Orijinalini görmek için tıklayınız : Aras'a Veto Geldi
SivasSpor.Com 13.07.2014, 21:34 http://resimzade.com/Show.html?i=44358&token=64989
İsrail'in Maccabi Tel Aviv takımının oyuncumuz Ahmet Aras için yaptığı teklife yönetimden tokat gibi bir cevap gelerek İsrail'e değil oyuncu verilecek çöpümüz bile yok diyerek teklif geri çevrildi.
Yönetimin Ahmet Aras'la görüşerek bu teklifi reddettiklerinin açıklamasının ardından Ahmet'in de İsrail'de oynamaktansa futbolu bırakırım daha iyi açıklamasını yaptığı öğrenildi.
Başta Sivasspor.Com olmak üzere sosyal medya üzerinden de sayısız takipçimiz olası transfere şiddetle karşı çıkmıştı, Yiğidoların haklı çağrısına ortak tepki veren yönetim ve oyuncumuz Ahmet Aras'ı yürekten tebrik ederiz.
SivasSpor.Com Özel Haberi
sivasfutbol 13.07.2014, 21:39 http://resimzade.com/Show.html?i=44358&token=64989
İsrail'in Maccabi Tel Aviv takımının oyuncumuz Ahmet Aras için yaptığı teklife yönetimden tokat gibi bir cevap gelerek İsrail'e değil oyuncu verilecek çöpümüz bile yok diyerek teklif geri çevrildi.
Yönetimin Ahmet Aras'la görüşerek bu teklifi reddettiklerinin açıklamasının ardından Ahmet'in de İsrail'de oynamaktansa futbolu bırakırım daha iyi açıklamasını yaptığı öğrenildi.
Başta Sivasspor.Com olmak üzere sosyal medya üzerinden de sayısız takipçimiz olası transfere şiddetle karşı çıkmıştı, Yiğidoların haklı çağrısına ortak tepki veren yönetim ve oyuncumuz Ahmet Aras'ı yürekten tebrik ederiz.
SivasSpor.Com Özel Haberi
Ahmet Arası canı gönülden tebrik ediyorum helal olsun yiğido bu yıl sivassporda olup gollerini sivasspor için atmanı bekliyoruz
ihtiyar yiğido 13.07.2014, 21:47 İsrail'in kadın, çocuk, suçlu, suçsuz demeden Mubarek Ramazan ayında kardeşlerimizin kafasına bomba yağdırırken; Sivasspor yönetiminin ve Ahmet Arasın bu duyarlı davranışını canı gönülden alkışlar ve ALLAH c.c. razı olsun diyorum.
58 Amsterdam 58 13.07.2014, 22:18 Helal olsun tebrik ederim dogru davranis
kadir00058 13.07.2014, 22:30 Müslümanın derdi ile dertlenmeyen bizden degildir. Bir Sivasli olarak sizden allah razi olsun baskanim ve degerli kardesim ahmet aras.
Bu haber aynen böyleyse ülke gündemine düşer.
asinancetin583 13.07.2014, 23:05 Hem yonetim hem Ahmet Aras karakterini ortaya koydu iste anlayin katiller bizden size zirnik yok
eger israile sabrediyorsak bu kuranda kahrolacaklarinin mujdelenmesindendir
ihtiyar yiğido 14.07.2014, 00:29 İşte bu kadar zayıf transferlere rağmen, Sivasspor'u bu kadar başarılı kılan, taraftarı ile, yönetimi ile futbolcusu ile, bu manevi inanç ve bu manevi güçtür.
Sivasspor yönetiminin ve Ahmet Aras'ın bu örnek teşkil edecek davranışına, ve bu haberi gündeme getiren Sivasspor.com yönetimine, yorumları ile destek veren tüm duyarlı kardeşlerime canı gönülden teşekkür ederim.
sıvaslıgenç 14.07.2014, 01:02 Sivasi sivas yapan işte bu duruştur. Adamın dibisiniz helal olsun.
