Orijinalini görmek için tıklayınız : Tribünleri Bekleyen Tehlike!

poolat58
01.08.2014, 19:11
Sivasspor'un bu sezonki maçlarını yaklaşık 1.000 kişi izleyecek.

Passolig Sivasspor kart satışı yaklaşık 1.000 adet
civarında. Bu da Sivasspor'un maçlarına EN FAZLA
(Passolig alan herkesin maça gittiği varsayılırsa, ki
bu çok zor bir ihtimal) 1.000 kişi geleceği
anlamına geliyor. Çünkü Passoligi olmayan
birisinin 4 Eylül Stadı'na girmesi imkansız.

Yiğidoların ligin başlamasına çok az bir süre
kalmasına rağmen hala neden Passolig kartlarını
almadıkları merak konusu.

https://m.ak.fbcdn.net/scontent-a.xx/hphotos-xap1/t31.0-8/858013_660394250679073_1494863 956_o.jpg

hakan367
01.08.2014, 22:10
Kartı henüz kurye tarafından kendisine teslim edilmemiş taraftarlar maç günü stadyum gişelerinden “TEK GİRİŞLİK PASS KART” alarak bilet alabilecekler veya almış oldukları bileti bu karta yükletip maça girebilecekler. Kartı yanında olmayan, kartını çaldırmış, kaybetmiş kartı zarar görmüş (kırılmış vb.) taraftarlar da 5 TL karşılığında “TEK GİRİŞLİK PASS KART” alabilecekler.

sefilix
01.08.2014, 22:53
valla bir ben bu bankaya bu parayı kazandırmak istemiyorum. sivasspor kombine kartına bu bedeli öderim ama banka kartını almak istemiyorum. sivasspor taraftar paketi şu anda kampanyada. evimde digiturk tüm oaket var. 15 lirayada hd ve sivasspor taraftar paketi aldım. banka kartını kaldırana kadar da maça gitmeme kararı aldım. dünyanın hiç bir yerinde olmayan uygulamayı bir iki kişi para kazanacak diye taraftara kakalamalarını anlamıyorum. bu insan haklarına aykırı. düşünün kale arkasında maç izlemek isteyen taraftar 5 lira pasolige verecek 5 lirada maç biletine. ne güzel kafa bu be helal olsun size

sıvaslıgenç
01.08.2014, 23:38
Merak etmeyin bu sene boş tribünlere oynayacak her takım sonunda seve seve bu aptallık son bulacak , şu tüpçü bir defolup gitseydi.

poolat58
01.08.2014, 23:43
valla bir ben bu bankaya bu parayı kazandırmak istemiyorum. sivasspor kombine kartına bu bedeli öderim ama banka kartını almak istemiyorum. sivasspor taraftar paketi şu anda kampanyada. evimde digiturk tüm oaket var. 15 lirayada hd ve sivasspor taraftar paketi aldım. banka kartını kaldırana kadar da maça gitmeme kararı aldım. dünyanın hiç bir yerinde olmayan uygulamayı bir iki kişi para kazanacak diye taraftara kakalamalarını anlamıyorum. bu insan haklarına aykırı. düşünün kale arkasında maç izlemek isteyen taraftar 5 lira pasolige verecek 5 lirada maç biletine. ne güzel kafa bu be helal olsun size

Kardeşim öyle veya böyle bu lanet şeyi almak zorundayız. Herkes senin gibi düşünürse Sivassporumuz o nefret ettiğimiz boş tribünlere maç oynar.

poolat58
01.08.2014, 23:48
Merak etmeyin bu sene boş tribünlere oynayacak her takım sonunda seve seve bu aptallık son bulacak , şu tüpçü bir defolup gitseydi.

İnşallah senin dediğin gibi olur. Ben de bunun olmasını çok isterim. Bjk bile TR genelinde 26 bin passolig satabilmiş. Yani TR nin her tarfından toplanıp istisnasız herkes maça gitse bile Max. 26 bin kişiye oynayacaklar.

