidöktürek 28.05.2014, 23:08 Onuru alalim :D
58YIGIDO58 28.05.2014, 23:15 Bu g ayserinin kalecisi bizim nihatdan bile kötü.
Ama Mert Günok gelse süper olur
B.DUMANLI 28.05.2014, 23:17 Onuru alalim :D
Trabzon´lular Onur´u bizden geri alabilmek icin UEFA´nin kapisinda sabahlarlar.Süper ligden ihrac edilmemiz icin ugrasir bu lazlar...
Isin yoksa CAS´la ugras dur:).
Teşekkür butonunun yanında bir de "YUH" butonu olsaydı, bu yorumunla bayağı bir yuh alırdın hemşerim.
evet yuh butonu mutlaka lazım seninle ilk defa hem fikirim.
Bi ara birileri Serkan Kırıntılı falan diyodu, o da çok iyi kaleci bence. Mert'i vermezler, Ertuğrul'u da niye alalım ki?
Ferhat06 30.05.2014, 08:38 Serkan'ın sözleşmesi devam ediyor,zor.
kızılelmalım 30.05.2014, 10:45 ERTUĞRUL ALINABİLECEK EN İYİ YERLİ KALECİDİR;
1-YAŞI KALECİ İÇİN ÇOK GENÇ
2-YERLİ KALECİ
3-REFLEKSLERİ ÇOK İYİ
4-FB.KİRALIK VEREBİLİR
5-GEÇTİĞİMİZ SEZON TECRÜBE DE KAZANDI
dogan5880 30.05.2014, 10:47 samsunspor kalecısı çok ıyı takıp edılmelı
karasarlıyiğido 30.05.2014, 14:22 mert günok hayal bence ama ertuğrul alınırsa çok iyi olur bizim mevcut kalecilerden çok iyi bir kaleci hayırlısı olur ama kaleci transferi şart
kayserili gökhan iyi kaleci onu alalım beyler:)
benim istedigim kaleci sinan bolat
migroArmis 30.05.2014, 16:37 benim istedigim kaleci sinan bolat
Sinan Bolat çok iyi bir kaleci...Eski bir kaleci olarak söylüyorum bunu ...Bursaspora gelmek istedi bilmem kaç milyon euro istedi bize çok gelince gitti üçbeşyüz bin euroya imza attı...Paraya çok değer veren bir kaleci....Hepdedim yine söylüyorum Sivassporun alacağı en iyi kalci Serkan KIRINTILI dır...Bunu not ediniz
eurovision 30.05.2014, 17:13 mert iyide ertuğrulun gelmesini istemem
Petkovic gibi bir kaleci istiyoruz, Ahh petkovic ah yerin hic dolmadi...
cenk5821 30.05.2014, 18:37 Serkan Kırıntılı gelecekse gelsin Ertuğrulun Korcan'dan iyi olduğunu düşünmüyorum.
FORZA SİVAS 58 30.05.2014, 20:22 bu sivas irade iyi sallamış yahu mert fenerin gelecekteki kalecisi bize vermeleri İMKANSIZ ertuğrul o kadarda üst düzey değil gereksiz olur sinan bolat daha iyi
:D:D:D:D:D
Gardasim,
cooooooooooookkkk güldürdün beni allah seni de güldürsün......
aslinda güzel fikir ben de öyle gibi bisey düsündum da cünkü bazen yorumlari gerckten YUH dan baska bise yapamasin :D ama belki Sitenin Sahibi öyle bisey bir gün gerceklestirir :)
evet yuh butonu mutlaka lazım seninle ilk defa hem fikirim.
Benimle ilk kez hem fikir olman gayet doğal. Bozuk saat misali :D
Mert Günok iyi kalec gerçekten. Ama vermezler. Milli takıma kadar yükseldi.
Serkan Kırıntılı'yı ise Ankara'dan beri takip ederim. Bize yarayacak bir kaleci değil. Kaleciliğini çok beğenmiyorum.
Bunların yerine Samsun'un kalecisi Soner, Gs'den Aykut düşünülebilir. Korcan'ı kesemeseler bile rekabet artar.
Benimle ilk kez hem fikir olman gayet doğal. Bozuk saat misali :D
yani keramet sende diyorsun. saatler artık dijital oldu. hatta hd side var. sen zembelekli saat gibi aklın hala geride. ben yuh butonunda sana katılıyorum sen oradan keramet sahibi olmuşsun. aha yuh butonunada katılmıyorum. benim köylümsün ama hiç uyanık değilsin. :)
yani keramet sende diyorsun. saatler artık dijital oldu. hatta hd side var. sen zembelekli saat gibi aklın hala geride. ben yuh butonunda sana katılıyorum sen oradan keramet sahibi olmuşsun. aha yuh butonunada katılmıyorum. benim köylümsün ama hiç uyanık değilsin. :)
Keramet konusunda öyle bir iddiam olduğunu nereden çıkardın, konuya ne taraftan baktığına bağlı. Demek ki o taraftan bakmışsın hemşerim.:D
Eskiden zembeLekli saat yoktu, zembeRekli saat vardı :D
Sahi cincondan ne haberler var, yeni transferler yaptınız mı ?
|