Orijinalini görmek için tıklayınız : Halil Akbunar Sivasspor'da
SivasSpor.Com 07.06.2014, 10:21 http://resimzade.com/Show.html?i=44276&token=47745 (http://resimzade.com/Show.html?i=44276&token=47745)
2.Lig takımlarından Göztepe'nin genç yıldızı Halil Akbunar Sivasspor ' la el sıkıştı.
Sağ kanatta görev alan başarılı futbolcu bugün Göztepe kulüp binasına gelerek Başkan Mehmet Sepil'le görüşüp izin istedi. Konuya ilişkin değerlendirmede bulunan Sepil, "Halil ayrılmak istiyorsa, onu zorla tutamayız. Yolu açık olsun" dedi.
Sivasspor'a hayırlı olsun.
Halil AKBUNAR KİMDİR ?
Doğum tarihi:9 Kas 1993
Doğduğu il :Izmir Türkiye
Boyu: 1,67 m
Mevki: Orta Saha - Sol Kanat,Sağ Kanat
Ayak : sol ayak
2013-2014 Performansı : 26 Maç-3 gol (2.lig)
2012-2013 Performansı : 27 Maç-4 gol (1.lig)
onurcngr 07.06.2014, 10:39 Hayirli olsun genc yildiz adayimiz. İnsallah diger genc oyuncular gibi yatmaz ve hem kendine hem takimina katki saglar
B.DUMANLI 07.06.2014, 10:51 O bölgenin oyunculari genellikle yetenekli oluyor,umarim Sivasspor´un vazgecilmezlerinden olur.Hayirli ugurlu olsun camiyamiza.Roberto Carlos´un gözüne girmeyi basarirsa ona karada ölüm yok demektir.
Biz transferlerimizle ilgilenelim UEFA olayi kabak tadi vermeye basladi artik.Canlari cehenneme kadar,göbegimiz Avrupa ile ayni andami kesildi.Olan Eskisehir´e oldu onlar Türkiye kupasinda bosuna mücadele vermis oldular.Emege saygisizlik bu Avrupa´nin yaptigi.Önceden Eskisehir´i uyarabilirlerdi....
Besyo_cu 07.06.2014, 12:15 2 yıl önce Galatasaray Halil için anlaşmış ancak takasta kullanılacak olan Mehmet BATTAL'ın ben Göztepe'de oynamam takasta yokum demesiyle bu transfer yatmıştı, bu sezon ise yeniden eski adıyla İstanbul Belediye ile anlaşan Abdullah Avcı'nın da israrla istediği bir oyuncuydu.
Halil inanılmaz derecede hızlı bir oyuncu ancak orta yapmada ciddi sıkıntıları var bazen içinden bir İbrahim Üzülmez çıkıyor. birde fiziği 2. lig için bnile yetersizken Süper Lig'de ne yapacak merak ediyorum. Bir oyuncu sert faul yapsa en az 1 ay sahalardan uzak kalıyor...
Milli Takımımızın alt kategorilerinde oynamış ve halen genç Milli takımda oynayan önemli bir oyuncu, oynadığı mevkide Burhan Eşer' gibi Türkiye'nin en iyi kanat oyuncusundan biri varken işi zor.
Bir oyuncunun iyi olup olmadığı anlamanın en iyi yolu geldiği takımda ki taraftarların söyledikleridir Halil için göztepe taraftarının yorumları ;
https://www.facebook.com/GozGozTv/posts/10152521185841663
34MUAMMER58 07.06.2014, 12:36 oynamıyacak bir oyuncu, sivasspora getirmenin anlamı yok,fatik kıran var, o oynayamıyorken bu kardeşimizin önünü tıkamamak lazım,eğer böyle oyuncuları kazanmak istiyorsak sivasspora alıp kenarda oturtana kadar p tt liginden bir takımla pilot takım gibi kardeş takım anlaşması yapıp oralarda pişirip hazır olarak sivasspora kazandırılmalı,sivasspora banko oynayacak adam lazım
B.DUMANLI 07.06.2014, 12:43 oynamıyacak bir oyuncu, sivasspora getirmenin anlamı yok,fatik kıran var, o oynayamıyorken bu kardeşimizin önünü tıkamamak lazım,eğer böyle oyuncuları kazanmak istiyorsak sivasspora alıp kenarda oturtana kadar p tt liginden bir takımla pilot takım gibi kardeş takım anlaşması yapıp oralarda pişirip hazır olarak sivasspora kazandırılmalı,sivasspora banko oynayacak adam lazım
PTT ligine oyuncu verdikten sonra hangi oyuncu Sivasspor´a döndükten sonra ilk onbirde devamli oynamistir?.
