Orijinalini görmek için tıklayınız : Olay Adam Sivas'ta
SivasSpor.Com 25.07.2014, 08:04 http://resimzade.com/Show.html?i=44407&token=59580
Chrisantus'u alarak forveti takviye eden Sivasspor, savunmayı da güçlendiriyor. Beşiktaş'la bağlarını koparan Yalçın Ayhan, dün Sivas'a geldi, ilk görüşme olumlu geçti, transfer iki güne kadar netleşecek.
Roberto Carlos’la sezona tesislerinde hazırlanan Sivasspor’da transfer gündemi de oldukça hareketli. Son olarak Las Palmas’ın 23 yaşındaki forveti Chrisantus’u renklerine bağlayan Yiğidolar’da uzun süredir gündemde olan Yalçın Ayhan transferinde dün hareketli saatler yaşandı. Kasımpaşa’dan ayrıldıktan sonra Beşiktaş’la anlaşan, fakat olaylı bir şekilde İngiltere kampından geri gönderilen Yalçın, Kırmızı-Beyazlılar’a söz vermişti. Siyah-Beyazlı takımla bağlarını kopardıktan sonra ilk olarak Sivas’a gelen Yalçın’la görüşme olumlu geçti, ancak taraflar işi bitirmedi. Konuyla ilgili FANATİK’e konuşan tecrübeli stoper, “Henüz belli değil, nezaketen bir görüşme yaptık. Bir iki güne kadar netleşir” dedi. Kırmızı-Beyazlılar’ın patronu Mecnun Otyakmaz da yapılan görüşmenin en kısa sürede netleşeceğini söyledi.
Sanki anlaşılamamış gibi bir hava var ama tam anlayamadım. Neyi anlaşamadılar onu da anlamak mümkün değil. Ne çok anlamak fiili geçti iki cümlede be :D
Çıkmadık candan umut kesilmez, bugün yarın bu konu netleşir sanıyorum.
sebasteia 25.07.2014, 09:57 Sanki anlaşılamamış gibi bir hava var ama tam anlayamadım. Neyi anlaşamadılar onu da anlamak mümkün değil. Ne çok anlamak fiili geçti iki cümlede be :D
Çıkmadık candan umut kesilmez, bugün yarın bu konu netleşir sanıyorum.
galiba kürşad1981 nikli bir üyemizdi, dün mini sohbette sivasspor'la yalçın'ın 2 m TL ücretle anlaştığı ancak yalçın'ın görüşmeye gelip bu rakamı 2,5 m TL'ye çıkardığı ayrıca 1 m TL de imza parası istediği; bu sebeplerle başkanın sinirlendiği ve kendisine kapıyı gösterdiğini söylemişti.
umarım yalçın şark kurnazlığına girip olmuş işi bozma yönünde bir adım atmaz. kendisine yazık olur. sivas onun gibi birisini yine bulur ama kendisi 32 yaşında yüksek ücretle bir yere belki imzayı atar ama sonra da parasını alabilmek için uğraşır durur.
ihtiyar yiğido 25.07.2014, 11:51 Fazla naz aşık usandırırmış, Yalçın Ayhan'da bulunmaz bir Hint kumaşı değil, Sivasspor, onun gibi yüzlercesini bulur ama o Sivasspor gibi bir takım zor bulur.
CILGINSiVASLINL 25.07.2014, 13:11 yalcina 2 milyon euro teklif edildigi soyleniyo ben buna inanmiyorum bizim klup o kadar parayi vermez yalcinda o kadar etmez klup tarihimizin en pahali oyuncusu costa yalcina 1 milyon anca vermislerdir zaten yalcinda baskanda 2 gun sonra netlesir demisti bakalim bekleyip gorucez
cetinsamet58 25.07.2014, 13:41 Yalçın yetenekli bir futbolcu inşallah sivassporda da başarılı bir dönem geçirir.
asinancetin583 25.07.2014, 13:43 Tamam ben de gelmesini cok isterim ama biraz yokusa surmus diye duydum takim icindeki parasal dengeleri bozacaksa vazgecmekde fayda var derim
sebasteia 25.07.2014, 14:59 yalcina 2 milyon euro teklif edildigi soyleniyo ben buna inanmiyorum bizim klup o kadar parayi vermez yalcinda o kadar etmez klup tarihimizin en pahali oyuncusu costa yalcina 1 milyon anca vermislerdir zaten yalcinda baskanda 2 gun sonra netlesir demisti bakalim bekleyip gorucez
kardeş euro değil tl'dir.
