Orijinalini görmek için tıklayınız : Wolfsburg'tan Sivasspor'a

SivasSpor.Com
03.07.2014, 07:00
http://resimzade.com/Show.html?i=44320&token=16488

Yeni sezon hazırlıklarına bugün start verecek olan Sivasspor'da dış transfer çalışmalarını sürdüren yönetim Wolfsburg'ta forma giyen gurbetçi futbolcu Kerem Bülbül'ü renklerine kattı.

Wolfsburg U19 takımının formasını giyen orta saha oyuncusuyla kırmızı - beyazlı ekibin 4 yıllık sözleşme imzaladığı belirtildi. Trabzonsporlu Batuhan Karadenizin yanı sıra Serkan Özkan'ı renklerine bağlayen Sivasspor CAS'tan çıkacak olan karara göre transferler rotasını belirleyecek.

Sporx

PETKOVİC
03.07.2014, 07:38
oyuncuyu tanıyan ismini duyan varsa gurbetçi kardeşlerimiz falan biraz bilgi verebilir mi?

agumus_58
03.07.2014, 08:16
yav şöyle 19-20 yaşlarında, genç, azimli, takımın banko oyuncusu olacak, takımda ve ülke çapında sükse yapacak bir futbolcumuzun olması hep hayalimdir. şu ana kadar öyle birisi çıkmadı. inşallah bu transfer bize bu duyguları yaşatır bu sezon...

58 Amsterdam 58
03.07.2014, 09:17
Guzel Sivasimiza hosgeldin gardas. Bende diyorum gencler lazim diye ve olumlu olarak goruyorum cunku gelecek icin yatirimdir bunlar. Ucuza alacak ve senin elinde parlayacak ve ondan sonra satacaksin.

Boyle oyunculari getireceksek ozaman sans vereceksin ve oynayacak, ilk basda 10 veya 15 dakika ve boyle boyle tam mac oyayacak mecburen.
Yoksa oyuncu gelsin ve antremanlarda begenilmesin ve ondan kiralik ver ve ondan sonra sat PTT 1. ligene boyle is olmaz.
Oyuncuyu aliyorsan oynatacaksin yoksa hic alma ondan daha iyi.

58YIGIDO58
03.07.2014, 09:44
oyuncuyu tanıyan ismini duyan varsa gurbetçi kardeşlerimiz falan biraz bilgi verebilir mi?

Bende Almanyadayim ama bu oyuncunun ismini ilk defa duydum.

ZiDaNe58
03.07.2014, 10:37
Bende Almanyadayim ama bu oyuncunun ismini ilk defa duydum.
yönetim thomas mülleride getirse bi bahane bulursun sen kardeş :)

münihli_58
03.07.2014, 11:07
Gecenlerde U19 maci denk geldi Tv'de ilk yarinin 15-20 dakikasini izlemistim ve en cok Sametin ismini duydum. Baya güclü ve dribling yapmayi seven bir oyuncu, yani rahatlikla rakip savunmanin icine tek basina girdigi bir pozisyon bile vardi, 3-4 oyuncuyu calimlayip pas vermisti

unizon58
03.07.2014, 11:10
Transfermarkttan istatistiklere bakıldığında hiç de fena değil sanki , üstelik adı Beşiktaşlada anılıyordu.

06batu58
03.07.2014, 11:31
Gecenlerde U19 maci denk geldi Tv'de ilk yarinin 15-20 dakikasini izlemistim ve en cok Sametin ismini duydum. Baya güclü ve dribling yapmayi seven bir oyuncu, yani rahatlikla rakip savunmanin icine tek basina girdigi bir pozisyon bile vardi, 3-4 oyuncuyu calimlayip pas vermisti

Haci biz keremi aldik samet kim :-)

münihli_58
03.07.2014, 11:38
Haci biz keremi aldik samet kim :-)

samet hatirliyodum keremmiymis :D

psychology58
03.07.2014, 11:59
Bu tür genç oyuncuların alınmasını eleştirenleri anlamıyorum. Kerem istatistiklerine bakıldığında fena bir oyuncu gibi durmuyor, bu yaş kategorisinde alınabilecek iyi oyunculardan biri gibi duruyor. Bu transferde emeği geçenleri tebrik etmek lazım. Umarım 1-2 sene içinde takımın vazgeçilmezi olur ve uzun yıllar hizmet eder.