Bu taktik bir türlü süperligde tutmadi ve tutacagada benzemiyor.Bu olay süperligde bir tek Arda Turan´da tutdu,onada Allah yürü kulum dedi kendini bir anda Ispanya´da buldu.
bahbaba58 07.06.2014, 12:43 Bu adamı göztepe ptt 1 liginden beri takip etmişimdir hatta bizim beyinsiz aydın karabulutta birlikte oynadılar Genç yenetekli ve süratli bir oyuncu fakat karşı karşı pozisyonlarda çok saç baş yolduruyor
küme düştüğü kadroda şamil ve halili çok beğenmişimdir hep ilk transferimiz hayırlı olsun çok güzel yatırım yaptık hakan arslan ve ümit kurt gibi olacaktır ondan şüphem yok...
psychology58 07.06.2014, 12:46 Ne kadar yetenekli olursa olsun bir oyuncuda fizik yetersizse süper lig de çok fazla iş yapmıyor. Bence oyuncunun önünü kapatmak yerine ptt 1.ligden bir takıma kiralık versek daha iyi olur. Yine de hayırlı olsun...
DoomsDay58 07.06.2014, 14:10 Hayırlı olsun yaşı çok genç kiralık da verilebilir bu sezon ama iyi kamp dönemi geçirirse Burhan'ın yedeği de olabilir. Yeni sezon hazırlıkları başladığında görürüz neler olacağını. İnşallah takıma faydalı olur ve ileride transferinden para kazanırız.
GokhanTurna 07.06.2014, 14:12 İlk defa geleceğin yıldız adayları arasında yer alan genç bir oyuncu aldık. Yönetimi tebrik ederim çok güzel bir transfer. Göztepeliler kendisini çok seviyordu.
BizeHerYerSivas 07.06.2014, 15:46 bu adama cicinho orta açmayı koşmayı burhan da araya kaçmayı öğretir alın size sivasın yeni messisi göztepe de lakabı früzgarın oğluymuş yada messi diyorlarmış aydın gitti onun mevkisinde de oynar serdar özkan alınmazsa ve geleceği parlak türk yıldızları arasında yer alıyor ve milli oyuncu ayrıca 20 yaşına göre piyasa değeri 500 bin euro yani Sivasspor umuz çok sağlam transfer yaptı maya tutarsa :)
58YIGIDO58 07.06.2014, 15:55 Avrupaya gidemiyoruz o yuzdn bu tür gereksiz transferleri cok duyariz artik !!!!!!!:confused:
58YIGIDO58 07.06.2014, 16:04 Yavas yavas Süper ligi sallayan Sivasspordan, klasik orta siralarda olan Sivasspora dönüsüyoruz :(
Pzvnk trabzon ruh kopekleri yuzunden.
Simdi bu sike olayi olmaza boyle gereksiz transferler olmayacakti:mad:
58YIGIDO58 07.06.2014, 16:11 Ikinci ligden 1000 futbolcu aldiniz Sivasspor tarihinde sadece basarili 2 3 oyuncu cikti
Avrupadan aldiniz 500 oyuncu basarili 250 cikti
Biraz kafayi kullaninda yapin su transferleri.
Madem yerli olacakti Deniz Yilmaz ve Serdar gurleri meden alamadiniz " Kardes" takimdan ???
Bunu bile beceremediniz simdide gidip hala 5 ligden coluk cocugu topluyorsunuz.
Simdi bu cocuk sanki banko mu oynayacak ???
Oturacak kulubede !!
