Orijinalini görmek için tıklayınız : Ayhan'la Anlaşma Sağlandı

SivasSpor.Com
17.07.2014, 12:37
http://resimzade.com/Show.html?i=44369&token=15537 (http://resimzade.com/Show.html?i=44369&token=15537)

Beşiktaş'la tartışma yaratan bir transfer serüveni yaşayan Yalçın Ayhan'ın son durumu netlik kazanmak üzere..

Beşiktaş'ta yaşanan Yalçın Ayhan krizi tatlıya bağlanmak üzere!
Siyah-beyazlı ekibin anlaşmaya vardığı ve İngiltere kampına çağırdığı ancak idmana dahi çıkmadan yeniden Türkiye'ye gönderdiği tecrübeli stoperle yönetimin anlaşmaya vardığı öğrenildi.

İlk defa Sporx.com tarafından görüntülenen Yalçın Ayhan'ın menajeri Haluk Canatar ile Deniz Atalay buluşmasından çıkan sonucun iki taraf arasında sözleşmenin iptali ve Yalçın'a tazminat ödenmesi yönünde olacağı ifade edildi.

Öte yandan son olarak Kasımpaşa forması giyen 32 yaşındaki stoperin Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Sivasspor ile görüştüğü ve büyük ölçüde anlaştığı da gelen haberler arasında yer aldı.

Sporx

furky.b
17.07.2014, 12:40
O Yeah !!
Bana göre suan alinabilinecek en iyi yerli defanslardan birisi.
Insallah haber dogrudur. Umit ve Costa ikilisine pek guvenim yok.

PETKOVİC
17.07.2014, 12:44
ümitin kasaplığı yetmiyodu yalçın çıktı başımıza! girayı alsaydık onu alana kadar rizeye gitti adam.. serdar kesimal alınabilirdi adam futbola aç bizde çıkış yapmak isteyebilirdi. hayırlısı olsun bunlar önyargı tabi ki inşAllah yanılırız

tavatir
17.07.2014, 12:47
Pek tuttuğum tarzda bir oyuncu değil. Bjk anlaştı denilince çok şaşırmıştım. Ama umarım faydalı olur. Ümit Kurt'tan farkı yok bence.

etlidöktürek
17.07.2014, 13:00
Ayhan ligimizin en tecrübeli stoperlerinden biridir, inşaallah haber doğrudurxx

Besyo_cu
17.07.2014, 13:00
Yerli oyuncu çeşidinin az fiyatlarının aşırı yüksek olduğu bu dönemde Yalcın, Sivasspor için ilaç olacak tarzda bir oyuncu.

Yerli oyuncularımız içerisinde takıma yeri geldiğinde abilik yapacak, rakip oyuncu ile hakemle takımın hakkını savunacak bir oyuncuya çok ihtiyacımız vardı. Yalcın bu ligi ve oyuncuları cok iyi bilen çok tecrübeli bir oyuncu, İnşallah haber doğrudur.

ihtiyar yiğido
17.07.2014, 13:05
Yalçın Ayhan süper ligdeki yerli futbolcuların içinde en iyi stoperlerden biri diyebilirim, Kamımpaşasa'da iyi performans gösterdi, alınırsa Sivasspor'a faydalı olabilir, hayırlısı bakalım yönetim ne diyecek bekleyip göreceğiz.

hergele0758
17.07.2014, 13:15
Yalçın Ayhan eziktaşla anlaştığında ulan dedim bu Yalçın ı keşke biz alsaydık Costa yla süper bi ikili olurdu dedim.İnşallah haber doğrudur inşallah gelir bize yaşına bakmayın çok kaliteli bi oyuncu, iş yapar boşuna endişelenmeyin arkadaşlar.

skep06
17.07.2014, 13:20
http://www.fotospor.com/haber_fenerbahcede-kurt-surprizi_159695

Fenerbahçe'de Egemen Korkmaz'ın sürekli sakat olması, yaşının ilerlemesi ve sakatlıklardan kolay kolay dönememesi Ersun Yanal'ı alternatif oyuncu arayışlarına itti.
Yanal, sol ayaklı stoper alınması durumunda elinin rahatlayacağını söylerken, Sivasspor'un genç stoperi Ümit Kurt'un, Egemen'e çok iyi bir alternatif olacağını 2 sezon içinde de takımın önemli bir parçası olabileceğini aktardı. Yönetim, 23 yaşındaki Ümit Kurt için menajerler aracılığıyla Sivasspor ile temas kurarken, takas yoluyla transferin gerçekleşmesi durumunda Ümit'e imza attıralabileceği bildirildi.

