Orijinalini görmek için tıklayınız : Serdar Özkan Sivasspor'da
SivasSpor.Com 08.06.2014, 15:09 http://resimzade.com/Show.html?i=44278&token=46737
Küme düşen Elazığspor'un kadrosunda yer alan Serdar Özkan, yeni sezonda da Süper Lig'de olacak...
Sivasspor kadrosuna önemli bir takviye yaptı. Aydın Karabulut gittikten sonra kanatlarda oynayacak yerli oyuncu arayışında olan kırmızı-beyazlılar, geçen sezon Elazığspor forması giyen Serdar Özkan ile anlaşmaya vardı. Kulübüyle sözleşmesini fesheden ve bonservisi elinde olan Serdar, resmen Yiğido oldu. İşi Başkan bitirdi.
HEM SOL HEM SAĞ…
Geride bıraktığımız yıl 26 lig maçında 6 gol atan, 5 asist yapan Serdar Özkan’ın 2 yıllık sözleşme imza atması bekleniyor. 27 yaşındaki futbolcu hem sol hem de sağ kanatta görev alabiliyor.
trtspor
58Yiğidoo58 08.06.2014, 15:13 Hem kendi adına hem kulübü adına güzel işler yapar inşallah. Biz de yeniden doğmak zor değil. Çünkü dsiplinli ve futbol iştahı her zaman olan bir kulübüz.
Hayirli ugurlu olsun , bu adami izledigimde hep bizde olsa keske demissimdir.
Sivas'ta yeniden parliyacagini dusuniyorum.
münihli_58 08.06.2014, 15:15 Aydinin yerine yapilacak en akilli hamle Serdar Özkan olurdu ve iyiki de öyle oldu. Serdar Gürler'de fena olmazdi ama bize Burhan gibi tecrübeli kanat adami daha iyi gider. Ayrica alinacak forvetlerden sonra galiba ilk 11'de sol kanat Utaka'nin olacak, bu durumda Serdar Özkan cok iyi bir yedek. Sahamizda 3-1 yenildigimiz maci hatirlarsak Serdarin sonradan girip bizi nasil perisan ettigini, bu transferin önemini daha cok anlariz. Halil transferi de dogruysa bu sene cok dogru adimlarla basladik transfer sezonuna
sawyer5892 08.06.2014, 15:23 her transferi elestirenler oldugu gibi buna da laf soyleten elbet cikacaktir. Ancak ah vah ettiginiz aydin elazigsporda bu adamin yedegiydi. Serdar Ozkan genc milli takimda su an Atletico Madrid"deki gururumuz Arda Turan'in kaptanligini yapti ve Arda bir roportajinda calim atmayi Serdar'dan ogrendim demisti. Gencliginde beklenen patlamayi bir turlu yapamadi ancak teknik hirsli bir oyuncu burhan gibi parlayacagini dusunuyorum daha iyi bir oyuncu alinsa dahi kulubede iyi bir alternatif olur
34yigido34 08.06.2014, 15:25 Cok iyi transfer aydini pek aratmaz bide defansa ibrahim toramani alsak iyi olr
34MUAMMER58 08.06.2014, 15:31 BURHANI eskişehirden aldığımızda eskişehir taraftarı ,ohbe kurtulduk demişlerdi,durum ortada,aydın bu kardeşimizn yedeğiydi,aydınıda paylaşılmaz yaptık,serdar kardeşimizi ben begenenlerdenim,yasıda çok değil ,elazığspor gibi takımda yaptığı işlerde iyi,sivassporda daha iyisini yapabilir,keşke aydında kalsaydı ama olmadı,serdar eger tekrardan bu piyasanın içinde kendini futbola verirse ,hem kendi hem sivasspor kazanacaktır,yerli oyuncu piyasasında alabileceğimiz en iyi oyunculardan biri , 2 taraf içinde hayırlı olsun,sivassporda yıldız olacağından kuşkum yok
''Samed58'' 08.06.2014, 15:40 Bu sene transferlere iyi basladik bence. Yönetim devre arasindan iyi ders çikarmis
58YIGIDO58 08.06.2014, 15:42 Ha söyle bize 1 lig de banko oynayacak oyuncular lazim.
Serdarda onlarda biri.
Hayirli olmasini diliyorum.