Gòztepe taraftarlarinin yorumunu okudugumda sòyle bir analiz yaptim kendimce :
1. Takimin vazgecilmez ve gelecek vaadeden oyuncusu
2. Cok kosan bir futbolcu
3. Fizigi zayif
4. Orta ve bitiricilik yok
Umarim 4. nokta icin Cicinho ona iyi bir örnek olur ve kendini gelistirir.
ihtiyar yiğido 07.06.2014, 16:23 Halil Akbunar'ın fiziğine kafayı takan arkadaşlar Oldini'nin fiziği var ama bir işe yaramıyor gönderiyoruz, Messi dünyanın en iyi futbolcuları arasında onun fiziği Halil Akbunar dan çokmu fazla, bunlar boş laf, tecrübeli futbolcu alınır yaşlı deriz, genç oyuncu alınır bu tecrübesiz ne işe yarar deriz, arkadaşlar bu memnuniyetsizlik niye yapılan işe birde hayırlı olsun demesini öğrenin lütfen.
Önceki gün Halil'i alacağımızı söyleyip Uefa beklentisinde taraftarı biraz rahatlatmak istemiştim ama bazı üyelerimiz çok hassas olabiliyor :)
sivaslıadem 07.06.2014, 19:23 her transfer gibi bu da kapalı kutu
Takımla oynamadan önce kim diyebilirdi cicinho asist kralı olacak diye
Bu oyuncuyu hiç duymamıştım
Iyi çıkacak kötü çıkacak bilemem ama tek söyleyeceğim şu
Gelecek vadeden bir yetenek aldık kulübede bekletip çürütmeyelim
Işlemeyen demir paslanir
***hayırlı olsun ,bu tür genc oyuncuların sayıları çoğalmalıdır.takımda bulunan tecrübeli oyuncularımızın yanında gelecek için iyi bir yatırım olur.
''Samed58'' 07.06.2014, 21:45 http://www.youtube.com/watch?v=0c3shJos-Nc
yeni oyuncumuz ben bilmem esim bilire katilmis
citothehan58 07.06.2014, 21:45 Hayirli ugurlu olsun Sivassporumuza yerinde bir transfer. Insallah bizde baska oyuncularimiz yildiz gibi parlayacaktir ama akilli oldugu taktirde sonunda kazanacaktir.
balmandol 07.06.2014, 21:46 Ne kapalı kutusu yaaa..Harika bir transfer Halil..Alanlara helal olsun. Bu çocuk hepinizi ( beğenmeyenleri ) utandıracak. Kötü olan adam MİLLİ TAKIMIN her kategorisinde oynarmı. Birkaç kez maçını izledim içimdeki uhdeydi. Alınması bugüne nasipmiş..Hayırlı olsun.
SenSetik 07.06.2014, 21:48 2 yıl önce Galatasaray Halil için anlaşmış ancak takasta kullanılacak olan Mehmet BATTAL'ın ben Göztepe'de oynamam takasta yokum demesiyle bu transfer yatmıştı, bu sezon ise yeniden eski adıyla İstanbul Belediye ile anlaşan Abdullah Avcı'nın da israrla istediği bir oyuncuydu.
Halil inanılmaz derecede hızlı bir oyuncu ancak orta yapmada ciddi sıkıntıları var bazen içinden bir İbrahim Üzülmez çıkıyor. birde fiziği 2. lig için bnile yetersizken Süper Lig'de ne yapacak merak ediyorum. Bir oyuncu sert faul yapsa en az 1 ay sahalardan uzak kalıyor...
Milli Takımımızın alt kategorilerinde oynamış ve halen genç Milli takımda oynayan önemli bir oyuncu, oynadığı mevkide Burhan Eşer' gibi Türkiye'nin en iyi kanat oyuncusundan biri varken işi zor.
Bir oyuncunun iyi olup olmadığı anlamanın en iyi yolu geldiği takımda ki taraftarların söyledikleridir Halil için göztepe taraftarının yorumları ;
bence sadece "taş attımda kolummu yoruldu" mantığı ile yapılmış bir transfer ....
balmandol 07.06.2014, 21:48 Tecrübeli alıyonnnn YAŞLI deniyor...GENÇ alıyoonnn ligi kaldıramaz deniyor..Sahaya inip sizmi oynayacaksınız GARDAŞ..!!!!
Yigidom yeni transferin hayirli olsun bizde bir huy var hep ilk transferleri elestiririz göztepe adami vermemek icin binbir dereden bahaneler üretiyor ama biz adami begenmiyoruz yok ptt denmis bize ayak uyduramazmis bahane cok unutmayalimki süperlige gelenler hep ptt den
Morten58 07.06.2014, 22:19 bence sadece "taş attımda kolummu yoruldu" mantığı ile yapılmış bir transfer ....
