Orijinalini görmek için tıklayınız : Chrisantus İmzayı Attı
SivasSpor.Com 21.07.2014, 21:26 http://resimzade.com/Show.html?i=44392&token=23265
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Sivasspor, İspanya'nın Las Palmas takımında forma giyen 24 yaşındaki Nijeryalı golcü Macauley Chrisantus'u transfer etti.
Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, transfer çalışmalarını sürdüren Sivasspor'un, Chrisantus ile 3 yıllık sözleşme imzaladığı belirtilerek, "Sivas'a dün akşam saatlerinde gelen Macauley Chrisantus, bugün Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nde bir dizi sağlık kontrolünden geçti" ifade edildi.
Chrisantus'un son 2 sezon İspanyol ekibi Las Palmas'ta forma giydiği belirtilen açıklamada, oyuncunun 75 karşılaşmada, 22 kez gol sevinci yaşadığı ve 4 asist yaptığı kaydedildi.
Açıklamada, oyuncunun 2007 yılında FIFA 17 Yaş Altı Dünya Şampiyonası'nda 7 gol atarak "Adidas Gümüş Ayakkabı" ödülünü kazandığı da anımsatıldı.
Macauley Chrisantus'un geleceğini günler öncesinden biliyorduk. Siteye bu transferi duyuran kaptan58'e teşekkür ediyorum. Geçen yıl da birçok transferi günler öncesinden bildirmişti. Meraklarımızı giderdiği için sağolsun. İnşallah takımımız için hayırlısı olur.
NUMAN 58 21.07.2014, 21:32 Hayırlı uğurlu olsun...
Sivasli010 21.07.2014, 21:39 Kaptan58 ve kursad abimiz sagolsun bu haberi bir kac hafta unce bizlen paylasti
yeni transferimiz http://www.youtube.com/watch?v=ADnDLFIe7sY :)
asinancetin583 21.07.2014, 21:56 İnsallah her iki taraf icin de hayirli bir transfer olur hic keske demeyiz
hayırlı olsun inşallah hollanda kampına kadar bütün oyuncular alınır.
Yusuf Çevik 21.07.2014, 22:11 Sivasspor F.C`ye hayırlı olsun...
http://www.youtube.com/watch?v=3TzRm7EDQxw
uzun bir video yeni golcümüzün...
psychology58 21.07.2014, 22:53 Transfer edilen genç oyuncular beni her zaman heyecanlandırmıştır, hele bu oyuncu u17 milli takımında gol kralı olmuş bir oyuncu olunca heyecanım tavan yaptı. Umarım biz de çok başarılı olur ve adından sıkça söz ettirir. Transfer iki taraf içinde hayırlı olsun.
ihtiyar yiğido 21.07.2014, 23:09 Chrisantus, Sivasspor,a hayırlı uğurlu olsun, yeni transferimizin videosunu seyrettim, bana Tanju Çolak'ın golcülük dönemini ve fırsatçı stilini hatırlattı, ben öyle sanıyorumki bu son transferle birlikte, Sivasspor'un forvetı süperligin en güçlü forvetlerinden biri oldu.
Sıra, orta saha ve kaleye de takviye transferler yapılırsa kadro tamamdır.
58g0kberk58 22.07.2014, 07:22 Vay arkadas utakaya ne kadar benziyo yav kuzeni falandir belki de ha. Bu sene cok karistircaz bu iki oyuncuyu pozisyonlarida ayni. Neyse tek derdimiz bu olsun :D
hayırlı uğurlu olsun camiamıza
58Sivaslilar 22.07.2014, 08:18 vidyosunu izledim iyi bir oyuncu hayiri olsun derim karlosun elinde dahada iyi olacagindan eminim
slayer58 22.07.2014, 08:37 İnşallah takımımıza uyum sağlayarak 7 sezondur yapamadığı çıkışı Sivassspor'da yakalar. Hep ikinci ligde oynamış olsa da, henüz genç ve Sivasspor'un ortamında kendi daha çok geliştirebilir.
legolass 22.07.2014, 08:48 ilk defa transferleri lig baslamadan bitirdik sayiliriz.yönetimin sütten agzı bu sefer yanmis anlasılan :) yerli bir kaleci ve iyi bir ön liberoyla haziriz insallah.
unizon58 22.07.2014, 09:17 Bu adam premier lig forvetleri gibi uzun bacaklı ve klas bi görünümü var .