BURHANI eskişehirden aldığımızda eskişehir taraftarı ,ohbe kurtulduk demişlerdi,durum ortada,aydın bu kardeşimizn yedeğiydi,aydınıda paylaşılmaz yaptık,serdar kardeşimizi ben begenenlerdenim,yasıda çok değil ,elazığspor gibi takımda yaptığı işlerde iyi,sivassporda daha iyisini yapabilir,keşke aydında kalsaydı ama olmadı,serdar eger tekrardan bu piyasanın içinde kendini futbola verirse ,hem kendi hem sivasspor kazanacaktır,yerli oyuncu piyasasında alabileceğimiz en iyi oyunculardan biri , 2 taraf içinde hayırlı olsun,sivassporda yıldız olacağından kuşkum yok
Burhan'ı Mersin'den almıştık.
DoomsDay58 08.06.2014, 16:11 Hayırlı olsun Aydın'dan daha disiplinli bir futbolcu eğer iyi form tutarsa başarılı olur.
bahbaba58 08.06.2014, 16:12 Aydını yetenek olarak hız olarak ikiye katlar
Burhanı yeniden küllerinden doğmasını sağladık
Serdar Özkanda kafa olarak Burhan gibi olursa Yeniden küllerinden doğar gerçi Elazığda ne kadar futbola konsatre olduğunu gördük yapılacak en akıllı transfer
AMA Sekiztaştaki Cincondaki Serdar Özkan Gibi olursa Sonu Sercan Yıldırım ve Şenerbahçeden alınan Yasin Çakmak gibi olur
Ayrıyetten Aydın gittiğinde aklıma ilk gelen futbolculardan birisidir elazığsporda bu sezon iyi grafi çizdi umarım kendini ispat eder yalnız Aydının attığı kazığı Serdar Özkanda yapmaz...
subasi29 08.06.2014, 18:25 Aydın'ın yerine alınacak en akıllı transfer olmuş. Hayırlı olsun
eurovision 08.06.2014, 18:28 hayırlı olsun sivassporumuza
GokhanTurna 08.06.2014, 18:36 Elazığspor'dan iki Serdar'dan biri alınsın istiyordum sevindim bu habere. Yararlı olacaktır eminim.
BizeHerYerSivas 08.06.2014, 18:57 Hayırlı olur inşallah burhan gibi patlar sezon grafiğine baktığımızda aydının yerine alındı aydın 32 maç 4 gol 6 asist serdar 26 maç 6 gol 5 asist daha az maç daha skorer bir isim aydından 1 yaş büyük altyapısı aydın gibi istanbul takımlarından çıkma aydından daha az çalım yapıyor daha hızlı inşallah aydın gibi 1 yıllık sözleşme yapılmaz ve ayrıca transfer dönemine iyi girdik halil akbunar çok iyi transfer serdar özkan yine öyle diarra gerçekten o da alınırsa harika olur geriye kalır defans ortasaha ve kaleci defans tada yedek lazım ve manuel da costa marsilyaya giderse b planı lazım orta saha zaten şart kaleci de iyi bir kaleci lazım hadi hayırlısı
Serdar sivasspora hosgeldin bizi tercih ettigin icin sana sevgimiz sonsuz seni ikinci yarida sivasta oynadigimiz macda bizi üc bir yendiginiz zaman cok iyi takip ettim sonradan oyuna girdin ama bizi de perisan ettin bravo serdar simdi bizim oldun
sivaslıadem 08.06.2014, 20:28 bu habere çok sevindim
Bana göre biz aydının yerini an itibariyle kapattık
Artık aydın düşünsün kendini
Bursa taraftarı bi sövsün 2 günde kapıya koyarlar
Takımımıza daha profesyonel ve yetenekli bir oyuncu aldık bence
Cerny312 08.06.2014, 21:13 Aydın ın yeri Doldu vazgeçilmez değil . Daha İyisi Geldi İnşAllah Takımımıza Faydalı olur
B.DUMANLI 08.06.2014, 21:23 Hayirli ugurlu olsun umarim Sivasspor´a faydali olur ve bize iyiki almisiz sözünü söyletir.
poolat58 08.06.2014, 21:31 çok yerinde bir transfer. ben hep demişimdir şu adamı alsak keşke diye. ne zaman Elazığ ile maç yapsak bize zor anlar yaşatmıştır. biraz çirkeflik var ama Carlos gibi bir centilmen hocayla çalışmak ona iyi gelecektir.
sebasteia 08.06.2014, 21:49 aydın'dan daha klasını aldık. sivas'a hayırlı uğurlu olsun. umarım sözleşmesi en az 3 yıl olur.
ihtiyar yiğido 08.06.2014, 21:56 Serdar Özkan Sivasspor'a hayırlı olsun, hazırlık maçlarında her şey belli olur. Zaman her şeyi gösterecek, beni sevindiren transferlere erken başlamamız.
