Orijinalini görmek için tıklayınız : Bursaspor forması giyemez
SivasSpor.Com 28.05.2014, 14:55 http://resimzade.com/Show.html?i=44224&token=43463 (http://resimzade.com/Show.html?i=44224&token=43463)
Bursaspor’da başkanlık koltuğuna oturan Recep Bölükbaşı, başkanlık yarışı verdiği Mesut Mestan’ın seçim vaadi olarak Aydın Karabulut’a imza attırmasına tepki gösterdi ve oyuncu Bursaspor forması giymeyecek dedi.
Bursaspor’da Recep Bölükbaşı dönemi başladı. Başkanlık yarışını farkla kazanan Bölükbaşı’nın diğer başkan adayı Mesut Mestan’ın ön protokol yaptırdığı Aydın Karabulut’u Bursaspor’a alıp almayacağı merak konusu olmuştu.
Ve Bursaspor Başkanı bu konu hakkında ilk kez konuştu. Bölükbaşı Radyospor'da “Aydın Karabulut, Bursaspor forması giymeyecek. Futbolcunun ahlakı çok önemli” dedi.
Mesut Mestan’ın Aydın Karabulut’u seçim vaadi olarak kullanmasına saydı duyduğunu ifade eden Recep Bölükbaşı, Radyospor'da Aydın Cingöz İle Haber Aktif'te Aydın Karabulut diğer başkan adayıyla sözleşme yapmıştı. Bursaspor forması giyecek mi sorusuna “Takımın hocası belli olmadan transfer yapmak yanlış. Aydın Karabulut, Bursaspor forması giymeyecek. Sivasspor bizim değerli bir dostumuz. Aydın Karabulut’un takımla szöleşmesi devam ederken Bursaspor ile protokol yapması yanlıştı. Atatürk ‘Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim’ demiş. Sporcunun ahlakı önemli. Dolayısıyla Aydın
Karabulut’un davranışı doğru değildi. Ve Bursaspor forması giymeyecek” diye yanıt verdi.
Profesyonel bi futbolcu tabiki istedigi takıma gidebilir elbette. Bizim kızgınlıgımız gidiş şekline... Bursasspor yeni başkanı Recep Bölükbaşı'na teşekkür ediyoruz. Diger başkanlara örnek olmasını dilegiyle...
sebasteia 28.05.2014, 15:02 ooooo lafı gayet uygun bir şekilde koymuş geçirmiş. ağzına sağlık başkanın. yeni görevinde başarılar...
yorumyapıyombenya 28.05.2014, 15:10 http://resimzade.com/Show.html?i=44224&token=43463 (http://resimzade.com/Show.html?i=44224&token=43463)
Bursaspor forması giyecek mi sorusuna “Takımın hocası belli olmadan transfer yapmak yanlış. Aydın Karabulut, Bursaspor forması giymeyecek. Sivasspor bizim değerli bir dostumuz. Aydın Karabulut’un takımla szöleşmesi devam ederken Bursaspor ile protokol yapması yanlıştı. Atatürk ‘Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim’ demiş. Sporcunun ahlakı önemli. Dolayısıyla Aydın Karabulut’un davranışı doğru değildi. Ve Bursaspor forması giymeyecek” diye yanıt verdi.
HElal olsun, adam gibi adammış, Ahlak herşeyden önemli.
Bizim Faruk Taşseten de hala Aydın bizim oyuncumuz böyle bir imza yok diye saçma ve komik demeç vermeye devam etsin.
SenSetik 28.05.2014, 15:14 helal olsun başkan...kendini büyük sayan bazı takımlara da ders olsun söylediklerin
B.DUMANLI 28.05.2014, 15:17 Bugün itibariyle duydugum en güzel haber bu olsa gerek,insanlari satarsan degerinde düser bir anda.
Sen takimini yüz üstü birakirda sezon bitmeden gümrükten mal kacirir gibi,baska bir kulübün baskan adayiyla ön protokol imzalarsan ve senin sözlesmen bitmedigi halde eski kulübünü hice sayarak bu ise girisirsen,o kukübün yeni baskanida seni böyle istemez iste.
