Orijinalini görmek için tıklayınız : Passolig al vatandaş!

Sayfa : [1] 2

sebasteia
14.08.2014, 13:05
sevgili yiğidolar, sivassporlular, aslanlar, kaplanlar.

yaz ayları boyunca yazdınız, çizdiniz, astınız, kestiniz... futbolcuları beğenmediniz, transfer istediniz, bazen yönetimi bazen hocayı eleştirdiniz. başkasını eleştirmek, başkası hakkında konuşmak kolay!

şimdi geldi sizin test edilmenize. bakın bakalım test sonucunuz ne?

bugün itibariyle passolig satış adetleri:

40.869 - Galatasaray
39.642 - Beşiktaş
10.224 - Konya
8.359 - Balıkesir
5.753 - Trabzon
5.578 - Mersin
4.222 - Bursa
3.902 - Karabük
3.193 - Eskişehir
2.258 - Rize
1.947 - Sivas
1.840 - Başakşehir
1.405 - Erciyes

gördünüz mü tabloyu? şimdi oturun, aldığınız not sıfır! :)

kimse de çıkıp hocayı, transferi eleştirmesin. ne verdiniz ki, ne istiyorsunuz???

Burak Çimen
14.08.2014, 13:24
Tebrikler hocam cok iyi yazmissiniz, bizim taraftarimiz yillardir boyle. Oyuncu, takim, yonetim elestirmeye gelince kaplan kesilirler, onlardan birsey beklendiginde sifir.

58svs58
14.08.2014, 13:43
ben hep söyledim burada kuru kalabalık çok diye. sallamacı, klavye taraftarı diye.

58hsn58
14.08.2014, 13:46
Rakamlari gorunce gercekten uzuldum. Insallah onumuzdeki gunlerde taraftarlarimiz patlamayi yaparlar. Basaksehir'den 100 kart fazla nedemek ya:confused:

ihtiyar yiğido
14.08.2014, 13:47
Sayın sebasteia rumuzlu yiğido kardeşim, güzel bir konuya temas etmişsin eline sağlık, Sivassporun başarısında en büyük pay sahibi olan taraftar, bakalım pasolig kartı alarak takımına sahip çıkıp tribündeki yerini alacakmı, yoksa bazı bahanelerin arkasına saklanıp, Sivassporluluğu laftamı kalacak bakalım görelim.

58svs58
14.08.2014, 13:47

yaz ayları boyunca yazdınız, çizdiniz, astınız, kestiniz... futbolcuları beğenmediniz, transfer istediniz, bazen yönetimi bazen hocayı eleştirdiniz. başkasını eleştirmek, başkası hakkında konuşmak kolay!

40.869 - Galatasaray
39.642 - Beşiktaş
10.224 - Konya
8.359 - Balıkesir
5.753 - Trabzon
5.578 - Mersin
4.222 - Bursa
3.902 - Karabük
3.193 - Eskişehir
2.258 - Rize
1.947 - Sivas
1.840 - Başakşehir
1.405 - Erciyes

kimse de çıkıp hocayı, transferi eleştirmesin. ne verdiniz ki, ne istiyorsunuz???

helal olsun bu yazıya imzamı atarım. ayrıca bişey daha yazacam. Bayram nedeniyle sivasa geldim, sivasta mağazalarda, spor malzemeleri satan yerlerde sivasspor ürünü yok denecek kadar az idi. han gi mağazaya girip forma sorsam cevap aynıydı abi sivasspor gitmiyorki, yada burada en çok fener ve galatasaray gidiyor oldu.

izecson_ea
14.08.2014, 13:48
Saat kaça kadar açık bilgisi olan varmı ya da cumartesi günleride hizmet veriyormu

MeXeS58
14.08.2014, 13:57
Saat kaça kadar açık bilgisi olan varmı ya da cumartesi günleride hizmet veriyormu
hafta içi 10.00- 19.00 pazar 11.00-17.00 arası açıkmış cumartesi satış var mı yok mu bilmiyorum

umitfidan
14.08.2014, 13:58
Bizim milletimiz işi son dakikaya bırakmayı seviyor merak etmeyin alınır pasolig de lig başladıktan sonra alır çoğu kişi

izecson_ea
14.08.2014, 14:01
hafta içi 10.00- 19.00 pazar 11.00-17.00 arası açıkmış cumartesi satış var mı yok mu bilmiyorum

Bilgilendirdigin için sağolll

nightmare58
14.08.2014, 14:04
PassoLig'i Mayıs ayında aldım. Kasım sonunda askere gideceğim ama yine de kale arkasından kombine alacağım. Sivasspor'a helali hoş olsun.

4eylül
14.08.2014, 14:12
diğer klüplerin kombine fiyatları bizim en pahalımız diğerlerinin en ucuzu balıkesir konya onbine yakın kombine satmış bende kombine için oradaydım alanlarda eski kombine kart sahipleri yazık yazık

AvRuPaNiNKrALi58
14.08.2014, 14:15

40.869 - Galatasaray
39.642 - Beşiktaş
10.224 - Konya
8.359 - Balıkesir
5.753 - Trabzon
5.578 - Mersin
4.222 - Bursa
3.902 - Karabük
3.193 - Eskişehir
2.258 - Rize
1.947 - Sivas
1.840 - Başakşehir
1.405 - Erciyes

Afedersiniz de bu ne rezalettir yahu? Taraftari yok dedigimiz Basaksehir bile bizden fazla kart cikartmis nerdeyse...

