Orijinalini görmek için tıklayınız : Batuhan Sivas'ı İstiyor
SivasSpor.Com 11.06.2014, 08:12 http://resimzade.com/Show.html?i=44287&token=52463
Elazığspor küme düşünce yeni sezon için takım arayışlarına başlayan Batuhan Karadeniz'in, menaceri aracılığıyla Sivasspor'a mesaj gönderdiği öğrenildi.
Özellikle sezonun son haftalarında ortaya koyduğu performansla yeniden geri gönüş sinyali veren Batuhan’ın Sivas’ta oynamayı çok istediği belirtildi. Trabzonspor’la sözleşmesi 2016 yılına kadar süren genç forvet için Yiğidolar’ın, “Bonservissiz gelirse olabilir” şeklinde yanıt verdiği ifade edildi.
dogan5880 11.06.2014, 08:42 çok ama çok iş yapar sıvasta cıcınho batuhanı gol kralı yapar
İnanılmaz YANLIŞ inanılmaz !
Son derece problemli bir futbolcu.
İSTEMİYORUZ ! Nokta.
58YIGIDO58 11.06.2014, 08:48 Oldoniden farksiz.
Bu adama nedense icim isinmadi hic sevemedim.
11 haziran oldu daha heyecanlanacak transfer haberi yok.
Insallah bu isin sonu hayirli olur aksi taktirde rskiplerimiz cok iyi transferler yapiyorlar Sivasa göre ve gelecek sezon eger iyi oyuncular alamazsak takimimizi hic iyi yerde gormuyorum desem yalan olmaz. :confused:
sebasteia 11.06.2014, 08:54 önyargılı değilim. müthiş yetenekli bir futbolcu. carlos'un elinde küllerinden doğabilir. ayrıca sivas kimleri yola getirip futbola kazandırmadı ki! batuhan da burada küllerinden doğabilir.
hastir lan diyesim geldi. türk futbolunun şerefli?, çirkef, ahlaklı? futbolcuları kim dense akla gelen 3-5 futbolcudan biridir. bunun Sivassporuma gelerek adını kirletmesini istemem.
yönetim hayatının hatasını yapar alırsa.
gürünlüyiğido58 11.06.2014, 09:12 Türk ve santrafor olması avantaj , gelirse faydası olacağına inanıyorum
Harput0658 11.06.2014, 09:20 Yetenekli oyuncu olabilir ama çok dengesiz ve terbiyesiz hareketleri, davranışları var. Bu karakterde bir oyuncunun takımda olmasını istemem. inşallah gelmez.
buraks58 11.06.2014, 09:59 elazığspordan özellikle kaçırılmaması gereken iki oyuncu var. transferi bitti denen serdar özkan ve genç yetenekleri onur ayık. bunun haricinde batuhan transferide kadro genişliği açısından güzel olur. disiplin sorunu olsada belli bir kalitesi var. maksadı yalnızca futbol ise türkiyede gelebileceği en uygun takımı bulmuş olur ve belkide 5-6 yıl önce hakan şükürün veliahtı denilen bu topçu kendini kanıtlar...
sivaslıadem 11.06.2014, 10:13 ama sivasspor taraftarı batuhanı istemiyor
Abdullah DuMaN 11.06.2014, 10:24 o eski halinden eser yok şimdi bence bize fayda sağlamaz
34MUAMMER58 11.06.2014, 10:24 hırslı ve yetenekli oyuncu,sivassporda bu tip oyuncular yıldız olabilir ,ne varki bjk gibi takımda bile disiplinsiz davranışlarıyla,tutunamamış bir oyuncu yaşının gençliğine veriyorum,elazığda son haftalarda iyi oynadı,yerli forvetlerden alınabilecek 2 3 forvetden biri,benim için tek dezavantajı ,trabzonlu olması ve akılalmaz disiplinsiz davranışları ,yoksa sivasspora katkı yapabilecek bir oyuncu gelirse niye geldi demem ,gelmezsede üzülmem
Ferhat06 11.06.2014, 10:34 Sivassporun böyle saçma transfer yapacağını sanmam diyecektimki Oldoni aklıma geldi.Müslüman aynı delikten iki defa ısırılmaz hadisi gereğince daha hata yapmayız.Batuhan şöyle PTT ligine doğru bi uzasın.