34MUAMMER58
02.08.2014, 00:46
BU PASO lig denen uygulama yüzünden ,sadece sivasspor değil tsde ve diğer anadolu takımlarıda etkilenecektir,en sonundada bu uygulamadan vazgeçilecektir,bu uygulama hakkındaki düşüncelerimi daha öncede açıklamıştım tekrar hatırlatmakta fayda var,öncelikle bu uygulama taraftarların,futbolseverlerin fişlenmesi olayıdır,milyonlarca seveni olan takımların cefakar taraftarlarının açıkça soyulması olayıdır,bu soygundan en büyük payın iktidarın baş hortumcu prensinin 10 şubesi olmayan bANKASI tarafından alınması olayıdır,maksat kesinlikle üzüm yemek değil bağcıyı dövmektir,eğer amaç şu olsaydı,stadlarda sahte bilet olayına sonvermek,bazı taraftar gruplarına beleşe dağıtılıp sonrada parayla başkalarına satılıp rant kapılarına son vermek olsaydı,trübünlerde kimler var herhangi bir olay olduğunda kameralardan tesbit edilmesi için olsaydı,bilet kuyruklarına son vermek olsaydı,sadece ve sadece takımların gelirlerinin artırılması için olsaydı ,bu uygulamaya olumlu gözle bakardım,velevki bu pasolig bu saydığım nedenlerden dolayı uygulamaya konuldu diyelim ,bu taraftar kartlarının basım ve dağıtım işleri kulüplere verilebilirdi,bu kart basım işinide hortumcunun bankası yerine ,devlet bankası aracılığıyla ücretsiz yaptırılabilirdi,bu geçişlerden hortumcuya kesilen ayak bastı paralarının cüzi miktarı kart bedeli olarak kesilebilirdi,bu uygulama tam olarak milletede anlatılmadı,bi hafta sonu bir taraftarın eşi ve çocukları bizi maça götür dese herkese ayrı ayrı kartmı b astırılacak ?böyle saçmalıkmı olur? ,bu uygulama yüzünden insanlar trübünlerden çekilecektir,bu şekeci tüpçü durup durup yeni kanunlar yumurtlamadan türk futbolunun baından defolup gitmelidir,istanbuldaki sivassporun tüm maçlarına [ 3 5 maç hariç]gitmiş biri olarak şahsen pasoligi düşünmüyorum,içime dert olsada maçları ist. taraftar derneğinde izlemeyi düşünüyorum bu lanet uygulamayada en fazla ligin ilk yarısına kadar süre tanıyorum ,ondan sonrada muhtemelen kaldırılacaktır

hüso58
02.08.2014, 10:21
bu uygulama türkiyede olmaz kardeşim türkiyedeki insanlar ptt ye gidip pasoligle filan uraşamaz bizim maçlarımızın biletleri bile maçın başlamasına 30 dk kalınınca bile 2000 3000 kişi biletini anca oluyo bu uygulama ne sivasa ne de türkiyeye yardadı arkadaş kaldırın şu uygulamayı

4eylül
02.08.2014, 10:48
seyirci kapatisesi çok düşük olan ligimizde birde passokart çıkınca anadolu takımları tamamen boş trübinlere oynayacak kimse gidipte bankalarla küryelerle uğraşacağını sanmam

poolat58
02.08.2014, 10:52
seyirci kapatisesi çok düşük olan ligimizde birde passokart çıkınca anadolu takımları tamamen boş trübinlere oynayacak kimse gidipte bankalarla küryelerle uğraşacağını sanmam

Onların da istediği bu zaten. Eskiden olduğu gibi herkesi 3 takım etrafında toplamak, anadolu takımlarını tekrar piyon yapmak.

B.DUMANLI
02.08.2014, 11:08
Pasolig uygulamasi Almanya ve Ingiltere´de ragbet görmezken,Türkiye´de ragbet göreceginin beklentisi icerisinde olmak,göle calinan yogurdun mayalanmasini beklemek gibi bir sey.

