Orijinalini görmek için tıklayınız : Herkes Sivasspor'u Konuşacak

SivasSpor.Com
07.07.2014, 07:47
http://resimzade.com/Show.html?i=44339&token=65912 (http://resimzade.com/Show.html?i=44339&token=65912)

Sivasspor’un yeni transferleri Batuhan Karadeniz ve Serdar Özkan iddialı konuştu

Sivasspor’da gözler yeni transferler Batuhan Karadeniz ve serdar Özkan’a çevrildi. Yeni sezon öncesi hazırlık çalışmalarına başlayan Sivasspor’da yeni transferler Karadeniz ve Özkan,iddialı konuştu. Sivaspor’un Roberto Carlos kaptanlığında ligde başarılı olduğunu ve tüm hayallerinin gerçekleştiğini dile getiren Karadeniz ve Özkan, bu başarıya ortak olmak amacıyla kırmızı-beyazlı formayla buluştuklarını dile getirdiler.

HERKES SİVASSPOR'U KONUŞACAK

Yeni sezonda Sivasspor’un başarıdan başarıya koşacağını,bu başarıya ortak olmak amacıyla kendilerinden beklenilenleri fazlasıyla sahaya yansıtacaklarını ve güvene layık olacaklarını söyleyen yeni transferler Batuhan Karadeniz ve Serdar Özkan “Sivasspor ile ilgili laf söylemek yanlış.Çok başarılı bir ekip.Bu ekip içerisinde yer almak bizim için çok önemli. İddiamız ve hedeflerimiz olduğu için bu takımda yer aldık.Yeni sezonda herkes Sivasspor’un başarılını ve bizi konuşacak.Güvene layık olacağız.”dediler

HEDEF ŞAMPİYONLUK

Sivasspor’un yeni sezona şampiyonluk parolası ile gireceğini öğrendiklerinde heyecan yaşadıklarını da dile getiren Karadeniz “ Geçen sezon hedefi yakalayan ve yeni sezon öncesi şampiyonluk hedefi ile yola çıkan Sivasspor’da görev almak çok önemli.Şampiyonluğa katkı sağlayacağız.İddialı olan bir takımda hedefe varmak çok önemli.Hedef Şampiyonluk ise bizde bu yolda mücadeleye varız.Bizim için önemli olan takımın başarısı olacaktır. Çok heyecanlıyız” dediler.

Sivas Memleket

PETKOVİC
07.07.2014, 08:13
iki tane el bombası aldık ya bizim elimizde patlar ya da ligde patlama yapıp aydın ve burhan gibi zirve yaparlar.. Allah yardımcımız olsun!

shang
07.07.2014, 08:28
açıkçası serdar özkanı bilemem ama batuhandan bi cacık olsa şimdiye kadar çoktan olmuştu batuhandan tamamen umutsuzum ama serdar özkan bi şeyler yapabilir bir aydın kadar olmasada iş yapabilir

58svs58
07.07.2014, 08:58
iki tane klas topçu kayırlı olsun

asinancetin583
07.07.2014, 09:03
Garip ama ben ikisinden de cok umutluyum insallah mahcup cikmam sampiyonluga gelince de biz iki sene ust uste bu heyecani yasadik ve neler yapabilecegimizi herkese gosterdik bir olursak nihai hedefimize ulasiriz insallah

anilcan213
07.07.2014, 10:24
Serdar ÖZKAN bence güzel bir transfer. Fakat Batuhan'a yedek gözüyle bakıyorum. Alınan sol bekten umutlu sayılırım fakat yabancı transferler belirleyici olacak. R. Carlos acaba Brezilya'da Sivassporumuzla ilgili temaslar kuruyor mu? Gelirken genç yetenekli sambacılara hangimiz yok diyebilir :)

cemahmety
07.07.2014, 11:10
Yiğidolar göreceksiniz hem Batuhan hem Serdar Özkan bu sene çok çok iyi oynayacaklar. Serdar Özkan bize Aydını aratmayacak Batuhan da zaten yabancı bir forvrtin ardında yedek olacak ama her zamam oyuna girip tehlike yapan ve yabancı forvetimiz ile kıyasıya forma rekabeti edebilen bir düzeyde olacak ben Batuhana bu sefer güveniyorum yetenklerini bu sefer tam anlamıyla ortaya koyacaktır. Batuhan aynen Burhan ve Aydının geçen sene olduğu gibi yeniden doğacaktır

58YIGIDO58
07.07.2014, 11:56
Serdar Özkan tamam ama Batuhan hayir diyorum.

