Orijinalini görmek için tıklayınız : Toraman Sivas'ta
SivasSpor.Com 03.08.2014, 14:37 http://resimzade.com/Show.html?i=43230&token=33462
Teknik direktörlüğünü Roberto Carlos'un yaptığı Sivasspor, Beşiktaş'ta kadro dışı kalan İbrahim Toraman'la anlaştı.
Kadrosunu güçlendirmeyi hedefleyen Sivasspor'un Beşiktaş'ta geçen sezondan beri kadro dışı durumunda bulunan İbrahim Toraman ile büyük ölçüde anlaştığı öğrenildi.
SİVASSPOR KAMPINA KATILACAK
Beşiktaş'ta geçen sezon takım arkadaşı Sezer Öztürk ile yaşadığı kavga yüzünden kadro dışı kalan aslen Sivaslı olan İbrahim Toraman ile görüşmelerin olumlu geçtiği belirtildi. Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz'ın yaptığı görüşmeler doğrultusunda 2 tarafın büyük oranda anlaştığı, Toraman'ın bir kaç gün içinde Sivasspor kampına katılabileceği belirtildi.
TRANSFER ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
Bu arada yeni sezonda yine iddialı bir ekip oluşturarak üst sıralarda yer almayı hedefleyen Sivasspor, transfer konusundaki arayışlarını sürdürüyor. Hollanda kampını sürdüren kırmızı beyazlı takımda ihtiyaç olan mevkilere takviye yapılacağı belirtildi.
DHA
burak58as553 03.08.2014, 14:41 İyi bir yedek olur. Başarılı transfer. Geçen sene yedek kulubesi çok sıkıntılıydı bu sene inşallah o sıkıntıyı yaşamayacağız..
34MUAMMER58 03.08.2014, 14:47 ibrahim toraman yedek kalacak oyuncu değil ,sivasspora gelmesini hem kendi hemde sivasspor açısından olumlu buluyorum,sağ bek sorunu yok,stoper sorunu yok,önlibero sorunuda büyük ölçüde ortadan kalktı sayılır,da costanın yerine koyarsın,da costayı ademin yada kadirin yerinde oynatırsın,sağbeke koyarsın ,cicinyoyu birazdaha ortasahada oynatırsın,ademin yerine koyarsın,önliberoda oynar ,tam joker oyuncu hayırlı uğurlu olsun haber gerçekse,şimdi istemezükçüler piyasaya çıkacaktır ,yok 58 giymedi yok şu yok bu diye , kalecide alınırsa bence sivassporun eksiği gediği kalmaz günün en iyi haberi bence
sivassporda iyi işler yapacağına inanıyorum hoş geldin yiğido
58YIGIDO58 03.08.2014, 15:00 Ümitin yerinde oynar iyi oldu bu Transfer.
Bu transfer çok iyi olur yedek olmaz,direk oynar. Ümitten çok iyi.
34yigido34 03.08.2014, 15:05 Cok yerinde bi transfer oldu cok sevincliyim tebrikler mecnun baskan
B.DUMANLI 03.08.2014, 15:05 Gecmisteki olaylari unutup Ibrahim´e sahiplenmemiz lazim.Sözün kisasi o artik baba ocaginda.Tecrübesiyle Sivasspor´a yararli olacaktir.Yönetimden dört dörtlük bir transfer.Besiktas´in sahip cikmadigina bizim kapilarimizi sonuna kadar acmamiz lazim.O bir Sivas´li yani bizden biri.
Gecmisteki yaptiklarinin önemi yok,bundan sonra bizde ne yapar ve takima nasil katkili olur bu önemli.
Hosgeldin IBRAHIM yuvana,tecrübeni ve oyun sitilini Sivasspor´a yansitacagindan hic süphem yok.
cemahmety 03.08.2014, 15:15 Toraman'ın Sivasımıza gelmesinin konusuna en başından beri çok karşıydım çünkü Biz şampiyonluğa oynarken formasından oi çıkartmıştı ve yanlış bir takım hareketleri vardı. Şyan eğer Ümit Kurt'un aldığı para civarında bi paraya oynayacaksa olabilir derim çünkü şyan mevcut kadroda Da Costa Ümit ikilisine yedek ihtiyacımız var ve bunun yerli olması çok önemli,İbrahim Toraman recrübesiyle bunu yapabilir 1 seneden fazladır doğru düzgün top oynamıyor ama yerli olması nedeniyle tercih edilebilir. Hayırlısı olsun
58Sivaslilar 03.08.2014, 15:15 Ibrahim troman türkiyede yerlii olarak en iyi stoperlersen birisi fakat arkadasimiz cok akresif hakemler gözünün yasina bakmaz burayi besiktasa benzetirse takim maclarda hep 10 kisi kalmasindan kaygiliyim ?????????? EGER sakin oynarsa sivasspora cok katisi olacagindan eminim:confused:
58Yiğidoo58 03.08.2014, 15:26 Önemli olan ne yapabileceği tecrübesi var, ligi biliyor. Tam verimli yaşında. Hayırlı uğurlu olsun. İnsanın kendi evladına dargınlıgı olmaz. İyi oldu.
eyuphulagu 03.08.2014, 15:26 Hayırlı uğurlu Olsun!..Bence sivasspor için değil İ. Toraman için iyi bir transfer olduğunu düşünüyorum;onun bu transfere daha çok ihtiyacı vardı..İ. Toraman futbol hayatının sonuna gelmiş bir oyuncu;üstelik sivasspor taraftarı ile aralarında geçenleri saymıyorum bile..Umarım sivasspor için faydalı olur..Kalitesi tartışılmayan bir oyuncu ama eski günlerindeki kadar iyi mi,çabuk mu onu da oynayınca anlayacağız..Aslında geçen yıl alınabilseydi daha da faydalı olabilirdi diye düşünüyorum...Sivasspor bu transferi yaparsa Ümit in de yolu açılacak...Eğer bir sürpriz olmazsa herhalde Ümit i seneye büyük bir takımımızda izleyeceğiz;bu transfer onu gösteriyor...Ümit in başka bir takıma gideceğini sağır sultan bile duydu...23 yaşındaki milli takıma aday bir oyuncuyu ver,33 yaşındaki bir oyuncuyu al...Sivasspor nasıl bir iş yapıyor bunu sezon başlayınca göreceğiz..Umarım İ. Toraman kendine iyi bakmıştır;iyi bir İ. Toraman a kimsenin gıkı bile çıkmaz..İnşallah eski İ. Toraman ı hep birlikte alkışlarız..Tekrar sivasspora Hayırlı Uğurlu Olsun!
elbeylii 03.08.2014, 15:30 hsg toraman arkadaşlar zamanında kızdık ama KOL KIRILIR YEN İÇİNDE KALIR.....
Hosgeldin ilbeyli ben de tam gonlumden toramani geciriyordum. Cok iyi oldu defans iki aslana emanet .tahminim bu sene fazla gol yemeyiz. Simdi bize bir tanede on libero lazim holmende gelirse dadindan yenmez sivas.
Hosgeldin ilbeyli ben de tam gonlumden toramani geciriyordum. Cok iyi oldu defans iki aslana emanet .tahminim bu sene fazla gol yemeyiz. Simdi bize bir tanede on libero lazim holmende gelirse dadindan yenmez sivas.
Holmen başakşehirspora gitti. Maalesef kaçırdık.
eurovision 03.08.2014, 15:54 Sivasspor'umuza hayırlı olsun
sebasteia 03.08.2014, 15:55 tecrübesi ile büyük katkı sağlayacak, buna eminim. agresif davranmadan takıma abilik yapabilecek birisi.
yuvaya hoşgeldi. kendisinden beklentimiz büyük. haydi bakalım toraman, bu yıl şampiyonluk yılımız olsun, senin de bu çorbada tuzun bulunsun!
Toraman cok agrasif hareketleri olan bir oyuncu sivasa geldigine hepimiz cok sevindik yaliniz burasi besiktas degil bir ikincisi sivas kendinin babaocagi bunlari hesaba katarak oynarsa kendisinden cok sey bekliyoruz insallah bizleri yaniltmaz Toraman bey biz senin gecmisini unuttuk sende gelecege göre calisirsan bundan ziyadesile memnun olacagiz
35gürün58 03.08.2014, 16:03 Hayırlı uğurlu Olsun!..Bence sivasspor için değil İ. Toraman için iyi bir transfer olduğunu düşünüyorum;onun bu transfere daha çok ihtiyacı vardı..İ. Toraman futbol hayatının sonuna gelmiş bir oyuncu;üstelik sivasspor taraftarı ile aralarında geçenleri saymıyorum bile..Umarım sivasspor için faydalı olur..Kalitesi tartışılmayan bir oyuncu ama eski günlerindeki kadar iyi mi,çabuk mu onu da oynayınca anlayacağız..Aslında geçen yıl alınabilseydi daha da faydalı olabilirdi diye düşünüyorum...Sivasspor bu transferi yaparsa Ümit in de yolu açılacak...Eğer bir sürpriz olmazsa herhalde Ümit i seneye büyük bir takımımızda izleyeceğiz;bu transfer onu gösteriyor...Ümit in başka bir takıma gideceğini sağır sultan bile duydu...23 yaşındaki milli takıma aday bir oyuncuyu ver,33 yaşındaki bir oyuncuyu al...Sivasspor nasıl bir iş yapıyor bunu sezon başlayınca göreceğiz..Umarım İ. Toraman kendine iyi bakmıştır;iyi bir İ. Toraman a kimsenin gıkı bile çıkmaz..İnşallah eski İ. Toraman ı hep birlikte alkışlarız..Tekrar sivasspora Hayırlı Uğurlu Olsun!
Hayrettin'in işini bitirdiklerinde Hayrettin kaç yaşında idi bu mantıkla bakınca hakikaten Ümit gibi genç ve geleceği olan bir oyuncuyu gözden çıkarıp faydası olacağına inanmadığım miadını doldurmuş bir futbolcunun alınmasını doğru bulmuyorum..
ZiDaNe58 03.08.2014, 16:14 Hoş geldin Toraman costayla iyi bir ikili olursunuz eminim
Ferhat06 03.08.2014, 16:26 Formda bir Toraman ve Da Costa ikilisi ile göbekte artık sıkıntı kalmaz.İyi bir kaleci de gelirse rahat kafaya oynarız.Güzel güneşli günler göreceğiz.
serkan_ozcan58 03.08.2014, 16:30 Kafamizda soru isaretleri de olsa alternatif bi kadro icin toraman iyi transfer yanliz taraftarin gonlunu almasi herek gecmisimiz pek iyi sayilmaz
HeLuieN58 03.08.2014, 17:01 Artık Toraman ın Gercek Sivaslılığını Gösterme Vakti Geldi :D
Takımımıza Hayırlı Olur İnş.
CanKaragoz 03.08.2014, 17:10 Hayrettin'in işini bitirdiklerinde Hayrettin kaç yaşında idi bu mantıkla bakınca hakikaten Ümit gibi genç ve geleceği olan bir oyuncuyu gözden çıkarıp faydası olacağına inanmadığım miadını doldurmuş bir futbolcunun alınmasını doğru bulmuyorum..