PETKOVİC 14.07.2014, 01:18 yemin ediyorum duygulandırdı beni helal olsun!!
eurovision 14.07.2014, 01:30 Helal Olsun Ahmet Aras :)
poolat58 14.07.2014, 01:38 Sivassporlu olmak böyle birşey işte. Gurur duydum.
spider58 14.07.2014, 01:43 Kardesler haklisinizda,
unutmayin Balili`de Israili futbolcuydu, bize geldi , biz onu sevmedik mi?
Herkesi bir tabagnin icine koymayin lütfen, o serefsizligi yapanlar Allah görüyor zaten hic bir sey cevapsiz kalmayacaktir, ha bu dünyada, ha öbür dünyada.
PETKOVİC 14.07.2014, 02:35 Kardesler haklisinizda,
Herkesi bir tabagnin icine koymayin lütfen, o serefsizligi yapanlar Allah görüyor zaten hic bir sey cevapsiz kalmayacaktir, ha bu dünyada, ha öbür dünyada.
yine israil halkından tepkiler geliyor ama bide gidip orada yaşamak var balili burda rahattı çünkü müslüman halkı Kuran'a ve kendisine zarar vermeyen kimseyi dışlamaz. basket takip edenler bilir euroleauge maçlarında maccabi tel aviv deplasmanları türk takımlarına zulüm olmuştur!!
ihtiyar yiğido 14.07.2014, 03:00 Kardesler haklisinizda,
Sevgili Yiğido kardeşim biz inancımız gereği ve Türk milletinin asaleti gereği bize gelen misafiri bağrımıza basarız,asla irkına,inancına bakmayız, o şanlı ecdadımız,yahudileri hiçbir ülke kabul etmezken biz kapılarımızı sonuna kadar bu nankör millete açmadıkmı, buna karşı onlar ne yaptı, uluslar arası karasularında yardım için gitmiş kardeşlerimizi katletmedimi. Mübarek Ramazan ayında, hedef gözetmeden mazum insanları, sabii çocuklar, suçsuz kadınların ırkçılık adına katletmiyormu, sen daha neden bahsediyorsun.
Abdullah DuMaN 14.07.2014, 03:05 Bizim için gurur verici bir olay
58 Amsterdam 58 14.07.2014, 04:03 Müslümanın derdi ile dertlenmeyen bizden degildir. Bir Sivasli olarak sizden allah razi olsun baskanim ve degerli kardesim ahmet aras.
Artik öyle bir zamanda yasiyoruz ki herkes kendini düsünüyor malesef. Keske elimizden birseyler gelsede su israil devletini durdurabilsek. Sucsuz olan cocuk ve kadinlari bos yere öldürüyorlar.
Yahudiler 2. dünya savasinda katliama ugradilar ama bunu çabuk unutmuslar çünkü kendileri su anda katliam yapiyorlar.
Poyrazcan 14.07.2014, 10:53 Sporu siyasete karıştırmak ne derece mantıklı???
Unutmayalımki; Sivasspor a yıllarca hizmet eden BALİLİ de bir İsrail'li idi...
58 Amsterdam 58 14.07.2014, 11:01 Sporu siyasete karıştırmak ne derece mantıklı???
Unutmayalımki; Sivasspor a yıllarca hizmet eden BALİLİ de bir İsrail'li idi...
Kardes bunun siyaset ile alakasi yok, bebek katiline eyvallah diyemicem kusura bakma.
Insan olan herkese kapimiz acik ve Balili de duzgun karaktere sahip bir insan ve onun icin o bizi sevdi bizde onu. Unutmaki cogu israilli bu katliamlara destek veriyor tabiki hepsi degil ama buyuk orantisi destekliyor.
4eylul58 14.07.2014, 12:19 Helal olsun iste bu.