Baskan acilen Merchandise ( Taraftarlar) bölümüne el atmasi gerekiyor..

Kulüpte bu yönde sifir calisma var gibime geliyor..

Yoksa sizin akliniza yetkili birileri geliyor mu? Sirf taraftar icin calisan bir isim yokdur kulübümüzde ne yazikki...

Artik bunca sene süper ligden sonra buncacik da olsun bi zahmet..

Ayiptir..

sebasteia
14.08.2014, 14:20
Tebrikler hocam cok iyi yazmissiniz, bizim taraftarimiz yillardir boyle. Oyuncu, takim, yonetim elestirmeye gelince kaplan kesilirler, onlardan birsey beklendiginde sifir.

istanbul'dayım. bir yılda en fazla 3-4 sivasspor maçına gidebleceğim. buna rağmen sırf sivasspor'a destek olabilmek adına "sivasspor passolig kartı"mı aldım internet üzerinden. en azından taraftar sayısı olarak bu kadar ezik durmayalım! rezalet resmen!!! internet üzerinden kart almak isteyenler beş dakikada bütün herşeyi halledebilirsiniz:

https://www.passolig.com.tr/uye-ol

haydi bakalım.......

AvRuPaNiNKrALi58
14.08.2014, 14:35
istanbul'dayım. bir yılda en fazla 3-4 sivasspor maçına gidebleceğim. buna rağmen sırf sivasspor'a destek olabilmek adına "sivasspor passolig kartı"mı aldım internet üzerinden. en azından taraftar sayısı olarak bu kadar ezik durmayalım! rezalet resmen!!! internet üzerinden kart almak isteyenler beş dakikada bütün herşeyi halledebilirsiniz:

https://www.passolig.com.tr/uye-ol

haydi bakalım.......

Karti bende almak istiyorum ilk macimiza gelecegim Insallah.. Fakat kart o güne yetismez diye korkuyorum.

Pazar günüde Giseler galiba kapali Passolig icin. Haftaya cuma Istanbula inis yapiyorum gidip oradan alabiliyormuyum takimimizin kartini?

MeXeS58
14.08.2014, 14:40
Karti bende almak istiyorum ilk macimiza gelecegim Insallah.. Fakat kart o güne yetismez diye korkuyorum.

Pazar günüde Giseler galiba kapali Passolig icin. Haftaya cuma Istanbula inis yapiyorum gidip oradan alabiliyormuyum takimimizin kartini?

PASSOLİG Kart kaç günde teslim edilmektedir?

PASSOLİG Kart’ınız, kurye firmasına iletildikten sonra ortalama 10 gün içerisinde kartınız teslim edilecektir. Başvurunuzun durumunu TC Kimlik ve Cep telefonu numaranız ile başvurularım başlığı üzerinden web sitemize giriş yaparak takip edebilirsiniz.

PASSOLİG Kart’ım henüz gelmedi. Yine de maç bileti alabilir miyim?

Maç biletlerinizi alabilmek için PASSOLİG kart başvurunuzu tamamlamanız ve ödemenizi yapmanız yeterlidir. Kartınız elinize henüz ulaşmamış olsa bile bilet satın alabilirsiniz. Satın aldığınız biletler TC Kimlik numaranıza tanımlanacak ve kartınız elinize ulaştığında, almış olduğunuz biletler otomatik olarak tanımlanmış olacaktır.

aklınıza takılan tüm soruların cevabı bu sitede oradan bakabilirsiniz https://www.passolig.com.tr/sikca-sorulan-sorular

sıvaslıgenç
14.08.2014, 15:42
İşin kötü yani o 1.947 pasoligin bir kısmı Sivas dışındaki şehirlerde de satılan pasolig miktarı yani bu sene Sivas boş stada oynayacak.

Hep diyorum Sivasta taraftar,tribün kültürü yok yok yok bu gidişle asla olmayacak.

AvRuPaNiNKrALi58
14.08.2014, 15:48
İşin kötü yani o 1.947 pasoligin bir kısmı Sivas dışındaki şehirlerde de satılan pasolig miktarı yani bu sene Sivas boş stada oynayacak.

Hep diyorum Sivasta taraftar,tribün kültürü yok yok yok bu gidişle asla olmayacak.

Yönetim gerekli calismalari yapsa olur...

Uyan artik yönetim...

260 bin nüfuslu Balikesir bile simdiden 9000 e ulasmis Passolig kart sayisinda..

stain
14.08.2014, 15:51
Buda demek oluyorki kümede kalmak bu takım için başarı

Bizim taraftar iyice beleş transfer edebiyatı yapar :mad:

ozledımeskıyı
14.08.2014, 16:02
Bunda taraftarın olduğu kadar yönetimin de suçu var ben bi yönetici olsam meydana bunun satışı için stand açarım R. Carlos gibi bir marka var kullanmıyoruz RC ve yıldız futbolcuları standda misafir eder kombine alanlara imza foto forma gibi ödüller veririm bunun gibi etkinlikler en az +3 bin passolig getirir işte bu kadar üşengeç ya da aklına bile getiremeyen insanlar olunca tablo normal.