legolass 25.07.2014, 15:23 başımıza puyol kesildi.gelmiş 32 yaşına.yok 2 miyon verin yok 1 milyon imza parası. bence bu saaten sonra gelmesin.dünyada oyuncumu kalmadı.bunun nazını çekiyoruz
iyi bir stoper olabilir ama bahsi geçen paralar çokta mantıklı gelmedi bana o kadar parayi 32 yaşındaki bir stopere vermek biraz tuhaf geldi
34MUAMMER58 25.07.2014, 22:36 2 milyon tl bu liglerde yalçın gibi oyuncular için normal fiyattır,fazlası sivasspora zarardır,yalçın kardeşin kalitesine kimsenin lafı yok ,ancak sivasspor kimsenin nazını çekmez,millet bonservisini kendi ödeyip sivassporda oynamak isterken,yalçının sivassporda oynamamak için bahane üretmesi hoş değil,adı sivassporla anıldığında neredeyse tüm yiğidoların olurunu almışken ,bu hareketiyle antipatik oluyor at imzayı bitsin,başka takımlar belki 250 300 bin tl fazlasınıda verirde,paranı alamazsın yalçın bunu unutma:mad:
B.DUMANLI 25.07.2014, 22:42 Umarim bu transfer tatliya baglanir ve imza atilir.Gercekten tecrübeli bir oyuncu üstüne üstlük yerli.
Böyle bir durumda 3-5 kurusu aramiyacak bu ugurda gözden cikaracaksin.Yerli kaliteli oyuncular ülkemizde zaten SINIRLI...
PETKOVİC 25.07.2014, 23:19 Fazla naz aşık usandırırmış, Yalçın Ayhan'da bulunmaz bir Hint kumaşı değil, Sivasspor, onun gibi yüzlercesini bulur ama o Sivasspor gibi bir takım zor bulur.
haklısın abi sivas insanı gerçekten diğer memleketlerdeki insanlara göre daha samimi sıcak kanlı bikaç barzo hariç tabi.. tam futbol şehriyiz carlos gibi bir adam bile bunu farketti
58Sivaslilar 25.07.2014, 23:42 Besiktas bu adami gözden cikarmissa bu parayi edecegini sanmiyorum üstelik yasida genc degil sivasspora katkisi olacagina inaniliyorsa bir orta yol bulunmali derim:confused:
B.DUMANLI 26.07.2014, 09:33 Olay adam defteri kapanmis görülüyor,büyük bir ihtimal fazla para istedi baskanda kapeyi gösterdi.
sebasteia 26.07.2014, 13:16 sivasspor tevazu sahibi bir kulüp ve yönetimi de öyle. biraz piyasa yaptığı için verdiği sözü revize eden kişilerle iş yapmaz yönetimimiz.
yalçın'ın tutumuna karşı kendisine yol gösterilmesi son derece yerinde bir hareket. tebrik ederim.
58CeZa58 26.07.2014, 20:00 istanbul takimi buna 1,5 mio bile zor verir
en fazla 1 cünkü bjk töreye bile 1,5 dan fazla vermek istemiyor gs hakan baltayada 1,5 fazla vermiyor
yalcinin yasi ortada biraz ayip ediyor sivasspor sanki ptt takimida fazla para istiyor.
B.DUMANLI 26.07.2014, 20:26 istanbul takimi buna 1,5 mio bile zor verir
en fazla 1 cünkü bjk töreye bile 1,5 dan fazla vermek istemiyor gs hakan baltayada 1,5 fazla vermiyor
yalcinin yasi ortada biraz ayip ediyor sivasspor sanki ptt takimida fazla para istiyor.
Canim Yalcin Ayhan 32 yasinda olabilir ama yerli futbolcularin icerisinde kalitesini kanitlamis bir oyuncu.Oda yarinlarini güven altina almak zorunda,cünki biliyorsun futbol cok nankördür.Bir andaki sakatlik futbolcunun hayatini bitirebilir.Onlarda geleceklerini güvence almak zorundalar.
Canim Yalcin Ayhan 32 yasinda olabilir ama yerli futbolcularin icerisinde kalitesini kanitlamis bir oyuncu.Oda yarinlarini güven altina almak zorunda,cünki biliyorsun futbol cok nankördür.Bir andaki sakatlik futbolcunun hayatini bitirebilir.Onlarda geleceklerini güvence almak zorundalar.
Abi iyi diyon güzel diyon da ortalama bir süper lig futbolcusunun verimli döneminde iki üç sezonda aldığı parayı bütün forum ömür boyu çalışsak ya alırız ya alamayız. Bir de işin bu yönü var.
Yalçının gelipte kendini hint kumaşı zaneder hareketi ne olduğunu gösteriyor. İyi oyuncu ama istediği kadar edeceğini zannetmiyorum. Yolu açık olsun
iborotti58 30.07.2014, 17:20 bizim almak istediklerimiz başakşehire koşuyor.yalçında oraya gitti.paramı-istanbulmu acaba.
başakşehirle anlaşmiş bundada bir hayır vardır
ozledımeskıyı 31.07.2014, 11:59 Ümit Yalçın'dan iyidir olmadı denktir zaten 4 stoper olması gerektiği için stoper gerekiyor Da Costa Ümit ikilisini bozmayacak Carlos. Ama Umarım ki Ümit'i fenere verip karşılığında Baroni'nin 2 sene maaşını ödetiriz çok iyi olur.
|