Yalçın ayhan'ı hemen kabullenmiştiniz onun yaşı 32 idi
İbrahim ondan daha iyi
Toraman gelirse sadece defansta degil duran toplarda kornerlerde çok etkili olur ligimizde gol ortalaması iyi defans oyuncularindan costanın geçen seneki katkisı da ortada zaten defansta hücumda ligin ortalamasının üstünde bi takım oluruz ancak kaleci ve ortasahada hala lig kalitesinin altındayız bana göre buraların cozumu baroni sezer gibi ne yapacağı belli olmayan oyuncular değil ne verecegi belli istikrarlı oyuncular olmalı yıldıza gerek yok yıldızımızı biz çıkaralım
heartless58 03.08.2014, 17:38 Ibrahim toraman JOKER bir oyuncudur.savunmanin her bölgesinde gorev yapabiliyor.besiktasta oynamadigi bolge kalmadi.ileri cikip golde buluyor.ibrahim toramana kaptanlik gorevi bile verilebilir. Sivasspora 5 kurus faydasi olmayan insanlar ibrahime destek olacagina kostek olmazlarsa en az 3 sene oynar sivassporda.hayirli olsun sonu mutlu bitsin insallah.
babapiton 03.08.2014, 18:19 Bir transferle 3 kuş ;
Stoper alternatif sorunumuz çözüldü,
Sağ Bek alternatif sorunumuz çözüldü,
Önlibero'da rekabet arttı.Hayırlı olsun.Önceki yaşanan tatsızlıkların unutulup, takımı için sonuna kadar savaştığını gören taraftarlarımızın yumuşayacağını düşünüyorum.
Kaleci transferiyle birlikte transfer sezonunu kapatacağız gibi duruyor ama yabancı bir ön orta saha transferi gelebilir diye bekliyorum.Çünkü 6 yabancımız var.
junior_69 03.08.2014, 18:43 eğer bu sivas düşmanı nı alırlarsa bunun oyanadığı hçbir maçı seyretmem :mad::mad::mad:
bahbaba58 03.08.2014, 18:51 Hayırlı olsun SİVASSPORUMUZA
Evet geçmişte ibrahim toramana çok kızdık bende çok kızdım bjk maçlarında kendinden açıkca söylüm nefret ediyordum oynadığı oyuna asla bir şey demiyorum sonuçta ekmek yiyor ama çok çirkefçe ve çok sert oynuyordu
Neyse olan oldu geçmişse sünger çekelim ama İbrahim toraman benim ve diğer taraftarların gönlünü bjk maçında bize karşı oynadığı gibi oynarsa ozaman gönlümü almış olur
Başarılı olacağına inanıyorum...
Hayirli olur insallah, umarim katki saglar..
SivaSTeaM58 03.08.2014, 18:56 Bırakın arkadaşlar geçmişte yaşananları adam ön libero da oynayabiliyor stoperde beşiktaşta son sezonunda ön libero olarak oynadı ve bence çok başarılıydı Ümit'in yaptığı deneyimsizlikten kaynaklanan hataları yapmayacağına eminim eğer ki şampiyonluğu hedef olarak belirlemişsek böyle soğukkanlı bir transfere ihtiyacımız vardı.
Insallah bu hafta kampa gelirde, cumartesi oynanacak macta goruruz.
35gürün58 03.08.2014, 19:08 Yalçın ayhan'ı hemen kabullenmiştiniz onun yaşı 32 idi
İbrahim ondan daha iyi
Yalçın Ayhan' ı benim kabullendiğime dair bir yazımı gösterirseniz bir daha burada yazı yazmam kardeşim , araştırmadan yazmak insanları yanlışa sürükler Sevgilerimle..
ademin yerine bile oynar ön liberoya çekersin kadiride önünde oynatırsın
ademin yerine bile oynar ön liberoya çekersin kadiride önünde oynatırsın
Oynamasına oynarad kardeşim, bu adam geçen sezon futbol oynamadı, bu adam mimli, yarın iç saha mağlubiyeti yaşamamız durumunda başına neler gelecek biliyormusunuz. Taraftar hiç bir şeyi unutmaz, taraftar eski defterleri açar, taraftar onu protesto eder vesaire...
Bir kere Toraman hadi geldi diyelim. Form tutması adapde olması ne kadar zaman sürer biliyormusunuz. Oda muamma.
İnşallah faydalı olur, daima başarılı olur. Nihayetinde bu takımın adı Sivasspor kendiside Sivaslı... Ama birde yaşanmışlıklar var. İnşallah başarıları ile unutturur.
B.DUMANLI 03.08.2014, 21:23 I.Toraman hakemlerle olan iliskilerinde dikkatli olmasi gererekir.Besiktas´daki toleranzi Sivasspor´da hakemlerden göremiyecektir.Hakemlere el kol hareketleri veya hakemin üzerine yürümek ona pahaliya mal olabilir.
Besiktas´daki I.Toraman devri sona ermistir onun icin.Artik sehrinin takiminin cikarlari dogrultusunda daha sakin olmasi gerekmektedir.Sayet kadro disi kalmak istemiyorsa.
Ferhat06 03.08.2014, 21:27 Taraftarın İbrahime mesafeli olduğu doğru evet ama hep ne deriz,futbolda dün yoktur.İbrahim iki maç çıksa çok iyi top oynasa herşey unutulur.Bir de şunu gözönünde bulunduralım;ne futbolcunun ne de Sivassporumuzun kaybedeceği birşey var.İbrahime şimdiye kadar bildiğimiz kadarıyla talip yok.81 doğumlu Sivasda yetişmiş bir topçu kariyerinin sonunda memleketine vefasını göstersin.
çevik birr 03.08.2014, 21:47 çok yerinde olur
PETKOVİC 03.08.2014, 21:48 çok sevdiğim bir abim kardeşini ve abisini de yakından tanıyorum zaten gelirse bizzat karşılamaya giderim. her ne kadar taraftarlarımızla arası olmasa da!!
ihtiyar yiğido 03.08.2014, 22:42 Ibrahim Toraman, Sivas'ı ve Sivasspor'u, bir baba ocağı, kendi evi,kendi takım, kendi yuvası olarak görüyor, baba ocağı şehrimin markası, Sivasspor'a, futbolculuğumun son döneminde bır katkım olsun diyorsa vede BJK'nin şampıyonluğundan çok Sivasspor'un şampıyonluğunu istiyorsa, buyursun gelsin başımızın üstünde yeri var bağrımıza basarız çünkü hatasız kul olmaz.
Yok, boş kalacağıma hiç değilse Sivasspor'da onayımda, cebim dolsun diyorsa hiç gelip Sivasspor'un da disiplinini bozmasın, biz onsun nasıl başarılı olduysak bundan sonrada oluruz.
Sivasli010 03.08.2014, 22:57 Agabeylerim bana kizmayin ama bu transfer sivasspor taraftarlarini bir birine dusurucek, bazilari isliklicak, bazilari desteklicek , boyle kavga cikar onun icin bu transfere sicak bakmiyiorum, cedric gelsin daha iyi hem o daha genc ve gecen sen futbol oynamis biri.
umitfidan 03.08.2014, 23:08 Yerli stoper sayısı belli arkadaşlar bir de buna orta saha oynayabildiğini de varsayarsak daha iyisini bulamayız. Yorum yaparken buna dikkat ederek yaparsak her şeyin daha iyi olacağını düşünüyorum
58MySouL 03.08.2014, 23:45 Yapılan en iyi transfer olur.
ozledımeskıyı 03.08.2014, 23:52 Elyasa Sivas'ta haberi geldi aklıma birden neden bilemedim şimdi.
MOS-BY-58 04.08.2014, 01:22 Üzüldügüm bir transfer haberi acikcasi...
Basarili olursa sadece kerhen Sivasspor adina sevinirim ammaaa...pek de icime sindiremem.
Her zaman Sivasspor'un düzgünlügüyle övünen biri olarak, alinan futbolcularin kariyer ve yeteneklerinden ziyade dogal olarak adamligina önem vermisimdir. Yani kafa kagidinda Sivas yazmaktansa ADAM olan futbolculari tercih ederim (örnegin bir anda aklima Murat Erdogan geldi).
"Sivasli ayilar Istanbul'da ne arar!" diye bagirilan, Sivassporumuza küfürün ardi ardasi kesilmeyen Inönü'deki Besiktas maci geldi aklima. Bir yanda formasinda 58 yazdigi halde (ki aslinda formada kac numara yazdigi zerre umurumda degil!) Besiktas tribünlerine yaranmak adina birak tribünlere müdahele etmeyi, basta kaptanimiz Mehmet Yildiz olmak üzere futbolcularimiza karsi cirkeflesen bir futbolcu geldi aklima. Diger tarafta adamliginin geregi olarak ayni macta tac cizgisine kadar gelip Mehmet Yildiz'in omuzuna elini atip koskoca (!) Besiktas tribünlerine ayip oluyor yapmayin babindan susun isareti yapan (yapabilen!) Rüstü Recber geldi aklima.
Kinci degilim ama maruz kaldigim terbiyesizlikleri unutmayacak kadar hafizam iyidir. Kimseyi kücük görmem ama kendimin de asagilanmasina müsade etmeyecek kadar gururluyumdur. Hatasiz kul olmayacagini bilecek ve kabullenecek olgunluktayim ama is isten gectikten sonra belki de usülen göz boyamak icin (yani o zamanki gibi tribünlere oynamak icin!) dilenecek özür veya taraftari memnun edecek ama samimi olmayan laflari sezebilecek kadar uyanigimdir.
Bu haber dogruyasa, kimse kusura bakmasin ama yapilan cirkeflikleri unutmami kimse beklemesin. Yani bu transferle sag beke, ön liberoya, stopere alternatefim olacak diye sevinemem. Varsin kadro dar olsun, varsin Ümit Kurt'a her mac kizmaya devam edeyim ama adam gibi bir takimim olsun. SIMDIYE KADAR OLDUGU GIBI...
MOS-BY-58 04.08.2014, 01:30 Tabi bir de bu adamin sert ve dengesiz futbol yapisi da ayri bir sikinti olacaktir diye düsünüyorum. Cok kart görebilir. Hele bircok arkadasin cekindigi gibi burasini Besiktas'la karistirip eskisi gibi hakemlere ve rakibe karsi kontrolsüz agresiflik icinde olursa.
ihtiyar yiğido 04.08.2014, 01:41 Üzüldügüm bir transfer haberi acikcasi...
Basarili olursa sadece kerhen Sivasspor adina sevinirim ammaaa...pek de icime sindiremem.
Her zaman Sivasspor'un düzgünlügüyle övünen biri olarak, alinan futbolcularin kariyer ve yeteneklerinden ziyade dogal olarak adamligina önem vermisimdir. Yani kafa kagidinda Sivas yazmaktansa ADAM olan futbolculari tercih ederim (örnegin bir anda aklima Murat Erdogan geldi).
"Sivasli ayilar Istanbul'da ne arar!" diye bagirilan, Sivassporumuza küfürün ardi ardasi kesilmeyen Inönü'deki Besiktas maci geldi aklima. Bir yanda formasinda 58 yazdigi halde (ki aslinda formada kac numara yazdigi zerre umurumda degil!) Besiktas tribünlerine yaranmak adina birak tribünlere müdahele etmeyi, basta kaptanimiz Mehmet Yildiz olmak üzere futbolcularimiza karsi cirkeflesen bir futbolcu geldi aklima. Diger tarafta adamliginin geregi olarak ayni macta tac cizgisine kadar gelip Mehmet Yildiz'in omuzuna elini atip koskoca (!) Besiktas tribünlerine ayip oluyor yapmayin babindan susun isareti yapan (yapabilen!) Rüstü Recber geldi aklima.
Kinci degilim ama maruz kaldigim terbiyesizlikleri unutmayacak kadar hafizam iyidir. Kimseyi kücük görmem ama kendimin de asagilanmasina müsade etmeyecek kadar gururluyumdur. Hatasiz kul olmayacagini bilecek ve kabullenecek olgunluktayim ama is isten gectikten sonra belki de usülen göz boyamak icin (yani o zamanki gibi tribünlere oynamak icin!) dilenecek özür veya taraftari memnun edecek ama samimi olmayan laflari sezebilecek kadar uyanigimdir.