Atalarımız '' Erken kalkan yol alır '' demiş, İNŞALLAH Sivasspor'u yukarılara taşıyacak bir kadro oluştururuz.
Aydının bir gömlek küçüğü.. Bence Aydın kadar etkili değil ama Sivasspor için iyi transfer artık olgunlaştı Serdar... Takıma katkı vereceği aşikar... Hayırlı olsun iyi bir yerli transfer 1 tane yerli forvet şart...
Morten58 09.06.2014, 02:55 http://resimzade.com/Show.html?i=44279&token=55492
Cezanın şokunu yaşayan, CAS başvurusuna hazırlanan Yiğidolar, kanatlara iki takviye yaptı, gücüne güç kattı. Serdar Özkan'la ön protokol imzalayan Kırmızı-Beyazlılar, Göztepeli Halil'le de her konuda anlaşma sağladı.
09 Haziran 2014, Pazartesi
Sezonu 5. sırada bitirmenin sevincini UEFA’nın açtığı soruşturma nedeniyle yaşayamayan, gelen 1 yıl men cezasıyla yıkılan Sivasspor’da öncelik tabii ki transfer değil. Yönetim, umutlarını CAS’a yapılacak başvuruya çevirmiş durumda. Ancak bu olumsuz sürece rağmen başkan Mecnun Otyakmaz, gelecek sezonla alakalı önemli adımlar atıyor. Kırmızı-Beyazlılar, Elazığspor’da ücretini alamadığı gerekçesiyle sözleşmesini tek taraflı fesheden Serdar Özkan’ı renklerine bağladı. 2 yıllık ön protokol imzalayan başarılı hücum oyuncusuyla resmi mukavele transfer döneminin başlamasıyla yapılacak. Sözleşmesi sona eren Aydın Karabulut’un takımdan ayrılmasıyla bu mevkiide açığa çıkan boşluğu dolduran Yiğidolar, bir takviye de sağ kanada yaptı. Burhan Eşer’e alternatif olarak düşünülen Göztepe’nin genç oyuncusu Halil Akbunar’la her konuda anlaşma sağlandı.
Son söz yeni yönetimde
İzmir ekibinde yaşanan devir teslim süreci nedeniyle henüz resmiyete kavuşmayan transfer için Sivasspor’un 500 bin TL bonservis bedeli ödeyeceği bildirildi. Halil ve menaceriyle yapılan görüşmeden olumlu sonuç çıkaran Yiğidolar’ın Göztepe’nin yeni yönetimiyle bu konuda bir sorun yaşamazsa 20 yaşındaki futbolcunun yeni sezonda Sivas forması giymesine kesin gözüyle bakılıyor.
Kaleciyi Carlos alacak
Kaleye de kaliteli bir takviye yapacak olan Sivasspor’da bu transferle şu anda tatilde olan teknik direktör Carlos yakından ilgileniyor. Kırmızı-Beyazlılar’ın gündemine Gökhan Değirmenci ve Sinan Bolat gibi yerli isimler gelmişti. Ancak Brezilyalı çalıştırıcının kaleye yabancı bir takviye düşündüğü ve ülkesinden birkaç isimle bu konuda temas halinde olduğu bildirildi. Sivasspor’da bu sezon Korcan’ın sakatlanmasıyla kale üçüncü kaleci Nihat’a kalmıştı.
Fanatik
Morten58 09.06.2014, 03:06 http://www.el-aziz.com/img/Oqc23wnx.jpg
Elazığspor’dan ayrılan kanat oyuncusu
SERDAR ÖZKAN YİĞİDO OLDU!