Biz bu haber çıkınca baya bir gerginlik yaşadık çoğumuz israil e oyuncu verilmemesini söyledik ama bazı moskov kafalılar her zaman ki muhalefet edip yok siyaset yok balili yok şöyle zaten şimdi biz cevap vermiyoruz yönetimle ahmet cevabı vermiş dalmaçyalılar
güneşyurdu 14.07.2014, 15:49 futbola futbol dışında bir kararla tepki vermek kişisel bir şovdur.kurumlara zara verir...ahmet aras bu konuda tepki verecekse sivassporun futbolcusu olarak değil...vatandaş ahmet aras olarak tepki vermeliydi...düşünmüyor bitti demeliydi...sivas kulübü ise satmıyoruz teşekkür ederiz...
bunun haricindeki herşey zarar verir bu kulübe...
israil devleti ve iktidarı suçludur...vatandaş balili suçlu değildir...bunu unutmayınız sevgili yiğidolar...
güneşyurdu 14.07.2014, 15:53 sivasspor kulübünün ne bir dini,ne bir ırkı ne de bir mezhebi ne de bir partisel kimliği yokdur...
benim var ben tepki veririm...çünkü ben bir kurum değilim ben sıradan bir türk vatandaşıyım...
güneşyurdu 14.07.2014, 15:56 israile verilecek çöpümüz yoktur diyen zihniyet...bu filistine yapılan zulüm bu güne has bir olay değil....
30-40 yıldır malesef var...o zaman baliliyi niye aldın...
güneşyurdu 14.07.2014, 15:58 bizi bu zihniyet yönetiyorsa hapı yuttuk....
öncelikle israil denen ülkeden zerre haz etmem.zaten o ülkeye iyi gözle bakan insan insan değildir.ancak şöyle de bir şey var sen zenci oyuncuya ırkçılık ten renginden dolayı ırkçılık yapılınca ırkçılığa hayır falan da demeyeceksin o zaman.çünkü resmen burada bir yahudi ırkçılığı yapılıyor.zenci ırkçılığına hayır yahudi-ermeni vs ırkçılığına evet diyin bundan sonra.israil devletinin arap topraklarına yaptıkları zulümleri tüm israil halkına yıkıp onları bir tutmak kadar saçma bir şey olamaz.israilde de her gün insanlar devletin elini filistin'den çekmesi için eylemler yapıyor az biraz araştırın.gelelim konumuza.maccabi tel aviv bir spor kulübüdür eğer bu transfer gerçekten bu şekilde reddedildiyse yazıklar olsun yönetimimize.bu kulüp devlet yönetimindeki bir kulüp mü ki tepkinizi bu adamlara gösteriyorsunuz ?
yaptığımız transferlerin çoğunu avrupadan yapıyoruz.bu ülkelerin de çoğunluğu hristiyan.dünya üzerinde terörizmin en yaygın olduğu ülkeler kabul etmeliyiz ki müslüman ülkeleri.şimdi bir transferimizde siz müslümansınız size oyuncu moyuncu yok diye red yediğinizi düşünün, bu adamların yerinize koyun biraz da kendinizi.bu yapılan -eğer doğruysa- ayıptır.buna destek çıkanlar da kendilerini bahsettiğim örnekteki yere bir koysunlar sonra yorumlasınlar.bu mübarek ramazan ayında ayrımcılık yapmak bizlere yakışmaz.Kur'an'da bile Kafirun suresinde demiyor mu 'sizin dininiz size; benim dinim bana.' diye.Allah'ın yolladığı ayette bile bunlar yazarken böyle sözler bir müslümana yakışmaz.herkese hayırlı ramazanlar.
58YIGIDO58 14.07.2014, 16:40 Helal olsun ahmet arasa
Kizilirmak58 14.07.2014, 17:26 seni yürekten kutalrım yiğidoo
ihtiyar yiğido 14.07.2014, 18:02 futbola futbol dışında bir kararla tepki vermek kişisel bir şovdur.kurumlara zara verir...ahmet aras bu konuda tepki verecekse sivassporun futbolcusu olarak değil...vatandaş ahmet aras olarak tepki vermeliydi...düşünmüyor bitti demeliydi...sivas kulübü ise satmıyoruz teşekkür ederiz...
bunun haricindeki herşey zarar verir bu kulübe...
israil devleti ve iktidarı suçludur...vatandaş balili suçlu değildir...bunu unutmayınız sevgili yiğidolar...