Bu haber dogruyasa, kimse kusura bakmasin ama yapilan cirkeflikleri unutmami kimse beklemesin. Yani bu transferle sag beke, ön liberoya, stopere alternatefim olacak diye sevinemem. Varsin kadro dar olsun, varsin Ümit Kurt'a her mac kizmaya devam edeyim ama adam gibi bir takimim olsun. SIMDIYE KADAR OLDUGU GIBI...
Sevgili Yiğido kardeşim, Ibrahim Toramanın Transferi ile ilgili gerçekten çok güzel bir yorum yazmışşın, eline ve yüreğine sağlık, yinede burayı bir baba ocağı olarak görüp geldi ise ne ala, biz yine bağrımıza basalım, hata biz insanlar için diyor ve saygılar sunuyorum.
Biz taraftarları nasıl sinirlendirdiyse , bize karşı daha da hırs yapıp nasıl oynadıysa , bizi üzdüğü için , bizden biri olduğu için biz ona ne kadar kızdıysak ...
Yani diyeceğim şu ki ; bütün bunları yaşatan bize kendisidir.
Bütün bunları bizim hafızamızdan sildirecek olan da yine kendisidir.
Aynı hırsı bizim takımımızda da yapıp Sivaslılık örneğini gösterip taraftarımızla da arayı kurarsa bence yapılacak en iyi transferlerden bir tanesi olacak.
Hayırlı olsun ama ben ibrahimin canla basla mücadele edeceğine inanmıyorum disiplin sorunu var carlosla anlasamaz takımın ritmini bozmasın yeter 90 da ıbrahim akın gol atip beşiktaş öne geçtiğinde toramanin takımda en çok sevinen deliler gibi sahada koşan görüntüsünü unutamıyorum...
buraks58 04.08.2014, 09:16 bu transfer kesinleşirse on numara olur. ibrahim toraman büyük takım oyuncusudur. da costa ile birlikte geçilmez kale olur.
birde baroni transferini bunun üstüne eklersek,ligin en iyi anadolu takımı oluruz. oluruz.
34MUAMMER58 04.08.2014, 09:21 YAZMIYIM dedim ancak haksızlığa kayıtsız kalmamak adına yazmak icab etti,öncelikle ibrahim toramanla olumsuz görüş bildiren arkadaşların şunu bilmesini isterim,ibrahim toraman sivasa yada sivaslılara ne kötülük yaptı?ee efendim 58 giymemişde,bjk maçında hırslı oynamışda,bjk maçında sivaslıya küfür edilmişte,bırakın buişleri,fb maçlarındada,gs maçlarındada,ts maçlarındada,diğer anadolu deplasmanlarındada küfür yemiyormuyuz,şimdi fb den futbolcu almayın ozaman ,baronide sivasa hırslı oynuyor, belkide en iyi futbolunu oynuyor ,şimdi onu almaya kalkıyoruz,ziyayıyı yumrukluyan alex sivasa gelse ALLAH ın tek kulu yok gelmesin demez,aynı muameleyi rıza hocayada yaptınız takımı ligde bıraktı diye,takımın bugünkü iskeletini kurdu diye yapmadığınız pislik kalmadı,bu adamların suçu sivaslı olmakmı ?yada bjk yle anılmakmı?sivasspor meteliğe kurşun atarken antepe giden paf takımın deplesman masraflarını ibrahim toraman karşıladı hangimiz cebimizden 1 tl verdik ?,bu bile ne kadar adam gibi adam olduğunu gösterir,efendim disiplinsizmiş,ben ibrahim toramanın hiçbir hocayla tersleştiğini ,tartıştığını görmedim,kaldıki r.carlos gibi biriyle böyle işlere kalkacağınıda hiç sanmıyorum,takımda huzursuzluk çıkarırmış?bu güne kadar takım arkadaşlarıyla [ibrahim akın,sezer haricinde]kavga ettiğinide görmedim,onlardada ibrahim toraman haklıydı,futbolcu kavga etmez diye kuralmı var? ,haklı kavgayı herkes verir,bakıyorumda sivasın milleti bayaa bi şereflenmiş:mad: ,bu şehre yıllarca sosyal ,siyasal ,ekonomik ,sportif manada ihanet etmiş milyonlarca yaratık var saymıyım şimdi bunları yoksa sivasda adam kalmadığı piyasaya çıkar ,bu duruşunuzu keşke onlarada sergileseniz,ben ibrahim toramanın bjk de çok başarılı maçlar çıkarttığını,bjkllilerin birkısmı beğenmese bile,yıllarca milli takıma haksız şekilde alınmadığına inanıyorum,yerli statüsünde alabileceğimiz ,yerlinin yerlisi oyuncuyu bu kadar yermenin anlamı yok ,ibrahim toram babamın oğlu değil , tanımam etmem ,önemli olan sivassporun menfaatleridir,geriside teferruattır gelirse başımızın üstünde yeri vardır
MOS-BY-58 04.08.2014, 13:13 Güzel kardesim, I.Toraman'i ben de tanimam. Bugün X takimda profesyonel futbolcu olsam ve rakibim de Sivasspor olsa oynadigim takim icin tüm mücadelemi ortaya koyarim. Zaten bunu yapmayanin adamligindan süphe edilir. Icap eder belki -tabiyatim olmasa da- rakibe sert faul yapabilirim veya kavga da edebilirim.
58 giymek isterim ama sevdigim baska numaralari da giyebilirim. Hatta kirilir hemsehrilerime kirilabilir ve onlara tepki olarak 58 numarayi da cikarabilirim. Buraya kadar hersey normal. Memleket sevgisi ve memlekete baglilik plaka numarasiyla ölcülecek kadar da basit de degildir.
Ben ve gördügüm kadariyla cogunluk I.Tormaman'in Sivasspor'a karsi hirsli veya sert oynamasina birsey demiyor (en azindan ben :) ). Zaten adam baska türlü oynayamiyor ki, oyun tarzi o.
Lakin cirkeflikle, yalakalikla yukarida bahsedilen özellikler arasinda "bence" cok bariz farkliliklar var. Ben kendisini salt Sivasli diye severdim ama kisiligini gözlemledikce, hele de Sivasspor maclarindaki tavirlarini görünce hemsehrim olmasindan dolayi bulunan "olumlu" ön yargilarim olumsuzlasti.
I.Torman'in hic bir hocayla ya da pek sürtüsmedigini düsünüyorsun. Olabilir. Ben sahsen oyun tarzini begenmesem de, Allah icin kendisinin gercekten cok iyi ve formda oldugu dönemler oldu. Ama dikkatini cektiyse, 2007-2008'lerden sonra, o kadar hoca degismesine ragmen hicbiri kendisini "artik" milli takima almadi. Yabanci hocalar da dahil. Cok elestirildikleri halde hicbiri almadi. Sence sebebi sadece basit bir haksizlik mi?
Tabi bizler takimlar icinde neler oldugunu, nelerin örtbas edildigini bilemeyiz. Yalniz bir takim kaptaninin ta Almanya'dan kamptan kovulacak sekilde olaylara karismasini da iyi degerlendirmek gerekir bence. Kaldi ki girdigi kavga ve tartismalarda da hakli bir tarafini ben göremedim.
Parayla adamlik ölcülmesini de anlayamadim. I.Toraman Sivasspor PAF takimina yardim etti diye kimse gebe olmak zorunda degil. Kimse de cikip ya bu adam Sivas'a Sivasspor'a da yeterince yardim yapmiyor diye adamligini yargilamiyor ki? Yardim yapmissa Allah razi olsun deriz ama bunun adamlik ölcüsü olmasi da biraz tuhaf. Yoksa yetim hakki yiyip (tabi ki bu kismin I.Tormanla alakasi yok, sadece fikrimi beyan etmem acisindan) her sadaka vereni bastaci etmek icap eder.
Önemli olan sivassporun menfaatleridir diyorsun ki cok dogru. Yalniz gerisi teferruattir deyip bazi gercekleri görmezden gelmek pek dogru degil. Zira, hayatin anlami teferruatlarda gizlidir.
Uzun lafin kisasi: ben kendi degerlendirmelerime göre -adamlik kriterlerini de katarak- bu arkadasin Sivasspor'un menfaatine olmayacagini düsündügümden alinmasini istemem. Nacizane fikrimdir.
YAZMIYIM dedim ancak haksızlığa kayıtsız kalmamak adına yazmak icab etti,öncelikle ibrahim toramanla olumsuz görüş bildiren arkadaşların şunu bilmesini isterim,ibrahim toraman sivasa yada sivaslılara ne kötülük yaptı?ee efendim 58 giymemişde,bjk maçında hırslı oynamışda,bjk maçında sivaslıya küfür edilmişte,bırakın buişleri,fb maçlarındada,gs maçlarındada,ts maçlarındada,diğer anadolu deplasmanlarındada küfür yemiyormuyuz,şimdi fb den futbolcu almayın ozaman ,baronide sivasa hırslı oynuyor, belkide en iyi futbolunu oynuyor ,şimdi onu almaya kalkıyoruz,ziyayıyı yumrukluyan alex sivasa gelse ALLAH ın tek kulu yok gelmesin demez,aynı muameleyi rıza hocayada yaptınız takımı ligde bıraktı diye,takımın bugünkü iskeletini kurdu diye yapmadığınız pislik kalmadı,bu adamların suçu sivaslı olmakmı ?yada bjk yle anılmakmı?sivasspor meteliğe kurşun atarken antepe giden paf takımın deplesman masraflarını ibrahim toraman karşıladı hangimiz cebimizden 1 tl verdik ?,bu bile ne kadar adam gibi adam olduğunu gösterir,efendim disiplinsizmiş,ben ibrahim toramanın hiçbir hocayla tersleştiğini ,tartıştığını görmedim,kaldıki r.carlos gibi biriyle böyle işlere kalkacağınıda hiç sanmıyorum,takımda huzursuzluk çıkarırmış?bu güne kadar takım arkadaşlarıyla [ibrahim akın,sezer haricinde]kavga ettiğinide görmedim,onlardada ibrahim toraman haklıydı,futbolcu kavga etmez diye kuralmı var? ,haklı kavgayı herkes verir,bakıyorumda sivasın milleti bayaa bi şereflenmiş:mad: ,bu şehre yıllarca sosyal ,siyasal ,ekonomik ,sportif manada ihanet etmiş milyonlarca yaratık var saymıyım şimdi bunları yoksa sivasda adam kalmadığı piyasaya çıkar ,bu duruşunuzu keşke onlarada sergileseniz,ben ibrahim toramanın bjk de çok başarılı maçlar çıkarttığını,bjkllilerin birkısmı beğenmese bile,yıllarca milli takıma haksız şekilde alınmadığına inanıyorum,yerli statüsünde alabileceğimiz ,yerlinin yerlisi oyuncuyu bu kadar yermenin anlamı yok ,ibrahim toram babamın oğlu değil , tanımam etmem ,önemli olan sivassporun menfaatleridir,geriside teferruattır gelirse başımızın üstünde yeri vardır
sivaslıadem 04.08.2014, 14:14 geçmişteki yaşadığımız tatsızlıklara göre değerlendirmek istemiyorum bu transferi
Yorumların hepsini okuduktan sonra tek diyeceğim bir şey kaldı
Ibrahim kadro dışı kaldığı için geçen yıl oynamadı
O eksikliği ilk haftalarda hissedilecek belki ilk yari boyunca
Utakayı hatırlayın gaziantep maçına kadar pek ortalıkta gözükmedi
Sakatlıklarla boğuştu
Yani anlayacağınız 25 hafta kadar bi verim alamadık
Ibrahim için de aynı şey olmasından çekiniyorum
Onun için ilk 11de ümitin oynamaya devam etmesi ama ibrahimin de her maçta sonradan oyuna alınması taraftarıyım
BöYlece daha kolay toparlayacak ve sakatlık problemi de yaşamayacaktır
Oyuncu değiştirmekte zorlanan carlos için de banko oyuna alacağı bir adam olur böylece
Ve form tutması da kolaylaşır
etlidöktürek 04.08.2014, 14:28 O gün istda bütün tribunler koro halinde bagirmisti hiç unutmuyorum, sivasli ... Istda ne arar! diye ,resmen alay konusu olmustuk bunu ben istda bizzat yasadimve bunun ustune ibrahim in sivasspora karsi agresif tavirlari her maç tekrar etti, ben seni SEVMIYORUM be ibrahim, istersen şampiyon yap bizi ...yonetim ve teknik heyet begenmis almis elbette bir bildukleri vardir
Faydasi ve zarari olur olmaz hic umurumda degil..her sevgilinin bir kusuru vardir ya o da sensin ibrahim..ben seni sivassporuma yakistiramiyorum (BEN)
mustafa_kavak58 04.08.2014, 14:43 Ibrahim Toramada son durum ney?