KIZILCAN
07.07.2014, 12:47
Bu iki futbolcuyu alan yönetimin bi bildiği var herhalde. Umarım yanılmamışlardır.

elbeylii
07.07.2014, 19:58
açıkçası serdar özkanı bilemem ama batuhandan bi cacık olsa şimdiye kadar çoktan olmuştu batuhandan tamamen umutsuzum ama serdar özkan bi şeyler yapabilir bir aydın kadar olmasada iş yapabilir

sizingibi taraftar olursa oynayamazlar tabiki (shang) senin sivassporlu oldungundanda şüpeliyim ama ağzı olan konuşuyor

B.DUMANLI
07.07.2014, 20:19
Basindan edindigimiz bilgi dogrultusunda Batuhan evlendi.Yani sorumlulugu olan biri.Bu yüzden ben diyorumki ,Elazig´da oynarken Batuhan fena oynamiyordu,fakat Carlos´la futbolu tavan yapacaktir.
Hic kimse transferlerimizi tenkit etmesin,yerli oyuncular icerisinde alinacaklarin en güzeli alindi.Sonra Batuhan ve Burhan Eskisehir´de yanilmiyorsam birliktede oynadilar.Buda bizim icin bir avantaj.
Is yeni alinacak yabancilara kaldi.Onlarda kaliteli olursa bu takim sahlanir.

59yigido58
07.07.2014, 22:19
serdar özkan iyi bir seçim ama batuhan bu takıma giremez bence gereksiz transfer sezon sonunu göremez devre arası gider

eyuphulagu
07.07.2014, 23:03
Bence Serdar Özkan ve Batuhan'ı uzun bir süre izleyelim;haklarında olumsuz yorumlar yapmayalım..Hele şu maçlar bir başlasın perpormanslarını görelim ona göre kunuşalım..Unutmayalım ki sivasspor süper ligde olduğu 10 yıl içinde bazıları tarafından bitmiş bundan bir cacık olmaz denilen çok sayıda oyuncuyu ayağa kaldırmış;hatta bazılarını büyük takımlara,milli takım kamplarına bile göndermiştir..Onun için yeni gelen kim olursa olsun sahada bir görelim ,bir kaça maç izleyelim ondan sonra yorumlar yapalım...

ali 58
08.07.2014, 09:06

Editörün notu : Büyük harfle yazılan yorumlar silinmektedir. Lütfen küçük harfler kullanınız

58svs58
08.07.2014, 09:12
bu senenin en büyük kazancı Batuhan olacak demedi demeyin. babası benim meslektaşım beraber çalıştık babasıda artık son çaresi diyor ya tamam ya devam manasında buradada disiplinsiz olursa, bence olmayacak kendisi kaybeder. sivasspordan yeterince faydalanması lazım.

adres58
08.07.2014, 09:31
Batuhan ve Serdar hakkında önceden de belirttiğim gibi disiplin ve toplum içi sıkıntılarından bahsetmiştim. Bu bir aşı meselesidir arkadaşlar, tutabilirde tutmayabilirde o ayrı bir mevzu. Lakin özellikle Batuhan kardeşimiz hakkında isterseniz şimdiden fevri ve olumsuz yorumlarda bulunmamak lazım. Unutmamalıyız ki sitemiz bir aracı ve devamlı takip edilmekte. Bu yüzden arkadaşlarımızı olumsuz yönde etkilemeyelim ve onları teşvik edelim. Hatırlayalım, geçen sene son maçlara doğru Batuhan da bir çıkış olmuş ve takımını belirli periyod ve maçlarda sırtlamışlığına şahit olmuşuzdur. Bizde neden olmasın. -Ki olacak buna inanıyorum. Geçmiş geçmişte kaldı. Daha hayatının baharında ve gençliğinin hızında olan bir insanın kafası erkenden ''dank'' edip işine odaklandığında (bu Batuhanda mevcut) hem kendi futbol kariyeri hemde Sivassporumuz adına çok işler yapacağı kanaatindeyim. Kaybetmek o kadar kolaydır ki bir çırpıda yapabilirsiniz. Özellikle futbol camiasında bunların emsalleri bırakın onları yüzlerce mevcut. Ama Mecnun Odyakmaz gibi bir insanın elinde Roberto Carlos kişiliği ve klasında bir hocanın bünyesinde biz Batuhanı kazanacağız. İşte buraya yazıyorum. Bu benim hislerim. Doğru çıkar çıkmaz onu bilemem ama çıkacak diyorum.

Ayrıca Serdardan da o eski parlak günlerine döneceği konusunda şüphem yoktur. Elazığdan hamsiye giden Serdar değilde özellikle Denizin fos bir transfer ve sezonluk futbolcu olduğuna inanıyorum. Bizim aldığımız iki oyuncu daha kaliteli ancak bu kalitelerini sahaya yansıtmaları konusunda da iplerin tamamen kendi ellerinde olduğu kanaatindeyim.