Bunlar birer hayat tecrübesi insana ,evet Aydin´cigim nerede kalmistik?.
Hayat tecrübesidir insani olgunlastiran bunu unutma Aydin.
Sen Sivasspor kulübünü ve taraftarlarini hice saydin, bununlada yetinmedin rencide ettin.
Ayrica yeni secilen Bursaspor baskanini bu erdemliginden dolayi cani gönülden tebrik eder yeni görevinde basarilar dilerim.Adam gibi adammis.Aydin´a unutamiyacagi bir ders vermis.Tebrikler.
PETKOVİC 28.05.2014, 15:17 işte karakterli insan olunca bir başka oluyor haliyle helal olsun başkan inşAllah bursada büyük başarılara imza atarsın..
balmandol 28.05.2014, 15:17 Aldınmı lafını Karabulut...Hadi gözün AYDIN :)
Besyo_cu 28.05.2014, 15:26 Bursaspor başkanını kutlarım helal olsun mert adammış, Mecnun Başkan harici Süper Ligde böyle adam gibi başkan görmek ne güzelmiş....
mehmetyildiz58 28.05.2014, 15:27 Ya arkadaş helal olsn şu başkana Allah razı olsun valla..görevinde başarılar yüreğimize su serpti :))
Gerçekten olgun ve akıllı başkanmış, Çünkü yarın kendilerininde başına geleceklerini bildiği için böyle konuşmuş. Futbolcular gelip geçicidir, ama kulüpler bakidir.Aydını aydın yapan Sivasspordu ve Sivasspordan gitti aydında biti. Tıpkı Erman Musa ve benzerleri gibi
ya gene buradan sallamaya başlamışlar. abi adam nerede isterse orada oynar. düşenin dostu olmadığı için aydında eli iş tutarken küpünü doldurmaya bakacak. mesel bizde aldığını hakettimi karşılığını verdimi mesele budur. o kadar
Aydın'ın hangi takıma gideceği pek önemli değil ama herşeyi ahlaka uygun yaparak giderse buna zaten kimse birşey demez diyemez.
Recep başkana hayırlı olsun diyor görevinde başarılar diliyorum.
Recep başkana helal olsun 10 numara bir açıklama yapmış.
PETKOVİC 28.05.2014, 16:11 Aldınmı lafını Karabulut...Hadi gözün AYDIN :)
kelime oyunlarını kes :D
Adam gibi açıklama diye buna derim inşallah sözünün arkasında durur?
babapiton 28.05.2014, 17:52 Ben sezon bitmeden imza atmasına kızmam, yasal hakkı adamın yapar yapar.
Ama sırf Bursaspor'un seçimlerine yetişsin diye,Akhisar maçında bilerek sarı kart görüp,son maçta takımını yalnız bırakması ekmek yediği kulübe ihanettir.
58YIGIDO58 28.05.2014, 19:27 Buda sana iyi bir kapak olsun Aydin Karabulut :D !!!
Abdullah DuMaN 28.05.2014, 20:05 İçimizden geçenlere tercüman olmus helal olsun
burak58as553 28.05.2014, 20:17 Helal olsun Başkanım. İnşallah seneye Sivasspor ile Bursasporu şampiyonluk yarışında görürüz. Böyle mert başkanlar şampiyonluğu kesinlikle hakediyor..
Adamın dibisin gönlümüzü aldın puanımızı zor alırsın ama eğer kaybedersek de bir dosta kaybeder dert etmeyiz.
sıvaslıgenç 28.05.2014, 21:29 Başkan son sözü mukemmel söylemiş geçmiş olsun Aydın :)
cılgınsivas58 28.05.2014, 23:00 sivasspordan ayrılan kendını begenmıs oyuncular gıttıklerı takımda tutturamıyorlar
erman kılıç=3 büyütülmüş hayalıyle gıttı 58 numara gıyecem dedı 24 gıydı gs da dıslandı es es de fazla oynıyamıyor
son olarak aydın karabulut=cezalıyım dıye bursaya ımzaya kaçtı ortada kaldı
çunku size hiç sivasspor gıbı bır kulup bulamazsınız ! !