Türkiye´de yasanan SIKE olaylari adi altinda sürdürülen sürec ve buna mukabil aylarca gerek yazili basinda,gerekse görsel medyada bu konularin islenmesi insanlari adeta stadyumlardan uzaklastirmistir.Gecen yil bu olaylarin kalintilarini Türkiye genelinde seyirci sayisinin azalmasi ile hepimiz gördük ve yasadik.

Bu SIKE olaylarinin izleri ve insanlar üzerindeki etkileri atlatilmadan PASOLIG uygulamasina gidildi.Sezonun bitmesine yakin uygulamaya konulan bu sistem ile herkes gördü, bir Rize -Sivas maci vardi evlere senlik seyirci yoktu.Seyircisiz macin ne derece tadi tuzu olabilirki.

Yakinda sezon baslayacak TFF bu konuda kararli görülüyor ve geri adim atacaga benzemiyor gibi görülüyor ama maclarin bos türbünlere oynandigi zaman kulüplerden gelecek baski sonucu zaten PASOLIG uygulamasina son verilecektir.Bu arada olan kulüplere olacaktir.

Türk futbolseverinin TFF´ye güveni kalmamistir.SIKE olaylarinda sözü gecen takimlari UEFA nezdinde adeta yalniz birakmistir.

Sivasspor´un yakinda baslayacak yeni sezon icin suana kadar 1000 olan pasolig basvurusunun düsündürücü oldugu gercegi herseyi gözler önüne seriyor.

Taraftari bu sekilde magdur etmenin bir anlamida olamaz bunun savunuculuguda yapilamaz.Buda sunu gösteriyor Istanbul takimlari ile yapilacak kendi sahamizdaki maclarda üstünlük onlarda olacak gibi görünüyor.

PASOLIG uygulamasi Türk futboluna vurulan bir darbedir.Saha olaylarinin önüne gecemeyenler bu fisleme yoluyla taraftarlari adeta stadyumlardan uzaklastirmislardir.Bakalim her insan bunu kabul edecekmi birde bu var.

Türkiye genelinde yeni stadyumlar yapiliyor hepsi ileride bos türbünlere oynatilsin maclar gayesi ilemi yapiliyor bunu TFF´ye sormak lazim.

Insanlarin hafta sonu bir mac zevkleri var onada balta vurmayin...

58CeZa58
02.08.2014, 11:15
15 lira icin Sivassporu satanlar ne cokmus !!!
Ben gurbetden gelip iki mac icin passo yaptircam bana ve esime

Sivassporun biletl fiyatlari süperlig ortalamasina bakarsak bedava diyebilcek bir durumda
Bizimkiler 15 lirayi cok görüyor
Parasi olmiyan zorla gitmesin
ama olupta yok digiturk yaptim sunu yaptim stada gitmiyimde
passolig kalksin demek sivassporu yalniz birakmak anlamina geliyor

B.DUMANLI
02.08.2014, 11:28

Sivassporun biletl fiyatlari süperlig ortalamasina bakarsak bedava diyebilcek bir durumda

Canim senki Almanya´da dogmus biri olarak bunu bilmen lazim.Alman taraftarlar bu sistemi kabul etmedi haftalarca maclar bos türbünlere oynandi sonra DFB geri adim atarak bu olaydan vaz gecti. Olay 15 TL olayi degil.Senin hakkinada her türlü bilgiye sahip oluyorlar bir nevi fisleniyorsun bu insanlarin hosuna gitmeyen taraf.Bu yüzden insanlar tedirgin ve rahatsiz.Türbünlerde hangi numarada hangi insan oturuyor bu belli.
Insanlar normal bir vatandas gibi macini seyredip evine dönmek istiyor.Olay 15 TL olayi degil.