Bence gelecek vadeden bir oyuncu Sivasspor oyuncu alacagini zanetmiyorum.
Genc ve sevilen bir oyuncuydu Göztepe'de. Ayrica Hakan Calhanoglu , Salih Ucan nin da oldugu U 20 Milli Takimda 2013 Dünya Kupasinda oynadilar.
Tüm maçlarını neredeyse izledim Çok Net Söyleyebilirim :
Yetenekli - Fırtına Gibi -Güçsüz (süper lig kalibresinde değil )-Orta Açamıyor - Nokta Şut çekiyor -Çabuk Kesiliyor
(bence iyi transfer yetiştirilir...)
Carlos bunu adam eder teşekkürler yönetim güzel transfer orta açmayı da zamanla öğrenir 20 yaşında uzun süreli sözleşme şart
2 yıl önce Galatasaray Halil için anlaşmış ancak takasta kullanılacak olan Mehmet BATTAL'ın ben Göztepe'de oynamam takasta yokum demesiyle bu transfer yatmıştı, bu sezon ise yeniden eski adıyla İstanbul Belediye ile anlaşan Abdullah Avcı'nın da israrla istediği bir oyuncuydu.
Osman gardaşım o sayfayı okudum bu adam inşallah bizde iş yapacak. Genelde taraftarı üzüntü içerisinde...
Yavas yavas Süper ligi sallayan Sivasspordan, klasik orta siralarda olan Sivasspora dönüsüyoruz :(
Pzvnk trabzon ruh kopekleri yuzunden.
Simdi bu sike olayi olmaza boyle gereksiz transferler olmayacakti:mad:
Senin kadar boş yorum yapan, senin kadar karamsar bir taraftar görmedim. Ağzında yavaş yavaş bozulmaya başladı. Ne olacak senin bu halin bilemiyorum...
58YIGIDO58 08.06.2014, 11:50 Senin kadar boş yorum yapan, senin kadar karamsar bir taraftar görmedim. Ağzında yavaş yavaş bozulmaya başladı. Ne olacak senin bu halin bilemiyorum...
Tek sinirim su trabzona sadece o kadar
kadir00058 08.06.2014, 11:53 Carlos bunu adam eder teşekkürler yönetim güzel transfer orta açmayı da zamanla öğrenir 20 yaşında uzun süreli sözleşme şart
Abi müthis transfer insallah ilerde bize iyi paralar kazandirip gider ve uzun vadeli sözlesme yapariz.Orta acma konusuma gelince su videou izleyin derim. Dediginiz ortalari böyle aciyorsa yasadik biz. http://m.youtube.com/watch?v=SvmZ0crxtxk
''Samed58'' 08.06.2014, 12:51 en az 5 senelik sözlesme lazim
Burak Çimen 08.06.2014, 21:39 gerçekten şaşkınım. çok iyi transfer..
Abi müthis transfer insallah ilerde bize iyi paralar kazandirip gider ve uzun vadeli sözlesme yapariz.Orta acma konusuma gelince su videou izleyin derim. Dediginiz ortalari böyle aciyorsa yasadik biz. http://m.youtube.com/watch?v=SvmZ0crxtxk
Haklısın çok iyi bir maç geçirmişti tokat maçında :) inşallah Halil gücümüze güç katar ama genelde yaptığı ortaları sen de beğenmeyeceksin izleyince :) ama genç oyuncu formayı kapmak için herşeyi yapar Sivasspor'da parlayacak inşallah...
citothehan58 09.06.2014, 00:12 Bu cocuk harbiden hosuma gitti.
http://www.youtube.com/watch?v=oXH_i0P9kO8
B.DUMANLI 09.06.2014, 00:21 Bazi futbolcularda dogustan yetenek vardir futbola karsi.Halil´de Göztepe taraftarinin gözdesi olarak Sivas´a geliyorsa kumasi iyi demektir.
Morten58 09.06.2014, 02:55 http://resimzade.com/Show.html?i=44279&token=55492
Cezanın şokunu yaşayan, CAS başvurusuna hazırlanan Yiğidolar, kanatlara iki takviye yaptı, gücüne güç kattı. Serdar Özkan'la ön protokol imzalayan Kırmızı-Beyazlılar, Göztepeli Halil'le de her konuda anlaşma sağladı.
