Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivas'ta her zaman oynarım

SivasSpor.Com
29.05.2014, 06:38
http://resimzade.com/Show.html?i=44227&token=78105

Fanatik'te yer alan habere göre; Sivasspor'daki performansının ardından Beşiktaş'ın yolunu tutan Eneramo, Siyah- Beyazlı takımdan Karabükspor'a kiralanmıştı. 4 gol atıp Kırmızı-Mavililer'e kritik puanlar kazandıran Nijeryalı forvetin geleceği henüz belirsiz. Beşiktaş'ın hocası Bilic 29 yaşındaki oyuncuyla ilgili kararını vermiş değil. Karabükspor da bu oyuncuyu bonservisiyle renklerine bağlamak için çalışıyor. Ancak Eneramo'nun en ciddi talibi eski takımı Sivas. Kırmızı- Beyazlılar, başarılı golcüye teklifini yineledi. Eneramo'nun yanıtı ise net oldu: "Önce takımımla masaya oturmak zorundayım. Sivas'ta her zaman oynarım. Beşiktaş'ın kararını bekliyorum, siz de bir süre beni bekleyin''

Abdullah DuMaN
29.05.2014, 06:52
Bence vazgecılmelı bu sevdadan gelecekte ne olacak 1 sezon oynayıp yıne kazık atacak

existence
29.05.2014, 07:15
ha her sene bunun nazını niye çekiyoruz ki. adam forvet attığı hol 4. Costa bile 6 gol attı. Bulunmaz hint kumaşı değil. Mehmet yıldızdan üstün bir futbolcu mu bu. Yatıyoruz kalkıyoruz eneramo. Sanki dünya yıldızı.

Ferhat06
29.05.2014, 07:39
Sivas çantada keklik.O şöyle bir dursun,daha iyi bir seçenek olmazsa bakarım.

58YIGIDO58
29.05.2014, 07:54
Ne basarili golcüsü Allah askina, golcü gormesek golcu diye yutturacaklar.
Koca bir sezon sadece 4 gol atmis bir oyuncunun neresi basarili ???
Da costa bile stoper olmasina ragmen 6 gol atti.

Lutfen Yonetim birakin artik boylesi bos transferleri.
Citayi biraz daha yukseltin ve nokta, kaliteli isimler katin Sivasspora.

Sizde biliyorsunuz avrupa ligine gidecegiz ve gelecek sezon rakipler guclenecek.
O yuzden artik iyi oyunculara ihtiyacimiz var.

PETKOVİC
29.05.2014, 08:38
kesin oynarsın ondan satıp gittin dimi? gidenler iflah oluyor mu düşünseydin misal erman bilica sen! sıra aydında..

karamik
29.05.2014, 08:58
Karaboğa gitti öküz öldü ortaklık bitti kazmaydı bence gereksiz

ihtiyar yiğido
29.05.2014, 09:07
Atalarımız ne güzel söylemiş " Eskiye rağbet olsa bitpazarına nur yağardı" diye, Eneramo yaşı gelmiş geçiyor, istikbal vadeden gençlere yönelelim, bizi beğenmeyip gidenlere değil.

u4sivas58
29.05.2014, 09:19
Yaw sanki adam kalmamış gibi şununla uğraşmayalım.Arkadaş onun alacağı paraya ne topçular alınır bence gelmesin

nefhret_58
29.05.2014, 10:20
İstemezük... Hoşafın içinde yağ istemezük... Bu böyle biline...

Ahmet Ateş
29.05.2014, 11:14
Değerli Arkadaşlar

Bize ayağına top gelince oynayacak, top rakipteyken (hemen önünde bile olsa) seyredecek oyuncu lazım değil. Bize 90 dakika mücadele edecek, rakip müdafaayı sürekli yıpratacak biri lazım.

Peki, Eneramo nasıl bir oyuncu? İstisnasız 80 dakika sahada yayılan biri. Ve hepsinden önemlisi, boşta kaldığında Sivasspor'u düşünmesi. Varsın Karabük'le anlaşsın. Bu bizim için daha hayırlı olacaktır.

Soyözen
29.05.2014, 11:29
Diarra gibi, Lua Lua gibi, Kweuke gibi, Fernandao gibi, kısaca Emenike gibi forvet arıyoruz.