berk5858
02.08.2014, 11:29
Beyinsiz Demirören sonunu kestiremeden bir karar alıyor. S.çtılar sıvamasalar bari. Herkes ligin tüm maçlarına girmiyor ki arkadaş. Ben 2-3 maça gideceksem neden 25 tl bayılayım salak federasyona... Maçlara kesinlikle gitmeme kararı aldım. Zaten bu uygulama patlar bu sene... lig tv ile hallederiz sorunu..;).

eurovision
02.08.2014, 11:46
diğer takımların ki ne durumda onlarda da azsa süper

ihtiyar yiğido
02.08.2014, 12:07
Beyinsiz Demirören sonunu kestiremeden bir karar alıyor. S.çtılar sıvamasalar bari. Herkes ligin tüm maçlarına girmiyor ki arkadaş. Ben 2-3 maça gideceksem neden 25 tl bayılayım salak federasyona... Maçlara kesinlikle gitmeme kararı aldım. Zaten bu uygulama patlar bu sene... lig tv ile hallederiz sorunu..;).

Sivasspor'u, stadyuma giderek desteklemek bir sevgi işi,gönül işi, bir vefa işidir, tribünde tezahüratta bulunarak, uyuncuları galibiyete şartlandırmaktır, taraftarlık işte budur, lig tv başinda,çekirdek çitlatarak seyretmek değil.
Passolig uygulamasına bende karşıyım, bir sürü yanlışları var, ama diğer takım taraftarları alıyor takımlarını destekliyorsa, ben bir Sivasspor sevdalısı olarak neden takımımı, kendi sahamda deplasmanda oynuyor gibi yalniz birakayım, bu taraftarlığa yakışırmı, konuyu açan ve bu tehlikeye dikkat çeken poolat58 rumuzlu Yiğido kardeşime ayrıyeten teşekkür ediyorum.

Yönetimden,iyi transfer, oyunculardan galibiyet bekliyorsan, onlarda, biz taraftarlardan tribünleri doldurmamızı bekliyor.