SenSetik 11.06.2014, 12:54 pedriel'i tercih ederim :)
Keşke alınmasa çok sorunlu bir futbolcu :(
batuhan belki de sivas'ta futbol hayatini komple degistirmek istiyordur kim bilir on yargili olmayalim
Gangstayigido 11.06.2014, 13:22 Eger kendisi özellikle sivasspor u istiyorsa o zaman artik futbolcu yetenegini göstermek icin. Bence sivasspora gelen futbolcunun aklinda sadece futbol olur. Hem yetenekli Hem genc hemde türk. Aydin karabulut aksine parayi degil disiplinli bir takim secip sivasspor a gelmek istiyen her futbolcuya kapimiz acik olmalidir
balmandol 11.06.2014, 13:44 Carlos bu adamı almaazzzzz..Oyun sisteminde Pivot Santrafor yok Carlos'un..Hareketli golcü istiyor o adam. Bir ikincisi hep dedim yine diyorum..Önce ahlak ve maneviyat..Bu çocuk bize uymaz..
mcevahir 11.06.2014, 14:11 Sivas'ta görmek istemediğim en baştaki futbolcu.Bırakın Sivassporu bu adamı alacak kulüp olmamalı ortada kalmalı... Böyle futbolcular içeriyi de karıştırır.
58YIGIDO58 11.06.2014, 14:13 Sivasspor taraftari artik TANK gibi santraforlardan bikmistir.
Sivasspor taraftari artik atletik yapiya sahip, cok hareketli cok kosan Santrafor istiyor.
Yönetime Duyurulur !!
58megayigido 11.06.2014, 14:54 batuhan eğer bedelsiz gelecekse kaybedeceğimiz bir şey yok bu işler hiç belli olmaz batuha bi bakmışız parlamış gitmiş yıldız olmuş sağlam bi 2 yıl satıl alma opsiyonu sivasspor da olacak şekilde anlasma yapılırsa bi kaç gol atsın iyi bir fiyata satarız 1 yıl veya 2 yıl sonra batuhan bedelsiz gelmesi şartıyla evet derim ben
bakarız bi işe yaramayacak alt yapıda oynasın bırak
Serdar63972 11.06.2014, 15:03 Uzun bir süredir siteye yazmıyordum ama transfer dedikodularını duyunca dayanamadım. Alınabilirse Serdar ve Halil çok faydalı olur. En az bunların faydası kadar Aydın'ın gitmesinin de takıma çok faydası olur. Batuhan konusuna gelince. Diyelim ki küllerinden doğdu ve Sivasspor'da kendini buldu. Beşiktaş bir göz işareti yaptığında kaçıp gitmeyeceğine kim garanti verebilir. Batuhan BJK lidir. Bizim takımımıza geldiğinde SİVASSPOR lu olabilecek oyunculara ihtiyacımız var. Örnek mi? Cicinho bugün Sivassporludur. Komik gelecek size ama dünya yıldızı Carlos bile Sivassporludur. Ama Batuhan Sivassporlu olamayacak. Öyle bir micazı karakteri yok. Bizim formamız ağırdır. Herkes taşıyamaz.
MEVLUTHOCAOGLU 11.06.2014, 16:17 Arkadaşlar batuhan SİVAS'ı isteyebilir bu normal ama önemli olan SİVAS'ın batuhanı isteyip istememesi yoksa bir sürü topçu iştiyor SİVAS'ı
münihli_58 11.06.2014, 16:24 Yetenegi ve Karakteri ayni olan Sercan Yildirimida ''burasi Sivas, herkes yeniden doguyor, Sercani adam ederiz'' umuduyla getirdik ama kendisi disiplinsizligine devam etti ayrica takim icerisinde yasamaya alisik olmadigimiz durumlari yasatti. Üstüne bir olaydada yönetime suc atmisligi var - yani 'ya tutarsa' hesabini artik birakmaliyiz. Batuhan adam olacak olsaydi Elazig'da olurdu, sanki ordada Sivastaki gibi gece hayatinin olmadigini düsünuyorum
Aman gardaş kime faydası olmuşta bize faydası olacak istemezük
GokhanTurna 11.06.2014, 19:07 Yetenek olarak çok iyi bir oyuncu. Kafasını futbola verse Türkiye'nin en kral golcüsü olur. Bizim takıma gelen adam oluyor merak etmeyin. Sözleşme sonu ne yaparsa yapsınlar Aydın gibi.
