Orijinalini görmek için tıklayınız : Taraftara Kombine Jesti

SivasSpor.Com
11.08.2014, 20:31
http://resimzade.com/Show.html?i=44505&token=22812

Sivasspor, kombine fiyatlarında yüzde 100 indirim yaptı. Passolig satışlarının başlayacağını söyleyen Başkan Vekili Erdal Sarılar, taraftarları kombine almaya çağırarak hedeflerinin 10 bin kombine satmak olduğunu ifade etti.

Başkan Vekili Erdal Sarılar, kulüp tesislerinde yaptığı açıklamada Passolig ile ilgili bilgiler verdi. Passolig’de yüzde 100 indirim yaptıklarını anlatan Sarılar satışlara 13 Ağustos Çarşamba günü başlayacaklarını kaydetti.

Kale arkası, maraton, VIP kırmızı koltuk denilen 3 bölgeyi de kombine şeklinde açtıklarını aktaran Erdal Sarılar, kombinelerde yüzde 100’e yakın bir indirim yaptıklarını belirterek "Bunların fiyatları maraton 150 lira, kale arkası 50 lira, VIP kırmızı koltuk 200 lira. Bunlar geçen sene 250, 100 VIP kırmızı koltuklarda 400 liraydı. Kulüp yönetim kurulu olarak yaptığımız toplantıda Passolig’den dolayı herhangi bir seyirci kaybına uğramama, tam aksine seyirci sayımızı artırmak üzere kombine fiyatlarını düşürdük." diye konuştu.

Passolig fiyatlarını açıklayan Sarılar, "Maraton 150 lira artı 10 lira hizmet bedeli. Bu hizmet bedeli Passolig tarafından alınıyor. Kale arkası 50 lira artı 10 lira hizmet bedeli, VIP kırmızı koltuk 200 lira artı 10 lira yine Passolig’e verilecek." şeklinde konuştu.

Kartın nasıl çıkarılacağı ile ilgili detaylar da veren Sarılar, kartı çıkarmanın çok kolay olduğuna değinerek, şöyle devam etti: "Nüfus cüzdanı fotoğraflı ve vatandaşlık numarası olan, nüfus cüzdanı veya ehliyet olanın hemen Passolig kartı çıkarılacak. Bu kart 15 lira. Bunu çıkarttıktan sonra bizim tarafımıza geçecek o karta yükleme yapacağız. 5 dakikada kombinesi, kartı hazır olup çıkarılacak. Bu işlemleri yapacağımız yer stadımızın önünde Passolig bürosunda olacak. Passolig’in ödemesi nakit ya da Bonus ve World olan kredi kartları banka ayırt etmiyoruz. Bu kartı olana 6 taksit şeklinde. Kale arkası bir kart alan adam ayda 10 lira ödeyecek. 6 ay ödeyecek, kombinesini alacak."

Fiyatı yüzde yüz düşürmelerinin nedeninin 3 bin kombine yerine 10 bin kombine satmak olarak açıklayan Sarılar, "Beklentimiz 10 bin kart. Yani 10 bin kombine kartı Passolig’i satmak istiyoruz. Biz burada fiyatı onun için düşürdük. 3 bin satacağımıza, 7 bin, 10 bin satmak istiyoruz. Her sene 3 bin satıyorduk. 7 bin, 10 bin satarız hem seyircimiz gelir, bizim burada amacımız para değil seyirci. Seyircinin de talep etmesini bekliyoruz." diye konuştu.

Kombinelerin Ziraat Türkiye kupası maçlarında geçerli olmadığını belirten Sarılar, yeni stadyumun bitmesi durumunda Passolig sisteminin aynı şekilde devam edeceğini sözlerine ekledi.