sefilix
02.08.2014, 23:49

15 lira için sivassporu satan yok
1- Dünyanın hiçbir yerinde duymadığımız bir uygulama ile karşı karşıyayız.
2- Taraftar müşteri değil kulübün sahibidir.
3- Sivasspor’un zaten kemik 2 bin civarında devamlı maçlarını takip eden taraftarı var. Gerisi dönem dönem maçlara gelen insanlar. Bu uygulama ile kesinlikle kimse gelmez.
4- Herkes internet kullanmak zorunda değil herkes bu bankanın kredi kartını almak zorunda değil ve herkes PTT den maç bileti yüklemek zorunda değil.
5- Statlarda olan olaylar yüzünde suç tüm takıma, ya da tüm taraftara maledilemez. Ceza bireyseldir. Geçmişte işlenen suçların cezasını verememiş bir federasyonun bu uygulama ile kime nasıl ceza vereceğini düşünüyorsunuz?
6- Yeni yetişen nesil zaten stattan spordan soğuyup internet alemine akmışken o gençleri nasıl olur da bu uygulama ile statlara çekersiniz?
7- Pasolig için neden tek bir banka ile anlaşılmış ve bu banka neden mahdumun kayınpederinin? Tesadüf mü?
8- Pasolig için kredi kartı ya da banka kartı zorunluluğu var. Kredi kartını alabilmek için yıllık aidat ödemeniz gerekiyor. Ben bu bankanın hiç bir şekilde müşterisi olmak istemiyorum. Maç izleyebilmem için bana bu bankanın müşterisi olmayı zorlamaya federasyonun hakkı var mı?
9- Ülkede bir çok vatandaş kredi kartı alamıyor. Kara listede bu ne iş şimdi? Bu bankaya nasıl bir kıyak geçiliyor? Yani X bankasından kredi kartı alamazsınız denen vatandaş bu bankadan pasolig ayağına kart alabilecek mi?
10- Neden bu pasolig kartlarının yıllık aidatı var?
11- Şimdi yine birleri bu uygulamayı savunacak da banka kartı al ya da tek kartlık pasolig al diyecekler. De kardeşim bu bankada hesap kartı aldınız ya daha sonra kart aidat ücreti ya da bizde hesabınız var size kredi kart gönderelim derlese ne olacak?
12- 18 yaş altı çocuklar veli izni ile mi pasolig alacaklar?
13- Tek girişlik kart saçmalığını demeyin bile?
Örneklemek gerekirse
(Bunu bir gazeteciden dinledim TV de) Mesela ABD’ye gittiniz. NBA maçı izlemek istediniz. Turist olarak gider biletinizi alır maça girersiniz. ABD li vatandaş Türkiye’ye geldi (bu kısmı ben ekliyorum mesela Sivasspor-Kayseri Erciyesspor maçı) maç izlemek istedi. Bu adamın TC numarası yok. Nasıl maç izleyecek? Ne diyeceksiniz adama? Pasaport fotokopini çektir gel mi hacı? Bu kadar saçma salak şey olabilir mi?
14- Bu adamların yaptığı savunma olayları önlemek. Yahu olay çıkartıp yakaladığınız adamlara ne ceza verdiniz de bunlara ne ceza vereceksiniz?
15- Maraton B Blok F-041 de pasolig ile maç izleyen adamın koltuğunu maç sonu başka birisi kırdı. Parasını kime ödeteceksiniz? Oturana mı koltuğu kırana mı?
16- Bu işte Digiturkun parmağı olduğunu iddia edenler var. Öyle olsa adamlar Sivasspor Taraftar Paketi + HD Yayın + Giriş Paketini 15 liraya vermezler daha pahalıya satarlardı.
Sorular uzar gider. Amaç burada üzüm yemek değil bağcıyı dövmek. Bu arada bu sistem için ödenen paraları da hesaba katmadım bile. Bakınız beyler Aziz Yıldırım’a ilk defa bu konuda hak veriyorum. Taraftarın sırtından 3. Şahıs ya da kurumlara para kazandırmamak lazım.
Nasıl olabiliride yazmakta fayda var. Sonra Adımız muhalefete çıkmasın.
1- Bu kartları Sivasspor satabilirdi. Yani Aradan bankayı çıkartın ben yıllık 25 lira Sivasspor Lig kartına para vereyim. Biletleri ona yükleyelim. Kombine gibi ama maç yüklemeli: tek maçlığı da olsun sezonluğu da.. Buna eyvallah.
2- Maç biletlerini federasyonun sitesinden, bilet gişelerinden satın. Sisteme üye olan taraftar kendi kredi kartı ile bu site üzerinden istediği koltuğu alsın. Maça gidecek arkadaşlarının TC numaralarını girip biletlerini alsın. Yazıcıdan çıktı alıp kimlik kontrolü ile maça girsin. Zaten çipli kimlik kartı yapmayacak mısınız bize neden iki defa masraf yaptırıyorsunuz? Bilet Gişelerinde de aynı yöntemi nakit olarak gişe memur yapsın. Sinemalardaki gibi.
3- Bilet gişelerinde sabit bilet olmasın. Biletler yazıcıdan basılsın. Bileti alacak taraftar koltuğu seçsin TC numarası gişede biletine yazdırılarak çıktı verilsin mesela.

Kısa kesmek gerekirse düşünülünce çok alternatif üretilebilir de amaç başka gibi görünüyor.
Son söz şunu söylemekte fayda var. Hukukçu değilim içinizde hukukçu olan varsa söylesin ama bana öyle geliyor ki bu uygulama insan haklarına da aykırı. Yani mesela 15 lira meselesi değil büyük oyunu görmekte fayda var. Bu arada bir not daha düşeyim Sivas’ta kaç sezondur bilet fiyatları 5-10-20 TL arasında. Yani mesele 15 lira meselesi değil. Zaten ilgi az diye yönetim sağolsun bilet fiyatlarını sabit tutuyor. Bu şekilde ilgi tamamen bitecek gibi görünüyor.