09 Haziran 2014, Pazartesi
Sezonu 5. sırada bitirmenin sevincini UEFA’nın açtığı soruşturma nedeniyle yaşayamayan, gelen 1 yıl men cezasıyla yıkılan Sivasspor’da öncelik tabii ki transfer değil. Yönetim, umutlarını CAS’a yapılacak başvuruya çevirmiş durumda. Ancak bu olumsuz sürece rağmen başkan Mecnun Otyakmaz, gelecek sezonla alakalı önemli adımlar atıyor. Kırmızı-Beyazlılar, Elazığspor’da ücretini alamadığı gerekçesiyle sözleşmesini tek taraflı fesheden Serdar Özkan’ı renklerine bağladı. 2 yıllık ön protokol imzalayan başarılı hücum oyuncusuyla resmi mukavele transfer döneminin başlamasıyla yapılacak. Sözleşmesi sona eren Aydın Karabulut’un takımdan ayrılmasıyla bu mevkiide açığa çıkan boşluğu dolduran Yiğidolar, bir takviye de sağ kanada yaptı. Burhan Eşer’e alternatif olarak düşünülen Göztepe’nin genç oyuncusu Halil Akbunar’la her konuda anlaşma sağlandı.
Son söz yeni yönetimde
İzmir ekibinde yaşanan devir teslim süreci nedeniyle henüz resmiyete kavuşmayan transfer için Sivasspor’un 500 bin TL bonservis bedeli ödeyeceği bildirildi. Halil ve menaceriyle yapılan görüşmeden olumlu sonuç çıkaran Yiğidolar’ın Göztepe’nin yeni yönetimiyle bu konuda bir sorun yaşamazsa 20 yaşındaki futbolcunun yeni sezonda Sivas forması giymesine kesin gözüyle bakılıyor.
Kaleciyi Carlos alacak
Kaleye de kaliteli bir takviye yapacak olan Sivasspor’da bu transferle şu anda tatilde olan teknik direktör Carlos yakından ilgileniyor. Kırmızı-Beyazlılar’ın gündemine Gökhan Değirmenci ve Sinan Bolat gibi yerli isimler gelmişti. Ancak Brezilyalı çalıştırıcının kaleye yabancı bir takviye düşündüğü ve ülkesinden birkaç isimle bu konuda temas halinde olduğu bildirildi. Sivasspor’da bu sezon Korcan’ın sakatlanmasıyla kale üçüncü kaleci Nihat’a kalmıştı.
Fanatik
agumus_58 09.06.2014, 09:20 şahsen tanımıyorum ve hiçbir maçını izlemedim ama burdaki yorumları görünce sevindim açıkçası. bilen arkadaşlar çok iyi transfer dediğine göre iyidir. inşallah çok faydalı olur. hoşgeldin HALİL...
58YIGIDO58 09.06.2014, 15:55 Bu adamı göztepe ptt 1 liginden beri takip etmişimdir hatta bizim beyinsiz aydın karabulutta birlikte oynadılar Genç yenetekli ve süratli bir oyuncu fakat karşı karşı pozisyonlarda çok saç baş yolduruyor
küme düştüğü kadroda şamil ve halili çok beğenmişimdir hep ilk transferimiz hayırlı olsun çok güzel yatırım yaptık hakan arslan ve ümit kurt gibi olacaktır ondan şüphem yok...
Ayni kamil grosicki gibi desene oda cok top kaybediyordu karsi karsiya pozisyonlarda.
hosgeldin adas :D hayirli ugurlu olsun serdar ozkan transferinden daha olumlu olur bence
58 Amsterdam 58 10.06.2014, 12:56 Arkadaslar biraz sabirli olun bu arkadas genc, yani bizde oynaya oynaya super bir oyuncu olabilir ve zaten su anda durumuda kotu degil.
Yeter ki oynatilsin, sadece kulube'de oturmasin. Ornek mesela maci 2 - 0 onde goturuyoruz son 15 dakika oyuna girsin tercube kazansin.
Sozlesme uzun olmali !!!
sinan-58 10.06.2014, 13:15 HALİL KAYA'YA ÇARPTI
Aktif 10 Haziran 2014.
Sivasspor’la prensipte anlaşan Halil Akbunar’ın kalmasını isteyen Teknik Direktör Suat Kaya, "Ben gelmeden bir yere gidemez" diye konuştu.