Eğer Bursa başkanı bu açıklamayı yapıyorsa bence Faruk taşsetenin yaptıgı açıklama etkili olmuştur yönetimden bir ses gelmesi ara sıra masaya vurması çok güzel tebrik ederim.
ZiDaNe58 29.05.2014, 11:14 haydi bakalım aydın efendi ne halin varsa gör
vay be bursa başkanından helal olsun sana dedirten laf
tebrikler başkan her zaman bu seviyeni korumanı dilerim
58Yiğidoo58 29.05.2014, 12:57 Helal olsun adam gibi bir başkanları var şimdilik.
58fatihcan 29.05.2014, 15:22 Karakterli adamlar karaktersiz adamları anında anlar ve uzaklaştırır. Helal olsun çiçeği burnunda başkan.
nightmare58 29.05.2014, 15:26 Adamlık dersi vermiş. Helal olsun.
eurovision 29.05.2014, 15:38 bursasporun yeni başkanı iyi adam bursaspor adına çok sevinmiş böyle birinin başkan olmasına aydına değinirsek şimdi napacaksın
adam gibi adam senin gibi ahlak sahibi başkan bursaspora çok şeyler katacaktır yiğidoların gönlünü fethettin başkanım
karasarlıyiğido 30.05.2014, 14:18 işte adam işte yönetici buna denir bundan sonra mecnun başkandan sonra en büyük başkan bursa başkanıdır allah yolunu açık etsin sözde büyük takımın büyük yöneticisiyim diyenlere adamlık dersi vermiş helal olsun sana büyük başkan
migroArmis 30.05.2014, 16:16 Aydın Karabulut vakası Bursaspor başkanının Sivassporu sevdiği için gösterdiği bir tepki değildir...Zamanında Tuna Üzümcü ile birlikte Yusuf Şimşek i B.jimnastiği verdiğimizde Aydın ısrarla Bursaspor gelmek istemedi ve gelmedi....Bu yüzden asla Bursaspor formasını giyemez...Ayrıca Sivaslı kardeşlerin başkanımız için iyi dileklerine teşekkür ediyorum lakin kişinin karakteri menfaat durumlarında sergilenmemeli...Başkanımız Sivasspor lehinde bir karar aldığı için bu denli sempatik hale geliyor...Bence bir kişiye karakterli dürüst adam gibi adam denilebilmesi için menfaatten ziyade kişinini gerçek karakterini bilmek gerekir ( buradan Recep başkan kötüdür anlaşılmasın)...Ayrıca aylardır Sivasspor.com sitemizden işlerim dolayısı ile ayrı kaldım ...burada bu havayı teneffüs etmek inanın harika bir olay...
migroArmis 30.05.2014, 16:18 Aydın Karabulut vakası Bursaspor başkanının Sivassporu sevdiği için gösterdiği bir tepki değildir...Zamanında Tuna Üzümcü ile birlikte Yusuf Şimşek i B.jimnastiği verdiğimizde Aydın ısrarla Bursaspor gelmek istemedi ve gelmedi....Bu yüzden asla Bursaspor formasını giyemez...Ayrıca Sivaslı kardeşlerin başkanımız için iyi dileklerine teşekkür ediyorum lakin kişinin karakteri menfaat durumlarında sergilenmemeli...Başkanımız Sivasspor lehinde bir karar aldığı için bu denli sempatik hale geliyor...Bence bir kişiye karakterli dürüst adam gibi adam denilebilmesi için menfaatten ziyade kişinini gerçek karakterini bilmek gerekir ( buradan Recep başkan kötüdür anlaşılmasın)...Ayrıca aylardır Sivasspor.com sitemizden işlerim dolayısı ile ayrı kaldım ...burada bu havayı teneffüs etmek inanın harika bir olay...
Yorumumuza bir düzeltme yapmak gerekir ise Bursaspor Yusufu b jimnastiğe verdiğinde karşılığında para Tuna Üzümcü ve Aydın Karabulutu almıştı...Üstteki ifademiz biraz karışık olmuş
Yeni haber :
@demarkesports: Bursaspor, Aydın Karabulut ile 2 yıllığına anlaştı. via @Haber1963
Aydin sivasta yeniden kendine geldin, Milli takima kadar yükseldin sivasspora yaptigin şeyin ismi ahlaksizlik, nankörlük ve adam satmaktir, bu tür adamlara hoş bakilmaz hiçbir yerde..
