Orijinalini görmek için tıklayınız : Kurt - Holmen takası mı?
SivasSpor.Com 20.07.2014, 13:02 http://resimzade.com/Show.html?i=44384&token=53342
Ümit Kurt'un menajeri Ali Egesel, pazartesi günü Fenerbahçe idari menajeri Hasan Çetinkaya ile bir araya gelecek. Son dönemde sık sık sakatlık yaşayan ve iyileşmesi uzun süren Egemen Korkmaz'ın yerine uygun şartlarda sol ayaklı bir stoper arayan Kanarya, bu transferi takas yoluyla bitirmek istiyor.
Sarı-lacivertliler, takımdan ayrılmamak için devamlı olarak ayak direyen Holmen'i, Ümit'in bonservisine karşılık Sivasspor'a vermeyi planlıyor.
58YIGIDO58 20.07.2014, 13:04 Balon haber inanmayin derim.
PETKOVİC 20.07.2014, 13:11 serdar takası daha mantıklı olur
legolass 20.07.2014, 13:13 eger boyle bisey varsa hic beklemeyelim derim.umit kurt saatli bomba.topa nasil girilecegini bir oyuncu.gecen sezon yaptigi sacma hatalar yuzunden kac gol yedik.da costa olmasaydi heralde rekor kirardik 70 gol yerdik. eger umit gidecek ve holmen geleckse da costa satilmamali. yalcin ayhanda gelirse duvar gibi olur savunmamiz.holmen bence ligdeki en iyi ortasahalardan biri
ahmet ali 20.07.2014, 13:16 Holmen'e karşı Umit ise hiç düşünmeden ve gecikmeden bu takası yapalım..Uste biraz fark versek bile cok karlı oluruz..
34yigido34 20.07.2014, 13:42 Boyle teklif varsa yonetim dusunmeden versin
GokhanTurna 20.07.2014, 14:06 Yalçın alınacaksa böyle bir takas mantıklı olur.
Yalçın alınacaksa bu mükemmel bir takas olur bence.
34MUAMMER58 20.07.2014, 14:10 holmeni almak mesele değil,sivasda oynatmak mesele,ümitin boşluğu hertürlü dolar,holmen takıma girerse ,takımın vitesi 3 ten 5 e çıkar:Dümit kardeşimizin emeğinide inkar etmiyorum da çok ekmek yemesi lazım,yalçınla anlaşılırsa ,holmende sivasın şartlarına evet derse çok güzel iş yapmış oluruz
asinancetin583 20.07.2014, 14:15 Umitin emeklerini inkar edemeyiz ama eger yalcin gelecekse holmen takasini dusunmeye bile gerek yok derim yolu acik olsun
ihtiyar yiğido 20.07.2014, 14:31 Hani derlerya, "sen gidiyorken ben geliyordum diye" şayet Ümit ile Holmen takası olursa tamda bu söz yerini bulur, nedenmi, ben FB de ne ayak oyunları olduğunu gördüm pişman oldum, Ümit sende gör de Sivasspor gibi huzurlu bir kulübün kıymetini anlarsın diye.
eurovision 20.07.2014, 14:58 holmen gelse fena olmaz
Fenerde yabancı oyuncu enflasyonu var.Holmeni mecburen bedavaya bırakacaklar.Bu devirde sol ayaklı sol bek de oynayabilen yerli stoper bulmak çok zor.En az 1 milyon üzerine verilirse kabul edilebilir.
asinancetin583 20.07.2014, 23:19 serdar takası daha mantıklı olur
Abicim haklisin da yalcin gelirse insallah serdara gerek kalmaz.ve o bolgede holmen gibi bir futbolcuyq ihtiyacimiz var diye dusunuyorum ama tabiki fikrinize saygi duyarim :)
psychology58 21.07.2014, 01:30 Eğer bu haber doğruysa bence hemen bu transferi gerçekleştirelim. Holmen bizim oyun sistemine "cuk" diye oturur. Ancak eğer Ümit Kurt giderse Yalçın gelse bile bence o bölgeye bir yerli transfere daha ihtiyacımız olacaktır. Çünkü koca bir sezon Yalçın-Da Costa ikilisiyle yürümez. Kadro da bu iki ismin alternatifi yok şu anda. Geçen sezon Da Costa'nın olmadığı maçlarda savunmamızı gördük. Onun için bence Fenerbahçeden Serdar Kesimal'ı da talep etmeliyiz. Üzerine bir miktar para vererek bu iki futbolcuyu kadromuza katarsak çok büyük iş yapmış oluruz.
