Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivas'ta Mutluyum

SivasSpor.Com
01.08.2014, 07:56
http://resimzade.com/Show.html?i=44423&token=22420

Sivasspor’un başarısında önemli bir paya sahip bulunan Da Costa, transfer dedikodularına son noktayı koydu.

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Sivasspor’da adından transferde sıkca söz edilen Da Costa “ Sivas’ta çok mutluyum. Dünyanın çok iyi tanıdığı ve saygı duyduğu bir teknik direktörle çalışıyorum. Carlos git derse giderim. Burada mutluyum”dedi

Sivasspor’un defanstaki dinamosu Da Costa ,her başarılı futbolcunun başka bir takıma gönderilmesi veya gitmesiyle ilgili ortaya iddialar atıldığını dile getirerek “ Benimle ilgili olarak Marsilya’ya gideceğim ve 5 milyon bonservis bedeli alacağım ile ilgili sözler söylenmeye başladı. Benim hiçbir yere gitmeye niyetim yok. Sivas’ta mutluyum.Dünyanın tanıdığı ve saygı duyup takdir ettiği Roberto Carlos’un futbolcusu olmaktan da çok mutluyum “dedi

Da Costa idman sonrası tüm gününü Alman Doka köpeğine ayırıyor. Köpeği ile yakından ilgilenen Da Costa, “ Köpeğim benim her şeyim. Sivasspor’a geldiğim zaman onu Fransa’dan özel araçla getirdim .Aracımda onun özel koltuğu var, insan gibi .Her şeyi anlıyor ve yapıyor.”dedi

kayayatakci
01.08.2014, 09:02
helal sana da Costa sana yakisani yapiyorsun insallah bu sene gecen seneden Daha iyi olursun Daha cok gol atarsin sabirsizlikla bekliyoruz ve seni cok begenerek izliyoruz

ihtiyar yiğido
01.08.2014, 09:26
3-4 maç gösterilen başarının ardından İstanbul takımlarına yamanmaya çalışan yerlilerimize, Da Costanın, bu davranışı örnek olsun.
Biz yiğidoları seveni, bizde canı gönülden seviyoruz.

burak58as553
01.08.2014, 13:08
Bazıları Fenerbahçe teklif ederse giderim der bazıları Marsilya'dan teklif gelse bile gitmem, burada mutluyum der...

Senin gibi karakteri takıma kazandıran Roberto Carlos'a sevgilerle..

SivasliMuhammed
01.08.2014, 13:11
Felipe melo degil mi la da costanin yanindaki :D

asinancetin583
01.08.2014, 16:19
Felipe melo degil mi la da costanin yanindaki :D

:D melo onun kuyrugu olamaz
bizim emniyet kemerimiz zaten costa insallah uzun yillar bu takima hizmet eder

mustafa_kavak58
01.08.2014, 16:26
aynen costa bizim icin cok onemli bir futbolcu defansi toparluyor saolasin

psychology58
01.08.2014, 17:01
İçimde Costa bu sene bizi bırakıp gider diye korku vardı ama bu haberi okumak beni rahatlattı. İnşallah Da Costa ile beraber çok daha büyük başarılar yakalayacağız.

nightmare58
01.08.2014, 17:36
Adamsın Da Costa adam :)

u2sivasspor
01.08.2014, 23:40
Sen bize lazımsın zaten gitme bir yere inşAllah seneye avrupa kupalarına katılırsak çok daha fazla lazım olacaksın

B.DUMANLI
02.08.2014, 12:02
Avrupa´da göremedigin ilgiyi ve alakayi Sivas´da TÜRK insanindan görüyorsun.Yedigin önünde,yemedigin ardinda senin durumunda olan her insan tabiki hayatindan memnun olur.

Biliyorsun Avrupa´da antremanlar daha agir ve cok daha disiplin gerektiriyor,bu sartlarda sen hayatindan memnun olmiyacaksinda kim olacak?.

kadirakin58
02.08.2014, 12:56
Aydın karakterinde 10 tane yerli oyuncu olacağına bir tane Da Costa gibi adam olsun.

B.DUMANLI
02.08.2014, 13:02
Aydın karakterinde 10 tane yerli oyuncu olacağına bir tane Da Costa gibi adam olsun.

Sivasspor tarihinin gelmis gecmis en pahali futbolcusu Da Costa´dir zaten.Baskan onu kus üzümüyle besliyormus zaten.
Palazlansin dahada verimli olsun diye.;)

kadir00058
02.08.2014, 14:53
Kürsad kardesimiz da costayla 1 yillik uzatildigini yazmis chatden eger dogruysa ins öyledir cok iyi bir is yapmis oluruz.seneye sözlesmesi bitecek ve cok kaliteli bi defans oyuncumuzu bedavaya gönderecek olurduk seneye ise halen cok iyi bir fiyata satilabilir veya tekrar sözlesme uzatabiliriz.Yeni transfer yapmis kadar önemlidir kaliteli oyunculari tutmamiz.Bunu beceremiyorduk son yillara baktimizda sürekli kaliteli futbolcularmiz bedavaya gittiler bu sene ama cok akilli isler ve hamleler yapiyor yönetim.Hep elestiriyoruz ama yigidi öldür hakkini ver demisler helal olsun sirada burhan vardir ins.:)

Ferhat06
02.08.2014, 15:31
Da Costa varsa problem yok demektir.

batur0658
03.08.2014, 00:19
tamamdır şimdi kanıtladı da costa artık bir yiğido :)