Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivas Git Derse Giderim

SivasSpor.Com
27.06.2014, 15:05
http://resimzade.com/Show.html?i=44313&token=64772

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic'in istediği Sivassporlu Burhan Eşer, "Kulüpler anlaşırsa Beşiktaş'ta oynamaktan onur duyarım. Diyarbakır'ı burada en iyi şekilde temsil edeceğime inanıyorum" dedi.

YENİ SEZONDA BEŞİKTAŞ FORMASI GİYECEK

10 sezondur oynadığı süper ligde futbol hayatının baharını ve altın çağını geçen sezon 13 gol atarak yaşayan Burhan Eşer, Beşiktaş yolunda. Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic'in tecrübeli futbolcunun alınması için yönetime talepte bulunduğu belirtilirken, Beşiktaş ve Sivasspor arasında görüşmelerin devam ettiği ifade edildi. Menajerler aracılığıyla sürdürülen görüşmeler olumlu sonuçlanırsa Burhan, yeni sezonda Beşiktaş forması giyecek.

BEŞİKTAŞ'TA OYNAMAK İSTERİM

Tecrübeli futbolcu, hafta sonu Sivas'a gideceğini belirterek, iki kulübün görüşmelerinde çıkacak sonuca göre hareket edeceğini söyledi. Eşer, Sivasspor'da güzel bir sezon geçirdiğini belirterek, "Sivasspor'da mutluyum . Bilic'in beni istediğini biliyorum. Benim için elbette gurur verici bir olay. Beşiktaş, sonuçta 3 büyük kulüpten biri. Fakat kararı verecek son nokta ben değilim. Görüşmeler devam ediyor. Kulüpler anlaşırsa Beşiktaş'ta oynamaktan onur duyarım. Diyarbakır'ı burada en iyi şekilde temsil edeceğime inanıyorum" diye konuştu.

YENİŞEHİR BELEDİYESİ'NİN AÇILIŞINA KATILDI

Bu arada futbola ilk adımını attığı Diyarbakır Yenişehir Belediyespor'un daveti üzerine Yenişehir Belediyesi'nin Mardin yolu üzerinde yaptığı spor tesisinin açılışına katılan Burhan Eşer, minik sporcuların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Milli futbolcu, kendisi gibi futbolcu olmak isteyen miniklere tavsiyelerde bulundu. Tesisi beğendiğini belirten Burhan Eşer, tesisi kente kazandıran Yenişehir Belediye Başkanı Selim Kurbanoğlu'na teşekkür ederek, "İnanıyorum ki burada nice Burhan'lar yetişecek" şeklinde konuştu.

İHA

58YIGIDO58
27.06.2014, 15:12
Unutulmamalidir ki eger Burhanda ucup giderse o zaman Yönetim onun yerine en az kendisi kadar kaliteli oyuncu almalidir !!

cemahmety
27.06.2014, 15:23
burhan kadar performans alabileceğimiz başka bir yerli oyuncu yok. 13 golün yanında sanırım 6-7 tane de asisti vardı. böyle bir oyuncu asla ve asla satılmamalı eğer satılacaksa pazarlıklar 6 milyon eurodan başlamalı ve 4.5 dan aşşağı satılmamalı

sıracalı
27.06.2014, 15:23
Gitmek isteyen varsa hic durmasin..buyuk takima gidip sezon boyu 1-2 mac oynayip sezon sonundada eskisehir.rize.antep.konya gibi takimlara geri dönüyorlar genelde...buyuk takim sabretmez anadolu takimlari gibi..2 mac kotu oyna sezon boyu yedek !!

PETKOVİC
27.06.2014, 16:18
kariyeri için doğru bir adım olur ama düzenli olarak oynayabilecek mi orası ayrı bir konu..

GokhanTurna
27.06.2014, 17:13
Burhan'ın bu kadar başarılı olmasının sebebi Cicinho'dan başkası değil :)
Burhan elbette iyi bir oyuncu ama arkasında Cicinho olmasa o performansının yarısını gösterebilirdi bence.

Kalmasından yanayım fakat iyi bir para veriyorlarsa rededilemeyecek satılsın derim. Serdar Özkan'dan aynı verimi alabiliriz. Arkasında Cicinho var zaten.

cengizzzhan58
27.06.2014, 18:11
burhan giderse kaliteli bi sağ bek almalıyız ve cicinhoyu sağ kanata çekip oynatmalıyız daha çok verim alırız gibime geliyor nedeni cicinho atağa çok çıkıyor ve sağ taraf boş kalıyor. Hayırlısı neyse o olsun ..

dicanio
27.06.2014, 18:19
Bence burhani besiktasa verip bu oyuncunun yerine ibrahim toraman ve sezer ozturkten birisi kadroya katilabilir belkide ikisi birden

ihtiyar yiğido
27.06.2014, 20:11
Burhana Sivasspor'a yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ederiz. Burhana kal desek. Burhan BJK kafayı takmış, bu saatten sonra bize faydası olmaz, bari iyi bir fiyata verelim de yerine kaliteli teknik kapasitesi yüksek, süratli,genç bir futbolcu alalım.