Sen yazılan yorumları okumadan yorum yapmışsın anlaşılan zahmet olmazsa bir yorumları oku öyle yorum yap.
Ayrıca bu kurumada kimse zarar veremez, sen müsterih ol çunkü bu kulüp adı üstünde yiğidoların kulübüdür. Bir Ata sözü hatırlatayım ''Yiğitler bir defa ölür korkaklar hergüne ölür'' O teşekküründe sana İsrail devleti ve iktidarı suçludur dediğin için verdim, saygılar.
Sivassppr sizin gibi serefsizlere bırakın çöpü günahını bile vermez
ihtiyar yiğido 14.07.2014, 18:28 öncelikle israil denen ülkeden zerre haz etmem.zaten o ülkeye iyi gözle bakan insan insan değildir.ancak şöyle de bir şey var sen zenci oyuncuya ırkçılık ten renginden dolayı ırkçılık yapılınca ırkçılığa hayır falan da demeyeceksin o zaman.çünkü resmen burada bir yahudi ırkçılığı yapılıyor.zenci ırkçılığına hayır yahudi-ermeni vs ırkçılığına evet diyin bundan sonra.israil devletinin arap topraklarına yaptıkları zulümleri tüm israil halkına yıkıp onları bir tutmak kadar saçma bir şey olamaz.israilde de her gün insanlar devletin elini filistin'den çekmesi için eylemler yapıyor az biraz araştırın.gelelim konumuza.maccabi tel aviv bir spor kulübüdür eğer bu transfer gerçekten bu şekilde reddedildiyse yazıklar olsun yönetimimize.bu kulüp devlet yönetimindeki bir kulüp mü ki tepkinizi bu adamlara gösteriyorsunuz ?
yaptığımız transferlerin çoğunu avrupadan yapıyoruz.bu ülkelerin de çoğunluğu hristiyan.dünya üzerinde terörizmin en yaygın olduğu ülkeler kabul etmeliyiz ki müslüman ülkeleri.şimdi bir transferimizde siz müslümansınız size oyuncu moyuncu yok diye red yediğinizi düşünün, bu adamların yerinize koyun biraz da kendinizi.bu yapılan -eğer doğruysa- ayıptır.buna destek çıkanlar da kendilerini bahsettiğim örnekteki yere bir koysunlar sonra yorumlasınlar.bu mübarek ramazan ayında ayrımcılık yapmak bizlere yakışmaz.Kur'an'da bile Kafirun suresinde demiyor mu 'sizin dininiz size; benim dinim bana.' diye.Allah'ın yolladığı ayette bile bunlar yazarken böyle sözler bir müslümana yakışmaz.herkese hayırlı ramazanlar.
benim ğüzel kardeşim biz burada ırkçılık yapmıyoruz irkçılık yaparak sudan sebeplerle hedef gözetmeden masum insanlara, kadınlara, çocuklara devlet terörü uygulayanlara, vicdan sahibi bir insan olarak tepkimizi koyuyoruz, lütfen yorumları iyi analiz edin, Birde sen o masum insanların yerine kendini koy, iki yaşındaki çocuğun günahı neydiler evinin bombalanması sonucu hunharca katledilmiş, babası çocuğuna sarılmış ağlıyor buna bir insanın yüreği dayanırmı biz bu yapılan mezalime tepki koyuyorsak bu ırkçılıkmı, Balili'yi bu taraftar bağrına basmadımı, böyle bir taraftar ırkçı olabilirmi.