AvRuPaNiNKrALi58
14.08.2014, 16:04
Bunda taraftarın olduğu kadar yönetimin de suçu var ben bi yönetici olsam meydana bunun satışı için stand açarım R. Carlos gibi bir marka var kullanmıyoruz RC ve yıldız futbolcuları standda misafir eder kombine alanlara imza foto forma gibi ödüller veririm bunun gibi etkinlikler en az +3 bin passolig getirir işte bu kadar üşengeç ya da aklına bile getiremeyen insanlar olunca tablo normal.

Profesyönel kulüplerin genelde taraftarlarla ilgilenen ayri bir calisma departmani olur..

bizde yok bu sanirim.. baskana bunun gibi seyleri ulastirmak lazim bi sekilde..

1-2 kisi sirf bu islerle ugrassa yeter de artar da bile!

shang
14.08.2014, 16:33
passolig almak çok kolay yapacağınız işlem kimliğinizle gidip 15tl ücret vermek 5 dkdan az sürüyor üstelik bu yıl kombine fiyatlarındaki indirime rağmen 2000 bile olmamış üzücü bir durum

yigido_furkan
14.08.2014, 17:44
ben ıstanbulda yasıyorum bu pasolıg hakkında cok bılgım yok. Sivasspor pasolıg kartımla ıstanbuldakı maclarda deplasman takım yerınde yerımı alabılırmıyım dıye soracaktım??? yardımcı olacak olan varmı

58DK
14.08.2014, 17:50
Sunuda unutmuyalimki bir cok Sivasspor sevdalisi gurbetci(Sivas'imizin cok fazla gurbetcisi var) ondan dolayi fazla passolig karti satilmiyor ayrica statlar diger sehirlere göre ayni sekilde dolmuyor. Ayrica Sivas'da sanayi diger sehirlere göre az is yapiyor ve buda halkin ekonomisine yansiyor. Bunuda katmak lazim diye dusunuyorum.

B.DUMANLI
14.08.2014, 18:15
Türkiye´nin genelinde ragbet görmüyor,bunun Sivasspor´la ne alakasi var.Konya´nin stadyumunun yeni olmasi orada sayiyi 10000´ne cikarsada pasolig´e ilgi genelde cok az gibi görünüyor.
Olmiyacak duaya TFF amin derse ortayada böyle bir tablo cikiyor.Bunu bir kac mac sonra kaldiracaklar ve sagduyu kazanacak.

sebasteia
14.08.2014, 19:03
ben ıstanbulda yasıyorum bu pasolıg hakkında cok bılgım yok. Sivasspor pasolıg kartımla ıstanbuldakı maclarda deplasman takım yerınde yerımı alabılırmıyım dıye soracaktım??? yardımcı olacak olan varmı

passolig kartınız hangi takıma ait olursa olsun istediğiniz stadyuma girebilirsiniz. bu konuda tek bir stadyuma girebilirsin gibi bir sınırlama yok.

sebasteia
14.08.2014, 19:05
Türkiye´nin genelinde ragbet görmüyor,bunun Sivasspor´la ne alakasi var.Konya´nin stadyumunun yeni olmasi orada sayiyi 10000´ne cikarsada pasolig´e ilgi genelde cok az gibi görünüyor.
Olmiyacak duaya TFF amin derse ortayada böyle bir tablo cikiyor.Bunu bir kac mac sonra kaldiracaklar ve sagduyu kazanacak.

türkiye genelinde rağbet görüp görmediği önemli değil ki. önemli olan mevcut rakamlara bakarak sivas'ta ne kadar rağbet görüp görmediği. sivas'ın sıralamadaki yerine bakar mısınız? altımızda başakşehir, üstümüzde rize!!!

nerede bu kadroyla şampiyonluk hayal diyip afra tafra yapan taraftarlar? bu kadroyla şampiyonluk mümkün ama bu kafadaki boş konuşan taraftar yapısı ile gerçekten zor! maalesef...

Sivasli010
14.08.2014, 19:58
Sivas gibi basari yakalasaydi balikesir ve konya heralde en az 50 000 passolig satarlardi. Bize bak 2 000 bu ne arkadas sanki amator takimiz! Biz sampiyionlar liginde oynamis takimiz, roberto carlos, cicinho, utaka gibi isimler var genede satilmiyior passolig kartlar, bu ne arkadaslar valla ayip ediyiog

4eylul58
14.08.2014, 20:04
Arkadaslar kombinemiz en ucuz takimiz. Yeri geliyor bir maca bile bu kadar odeyenler var. Bi zahmet gidinde taraftarliginizi gosterin.

sirseri58
14.08.2014, 23:17
Arkadaslar kombinemiz en ucuz takimiz. Yeri geliyor bir maca bile bu kadar odeyenler var. Bi zahmet gidinde taraftarliginizi gosterin.

sıvasta olupta maça gıtmeyen taraftarları anlamıyorum sıvasta baska sosyal ne varkı maça gıtmıyonuz verıcenız 5 lıra para

kursad1981
15.08.2014, 00:04
grafikte verilen sivasspor taraftarının aldığı passolig kart sayısına itibar etmeyin.doğru bilgi değil çünki.günlük rahat 200 ila 300 kişi arası passo lig kart alıyor.Birçok kişide gişe sayısı yetersiz diye geri dönüyor sicakta beklememek için ögleden sonra satılan kart sayısı 2500 civarıydı

Sivasli010
15.08.2014, 00:12
Gise de biri bilgi alabalirmi, kac passolig karti satildi acaba