ReyiziCumhur
11.08.2014, 20:35
Yıllardır 4 Eylülde olmayan taraftar geleneğini oluşturmak şarttı. Boş trübünlere oynuyor takım. Yıllar sonra şuan birşeyler düşünmeleri ne güzel birşey :)

gogohan
11.08.2014, 21:03
Yönetim yapabileceği en baba işi yaptı. Sıra şimdi "yiğidoyum" diyen gardaşlarımızda.
Bugün Sivastaydık, stadın yanındaki yerden passolig kartımızı aldık, üzücü sonucu aldık maalesef. Lig başlamasına 15 gün var, passolig kartı çıkaran yiğidonun sayısı sadece 2 bin kadarmış. Yazık valla, eğer Sarıların dediği gibi 10 bini bulmazsa çok yazık olur.

ihtiyar yiğido
11.08.2014, 22:06
Sudan ucuz kombine bilet, yönetim daha ne yapsın, üste birde kombine alın diye paramı versinler.
Gerçekten Sivasspor'u olan hiç bir bahanenin arkasına saklanmadan pasolig kartını ve kombinesini alır ve takımını yalnız bırakmamak adına stadyumun yolunu tutar.

bigacti0n58
12.08.2014, 01:13
Her ne kadar kombinenin ucuz olmasini iyi yapsada yönetim lisansli ürünlerden anlamiyo secim günü stadin önünden carsiya giderken baktim storenin önünde duranlar var ama kapi duvar gelirken yine ayni manzara yabancı bir plakadan inen baba ve küçük oğlu alisverise kulübe katkiya gelmiş maalesef kapi duvar isler böyleyken yönetim urun satilmiyo denesin biz satmiyiruz demesi lazim bu mağaza kurumsal bi mağaza yazları kafasına gore kapalı acil yeter bilgi taraftar gurbetçiler kapılardan dönüyor yazikk. Bu konunun altına yazmak biraz saçma oldu ancak yönetim biraz kombine satma ve lisanslı ürünlerde iyi adimlar atmasi lazim diye düşünüyorum kombineye gelirsek ise su anda kimsede passlig yok bu yüzden passoligli Perin sayisi az bence merak etmeyin kuyruklar olacak kart cikartirmaya bu beleş fiyata inşallah bende maraton kombinemi alacagim passolig kartimiz geçen sezondan aldik :-)

sawyer5892
12.08.2014, 01:19
yuzde 100 indirim demek bedava demek yuzde 50 daha dogruu sanki

ofozturk
12.08.2014, 08:32
inş biz 6-7 kişilik bir grup olarak kombinelerimizi alacagız.
lütfen bu konuya duyarlı olalım arkadaşlar.

izecson_ea
12.08.2014, 08:46
passokartla illa kombine almak mecbur ki yoksa maçlar için de tek tek yükleme yaptırabiliyormuz?? anlamadım

astaravisa
12.08.2014, 09:05
bu işin sonu taraftarı stata çekeyim derken kayseri gibi poğaça limonata dağıtmaya kadar gider bu şekilde.
eğer şu fiyatlarada o stat dolmuyorsa tek kelime ile ayıptır.

Kokomo
12.08.2014, 09:06
İnanılmaz DÜŞÜK fiyatlar, teşekkürler Yönetim !

Artık söz sırası Sivaslılarda ...

10.000 rakamı aşılmalı !

AvRuPaNiNKrALi58
12.08.2014, 10:08
Bu paraya Almanya´da amatör maclari bile izleyemezsiniz...

Sivas ve cevresindeki Yigidolara cok is düsüyor bu sezon...

Bu sezon dolduralim 4 Eylülü!

buraks58
12.08.2014, 10:29
güzel bir açıklama olmuş. en büyük eksikliklerimizden bir tanesi de taraftarın bu şekilde net bilgilendirilmiyor olmasıydı. inşallah gereken ilgi gösterilir. daha ne yapsın yönetim...

harbiyiğido
12.08.2014, 12:16
sivastaki taraftra sesleniyorum her maça gidemeseniz bile cebinizden 150 tl çıkarın alın şu kombine kartı en ucuz kombine bizim takımımızda yönetim çok güzel bir jest yapmış .. ah şimdi sivasta olmak vardı almıştım maraton kombinemi :rolleyes::rolleyes::rolleyes: :rolleyes:

Sivasli010
12.08.2014, 12:22
10 000 degil 15 000 olmali!!!! Bu kadar ucuz bir daha olmaz

Sivasli010
12.08.2014, 12:34
Bence site yoneticisi bu kampanyayi anasayfada fotoraf olarak kullanmalidir daha cok dikkat ceker

sebasteia
12.08.2014, 13:34
hürdoğan gazetesi daha doğru bir ifade ile bu büyük indirimi haberleştirmiş:

http://www.hurdogan.com/?hur=haberdetay&id=27450

yüzde yüz deyip yazmak da nedir ;)

