Orijinalini görmek için tıklayınız : Savunma Başladı

SivasSpor.Com
03.06.2014, 11:11
http://resimzade.com/Show.html?i=44237&token=33546 (http://resimzade.com/Show.html?i=44237&token=33546)

Sivasspor tarihininin en önemli dönüm noktası olan UEFA savunması ile ilgili tüm gelişmeleri bu başlık altında bulabilirsiniz.

- 11.00 İlk olarak deliller Mahkemeye sunuldu.

Avrupa Futbol Federasyonları Birliği'nin (UEFA) Sivasspor aleyhinde açtığı soruşturmanın duruşması başladı.

UEFA'nın, Sivasspor Kulübü'ne karşı açtığı soruşturmanın duruşması, İsviçre'nin Nyon kentinde yapılıyor. Kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz ve kulüp avukatları da duruşmaya katıldı. Duruşmanın yaklaşık iki saat sürmesi öngörülüyor.

- 11.20 Avukatlarımız hazırladıkları dosyayı mahkemeye teslim etti.

- 11.30 İlk olarak Korcan Çelikay ifade vermek için salona girdi.

- 12.15 Mecnun Başkan İfade vermeye başladı.

An itibariyle devam eden soruşturma kapsamında ifade veren Sivasspor heyetinin hazırladığı savunma dosyalarının sağlam deliller ile sunulması Uefa'da 3 Temmuz Şike sürecine yeni bir boyut katacak durumda. İlk gelen haberler çok olumlu İnşallah bu dava bizim Aklanma davamız olacak.

Sivassporumuzun yapmış olduğu savunma sona erdi, Başkanımızın kulüp avukatlarına hazırlatmış olduğu savunma sona erdi. İfade esnasında sunulan deliller ile hazırlanan fezlekeler arasında ki çelişki herşeyiyle ortaya çıktı. 3 Temmuz Süreci artık yeni bir boyut kazanacak gibi, Sivassporumuzun ceza alma ihtimali görünmüyor, Uefa nihai kararını 5 haziranda açıklayacak İnşallah Sivasspor UEFA'da Türkiye'yi gurur ve başarıyla temsil edecek...

Not: Sayfamız sürekli yenilenmektedir..

legolass
03.06.2014, 11:20
mehmet yildiz ve abdurrahman derelide gidip aciklayacaklardi.ama gorunun o ki korktuklari bisey var ya da birileri kulaklarina bideyler fisildadi.ne olursa olsun gitmelilerdi.yillarca bu takimda oynadiniz.gidip tesvik verenleri mahkemede anlatmakti delikanlilik

stain
03.06.2014, 11:26
apo trabzonlu ondan bişey beklemek yanlış olurda mehmet yıldıza eleştirim var öyle 58 numara giymekle olmuyor gider bildiklerini adam gibi anlatırsın sivasa atılan suçlamaları çürütüsün ... hayırlısı nediyelim bekliyoruz:confused:

ali 58
03.06.2014, 11:27
İNŞALLAH ANLIMIZIN AKI İLE ÇIKACAGIZ BU DAVADAN

ali 58
03.06.2014, 11:29
yönetim gerek görseydi zaten onlarıda götürürdü mehmet yıldız ile apoyu

ZiDaNe58
03.06.2014, 12:32
Allah yardımcımız olsun

PETKOVİC
03.06.2014, 12:40
aponun trabzonu 3-0 yendikten sonra gol attığı trabzona gidip özür dilediğini biliyor muydunuz? ben 4 yıl trabzonda okudum ordakiler söylemişlerdi

50sekiz
03.06.2014, 13:18
mehmet yildiz ve abdurrahman derelide gidip aciklayacaklardi.ama gorunun o ki korktuklari bisey var ya da birileri kulaklarina bideyler fisildadi.ne olursa olsun gitmelilerdi.yillarca bu takimda oynadiniz.gidip tesvik verenleri mahkemede anlatmakti delikanlilik

Oraya Sivas-Fener macinda sike yapmadik diye gidildi. O yüzden de zaten Korcan götürüldü.
Ts bize tesvik vermek istedi, alin bunlarda sahitlerimiz diye gidilmedi.

serserilerin_prensi
03.06.2014, 13:20
Biz aklaninca tirapzooon mahkemede şike var derler hamsi kafalilar:D