YILDIRIMM
15.08.2014, 00:57
Arkadaşlar elinizi çabuk tutun ben dün vip a komibinemi aldım kuyruk vardı taraftarlar sabah 8 de geliyorlar kuyruk oluyor.
Bu arada eski kombinesi olan kişilere tanına süre diye birşeyde yok benım geçen sezon kombinem yoktu ben dün gitti. İstediğin yerden aldım bana kimsede geçen sene kombinem var diye sormadı 7 gün boyunca hergün açık stad önündeki gişeler
NOT:UNUTMADAN ARKADAŞLAR İNTERNETEN ALACAK VATANDAŞLAR AYIN 20 sinden SONRA SİSTEM AÇILACAKMIŞ SIVASSPOR İÇİN

ELINIZI ÇABUK TUTUN VE KOMBİNEZİ ALIN
ŞAMPIYON SIVASSPOR

sıvaslıgenç
15.08.2014, 01:16
Şuan 3000 civarıymis facebokta sivasspor sayfalarında yazan rakam bu

sebasteia
15.08.2014, 07:27
grafikte verilen sivasspor taraftarının aldığı passolig kart sayısına itibar etmeyin.doğru bilgi değil çünki.günlük rahat 200 ila 300 kişi arası passo lig kart alıyor.Birçok kişide gişe sayısı yetersiz diye geri dönüyor sicakta beklememek için ögleden sonra satılan kart sayısı 2500 civarıydı

kardeş millete yalan bilgi vermiyoruz. kafadan da rakam uydurmuyoruz. iki gün öncesinin rakamları bunlar idi. yeni rakamlar geldikçe onları da paylaşacağız.

AvRuPaNiNKrALi58
15.08.2014, 08:17
kardeş millete yalan bilgi vermiyoruz. kafadan da rakam uydurmuyoruz. iki gün öncesinin rakamları bunlar idi. yeni rakamlar geldikçe onları da paylaşacağız.

Kardes rakamlar nerede aciklandi ?

Link atta bizde takip edelim..

Sagolasin!

citothehan58
15.08.2014, 10:28
Kardes rakamlar nerede aciklandi ?

Link atta bizde takip edelim..

Sagolasin!

https://www.facebook.com/Passolig/app_1454915598090419

karşıyakalı
15.08.2014, 10:33
sabahtan öğlene kadar sıra bekledim önce passolig sonra kombine için bi kişi 12 dakijka sürüyo.sadecepassolig almmak içn.ve kuyruk uzun ama çalışan sadece birgişe var diğerleri kapalı.içerde sohbet ediyolar görevlileramagişeyi açıp işi çabuklaştırmıyolar.gelen tepki üzerine bir tane daha açtılar birikikişi işlem yaptı makine bozuldu diye yine kapattılar. kaldık tek gişeye yine.ben ve bi kaçkişi daha kızarak söverek sıradan çıktık ve gittik..kim kardeşim bu işin tAKİPÇİSİ YÖNETİMMİ KULÜPMÜ YOKSA BEDEN TE3RBİYESİMİ . TARAFTARA BÖÖLE ZULMEDİLİRSE KİMDE PASSOLİG FALAN ALMAZ BEMİM GİBİ

karşıyakalı
15.08.2014, 10:42
taraftarına zulmeden başka bi yer görmedim ben..diğer şehirlerde gördüm adamlar bi ssürü gişe açmış ve taraftarı bekletmeden satış yapıyolar bizde ise gişe var ama personel içerde sohbet ediyor.sadece bir gişe açık ve taraftar sırada bekletiliyor.bir işlemin 12 dakika sürdüğü bir ortamdaki bu sadecepassolig i,çin kombine hariç tüm gişelerin açık olması ve taraftarın bekletilmemesi gerekirken bizde personeliçerde sohbet ediyo ve gişeyi açmıyor.gelen tepki üzerine zorlanarak bi tane daha açtılar.iki işlem sonra makine bozuldu diyerek kapattılar.yine tek gişeye kaldık.bunun üzerine ben ve bi kaç kişi daha söverek sıradan ayrıldık .bu işin sorumlusu kimse lütfen denetlesin bu işi taraftara daha fazla zulüm etmeyin. sonra çok ağlarsınız passoligde son sıradayız diye kimse almıyor diye

sinan-58
15.08.2014, 10:51
kardeş bende dile getirdim ama orda beklemeyen sivassporlu olamıyormuş öyle tepkiler geldi

ezelşener
15.08.2014, 10:56
taraftarına zulmeden başka bi yer görmedim ben..diğer şehirlerde gördüm adamlar bi ssürü gişe açmış ve taraftarı bekletmeden satış yapıyolar bizde ise gişe var ama personel içerde sohbet ediyor.sadece bir gişe açık ve taraftar sırada bekletiliyor.bir işlemin 12 dakika sürdüğü bir ortamdaki bu sadecepassolig i,çin kombine hariç tüm gişelerin açık olması ve taraftarın bekletilmemesi gerekirken bizde personeliçerde sohbet ediyo ve gişeyi açmıyor.gelen tepki üzerine zorlanarak bi tane daha açtılar.iki işlem sonra makine bozuldu diyerek kapattılar.yine tek gişeye kaldık.bunun üzerine ben ve bi kaç kişi daha söverek sıradan ayrıldık .bu işin sorumlusu kimse lütfen denetlesin bu işi taraftara daha fazla zulüm etmeyin. sonra çok ağlarsınız passoligde son sıradayız diye kimse almıyor diye

aynı boşvermişlik ve vurdumduymazlık mağaza satış elemanlarında da var ve hiç kimse bu duruma dur demiyor.

burak58as553
15.08.2014, 11:55
Biz ailecek aldık ( baba-anne-abim-ben ve kız kardeşim)

Bursa'da yaşadıgımızdan dolayı maçlara belki senede 1-2 defa gidebileceğiz ama yine de asıl amacımız Sivasspor'a maddi olarak katkı sağlamak.