4eylül
12.08.2014, 15:43
bakalım sivassporumuzu seven onbin kişi çıkacakmı

sinan-58
12.08.2014, 19:30
paso lig 5 tane gişe açmış sadece 1 tanesi açık millet orda sırada rezillik çekiyor

lokonto
12.08.2014, 20:29
işden yorgun argın çıktım stada pasolig çıkartmaya gittim birde gördüm ki 5 tane pasolig gişesinden sadece bir tanesi açık ve en az 20 kişi sırada idi.Maalesef alamadan geri geldim

biz pasolig almak istiyoruz ama görevliler nerde.sonra maçlara neden seyirci gelmiyor demesinler...

ihtiyar yiğido
12.08.2014, 20:42
işden yorgun argın çıktım stada pasolig çıkartmaya gittim birde gördüm ki 5 tane pasolig gişesinden sadece bir tanesi açık ve en az 20 kişi sırada idi.Maalesef alamadan geri geldim

biz pasolig almak istiyoruz ama görevliler nerde.sonra maçlara neden seyirci gelmiyor demesinler...

Sırada bekleyen 20 Yiğido kardeşimi tebrik ediyorum, demekki Sivasspor'u seven vefakar ve samimi yiğidolarmış

sinan-58
12.08.2014, 21:00
Sırada bekleyen 20 Yiğido kardeşimi tebrik ediyorum, demekki Sivasspor'u seven vefakar ve samimi yiğidolarmış

sırada beklemekle kimsenin sivassporluluğunu ölçemezsiniz bizim dert yakındığımız noktayı başka yerlere çekmeyin adamlar 5 tane gişeden 1 tanesini çalıştırıyor diyoruz siz gelmiş onlar vefakar taraftarmış diyorsunuz

B.DUMANLI
12.08.2014, 21:09
Sembolik bir fiyata kombine satiyorlar bu biletlere ragbet olmazsa kimsenin Sivas icerisinden Sivasspor´u elestirmeye hakki yok gibime geliyor.

Fiyatlar karsisinda ben tamamiyle soktayim.Bu fiyata kombine alinmazsa,artik ben söyliyecek kelime bulamiyorum.

60´li ve 70´li yillarin SIVASLILARI nerede?.Su anda Sivas´da yasayan bu insanlar kim.Sivas´a nereden gelmis ve yerlesmisler.Sehrinin takimini bir zamanlar destekleyen Sivaslilar nerede?.

ihtiyar yiğido
12.08.2014, 22:29
sırada beklemekle kimsenin sivassporluluğunu ölçemezsiniz bizim dert yakındığımız noktayı başka yerlere çekmeyin adamlar 5 tane gişeden 1 tanesini çalıştırıyor diyoruz siz gelmiş onlar vefakar taraftarmış diyorsunuz

Bilet alma, maça gitme, sudan ucuz kombinelere itibar etme, GS taraftarı 38000 Pasolig kartı almış, FB ve BJK da bir o kadar, Konyaspor taraftarı 9000, Balıkesirspor taraftarı 8000 Pasolik kartı almış, Sivasspor taraftarı 2000 daha ne ile Sivasspor taraftarlığını ölçeceğiz,bize izah edinde bizde öğrenelim.
Sonra Pasolig kartı sadece stadyum gişelerinde değil internettende veriliyor, bir gişe açık, iki gişe kapalı bahanesi, ipe un sermek gibidir, sonra sırada bekliyen o Sivasspor sevdalılarına teşekkür etmeme sen neden alındın ben onuda anlayamadım.
Bir taraftar olarak bizim derdimiz tribünlerimiz dolsun, kendi sahamızda, deplasmanda oynuyor gibi birkaç taraftara oynanmayalım.