58YIGIDO58 30.05.2014, 18:28 Aydin sivasta yeniden kendine geldin, Milli takima kadar yükseldin sivasspora yaptigin şeyin ismi ahlaksizlik, nankörlük ve adam satmaktir, bu tür adamlara hoş bakilmaz hiçbir yerde..
Al bendende o kadarr !!!
cenk5821 30.05.2014, 18:30 Aydın Karabulut, Bursaspor'un yeni teknik direktörü Şenol Güneş'in isteği doğrultusunda tekrar Bursaspor'la anlaşma sağladı.
Haber doğruysa başkana denecek çok şey var ya da yok
Ts başkanı ile aynı yola mı girecek bakalım. umarım yanıltmaz kimseyi
Aydın Karabulut, Bursaspor'un yeni teknik direktörü Şenol Güneş'in isteği doğrultusunda tekrar Bursaspor'la anlaşma sağladı.
Bu haber doğru ise baskan nasıl bir politika izleyecek ve buradan baskan icin büyüksün,yigitsin,adamın hasisin vs gibi yorum yapan arkadaslar tekrardan ne yazacak inanın cok merak ediyorum.
Sanırım biz şunu unutuyoruz artık dünyada her sey madi çıkarlar doğrultusunda ilerliyor.Dost arkadas ve kardes takım hikayesi malesef madi çıkardan sonra geliyor.
migroArmis 30.05.2014, 19:00 Alırlarsa yazıklar olsun.. Övünerek söylediğimiz Bursasporluluk bitmeye başlamış...Bizim değerlerimiz vardı ayrıcalığımız vardı ...yazıklar olsun başka bir şey demiyorum...
migroArmis ve o karakterde kardeşlerimi tenzih ediyorum
Eğer bu transfer olursa bursanın başkanı ve camia asla delikanlılıktan yiğitlikten ve dostluktan bahsetmesinler. Taze başkan nasıl Sivasspor camiasının yüzüne bakacak merak ediyorum.
HababamHa 30.05.2014, 19:50 Bursaspor, geçen sezon Sivasspor forması giyen Aydın Karabulut'un transferi için menajeri ile prensip anlaşmasına vardı.
Alınan bilgiye göre, 24 Mayıs Salı günü yapılan olağanüstü kongrede göreve gelen kulüp başkanı Recep Bölükbaşı, daha önceki başkan adaylarından Mesut Mestan'ın ön protokol yaptığı futbolcunun menajeri Erdem Karagöl ile Bursa'da görüştü.
Özlüce Tesisleri'nde gerçekleşen görüşmede, milli takım kampında bulunan futbolcunun transferi konusunda mutabakata varıldı.
Bursaspor Kulübü yöneticilerinin, menajer Karagöl ile 2 yıllığına anlaştığı, Aydın Karabulut'un da kendisini yeşil-beyazlı takıma bağlayan imzayı kamp dönüşünde atacağı öğrenildi.
AA
Recep Bölükbaşı bu açıklamasının üzerine bu transferi yaparsa sözünü yedi demektir ağzından çıkan sözü yerse bu bir başkana hiçmi hiç yakışmaz.
