Orijinalini görmek için tıklayınız : Yalaka Medya İş başında
SivasSpor.Com 10.08.2014, 14:28 http://resimzade.com/Show.html?i=44490&token=13657
Güntekin Onay'ın F.Bahçe'ye önerdiği hocaFenerbahçe'de farklı isimler gündeme gelmeye devam ederken; NTVSpor spikeri ve yorumcusu Güntekin Onay'dan farklı bir yorum geldi.
CARLOS, F.BAHÇE İÇİN EN UYGUN İSİM
Fenerbahçe'de farklı isimler gündeme gelmeye devam ederken; NTVSpor spikeri ve yorumcusu Güntekin Onay'dan farklı bir yorum geldi. Onay, Aziz Yıldırım'ın takımın başına Roberto Carlos'u getirmesi gerektiğini ifade etti. Carlos'un Fenerbahçe'ye çok uygun bir teknik adam olduğunu ifade eden Onay, "Roberto Carlos ismi Fenerbahçe ile çok uyumlu duruyor. Bu saatten sonra getirilen yabancı hocaya ciddi bir kredi lazım. Gelen hoca, takımı tanıyacak, ligi bilecek, ülkeye hakim olacak ve aynı zamanda da camia tarafından sevilecek." dedi.
RIZA ÇALIMBAY 1 GÜNDE BEŞİKTAŞ'A GELDİ
Carlos'un yeterliliğe sahip olduğunu ifade eden Onay, "Carlos, camia tarafından sevilen ve herkesin kabul edebileceği bir isim. Sivasspor'da geçen sezon muazzam bir başarı elde etti ve oynattığı hücum futbolu da Fenerbahçe'nin kadro yapısına uygun. Aziz Yıldırım'ın Mecnun Odtyakmaz ile ilişkeri çok iyi. Sivasspor'un canı tabii ki yanar ama Rıza Çalımbay 1 gün içerisinde Rize'den Beşiktaş'a geldi. Büyük kulüp olunca işler değişir, Fenerbahçe'nin de böyle bir gücü var" şeklinde konuştu.
tanju_58 10.08.2014, 14:46 yeni bir teknik adam aranmaya başlanırsa iyi olur.carlos sivastan ayrılmayı düşündüğünü zaten tekliflere açığım lafıyla belli etmişti.carlosun şimdiden heycanla fenerbahçeden teklif gelmesini beklediğini ve hiç düşünmeden kabul edip gideceğini düşünüyorum.
B.DUMANLI 10.08.2014, 15:05 Güntekin Onay´in babasi rahmetli Gündüz Tekin Onay bu cocugun kafasina kücükken cok vurmus olacakki ALGILAMA yetenegini kaybetmis.
Bir takimi yari yolda birakmak hangi karekterle bagdasirki Carlos Sivasspor´u yari yolda biraksin.Böyle düsünen biri spor yorumcusuda olsa henüz kendisini asamamis.
PETKOVİC 10.08.2014, 15:20 adam kendi düşüncesini söylemiş hakaret etmek yerine saygı duymalısınız o insanlar bundan ekmek yiyor sonuçta..
Aziz Yıldırım'ın Mecnun Odtyakmaz ile ilişkeri çok iyi. Sivasspor'un canı tabii ki yanar ama Rıza Çalımbay 1 gün içerisinde Rize'den Beşiktaş'a geldi. Büyük kulüp olunca işler değişir, Fenerbahçe'nin de böyle bir gücü var" şeklinde konuştu.
Bu nasıl bir düşünce yapısıdır gerçekten anlamak zor. Kardeşim mecnun başkanla aziz beyin arası çok iyi olabilir. araları çok iyi diye aziz beyin her istediğini vermek zorunda mı başkanımız sanki mahalle takımı yönetiyorlar (Gerçi Fenerbahce, Galatasaray, Beşiktaş mahalle takımı :D). Ayrıca bunlar nasıl bir dost ki istediğimiz hiç bir oyuncuyu alamadık fenerden
Bunların hepsi balon haber bence hiç bir aslı astarı yok sadece reyting için yapılan ve kafa karıştıran boş laflar ki bahsettikleri kişi adam gibi adam diye düşündüğüm Roberto Carlos önümüzdeki yılın planını yapmış sezon öncesi böyle bir yanlışı yapacağına zerre inanmam kaldı ki Roberto Carlos zaten kendisi ispanyada çalışmak isteğini beyan ediyor ama burada ki sözleşmesine sadık kalacağını da ayrıca belirtiyor.
asinancetin583 10.08.2014, 17:13 Carlosun akli varsa ikinci senesinde bizden daha buyuk hedefleri olan bir takima gitmez ama sezon basindan beri bir dedikodudur bitmedi gitti
34MUAMMER58 10.08.2014, 17:40 fb İSMAİL kartalla yola devam edecekmiş , şimdilik
asinancetin583 10.08.2014, 17:53 fb İSMAİL kartalla yola devam edecekmiş , şimdilik
Eski teknik drektorumuze omur boyu basarilar dilerim hayirli olsun
dogan5880 10.08.2014, 19:58 fenerbahce oyle bırşey yapmaz sezon başlamasına az bı zaman varken araları ıyı olan bı takımı alt ust etmez tahmınım
eurovision 10.08.2014, 22:28 zaten 4 büyük yalakası medya yüzünden iyi gün dostları arasından taraftarları çok ya
subasi29 10.08.2014, 22:32 Ulan yalaka bizans yandaşları !! Ekmeksizler .. Yıllarca Anadolu takımlarının sayesinde itibar gördünüz , adam yerine kondunuz ulan köpek bile yemek yediği kaba işemez ! Siz neyin kafasını yasiyorsunuz? Böyle aslı astarı olmayan abartılı haberler yapip, profosyenel gazetecilik ayağı yapiyorsunuz ! Yapmacıklar..
Burak Çimen 11.08.2014, 00:09 Pek iyi bi tabir degildir ama suan icin bize dokunmayan yilan bin yasasin. Cok iyi morali yerinde konsantrasyonu yerinde bi takimimiz varken boyle seyler yapmalarina hic sasmadim acikcasi.
Kızılırmakspor 11.08.2014, 01:52 Bu kanalı aşırı fenrlidiye tsliler basmış tı
astaravisa 11.08.2014, 08:01 bunlar bize ne gözle bakıyorlar acaba!
carlos bizde değilde büyük bi takımda olsaydı bu teklifi gündeme getirebilirlermiydi acaba.
5 milyon euroyu versinler hiç düşünmeye gerek yok carloslar bitmez bizde
bigacti0n58 11.08.2014, 15:18 Carlos bu sezon her ne kadar basarili da olduysa transfer döneminde ve hazirlik maçlarında basarisinin düştüğünü düşünüyorum bunun nedeni birçok takimin carlosu takimina istemesi ve carlosun kafasinin karisık olması diye dusunuyorum . Bence yabancı bir takima para karsiligi verilebilir 3 5 milyon euroya . yerine birisini buluruz zaten bu sezon olmasa diğer sezon gidecek hic yokdan para kazanirizda transfer yapar belki yönetim. Yerinede bir teknik direktör elbet bulunur
Carlos sezon sonu gidecek zaten, mevcut kadro şampiyonluğa oynayamaz...
Alsınlar Carlos u versinler İsmail Kartalı , en az 3 yıl sözleşme imzalayalım, gelecek yıllarımızı planlarız. Olur mu? olmaz gibi :) Olursa zaten Türk sporunda bir ilk olur: Teknik Direktör Takası...
|