Ahmet Aras ve Abdulkadir Özgen varken yerli forvet transferi yapcağımızı sanmıyorum.
Sercan'dan farkı olmaz. Uzak dur hele...
yigido635 11.06.2014, 22:39 abilerim bosuna heycanlanmayin sizce trabzon batuhani bedelsiz verir mi herkese verir ama sivasa vermez
onurcngr 11.06.2014, 22:50 Trabzonda yayim yapan rum gazetesinde bu transfer icin yapilan yorumlar http://www.61saat.com/m/?id=112297 bu seref yoksunu rumcuklara uzuluyorum ki hamsi kadar beyinleri yok.
elbeylii 11.06.2014, 23:16 Adam zaten karadenizli sende topmu oynar yav yapmayin lutfen yonetimmm
58Sivaslilar 12.06.2014, 00:24 sivasspor dneme takimi degil bundan sonra yapilacak transferlere özen göstermeliyiz bilakis yetenegini ispatlamis istikrarli futbolcularla ilgilenmeliyiz ,ki bize zor anlar yasatmak yeine basariya tasiyacak oyuncular gerek
Alırsak en büyük yanlışı yapmış oluruz Batuhan bitti artık gitsin Trabzonunda oynasın..
Oldoniyi falan kabullenen arkadaşlar buna niye hayır diyor anlamıyorum... Adam Türk,Oldoniden daha çok koşuyor,daha iyi topa vuruyor,pas yapıyor... bence 1 senelik yedek golcü için süper transfer olur... karaktersiz olduğunu herkes biliyor !! Aydın çok mu karakterliydi alın size aydın ...
58YIGIDO58 12.06.2014, 01:50 Oldoniyi falan kabullenen arkadaşlar buna niye hayır diyor anlamıyorum... Adam Türk,Oldoniden daha çok koşuyor,daha iyi topa vuruyor,pas yapıyor... bence 1 senelik yedek golcü için süper transfer olur... karaktersiz olduğunu herkes biliyor !! Aydın çok mu karakterliydi alın size aydın ...
Yanlisin var Oldoniyi kimse kabullenmedi :D
futbolcu olarak gelse tamam ama ahlaken sıkıntı olabilir.
bnce gelirse iyi olur sivasta gece klübü filanda yok sadece futbola odaklanır :D
sivasta gece klübü yok burda kafayı yer o
batuhan sivası istiyor ama sivas batuhanı istiyormu ?