Sivasli010
12.08.2014, 22:57
Bilet alma, maça gitme, sudan ucuz kombinelere itibar etme, GS taraftarı 38000 Pasolig kartı almış, FB ve BJK da bir o kadar, Konyaspor taraftarı 9000, Balıkesirspor taraftarı 8000 Pasolik kartı almış, Sivasspor taraftarı 2000 daha ne ile Sivasspor taraftarlığını ölçeceğiz,bize izah edinde bizde öğrenelim.
Sonra Pasolig kartı sadece stadyum gişelerinde değil internettende veriliyor, bir gişe açık, iki gişe kapalı bahanesi, ipe un sermek gibidir, sonra sırada bekliyen o Sivasspor sevdalılarına teşekkür etmeme sen neden alındın ben onuda anlayamadım.
Bir taraftar olarak bizim derdimiz tribünlerimiz dolsun, kendi sahamızda, deplasmanda oynuyor gibi birkaç taraftara oynanmayalım.

abi herkes senin gibi sivassporlu olsa, sivasspor her sezon sampiyion olur ama niyese bizim taraftarlar bir passolig karti alicaklar diye sikayet ediyiorlar

Sivasspor bunu hak etmiyior! O passolig karti almak icin saatlerce beklemiysen beklicen canim , sivassporu tek iyi gunde destekliceksen hic destekleme daha iyi...

Sivasspor dolu tribunu hak ediyior! 300 000 kisiden 16 000 kisi nasil stada gidemiyiorlar anlamiyiom.. Bahane filan yok cunku sampiyionluk icin oynarkene her mac tribun doluydu

sinan-58
13.08.2014, 00:00

bende onu diyorum tribünler dolsun diyorlar 10 000 kombine diyorlar ama boyle olmaz pasoligin kuluple alakası yok adamlar bizi umursamıyor resmen 5 gişe yapıyorlar sivasa biri aktif milletin işi var gücü var internetten başvursan lig başlıyana kadar gelirmi meçhul sivassporluluğa gelince ben yıllardır bu takımın peşindeyim içeride maç kaçırmazken dışarıdada imkan oldukça gidiyorum ama ben pasolig için 5 gişe çalışma imkanı varken tek gişede eziyet çekmek zorunda değilim adamlar zaten üzerimizden rant elde ediyorlar benim gibi düşünen taraftarda azdır ben bugün olmadı yarın sonraki gün alırım ama diğer adam daha almaz

ihtiyar yiğido
13.08.2014, 00:41
bende onu diyorum tribünler dolsun diyorlar 10 000 kombine diyorlar ama boyle olmaz pasoligin kuluple alakası yok adamlar bizi umursamıyor resmen 5 gişe yapıyorlar sivasa biri aktif milletin işi var gücü var internetten başvursan lig başlıyana kadar gelirmi meçhul sivassporluluğa gelince ben yıllardır bu takımın peşindeyim içeride maç kaçırmazken dışarıdada imkan oldukça gidiyorum ama ben pasolig için 5 gişe çalışma imkanı varken tek gişede eziyet çekmek zorunda değilim adamlar zaten üzerimizden rant elde ediyorlar benim gibi düşünen taraftarda azdır ben bugün olmadı yarın sonraki gün alırım ama diğer adam daha almaz

Sevgili Yiğido kardeşim, zatı senin yiğidoluğundan zerre kadar şüphem yok, yorumlarını okuyorum, Pasolik kartına bende karşıyım, bir sürü tutarsızlığı var misal: Bir baba, eşini ve çocuklarını alıp maça gidecek ama hepsinede Pasolik kartı isteniyor, halbuki 18 yaşına kadar çoçuklar vede eşi, babanın kartı ile maça girebilmeli, buna benzer birçok tutarsızlık..
Benim derdim taraftarı, Pasolik kartından soğutmamak, Pasolik kartından alınan ₺15 yıllıktan kulüplerede pay var, hepsi bankaya kalmıyor, ayrıyeten Pasolik kartını kredi kart tipi tercih edersen her harcamandan Sivasspor'a da pay var, şahsen ben böyle tercih ettim.
Yani bizim derdimiz, stadyumun ful dolması, şayet 623824 nüfuslu Sivas'ımızda 16000 kişilik stadyumu dolduramaz isek bize yazık, bizim derdimiz bu, Sivasspor'umuzun kurulduğu 1967 den beri, saygılar sunuyorum.