Ferhat06
27.06.2014, 20:54
Bence burhani besiktasa verip bu oyuncunun yerine ibrahim toraman ve sezer ozturkten birisi kadroya katilabilir belkide ikisi birden

İkisi kavgalı.Sivaslı olan gelsin,öbürü kalsın.

34MUAMMER58
27.06.2014, 21:04
MERSİNDE eskişehirde herhangi bir futbolcu olan burhan futbol hayatının en parlak dönemini sivassporda geçirmiştir,sivasspora yaptığı katkıyı inkar edemeyiz,BJK istiyorsa ,burhanında gönlü varsa burhana dur burda demenin ne sivasspora ,nede burhana hayrı olur,aklı bjk de kalacak burhanın performansında düşüş olması kaçınılmaz olacaktır,her futbolcunun hayalinde ille büyük takımda oynamak vaRdır ,değerini bulan her futbolcu satılabilir,bjk de çok oyuncu var ,işimize yarayacak 1 2 isim ve birazda para karşılığında verilebilir,

dogan5880
27.06.2014, 21:30
futbolcu içn ılk onemlı olan paradır parayı verırsen amatorde bıle oynar .burhan takım da kalmalı

B.DUMANLI
27.06.2014, 21:49
Demekki kesin kez gidici.Hakkimizda hayirlisi.Sivasspor icin gecen sezon gerekeni yapti.Takima cok katkisi oldu.Bu inkar edilemez.Arkasinda Cicinho vardida iyi oynadi diyen arkadaslara bende diyorumki,Sivasspor´un oyununda Burhan´in katkisi hicmi yoktu.Futbol zaten bir takim oyunudur tek kisiyle yaratici olunmaz.Burhan´da calisan dislilerden sadece biriydi.
Sayet transferi gerceklesirse verdigi emeklerden dolayi tesekkür eder yeni takiminda basarilar dilerim.
Sivasspor Burhan veya Burhan´siz yoluna devam edecektir.Cünki hayat tüm güzelligiyle devam ediyor,yeterki ona tutunmasini bilelim.

Kokomo
28.06.2014, 11:17
Çok para verilse bile bence SATILMAMALI !

Takım ve R.Carlos'un oyun sistemine tam olarak entegre olmuş bir oyuncu.

Yerinin doldurulacağını düşünmüyorum.

subasi29
28.06.2014, 11:52
Biz seni sende bizi ararsın be mübarek !! Yinede hayırlısı ne ise o olsun

selimdelen
28.06.2014, 14:02
beşiktaşa gitmek isterim dediği vakit kulubun menfaatleri çerçevesinde burhan mutlak gönderilmeli aksi hale zaten verimsiz olacaktır aydın gibi eneramo gibi adamlara çeşit çeşit hallere sokmaya gerek yok alan veren razı olsun kulup kazansın sivasspor kazansın hayırlısı olsun

adres58
28.06.2014, 14:31
Böyle haberleri daha çok görecek, duyacağız. Okuyup sadece yorum olsun torba dolsun diye yazıp yazıp okuyalım kafidir..!!!!

psychology58
28.06.2014, 15:02
Burhan Eşer'i eğer göndereceksek Beşiktaştan para artı futbolcu almamız lazım. Sezer Öztürk, Mustafa Pektemek, Ömer Şişmanoğlu, İbrahim Toraman, Sivok, Gökhan Süzen isimlerinden biri ve hatırı sayılır bir para vereceklerse bence Burhan'ın gitmesinde bir sıkıntı yok. Zaten Burhan gitmeyi kafasına koymuşsa takımda tutup da verim alamadan bekletmenin anlamı da yok.

58Sivaslilar
28.06.2014, 22:03
SAGDA aydin gitti solda burhan bunlarin ikside bulunmaz oyuncu dgildir yeterki yerlerine isabetli transfer yapilsin aydini aydin yapan ziya burhan burhan yapan cisinyo dur bunlarida motive eden egiten roberto karlosdur bunlar bir arada olmadan yakinda bakip görmeli derim:confused:

58Sivaslilar
28.06.2014, 22:09
Gördügüm kadariyla simdiye kadar transfer listesinde sivasspora katki saglayacak umut vadeden oyuncu ne gördüm nede duydum bekleyelim bakalim ?????????????

umitfidan
28.06.2014, 22:28
Gördügüm kadariyla simdiye kadar transfer listesinde sivasspora katki saglayacak umut vadeden oyuncu ne gördüm nede duydum bekleyelim bakalim ?????????????

Sivasspor transfer listesinde ;
Kerem bülbül - wolfsburg u19
Ertuğrul taşkıran - Fenerbahçe
Batuhan Karadeniz - Trabzon
Beşiktaştan genç bir stoper ve milandan 21 yasında forvet.
Bunlar ilk aklıma gelenler

58YIGIDO58
29.06.2014, 16:02
Insallah gitmez.

58 Amsterdam 58
30.06.2014, 10:12
Gercekten bize cok katki yapti, mevkisini gore cok gol atti ve assistleri de var.
Cok akilli bir futbolcu ve kendisi lig tv roportajinda Besiktas icin sempatisi oldugunu soylemisti.
Satilmasi kotu degil iyi birsey ama yerine onun kadar iyi birisini bulacakmiyiz ?