Kampa katilacak mi ?
yoksa toraman haberi yalanmi ?
cetinsamet58 04.08.2014, 16:31 İnsallah gelir Toraman sivasspor icin cok faydali olacak
Kadro genişliği açısından iyi bir transfer olur, geçen sezon Da Costa'nın 6 maçlık cezasında defans çökmüştü. Böyle bir durumda en azından iyi bir sigorta olur bizim için. Hayırlı uğurlu olsun...
asabibaba 04.08.2014, 19:05 Kursad dedi ise İbrahim TORAMAN vatana millete hayırlı uğurlu olsun.Bundan sonra tartışmanın anlamı yok sahip çıkmalıyız.Artık o bir SİVASSPORLU...Konu kapanmış olması gerekir.(tartışma anlamında )
Ferhat06 04.08.2014, 19:07 Toraman geçen seneden gelmeliydi 1 yılı heba etti.Çok güzel şeyler oluyor!Yönetim bizi duy hepinizi çok seviyoruz.
Ferhat06 04.08.2014, 20:34 NTV Sporda haberi bulamadım.Kürşad diyorsa tamamdır.
sebasteia 04.08.2014, 20:37 toraman sivas'a bağlı bir insandır. daha önceki yıllarda futboldan kazandığını sivas'a yatırdığını duymuştuk. sivaslılık kimsenin tekelinde değil. toraman'ın sivas sevgisini ölçmek ve yargılamak da kimsenin haddine değil. hoş geldi, safalar getirdi.
kurtay58 04.08.2014, 22:10 ibrahim toraman hırslı bir futbolcu rakip kim olursa olsun giydiği takımın formasını teri bitene kadar ıslatır, bu nedenle bize karşı oynadığı maçlarda ki hırsı biz Sivasspor'luların hoşuna gitmedi. Bizim formamızı giyerken (İnşAllah) muhtemelen de Beşiktaş taraftarının hoşuna gitmeyecektir. Toraman'ın Sivas'lılığına gelince 2009-2010 sezonunda Beşiktaş'ın hiçbir iddiası yokken Diyarbakır'ı malum zor şartlar altında deplasmanda 3-1 yendikleri maça bir bakın, Toraman o maçı tek başına aldı, Diyarbakır'ı bir alt lige gönderdi, bizim de süper ligde tutunmamıza büyük katkısı oldu. Ben hayatım boyunca o maçı unutmam, unutmayacağım.
sawyer5892 04.08.2014, 23:15 eski mevzulari kapatin oynayacagi oyuna bakin yalcin adini duyunca gobek atanlar bu adami elestirmesin bence umiti kesip ilk 11 oynayacaktir
ihtiyar yiğido 04.08.2014, 23:24 ibrahim toraman hırslı bir futbolcu rakip kim olursa olsun giydiği takımın formasını teri bitene kadar ıslatır, bu nedenle bize karşı oynadığı maçlarda ki hırsı biz Sivasspor'luların hoşuna gitmedi. Bizim formamızı giyerken (İnşAllah) muhtemelen de Beşiktaş taraftarının hoşuna gitmeyecektir. Toraman'ın Sivas'lılığına gelince 2009-2010 sezonunda Beşiktaş'ın hiçbir iddiası yokken Diyarbakır'ı malum zor şartlar altında deplasmanda 3-1 yendikleri maça bir bakın, Toraman o maçı tek başına aldı, Diyarbakır'ı bir alt lige gönderdi, bizim de süper ligde tutunmamıza büyük katkısı oldu. Ben hayatım boyunca o maçı unutmam, unutmayacağım.
Sevgili Yiğido, 2009-2010 sezonu liğin 32. Haftasında Diyarbakır, Bjk maçında, sanki Ibrahim Toraman Sivasspor için oynamış havası veriyorsun ve Bjk hiç bir iddiası yokken Ibrahim Toramanın gayreti ile Dıyarbakırsporu 3-1 yendi diyorsun, halbuki Bjk, GS ile lig 3. Lüğü mücadelesi veriyordu ve Ibrahim Toraman, Sivasspor için değil, Bjk nın 3. Olması için ter döküyordu.
O sezon Sivasspor'un puanı 34, Diyarbakırspor'un puanı 27, yani arada 7 puan fark var, Kısaca biz Bjk ın galibiyeti ve Ibrahim Toraman'ın çabaları ile kümede kalmadık, bir çok ayak oyunlarına rağmen kendi çabalarımız ve futbolcularımızın alın teri, teknik heyetin çabası, takımına iyi günde ve kötü günde sahip çıkan bu vefakar taraftarın duası ile kümede kaldık.
Tabiki bir hemşehrimiz olarak, Ibrahim Toramanın memleketinin takımı Sivasspor'un kümede kalması için ter dökmesini canı gönülden isterdim vede onur duyardım, keşke dediğin gibi olsa.
CanKaragoz 04.08.2014, 23:31 Toraman Sivas'ta
Yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmeye devam eden Sivasspor, Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan ve teknik direktör Slaven Bilic tarafından affedilmeyen İbrahim Toraman ile kesin olarak anlaşmaya vardı.
İbrahim Toraman ile anlaşmaya varan ve ardından da Beşiktaş ile masaya oturan Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, uzun uğraşlar sonucunda tecrübeli futbolcuyu Sivasspor kadrosuna kiralık olarak katmayı başardı.
Kaynak ; sporx
34MUAMMER58 05.08.2014, 01:21 Güzel kardesim, I.Toraman'i ben de tanimam. Bugün X takimda profesyonel futbolcu olsam ve rakibim de Sivasspor olsa oynadigim takim icin tüm mücadelemi ortaya koyarim. Zaten bunu yapmayanin adamligindan süphe edilir. Icap eder belki -tabiyatim olmasa da- rakibe sert faul yapabilirim veya kavga da edebilirim.
58 giymek isterim ama sevdigim baska numaralari da giyebilirim. Hatta kirilir hemsehrilerime kirilabilir ve onlara tepki olarak 58 numarayi da cikarabilirim. Buraya kadar hersey normal. Memleket sevgisi ve memlekete baglilik plaka numarasiyla ölcülecek kadar da basit de degildir.
Ben ve gördügüm kadariyla cogunluk I.Tormaman'in Sivasspor'a karsi hirsli veya sert oynamasina birsey demiyor (en azindan ben :) ). Zaten adam baska türlü oynayamiyor ki, oyun tarzi o.
Lakin cirkeflikle, yalakalikla yukarida bahsedilen özellikler arasinda "bence" cok bariz farkliliklar var. Ben kendisini salt Sivasli diye severdim ama kisiligini gözlemledikce, hele de Sivasspor maclarindaki tavirlarini görünce hemsehrim olmasindan dolayi bulunan "olumlu" ön yargilarim olumsuzlasti.
I.Torman'in hic bir hocayla ya da pek sürtüsmedigini düsünüyorsun. Olabilir. Ben sahsen oyun tarzini begenmesem de, Allah icin kendisinin gercekten cok iyi ve formda oldugu dönemler oldu. Ama dikkatini cektiyse, 2007-2008'lerden sonra, o kadar hoca degismesine ragmen hicbiri kendisini "artik" milli takima almadi. Yabanci hocalar da dahil. Cok elestirildikleri halde hicbiri almadi. Sence sebebi sadece basit bir haksizlik mi?
Tabi bizler takimlar icinde neler oldugunu, nelerin örtbas edildigini bilemeyiz. Yalniz bir takim kaptaninin ta Almanya'dan kamptan kovulacak sekilde olaylara karismasini da iyi degerlendirmek gerekir bence. Kaldi ki girdigi kavga ve tartismalarda da hakli bir tarafini ben göremedim.
Parayla adamlik ölcülmesini de anlayamadim. I.Toraman Sivasspor PAF takimina yardim etti diye kimse gebe olmak zorunda degil. Kimse de cikip ya bu adam Sivas'a Sivasspor'a da yeterince yardim yapmiyor diye adamligini yargilamiyor ki? Yardim yapmissa Allah razi olsun deriz ama bunun adamlik ölcüsü olmasi da biraz tuhaf. Yoksa yetim hakki yiyip (tabi ki bu kismin I.Tormanla alakasi yok, sadece fikrimi beyan etmem acisindan) her sadaka vereni bastaci etmek icap eder.
Önemli olan sivassporun menfaatleridir diyorsun ki cok dogru. Yalniz gerisi teferruattir deyip bazi gercekleri görmezden gelmek pek dogru degil. Zira, hayatin anlami teferruatlarda gizlidir.
Uzun lafin kisasi: ben kendi degerlendirmelerime göre -adamlik kriterlerini de katarak- bu arkadasin Sivasspor'un menfaatine olmayacagini düsündügümden alinmasini istemem. Nacizane fikrimdir.
ibrahim toramanın milli takıma alınmamasının tek sebebi evet haksızlık yapılmasıdır,eğer bir oyuncu oynadığı ligde parmakla gösteriliyorsa ,takımınında en büyük savaşçısı ve oyuncusuysa , onu milli takıma almıyan hocanındır suç,almadılarda noldu,bu milli takıma hasan aliyi ,selçuğu aldılarda noldu,gelen türk milli takımına gol yağdırdı ,giden yağdırdı,üstelik son 7 8 yıldır milli takım nal topluyor,dünyada yeri bilinmeyen ülkeler avrupa kupalarına ,dünya kupasına katılıyor,tarihte dünya 3.olmuş türkiye piyasada yok:mad:,kavga olayına gelince ibrahim akınla kavgasında haklı olduğunu ben değil, kulüp başkanı da söylemişti,neticede bjk takımında böyle olaylar hoş karşılanmazdı öyle oldu,ibrahim akın haksız olduğu için yollandı, toraman kaldı,sezer le kavgasındada toramanın haklı olduğunu bendeğil, yine başkanı söylüyor,hocası takımdaki otoritesini futbolcularına kaBUL ettirmek adına takımda görmek istemiyor,yönetime kalsa oynatılmasından yana ,eğeer i.toraman sivasa geliyorsa ,biliçin kararı yüzündendir,bisoru sordum cvp veren olmadı ,ziyayı yumrukluyan alex deseki futbolu bırakmadan son 1 sezon türkiyede sivassporda oynamak istiyorum ,kaçkişi yok kardeşim alex bu takımdan içeri girmesin diyecek ?maç içinde olan maç içinde kalır böyle ona buna kin tutarak nefret besleyerek bişey olmaz,bi kardeşim ne güzel yazmış,küme düşme korkusu yaşadığımız sezon diyarbakırsporu adeta tek başına yendi,o maçı kaybetseler fark 4 olacaktı ki ozamanda ne yapıp edip sivassporu yollardılar ptt ligine ,sivasspor taraftarını anlamakta zorluk çekiyorum,tarihte sivassporda başarılı olmuş yada kıyağı olmuş ,sivassporun başarısında emeği olan hocalar ve futbolcular ençok bu taraftar tarafından eleştiriliyor,agbetu diyorum ,yaw oda kim diyolar,kardeşim 13 puanda emeği olan adam ,senin takımının ligde kalmasını sağlıyan adam biraz saygı lütven :mad:,yana yana stoper arıyoruz,önlibero arıyoruz,sağbek aRIYORUZ 3 işi de yapacak usta oyuncuyu ,hemide yerlinin yerlisi oyuncuyu yönetim takıma kazandırıyor ,dahada ikrama geçmiyor,kim gelsin,xavi mi ?herkesin düşüncesine saygım varda birazda gerçeklere dayalı olmalı bu düşünceler, öyle laf olsun diye değil
Sivassporaşığı¶ 05.08.2014, 07:38 Bence gerçekten yararlı olacak bi transfer bi kere mevki sıkıntısı yok,geçmişi de kafamiza takmiyalim destek olalim bence.