FORZA SİVAS 58 30.05.2014, 20:21 ya bursa ne zaman sözünde durmuş arkadaşım bize ne aydından bizene bursadan arkadaşım bence çok BOŞ bir konudur defolsun gitsin layık oldugu yer bursadır zaten hadi yallah aydın efendi ama sunu unutma musa-erman-dağaşan-eneramo-sezer bunlar ibrettir size
sawyer5892 30.05.2014, 21:01 hagtalardir bos bir konu etrafinda tartisiliyor. Ben de sizler gibi gidecegi takimda basarili olamayacagini dusunuyorum ancak Aydina hakaret eden hain diyen arkadaslari anlamiyorum. Profesyonel futbolcunun sozlesmesinin bitimine 6 ay kala baska takimlarla gorusme hakki vardir. Avrupa futbolunu takip eden arkadaslar bilirler bunun bir cok ornegi var en yakinda gercekleseni de Lewandowski ornegi. Dortmund taraftari oyle bir adamdan para kazanamamalarina ragmen son mac alkislarla ugurladilar. Evet aydin bir donem faydali oldu ama cok kotu oldugu bir donem de var daha iyisini bulacagimiza inaniyorum. Kendisi futbol kariyerini baska yerde surdurmek istemis hayatini o yonde cizmek istemis saygi duymaktan baska bir sey yapamayiz
34MUAMMER58 30.05.2014, 21:34 HER halukarda bursasporun verdiği para sivassporun teklif ettiğinden fazladır,aydında öyle boş oyuncu değildir,kendini futbola verirse bursaspora faydada sağlıyacaktır,sivassporda yeri doldurulmayacak oyuncu değildir,tecrübeli hoca şenol güneşde istemişse yönetimin anlaşmasınıda doğru buluyorum ,yalnız şuna karşı çıkarım,eğer bursaspor başkanı aydınla anlaşmayacağız ,bu takımın formasını giyemez gibi büyük konuşmasını doğru bulmam,delikanlı adamın ağzından çıkan hersöz senet gibi olmalıdır ,maalesef başkan tükürdüğünü yalamıştır,bukadar tantanaya değen biri olsa gamyememezdimde ,bizdeki sıradan futbolcu bursasporun seçim reklamı oluyor buda sivassporun büyüklüğünü gösterir ,mademki anlaşmışlar hayırlı olsun diyip bu gereksiz konuyu kaldırmak lazım
Bursasporun yeni başkanının, hepimizin takdirini kazanan açıklamasından sonra ani bir U dönüşüyle ve Şenol Güneşin gelmesinden hemen sonra bu transferin gerçekleşmesi kafa karıştırıcı. Neden ?
Bilindiği gibi trabzon olcanı elde tutamazsa aydını alacaktı. Şenol güneş Aydını Trabzona daha ucuza mal etmek için Bursayı kullanıp, Ocak ayı ara transferde trabzona gönderirse kimse şaşırmasın.
ihtiyar yiğido 31.05.2014, 03:29 Bursaspor yeni kulüp başkanı Recep Bölükbaşı, seçim kazanma heyecanı ile, rakip başkan adayı Mesut Mesdan'ın seçimde avantaj sağlamak için Sivasspor oyuncusu Aydın Karabulut ile kara bir ön sözleşme imzalamasına güya evvela bir dürüstlük timsali göstererek, Aydın Karabuluta ahlaksızlık yaptı Bursasporda forma giyemez diye büyük söz söylemiş, daha 24 saat geçmeden yeni alınan teknin direktör Şenol Güneşin direktifiyle Sözleşme imzalıyarak karaktersizlik örneği sergilemiştir. Böyle bir insanın, Bursaspor'a ve türk futboluna ne faydası olabilir, yorumunu sizlere bırakıyor, Aydın Karabulutu ve Bursaspor başkanı Recep Bölükbaşıyı kınıyorum.
dogan5880 31.05.2014, 05:02 arkadaşlar gıden gıder kımler gıtmedıkı bızden yerlerıne hep daha ıyılerı geldı kafanıza takmayın.bızden gıden hıç bı futbolcu duzenlı oynamadı gıttı takımda .bı ara sezer badur vardı ..ornek.çok ıyı futbolcuydu trabzona gıttı 1.2 maç oynadı sımdı nerelerde bellı deıl onun içn gıden sıvası kaybetmıştır .
astaravisa 31.05.2014, 09:24 ayıp etti
daha 1 hafta olmadı başkan olalı ilk icraatı 180 derece dönüşle oldu
kadirakin58 31.05.2014, 10:49 Bursaspor "aslında Aydin'i almazdık da ne yapalım, sivasspor da Aydin'a küstü, oyuncu acikta kaldi, birisi alacakti biz aldik" ayagi yapabilir. Tabi bu da biraz bize bagli. Aydin yaptin bir hata diye affedecek miyiz, affetmeyecek miyiz ? Tartisilmasi gereken budur.