34MUAMMER58 14.07.2014, 19:21 yazmıyım dedim yinede dayanamadım,öncelikle israil benim gözümde devlet filan değildir,ortadoğuda abd ve diğer siyonist ülkelerin sağdaki soldaki yahudileri toplayıp ,bölgedeki müslümanları sindirerek kurulmuş ,abd uşağı terörist ülkedir,bu ülkeyi tanıyanı, ben insan olarak tanımıyorum:mad:,sivasspor yönetiminin ve ahmet arasın israil takımına tavır koymasınıda takdirle karşılıyorum ,ancak herşeyin bir uslubu vardır bu şekilde değilde ,biz bu oyuncumuzu satmak istemiyoruz denilebilirdi,ahmet arasda israilde oynamak istemiyorum diyebilirdi,yarın bu takımda begendiğimiz oyuncu çıksa almaya kalksak deselerki ,bizde sivaslılara verecek kedi bile yoktur hoşumuza gidermi?uluslarası ilişlilerde duygusallık yoktur ,karşılıklı çıkar ilişkisi vardır,nasılki suriyeye iran ,rusya,çin destek oluyorsa,nasılki abd ,hiç hazetmediği islamcılara afganlılara, çeçenlere , destek oluyorsa ,bu işler hep böyledir,mademki hepimiz yiğido geçiniyoruz,mademki hiçbirzaman haKsızın yanında olmayacağız ,bunu tam olarak yapmak lazım,eğer mutfagında profilo buzdolabı kullanıyorsan,iftarsofranda cocacola pepsi varsa,danone yoğurt yiyorsan,altında mercedes ,pejo ,ford araç araba varsa ,onlarada goodyear lastik takıyorsan ,chelden bp den petrol dolduruyorsan,marlboro cigara tüttürüyorsan çamaşırlarınızda omo, arielle yıkanıyorsa,gibbs le traş oluyorsan,tang le içini ferahlatıyorsan,alarko şofbenle evini ısıtıyorsanız ,pantenle blendaxla banyo yapıyorsan ,hiç kusura bakmayın bu protestonun hiçbir anlamı yoktur,ayrıca 1 milyon insanın ölümüne yardım yataklık yapmış,yüzbinlerce kadının kızı hapishanelere tıktırıp sistemli tecavüz ettirmiş,bu katil ve tecavüzcülere ülkemizde kol kanat germiş,bombaların taşınmasına yardım etmiş ,bombaların müslümanların başından aşşağı yağdırılması için havvalanlarını sonuna kadar açmış ,500 bin sorti yaptırmış zihniyeti meydanlarda bugüne kadar protesto etmeyip, bide şakşakçılığını yalakçılığını yapanların ,saMİmiyetine inanmıyorum ,ha filistinlilerin başından aşşağı bomba yağmış, ha ıraklının farkedermi?
psychology58 14.07.2014, 19:35 yazmıyım dedim yinede dayanamadım,öncelikle israil benim gözümde devlet filan değildir,ortadoğuda abd ve diğer siyonist ülkelerin sağdaki soldaki yahudileri toplayıp ,bölgedeki müslümanları sindirerek kurulmuş ,abd uşağı terörist ülkedir,bu ülkeyi tanıyanı, ben insan olarak tanımıyorum:mad:,sivasspor yönetiminin ve ahmet arasın israil takımına tavır koymasınıda takdirle karşılıyorum ,ancak herşeyin bir uslubu vardır bu şekilde değilde ,biz bu oyuncumuzu satmak istemiyoruz denilebilirdi,ahmet arasda israilde oynamak istemiyorum diyebilirdi,yarın bu takımda begendiğimiz oyuncu çıksa almaya kalksak deselerki ,bizde sivaslılara verecek kedi bile yoktur hoşumuza gidermi?uluslarası ilişlilerde duygusallık yoktur ,karşılıklı çıkar ilişkisi vardır,nasılki suriyeye iran ,rusya,çin destek oluyorsa,nasılki abd ,hiç hazetmediği islamcılara afganlılara, çeçenlere , destek oluyorsa ,bu işler hep böyledir,mademki hepimiz yiğido geçiniyoruz,mademki hiçbirzaman haKsızın yanında olmayacağız ,bunu tam olarak yapmak lazım,eğer mutfagında profilo buzdolabı kullanıyorsan,iftarsofranda cocacola pepsi varsa,danone yoğurt yiyorsan,altında mercedes ,pejo ,ford araç araba varsa ,onlarada goodyear lastik takıyorsan ,chelden bp den petrol dolduruyorsan,marlboro cigara tüttürüyorsan çamaşırlarınızda omo, arielle yıkanıyorsa,gibbs le traş oluyorsan,tang le içini ferahlatıyorsan,alarko şofbenle evini ısıtıyorsanız ,pantenle blendaxla banyo yapıyorsan ,hiç kusura bakmayın bu protestonun hiçbir anlamı yoktur,ayrıca 1 milyon insanın ölümüne yardım yataklık yapmış,yüzbinlerce kadının kızı hapishanelere tıktırıp sistemli tecavüz ettirmiş,bu katil ve tecavüzcülere ülkemizde kol kanat germiş,bombaların taşınmasına yardım etmiş ,bombaların müslümanların başından aşşağı yağdırılması için havvalanlarını sonuna kadar açmış ,500 bin sorti yaptırmış zihniyeti meydanlarda bugüne kadar protesto etmeyip, bide şakşakçılığını yalakçılığını yapanların ,saMİmiyetine inanmıyorum ,ha filistinlilerin başından aşşağı bomba yağmış, ha ıraklının farkedermi?
Bin kere teşekkür butonu olsa bin kere teşekkür ederdim. Okuduğum en güzel yorumlardan bir tanesi. Eline, yüreğine sağlık hocam.
Hem yönetimi hemde Ahmet arasi cani gönülden tebrik ederim vermis olduklari cevabi yerinde uygun buluyoruz allahin lanetine mazhar olmus bir kavimle anilmaktan allaha siginiriz
58CeZa58 14.07.2014, 23:41 Kardesler haklisinizda,
yahudilerden degilde daha cok siyonistlerin cogunlukta yasadigi bir ülke israil o yüzden bende oraya gitmek istemem
HeLuieN58 15.07.2014, 00:08 Helal Olsun Ahmet'e.Boşa Bize Yiğido Kenti Demiyorlar.Burak Gibi Kancıkları Yerine Ahmet Gibi Adamlar Cıkarma Dileğiyle
ihtiyar yiğido 15.07.2014, 02:24 Yazmayım dedim ama dayanamadım yazıyorum, kalbinde kin ve nefret taşıyan, her söylemi buram buram siyaset kokan sevgi nedir bilemez, bizim o masum ve sussuz kardeşlerimize olan üzüntümüzü samimiyetsizlikle sorgulayamaz, merhamet duygusu biz Müslümanların genlerinde var, her soylemi kin ve nefret olan tenkitlerde dayanamaz, hemen yalaka yaftası vururlar, halbuki bilmezler ki yalaka kendileridir, çünkü kendi görüşünde olmayanları hazmedemezler.
İsrail Ligi’ni şampiyon olarak tamamlayan Maccabi Tel Aviv’in, takımın genç forveti Ahmet Aras için Yiğidolar’ın kapısını çalması gündeme bomba gibi düşmüştü. Geçen sezon attığı 17 golle PTT 1. Lig’e damga vuran başarılı oyuncuya talip olan kulübün yetkilileri önümüzdeki günlerde Sivasspor’a resmi teklifini yapacak.
Oyuncunun menaceri Enver Yıldırım, konuyla ilgili FANATİK’e yaptığı açıklamada, “Sosyal medya üzerinde birçok yorum yapılmış. Ancak Ahmet’in bu hususta bir açıklaması olmamıştır. Ahmet, Sivasspor’un sözleşmeli oyuncusu, dolayısıyla gelen teklifleri yönetim menfaarleri doğrultusunda değerlendirecektir” dedi.
Görüldüğü gibi "Veto" haberi asparagasmış arkadaşlar !
|
|