B.Demirci 05.08.2014, 08:00 İki yıldır futboldan uzak kalması nedeniyle takıma faydalı olamayacağını düşünen "Biliç" Toroman'ın bir yıl başka bir takıma kiralanmasına onay vermiş. Kardeşimiz Toraman bu ahval ve şerait içerisinde Sivasspor formasını tercih etmiş. Başka bir takıma gitmemiş sağolsun bize gelmiş. Minnettarız. Bu Mecburi rotasyon neticesinde kiralık sözleşmesi bitince yani Seneye tekrar siyah beyazlı formasına kavuşacak. Orada da futbolu bırakacak.. Demedi demeyin..
ibrahim toraman ile mecnun başkan masaya oturup konuşup anlaşmışlar. İş imzaya kalmış. kaynak: @mustafaates58 twitter
agumus_58 05.08.2014, 09:28 profesyonel futbol hayatına duygusal yaklaşanlara anlam veremiyorum. geçmiş de neler olmuş açıkçası bir bilgim yok ama toraman kesinlikle faydalı bir transferdir. ön liberoda da rahatlıkla oynayabilecek bir futbolcudur ki bizim o mevkide sıkıntılarımız oluyor kimi zaman. bence duygusallığı bir kenara bırakıp bu transfer için başkanımızı ve yönetimimizi tebrik etmemiz gerekir.
poyrazer5858 05.08.2014, 09:46 hayırlı uğurlu olsun. toramanın sivassporda oynayacak olmasına sevindim. bu sene geçen seneye nazaran daha güçlü bir kadromuz var. ibrahinm toraman da inanıyorum ki sivasspor a en fazla katkı sağlayacak futbolcuların başında gelecektir.
pacino58 05.08.2014, 10:29 herkes bişeyler yazıyor yok toraman şunu yaptı sunu ettii adama o kadar küfür ettiler stadda adam ne yapsın sivaslı diye parasını aldıgı ekmeğini yediği beşıktasa ihanet mi etsin oynamasın mı ... çok cahiliz daha taraftar olamadık baska takımın taraftarları nasıl adamlar futbolcularına nasıl sahip cıkıyor bizde en ufak seyde küfür bakın doğa diye bir futbolcu vardı sırf taraftar yüzünden gitti gitmese belkide son maclarda bi işe yarardı ... İbrahim toraman beşiktasın kaptanı ve sivas lı bize düşen en iyi şekilde karsılayıp adamı destek olmaktır insallah gelir de defansı toparlar sırf defans değil sağ bek ortasaha heryerde oynar ama bikaç kendini bilmez daha sahaya cıkmadan küfür edip adamı sivastan soğutmazlar sa ...
BizeHerYerSivas 05.08.2014, 11:00 bencede dogaya cok acimasiz davrandik yani su anda isimize cok yarayabilirdi genclerbirligi bizden tabiri caizze elimizden aldi ve genclerbirligindeki performansi bence super lig icin ideal
Sivasin adami harbi cok cahil. Toraman profesyonel bir futbolcu ekmege ihanet edilmez oda bjk de gorevini yapti . Biz toramandan kendi kalesine gol atmasini bekledik.
bahbaba58 05.08.2014, 11:24 Sivasin adami harbi cok cahil. Toraman profesyonel bir futbolcu ekmege ihanet edilmez oda bjk de gorevini yapti . Biz toramandan kendi kalesine gol atmasini bekledik.
Bu yorumdan anladığım heralde sen SİVASSPORU yeni yeni takip ediyorsun kardeş
Kimse İbrahim toramana bize karşı iyi oynadığı için yargılamıyor aksine taktir ediyoruz yediği ekmeğe ihanet etmediği için
SİVASSPOR maçlarında kaptınımız Mehmet Yıldıza Balili gibi oyuncularımıza sakatlamaya yönelik sert hareketleri ve yaptığı onca çirkeflik aklıma geldi
Buradaki maçta yuhlandığı zaman seyircimize el kol hareketleri aklıma geliyor
Keşke ibrahim bize her maçta gol atsaydıda o hareketleri yapmasaydı
Bize Mehmet yıldızda Eskişehirspor maçında gol attı çıktığı zaman ayakta alkışlandı yani cahil demeden önce iyi araştıracaksın ki cahil duruma düşmeyeceksin
58 numaralı kutsal formayı çıkartıp 20 numarayı giyinmesine bizim tepkimiz
BLİCA MEHMET YILDIZ gibi oyuncularımız SİVASLI olmadığı halde O numarayı giyiniyor
Ama inşallah SİVASSPORUMUZDA başarılı olur sonuçta takımımız menfaatleri düşünmeliyiz...
cemahmety 05.08.2014, 12:05 Arkadaşlar her ne olursa olsun bu saatten sonra Toraman takımımızın bir oyuncusu ve bize onu desteklemek düşüyor. Toraman uzun süredir forma giymiyor ama umarım kendini hazır tutmuştur. Hazır bir Toraman çok işe yarar. Ön libero oynayabilirken Cicinhoya ve stoper hattına alternatif olabileceğinden çok iyi bir transfer oldu. Tek kritik nokta hazır ve yüksek performansta olması
MOS-BY-58 05.08.2014, 12:40 Kardesim, hemen hemen ayni paralel de düsünüyoruz. Sadece bazi arkadaslar söylenmek istenenleri anlamak istemiyor veya baska türlü algiliyor gibi. Nacizane asagida senin yazinda konunun anlasilmasina yardimci olacak kelimeleri kalinlastirdim.
Burada herkesin Sivasspor'un menfaatlerini düsündügünü varsayiyorum.
Ben kendisinin kisiligini begenmiyorum ve takiminda istemem. Özellikle son senelerde oynamadigi icin de kapali kutu benim gözümde, yani performansi süpheli benim icin. Haa 3 ay sonra cikip da birisi "naber gördün mü Toraman'in katkisini" derse elbette ki gocunmam hatta takimim adina sevinirim, yani hakli olmak gibi bir derdim yok. Ama malesef kisiligi konusunda düsüncelerim kolay kolay degismez.
Bu yorumdan anladığım heralde sen SİVASSPORU yeni yeni takip ediyorsun kardeş
Kimse İbrahim toramana bize karşı iyi oynadığı için yargılamıyor aksine taktir ediyoruz yediği ekmeğe ihanet etmediği için
SİVASSPOR maçlarında kaptınımız Mehmet Yıldıza Balili gibi oyuncularımıza sakatlamaya yönelik sert hareketleri ve yaptığı onca çirkeflik aklıma geldi
Buradaki maçta yuhlandığı zaman seyircimize el kol hareketleri aklıma geliyor
Keşke ibrahim bize her maçta gol atsaydıda o hareketleri yapmasaydı
Bize Mehmet yıldızda Eskişehirspor maçında gol attı çıktığı zaman ayakta alkışlandı yani cahil demeden önce iyi araştıracaksın ki cahil duruma düşmeyeceksin
58 numaralı kutsal formayı çıkartıp 20 numarayı giyinmesine bizim tepkimiz
BLİCA MEHMET YILDIZ gibi oyuncularımız SİVASLI olmadığı halde O numarayı giyiniyor
Ama inşallah SİVASSPORUMUZDA başarılı olur sonuçta takımımız menfaatleri düşünmeliyiz...
Daha önce de belirtmiştim. Bu futbolcuyu istememe nedenlerimi. Daha ilk günden haklı çıkmak üzücü.
Hem bu sayfalarda hem de sosyal medyada SİVASSPOR TARAFTARI 2'YE BÖLÜNMÜŞ DURUMDA ! Facebook ve Twitter'de millet birbirine girmiş durumda !
Bu durum ileride stadta'da rahatsızlıklara & kavgalara yol açacaktır.
Ben her şeyden önce SİVASSPOR diyen bir taraftar olarak, bu adamdan nefret etmeme rağmen, duygularımızı içimize atıp desteklemeye devam edeceğiz.
Her aklı selim Sivaslının da yapması gereken budur !
sıvaslıgenç 05.08.2014, 12:44 Sivaslı olup ta başka takımda oynayana düşman gözüyle bakan tek taraftar biziz galiba adam profesyonel hırslı da oynar yırtınırda bizi bağlamaz.
Yararlı transfer bence hayırlı olsun.
psychology58 05.08.2014, 12:53 İbrahim Toramanın geçmişte yaptığı yanlışları bir kenara koyarak yaklaşmak lazım. Daha imza bile atmadan yapılan ağır eleştiriler hem İbrahim'e hem de Sivasspor'a zarar verir. Bence İbrahim'in Sivaslılığını tartışmakta kimsenin haddine değil. Kendini Sivaslı hissetmeyen bir adam izin günlerinde Sivas'a gelmez, Sivasspor'un paf takımının otel masraflarını cebinden karşılamaz. Lütfen biraz da böyle düşünün. İbrahim bu sitede yorum yapan bir çok Sivaslıdan daha Sivaslıdır. Eğer öyle olmasaydı Mecnun Başkanda transfer etmezdi zaten. O yüzden gereksiz eleştiriler yapmayın lütfen.
GurbetciYigidom 05.08.2014, 13:11 Hayirli ugurlu olsun hem sivassporumuza hemde toromana biraz form tutmasi lazim ama sivassporumuza kesin faydali olacaktir
MOS-BY-58 05.08.2014, 13:13 Yabanci da dahil, 3-4 tane t.direktörün degistigi yerde zaman zaman müthis seviyede performans gösterdigi halde 6-7 senedir milli takima alinmamasini sadece haksizlikla aciklayabiliyorsan ne ala. Milli takimin asil basarisizlik sebebi oyuncu tercihlerinden ziyade sistemsizlik (ama milli takim baska bir tartisma konusu tabi). 2002 ve 2008'deki basiralr da benim icin günlük ve kismen tesadüfi basarilardir.
Kücük bir düzeltme: Sanirim Toraman I.Akin ile degil I.Üzülmez ile kavga etmisti. O da zaten futbolu birakacakti. Torman hakli ise, hakliyken kadro disi kalmasi da tuhaf tabi. Ama bir kaptan olarak takim ici huzuru bozucu tavirlari da kadro disi kalmasina sebep olmus olmasin?
Diger taraftan kadro disi degilken de banko degildi ve gecen sene hic oynamadi. Benim gözümde performans konusunda kapali kutu. Gecmiste iyi olmasi, su anki durumunun bilinmezligi göz önüne alindiginda pek referans olamaz. Örnek: 2007'ye kadar Tuncay Sanli ve sonrasi.
Alex konusuna gelince, kendi adima cevabim: Eger ilk yorumumu dikkatli okuduysan baslarinda fikrim gizli (yani sen sormadan önce). Alex'in Ziya'ya yumruk olayini bilmiyorum dogrusu. Ama biz kimseyi tek davranislik veya kisisel olaylar icin elestirmiyoruz. En azindan Alex kisiligi takdir edilen birisi (bildigimiz gördügümüz kadariyla). Dolayisiyla Alex ile I.Torman'in kislikleri karsilastirilamaz. Ama Alex'in cirkefliklerini ortaya koyup izah edersen elbette ki Messi olsa Ronaldo olsa istemem. Yani yanilgim varsa yanilgimda israr edecek degilim.