AvRuPaNiNKrALi58
15.08.2014, 13:22
Biz ailecek aldık ( baba-anne-abim-ben ve kız kardeşim)

Bursa'da yaşadıgımızdan dolayı maçlara belki senede 1-2 defa gidebileceğiz ama yine de asıl amacımız Sivasspor'a maddi olarak katkı sağlamak.

Kardesim kartlari Bursa´dan mi aldin?

Bi kac sorum olacak:

Karti aninda alabildinmi kardes?

üzerinde Sivas logosu bulunuyor mu?

Haftaya Almanya´dan gelecegim ve ilk macimiz icin Passolig karti lazim olacak.

Simdiden tesekkürler

Selamlar

sıvaslıgenç
15.08.2014, 13:55
Bu klüpte nedendir bilinmez tribun ve taraftar hiç dikkate alınmıyor bunda bizimde hatamiz var gereği kadar Sesimiz çıkmıyor ayni durum 3 büyük te veya bursada vs. Olsun yönetim istifaya kadar gider.

karamik
15.08.2014, 14:40
Bu klüpte nedendir bilinmez tribun ve taraftar hiç dikkate alınmıyor bunda bizimde hatamiz var gereği kadar Sesimiz çıkmıyor ayni durum 3 büyük te veya bursada vs. Olsun yönetim istifaya kadar gider.

Her fırsatta yönetimi istifaya çağırıyorsun sende sezonu açtın kardeşim seviyoruz seni kızma :)

RoKeT
15.08.2014, 17:09
Almayın Birilerinin cebine para girecek diye paso lig denen saçmalığı çıkardılar beleşci taraftar gruplarına iyi olduysa da yandaşların cebine para koymaya Hayır.

sıvaslıgenç
15.08.2014, 17:35
Her fırsatta yönetimi istifaya çağırıyorsun sende sezonu açtın kardeşim seviyoruz seni kızma :)

Yönetimi istifaya çağırdığımı hiç hatirlamiyorum o mesajimdada yönetimi istifa ya davet eden tek söz yok bizde seni seviyoruz :)

elbeylii
15.08.2014, 17:51
aynen hersey muamma birisi ben aldım yeni kombine diyor gidiyoruz satmıyoruz diyor böyle devam ederse almacayacagız kombine falan

elbeylii
15.08.2014, 17:53
hepiniz haklısınız başı yok kıcı yok kim kime ama bölede olmuyor yönetimin derhal çeki düzen getirmesi gerekiyoryönetime nasıl ulaşırız bilen varsa yazsın vallaha bilsem

eurovision
15.08.2014, 18:12
şaşırmadım gerçekten sorumsuzluk insanı deli ediyor

bigacti0n58
15.08.2014, 20:06
Nerden isterseniz veriliyor kombineler sadece eski kombine lilerin yeri verilmiyor oda az toplam stadda 2500 taneydi herhalde herkes aksin lütfen yarim saatte aldik

batur0658
16.08.2014, 23:30
chat bölümüne yazdım buraya da yazayım dedim. bjk arsenal maçı için pasoligi olmayan taraftarlara plastik bilet uygulaması var yani maç gününde yalnızca tc no ile rahatlıkla alınabilecek biletler ama diğer süper lig maçlarına böyle bir uygulama var mı bilmiyorum öğrenilmesi lazım. şehirdışından gelen yada yurtdışından gelen gurbetçi taraftarlarımız adına gayet faydalı bir uygulama olur.

gardaşlar
17.08.2014, 12:43
Sivasspor kombine bileti için çekilen eziyet....
Biz çekeriz eziyeti, ama yaşlı taraftar için çok üzüldüm.. beklediler.. Tek bir kişi yapıyordu kombine işlemlerini.. büyük bir sivasspor olarak başka elaman bulamadık mı . çok üzüldüm.. kombineler ile ilgilenen yetkili neden ilgilenmediniz.

Biz eziyette çeksek Sivasspor taraftarıyız.

DOGU_BEY
17.08.2014, 13:18
Arkadaşlar passoligi ben de çıkarttım bekledim ve hepimiz gibi işlemlerin çok yavaşlığı beni de bunlattı..fakat burada açıklanması gerekn önemli bir nokta var: passoligin alt yapısından tut oradaki gişeler,elemanlar ve sistemin herşeyinin işleyişi tamamen fedrasyona ait yani Sivasspor yönetiminin ordaki durumla en ufak ilgisi yok...kombine satışlarında da sorumlu olan passolig elemanları çünkü oradaki ortak havuzdan satılan kombinelerin anında girilmesi ve alan kişi adına ortak havuzda kapatılması gerekiyor...hatta kombine konusunda passolig görevlisine ytardımcı olsun diye büfedeki görevli bayanı da oraya vermişler...yani özetle passolig ve kombine satış işlemleri tamamen fedarasyon yetkililerine ait, bizim yönetim sadece fiaytları belirleyip ordaki elemanlara iletmiş..burada eleştirilecekse yönetim değil passolg denen belayı başımıza salan ve alt yapısını elemanlarını ikide bir donan sistemini iyi kuramayan fedarasyondur...