Aydın Karabulut gittikten sonra kanatlarda oynayacak yerli oyuncu arayışında olan kırmızı-beyazlılar, geçen sezon Elazığspor forması giyen Serdar Özkan ile anlaşmaya vardı. Elazığspor’la sözleşmesini tek taraflı fesheden ve bonservisi elinde olan Serdar Yiğido olmaya yakın…
Sivasspor'un Serdar Özkan ile 2 yıllık ön sözleşme imzaladığı iddia edilirken, her zamanki gibi Elazığspor’dan hiçbir açıklama gelmiyor.
Elazığspor’da attığı her adım olay olan ve sezon boyunca ismi sürekli gündemde yer alan Serdar Özkan için iddiaların ardı arkası kesilmiyor.
Geçtiğimiz günlerde alacaklarını bahane göstererek bordo-beyazlılar ile olan sözleşmesini tek taraflı fesheden Serdar Özkan’ın ismi bu kez de Sivasspor’la anlaştı haberleri çıkıyor.
Kırmızı-beyazlı kulüpte sezonun sona ermesi ile birlikte yollarını ayıran Aydın Karabulut’un yokluğunu Serdar Özkan ile doldurmayı planlayan Sivasspor’un bu futbolcu için temaslara başladığı öğrenildi.
Kulüp Başkanı Mecnun Odyakmaz’ın bizzat ilgilendiği bu transfer için gerekli temasların sağlandığı ve önümüzdeki günlerde resmi imzaların da atılacağı iddia edildi.
Sivasspor’dan gelen teklifi değerlendirerek olumlu yanıt verdi ve prensip anlaşması sağlandı. Önümüzdeki birkaç gün içerisinde ise resmi imzaların atılması bekleniyor.
Serdar ÖZKAN:
Şanlıurfaspor’dan Murat KAYALI ile takas yapılarak Elazığspor’a gelen Serdar ÖZKAN Bordo Beyazlı forma ile geride bıraktığımız sezonda 26 Lig, 6 da kupa maçında forma giymiş, Lig’de 6, Kupa’da ise 1 kez olmak üzere toplam 7 gole imza atmıştı.
Kaynak: : http://www.el-aziz.com/
Not:
Yönetim'in kadrodaki futbolcuları nasıl elinden kaçırdığını öğrenmek için TAKLAYIN:
http://www.el-aziz.com/serdar_ozkani_da_kaybeden_elaz igsporun_zarari_buyuk_haber862 0.html
Morten58 09.06.2014, 03:20 http://resimzade.com/Show.html?i=44281&token=128376
http://resimzade.com/Show.html?i=44280&token=125530
http://resimzade.com/Show.html?i=44282&token=77849
Sivasspor.com
kızılelmalım 09.06.2014, 11:14 ÇOK YERİNDE BİR TRANSFER,
1-KALECİ (ERTUĞRUL OLABİLİR)
2-SOL BEK (YERLİ ZİYANIN YEDEĞİ)
3-ÖN LİBERO (YABANCI)
4-OYUN KURUCU (YERLİ SEZER ÖZTÜRK,VEYA YABANCI)
5-SANTRAFOR (YABANCI
1-KORCAN VEYA ALINACAK İYİ BİR KALECİ
2-CİCİNHO
3-ZİYA
4-ÜMİT
5-DE COSTA
6-KADİR
7-BURHAN
8-YABANCI
9-UTAKA
10-YABANCI
11-SERDAR ÖZKAN
psychology58 09.06.2014, 12:48 Aydın'ın gidişinden sonra alınabilecek yerli kanat oyuncularında biriydi. Bence faydalı olacaktır. Herhangi bir bonservis bedeli ödemeden böyle bir oyuncuyu takıma kazandırmak başarıdır benim gözümde. Bu çalkantılı süreçte bu transferi bitirenlere teşekkür etmek lazım.
superglam 09.06.2014, 13:18 ÇOK YERİNDE BİR TRANSFER,
1-KALECİ (ERTUĞRUL OLABİLİR)
2-SOL BEK (YERLİ ZİYANIN YEDEĞİ)
3-ÖN LİBERO (YABANCI)
4-OYUN KURUCU (YERLİ SEZER ÖZTÜRK,VEYA YABANCI)
5-SANTRAFOR (YABANCI
1-KORCAN VEYA ALINACAK İYİ BİR KALECİ
2-CİCİNHO
3-ZİYA
4-ÜMİT
5-DE COSTA
6-KADİR
7-BURHAN
8-YABANCI
9-UTAKA
10-YABANCI
11-SERDAR ÖZKAN
Aatifi kadroda dusunmuyosun herhalde
agumus_58 09.06.2014, 13:58 çok yerinde bir transfer oldu. inşallah takıma faydası büyük olur. hoşgeldin SERDAR...