I.Toraman'in Diyarbakir macinda iyi performans göstermis olmasi ne alaka . Tabi ki oynayacak. Performansini baska takimlarin (bu Sivasspor da olsa) durumuna göre ayarlamasi gerekmiyor veya Sivasspor'un kimseden medet ummasina gerek yok. O zaman diger maclarda hangi futbolcu Sivasspor lehine is yapmissa, onu kahramanlastiralim mi? En az 50 futbolcu cikar öyle herhalde. Fikrimi daha acik beyan edeyim: Sezonun son maci, dk. 90, Toraman Sivasspor'a gol atiyor ve Allah göstermesin Sivasspor küme düsüyor. BEN TORAMAN'A BUNUN ICIN KIZMAM. Umarim bu örnekle ne demek istendigi anlasilmistir. En azindan laf olsun diye yazmadigim kabul görürse o da yeter.
ibrahim toramanın milli takıma alınmamasının tek sebebi evet haksızlık yapılmasıdır,eğer bir oyuncu oynadığı ligde parmakla gösteriliyorsa ,takımınında en büyük savaşçısı ve oyuncusuysa , onu milli takıma almıyan hocanındır suç,almadılarda noldu,bu milli takıma hasan aliyi ,selçuğu aldılarda noldu,gelen türk milli takımına gol yağdırdı ,giden yağdırdı,üstelik son 7 8 yıldır milli takım nal topluyor,dünyada yeri bilinmeyen ülkeler avrupa kupalarına ,dünya kupasına katılıyor,tarihte dünya 3.olmuş türkiye piyasada yok:mad:,kavga olayına gelince ibrahim akınla kavgasında haklı olduğunu ben değil, kulüp başkanı da söylemişti,neticede bjk takımında böyle olaylar hoş karşılanmazdı öyle oldu,ibrahim akın haksız olduğu için yollandı, toraman kaldı,sezer le kavgasındada toramanın haklı olduğunu bendeğil, yine başkanı söylüyor,hocası takımdaki otoritesini futbolcularına kaBUL ettirmek adına takımda görmek istemiyor,yönetime kalsa oynatılmasından yana ,eğeer i.toraman sivasa geliyorsa ,biliçin kararı yüzündendir,bisoru sordum cvp veren olmadı ,ziyayı yumrukluyan alex deseki futbolu bırakmadan son 1 sezon türkiyede sivassporda oynamak istiyorum ,kaçkişi yok kardeşim alex bu takımdan içeri girmesin diyecek ?maç içinde olan maç içinde kalır böyle ona buna kin tutarak nefret besleyerek bişey olmaz,bi kardeşim ne güzel yazmış,küme düşme korkusu yaşadığımız sezon diyarbakırsporu adeta tek başına yendi,o maçı kaybetseler fark 4 olacaktı ki ozamanda ne yapıp edip sivassporu yollardılar ptt ligine ,sivasspor taraftarını anlamakta zorluk çekiyorum,tarihte sivassporda başarılı olmuş yada kıyağı olmuş ,sivassporun başarısında emeği olan hocalar ve futbolcular ençok bu taraftar tarafından eleştiriliyor,agbetu diyorum ,yaw oda kim diyolar,kardeşim 13 puanda emeği olan adam ,senin takımının ligde kalmasını sağlıyan adam biraz saygı lütven :mad:,yana yana stoper arıyoruz,önlibero arıyoruz,sağbek aRIYORUZ 3 işi de yapacak usta oyuncuyu ,hemide yerlinin yerlisi oyuncuyu yönetim takıma kazandırıyor ,dahada ikrama geçmiyor,kim gelsin,xavi mi ?herkesin düşüncesine saygım varda birazda gerçeklere dayalı olmalı bu düşünceler, öyle laf olsun diye değil
GurbetciYigidom 05.08.2014, 13:13 İbrahim Toramanın geçmişte yaptığı yanlışları bir kenara koyarak yaklaşmak lazım. Daha imza bile atmadan yapılan ağır eleştiriler hem İbrahim'e hem de Sivasspor'a zarar verir. Bence İbrahim'in Sivaslılığını tartışmakta kimsenin haddine değil. Kendini Sivaslı hissetmeyen bir adam izin günlerinde Sivas'a gelmez, Sivasspor'un paf takımının otel masraflarını cebinden karşılamaz. Lütfen biraz da böyle düşünün. İbrahim bu sitede yorum yapan bir çok Sivaslıdan daha Sivaslıdır. Eğer öyle olmasaydı Mecnun Başkanda transfer etmezdi zaten. O yüzden gereksiz eleştiriler yapmayın lütfen.
Cok haklisin gardasim bende senin gibt düsünüyorum
MOS-BY-58 05.08.2014, 13:32 Daha önce de belirtmiştim. Bu futbolcuyu istememe nedenlerimi. Daha ilk günden haklı çıkmak üzücü.
Hem bu sayfalarda hem de sosyal medyada SİVASSPOR TARAFTARI 2'YE BÖLÜNMÜŞ DURUMDA ! Facebook ve Twitter'de millet birbirine girmiş durumda !
Bu durum ileride stadta'da rahatsızlıklara & kavgalara yol açacaktır.
Ben her şeyden önce SİVASSPOR diyen bir taraftar olarak, bu adamdan nefret etmeme rağmen, duygularımızı içimize atıp desteklemeye devam edeceğiz.
Her aklı selim Sivaslının da yapması gereken budur !
Hay yasa, lafi agzimdan aldin, ben de diyecektim, sakayla karisik daha gelmeden ortaligi karistirdi o yüzden yaramaz diye :)
Benim tek hosuma gitmeyen konu, beyan ettigin fikirlerden dolayi suclanmek ve yargilanmak.
Ben kinci olmadigim halde karsi yorumlar otomatikman kinciymissin gibi. Ben kendisini sevmiyorum, bunun da sebepleri var ama bu kinci oldugum anlamina gelmez. Futbolunu begenmiyorum ve performansindan süpheliyim, bunun da sebepleri var ama bu da basarisiz olacaktir anlamina gelmez.
Ben neticede alinmmamasini isterdim.
Son olarak söylenebilecek tek sey Sivasspor icin hayirlisi olsun.
kiNgSiZe58 05.08.2014, 13:43 Eminimki I.Toramani Isteyen Bircok Takim vardi. Ama O Sivassporu Secti. Artik gecmisdeki olaylari unutup yeni bir sayfa acma vakti..
Abdullah DuMaN 05.08.2014, 14:14 Gelirse ve takımın başarısı için ter dökerse diğer futbolcularımız gibi başımızın tacı olur
Artik bundan sonra biz taraftarlara hayirli olsun demek duser cunku yonetim anlasmis .Ayrica toramani isteyen bir cok takim var iken o Sİvassporu tercih ediyorsa memleketi oldugu icindir bizim verdigimiz parayida fazlasinida baska takim verebilirdi.N e kadar para alack henuz bilmiyorum ama .Alindiysa artik hayirli olsun trekrar.
cetinsamet58 05.08.2014, 18:25 :DToraman sivas icin cok iyi bir transfer olur hic olmazsa umit oynamaz
Ntv de okuduğum habere göre Toraman sadece bu sene Sivassporda oynayacakmış , sonra BJK' da devam edecekmiş zira 1 senelik kontrat uzatma teklif etmişler 2015 senesinden sonra.
asinancetin583 05.08.2014, 19:20 Gecmisi geride birakip yasananlari unutmak lazim zaman toramana destek zamani
umitfidan 05.08.2014, 19:32 Ntv de okuduğum habere göre Toraman sadece bu sene Sivassporda oynayacakmış , sonra BJK' da devam edecekmiş zira 1 senelik kontrat uzatma teklif etmişler 2015 senesinden sonra.
Jübilesini beşiktaşta yapmak istediğine dair haberler vardı onun için olsa gerek
batur0658 05.08.2014, 20:05 Sivasspora terinin son damlasina kadar hizmet eden oyuncuya basimizin uzerinde yer vardir.
Toraman kardesimiz belki bircok kulup yerine takimimizi tercih etmistir.yigidolar gelin takimimiz icin gecmiste olanlari unutalim sabredelim bekleyelim umudumuzu koruyalim toraman hakkindada aksi bir dusuncemiz varsa bile varsin olsun icimize atalim buyukluk bizde kalsin sogukkanliligimizi koruyalim.formda bir ibrahim toramanin takima neler neler katabilecegini dusunelim...sivasspor tarihininin en iyi kadrosu olusuyor baroni transferi oldugu takdirdede bu takim sampiyonluk adayi olacaktir...takimimiz icin hayirlisi olsun
B.DUMANLI 05.08.2014, 20:14 Herseyden önce Sivassporumuza hayirli ugurlu olsun.Ibrahim bir yil oynamasada antremanlara düzenli olarak cikmistir.Mac eksigini cabuk kapatir.
Aslinda benim söylemek istedigim sey Ibrahinm icin Sivasspor futbol hayatinin son duragi olacaktir.Bir yildan sonra Besiktas onu tekrardan bünyesine katacagini sanmiyorum.Tabi bu benim sahsi görüsüm.Gitmekte zorluk cikarmasin diye Besiktas böyle bir yönteme basvurmus olabilir.Sivasspor´da basarili oldugu taktirde belkide bonservisi ile Sivasspor bünyesine katabilir.Bunu zaman gösterecek.Yeterki Sivasspor´da basarili olsun.
bjk dan İbrahim degilde sezeri alsak bun dan iyidi,insallah yanilirim ama ibrahimin bizim takima faydasi olacagini dusunmuyorum
Del Piero 05.08.2014, 20:43 Artık geçmişe bir sünger çekip sadece destek vermek lazım
ygtberk58 05.08.2014, 22:23 Geçmişe bir sünger çekip Toramana sahip çıkmalıyız.Tecrübesiyle savunmamıza fayda. ağlayacaktır.Kimler geldi geçti kendi hemşehrimizi mi sinemize basmayacağız.Hem başka teklifler gelmesine rağmen sivası seçti.Orta sahaya bir iyi bir oyuncu almalıyız.Baroni çok iyi olur.
İyi günde kötü günde SİVASSPOR
Divriği58 05.08.2014, 23:04 Bu adamın nesını alıyor yonetım anlamıs değilim. toraman ı alacaklarına orta sahaya holmen gıbı baronı gıbı oyuncuyu takvıye ıcın ugraşsalar ya.
dogan5880 05.08.2014, 23:28 kaptalık verılmez ınsallah verılırse dengeler bozulur .kadır ve adem kuser
SivasliMuhammed 05.08.2014, 23:37 kaptalık verılmez ınsallah verılırse dengeler bozulur .kadır ve adem kuser
Aynen öyle kadir 5 senedir bu takimda ve kaptanlığı ibrahim toramana verilirse cok ayip olur
dogan5880 05.08.2014, 23:46 gonul isterkı cıcınho kaptan olsun ama .. ama sı var işte
ihtiyar yiğido 06.08.2014, 00:21 Arkadaşlar kaptan olmanın bazı prosedürleri vardır, birdefa kulübün bonservisli futbolcusu olmayan kıralık futbolcuya kaptanlık verilmez, kaptanlık oyuncu arkadaşları ile iyi anlaşan, ahlaklı ve o kulüpteki kıdemli oyuncuya verilir, Ibrahim Toraman Sivasspor'un kıralık oyuncusu, bu kulübe çok emeği geçmiş kıdemli futbolcular dururken, neden ona kaptanlık verilsin.