Bu haber doğruysa kaliteli yerli bir stoper şart olur.Bu da Yalçın olabilir.

asinancetin583
17.07.2014, 14:21
Yalcin tecrube olarak umitten daha iyi ve yerli olmasi bir avantaj alinirsa bence takimimiza faydali olur

psychology58
17.07.2014, 14:23
http://www.fotospor.com/haber_fenerbahcede-kurt-surprizi_159695

Fenerbahçe'de Egemen Korkmaz'ın sürekli sakat olması, yaşının ilerlemesi ve sakatlıklardan kolay kolay dönememesi Ersun Yanal'ı alternatif oyuncu arayışlarına itti.
Yanal, sol ayaklı stoper alınması durumunda elinin rahatlayacağını söylerken, Sivasspor'un genç stoperi Ümit Kurt'un, Egemen'e çok iyi bir alternatif olacağını 2 sezon içinde de takımın önemli bir parçası olabileceğini aktardı. Yönetim, 23 yaşındaki Ümit Kurt için menajerler aracılığıyla Sivasspor ile temas kurarken, takas yoluyla transferin gerçekleşmesi durumunda Ümit'e imza attıralabileceği bildirildi.

Bu haber doğruysa kaliteli yerli bir stoper şart olur.Bu da Yalçın olabilir.

Eğer bu haber doğruysa bence Ümit'i hemen verip Fenerbahçeden Serdar Kesimal ve bir miktar para almalıyız. Serdar'ın çok kaliteli kumaşı var, oynamadığı için kendini gösteremedi. Bizde sürekli oynamaya başlarsa kendini gösterir ve ligin en iyi stoperlerinden biri olur. 1-2 sene sonrada Serdar'ı büyüklerden birine satar kasamızı doldururuz. Ayrıca oynadığı dönemde de takıma çok fazla katkı sağlar.

58g0kberk58
17.07.2014, 15:48
Baska takimlardayken sinirimden az kufur etmezdim ama iki mac iyi oynasin affettirir kendini

mustafa_kavak58
17.07.2014, 16:14
insallah gelir iyi futbolcu bence

GokhanTurna
17.07.2014, 16:17
Yalçın ilaç olur bu takıma

58YIGIDO58
17.07.2014, 16:40
Iyi transfer Hayirli olsun.

ihtiyar yiğido
17.07.2014, 19:12
Iyi transfer Hayirli olsun.

Sevgili Yiğido dur daha transfer kesin beli değil sadece bir duyum, dediğin gibi şayet gerçekleşırse o zaman Sivasspor'a hayırlı olsun.

Morten58
17.07.2014, 23:45
Sevgili Yiğido dur daha transfer kesin beli değil sadece bir duyum, dediğin gibi şayet gerçekleşırse o zaman Sivasspor'a hayırlı olsun.

Duyum degil , duyumdan ötesi , ve resmi teklif de yapti Sivasspor'umuz , Kaptann nickli üyemiz pazar günü Sivas'ta olacagini söyledi Yalcin Ayhan'nin.

poolat58
18.07.2014, 00:22
Yalnızz arkadaşlar Ümit fenere satılırsa, yerine Yalçın alınırsa giden 23 gelen 32 yaşında dikkatini çekerim. Takımımız zaten yeterince yaşlı değil mi?