B.Demirci 22.07.2014, 10:09 Üst düzey liglerde oynamış, her iki ayağını kullanabilen teknik ve hızı çok iyi bir golcü transfer edilmiş. Emeği geçenlere teşekkürler..
58sinan58 22.07.2014, 10:24 sivassporumuza hayırlı uğurlu olsun
RamazanSakin 22.07.2014, 13:54 Öncelikle Selamunaleyküm arkadaşlar 2 yıldır takip eetiğim siteye sonunda üye olmaya karar verdim. Ayrıca transferimiz hayırlı uğurlu olsun
Abdullah DuMaN 22.07.2014, 14:04 Takıma çok faydalı bir takviye oldu umarım başarılı olur
yiğido şahin 22.07.2014, 14:09 takımımıza hayırlı olsun hep iyi takımlarda oynamış izlemek için sabırsızlıkla bekliyoruz
34MUAMMER58 22.07.2014, 14:41 hayırlı uğurlu olsun başarılar dilerim
ihtiyar yiğido 22.07.2014, 18:27 Öncelikle Selamunaleyküm arkadaşlar 2 yıldır takip eetiğim siteye sonunda üye olmaya karar verdim. Ayrıca transferimiz hayırlı uğurlu olsun
Sevgili Ramazan kardeşim, mübarek Ramazan ayında, aramıza hoş geldin, İNŞALLAH burada güzel yorumlar yazar ve iyi vakit geçirirsin, birde hatırlatma yapayım, bu site bağımlılık yapıyor, bir yazmaya başladın mı tamam, daha klavyenin başından kalkamıyorsun.;)
B.DUMANLI 22.07.2014, 18:35 Öncelikle Selamunaleyküm arkadaşlar 2 yıldır takip eetiğim siteye sonunda üye olmaya karar verdim. Ayrıca transferimiz hayırlı uğurlu olsun
Iki yil neden takip ettin onu anlamis degilim.Iki yil üye olmadan takip ettigin icin iki yil yaslanmis oldun.Degermi üye olmadan yaslanmaya :).
Bu site ile ilgili herhangi süphelerinmi vardida takip ettin ve sonradan üye oldun.
Buna bir aciklik getirirsen bizleri aydinlatmis olursun.
yigido yakup 22.07.2014, 18:45 hayirli ugurlu olsun insallah bize uyum saglar aradigimiz oyuncu olur
sebasteia 22.07.2014, 20:29 Öncelikle Selamunaleyküm arkadaşlar 2 yıldır takip eetiğim siteye sonunda üye olmaya karar verdim. Ayrıca transferimiz hayırlı uğurlu olsun
hoşgeldiniz yiğido ramazan. bundan sonra yorumlarınızla, fikirlerinizle aktif katılımınızı bekliyoruz. paylaşımlarımızı artırdıkça burası daha değerli bir platform haline gelecek.
muspol58 22.07.2014, 21:10 sivassporuma hayırlı olsun
RamazanSakin 23.07.2014, 01:04 Iki yil neden takip ettin onu anlamis degilim.Iki yil üye olmadan takip ettigin icin iki yil yaslanmis oldun.Degermi üye olmadan yaslanmaya :).
Bu site ile ilgili herhangi süphelerinmi vardida takip ettin ve sonradan üye oldun.
Ben sivasspor.com'a sivasspor ile ilgili bir haber var mı maçtan sonra diğer yiğido kardeşlerimiz hangi oyuncuyu beğenmiş , tranfer haberleri filan için her gün takip ediyordum ama üye olup mesaj atmak hiç aklıma gelmedi belkide daha doğrusu uğraşmak istemedim o yüzden
RamazanSakin 23.07.2014, 01:12 Iki yil neden takip ettin onu anlamis degilim.Iki yil üye olmadan takip ettigin icin iki yil yaslanmis oldun.Degermi üye olmadan yaslanmaya :).
Bir de aklıma gelmişken yazıyım mesela sitede online üye sayısı 20 misafir üye sayısı 100 oluyor biraz daha yiğidoları üye olmaya teşvik edersek daha çok kişi oluruz daha fazla kişi daha fazla bakış açısı
nightmare58 23.07.2014, 01:15 Genç olması en büyük avantaj. Faydalı olacak gibi gözüküyor. İnşallah olur.
ozledımeskıyı 23.07.2014, 03:01 Şöyle bi kadro düşünüyorum yiğidolar
Ertuğrul- Cici - Da Costa Yalçın - Ziya - Holmen Kadir- Burhan Sammir Aatıf- A.Aras.