B.DUMANLI 06.08.2014, 02:11 Arkadaşlar kaptan olmanın bazı prosedürleri vardır, birdefa kulübün bonservisli futbolcusu olmayan kıralık futbolcuya kaptanlık verilmez, kaptanlık oyuncu arkadaşları ile iyi anlaşan, ahlaklı ve o kulüpteki kıdemli oyuncuya verilir, Ibrahim Toraman Sivasspor'un kıralık oyuncusu, bu kulübe çok emeği geçmiş kıdemli futbolcular dururken, neden ona kaptanlık verilsin.
Su ana kadar gerek I. Toraman gerekse Batuhan hakkinda nedense tarafinizdan bir olumsuz bakis acisi mevcut.
Bu iki kisi artik Sivasspor bünyesi altinda bundan sonraki mücadelelerini vereceklerdir.Biraz daha ILIMAN yaklasilsa birsey kaybedermiyiz acaba sayin arkadasim?.
I.Toraman´in kaptan olamiyacagi gayet asikar.Onun kaptan olmasi takim icerisindeki dengeleri bozarki ,üstelik bunu kimsede istemez.En basta Carlos uygun görmez.
Kaptanlik hususundan ziyade biraz beklenilse her iki futbolcuya toleranz taninsa hic birsey kaybetmeyiz görüsündeyim.Belkide bu isin sonunda taraftar olarak biz kazancli cikacagiz.Belkide beklentilerimiz bosa cikacak.
Sartlar geregi beklemek ve görmek gibi bir zorunlulugumuz var.Tünelin sonunu görebilmek icin biraz zamana ve SABIRA ihtiyacimiz oldugunu saniyorum...
Saglicakla kal...
sivasliavizeci 06.08.2014, 07:38 çok yazık oldu bu adamın burada işi yok zaten futbol olarak tam bir balon ve karakter olarakta iyi biri degil bizim takım hurdalara çok önem veriyor futbol hissiyat yada hemşehricilikle oynanan bir oyun degil bu kazmadan ne umup aldılar anlamadım .zaten birinden (hayrettin) zor kurtulmuşken hemen birini daha başımıza bela ettik inşallah anlaşamazda bu cenaze bize kalmaz
34MUAMMER58 06.08.2014, 08:31 ÇOK ÖZÜR diliyerek sormak istiyorum,ahlaktan ,karakterden dem vuran,i.toramanın ahlaksız ve karaktersiz olduğunu idda eden sayın üyelerden biraz daha açmalarını rica ediyorum,kendilerinin ahlak ve karakter kriterleri nelerdir?i. toraman türk toplumunca ahlaksızlık sayılaN,karaktersizlik sayılan ne gibi hareketi olmuştur ?bilen gören varsa bizde bilgilenelim,güzellik göreceli kavramdır ,birilerinin beğenmediğine ben güzel derim,benim güzel gördüğüme başkası çirkin der ,bun lar olur,ancak futbolun içinde olduğu müddetçe,başarılı grafik çizmiş,bjk gibi takımda kadronun değişmez oyuncusu olmuş,kapatanı olmuş bir oyuncuyu kazmalıkla itham etmek, nekadar iyi ahlaka ve karaktere sığarki?bi çift sözde hayrettin için ,hayrettine laf atan kardeşe söylemek istiyorum,sivasspor meteliğe kurşun attığı zamanlarda,devletten yada sivaslı geçinenlerin 1 tl yardım yapmadığı zamanlarda,sivaslıların bırakın insan muamelesi ,hayvan kadar değer görmediği zamanlarda,gittiği deplasmanlarda taş yağmuruna tutulduğu ,küfredildiği zamanlarda,takım deplasman masraflarının anca belediye bütçesinden karşılandığı zamanlarda ,bu takıma 15 yaşında girip 15 yıl başarıyla sol bekliğini yapmış ,kaptanlığını yapmış biridir,1 maç kötü oynadı diye trübünlerin o şekilde küfretmesi ,benim gözümde sadece nankörlüktür,VEFA bizim sivaslı geçinen, ordan burdan bu şehre göç etmiş aslı sivaslı olmayanlar için ,terkedilmiş BİR SEMT adı olabilir ,benim için değil ,böyle sivasa emeği geçmiş oyunculara haketmediği eleştiriler yapılınca bana ağır geliyor,ayıp denen bişey var ,oturun biraz sivasspor tarihine bakın :mad:
agumus_58 06.08.2014, 08:35 çok yazık oldu bu adamın burada işi yok zaten futbol olarak tam bir balon ve karakter olarakta iyi biri degil bizim takım hurdalara çok önem veriyor futbol hissiyat yada hemşehricilikle oynanan bir oyun degil bu kazmadan ne umup aldılar anlamadım .zaten birinden (hayrettin) zor kurtulmuşken hemen birini daha başımıza bela ettik inşallah anlaşamazda bu cenaze bize kalmaz
artık eleştirinin de bir dozajı olması gerektiğine inanıyorum. hayrettin bu takıma her şeyini vermiş bir oyuncuydu. süper lige yükselirken, şampiyonluğu kıl payı kaçırdığımız sezonlarda hep dişe-diş mücadelesi ile bu takıma emeği çok olan ÖZ SİVASLI bir oyuncuydu. jübilesine yakın oynadığı birkaç maçta yaptığı birkaç kritik hata hayrettin'in bütün futbolculuk hayatına yansıtılamaz. onun SİVAS ve SİVASSPOR için verdiği emeğin % kaçını biz verebildik veya verebiliriz acaba?
dedebali58 06.08.2014, 09:29 İbrahim sivasa geliyorsa bence çarketmiştir.profösyonel düşünmeli sivassporun işçisi gibi bakmalıyız işimize gelmezse kapiyı göstermesi kolay...
Toraman çok iyi transferdir.
Hayrettin'in de hakkı ödenemez.
Kısa ve net. :)
güzel transfer kim ne derse desim
Burak Çimen 06.08.2014, 13:21 Profesyonel olarak düşününce çok yerinde bir transfer. Hem yerli, hem de as kadroda oynayabilecek düzeyde bir yedek. Ümit Kurt' un performansını artıracaktır.
ahmet4158 06.08.2014, 13:45 bence harika bir transfer oldu. tabi antramana çıksın tam olarak garanti olsun
birde baroni( başka sağlam ileriye dönük ön libero ) ve bir kaleci gelirse harika olur takım
GokhanTurna 06.08.2014, 14:28 Takımda joker oyuncuya ve deneyimli bir oyuncuya ihtiyaç vardı. Toraman tam aranan kan bu konuda. İnşallah performans konusunda geri kalmamıştır.
kıtıpiyos_87_58 06.08.2014, 15:04 [QUOTE=armutaklı;916315]Bu adamın nesını alıyor yonetım anlamıs değilim. toraman ı alacaklarına orta sahaya holmen gıbı baronı gıbı oyuncuyu takvıye ıcın ugraşsalar ya.[
bir şans tanınmalı her kes bir şansı daha hakediyor kardeş
Taraftarlarimiz birde soyle bakmali bu transfere bu oyuncu gelmis 33 yasina futbol hayatinin son bir yilini memleketinin takiminda oynamis olarak bitirmek gibi bir dusunceye sahip oldugu icinde sivasspora gelmis olabilir buna saygi duymak hatta takdir etmek gerekir diye dusunuyorum.Hayirli olur insallah.
GokhanTurna 06.08.2014, 17:11 Sağlık kontrolünden geçmiş yarın takıma katılacakmış.
Takımımıza faydalı olacağını düşünüyorum.Zira Ümit'in ne yapacağı hiç belli olmuyor.Hayırlı olsun
https://scontent-b-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t1.0-9/10517509_602373973212928_14830 14406116758536_n.jpg?oh=14fc26 1e95a43baa7434897b04c9b0f5&oe=543E5EA0
settar58 06.08.2014, 20:29 Resmi açıklama geldi rabbim utandırmasın.
http://www.sivasspor.org.tr/tr/haber-451-ibrahim-toraman-sivasspor-acute-da.html
sivas4eylul 06.08.2014, 20:31 GRUPlara kalır bu sene sivas.
B.DUMANLI 06.08.2014, 20:37 Takimimizda 3 tane evvelden BJK formasi giymis oyuncu mevcut su an itibariyle.Aslinda BJK´dan Sivasspor tarihinde ben hic bir oyuncu tanimiyorumki Sivasspor´da oynamis olsun.Bu bir ilk galiba.Hemde ücü bir yerde Ibrahim,Batuhan ve Serdar.Gercekten ilginc.
ihtiyar yiğido 06.08.2014, 21:10 Su ana kadar gerek I. Toraman gerekse Batuhan hakkinda nedense tarafinizdan bir olumsuz bakis acisi mevcut.
Bu iki kisi artik Sivasspor bünyesi altinda bundan sonraki mücadelelerini vereceklerdir.Biraz daha ILIMAN yaklasilsa birsey kaybedermiyiz acaba sayin arkadasim?.
I.Toraman´in kaptan olamiyacagi gayet asikar.Onun kaptan olmasi takim icerisindeki dengeleri bozarki ,üstelik bunu kimsede istemez.En basta Carlos uygun görmez.
Kaptanlik hususundan ziyade biraz beklenilse her iki futbolcuya toleranz taninsa hic birsey kaybetmeyiz görüsündeyim.Belkide bu isin sonunda taraftar olarak biz kazancli cikacagiz.Belkide beklentilerimiz bosa cikacak.
Sartlar geregi beklemek ve görmek gibi bir zorunlulugumuz var.Tünelin sonunu görebilmek icin biraz zamana ve SABIRA ihtiyacimiz oldugunu saniyorum...
Saglicakla kal...
Sayın Dumanlı Kardeşim, evvela cevabını geciktirdiğimden ötürü çok özür dilerim ancak fırsat bulup bilgisayarın başına geçebildim.
''Su ana kadar gerek I. Toraman gerekse Batuhan hakkinda nedense tarafinizdan bir olumsuz bakış açısı mevcut'' demişşin, her ikisine karşıda olumsuz bir bakışım yok, sadece geçmişde yaptıkları olumsuz hareketlerden dolayı biraz temkinli yaklaşıyorum, atalarımız ''can çıkmadan huy çıkmaz'' demiş, sizde biliyorsunuz ki bu ata sözleri çok tecrübe edilerek söylenmiş sözler.
Benim endişem, bu iki futbolcunun kulüplerindeki disiplinsiz hareketlerini Sivasspor'da da devam ettirerek, Sivasspor daki kardeşlik ortamına zarar verme endişesi, seninde evvelki yorumları bahsettiğin gibi Batuhan evlendi sorululuğu arttı İNŞALLAH Sivasspor daki şansını iyi kullanır, çünkü futbol kalitesi yüksek bir futbolcu, Sivasspor'a çok faydası olacağına eminim.
İbrahim Toramana gelince, kendimizden biri olduğu için, bizim futbolculara karşı ağrasif tutumu taraftarlarımıza karşı hareketleri,biraz ağırıma gitti, yoksa sahsi bir kızgınlığım yok, yinede İbrahim toramanın kiralık değilde bonservisi ile alınmasını ve futbolu kendi şehrinin takımında bırakmasını isterdim.
Durum bundan ibaret saygılar sunuyorum.
gardaş bu adama da laf edenlere soruyorum bu takıma stoper olarak kim gelsin ? bugün milli takımın stoperleri olan semih kaya veya egemen bu adamdan iyi stoperler mi ? ligin en iyi 5 yerli stoperinden biridir toraman bu çok net.bir de zamanında 58 numaralı formayı giymemiş olmasına ben de çok kızdım ama bizim taraftarın bu konuda üste çıkacak bir tarafı yok bu konuda.zira sen adama stadda ana avrat söversen bütün stad sonra da niye 58 giymiyorsun diye soramazsın.bırakın bu işleri bu ligin en iyi stoperlerinden birini hem de şu anda kendini tekrar kanıtlamak zorunda olduğu bir zamanda aldık.hem yerli hem kaliteli bir stoper harika oldu.bu adamı beğenmeyenlere soruyorum neredeyse her hava topunda devrilen sadece yarım bile sayılmayan sol ayağını 'kullanabilen' ümit kurt daha mı kaliteli ? sivassporumuza hayırlı olsun.