58 Amsterdam 58
18.07.2014, 02:50
Bence yerli olarak iyi bir stoper. Hayirli olsun

34MUAMMER58
18.07.2014, 03:44
haberin doğru olduğunu varsayarsak,ayhan yerli stoperler arasında alabileceğimiz kaliteli stoperlerden biri,ümit kardeşimizde genç yaşına rağmen çok mesafe katetti,fb ,bjk boşuna düşünmüyor bu oyuncuyu,kasımpaşanın başarısında sağbek elyasa ,ve stoper yalçının çok büyük katkısı vardı bunu inkar edemeyiz,2 oyuncununda sivasa gelmesini isterdim,tek dezevantajı yaşının artık 32 olması ve bonservisinden para kazanamıyacak olmamız , enaz 2 yıl yerli stoper olarak rahatlıkla mücadele eder,ben yinede serdar kesimalın yada girayın alınmasından yanaydım ,mademki gelmiş hayırlı uğurlu olsun ,hoş gelmiş sefa gelmiş,havadan kuş uçurtmaz ,ümite görede daha hızlı düşünüp koşabilen stoper ,ümitinde sivasda kalacağını düşünmüyorum,fb gerçekten ciddiyse ümit gider ,yerine zaten genç mert alındı

BSMM 1964
18.07.2014, 07:07
ben şahsen ayhanın sivassporumuzda başarılı olacağını tahmin ediyorum.

bassguitar
18.07.2014, 10:12
costa-yalcın harika olur.......................... ........................

shang
18.07.2014, 10:20
bu ligde beğendiği oyunculardan bi tanesi faydalı olacağına inanıyorum

4eylül
18.07.2014, 17:57
süper olur ama ne kadar doğru transfer kirliliği medyanın olmassa

tfd5858
19.07.2014, 00:43
Arkadaşlar konu açma yetkim yok pasolig kartı ile ilgili bir durum açmamız lazım çünkü taraftarları şimdiden bilinçlendirmeliyiz çünkü sezon başında sıkıntı çekeriz ayrıca balıkkesir başkanın açıklaması Balıkesirspor başkanı:
-Hedefimiz 300 bin Balıkesirspor taraftarını PASSOLİG kart sahibi yapmak. Her BalıkesirsporPASSOLİG Kart satışı kulübümüze 7,05 TL gelir kazandırmaktadır. Ayrıca bu kartların alışveriştekullanımından da kulübümüz pay almaktadır. Kullanım üzerinden elde edilecek gelirin de%47’si bize aktarılmaktadır. 300,000 Balıkesirspor logolu PASSOLİG Kart hedefimize ulaşmakkulübümüz için yıllık 10 milyon TL üzerinde gelir demektir.

-Tüm güvenlik ve kulüp gelirlerinin yanında sadece 30 saniyede bilet almak bundan daha önce mümkün değildi. Artık taraftarlarımız biletlerini en hızlı şekilde alıp, aileleri ile birlikte takımımızı destekleyebilecek. 40 yıl sonra yükseldiğimiz Süper Lige heyecan katmak için taraftarımızla birlikte hazırız....

münihliyigido58
19.07.2014, 03:37
Passolig fasist ve korporatist bir uygulamadir.

Mac biletlerini personalize edip ve onun üstüne kredi kartina cevirmek, bir yanda anonim taraftarlari sistemine sokuyor ve ayni anda borc batakligina cekiyor. Takimlarin aldigi payi ekmek kirintilaridir, gelirlerin en büyük bölümü passolig'i cikaran bankalardir.

tfd5858
19.07.2014, 03:52
Passolig fasist ve korporatist bir uygulamadir.

Mac biletlerini personalize edip ve onun üstüne kredi kartina cevirmek, bir yanda anonim taraftarlari sistemine sokuyor ve ayni anda borc batakligina cekiyor. Takimlarin aldigi payi ekmek kirintilaridir, gelirlerin en büyük bölümü passolig'i cikaran bankalardir.

Kardeş ben pasoligi savunmadım bitti pasolig artık var bunu değiştiremezsin benim yazdığım konu bunun için önlemimizi almak çünkü 1.hafta maçları 1000 kişiyle oynarız ortada kalırız çabam bunun içindir

existence
19.07.2014, 14:15
İyi transfer. Hemde yerli

RsT4
19.07.2014, 18:14
bence bu sene yerli transferlerimiz gayet iyi serdar gürleri de alsaydık süper olacaktı bence ama olsun kaliteli transferler yaptık yabancılarıda bekliyoruz.