58megayigido 09.06.2014, 15:01 Defans söyle olsa keske Ziya i.toraman costa cici
size bir sey diyeyim mi adamin yasi futbolun altin yasi yani 27.
insallah burhan gibi olur buda
Morten58 09.06.2014, 19:00 'Söz' Serdar!
Alt yapıları yakından takip edenler iyi bilirler... Serdar Özkan büyük bir umuttu Beşiktaş için...
NTV Spor
Güncelleme: 10:17 TSİ 08 Mayıs. 2010 Cumartesi
http://resimzade.com/Show.html?i=44284&token=35160
Yazar: Ahmet Sivaslı
O sahaya çıktığı zaman A takımdaki ağabeyleri gelip onu izler, 'Bu çocukta iş var' dercesine bakışlarıyla birbirlerine anlatırlardı. Yönetim onun bir an önce profesyonel olmasını bekler, sabırsızlanırdı. Ki öyle de oldu. Futbol ve oyuncu bilgisine çok güvendiğimiz Lucescu da onun methini duymuş, daha 16 yaşındayken Şampiyonlar Ligi kadrosuna bile almıştı. Güvenmişti ona, büyük bir futbolcu olacağını düşünüyordu. Aynı dönemde Galatasaray da Arda Turan'ı konuşuyordu. 1987'lilerin döneminde iyi oyuncular dikkat çekiyordu alt yapılarda. Beşiktaş'ta Serdar Özkan, Galatasaray'da Arda Turan... Fakat o dönemde asıl gözde Serdar Özkan'dı, Türk Futbolunun yıldız adayı Arda'dan öte Serdar'dı... Çok iyi arkadaş olan Arda Turan ve Serdar Özkan'ın yedikleri içtikleri ayrı gitmezdi. Arda Serdar'ın futboluna ve yeteneklerine "Çalım atmayı ondan öğrendim" sözleriyle saygı duyar, Serdar'ın kendisinden daha yetenekli olduğunu her fırsatta dile getirirdi. Yıllar geçti, profesyonellik geldi, A takım yolları açıldı. Arda Manisa'ya, Serdar İstanbulspor'a, Akçaabat'a, Samsunspor'a gitti. İstanbul'dayken Tigana, Samsun'dayken Ertuğrul Sağlam çağırdı. Ama olmadı. Kendini göstermek istediği maçlarda egoistlikle suçlandı. O "Bana şans verilmedi" dese de verildiği maçlarda da adeta yokları oynadı. Kaç maç sayarsınız Serdar'ın iyi oynadığı? Duyamıyorum, bir elin parmaklarını geçti mi? Hayır...
Alt yapıda oynarken Serdar'dan yetenekleri daha sınırlı olan Arda Turan alıp başını giderken Serdar Özkan olduğu yerde kaldı. Olduğu yerde kalmasına bile razıydık ama o bile olmadı.
20'li yaşlara geldiklerinde artık şöhretin, paranın tadını çıkarmaya başlamışlardı. Arda'nın kız arkadaşıyla olan samimi fotoğrafları internete sızıp yankı yaratırken aynı sırada gazete sayfalarını Serdar Özkan'ın beyaz atleti ve elinde purosuyla barda çekilmiş fotoğrafları süslüyordu. Onlar da kapılmıştı değişik sevdalara. Arda Turan'ın Acun Ilıcalı'dan aldığı Aston Martin markalı arabasının plakası için "34 AST 10"'a 50 bin euro teklif ettiği iddia edilmiş, AST'yi Aston Martin veya Arda Sinem Turan olarak değerlendirenler olmuştu.
Peki Serdar ne yapıyordu o sıralar? O da Audi R8'i için 34 SÖZ 84 plakasını seçmiş, yasak olduğunu bildiği halde plakaya Ö harfini yerleştirmişti, polislerce yakalanmıştı. Sadece Türkiye'de ve sadece futbolcularda görebileceğimiz bu durum psikolojik olarak da çok şeyi ifade ediyordu aslında. Kumar sevdası olduğu yöneticilerle dooğrulanmış, uyarılmış, geçtiğimiz haftalarda taraftarlarla girdiği ağız dalaşı da tuz-biber olmuştu olaylara...