Kusura bakma Kara Boğa.

gogohan
29.05.2014, 12:18
garaboğadan gaf

kötü sen burda dur. iyiyi buldum buldum bulamadım sana kul oldum.

çantada keklik varya

artık yemezler.

MaXiMuM
29.05.2014, 22:36
Şaka gibi bir haber. Yalan haberdir inşallah, inanmak istemiyorum ...

adres58
30.05.2014, 06:55
''Oğlum seninkisi kalaycılık değil G*T oynatmak'' demiş atalarımız....

Buradan giderken büyük !!! bir futbolcu olarak gittin, BJK bir baktı ne büyük nede bir şey. Tatlı canını kurtarmak için Karabüke yolladı. Az kalsın tekrar bize geliyordun. Şimdi ise yine bir o tarafa bir bu tarafa oynuyorsun. Sen en iyisi git Karabükte oyna. Çünkü sen bize karşı iyi oynuyorsun. Unutmaki bu takımla artık işin yooookkk. Özellikle Karabük maçından sonra ne hikmetse sana gıcık gitmeye başladım. Sen ''Sivasta her zaman oynama kardeşim, Sen Sivasta hiçbir zaman oynama''...

karasarlıyiğido
30.05.2014, 14:20
tabi oynarsın kendini dev aynasında görüp beşiktaş hayaline kapılıp kendini karabükte buldun tabi istersin

FORZA SİVAS 58
30.05.2014, 20:23
lan bi defol git sivasdan içeri giremezsin sen bu haber eğer gercekse baskana yazıklar olsun ulan bunamı kaldık !!!

alper58
30.05.2014, 21:21
Gelsin gelsin kara boğa oynar tekrar bizde...

B.DUMANLI
31.05.2014, 19:49
Sivas´in madimagi kadar bir sözüde cok ünlüdür bunu unutma ENERAMO!
Demissinki;Sivas´ta her zaman oynarim.
Bende sana Sivaslinin o meshur sözünü hatirlatmak istiyorum.
NAH OYNARSIN....

Külhan
31.05.2014, 22:19
Eranamo yu biz sildik bu oyuncu sivasa bek birsey kazandirmaz cok agir ayak elindeki firsatlari iyi degerlendiremiyor onun yerinde baska forvetler onun oyun sitilinden daha iyi oyun kuruyor eranamo ikinci defa gelirse simariklik gösterir birincisinden daha kötü oynar en iyisi hic almamak zaten ona verecegimiz parayla baska forvet de ala biliriz

34MUAMMER58
31.05.2014, 23:51
ENERAMO hakkında fikir beyan eden herkesin düşüncesine saygım varda,okadarda değil,eneramonun sivassporda emeği çoktur ve başarılı olmuştur,aldığı parayıda sonuna kadar haketmiştir,daha fazlasınıda yapabilirmiydi ?evet son vuruşları biraz iyi olsaydı ,takıldığı ofsaytları azaltsaydı, hücumda az faul yapsaydı attığı golleri çoğaltabilirdi,sivasspor bugün süper ligdeyse eneramonunda payı çok büyüktür,bu kadar acımasız olmamak lazım, bize gelir yada gelmez o ayrı konu,örnekleri çoğaltmak mümkün,sivassporun ligde kalmasında yine emeği çok olan borjanı ,navratili,yine daha önceki yıllarda ligde kalmamızda kazandırdığı 13 puanla etkisi çok olan agbetuyu ,adeta yerin dibine soktuk,sivassporun yoklukla boğuştuğu zamanlardaki emekleriyle hayrettine ve mehmet yıldıza yapılan muameleleri saymıyorum,eneramoyu biz göndermek istemedik,kendisi daha büyük takımda ve daha fazla parayla oynamak istedi gitti,bjk oynatmadıysa onların suçu,iyi birtakımda yılda 15 gol ortalamasını rahatlıkla bulur ,son karabük maçındaki kendini paralaması zoruma gitti, sırf bu yüzden kızgınım kendisine ,eğer rengifo yada oldoni gibi adam alınacaksa herşeye rağmen eneramonun dönmesini isterim ,daha kalitelisini bulmakda mümkün de ,bizim yönetimin ve r. carlosun geçen yılki transfer politikası daha iyisini bulamıyacağımızı işaret ediyor,inşallah yanılırım ,iyiki eneramo gelmemiş dedirtecek daha kaliteli golcü alırız.