poolat58
17.06.2014, 16:36
Kasımpaşa forması giyen Elyasa Süme ile kesin olarak anlaşıldı. 30 yaşındai defans oyuncusu gelecek sezon Sivasspor forması giyecek.
|
Orijinalini görmek için tıklayınız : Elyasa Sivasspor'da poolat58 17.06.2014, 16:36 Kasımpaşa forması giyen Elyasa Süme ile kesin olarak anlaşıldı. 30 yaşındai defans oyuncusu gelecek sezon Sivasspor forması giyecek. 58YIGIDO58 17.06.2014, 16:40 Madem 30 yasinda bir defans oyuncu alinacakti Navratil neden gonderildi ????:confused::confused::confu sed: last34 17.06.2014, 16:43 kendisi yerli statüsünde oynuyor bence tek avantajı bu sebasteia 17.06.2014, 16:43 Madem 30 yasinda bir defans oyuncu alinacakti Navratil neden gonderildi ????:confused::confused::confu sed: ya birader biliyorsan konuş, bilmiyorsan bi sus. her konu başlığının altını gelip trollüyorsun. elyasa kimdir, nedir, necidir, mevkisi nedir, statüsü nedir vs vs onlarca farklı bilgi ve kriter var, bunları bilmeden gelip sadece yaşına bakarak tu kaka demek hangi akla uyar? 58YIGIDO58 17.06.2014, 16:44 ya birader biliyorsan konuş, bilmiyorsan bi sus. her konu başlığının altını gelip trollüyorsun. elyasa kimdir, nedir, necidir, mevkisi nedir, statüsü nedir vs vs onlarca farklı bilgi ve kriter var, bunları bilmeden gelip sadece yaşına bakarak tu kaka demek hangi akla uyar? 30 degilmi yasi ??? Yukarida yazmiyormu ?? 58YIGIDO58 17.06.2014, 16:49 Elyasa iyi veya kötü orasinin önemi yokta ben bu mevkiye alinan oyuncunun bos transfer oldugunu dusunuyorum. Bize daha onemlisi iyi bir kaleci, iyi 2 orta saha oyunculari ve 2 golcü lazim. Defans icin bence acele yok. Okka 17.06.2014, 16:57 Arkadaş milletin o öve öve bitiremedigi kasımpaşanın çok yönlü defans oyuncusunu alıyoruz. Ona da burun kıvırıyorlar. kimi istersiniz? Cicinho ya alternatif olarak Gökhan Gönülü alalım mı yerli olarak? Sivasspor diger anadolu takımları (Antalyaspor-Kayserispor-vs..) gibi küme düşmeden yıllardır bu ligde tutunuyorsa. Haddini bildigi ,ayagını yorganına göre uzattıgı içindir. Elyasa da ligimizin kaliteli yerli defanslarından biridir. Ayrıca sağ bekin yanı sıra stoper oynama avantajıda vardır. sivaslıadem 17.06.2014, 17:21 erman bizde iken ligtvnin bir programına çıkmıştı Seni en çok zorlayan futbolcu kim sorusuna erman elyasa demişti ondan beri dikkatimi çekiyor Da costa gibi rakibi bezdiren bir futbolcu Yerli transferlerimizden dolayı yönetimimizi tebrik ediyorum isabetli transferler yapıyorlar 58g0kberk58 17.06.2014, 17:36 Kadro derinligi acisindan ise yarayabilir ama 11 oyuncusu olamaz PETKOVİC 17.06.2014, 17:39 Madem 30 yasinda bir defans oyuncu alinacakti Navratil neden gonderildi ????:confused::confused::confu sed: cicinhoya alternatif olarak geldi. navratil stoper ve fazlasıyla ağır kalıyodu, costanın yokluğunda anlamışsındır zaten! existence 17.06.2014, 17:44 Güzel bir transfer. Ayrıca yerli statüsünde oynuyor. Kalitesi tartışılmaz. Yanlış hatırlamıyorsam bir ara Galatasaray istiyordu. ihtiyar yiğido 17.06.2014, 18:02 Elyasa Süme, Esas mevki olarak stoper olan deneyimli oyuncu Kasımpaşada takımda sağ bek ve sol bekte de görev yaptı, eksik olan ihtiyaç duyulan mevkilerde oynadı adeta Kasımpaşa'nın jokeri oldu. U 21 milli Takımımızda görev yaptı Yaş 30 Boy 1.84 Bizim için güzel bir transfer hayırlı olsun, bildiğim kadarı ile bonservisi elinde idi 58MySouL 17.06.2014, 18:38 Elyasa ya kötü futbolcu diyenin aklına şaşarım. 