B.DUMANLI 06.08.2014, 21:31 Sayın Dumanlı Kardeşim, evvela cevabını geciktirdiğimden ötürü çok özür dilerim ancak fırsat bulup bilgisayarın başına geçebildim.
''Su ana kadar gerek I. Toraman gerekse Batuhan hakkinda nedense tarafinizdan bir olumsuz bakış açısı mevcut'' demişşin, her ikisine karşıda olumsuz bir bakışım yok, sadece geçmişde yaptıkları olumsuz hareketlerden dolayı biraz temkinli yaklaşıyorum, atalarımız ''can çıkmadan huy çıkmaz'' demiş, sizde biliyorsunuz ki bu ata sözleri çok tecrübe edilerek söylenmiş sözler.
Benim endişem, bu iki futbolcunun kulüplerindeki disiplinsiz hareketlerini Sivasspor'da da devam ettirerek, Sivasspor daki kardeşlik ortamına zarar verme endişesi, seninde evvelki yorumları bahsettiğin gibi Batuhan evlendi sorululuğu arttı İNŞALLAH Sivasspor daki şansını iyi kullanır, çünkü futbol kalitesi yüksek bir futbolcu, Sivasspor'a çok faydası olacağına eminim.
İbrahim Toramana gelince, kendimizden biri olduğu için, bizim futbolculara karşı ağrasif tutumu taraftarlarımıza karşı hareketleri,biraz ağırıma gitti, yoksa sahsi bir kızgınlığım yok, yinede İbrahim toramanın kiralık değilde bonservisi ile alınmasını ve futbolu kendi şehrinin takımında bırakmasını isterdim.
Durum bundan ibaret saygılar sunuyorum.
Her ikisinede güveniyorum forma sansi bulduklarinda cikip oynayip görevlerini yerine getireceklerdir.Gecmisteki olaylari unutup,gelecege bakmanin bizler acisinda daha yararli olacagi düsüncesindeyim.
sıvaslıgenç 06.08.2014, 23:46 Tamam bizim Sivasin klasik huyuna yani eleştirme huyuna hoşgeldiniz , adamı kaçırana kadar elestiririz boş boş ama hiçbir şey üretmeyiz.
Takimimizda 3 tane evvelden BJK formasi giymis oyuncu mevcut su an itibariyle.Aslinda BJK´dan Sivasspor tarihinde ben hic bir oyuncu tanimiyorumki Sivasspor´da oynamis olsun.Bu bir ilk galiba.Hemde ücü bir yerde Ibrahim,Batuhan ve Serdar.Gercekten ilginc.
korcan kim ki zaten?
Ferhat06 07.08.2014, 13:53 1 Yıllığına bedelsiz kiralanmış ama maaşı,maç başı ve primi Sivasspor ödeyecekmiş.Yerinde olsam daha dönmem Sivassporda jübile yaparım.Bir Sivaslı için en büyük forma Sivasspor formasıdır.
ihtiyar yiğido 07.08.2014, 16:18 1 Yıllığına bedelsiz kiralanmış ama maaşı,maç başı ve primi Sivasspor ödeyecekmiş.Yerinde olsam daha dönmem Sivassporda jübile yaparım.Bir Sivaslı için en büyük forma Sivasspor formasıdır.
Ağzına sağlık güzel kardeşim
hayirli ugurlu olsun.
ya bu siteyi ne ozlemisim ya uzun zamandir giremedim bir girdim baktim kimleri almisiz :D
B.DUMANLI 09.08.2014, 20:19 hayirli ugurlu olsun.
ya bu siteyi ne ozlemisim ya uzun zamandir giremedim bir girdim baktim kimleri almisiz :D
Olmadigin süre zarfinda kayda deger önemli hic birsey yok.O bakimdan müsterih olabilirsin.Tek gercek varsa oda yapilan transferlerin Sivasspor´u nereye tasiyacagi hususudur.
Bunun cevabini sezonun ilk macinda G.Antep maci ile alacagiz.
ŞERİATCİ 58 10.08.2014, 12:28 TORAMAN bizim öz evladımızdır çocuğumuzdur SİVASLIDIR ve kadrodaki herkesten cok daha SİVASSPORLUDUR ve eminim ki çok başarılı olacaktır sonunda yuvasına döndü bu sene flaş oyuncusu olacak ibrahim toraman parmak ısırtacak herkes
cemahmety 10.08.2014, 12:32 Toraman çok uzun zamandır oynamıyor bence sezonun 1.haftasına kadar anca anca kendini hazırlar. 6-7.haftada anca tam performansla oynayabilir
kadirakin58 10.08.2014, 13:51 Habere "Teknik direktörlüğünü Roberto Carlos'un yaptığı Sivasspor, ..." diye başlanmasını anlamadım. Bu websitesini takip eden herkes Teknik direktörümüzün Roberto Carlos oldugunu biliyordur sanırım :) Sivasspor, İbrahim Toraman'ın transferini istedi denilebilir tabi ki ama, Sivassporun en önemli veya tek özelliği Roberto Carlos'un teknik direktör olmasıymış gibi böyle bir tanımlama yapılması garip olmuş.
***bu sezon nerde sorunlu oyuncu varsa bız alıyoruz
Olan olmuş biten bitmiş Sivasspor taraftarlarının Hala İbrahim TORAMANI eleştirmelerini anlamıyorum.Hiç kimse unutmasınki İbrahim Toramanın bu sitede eleştirenlerden çok Sivasspora faydası dokunmuştur. Eğer burda eleştirenlerin yarısı kombine bilet alacak olsa sivasspor her maçını dolu türbinle oynar. Unutmayalımki taraftarlık eleştirmekle olmaz. Taraftarlık yönetimin aldığı futbolculara sahip çıkmakla olur. Bİr kaç kendini bilmez taraftar bir zamanlar dogaya küfür etti şimdi doga gençler birliiğinde takır takıf futbolunu oynuyor.
subasi29 10.08.2014, 22:34 Bu saatten sonra eleştiri zarar verir diye düşünüyorum .. Hayırlı olsun !
Burak Çimen 11.08.2014, 00:05 Toraman transferine onceden cidden hic sicak bakmiyordum. Ama simdi dusunuyorum gercekten hem onun icin hem takim icin hem de taraftarla barismasi adina cok iyi oldu bu transfer. Ustelik bu transferi bedelsiz yaptik. Daha ne olsun?
balmandol 11.08.2014, 12:18 Sivas'lı olarak,özellikle Sivasspor konusunda ne kadar çok eleştiri yapıyorsunuz arkadaş. İbrahim TORAMAN alındı hayırlı olsun. Daha adam Sivas'a gelmedi maça çıkmadı,astınız,kestiniz,biçti niz ve hoopppp tekrar postaladınız. Adam kavgacıymış,dikbaşmış v.s. BJK'da yaşanan olayın iç yüzünü hanginiz biliyorsunuz da Toraman'ı hemen sorunlu yapıyorsunuz. Bizim bu yabancı merakımız yüzünden ne fidanları soldurduk farkındamısınız. Toraman sırf Sivas'lı diye çekemiyoruz arkadaş.Yapmayın ayıptır,günahtır. Yabancı sempatizanlığınıza bir son verin artık.Hayrettin'i yediniz bunuda yedirmeyiz bir kaç tane çapulcuya. Efendiceee memletimizin çocuğunu destekleyip alkışlayalım. Gurur duymamız lazımken köklü bir kulüpte kaptanlık yapmış bir hemşerimiz,canımız,ciğerimize sahip çıkmak yerine 58 numaralı formayı giymedi diye burda küfürü bastınız..Yeter artık. Sahip çıkalım,ezdirmeyelim. Servet ÇETİN'e açtığınız kucağın yarısını bu kardeşimize açalım yeter. Sonuna kadar seninleyim İ.TORAMAN..Hoş geldin safalar geldin kardeşim memleketine,ve memleketinin gözbebeği Sivasspor'a..!!!
DOGU_BEY 17.08.2014, 13:21 uzun zamandır oynamayan ve geçmişte şehrine ihanet edecek kadar ileri giden bir toromanın bu takıma hiçbir faydası olmaz...inşallah yanılırım da yüzümü kara çıkartır ve takıma maksimum fayda sağlar...
ZiDaNe58 17.08.2014, 16:49 geçmişi unutalım arkadaslar kin güdmeyi bırakn elimizden geldiği kadar toramana destek olmalıyız sivaslıyada bu yakısır zaten ha bu arada Hz ömer(R.A)in sözünü hatırlatırım "Sana kötülük yapan kimseyi ona iyilik yaparak cezalandır" ;)
B.DUMANLI 17.08.2014, 16:51 I.Toraman Sivasspor´a kiralik gelmis olarak görünüyor,kagit üzerindede böyle olmus olabilir.Fakat onun Besiktas´in kapisinin icerisinden bir daha girecegini tahmin etmiyorum.Sadece ondan kurtulmak icin yapilan bir taktik baska birsey degil.Yasinin ilerlemis olmasi ona Besiktas´ta bir daha forma sansi vermez.
Bu yüzden kendine sekil düzen versin Sivasspor´a yararli olmaya calisirsa kendisi yararli cikar.Ben Besiktas´tan geliyorum diye havalara girerse kendisi zarar görür.
Zaman bize gerek Batuhan´i ve gerekse I.Toroman´i gösterecek takima ne derece faydali olacaklarini.Artistlige baslarlarsa Sivas taraftari gerekeni yapar.
Ferhat06 18.08.2014, 07:49 I.Toraman Sivasspor´a kiralik gelmis olarak görünüyor,kagit üzerindede böyle olmus olabilir.Fakat onun Besiktas´in kapisinin icerisinden bir daha girecegini tahmin etmiyorum.Sadece ondan kurtulmak icin yapilan bir taktik baska birsey degil.Yasinin ilerlemis olmasi ona Besiktas´ta bir daha forma sansi vermez.
Bu yüzden kendine sekil düzen versin Sivasspor´a yararli olmaya calisirsa kendisi yararli cikar.Ben Besiktas´tan geliyorum diye havalara girerse kendisi zarar görür.
Zaman bize gerek Batuhan´i ve gerekse I.Toroman´i gösterecek takima ne derece faydali olacaklarini.Artistlige baslarlarsa Sivas taraftari gerekeni yapar.
Olay bu kadar net.Durumu çok güzel vuzuha kavuşturdun.Beşiktaş işi bu şekilde kimseyi kırmadan halletti.Artık iş İbrahime kalıyor 1-2 sene daha top oynamak istiyorsa Sivasspora faydalı olmaya çalışır.
aozdemir 18.08.2014, 09:46 Toraman bize çok faydalı olacaktır. hem libero, hem sağ bek hem ön libero. hepsi için alternatif bir oyuncu. geçmişteki tatsızlıklar artık hatırlanmamalı ileriye bakmalıyız.
hayırlı olsun nede olsa toprağımız ibonun antep İstanbulspor maçlarındaki tüm masrafları karşıladığını biliyormuydunuz bazı kendini bilmezler adama olmadık hakareti yapıyorlar iki maçda güzel oynasın bunlar unutulur ama insan tükürdüğü yüze bakmamalı artık iboyla yeni bir beyaz sayfa açalım geçmişi iyisi ve kötüsüyle unutup kardeşimize destek olalım çünkü takım bizim inşallah çok iyi olacak
|
|