***bu transfer gercekleşirse
ahhguzum 21.07.2014, 11:05 holmen orda ayak direniyormuş sivasda hiç durmaz, ümüdide fener almaz..yani asparagas üzgünüm:)baroniyede inanmamıştım
sırada kim var nerden çıkıyor bu balon haberler
fener forması giyerek kirlenmiş topçu istemiyorum
SenSetik 21.07.2014, 11:51 fener forması giyerek kirlenmiş topçu istemiyorum
????? Sen şimdi sow u alsak onu da istemessin :)
Morten58 21.07.2014, 11:59 ????? Sen şimdi sow u alsak onu da istemessin :)
Abi Sen Sow'u boş ver, en basit örnekler Bülen Uygun'lar , Roberto Carlos'lar da Bu kişiye göre kirlenmiş oluyor ve Bu demek Sivasspor'u sevmemek oluyor.
asabibaba 21.07.2014, 12:05 fener forması giyerek kirlenmiş topçu istemiyorum
Bu tip yorumlar tutuğunuz takım konusunda insanları şüpheye düşürür.Mesela senin (acayip fanatik ama eski bir Galatasaraylı )İstanbul takımını tutuğunu anlıyor insan .Sivasspora ayıp ediyormuş gibi de bir hal çıkıyor ortaya ;garipsiyor kısacası insan..
Ferhat06 21.07.2014, 12:48 Bu tip yorumlar tutuğunuz takım konusunda insanları şüpheye düşürür.Mesela senin (acayip fanatik ama eski bir Galatasaraylı )İstanbul takımını tutuğunu anlıyor insan .Sivasspora ayıp ediyormuş gibi de bir hal çıkıyor ortaya ;garipsiyor kısacası insan..
Bence de arkadaş eski bir cimbomlu.Yoksa bu kadar nefreti izah etmek mümkün değil.Bu takımlar ne kadar kızarsak kızalım Türk futbolunun temel direkleri.Kirlenme; çok abartılı bir nefret söylemi.
şimdi burada yorumuma cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim. Aslında fener forması giyen kişi asla kirlenmiyor. ama ben gözümüzün içine sokula sokula hala fenercilik yapanların buradan ayrılması için yazdığım yorumdur. benim gözümde fenerinde, beşiktaşında trabzonunda, galatasarayında kıymeti yok. aslolan sivasspordur. diğerlerinin canı cehenneme. buradakilerin çoğu bilmez ben sivasspor amatör lige düştüğü seneden beri, sivasspor benim bulunduğum şehirde ise ben o maçta stadyumdayım. mesleğim gereği tüm maçlara bedava girebilecek konumum var. eskiden herkes bir takım tutardı sivasspor süper lige çıkınca zaamanla bu takımlar terkedildi. ancak fenerliler hala bırakmadı. fenerle 1-1 berabere kaldığımız bir maç vardı izlemek için staddayım. bizim sivaslı yakından tanıdığım insanlar sivassporlu topçulara nasıl küfrediyor. bilemezsiniz o saat itibarı ile ben artık sivastaki sivassporlu görünümlü fenerli-beşiktaşlı-galatasarylılardan nefret ettim. onun için ara sıra iğneleyici yorumlar yazıyorum. yine söylüyorum aslolan sivasspordur. gerisi hikaye. sivasspor görünümlü istanbul yalakalarının tümüde benim için hiçtir. at görünümlü eşek gibi bişey yani
BizeHerYerSivas 21.07.2014, 15:06 holmen bu haberlerde yazana göre istanbuldan ayrılmak istemiyor diye yazılmıştı istanbuldan ayrılmak istemeyen adam Sivas a nasıl gelecek bir ikincisi hadi bonservisinin verdiler geldi diyelim nasıl oynar iki sürekli sorun çıkarırsa ne yapacaz. ümit için bize ertuğrul taşkıran+ serdar kesimal+1 milyon euro olur bu şekilde yada ertuğrul+yobo+1 milyon euro olur yada ertuğrul+mehmet topuz+1milyon euro teklif gelirse bence satılmalıdır bu hem bizim kadro için iyi olur holmen ikna edilirse o da iyi olur.
yiğido şahin 22.07.2014, 14:08 holmenin katılması güzel ancak ümit gibi genç ve başarılı bir savunma için holmen az bence
|