yol58
17.08.2014, 16:53
Ben istanbulda oturan biri olarak internetten aldım kartımı maçlara gidebilirim gidemem ayrı konu ama herkes üzerine düşeni yapması lazım.

stain
17.08.2014, 19:02
Bugun passoligimi aldim sadece pasolig cikarmak 3dakika surdu cok beklemedim kombine alanlarin islemi biraz uzun suruyor galiba

ydurdag
17.08.2014, 20:37
rezaletin daniskası ilgililere söylüyorum acaba bütün türkiye genelindemi böyle çalışılıyor yoksa sivasa özel biryıpratmamı uygulanıyor ben 2 kez bayppas amaliyatı olmuş 64 yaşında bir sivasspor sevdalısı bir Sivaslıyım ama passolıgi bekleyip alana kadar mavf oldum oğlum geldi onun sayesinde işlemlerimi sonuçlandırdık ama çok üzüldüm 5 dakika denen işlem tam inanınki 3,5 saat sürdü sistem durdu bekliyoruz gibi sudan bahanelerle oyalama takdigi gibi bana geldi ilgilenilmek dileğiyle yönetime ithaf olunur teşekkür ederim

adres58
17.08.2014, 21:51
rezaletin daniskası ilgililere söylüyorum acaba bütün türkiye genelindemi böyle çalışılıyor yoksa sivasa özel biryıpratmamı uygulanıyor ben 2 kez bayppas amaliyatı olmuş 64 yaşında bir sivasspor sevdalısı bir Sivaslıyım ama passolıgi bekleyip alana kadar mavf oldum oğlum geldi onun sayesinde işlemlerimi sonuçlandırdık ama çok üzüldüm 5 dakika denen işlem tam inanınki 3,5 saat sürdü sistem durdu bekliyoruz gibi sudan bahanelerle oyalama takdigi gibi bana geldi ilgilenilmek dileğiyle yönetime ithaf olunur teşekkür ederim

Abi evvela çok geçmiş olsun.

Bu ve bunun gibi durumda olan taraftarlarımızı lütfen göz ardı etmeyin Sayın Yönetim.... Taraftar mağdur, taraftar bu konuda haklı. Bir iki görevli olsun koyun orayada mağduriyet giderilsin. Hiç değilse 1 haftalığına görevlendirilmesi kafi..

subasi29
17.08.2014, 22:13

Abi senin adına cok üzüldüm .. Sizin gibi değerli taraftarları eski çınarları sivasspor sevdalılarının hakettiği bu olmamalı :(

bigacti0n58
18.08.2014, 17:52
Biraz önce passolig un sitesinden diğer takimlarin fiyatina vaktim ve fiyatlar ornegin şöyleydi
Alanyaspor 2.lig maraton kombinesi 200 TL
Orduspor ptt 1.lig maraton kombinesi 200 TL
Denizlispor ptt1.lig maraton 150 TL
Taraftarı olmayan dediğimiz başakşehir maraton 2 kategori 320 ve 240 TL
Ve biz superligde şampiyonluğa bile oynamis takimiz maraton kombinezonu 150 TL te satiyor kulüp ancak taraftar SADECE 450 TANE ALİYOR.
Yaziklar olsun diyorum....

adres58
18.08.2014, 19:14
Biraz önce passolig un sitesinden diğer takimlarin fiyatina vaktim ve fiyatlar ornegin şöyleydi
Alanyaspor 2.lig maraton kombinesi 200 TL
Orduspor ptt 1.lig maraton kombinesi 200 TL
Denizlispor ptt1.lig maraton 150 TL
Taraftarı olmayan dediğimiz başakşehir maraton 2 kategori 320 ve 240 TL
Ve biz superligde şampiyonluğa bile oynamis takimiz maraton kombinezonu 150 TL te satiyor kulüp ancak taraftar SADECE 450 TANE ALİYOR.
Yaziklar olsun diyorum....

Çok üzüntü verici bir durum. Hatta içler acısı....

Şimdi biz çok büyük transferler istiyoruz ya, şimdi biz kaliteli orta saha, Korcanı kesecek as kaleci istiyoruz ya... 450 kombine ile (tamı tamına 67.500 TL) alın size kaleci orta saha demeye Yönetimin ne hakkı var... Biz böyleyiz işte.. Ondan sonra da diyorlar ki yok İstanbul takımlarının maçı olunca şu kadar yer ayırdın, yok bu kadara bilet sattın. Adam demezmi cebime ne koydun ki avucuna onu istiyorsun. Şu memlekette o kadar iş adamı o kadar maddi durumu iyi şahıslar milletvekilleri odalar işadamları varki hepsi üçer beşer alıp hibe etseler bile 700-800 adet kombine satışı çıkar. Ondan sonra mikrofon uzatılınca yok efendim ''Sivasspor'' bu şehrin markası yok efendim ''Sivasspor'' gözbebeğimiz, mangalda kül bırakmazlar...