4eylül
03.08.2014, 01:27
Onların da istediği bu zaten. Eskiden olduğu gibi herkesi 3 takım etrafında toplamak, anadolu takımlarını tekrar piyon yapmak.

anadolu takımları birlik olmadığı müddetce üç takım tabiki her istediğini yapacak

58CeZa58
03.08.2014, 01:43
bende b.dumanli ve sefilix kardeslerimin yazdiklari cogu seye katiliyorum
bazi sorunlari bilmiyordum.

bi yandanda ben almanyada yasayan genc olarak
artik sivassporun evinde oynadigi maclarda stadin bosluklarin olmamasini istemedigim icin sinirlenip böyle bir sey yazdim.
cünkü bunun üstüne passolig sorunu gelerek stadin dahada bos olmasini hic istemiyorum !!!

poolat58
03.08.2014, 13:44
Sivasspor'u, stadyuma giderek desteklemek bir sevgi işi,gönül işi, bir vefa işidir, tribünde tezahüratta bulunarak, uyuncuları galibiyete şartlandırmaktır, taraftarlık işte budur, lig tv başinda,çekirdek çitlatarak seyretmek değil.
Passolig uygulamasına bende karşıyım, bir sürü yanlışları var, ama diğer takım taraftarları alıyor takımlarını destekliyorsa, ben bir Sivasspor sevdalısı olarak neden takımımı, kendi sahamda deplasmanda oynuyor gibi yalniz birakayım, bu taraftarlığa yakışırmı, konuyu açan ve bu tehlikeye dikkat çeken poolat58 rumuzlu Yiğido kardeşime ayrıyeten teşekkür ediyorum.

Yönetimden,iyi transfer, oyunculardan galibiyet bekliyorsan, onlarda, biz taraftarlardan tribünleri doldurmamızı bekliyor.

Ağzına sağlık hoca. Ben de tam bu sebeplerden endişelendiğim için bu konuyu açtım.

poolat58
03.08.2014, 13:49
Ağzına sağlık hoca. Ben de tam bu sebeplerden endişelendiğim için bu konuyu açtım.

''Hocam'' demek istedim.

34MUAMMER58
03.08.2014, 14:10

mesele 15 tl meselesi değildir,şuna yürekten inanıyorumki gerçek sivasspor taraftarının hiçbiri paraya pula sivassporu ortada koymaz ,yalnız bırakmaz ,ALLAH nasip etti ,istanbulda bu takım hiç yalnız kalmadı çok şükür bende 2 3 maçta işim vardı ,geri kalan tüm maçlarda sivassporu yalnız bırakmadım,kaldıki bu işler almanyadan senede 2 defa gelip maç seyretmeye benzemez ,almanyadan gelip sivasda maç seyretmek ,olimpiyatta yada tt arenada maç seyretmekten daha basittir,olimpiyatta akşam 8de maç seyredip ,üstüne bide yağmurda cımcılık olup,gece 1 de eve gelmenin,arenada maç bittikten sonra 1 saat içerde hapis tutulup ,gece 1 de eve gelmenin nedemek olduğunu biz biliriz,sınavı yaRIM bırakıp darıcaya gelmiş sivassporu 30 dak. olsun seyretmek için daRICAYA gitmenin nedemek olduğunu,ankarada sivasspor yalnız kalmasın diye ,istanbuldan sabah çıkıp 6.5 saat git 6.5 saat gel 13saat yol tepmenin gece 3 te eve dönmenin nedemek olduğunu biz biliriz,bu eziyetleri kimse parayla pulla çekmez ,sadece sivasspor aşkı için çeker,kimsenin 15 tl yi mesele ettiği yok,maç bileti 15 tlyken zaten millet 25 tlye karaborsa bilet alıyor,mesele sistemin yanlış olduğudur,amacın insanların rahat maç izlemesi değil ,milletin tuttukları takım sevgisinin hortumcu vasıtasıyla paraya ve ranta çevrilmesidir,o 15-25 tllerin hepsi kulüplere gitse kimsenin ses edeceğini sanmıyorum ,

asinancetin583
03.08.2014, 14:26
Butun israflarin onune gectik de bir bilet derdi kaldi bu demiroren gitmedikce bize rahat yok yigidolar