sinan-58
13.08.2014, 00:49
Sevgili Yiğido kardeşim, zatı senin yiğidoluğundan zerre kadar şüphem yok, yorumlarını okuyorum, Pasolik kartına bende karşıyım, bir sürü tutarsızlığı var misal: Bir baba, eşini ve çocuklarını alıp maça gidecek ama hepsinede Pasolik kartı isteniyor, halbuki 18 yaşına kadar çoçuklar vede eşi, babanın kartı ile maça girebilmeli, buna benzer birçok tutarsızlık..
Benim derdim taraftarı, Pasolik kartından soğutmamak, Pasolik kartından alınan ₺15 yıllıktan kulüplerede pay var, hepsi bankaya kalmıyor, ayrıyeten Pasolik kartını kredi kart tipi tercih edersen her harcamandan Sivasspor'a da pay var, şahsen ben böyle tercih ettim.
Yani bizim derdimiz, stadyumun ful dolması, şayet 623824 nüfuslu Sivas'ımızda 16000 kişilik stadyumu dolduramaz isek bize yazık, bizim derdimiz bu, Sivasspor'umuzun kurulduğu 1967 den beri, saygılar sunuyorum.

bizim derdimizde stadyumun full sivasspor taraftarı ile dolması işte bu yüzden orada 5 gişenin sadece 1 inin çalışmasına tepki gösterirken burada oradakiler vefakar sivassporlu falan demek olmuyor sonuçta tepkimiz bu sistemi bu eziyeti taraftara çektirenlere o zaman o gişeyi de kapatsınlar ben 1 ayda İnternet ten zor bela getirttireyim o zaman daha vefakar olurum tartışmayı uzatmayalım
bu iş ile kim ilgileniyorsa onlara sesimizi duyuralım diğer 4 gişe neden orada süs niyetine bekliyor bu sorunu çözelim

ihtiyar yiğido
13.08.2014, 01:00
bizim derdimizde stadyumun full sivasspor taraftarı ile dolması işte bu yüzden orada 5 gişenin sadece 1 inin çalışmasına tepki gösterirken burada oradakiler vefakar sivassporlu falan demek olmuyor sonuçta tepkimiz bu sistemi bu eziyeti taraftara çektirenlere o zaman o gişeyi de kapatsınlar ben 1 ayda İnternet ten zor bela getirttireyim o zaman daha vefakar olurum tartışmayı uzatmayalım
bu iş ile kim ilgileniyorsa onlara sesimizi duyuralım diğer 4 gişe neden orada süs niyetine bekliyor bu sorunu çözelim

Yani bekleyen taraftar vefakar olmuyorda, bırakıp gidenmi vefakar oluyor, ayrıyeten kart bir ayda değil engeç bir haftada eline geçiyor lütfen yanlış haberlerle taraftarı soğutmayın, Sivasspor için değil bir saat sıra beklemek, Yaşım 63 bir gün bile sıra beklerim.

sıvaslıgenç
13.08.2014, 01:12
Bedava dahi dagıtılsa bizde taraftar profili oluşmadan sadece çekirdek yiyenler gelir.

KA2105
13.08.2014, 11:26
Bugün 13 Ağustos 2014 Çarşamba...Saat:11:27...Hani nerde kombineler ??? Passo sistemde bir tek Karabük ve Sivas'ın kombineleri yok !!!

serkan_ozcan58
13.08.2014, 23:55
İnsallah taraftarimiz buyuk ilgi gosterir ve bir ilki gerceklestirir her kafafan bir ses cikacagina takimi destekleyelim beyler bu takimin destege ihtiyaci var sivastaki maclarimiz dolu tribunler olsun herkes paylassin bu konuyu...?

subasi29
14.08.2014, 00:02
Bütün tanıdıklara mesaj attım . Haberi olmayan çok insan var emin olun..

karamik
14.08.2014, 11:10
100 de 100 inmiş neyse olur böyle gaflar :) online almak istedim bir baktım böyle bir satış tarzı yok şaşırmadım ki

MeXeS58
14.08.2014, 14:54
100 de 100 inmiş neyse olur böyle gaflar :) online almak istedim bir baktım böyle bir satış tarzı yok şaşırmadım ki

bildiğim kadarıyla ayın 20'sine kadar eski yerlerini almak ıstıyenlere sure tanımışlar o yuzden internetten genel satış yok