Aydın Karabulut, Bursaspor'un yeni teknik direktörü Şenol Güneş'in isteği doğrultusunda tekrar Bursaspor'la anlaşma sağladı.
Demekki Bursasporun başkanı tam Bursalıymış hakikisinden :D
58fast58 31.05.2014, 18:58 Tebrik ederim adamın dibisiniz valla 4 büyükler örnek alsın gerçekden çok tşk ederim böyle davranışı insan olan yapar buravo diyecek başka söz bulamıyorum
B.DUMANLI 31.05.2014, 19:23 Bursaspor´a yeni secilen yeni baskan Recep Bölükbasi böylelikle tükürdügünü yalamis oldu.Kulübü ve futbol kamuoyu önünde Aydin hususunda verdigi demeclerle adeta abidelesen Recep efendi bir anda söyledigi sözlerin arkasinda durmayarak kamuoyunu adeta ters köse yapmaya calismistir.
Sen daha isin basindayken Bursa taraftarinin ve Türk futbol kamuoyununun güvenini bir haftalik görevinde sarsarsan bu isin sonunda hangi sartlarda görevi birakacagini düsenemiyorum bile.
Recep efendi senin göreve basladigin kulüp öyle amatör bir kulüp degil,köklü bir gecmisi olan ve taraftarlari arkasindan sürükleyen bir kulüp.
Senin Aydin hususunda bir hafta icerisinde iki ayri demecinle sen zaten mensup oldugun kulübü rencide etmis oldun.
Kamuoyu önünde önce nabiz yoklayip güzel sözlerle etkili olmaya calistin,fakat bunun devamini getiremedin.
SEN TÜKÜRDÜGÜNÜ YALADIN,Recep efendi sözün özü bu.
Kaypak olmak, insanlarin güvenini rencide etmekle sen iyi yapmadin Recep efendi.
Türk futbol kamuoyu önünde kendini kücük duruma düsürmekle kalmadin,insanlarin güveninide sarstin Recep efendi.
Bursa taraftari seni ne derece benimseyecek ve kabullenecek bunu zaman bize daha iyi göstercek...
Sen daha bir haftalik görevinde böylesine büyük bir GAF yapar ve bulundugun camiyanin güvenini sarsarsan senin ömrün fazla olmaz o kulüpte Recep efendi.
Sivasspor kulübünün ve taraftarinin zaten güvenini sarstin,AKLIM SIRA ters köse yapmaya calistin ama,Aydin´i almakla sen ASIL ters köse oldun.
Umarim sana sac bas yoldurtmaz,al hayrini gör ve tepe tepe kullan Recep efendi.
Sivas taraftari onun gittigine cok seviniyor buna inan Recep efendi....
Bence seçim vaadi yapan başkandan daha karaktersiz durum sergiledi, tutmuş bi de adamı eleştiriyordu.
B.DUMANLI 31.05.2014, 20:40 Alırlarsa yazıklar olsun.. Övünerek söylediğimiz Bursasporluluk bitmeye başlamış...Bizim değerlerimiz vardı ayrıcalığımız vardı ...yazıklar olsun başka bir şey demiyorum...
O deger gibi gördügün seyler Recep efendinin ayaklari altinda cignenmistir.Iyiki bizde sözünün eri bir baskan var...
Birde Aydin´i yere göge sigdiramayan Bursa yönetimine bir cift sözüm var,bütün bir sezon boyunca istenilen perfonmansi gösteremeyen ve cabuk oyundan düsen Aydin bir kac macin disinda zaten oyunda hic olmadiki.
Aydin´in gitmesiyle Sivasspor dahada iyi olacaktir ben buna eminim.Onun gitmesi Sivasspor camiasi icin cok hayirli olmustur.Sivasspor bundan sonraki transferlerinde oyuncunun karekterinide ön planda tutarsa basimiz daha az agriyacakmis gibime geliyor bana.
demek ki neymiş çok hızlı demeç vermeyecek ve tükürdüğünü yalamış pozisyona düşmeyecekmişsin. hayırlı uğurlu olsun. transfere sözüm yok. profosyonel adam istediği yerde oynar. ama başkanın söylemi ve yaptığı futbol tarihine yazıldı bile
migroArmis 31.05.2014, 22:38 Demekki Bursasporun başkanı tam Bursalıymış hakikisinden :D
Nedir bu şimdi...yakışı varmı...