Soyözen
03.06.2014, 13:23
Bu mevzunun nasıl sonuçlanacağını çok merak ediyorum, inşallah olumsuz şeyler olmaz... Hakkımızda hayırlısı.

ogz58
03.06.2014, 15:02
Suçsuz olduğumuz ve şike yapmadığımız eninde sonunda ortaya çıkacaktır.İnşallah şu Trabzonun şike yaptığı ortaya çıksada uefaya almasalar..

rapge
03.06.2014, 15:36
İhtiyac olsaydi eger Mecnun baskan gerekli butun futbolculari gotururdu.
Bir diger hususta kimseye Trabzonlu diye laf soylemeye hakkiniz yok. Sampiyonluga oynadigimiz zaman Abdurrahman Dereli'den Mehmet Yildiz'dan vb futbolculardan iyisi yoktu. Satildiklari zaman ne laflar soylediginizi hepimiz hatirliyoruz.
O yuzden bir olay yuzunden burda Sivassporun ve Sivasin basarisi icin top oynuyan adamlara laf soylemeye bence gerek yok kimsenin hakkida yok.
Saygilarimla..

yigidozara
03.06.2014, 15:53
trabzon sporun bizim oyunculara tevsik vermek istendigini bildrelim suc duyurusunda bulunalım bu serefsizler akıllanmayacak. onların yedigi .. biz cekiyoruz varmı böle bişi ya

pover58
03.06.2014, 18:12
Bir diger hususta kimseye Trabzonlu diye laf soylemeye hakkiniz yok. Sampiyonluga oynadigimiz zaman Abdurrahman Dereli'den Mehmet Yildiz'dan vb futbolculardan iyisi yoktu. Satildiklari zaman ne laflar soylediginizi hepimiz hatirliyoruz.
O yuzden bir olay yuzunden burda Sivassporun ve Sivasin basarisi icin top oynuyan adamlara laf soylemeye bence gerek yok kimsenin hakkida yok.
Saygilarimla..

neden bu kadar alınganlık yaptın apoya degil ama trabzona her zaman laf söyleme hakkımız var çünkü onlar onur haysiyetşeref kavramlarının anlamından bi haberler halkına demiyorum yöneticilerine ve bazı taraftarlarına.

legolass
03.06.2014, 18:21
ceza almamamiz icin sikeyle dolayli ya da dolaysiz sikeye karismamis olmak gerekiyor. bizim baskana guvenimiz tam. bu islere bulasmadigindan eminiz. ceza alalim veya almayalim trabzonun ne haltlar karistirdigini ortaya cikarmaliyiz. her nasil oluyorsa herseyden aklaniyor serefsizler.tesvik iddialari cok onemli.

rapge
03.06.2014, 18:22
neden bu kadar alınganlık yaptın apoya degil ama trabzona her zaman laf söyleme hakkımız var çünkü onlar onur haysiyetşeref kavramlarının anlamından bi haberler halkına demiyorum yöneticilerine ve bazı taraftarlarına.

Hayir sirf Trabzonlu diye laf soyleyenler var. Bende trabzonlu degilim zaten Sivasliyim.
Yok gol attiktan sonra ozur dilemis trabzondan , kim olsa ayni seyi yapardi memleketi cunku.
Ama ne olursa olsun yapilmamali emeklerine karsi gelinmemeli bir insanin. Ne olursa olsun laf soylenmemeli. Emeklerine tesekkur edilmeli..
Not : Laf soyleyenleri kastediyorum..

4eylül
03.06.2014, 18:46
m.yıldız tehdit almiştır

MaXiMuM
03.06.2014, 21:42
Mehmet Yıldız ve Abdurrahman Dereli'nin bu dava ile ilgisi yok. Ama ülkemizin o çok saygıdeğer savcıları neden bu konuda kafalarını kuma gömerler, neden bu ikisini çağırıpta ifadelerini almazlar ya da alamazlar, anlamak güç .

MaXiMuM
03.06.2014, 21:44
Saygilarimla..

Buradaki herkesin trabzonlulara ana-avrat dümdüz gitme hakkı vardır, hak ediyorlar da. Hele sen bir kaç laz sitesine gir bak anlarsın o zaman.