KAYA DEVAM EDECEK
Göztepe’nin gecç oyuncusu Halil Akbunar’ın Sivasspor’a transferine Teknik Direktör Suat Kaya’dan izin çıkmadı. Başkan Mehmet Sepil’le görüştüğünü ve büyük oranda görevine devam edeceği belirtilen başarılı hoca, "Halil’in kalmasını istediğimiz oyuncuların başında geliyor. 16-17 haziran gibi İzmir’de olacağım. Ben gelmeden bir yere gidemez" yorumunu yaptı.
SEPİL RÜZGARI ESİYOR
Göz-Göz’ün yeni başkanı Mehmet Sepil, 3 günde camiayla kucaklaştı. Camianın önemli isimleriyle de bir araya gelen Sepil, daha sonra kulüp müzesi, mağazalar ve Gürsel Aksel Tesisleri’ni gezerken, trafik kazası geçiren Göztepe’li Nizam Diyadin’in de tedavi masraflarını üstlendi. Sepil, Sportif işleri Barış Güçlü’ye, idari kontrolü ise Fatih Dalan’a bırakmayı planlıyor.
Abdullah ÇELEBİ - Habertürk
BizeHerYerSivas 10.06.2014, 18:34 HALİL KAYA'YA ÇARPTI
Aktif 10 Haziran 2014.
Sivasspor’la prensipte anlaşan Halil Akbunar’ın kalmasını isteyen Teknik Direktör Suat Kaya, "Ben gelmeden bir yere gidemez" diye konuştu.
KAYA DEVAM EDECEK
Göztepe’nin gecç oyuncusu Halil Akbunar’ın Sivasspor’a transferine Teknik Direktör Suat Kaya’dan izin çıkmadı. Başkan Mehmet Sepil’le görüştüğünü ve büyük oranda görevine devam edeceği belirtilen başarılı hoca, "Halil’in kalmasını istediğimiz oyuncuların başında geliyor. 16-17 haziran gibi İzmir’de olacağım. Ben gelmeden bir yere gidemez" yorumunu yaptı.
SEPİL RÜZGARI ESİYOR
Göz-Göz’ün yeni başkanı Mehmet Sepil, 3 günde camiayla kucaklaştı. Camianın önemli isimleriyle de bir araya gelen Sepil, daha sonra kulüp müzesi, mağazalar ve Gürsel Aksel Tesisleri’ni gezerken, trafik kazası geçiren Göztepe’li Nizam Diyadin’in de tedavi masraflarını üstlendi. Sepil, Sportif işleri Barış Güçlü’ye, idari kontrolü ise Fatih Dalan’a bırakmayı planlıyor.
Abdullah ÇELEBİ - Habertürk
al işte gardaş erken imza attırsaydık bunlar olmazdı adamla ve takımla anlaştın mı attır imzayı bu adamı 2-3 yıl sonra istanbul takımından avrupaya yüklü parayla gittiğini görürsem yıkılırım valla serdar ile de daha imzalamadık adamlara söz uçar yazı kalır demişler alın imzalayın artık şu adamlarla
mrhgnr58 17.06.2014, 16:42 Arkadaslar ne kadar dogru bilmiyorum ama göztepenin Twitter hesabinda(resmi degil) bunu buldum : @GoztepeGK: "Suat Kaya ve Barış Güçlü ile görüşen Halil'in Sivasspor'a gitmekten vazgeçtiği öğrenildi."
InsAllah dogru degildir .... Sivasspor varken neden göztepe de kalsin ?? :confused:
sebasteia 17.06.2014, 17:35 kendisi bilir. geleceği olan bir futbolcu evet. ancak sivasspor halil gelmediği için birşey kaybetmez, başka bir halil bulur. ama halil sivasspor gibi bir takım bulur mu, zor! burası avrupa ve süper lig şampiyonluğu heyecanının yaşandığı yer halil bey! kendin bilirsin ;)
citothehan58 17.06.2014, 19:27 Göztepe Transferde Atağa Kalktı
Sportif direktörlük görevine Barış Güçlü'yü getiren, Teknik Direktör Suat Kaya ile yola devam kararı alan Göztepe, iç transferde atağa kalktı.
Sportif direktörlük görevine Barış Güçlü'yü getiren, teknik direktör Suat Kaya ile yola devam kararı alan Göztepe, iç transferde atağa kalktı.