batur0658
03.07.2014, 12:30
genç oyuncumuzu biraz araştırdım attığı gollerle takımına gayet katkıda bulunmuş. wolsburgda oynayan kaliteli oyunculardan biri olarak da görülüyor. yaşının genç olması çok büyük avantaj. şu linkten oyuncumuzun attığı 2 gole bakabilirsiniz 6-0 lık bir galibiyet son iki golü oyuncumuz atmış 1 i penaltıdan :)

http://yetenekliturkfutbolcu.de.tl/5-Kasim-2012_1.htm

ali 58
03.07.2014, 13:36
genç oyuncumuzu biraz araştırdım attığı gollerle takımına gayet katkıda bulunmuş. wolsburgda oynayan kaliteli oyunculardan biri olarak da görülüyor. yaşının genç olması çok büyük avantaj. şu linkten oyuncumuzun attığı 2 gole bakabilirsiniz 6-0 lık bir galibiyet son iki golü oyuncumuz atmış 1 i penaltıdan :)

http://yetenekliturkfutbolcu.de.tl/5-Kasim-2012_1.htm
güzel penaltıcıda olur

58YIGIDO58
03.07.2014, 16:04
Insallah basarili olur

eurovision
03.07.2014, 17:43
almanya u18 milli takımındada oynadı

BizeHerYerSivas
03.07.2014, 18:48
almanya u18 te oynamış bir oyuncu kendi alman liginde alt yapı liginde orta saha olmasına rağmen 29 maç 14 gol 18 asist gözüküyor ki buda istatisliğinin ne kadar iyi olduğuna işarettir ayrıca yaşıda çok genç ve sol ayaklı bir oyuncu aynı zamanda bir alman disiplininden yetişme alman altyapısından çıkma bir oyuncu almanlardan alınan futbolcular genelde iyi oluyor bizim Türkiye de

34MUAMMER58
03.07.2014, 19:45
BÖYLE genç oyuncular ,kendilerini göstereceği zamanı iple çekip herzaman hazır olurlarsa ,ve fırsat buldukları zaman bu şansını iyi degerlendirirse ,hem kendilerine hemde takımlarına fayda sağlarlar,yoksa yedek kulubesinde kalır,ptt ligine kiralanır,belkide futbol dünyasının tozlu sayfalarında kaybolur gider,ben sivasda başarılı olmasını ve uzun yıllar sivasspora hizmet etmesini ,para kazandırıp daha iyi takımlara transfer olmasını diliyorum,bu kardeşimiz hakkında 2 dakkada ,2 maçta fikir sahibi olunmaz,hazırlık maçlarında ,kupa maçlarında r.carlosun daha çok fırsat vermesini bekliyorum orda görrüz işe yararmı yaramazmı ? ,umarım hayırlı olur

SivasliMuhammed
03.07.2014, 20:12
bence iyi bir transfer insallah hayirli olur

ihtiyar yiğido
03.07.2014, 23:11
Almanya'nın alt yapısından yetişen futbolcular genelde kaliteli ve disiplinli olur. Keremde istikbal vadeden genç bir kardeşimiz, İstanbul takımlarına gelse bozulurdu, ama Sivas'ta başarılı olacağına inanıyorum.
Güzel bir transfer, sözleşmesinin dört yıl olması daha güzel İlk sene takıma uyum sorununu ve Türk futboluna adaptasyon ile geçse diğer seneler faydalı olacağını tahmin ediyorum

kadir00058
04.07.2014, 00:59
Bu sene en cok sevindigim transferlerin basinda geliyor ayrica 4 sene imza atmasida cok güzel insallah forma sansi bulu yeni yigidomuz.İstatiseri cok iyi herzaman istedegim biseydi böyle genc oyunculari alip takima monte etmek ve gelecekdede iyi pazarlayip satmak.Halil akbunar ismide geciyordu keske onuda alabilsek takimin yas ortalamasi baya yükseldi eyvallah cicinho utaka gibi oyuncularimiz var isterlerse 40 yasinda olaunlar performanslarini gösterdikleri takdirde kalsinlar ama artik futbol sadece sahada oynanmiyor cok iyi marketing ve scout ekibi olustugu takdirde maalesef bizim ve türkiyedeki en büyük sorunumuz ve eksigimiz bu bunlar futbol kulüblerin olmazsa olmazi bu devirde insallah allah utandirmasin bizi ve yigidolari.