58MySouL 17.06.2014, 18:39 Çok güzel ve yerinde transfer.Hayırlı olsun. agumus_58 17.06.2014, 18:42 hayırlı olsun... günlerdir süren suskunluğa çok güzel bir doping oldu bu transfer... tebrikler yönetim... HeLuieN58 17.06.2014, 18:58 Takıma Katkı Verdikten Sonra Yaşının Hiç Bir Önemi Yok.Defans İçin Gereksiz Transfer Diye Düşünen Arkadaşlar Olursa Costa nın Olmadığı Maçları Düşünmeleri Temennisiyle.Takımımız İçin Hayırlı Bir Transfer Olur İnş. u2sivasspor 17.06.2014, 19:00 Hayırlı olsun süper ligin kalbur üstü oyuncularından biri stoper olarakta oynaması bizim için büyük artı sawyer5892 17.06.2014, 19:02 ben bu adamin stoperde oynatilacagini ve umiti yedek birakacagini dusunuyorum. kaliteli bir oyuncu yillarca superligde iyi takimlarda defansin sigortasi oldu buneyav 17.06.2014, 20:02 :)güzel transfer bence münihli_58 17.06.2014, 20:23 Güzel transfer, hayirli olsun 4eylül 17.06.2014, 20:38 hayırlı olsun faydalı olacağını düşünüyorum adres58 17.06.2014, 20:38 Madem 30 yasinda bir defans oyuncu alinacakti Navratil neden gonderildi ????:confused::confused::confu sed: Şu sitede senden başka anlamadan dinlemeden; olur olmaz yorum yapan kimse yok... Hiç bir şey bilmiyorsan he de geç... Allah etmesin sen bir takım yönetsen 3 günde kayyuma devredersin... La ilahe illallah yav... DoomsDay58 17.06.2014, 20:45 Çok iyi transfer hem yerli statüsünde hem de tecrübeli. Genç stoper olarak Ahmet var zaten Elyasa şu ortamda alınabilecek en iyi oyunculardan biri. Hayırlı olsun asinancetin583 17.06.2014, 20:47 İnsallah hayirli olur kendisi cok yonlu ve kaliteli bir futbolcu 58YIGIDO58 17.06.2014, 22:03 Şu sitede senden başka anlamadan dinlemeden; olur olmaz yorum yapan kimse yok... Hiç bir şey bilmiyorsan he de geç... Allah etmesin sen bir takım yönetsen 3 günde kayyuma devredersin... La ilahe illallah yav... bilmeye ne gerek var elyasa yedek olarak alindi gibi yani o bölgede cicinho gibi marka var onu yedek birakabilecegini sanmiyorum. Iyi bir alternatif oldu cicinhonun. ona birsey demiyoruz. Benim demek istedigim öncelikle takima gereken nokta takviyeleri yapmak. Sonra alternatiflere yönelmek. anlatabiliyor muyum ?? Yani: - 1 kaleci -2 orta saha adem ve kadirin yerine - 2 tanede forvet oyunculari 34MUAMMER58 17.06.2014, 22:40 ELYASA bu ligin demirbaş oyuncularından ,sağ bektede oynuyor solbektede ,stoperdede bu yönüyle ve türk statüsünde oynaması ,joker gibi bir futbolcu olması avantajımız olacaktır,kasımpaşaya 6-2 yenildiğimiz maçta çok küfretmiştim trübündende ,kısmette sivassporda oynamasıda varmış,atıf gibi bir oyuncuyu canından bezdirdi sahadan sildi,türkiyede atıf kadar kaliteli kaç oyuncu varki ?hepsini leblebi gibi yer,ben yabancı statüsünde biliyordum değilmiş,bence kaliteli transfer yapılmış ,hayırlı olsun,sivassporda dahada iyi maçlar çıkaracağına inanıyorum,hayırlı olsun Morten58 17.06.2014, 23:06 bilmeye ne gerek var elyasa yedek olarak alindi gibi yani o bölgede cicinho gibi marka var onu yedek birakabilecegini sanmiyorum. Iyi bir alternatif oldu cicinhonun. ona birsey demiyoruz. Benim demek istedigim öncelikle takima gereken nokta takviyeleri yapmak. Sonra alternatiflere yönelmek. anlatabiliyor muyum ?? Yani: - 1 kaleci -2 orta saha adem ve kadirin yerine - 2 tanede forvet oyunculari Bunlarin hepsi gelecek Yigido. Yanliz sunu unutma Dünya Kupasi maclari var ve Transfer bir yönden de o suan ki Dünya Kupasi maclariyla alakali, Sivasspor zaten alternatif oyunculari simdiden aliyor , cünkü alternatifsiz Kadro olmasin. Tabiki Elyasa ile Cicinho hayatta kiyaslanmaz. Biraz sabirli ol, Su Casdan özellikle iyi haber gelsin , Sivasspor iyi transferler yapacaktir,. Ama sen Transfer yapiliyor bunu bile elestiriyorsun. Sivasspor sampiyonluga oynarken Elyasa gibi oyuncular vardi unutma !!! 