MaXiMuM
03.06.2014, 21:46
Hayir sirf Trabzonlu diye laf soyleyenler var. Bende trabzonlu degilim zaten Sivasliyim.
Yok gol attiktan sonra ozur dilemis trabzondan , kim olsa ayni seyi yapardi memleketi cunku.
Ama ne olursa olsun yapilmamali emeklerine karsi gelinmemeli bir insanin. Ne olursa olsun laf soylenmemeli. Emeklerine tesekkur edilmeli..
Not : Laf soyleyenleri kastediyorum..

Abdurrahman Dereli için diyorsan eyvallah, haklısın...

rapge
03.06.2014, 22:47
Abdurrahman Dereli için diyorsan eyvallah, haklısın...

Trabzon için demedim zaten onları ben.
Sadece Abdurrahman Dereli için.
Trabzona sövebiliriz sıkıntı yok başkanına taraftarına yamuk yapanların kaşınanların hepsine :)

ihtiyar yiğido
04.06.2014, 00:25
UEFA'nın, Sivasspor Kulübü'ne karşı açtığı soruşturmanın duruşması, yaklaşık 3 saat 15 dakika sürdü.

Otyakmaz, duruşmanın ardından yaptığı açıklamada, "Bir şey söylemeye gerek yok. Kararı bekleyeceğiz. Biz de merak ediyoruz" dedi. Gerekli savunmayı yaptıklarını ifade eden Otyakmaz, "Kararın 5 Haziran'da açıklanacağı söylendi" dedi.

Taraftar olarak 5 Haziranı bizde heyecanla bekliyoruz.
Hadi hakkımızda hayırlısı İNŞALLAH ceza almadan temize çıkarız ve tertemiz bir sayfa açarak yolumuza devam ederiz.

dogan5880
04.06.2014, 00:55
başkan umıtsız konuşmuş:confused:

34MUAMMER58
04.06.2014, 10:25
uefa cezayı kesti ,bizim için şike konusu kapanmıştır demişti,tff de bizim için şike konusu kapanmıştır demişti,bu sözler üzerine tekrar ceza verilmesi saçmalık olur,tartışmanın konusu türk hukuk sisteminde spor hukuku diye bölümün olmamasıdır,siyasal hukukçulara göre valiyle eminiyet müdürüyle garnizon komutanıyla birlikte ,yenilen yemekte çekilen resimler delil gibi gösteriliyor,bunun spor hukunda şike emaresi diye gösterilmesi saçmalık ,delil diye ortaya konulan resimler ,konuşmalar,vs vs tamanen saçmalıklardan ibarettir,tape tape diye bazı yeni yetme o .çocuğu gaztecilerin ortaya saçtığı tape konuşmalarında sivassporun suçlu olduğuna dair emare yok,UEFA türkiye de olan kurum olsaydı güvenim kalmazdı çünkü türkiyede hukuk mukuk yok ,basar cezayı sivassporuda küme düşürürlerdi umarım sivassporumuz için hayırlı bir sonuç çıkarda bizde transferlere yoğunlaşıp işimize gücümüze bakarız

MEVLUTHOCAOGLU
04.06.2014, 10:32
Bu konuşmadan sanki bir karamsarlık varmış gibi geldi, umarım böyle bir durum olmaz şayet aksi bir durum olursa halimiz nice olur:confused::confused::confu sed:

MEVLUTHOCAOGLU
04.06.2014, 10:48
Başkanımızdan Açıklama :
Otyakmaz, duruşmanın ardından yaptığı açıklamada, "Bir şey söylemeye gerek yok. Kararı bekleyeceğiz. Biz de merak ediyoruz" dedi. Gerekli savunmayı yaptıklarını ifade eden Otyakmaz, "Kararın 5 Haziran'da açıklanacağı söylendi" dedi.

Bu konuşmadan sanki bir karamsarlık varmış gibi geldi, umarım böyle bir durum olmaz şayet aksi bir durum olursa halimiz nice olur:confused::confused::confu sed:

MOS-BY-58
04.06.2014, 13:20

Tesbitin isabetli gibi ama hayirlisi olsun. Fener her seferinde cok umut vaad ediyordu aldigi darbeler daha büyük etki yapti.
Önemli olan vicdani ve ilahi adalet. Yaptiysak cezamizi cekelim (ki ben yaptigimiza inanmiyorum), yapmayip da ceza alirsak da yüzsüzleri Allah'a havale ediyorum.

Seni suçsuz yere asıyorlar diye ağlaşan karısına Sokrates'in yanıtı: "Suçum olsa da assalar daha mı iyiydi?"