Orijinalini görmek için tıklayınız : Costa'yı Bırakmak İstemem
SivasSpor.Com 21.07.2014, 21:34 http://resimzade.com/Show.html?i=44393&token=24314
Teknik Direktör Roberto Carlos nezaretinde gerçekleşen antrenman top kapma çalışması ile başladı. Ardından açma-germe hareketleri yapan kırmız-beyazlılar, istasyon çalışması ile antrenmana devam etti.
Teknik Direktör Carlos'un futbolcuların arasında yer aldığı antrenmanı bir grup taraftar izledi. Antrenman öncesinde basın mensuplarının transferlerle ilgili sorularını yanıtlayan Carlos, Aramıza, takımımıza faydalı olacak arkadaşlar katılıyor. Hepsine hoşgeldin diyoruz. Takımımızın kalitesini artıracaklar dedi.
Takımın başarılı oyuncusu Manuel da Costa'ya transfer teklifleri gelmesiyle ilgili Carlos, Ben da Costa'yı bırakmak istemem hiç bir zaman. Ama da Costa kalitesindeki bir oyuncu tabi ki normal bir şekilde teklifler alacaktır. dedi. Carlos, Sivasspor'un Kasımpaşa'da forma giyen Yalçın Ayhan'la görüştüğü iddialarıyla ilgili de, Yönetimimiz ilgileniyor, bize bir şey söylemek düşmez. Ne zaman gelişme olursa o zaman konuşuruz. Tabi şunları söylebilirim Yalçın adına. Gerçekten çok iyi bir oyuncu. Çok iyi bir kaptan, saha içinde çok iyi bir lider. Eğer gelirsede tabi memnun oluruz. diye konuştu.
Profesyonel çerçevelerde Da Costanın gitmesi ile yerinin Yalçın Ayhanla dolması kadar mantıklı bir şey olamaz. Rakip takımlarda oynarken çok sinir bozucu defans yapar rakibi canından bezdirirdi. İnşallah takıma katılır ve bizleri mutlu eder. Ama şu bir gerçekki Da Costanın yeri asla dolmaz. Çok iyi komple bir oyuncu... Onun uzun süreli yokluğu bizi çok etkilemiş adeta gelişi ile bize can katmıştı. Dezavantajları mutlaka var ama yinede yokluğu çok çok belli olacak bir oyuncu.
SivasliMuhammed 21.07.2014, 21:57 Demek yalcin sivassporda :D
asinancetin583 21.07.2014, 21:59 Yalcin gelse Costa da kalsa kenik gibi bir defans olur sampiyonluk yolunde buyuk bir avantaj icin insallah gerceklesirler
58YIGIDO58 21.07.2014, 22:05 Costa giderse defans cöker bu sezon kalmali.
ozledımeskıyı 21.07.2014, 22:14 Nasıl bıraklım ooooo daha adamın taksiti bitmedi yav;)
ozledımeskıyı 21.07.2014, 22:24 5.5 e Da Costayı satıp boşta olan eski :Valencialı Portekiz milli takım stoperi Ricardo Costa yı alalım. Costa Costa çaktırmadan yaparsanız transferi taraftar farkına bilr varmaz aratmaz da Costa'yı :)
ihtiyar yiğido 21.07.2014, 22:39 Da Costa, Sivasspor'un omurgası, Cicinho ile Ziya ileri çıktığı zaman defansta tüm yük ona kalıyor, görevini tam anlamıyla yapan bir futbolcu, aldığı paranın hakkını tamanlamıyla hakediyor.
Şayet hedefimiz şampıyonluk ise Da Costa kesinlikle satılmamalı diyorum.
poolat58 21.07.2014, 22:46 bi de costayı aldığımız takım(sanırım cska moskavaydı) sonraki satıştan %50 pay alcaktı. Yani o 5,5 milyon euronun hepsi bizim olmayacak.
psychology58 21.07.2014, 22:50 Hedefimiz şampiyonluksa ya da ilk 2 ise satmayalım. Da Costa-Yalçın-Ümit üçlüsü zirveye oynamak için yetecek oyuncular. Eksiklerimizin olduğu diğer mevkilere de 2-3 transferle bu takım zirveye oynar. Eğer Costa ben kalır, 1 sene daha oynarım diyorsa aman diyim satmayın bu oyuncuyu. Hem duvar gibi defansta duruyor hem de kritik goller atıyor. Böylesini kolay kolay bulamayız bir daha.
kurtay58 21.07.2014, 23:11 Sivas gibi kendi yağıyla kavrulan Anadolu kulüpleri gayseri gibi işin cılkını çıkarmadan 5 milyon euro civarında bir bedelle her sene bir tane futbolcu satmalıdır. Kombine satışı yok, stat geliri yok, forma geliri yok, sadece federasyondan ve yayından gelen gelirle olmaaazzzzzz. Taraftarlar yorumlarını yaparken bu konuya da dikkat etsinler.
bahbaba58 21.07.2014, 23:22 Sivas gibi kendi yağıyla kavrulan Anadolu kulüpleri gayseri gibi işin cılkını çıkarmadan 5 milyon euro civarında bir bedelle her sene bir tane futbolcu satmalıdır. Kombine satışı yok, stat geliri yok, forma geliri yok, sadece federasyondan ve yayından gelen gelirle olmaaazzzzzz. Taraftarlar yorumlarını yaparken bu konuya da dikkat etsinler.