Bu sene gençlere yöneldik. Şu ana kadar 28-29 üstü bir transfer yapmadık diye biliyorum. Bir kaç çekincelerimin olduğu aşikar. Ahmet Arasın durumu gelecek yabancı oyuncularımızın kim olduğu, gidecek yabancı oyuncularımızın olup olmayacağı konusu muamma olmasına rağmen şu ana kadar yapılan işler tatmin edici gibi görünüyor. Fazla yapıyı bozmadan çarkın kırılan dişlerine bir kaç montaj bizi yine aynı geçen senenin seyrinde tutacağına inanıyorum. Tek şartımız ve almamız gereken dersler, bazı maçlarda aldığımız büyük cezaları tekrarlamamak olacak. Sadece bunu yaptığımızda bile gözü kapalı ilk 5 deyiz... Tabiiki bu futbol bunu şimdiden kestirmek oldukça zor ama görünende bu şu durumda....

Ben geçen sene gibi bu senede iyi olacağımıza inancım tam. Sadece hata yapmamak lazım...

astaravisa
08.07.2014, 10:17
Serdar Özkan'ın iyi işler çıkaracağına inanıyorum ama Batuhan dan bir cacık olmaz. Okadar takım gezdi yine aynı yine aynı..

BizeHerYerSivas
08.07.2014, 10:45
batuhan ve serdara kötüydü yok bilmem yaramaz filan diyen arkadaşlar daha maçlar başlamadı bu bir ikincisi bizim aldığımız aydın burhan bizden önce çok süper clas futbolcular mıydı çok iyi hatırlıyorum burhan ı aldığımızda burda yine böyle yorumlar yapıldı alan küme düşüyor bizde düştük düşecez gittik gibisinden bizim şimdi yapmamız gereken tüm Sivasspor Camiası kabul edilebiliriz tüm takıma çaycısından başkana kadar sahip çıkmak destek olmaktır castan gelen bu kötü yanıtlada iyice birbirimize kenetlenmemiz gerekmektedir.

58 Amsterdam 58
08.07.2014, 10:50
insAllah sampiyonluk icin oynariz sizinle beraber. Benim ilk basta Batuhan'dan umudum yoktu sebebi de disiplinsiz olmasi ama burasi Sivas diyip kactane futbolcuyu adam edip daha iyi yerlere gelmelerine nasip olduk ve belki senide adam ederiz ozaman super olursun belki. Hadi hayirlisi

ihtiyar yiğido
16.07.2014, 02:05
Batuhan röportajında Sivasspor'da yeni bir sayfa açacağım demiş, haydi hayırlısı bakalım İNŞALLAH hakkında benim gibi olumsuz düşünenleri yanıltırsın.

corner58
16.07.2014, 21:42
Batuhan konusunda bende temkinliyim ama geçmişinden ders alıp sünger çekmiş gibi bir durum sezinliyorum. Başarıya odaklı konuşmaları bar buda bir gelişmedir aksi ise başamayacak olursa kendi kaybeder sadece

citothehan58
16.07.2014, 22:28
http://www.61saat.com/futbol/batuhan-efendiye-bak-h120057.html

Bu laz itler simdi batuhana saldirip hepimizi sikeci olarak küfür ediyorlar gelin yüklenelim yigidolar.

umitfidan
16.07.2014, 22:33
http://www.61saat.com/futbol/batuhan-efendiye-bak-h120057.html

Bu laz itler simdi batuhana saldirip hepimizi sikeci olarak küfür ediyorlar gelin yüklenelim yigidolar.

İt ürür kervan yürür demişler kardeşim, trabzonun nasıl şampiyon olduğunu tüm türkiye biliyor. Sadri şener'in yolsuzluk davası da sürüyor onların kuyruk acısı büyük ondan bu haberler.

sivaslikaplan
16.07.2014, 23:13
Arkadaşlar eleştiri yapılır ama burada kırıcı olmamak lazım.Geçen sene hatırlayın hepimiz 2. devre başlamadan sitedeki transfer haberlerini bekledik.Adam gibi 2 tane transfer yapılsaydı şu anda belkide ilk ikideydik.Ben bu sene şu ana kadar yapılan transferleri bomba olarak görüyorum. Serdar hariç.İyi çıkabilirde elimizde patlayabilirde... Neden Ahmet Arasa,Abdülkadire şans verilmiyor???Rengifosu,oldonis i!!!!Kaleci-stoper-orta saha-golcü lazım... Bunu sağır sultan da biliyor.Yönetim de! Carlos bana göre ilk sezonunda bazı hatalar hariç iyiydi.Ama onun iyi olması tek başına bişey ifade etmez.En az iki tane yerli yabancı farketmez kaliteli ismi duyulmuş kaleci alınmalı.Yırtıcı forvet alınmalı.iyi bir oyun kurucu alınmalı...Küme düşen takımlar kadarda mı paramız yok.Elazığ- Mersin-Kayseri...fazla saymaya gerek yok...Başarı istiyorsak hepimiz elimizi taşın altına koymalıyız.Taraftar gerekeni yapıyor kardeşim.Kimse taraftara laf atmasın.Ama daha iyi organize tezahurat filan yapılabilir.Ancak bu seferde eğer yönetim iyi transferler yapmazsa bunun vicdanen sorumluluğunu alamayacaklardır.Şerefli sivassporun şerefli taraftarı olmaktan gurur duyarız.