58YIGIDO58 17.06.2014, 23:45 Elyasa cok iyi bir alternatif bu transferden dolayi tebrikler. Ama lütfen su nokta transferleride biraz daha hizli yapin son anlara birakmayin. B.DUMANLI 18.06.2014, 02:58 Isabetli bir tercih,tecrübeli olusu takima yansiyacaktir.Güzel bir transfer.Camiyamiza hayirli olsun. Ferhat06 18.06.2014, 07:58 Hayli müsbet bir transfer Elyasa.Yönetimi kutluyorum .Süper ligi izleyenler ne kadar isabetli bir iş yapıldığını takdir edecektir.Ama daha çok sol savunma gibi hatırlıyorum,stoper de rahat oynar ama sağbek olarak hiç izlemedim. karamik 18.06.2014, 08:51 Breazilya 2.liginde 4 maça çıkmış pedro alınıca fiziği yaşı herşeyine övgü yağdıranlar bile varken Kasamıpaşa gibi bir takımdan hemde Türk bir futbolcu tşk. yönetim güzel transfer 58 Amsterdam 58 18.06.2014, 09:15 Hem Turk statusunde hem degisik mevkilerde oynuyor. Sag bek icin yedek, Umit icin alternatif daha ne istiyorsunuz ? Hayirli olsun bence cok iyi bir transfer. 58hayati 18.06.2014, 14:27 başkan işni bilir yerli trenserde hiç denecek kadar yanılmadı.. 58hayati 18.06.2014, 14:29 sivasspora uygun transfer başkan işi biliyor. psychology58 18.06.2014, 15:53 Elyasa stoper, sağ bek ve sol bek mevkilerinde görev yapabiliyor ayrıca Türk statüsünde oynuyor ve iyi bir alternatif olabilir bunlar avantaj bizim için fakat kulübeye alınan bir oyuncunun bence 30 yaşında olmaması gerekir. Onun yerine Cicinho ve Da Costa altında yetiştirilmek üzere 19-20 yaşlarında genç oyuncu alınabilirdi. Elimiz de o mevkide oynayan genç sayılabilecek Fatih, Ahmet ve İbrahim var umarım Elyasa onların önünü kesmez ve bu gençlerin gelişimine katkıda bulunur. Elyasa Sivassporumuza hayırlı olsun diyelim. Elyasa ile ilgilenildiğini bu sitede daha önce duyuran bir kaç üyemiz vardı, onlara da teşekkür ederim. Yeni haberlerini de merakla bekliyoruz. Benim hatırladığım Kaptan58 nickli üyemizdi, diğer arkadaşların nicklerini hatırlayamadım. burak58as553 19.06.2014, 17:37 Elyasa Antep'e gitmiş burak58as553 19.06.2014, 17:37 http://gaziantepgunes.com/haberdetay.asp?haber=33532 58YIGIDO58 19.06.2014, 18:00 Elyasa Antep'e gitmiş Hani Sivasspordaydi neden dogru olmayan haberleri yayinliyorlar ? sivasspor585858 19.06.2014, 20:07 REAZALET!!!!!!! Yönetim komple amatör. Ligde 5. olmus takim alamiyor, düsme hattinda bitiren takim alacagimiz futbolcuyu kapiyor. Yönetim ne Zaman istifa edecek. Bu UEFA´dan gelen ceza tam bizim yönetimin ekmegine yag sürde. Simdi her alamadiklari futbolcuda UEFA´dan karar gelmeden Transfer yapmadik diyecekler. UEFA ceza Verdi diye senen gelecek sezon Güclü takim kurmayacakmisin? Tam bir komedi. Böyle amatör bir yönetimle senelerce ligden düsmememizin tek sebebi, milyonlarca yigidolarin dualari. Allah dualarimizi Kabul Edip takimimizi ligden düsürmüyor. ne Zaman Adam akilli Transfer yapacak bu takim. Morten58 19.06.2014, 23:59 REAZALET!!!!!!! Yönetim komple amatör. Ligde 5. olmus takim alamiyor, düsme hattinda bitiren takim alacagimiz futbolcuyu kapiyor. Yönetim ne Zaman istifa edecek. Bu UEFA´dan gelen