Arkası sağlam olduktan onra forvet vasat olsa da çok önemli değil Aras böyle bi kadro da çok iş yapar.
Yedek kulümiz de çok güçlü oluyor Adem Utaka Macauley Musa Serdar Batuhan bence çok iyi şeyler olu bu şekilde ah yabancı sayısı düşmücekti ki daha iyi olurdu alternatif kadrolarınızı görmek isterim.
34MUAMMER58 23.07.2014, 04:02 batuhan ve ahmet arasla forvet hattı zaten güçlenmişti,şimdi Chrisantus da gelince alternatif forvetlerimiz çoğaldı bu sezon gol sıkıntısı yaşıyacağımıza inanmıyorum,süratli oyuncu golleride karambolden şansdan değil bilinçli goller ,utakayla yanyana oynarsa valla kimse tutamaz sivassporu ,rengifo ve oldoni gibi olmayacaktır inşallah,
Gangstayigido 23.07.2014, 04:08 Şöyle bi kadro düşünüyorum yiğidolar
Ertuğrul- Cici - Da Costa Yalçın - Ziya - Holmen Kadir- Burhan Sammir Aatıf- A.Aras.
Arkası sağlam olduktan onra forvet vasat olsa da çok önemli değil Aras böyle bi kadro da çok iş yapar.
Yedek kulümiz de çok güçlü oluyor Adem Utaka Macauley Musa Serdar Batuhan bence çok iyi şeyler olu bu şekilde ah yabancı sayısı düşmücekti ki daha iyi olurdu alternatif kadrolarınızı görmek isterim.
Sammir kim?? Ne zaman alındı bu futbolcu hiç böyle bir transfer duymadım, nerden çıktı bu oyuncu yoksa en Son transferimiz bumu??
58YIGIDO58 23.07.2014, 04:17 Şöyle bi kadro düşünüyorum yiğidolar
Evet Sammir kim acaba ?
ozledımeskıyı 23.07.2014, 19:42 Sammiir gelmedi arkadaşlar Doğu beyin paylaştığı haberde ilgilenilen Brezilyalı orta saha olması kuvvetle muhtemel farkettiyseniz holmen ümit takası da olmuş varsayarak yazdım kadroyu haberlere göre oluşturabileceğimiz en iyi kadroyu yazmaya çalıştım.
Eski futbolcumuz Michael Enaramo africanfutball.com sitesine yeni transferimiz Macauley Chrisantus'udeğerlendirmiş.
Macauley Chrisantus'un iyi bir transfer gerçekleştirdiğini Sivassporda başarılı olacağına inandığını söylemiş.
Sağda solda forumlardada okuduğum kadarıyla Sivas yeni Omar Nisseyi aldı şeklinde değerlendirmeler var. Başarılı olacağına inanıyorum. Ancak yönetim Ahmet Arası gönderme gafletinde bulunmamalı. Arasada ihtiyacımız olacaktır yıllardır Kupada ilerleeyememe sebebimiz olan yedek kadro yetersizliğinden ilkkez bu kadar uzaklastık yönetim kesinlikle göndermemeli
umitfidan 23.07.2014, 23:47 Eski futbolcumuz Michael Enaramo africanfutball.com sitesine yeni transferimiz Macauley Chrisantus'udeğerlendirmiş.
Macauley Chrisantus'un iyi bir transfer gerçekleştirdiğini Sivassporda başarılı olacağına inandığını söylemiş.
Sağda solda forumlardada okuduğum kadarıyla Sivas yeni Omar Nisseyi aldı şeklinde değerlendirmeler var. Başarılı olacağına inanıyorum. Ancak yönetim Ahmet Arası gönderme gafletinde bulunmamalı. Arasada ihtiyacımız olacaktır yıllardır Kupada ilerleeyememe sebebimiz olan yedek kadro yetersizliğinden ilkkez bu kadar uzaklastık yönetim kesinlikle göndermemeli
Ahmet'i kadroda tutmak kariyerinde onunu kesmek anlamına da gelebilir durumunu iyi değerlendirmek lazım, utaka - Batuhan ve bu genç forvetimizle birlikte 4 tane forvet olacak, kadroya giremezse formunu da kaybeder önünü kesmeyecek bir çözüm bulmalılar bence ya kadroda olacağını garanti etmeliler yada kiralamalılar ama ne olursa olsun Ahmet yetenekli ve formunu sürdürecek bir pozisyonda olmalı benim kanaatım.