Yaş 23... Fakat alt yapısından yetiştiği Beşiktaş ona sırtını dönmüş ve masaya oturmama kararı almış durumda. Menajeri Ekrem Örenç görüşmeleri "Eğer Beşiktaş'ın Serdar Özkan'ı takımda tutmak gibi bir niyeti olsaydı, daha istekli olurlardı. 5-6 hafta önce görüştük ve bu görüşmede hiç bir rakam da konuşulmadı. Bu görüşmeden sonra bizi ne arayan oldu ne de soran" sözleriyle açıklamış ve Beşiktaş'ın niyetini belli etmişti...
Serdar Özkan Beşiktaş'tan koptu. Henüz 15 yaşındayken onu izlemek için antrenman sahasına gidenler hayal kırıklığıyla anlatırlarken düşüncelerini, Serdar yeniden başlamak için herşeye, karar mekanizmasını fazla zorlamaya başladı bu aralar. Dediğimiz gibi 23 yaşındaki bir futbolcu için henüz hiçbir şey geç değil, fakat Serdar bundan sonra ne Arda gibi olabilecek ne de tarih kitaplarında yer alabilecek... Ya istisnalardan biri, Ayhan Akman gibi yeniden doğacak yada izin günlerini değerlendirebilmek için İstanbul'a gelecek...
58Sivaslilar 09.06.2014, 22:33 hayirli olsun derken ham kendi adina hem yigidolar adina basarilar dilegiyle
kayabaşı 10.06.2014, 00:44 45 dakika oynarsa iyi ama 90 dakka oynatılırsa takım bir kişi eksik demek.topsuz alanda sadece yatar. bizim seyirci çıldırır
dogan5880 10.06.2014, 00:58 aydın karabuluttan daha ıyı adam serdar
58 Amsterdam 58 10.06.2014, 12:58 Gelsin bu adam bizde is yapar gardaaasss
MEVLUTHOCAOGLU 11.06.2014, 16:37 Hayırlısı olur inşallah her iki taraf içinde iş yapar bu takımda
Serdar Özkan iyi futbolcu umarım takımımıza faydalı olur.
Tranferlerin devamını bekliyoruz avrupaya gidemeyecez diye boş geçmeyelim güçlü kadro kuralım seneye şampiyonlar ligine gidelim.
onur0634 12.06.2014, 15:13 Yine bonservisi elinde olan beleş bi oyuncu bulmuşlar.Elazığspordan Serdar Özkan yerine Serdar Gürleri alsalardıya...Alamazlar çünkü paralarıda yok borçlarıda...
''Samed58'' 12.06.2014, 15:15 Yine bonservisi elinde olan beleş bi oyuncu bulmuşlar.Elazığspordan Serdar Özkan yerine Serdar Gürleri alsalardıya...Alamazlar çünkü paralarıda yok borçlarıda...
Serdar ozkan da baya yetenekli, ona kullanabilecegemiz parayla belki başka bölgelere transfer yapariz
çok iyi bi transfer olmuş aydının yerini kesinlikle aratmaz hatta unutmayalım elazığda aydın serdarın yedeğiydi
izmirliyigido 13.06.2014, 13:45 Ben bu adamdan HİÇ ÜMİTLİ DEĞİLİM !.. Şimdiye kadar ne yapmış, tarihe ne çentik atmış, ne başarısı olmuş ki? tek başına maç kurtardığını bile hatırlamıyorum. Bir Aydın Karabulut bile olamaz.
İnşallah ben yanılırım...
.
etlidöktürek 14.06.2014, 00:28 Serdar teknik bir futbolcu almamiz iyi oldu, diğer yapacagimiz transferler ile bunu daha net bir şekilde değerlendiririz elbette.serdar ile ilgili tek şüphem uyum sorunu, inşaallah öyle bir sıkıntı olmaz..hayirli olsun
tekdoktirin 14.06.2014, 21:06 bu çocuk aydını aratmaz ziya atıf uçururlar serdarı merak etmeyin
tekdoktiri 15.06.2014, 16:36 iyi çocuk iş yapar aydın daha iyi olur daha ahlak lı
|
|