subasi29
04.07.2014, 01:00
Gurbetçi gencler içinde ne cevherler var... Bakınız Yaşar Günkaya !! Cok yakından tanıyorum 4 Eylül belediye ile imzaladı .. Izleyen gelecek sezon Sivasspor'da forma giyecek .. Önemli olan bunları iyi tespit edip ilgilenmek ..

beko35
04.07.2014, 02:33
Ha şöyle biraz gençlere odaklansa yönetim.

namso58
05.07.2014, 04:27
Yonetim aklini basina almis

adres58
05.07.2014, 09:13
Gençler, gençler, gençler....

Hep özlediğimiz arzu ettiğimiz görmek istediğimiz tablolar bunlar... Sebebi gayet basit. Hep iyi çıktığında ileriki dönemlerde çarkın dönmesi için hemde oyuncunun geleceği için satışından güzel maddi kazançlar sağlıyorsunuz. Hemde iyi performansından yararlanıp takımınızı iyi yerlerde görüyorsunuz. Her zaman gençlere yönelmek lazım. Ama kadroyu gençleştireceğiz diye işin cılkını çıkarmamak lazım. KAdro derinliği için alternatif 4-5 oyuncu ve kadroda direk oynayan 2-3 oyuncu ile şimdilik bir adım atmak gerekiyor. Yönetimin bu anlayışını takdirle karşılamak lazım.

58YIGIDO58
05.07.2014, 10:21
Gençler, gençler, gençler....

Hep özlediğimiz arzu ettiğimiz görmek istediğimiz tablolar bunlar... Sebebi gayet basit. Hep iyi çıktığında ileriki dönemlerde çarkın dönmesi için hemde oyuncunun geleceği için satışından güzel maddi kazançlar sağlıyorsunuz. Hemde iyi performansından yararlanıp takımınızı iyi yerlerde görüyorsunuz. Her zaman gençlere yönelmek lazım. Ama kadroyu gençleştireceğiz diye işin cılkını çıkarmamak lazım. KAdro derinliği için alternatif 4-5 oyuncu ve kadroda direk oynayan 2-3 oyuncu ile şimdilik bir adım atmak gerekiyor. Yönetimin bu anlayışını takdirle karşılamak lazım.

Ben Kerem bülbülün Sivasspora cok faydali olacagini düsünüyorum.

shang
05.07.2014, 10:54
çok umutluyum bu futbolcudan bize çok faydalı olacağını düşünüyorum

B.DUMANLI
05.07.2014, 19:57
Wolfsburg´dan alinan Kerem´in Göztepe´ye kiralik verdigi söyleniyor bu haberin dogrulik payi nedir?.

umitfidan
05.07.2014, 20:27
Wolfsburg´dan alinan Kerem´in Göztepe´ye kiralik verdigi söyleniyor bu haberin dogrulik payi nedir?.

Doğruluğundan emin değilim ama sitede Fatih Kıran'ın Göztepe ile anlaştığını okudum.

Rasimsivasli
06.07.2014, 00:59
ben almanyada yasiyorum taniyorum iyi futbolcu almanya milli takimda oynuyor kötü oynamis olsaydi secilirmiydi sizce

34MUAMMER58
06.07.2014, 13:37
BU TÜR genç futbolcular takımın as oyuncuları sakatlanmadan,uzun süreli cezalar almadan fırsat bulamazlar ,mutlaka kaliteli oyuncudur,mahalle takımından alınmıyor neticede,ptt liginde 1 kardeş pilot takımımız olsa böyle futbolcular oralarda pişip ,tam hazır olarak süperlige gelirler,umarım başarılı olurlar ,aldığımız tüm genç oyuncular gelecek vaadeden oyuncular

yigido635
07.07.2014, 00:56
kardesimiz sivasa geldi mi haberi olan var mi