58YIGIDO58 23.07.2014, 23:54 Ahmet'i kadroda tutmak kariyerinde onunu kesmek anlamına da gelebilir durumunu iyi değerlendirmek lazım, utaka - Batuhan ve bu genç forvetimizle birlikte 4 tane forvet olacak, kadroya giremezse formunu da kaybeder önünü kesmeyecek bir çözüm bulmalılar bence ya kadroda olacağını garanti etmeliler yada kiralamalılar ama ne olursa olsun Ahmet yetenekli ve formunu sürdürecek bir pozisyonda olmalı benim kanaatım.
Ben Ahmet Arasi Batuhana tercih ederim mesela.
Iki futbolcuyu karsilastirdigimizda :
- Ahmet Aras gecen sezon ptt 1 ligdeki performansi göz doldurdu.
Her macini izledim ve iyi forvet yasinin genc olmasi ve gol krali olmasida buyuk avantaj.
- Batuhan ise 23 yasinda olmasina ragmen kac kulüp degistirdi.
Gittigi hicbiryerde dikis tutturamadi.
Size soruyorum bu iki futbolculari karsilastirdiginizda ve ozelliklerinede baktigimizda hangisinin daha faydali olacagini dusunuyorsunuz hemserim ?
Saygilar..
eurovision 23.07.2014, 23:55 Sivassporumuza hayırlı olsun faydalı olacağını düşünüyorum
umitfidan 24.07.2014, 00:53 Ben Ahmet Arasi Batuhana tercih ederim mesela.
Her macini izledim ve iyi forvet yasinin genc olmasi ve gol krali olmasida buyuk avantaj.
Size soruyorum bu iki futbolculari karsilastirdiginizda ve ozelliklerinede baktigimizda hangisinin daha faydali olacagini dusunuyorsunuz hemserim ?
Saygilar..
Bizim değil Carlosun kimi tercih edeceği önemli benim söylemek istediğim Ahmet'in 4.forvet olarak tutmak büyük haksızlık olur onun kariyeri için, kadroda olursa tabii ki iyi şeyler yapacaktır. Şu an ki kadroda 4.kim kalırsa ona yazık olacaktır bence hepsi de kaliteli oyuncular
58YIGIDO58 24.07.2014, 01:01 Bizim değil Carlosun kimi tercih edeceği önemli benim söylemek istediğim Ahmet'in 4.forvet olarak tutmak büyük haksızlık olur onun kariyeri için, kadroda olursa tabii ki iyi şeyler yapacaktır. Şu an ki kadroda 4.kim kalırsa ona yazık olacaktır bence hepsi de kaliteli oyuncular
Benim demek istedigimde 4. Bence Batuhan olur.
Ahmet Aras daha kaliteli.
ilyasbaba_58 24.07.2014, 13:16 inşallah hayırlı olur.
nightmare58 24.07.2014, 13:39 En çok çalışan formayı kapacak. Sezon uzun Allah vermesin ama sakatlığı var, Kupa maçı var, var da var. Formunu koruyan çalışan formayı kapacak. Ahmet Aras bi yere gönderilmezse kiralık olarak forma için ölümüne oynayacaktır.
Ben Ahmet Arasi Batuhana tercih ederim mesela.
Saygilar..
Aynen katılıyorum. Bence de Ahmet Aras, Batuhan'dan daha öncelikli olabilir.
kaç liraya alındı onuda yazsanıza
subasi29 24.07.2014, 21:24 Hayırlı uğurlu olsun ! Inşallah sen inci bizde seni severiz :) bol bol gol atarsın insallahh
ozledımeskıyı 25.07.2014, 01:49 Bu takıma Adem ve Kadir'den daha iyi bir ön libero şart.
CanKaragoz 25.07.2014, 03:01 Bu takıma Adem ve Kadir'den daha iyi bir ön libero şart.
Kesinlikle katılıyorum.
ozledımeskıyı 25.07.2014, 22:34 Sezonun ilk maçında gol atacak içime doğdu demişti demezsiniz nerden hatırlayacaksınız o zaman ama hatırlatırım Antep maçı sonrası stad çıkışta girecez illa ki zaten siteye.:)
B.DUMANLI 26.07.2014, 08:50 Yapilan transferlerimizden Chrisantus´a,Musa´ya,Batuhan´a ve Serdar´a cok güveniyorum.Umarim yanilmam bu güvenimde.
|