Orijinalini görmek için tıklayınız : Başkanımızdan Açıklama

SivasSpor.Com
06.06.2014, 14:51
http://resimzade.com/Show.html?i=44266&token=55703

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sayın İbrahim Hacıosmanoğlu’nun 5 Haziran 2014 tarihinde DHA’ya yaptığı ve medyada yer alan açıklamaları üzeri bir açıklama yapma zorunluluğu doğmuştur.

Sayın Hacıosmanoğlu kendisine, “Ben bu işte yokum ama benim oyuncularıma alttan çalıştılar“ dediğimi ileri sürerek bu kişileri açıklamamı talep etmiş ve “asıl şikeyi temizleyecek sözler onlardır” İfadesini kullanmıştır.

Ben kendisine, “çalıştılar “değil “çalışmışsınız“ dedim. İfademi yanlış anlayıp veya çarpıtıp konuyu başkalarına yansıtmaya çalışmak anlamsızdır.

Sayın Hacıosmanoğlu ile konuştuğumuz dönemde kendileri dışında, olası tüm kişi ve kuruluşlarla ilgili tüm iddialar disiplin ve ceza soruşturması kapsamında ve tüm kamuoyu tarafından bilinir durumda idi.

Benim o gün de, bugün de, ima edilen kişiler hakkında açıklama yapmamı gerektirecek, dolayısı ile şikeyi temizleyecek sözüm olmayacağı gibi, buna ihtiyaç da yoktur.

Kendisi ifade ettiği beyanıma karşılık, “çık açıkla başkan“ demişti.

Şike iddiaları kapsamında, herkesin bildiklerine ek olabilecek duyumlarımı zaten açıkladım.

Temennim, aynı ligde yarışan Kulüplerin temsilcilerinin medya aracılığı ile birbirlerine hitap etmeye son vermeleri, bana sözü olanların doğrudan bana söylemeleri ve konuşulanları doğru hatırlamalarıdır.

Kamuoyunun bilgisine saygılarımla arz ederim.

Sivasspor.org.tr

stain
06.06.2014, 15:03
başkanımız çok yalnız kalıyor

sivasspor taraftarının bu başkana sahip çıkması lazım sivassporun sivas şehri için bir futbol kulubünden çok ötesinde hizmetleri var sivasssporu savunan bu yiğit adamı yanlız bırakmayalım

ayrıca sivas milletvekillerininde takımımıza sahip çıkmasını istiyoruz bari bişey yapmıyosunuz yapan adamlara sahip çıkın ...

seninleyiz büyük başkan ...

MEVLUTHOCAOGLU
06.06.2014, 15:08
Ya bırakın şu abidik gubidik insanları yaa uefa hakkında bir Allahın kulu çıksında bir demeç veya bilgi versinler ama yok vermezler konuşmazlar kaale alınmayacak adamlara hemen cevap verirler böule bir milletiz :mad::mad:

agumus_58
06.06.2014, 15:22
Başkan'ım bırak şimdi bunları karar noldu karar?? 2 gündür iflahımız kesildi burda...:confused:

kurtay58
06.06.2014, 16:36
Başkanım, bırak bu laf cambazı g.v.tları, arkalarına almışlar siyasi desteği konuşup duruyorlar, bu yüreksiz i.neler, senin yüzüne konuşamaz.

pover58
06.06.2014, 18:28
mecnun başkan biz hertürlü yanındayız asla degilsin sivaslı yigidolar vefasız degildir ancak yapabileceklerimiz sınırlıdır sen bize yapmamız gerekenleri söyle yapmazsak namerdiz.tüm yigidolarda her türlü emrindedir büyük başkan.

bahbaba58
06.06.2014, 18:58
SEN KRALSIN SIKMA CANINI SENEYE ŞAMPİYONLUĞA OYNARIZ
YETERKİ SEN BAŞIMIZDA OL BÜYÜK BAŞKAN
SEN ORTAYA ŞEREFİNİ NAMUSUNU KOYDUN ONLAR HİÇ BİR ŞEYİNİ KOYAMADILAR
BU ÜLKENİN SAVCISI BİLE doğru düzgün dinlemiyor UEFA hristayanları MÜSLÜMAN ülke takımınımı dinleyecek...

existence
06.06.2014, 19:12
başkana destek verilmeli.

MaXiMuM
06.06.2014, 19:46
Sevgili Başkan ;

Şu saatten sonra, trabzon köpeklerinin de ceza alması için elinde ayağında ne varsa bütün evrakları toparlayıp, şahitlerinle beraber, bu olayı yaşayan ve itiraf eden A. Dereli ve M. Yıldız la beraber yarından tezi yok savcılığa suç duyurusunda bulunmandır. Yoksa savcının kıçını kaldırıp senin ifadeni alacağı yok...

dogan5880
06.06.2014, 20:05
demekkı aydın karabulut bu olayları bılıyordu bursaya ımzayı attı

eurovision
06.06.2014, 20:46
en kötü gün bugünse bugünde sivasspor inşallah castan olumlu karar çıkar

tekdoktirin
07.06.2014, 08:07
yüksek dagların rüzgarı sert olur başkan esartık beyinsiz lazlar da görsün