SİVASSPORU ANADOLU markası yapan izlediğimiz transfer politikasıdır
Örneğin Mehmet yıldız Balili Musa Aydın Sezer Badur Sedat Abdurahman Hayrettin Petkoviç Tum Eneramo Erman Murat erdoğan İbrahim dağşan Aydın gibi oyuncuları parladığı zaman hemen para için satmadı satsaydı şuan belki yerimiz süper ligte değilde G ayserispor gibi ptt ligi olurdu
Şampiyonlar ligi Uefa yı inter toto'yu Roberto Carlosu ancak rüyamızda görürdük
Ben oyuncunun belli bir katkı verim alınmadan hemen parladığı zaman satılmasına karşıyım SİVASSPOR o hatayı bir kez yaptı daha yapmadı
Blicayı şenerbahçe'ye Sattı ve o bölgede inanılmaz sıkıntı çekti belki kaybettiğimiz maçlar blicanın transfer parasından daha çoktur
İşte biz bu yüzden ANADOLUNUN PARLAYAN Takımı olduk...
Diyeceksiniz erman eneramo aydın sezer ibrahim bedavaya gitti gitsinler güle güle kapı orda biz aldık alacağımız verimi sözleşme imzalamıyorlarsa kendileri bilir ama ilk parladıkları zaman satsaydık SİVASSPORUMUZ çok zarar görürdü
bu yüzden Gay seri Antep Eskişehir gibi takımların başarılı olması imkansız...
eyuphulagu 22.07.2014, 03:29 Yerine kendisi kadar iyi bir stoper alınmadığı müddette Da Costa nın satılmasına kesinlikle karşıyım..Geçen yıl sivasspor Da Costa nın 6 maç ceza aldığı maçlarda hangi skorları aldı iyi hatırlamamız lazım..Da Costa'nın cezası bittikten sonra aldığı sonuçları da hatırlamamız gerekiyor..Eğer sivasspor yerine iyi bir oyuncu alırsa Da Costa satılabilir diye düşünüyorum..Ben Yalçın ın iyi oyuncu olduğunu ama Da Costa kadar sivasspora verimli olamayacağını düşünüyorum..İnşallah yanılırım...Da Costa gerçekten çok özel bir oyuncu...Yerine en az onun kadar faydalı bir oyuncu alınırsa rahatlıkla satılabilir ...Ama yerine alınan oyuncu istenen,beklenen şekilde çıkmazsa yönetim ve Carlos çok eleştiri alır...Çünkü sivasspor çok gol atıp çok gol yiyen bir sistem şeklinde sürekli hücum futbolu oynayan bir takım...Bu sistemde defansın rolü çok fazla ...Defans istenen şekilde olmazsa sivasspor istediği sonuçları ve puanları alamaz..Onun için Da Costa satılırken 2 kere düşünmek gerekiyor...
ZiDaNe58 22.07.2014, 12:23 inşallah kalır takımımızda zaten attıgı gollerle 5 milyon dolardan fazlasını kazandırdı geçen sezon
Da Costa'nın yerini doldurabilecek oyuncu bence Türkiye'de bulunamaz. 6 milyon euro gibi bir para süper olur. Tabi bunun 3,5 milyonu falan kalır kulübe. Bu paraya da Da Costa ayarında bir oyuncu yurt dışında bulunabilme ihtimali var. Yalçın'ı buradaki arkadaşlar çok övüyor ama birçok maçta seyrettiğim kadarıyla ben o kadar ümitli değilim.
da costa sözleşmesinin sonuna kadar takımda kalmalı kar edilmeyecekse bu adamdan kar edilmemeli .
yiğido şahin 22.07.2014, 14:06 savunmayı aşamadığımız maçlarda tank gibi savunmayı şutlarıyla döven bir oyuncu kalması faydamıza olur en azından 1 yıl daha
Kesinlikle gönderilmemeli. Düsünsenize Da costa, Cicinho, Aatif veya Utaka gibi 2 tane transfer yapilsa, ligi fena sallariz. Zaten defans bölgemiz sikintili birde da costa'yi gönderirsek iyi olmaz fakat üzerine takviye yaparsak degme keyfimize :)
nightmare58 23.07.2014, 01:30 Hedef Şampiyonluk ise Da Costa ayarında bir oyuncu da orta sahaya lazım. Kesinlikle kalmalı.
34MUAMMER58 23.07.2014, 03:37 hocamız çok akıllı biri,da costanın satılması bişey değilde o ayarda futbolcu bulmak zor,yıllardır en çok eksikliğini hissettiğimiz mevkii stoper ve kale,stoperi buldukda kaleciyi bulamadık,eğer sözleşmesi,2016 ya kadar devam ediyorsa 1 yıl daha kalmasından yanayım,bu oyuncunun bedavaya biyeere gitmesine gönlüm razı olmaz transfer parasının hepsi sivasspora kalsa iyiolurdu,ben da costanın bu sezon dahada başarılı olacağına inanıyorum,zoruma giden türkiyedeki büyütülmüş takımların hiçbirinin bu oyuncumuza talip olmaması ,atıfla, da costası olan takım bu ligin altını üstüne getirir,tabataya 15 milyon € abrabata 8 milyon €mehmet topuza 40 triyon,gökhan ünala 40 trilyon ödeyen takımlar nedense baNA göre sadece türkiyenin değil ,avrupanın en iyi stoperlerinden olan da costayla ilgilenmemesi ilginç
|