Ferhat06 12.06.2014, 17:20 Sivasa illa gidecem diye kafaya koyduysa gece kulübünü de kendisi açar işletmeye.Sivasın bir eksiği de giderilmiş olur.:D
Yanlisin var Oldoniyi kimse kabullenmedi :D
kimse kabullenmedi mi :D :D :D arkadaş ligdeki ilk maçında adamın ağır sanayi artığı bir tank olduğunu söyledim 11 de oynayacağı maç olmaz dedim millet 11 gol atacak diye benle iddiaya girdi şimdi yorumlarda gördüm arkadaşı gelmesin diyor :D hadi lan dedim içimden ... kabullenen 3 arkadas vardı isimlerini söylemiyorum utanmasınlar ;)
58YIGIDO58 12.06.2014, 17:36 kimse kabullenmedi mi :D :D :D arkadaş ligdeki ilk maçında adamın ağır sanayi artığı bir tank olduğunu söyledim 11 de oynayacağı maç olmaz dedim millet 11 gol atacak diye benle iddiaya girdi şimdi yorumlarda gördüm arkadaşı gelmesin diyor :D hadi lan dedim içimden ... kabullenen 3 arkadas vardı isimlerini söylemiyorum utanmasınlar ;)
Tekotoriteydi galiba 15 gol atar dediydi
psychology58 12.06.2014, 19:14 Batuhan alınacaksa eğer ya tutarsa mantığıyla alınacaktır. Sivas'a gelip gol kralı olarak da gidebilir ama Sivas'a gelip maç oynamadan da gidebilir. Yani Batuhan'ı transfer etmek kumar oynamaktan farklı bir şey değil. Batuhan ilk çıktığı zaman herkes çok iyi golcü olur, milli takımın golcü sıkıntısı kalmayacak falan deniliyordu fakat kendi yeteneklerine adeta ihanet etti ve hiçte beklenildiği gibi çıkmadı. Bence Batuhan'a bonservis falan verip almaya hiç gerek yok, zaten haberde de yönetimin bonservis sorununu çözüp öyle gelmesini belirttiği söyleniyor. Bu adamla uğraşmak yerine Ahmet Aras ya da alt yapıdan ve ya alt liglerden alınacak kumaşı sağlam bir golcü bizim daha fazla işimize yarayacaktır.
blacksky 13.06.2014, 10:16 Süper lig'de en az 6-7 farklı hocayla çalıştı zannediyorum. Hiçbiri tam verim alamadı kendisinden. Ya sakat, ya kadro dışı, ya kilo sorunu oluyor. Dilinin ayarı olmadığı için çıkardığı olaylar da cabası. Alınırsa mutlaka koca sezon 3-4 iyi maç çıkartıp en az 5-6 gol atar.. ama asla güvenip de üzerine plan yapılacak bir oyuncu değil. Şahsi fikrim uzak durulmalı kendisinden.
ezelşener 13.06.2014, 13:50 Hiç bir takımda tutunamayan ve çok ta yetenekli olmayan birisi.bence gelmese daha iyi olur.Pedriel bile bundan daha yetenekli ve çok kritik maçları pedrielle kazanmıştık.
tekdoktirin 14.06.2014, 21:07 ne yapacaız bu dengesizi sıvasta asla hayır
tekdoktiri 15.06.2014, 16:35 ****** ***** ***** vay halimize
58 Amsterdam 58 17.06.2014, 10:47 Ahmet Aras var onu oynatsinlar, ben canli izledim gercekten Ahmet'i kazanmamiz lazim.
Batuhan karaktersiz ve artik oyunu da berbat yani kalsin istemiyoruz :mad::mad::mad:
kadir00058 18.06.2014, 14:14 http://icube.milliyet.com.tr/Skorer600x298/2014/06/18/batuhan-karadeniz-sivasspor-ile-gorusuyor-4485500.Jpeg
Yorum Yok...
58YIGIDO58 18.06.2014, 14:21 Ama Sivas halki ve taraftari Batuhani istemiyor iste !!!! :mad::mad:
Yaw gidin Ahmet Arasi getirinsene ne diye ugrasiyorsunuz bununla Tank gibi adam hicbir kulüpte basari gosterememis akli fikri eglenmede.
Bu gelecekse Pedro kalaydi ??
Yok ben sunu anladimki bu Takima PEP GUARDIOLA bile gelse bunlarin sacma sapan transfer anlayislari degismeyecek. :mad::mad:
Sadece Ahmet Aras diyorum.
psychology58 18.06.2014, 14:39 http://icube.milliyet.com.tr/Skorer600x298/2014/06/18/batuhan-karadeniz-sivasspor-ile-gorusuyor-4485500.Jpeg
Yorum Yok...
Anlaşılan Sivas'da Batuhan'ı istiyor.
21 Yaşında 4 takım değiştirmiş bir futbolcu için söylenecek bir şey yok şımarık sevimsiz ayrıca fazla kiloları da var golcü dediğin ATİK olur bu bildiğin PATİK başımıza çorap örecek demedi demeyin .