B.DUMANLI 31.05.2014, 22:52 Nedir bu şimdi...yakışı varmı...
Herhalde arkadas düsünmeden cevap verdi ve bir anda konuyla ilgisi olmayan bir aciklama yapti.Üzüntüsünü baska bir yoldan paylasmis ama tasvip edilecek cinsten degil.
ZiDaNe58 01.06.2014, 09:14 Ben bu futbolcuları anlayamıyorum arkadaş ya ne super bi başkanın teknik direktörün var takim arkadaşlarına uyum saglamissin parani dakikası dakikasına aliyosun taraftar seni bağrına basmis seninde katkilarinla takim avrupa kupalarına katılma basarisi yakalamış daha ne diye satarsin bu takimi be güzel kardesim
sonra da anlaştık dedi Bursalı değel mi gardaş ---
ahanda imzalar atıldı. bursa ile sivasın arasında atmosfer farkı var.
karasarlıyiğido 03.06.2014, 10:38 bizde sana methiyeler yazmıştık adamsın diye ama bursalı olduğuru unuttuk şu futbol dünyasında iki tane yuvarlak olan şey var biri top biride bursalı olanlar sanki aydın sizi satmayacak adam nereye gittiyse satmış sıra sizede gelecek alın tepe tepe kullanın
Nedir bu şimdi...yakışı varmı...
ayıp etti
daha 1 hafta olmadı başkan olalı ilk icraatı 180 derece dönüşle oldu
sonra da anlaştık dedi Bursalı değel mi gardaş ---
bizde sana methiyeler yazmıştık adamsın diye ama bursalı olduğuru unuttuk şu futbol dünyasında iki tane yuvarlak olan şey var biri top biride bursalı olanlar sanki aydın sizi satmayacak adam nereye gittiyse satmış sıra sizede gelecek alın tepe tepe kullanın
Demekki sadece ben düşünmüyormuşum..
helal olsun valla bu başkana bizim otomatik çamaşır makinası var 1000 devir,ama bu başkan kadar hızlı dönemiyor ,aydın hakettiği başkanına kavuştu iki gün sonra bu başkan bu aydını satarsa hiç şaşırmam :D
migroArmis 03.06.2014, 22:46 Demekki sadece ben düşünmüyormuşum..
Türk evladı olan herkeze söylenen kötü sözler yakıştırmalar doğru ise diğer arkadaşlarla bu doğruyu yapmaya devam ediniz...Yok yanlış ise gelin Türk evladı olarak bundan vazgeçelim.Sadece Bursa olayı değil ben yakıştırma yapılan hiç bir olayı tasvip etmiyorum... Dünyada kendi milletine sövme boyutunda söz söyleyen kimse varmıdır bilmem..Yanlış işler bunlar
MEVLUTHOCAOGLU 04.06.2014, 12:56 herkesin bir karakteri var yapacak birsey yok her iki taraf için de hayırlı olsun bizden uzak Allaha emanet olsunlar
Türk evladı olan herkeze söylenen kötü sözler yakıştırmalar doğru ise diğer arkadaşlarla bu doğruyu yapmaya devam ediniz...Yok yanlış ise gelin Türk evladı olarak bundan vazgeçelim.Sadece Bursa olayı değil ben yakıştırma yapılan hiç bir olayı tasvip etmiyorum... Dünyada kendi milletine sövme boyutunda söz söyleyen kimse varmıdır bilmem..Yanlış işler bunlar
Benim Bursalılarla bir alıp veremediğim yok onlara lafımda yok ben sadece bursaspor başkanı için bursaspor takımı hakkında diyorum.Seninde bursasporu tutman alınmana neden olduğunu sanıyorum.Daha fazla uzatmayalım istersn..
|