58MySouL
03.08.2014, 23:46
Kombine almak daha mantıklı.:D

poolat58
04.08.2014, 01:51
Kombine almak daha mantıklı.:D

Passoligin olmazsa kombine de alamazsın kardeşim. Öyle lanet bişey bu :D

ihtiyar yiğido
04.08.2014, 02:22
Pasolig kartımı, kredi kartı tipi tercih ettim, her harcamamda Sivasspor'a para kazandıracağım, Sivasspor için ₺25 seve seve veririm, kartın ₺15 yıllık ücretinden de Sivasspor'a pay düşüyor bunun için gönül rahatlığı ile takımımı boş tribünlerde oynatmamak adına aldım.

sebasteia
07.08.2014, 16:40
beyler passolig kartı için alınan 15 tl ücret tek sefere mi mahsus, ya da her yıl düzenli olarak ödenecek mi?

sebasteia
07.08.2014, 16:43
ayrıca bugün internet üzerinden almak için işlemi başlattım ama maalesef bilgisayarımda mevcut olan fotoğrafın ebatı küçük olduğu için yükleme yapamadı ve işlem yarım kaldı. armudun sapı üzümün çöpü derken saçma sapan sebeplerle, bu kartı almak isteyen bile alamıyor. bu sene tribünler boş kalır, sadece sivas'ta değil tüm türkiye'de. bu işin kazananı lig tv olur. :D

sefilix
07.08.2014, 19:46
ayrıca bugün internet üzerinden almak için işlemi başlattım ama maalesef bilgisayarımda mevcut olan fotoğrafın ebatı küçük olduğu için yükleme yapamadı ve işlem yarım kaldı. armudun sapı üzümün çöpü derken saçma sapan sebeplerle, bu kartı almak isteyen bile alamıyor. bu sene tribünler boş kalır, sadece sivas'ta değil tüm türkiye'de. bu işin kazananı lig tv olur. :D

lig tv de fiyatlarını yükseltmemiş. yani denildiği gibi bu işte lig tv nin parmağı yok. sivasspor maçlarını hd olarak 15 liraya veriyor adamlar sivasta. bence çok uygun aldım bile :)) pasolige gelince daha önce yazdım yine yazıyorum bu insan haklarına aykırı bir uygulama bence. ben krdi kartı ya da banka kartı alarak maça gitmek istemiyorum. Aziz Yıldırımın dediği gibi yapsınlar. İlla banka kartı ile vermeleri gerekiyorsa Sivasspor ile en iyi fiyata anlaşan bankaya versinler. Külüp en iyi teklifi veren banka ile anlaşsın (ama unutmayın biz taraftarız müşteri değil)

poolat58
08.08.2014, 00:53
beyler passolig kartı için alınan 15 tl ücret tek sefere mi mahsus, ya da her yıl düzenli olarak ödenecek mi?

Her yıl alınacak hocam, kredi kartı kart aidatı gibi.

AYDIN1985
12.08.2014, 17:24
yurtdisinda yasayanlardami passolig karti alacak mac izlemeye gidince?
diyelim ben passolig karti aldim ve akrabaglarimla maca gitmek istiyorum, onlarada mac bileti alabilirmiyim, yoksa coluk cocuk, kadin erkek herkese teker teker passolig kartimi cikartmaliyim...?

AYDIN1985
13.08.2014, 14:23
Maçlara ailemle gidiyorum, tek bir PASSOLİG Kart ile tüm ailemi maçlara götürebilir miyim?

Hayır, maça girecek herkesin bir PASSOLİG Kart'ı olması gerekiyor.

https://www.passolig.com.tr/sikca-sorulan-sorular

ben böyle sacmalik görmedim, resmen milleti futboldan sogutuyorlar seref...ler