B.DUMANLI
20.07.2014, 07:31
Kardeş ben pasoligi savunmadım bitti pasolig artık var bunu değiştiremezsin benim yazdığım konu bunun için önlemimizi almak çünkü 1.hafta maçları 1000 kişiyle oynarız ortada kalırız çabam bunun içindir

Pasolig var bunu artik degistiremezsin ne demek.Öyle bir degisecekki sen bile sasacaksin.Önce ligler baslasin takimlar bos türbünlere oynasin,sonra tüpcü bu uygulamayi kaldiracak kulüplerden gelen baski üzerine.
Ingiltere ve Almanya´da ragbet görmeyen bu sistem neden Türkiye´de ragbet görsünki?
Tüpcü bir kez daha deniyerek nabiz yoklayacak ve sonradan zaten kaldiracak.:)

karşıyakalı
20.07.2014, 12:04
Anlastiysa neden idmanlara katilmiyor.haber dogrumu sizce

ihtiyar yiğido
20.07.2014, 14:13
Geçen sezon çok gol attık, çok gol de yedik, buda müdafamızın yeterli olmadığın gösteriyor, Yalçın Ayhan Kasımpaşa'da iyi işler yaptı, alınırsa müdafamız güçlenir, yerinde bir transfer olur.

B.DUMANLI
20.07.2014, 14:40
Geçen sezon çok gol attık, çok gol de yedik, buda müdafamızın yeterli olmadığın gösteriyor, Yalçın Ayhan Kasımpaşa'da iyi işler yaptı, alınırsa müdafamız güçlenir, yerinde bir transfer olur.

Gecen yil cok gol attik,fakat cokda gol yedik.Fakat bizim yönetim bunu unutmus olacakki suana kadar kaleci transferini gerceklestiremedik.Bizim kanayan yaramiz aslinda KALECI sorunu.Yenilen gollerde kaleci hatalari genellikle ön pilanda olmasina ragmen kaleci transferini gerceklestiremedik.Ertugrul transferi biraz ortalikta dolasti sonra oda gündemden kalkti.
Bize uzun yillar hizmet edecek kaleci ve santrafora ihtiyacimiz var.Bu transferleride sabirla bekliyoruz.

Ayrica Yalcin Ayhan transferide bence güzel olur gibime geliyor.Gecen yillar defanstaki sakatliklar ve cezalilar varken bir hayli zorlandik.Ayrica tecrübeli olmasida takima cok sey katar.Umarim bu transfer gerceklesir.

dülger58
20.07.2014, 15:23
Ayhan disiplinli,tecrübeli ve karakterli topçu.Alınırsa çok sevinirim....

ahmet4158
22.07.2014, 14:47
ayhan sivas ta

http://www.transfermarkt.com.tr/yalcin-ayhan/profil/spieler/7152

kadir00058
22.07.2014, 17:13
ayhan sivas ta

http://www.transfermarkt.com.tr/yalcin-ayhan/profil/spieler/7152
İnsallah dogrudur ama kaleci ertugruldada transfermarktda bizim oyuncu olarak görünüyordu sonradan olmadi.Resmi sekilde aciklansinda herkes rahatlasin bi arkadas.

34MUAMMER58
23.07.2014, 04:09
sivasspora imz<a atarken sivasspor formasıyla poz vermeden inanmam,ayhan çok tecrübeli oyuncu,rakip forvetleri canından bezdiren stili var,bazen kontrolü elinden kaçırıyor ,ancak sivassporun defansını taş gibi yapar,iyi bide kaleciyle ,ortasahadan top taşıyabilecek önlibero alındımmı sivasspor şampiyonlar liginin en büyükpotansiyel adayı olur

yigidolar06
24.07.2014, 22:22
Hani alınmıştı bu oyuncu????

ihtiyar yiğido
24.07.2014, 22:45
Hani alınmıştı bu oyuncu????

Sevgili Yiğido, resmi sitemizin üstünde ölü toprağı ekili olduğu için, bir açıklama yok, böyle oluncada, ortada bilği kirliliğinden dolayı, kimin transfer olduğunu, kiminle görüşmeler yapıldığını maalesef bilemiyoruz.

cetinsamet58
24.07.2014, 23:26
İnsallah Sivasspor için hayırlı olur.

MERDO
25.07.2014, 16:22
Anlaşma saglanamadi dendi son dakikika haber olarak..