Sarı kırmızılılar ilk olarak Sivasspor'la prensipte anlaşan Halil'i takımda kalmaya ikna etti. Kaya ve Güçlü ile görüşen Halil'in Sivasspor'a gitmekten vazgeçtiği ve yeni sezonda Göztepe forması giyeceği bildirildi. Suat Kaya'nın genç oyuncuya, "Bu takımın sana ihtiyacı var. Bu sezon zirvede olacağız. Planlarımda senin yerin çok önemli" dediği öğrenildi.
Halil sorununu çözen Göztepe, sözleşmesi sona eren hücum hattının yıldızı Cihan, stoperler Sabutay ve Aytek'le de anlaşma sağladı. Suat Kaya'nın mutlaka takımda kalmasını istediği üç oyuncunun önümüzdeki hafta resmi sözleşmeye imza atacağı kaydedildi. İç transferi sorunsuz aşan Göztepe, kadrosuna katacağı isimlerle de görüşmelere başladı. Çaykur Rizespor'dan Eren Albayrak ve Yeni Malatya'dan santrfor Eren Görür'le temas halinde olan Göztepe'nin listesinin kalabalık olduğu açıklandı. - İzmir
Kaynak (http://www.sondakika.com/haber/haber-goztepe-transferde-ataga-kalkti-6161824/)
yigidoyuzz 11.08.2014, 15:13 bu oyuncu geldımı sivasspora imza atımında göremedim bilgisi olan bilgilendırsın bi zahmet :D
cemahmety 11.08.2014, 15:56 ya bu adam kim arkadaşlar ya gelmesin zaten yorum yazan parmaklarınıza değmez boşverin, silin bu konuyu :D :D
Burak Çimen 11.08.2014, 18:24 Halil' i bir kere izlemiştim cok begendim cok iyi bir oyuncu. Gercekten yazik oldu sonradan cok pismam olabiliriz. Oyle dememek gerek.
BizeHerYerSivas 11.08.2014, 21:26 biz bu adama almak için 500 bin euro ve bir oyuncu sol kanat oyuncusu orta ofans olur timuru kiralasaydık banko alırdık timurunda maaşının yarısını biz ödeme şartı koysaydık kesin alırdık geleceği çok parlak oyuncu ben transfer adı geçince bundan çok umutluydum bir de Sivasımın Guido Koçer i almasını çok isteyip yazmıştım gençler aldı.
Sivasspor scout ekibi inşallah iyidir bizim gibi alt liglerden bu kadar transfer yapan takım yoktur herhalde halil sivassporumuza hayırlı olsun
geçen sene göztepe takımda kalsın diye ikna etmişti sanırım bu senede peşine takılmışız hayırlısı
kaynak (http://www.trtspor.com.tr/haber/futbol/spor-toto-super-lig/goz-gozden-super-lige-yolcu-var-96377.html)
34MUAMMER58 22.06.2015, 02:08 yönetim kafaya koymuş ,sivasspor bu lige fazla ptt ligine düşşün istiyor anlaşılan:mad:,böyle transferler ancak ptt ligde üst sıra mücadelesi yapan takımlar için geçerlidir,futboolcuyu hiç izlemedim ,belkide bizim bilmediğimiz çok meziyeti vardırda ,şuana kadar yapılan transferler çokda iyi transferler değil,dostlar alışverişte görsün işte,adam gibi sol bek,solaçık önlibero,kaleci ,stoper ,ortasaha,forvet alınmazsa bu takım düşer bukadar net diyorum,halildi ,hasandı ,hüseyindi sivassporun derdine derman olmaz :mad:
geçen sene göztepe takımda kalsın diye ikna etmişti sanırım bu senede peşine takılmışız hayırlısı
kaynak (http://www.trtspor.com.tr/haber/futbol/spor-toto-super-lig/goz-gozden-super-lige-yolcu-var-96377.html)
Kardesim o eski haber halil akbunarla gorüşmüyoruz
Transfer Transfer Transfer :mad: ÇILDırıcam artık yeter :mad:
http://www.canlihaber.com/goztepede-halil-akbunar-ortada-kaldi-89598h.htm
Verdiğim linkteki habere göre "Göztepe'de son 4 sezonda sergilediği performansla taraftarların sevgilisi olan Halil Akbunar ortada kaldı." deniliyor.
|