ceza tam bizim yönetimin ekmegine yag sürde. Simdi her alamadiklari futbolcuda UEFA´dan karar gelmeden Transfer yapmadik diyecekler. UEFA ceza Verdi diye senen gelecek sezon Güclü takim kurmayacakmisin? Tam bir komedi. Böyle amatör bir yönetimle senelerce ligden düsmememizin tek sebebi, milyonlarca yigidolarin dualari. Allah dualarimizi Kabul Edip takimimizi ligden düsürmüyor. ne Zaman Adam akilli Transfer yapacak bu takim. Görende Sivasspor Ronaldinho'yu kaptırdı sanacak. Birincisi eğer Elyasa Gaziantepspor'la anlaştıysa orada daha önceden kaptanlık yaptığı için gitmiştir. İkinci sürekli oynamak için gitmiştir. Ücünçüsü yedek kalmamak için gitmiştir. Ve so'n olarak Sivasspor Bu oyuncuya mihtaj değildir. Ayrıca ağızı kapat yönetime laf atma. 58YIGIDO58 20.06.2014, 00:18 REAZALET!!!!!!! Yönetim komple amatör. Ligde 5. olmus takim alamiyor, düsme hattinda bitiren takim alacagimiz futbolcuyu kapiyor. Yönetim ne Zaman istifa edecek. Bu UEFA´dan gelen ceza tam bizim yönetimin ekmegine yag sürde. Simdi her alamadiklari futbolcuda UEFA´dan karar gelmeden Transfer yapmadik diyecekler. UEFA ceza Verdi diye senen gelecek sezon Güclü takim kurmayacakmisin? Tam bir komedi. Böyle amatör bir yönetimle senelerce ligden düsmememizin tek sebebi, milyonlarca yigidolarin dualari. Allah dualarimizi Kabul Edip takimimizi ligden düsürmüyor. ne Zaman Adam akilli Transfer yapacak bu takim. Her sözüne katiliyorum gardas. Ben umzdumu kestim kaliteli yabanci topcular almazlar. Bende dört gözle yeni yöneticiler bekliyorum insallah kaliteli Yönetim gelecek Allahdan ümit kesilmez. Dua edin mso58 20.06.2014, 07:54 Bundan sonra Sivaspor bayrağını öperken ki resmini görmeden hiç bir transfer haberine itibar etmeyecem bu nedir arkadaş ya!:mad: sivasspor585858 20.06.2014, 09:28 Görende Sivasspor Ronaldinho'yu kaptırdı sanacak. Birincisi eğer Elyasa Gaziantepspor'la anlaştıysa orada daha önceden kaptanlık yaptığı için gitmiştir. İkinci sürekli oynamak için gitmiştir. Ücünçüsü yedek kalmamak için gitmiştir. Ve so'n olarak Sivasspor Bu oyuncuya mihtaj değildir. Ayrıca ağızı kapat yönetime laf atma. Ben burada kendi fikrimi yaziyorum. Hosuna gitmediyse, sende kendi yorumunu yazarsin. Seni ne ilgilendiriyor yönetime yazdigim??? Terbiyesizlige gerek yok. Ne demek agzini kapat. Sana mi soracagim ne yazmak istedigimi??? Herkes kendi düsüncesini özgürce yazabilir. Kimsenin kimseye hakaret etmeya hakki yok. Yönetimin profesyonel bir hamlesini göstersene bana (Carlos transferi haric). buneyav 20.06.2014, 17:50 güzel kardeşler heğimiz aynı amaç için burdayız kızmayın birbirinize anadolu5858 20.06.2014, 19:32 dileyen dilediğini övebilir ve eleştirebilir. herkesin birbirine saygılı olması lazım. sivasspor585858 20.06.2014, 23:17 güzel kardeşler heğimiz aynı amaç için burdayız kızmayın birbirinize haklisin hemso. ben sadece düsüncemi yazdim, arkadas agzini kapat gibi argo bir cümle kullaniyor bana karsi. insan en azindan özür diler. biz burada kimseye hakaret etmiyoruz. yönetimin profesyonel olmadigini hepimiz cok iyi biliyoruz. futbolun icinden gelen kim var yönetimde? bir tek murat erdogan vardi, onu da sagolsunlar kacirdilar. devre arasi Dogru dürüst 3 nokta Transfer yapilsaydi, inaniyorum sampiyonlugu kovalardik. HALIL 21.06.2014, 00:20 elyasa ve batuhan transferleri dogru mu ddolphiner 21.06.2014, 01:30 elyasa ve batuhan transferleri dogru mu Malesef yanlış:) |