GokhanTurna 18.06.2014, 14:58 Ahmet Aras'ı getirsene ne demek ya biraz takımını takip et o oyuncu bizde, kiralık sözleşmesi bitti. :) Batuhan bence Abdulkadir'den daha uygun bizim takıma. Şimdiden hayılrı olsun. Ahmet Aras'a gelince umarım bu sene kiralık gönderilmez başka takıma.
Anlaşma sağlanan dört yerli transferide beğendim. Umarım iki üç üst düzey yabancı oyuncu katabiliriz kadromuza. Kaleci transferi yabancı olmasın bir tek.
süperligde emre belözoğlu, burak yılmaz, batuhan karadeniz, volkan demirel diye sıralanıp sayılan isimelere ne denir diye sorulsa herkes aynı cevabı verir sanıyom. onun için zeki çevik aynı zamanda AHLAKLI olması lazım. yönetim böyle bir yanlışa niye girer anlamıyom.
http://www.milliyet.com.tr/batuhan-karadeniz-sivasspor-ile-sivasspor-1898905-skorerhaber/
ataşehirde yenilen yemek servisi yapan garsonda çaktırmadan resmi çekip milliyete pazarlamış resmen:):):)
58 Amsterdam 58 18.06.2014, 15:14 Gelmese daha iyi, tank gibi cok yavas yav.
Mademki tank alacagiz ozaman Eneramo gelsin daha iyi
58hayati 18.06.2014, 15:33 sivasta iş yapar arkadaşlar.ön yargılı yaklaşmayalım lütfen.aydın içinde geçen yıl aynı yorumları yaptınız ...topcu belli oluyor.
psychology58 18.06.2014, 16:28 Batuhan Karadeniz Açıklaması
Kulüp Başkanımız Mecnun Otyakmaz Batuhan Karadeniz hakkında Sporx e konuştu.
Batuhan Karadeniz'in Sivasspor'a transfer olduğu olduğu yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını ifade eden Otyakmaz" Batuhan Karadeniz ile görüştük ancak bu transferin bittiği anlamına gelmiyor.Batuhan bize önerildi,durumu değerlendirdik ve kendisine bonservis sorununu halletmesi durumunda birkez daha görüşeceğimizi ilettik durum bundan ibarettir.
B.DUMANLI 18.06.2014, 22:36 Batuhan´in Sivas´i istemesi gercekten önemli degil.Bu sahis BJK´dan sonra hic bir yerde basarili olamadigi gibi bindigi son model arabayla Eskisehir´de dengeleri adeta bozdu ve sonunda kapi gösterildi.
Bize göre bir futbolcu degil, paraya doyan bir futbolcu sahada neden kossunki?.Bu yüzden onun gelmesi daha basarili oyuncularin önünü keser gibime geliyor.
ihtiyar yiğido 18.06.2014, 23:14 Batuhan´in Sivas´i istemesi gercekten önemli degil.Bu sahis BJK´dan sonra hic bir yerde basarili olamadigi gibi bindigi son model arabayla Eskisehir´de dengeleri adeta bozdu ve sonunda kapi gösterildi.
Bize göre bir futbolcu degil, paraya doyan bir futbolcu sahada neden kossunki?.Bu yüzden onun gelmesi daha basarili oyuncularin önünü keser gibime geliyor.
Evet Yiğido kardeşim çok doğru bir tesbit yapmışşın, Sivasspor'un disiplininide bozar hiç bir yerde dikiş tutturamamış bir futbolcunun bizde tutturacağını hiç sanmıyorum fayda yerine takıma zararı dokunur.
sawyer5892 19.06.2014, 00:32 bu adami hala superligde alacak takim var mi diyordum biz olmayiz insallah. cocuk yasta bediktadta oynamis olmasinin ekmegini yiyor hala gelse atacagi en fazla 5-10 gol arasi bisey bu karakterdeki adam isterse 20 gol atsin bize yaramaz
cilginkangal 02.07.2014, 20:27 yahu trabzonspor'dan topçu almak ne demek? yazıklar olsun.
|