Ahh ulan ahh, ağzıma çok kötü şeyler geliyorda yutayım gitsin...

kiNgSiZe58
18.08.2014, 19:24
Ilk mesajdaki Taraftarimizin aldigi Passolig Rakamini güncell tutabilirsek cok güzel olur. Suan 3bin civarinda olmasi lazim.

adres58
18.08.2014, 19:35
Ilk mesajdaki Taraftarimizin aldigi Passolig Rakamini güncell tutabilirsek cok güzel olur. Suan 3bin civarinda olmasi lazim.

Kastamonuda ilk Passo lig benden ve bir ilk daha ilk alan kişi de Sivasspor passo lig kartı bilin bakalım oda kim tabiiki adres 58 :D :D

4eylül
19.08.2014, 08:07
akşam yerel tvde yetkili birinin açıkladığı resmi rakam 3800 passolig 560 kombine

AvRuPaNiNKrALi58
19.08.2014, 08:21
5000 Passoligin üzerine cikarsak bu bir basari olur.....

sıvaslıgenç
19.08.2014, 10:13
Bu sene büyük takımlar dahi 10.000 ortalamaya oynar olan kulübe olur ve bence bu saçma sapan uygulama mecburen kalkar.

AYDIN1985
19.08.2014, 15:15
5.000 bin passolig satilsa ne yazar 10.000 satilsa ne yazar. diyelim ki 10.000 passolig satildi, bu satilan 10.000 passoligden kac kisi bütün maclara gelecek ki? 10.000 kombine derseniz ozaman baska, ozaman yaridan fazlasi dolar.

Ben kaldirilmasindan yanayim, eskiden ne güzeldi izine sivasa gelince topla esi dostu maca git. yakinda sivasa geliyorum, simdi Ahmet passoligin varmi Mehmet passoligin varmi, diye millete soracagiz.

sebasteia
20.08.2014, 07:07

http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=38178

MeXeS58
20.08.2014, 13:45
ayın 20'sinde internetten satışa çıkacağı duyrulan kombinelerde halen bir gelişme yok passo.com.tr de şuan itabiryle satış falan yok

buraks58
20.08.2014, 14:00
bugün kombine almaya gittiğimde 1200-1300 civarında kombine satıldığını duydum. geçen seneki kombine sahiplerinin eski yerlerini almak için bugün son günmüş bende yarına kaldım. passo.com.tr de belki sistemde bundan dolayı yarın açılacak olabilir.

Ferhat06
20.08.2014, 14:55
İnternetten aldım.Kredi kartı hesabıma 20 lira 50 kuruş geçmiş.Telefonuma da bir mesaj gönderdiler.Banka kartınızı göndereceğiz diye.

MeXeS58
20.08.2014, 15:04
İnternetten aldım.Kredi kartı hesabıma 20 lira 50 kuruş geçmiş.Telefonuma da bir mesaj gönderdiler.Banka kartınızı göndereceğiz diye.

20 lira 50 kuruşun 15 lirası zaten kesiliyor bu paranında 7 lıra cıvarındası kart ücreti gerisi sivasspora; 5,50 lira da kargo ücreti hayırlı uğurlu olsun...

yigidolar06
20.08.2014, 18:34

40.869 - Galatasaray
39.642 - Beşiktaş
10.224 - Konya
8.359 - Balıkesir
5.753 - Trabzon
5.578 - Mersin
4.222 - Bursa
3.902 - Karabük
3.193 - Eskişehir
2.258 - Rize
1.947 - Sivas
1.840 - Başakşehir
1.405 - Erciyes

Ben Konyada yaşıyorum Sivasspor Pasolig kartımı aldım ancak konyadaki maça gidecem benimgibi sivasspor taraftarlarıda aynısını yapıyorlar bu sayının gerçekle alakası nedir anlamış değilim

eyuphulagu
20.08.2014, 20:20
Passolig kartımı geçen hafta başında statyumdaki bürolardan aldım..Geçen hafta büroların önünde fazla sıra yoktu....Benimle birlikte sırada bekleyen arkadaşlar vardı...10 kişi kadardık...Bana sıra 15 dak. dak. da geldi...Umarım passolig kartı alan taraftar sayısı yönetimin istediği seviyede olur...

sebasteia
21.08.2014, 10:59
sürekli yeni stadyumun kapasitesi bize yeter deyip, konuyu soğutan arkadaşlar, konya'nın passolig satış rakamına baksın. konya passolig satışında 3. sırada! acaba neden? yeni stadyum daha fazla taraftar anlamına geliyor olmasın?!?!?

ydurdag
21.08.2014, 12:18
fedarasyon dünyada eşi görülmemiş bu uygulamayı yapmaya çalışıp rezil oluyorsun maksadın gariban halkısoymak bu açıkça belli olmakta neden fb yi zorlayamadın adamlara helal olsun gücün garip Anadolu takımlarına seyirciyle adeta dalga geçiyorsun yok satış olmuyor sistem bozuk n eyin doğru ki pislikler allah belanızı versin tabiki tüp satanı başa getirirsen ondada başarı sağlayamayan şahıs bu ticari işi nasıl yapacak böyle içine gömülür spor severde boynunu büker rezaleti izler yazıklar olsun bu işlemi meydana getirenlere

skep06
21.08.2014, 13:08
Kombine satışları passo.com.tr den başlamış.
https://www.passo.com.tr/tr/clubs/sivasspor/ticket.aspx?series=b91bf5c3-f321-e411-bc82-00155d14360a

Yaklaşık olarak satılan kombine sayıları şöyle:

Vip A:200
Vip B:200

Maraton A:Hiç satış yok
Maraton B:200
Maraton C:300

Gar A:120
Gar B:40

bigacti0n58
21.08.2014, 13:30
Kombine satışları passo.com.tr den başlamış.
https://www.passo.com.tr/tr/clubs/sivasspor/ticket.aspx?series=b91bf5c3-f321-e411-bc82-00155d14360a

Yaklaşık olarak satılan kombine sayıları şöyle:

Vip A:200
Vip B:200

Maraton A:Hiç satış yok
Maraton B:200
Maraton C:300

Gar A:120
Gar B:40

Ben kombine aldim internette gorunmuyo herkestemi öyle acaba

mcevahir
21.08.2014, 14:49
http://i.hizliresim.com/9vl6X9.jpg (http://hizliresim.com/9vl6X9)
Stadın yerleşim planı bu şekilde aşağıdaki adresten detaylı olarak bakabilirsiniz.

https://www.passo.com.tr/tr/clubs/sivasspor/series.aspx?series=b91bf5c3-f321-e411-bc82-00155d14360a

AYDIN1985
21.08.2014, 14:51
P assolig karti Senelik ücreti 15 TL.
E ski kartin suyumu cikiyor bir sene sonra???
S eneye yeni kartmi alacak millet???

Yoksa gelecek sene ayni Passolig karti gecerli olup 15 TL nin tamami Sivasspora´mi kalacak???

buraks58
21.08.2014, 21:00
passo.com.tr de göründüğü kadarıyla 1250 civarında kombine satılmış.

maraton 716
kale arkası 153
vip 386

hedef 10 bin ama herhalde biz 5 bini bulursak öpüp başımıza koyalım. zaten yönetimimizin inanmadan bu hedefi koyduğunu kombine almaya gittiğimde daha iyi anladım.yine boş tribünlere maçlarımızı oynayacağız gibi görünüyor.

nightmare58
22.08.2014, 15:51
Kombine almak için o çileli kuyruğa katlanmak zorunda değilsiniz. Ben kasımda askere gideceğim ama yine de aldım kale arkasından kombinemi. Öğrencilik yeni bitmişken elde avuçta para yokken bunu yapabiliyorsam herkes almalı. Passolig sitesine girip üye olun. Sivasspor'un kombinesini satın alabilirsiniz. Anladığım kadarıyla bir kartla BİRDEN fazla kişi giriş yapabilir. Çünkü tc kimlik no tanımlıyorsunuz.

buraks58
23.08.2014, 22:47
maraton 849
vip 484
kale arkası 179

toplamda 1512

gün itibariyle passo.com.tr deki satışlar. bizim taraftarımzından yorumcu alınacak olsa 10 bin kişi çıkarırız da konu takıma destek olmaya gelince pek kimsenin ilgisini çekmiyor anlaşılan.

ligler başladığından
2500 maraton
750 vip
750 kale arkası(yuvarlak hesap olsun diye, yoksa 300 anca)
toplamda 4000 kombineye ulaşırsak büyük iş başardık diyebiliriz. zira rakamlar bunu gösteriyor.

kiNgSiZe58
24.08.2014, 00:34
P assolig karti Senelik ücreti 15 TL.
E ski kartin suyumu cikiyor bir sene sonra???
S eneye yeni kartmi alacak millet???

Yoksa gelecek sene ayni Passolig karti gecerli olup 15 TL nin tamami Sivasspora´mi kalacak???
Hersene olmaz diyorum. Zaten bu sistem yakinda cöker ve askiya alirlar. Maksat millete 20,50 lirayi gagalamak ve topluca para kaldirmak..

Yigidolar, yapicak birsey yok, takima destek olmak icin yinede karti almamiz gerekiyor.Yurt disindan gelenler maca nasil girecekler cok merak ediyorum.

BekirBayrak
24.08.2014, 16:10
Mersin idman yurdu-Beşiktaş maç bileti fiyatları
Yoruma açık.....

https://www.passo.com.tr/tr/clubs/mersinidmanyurdu/fixture.aspx?fixture=d29403b6-6a0e-e411-8b58-00155d033678

ihtiyar yiğido
24.08.2014, 16:47
Mersin idmamyurdu-BJK ın, tek maçlık bilet fiyatının yarı fiyatından da düşük fiyata Sivasspor yönetimi kombine veriyor, Sivassporluyum diyen bazı arkadaşlar olmadık bahanelerin arkasına sığınarak Pasolik ve kombine almamak ve aldırmamak için türlü bahaneler üretiyor.

adres58
24.08.2014, 17:10
Hani şu karikatürlerde yada ilginç videolarda enteresan işler oluyorda diyorlarya ''Abi ne içtiysen bundan bana da ver'' diye... İnsanın aklı hayali duruyor. Bu nedir yahu. 100 lerin üzerinde bilet fiyatımı olur. Demekki oluyormuş. Biz bu fiyata en güzel yerlerden kombine alıyoruz. Haa bu işin içinde birde ders çıkarmamız gerekiyor. Millet bir maçlık bilet satıyor, biz ise komple bir senelik kombine satıyoruz. Onlar bir maçtan pastayı kapıyorlar biz ise tüm senede (oda belki-bir ihtimal) kapmaya çalışıyoruz. Şimdi bu Mersin şehrine Fener gelecek Galatasaray gelecek birde Trabzon gelecek o maçlarıda düşünün. Demekki biz 4 sene kombine satacağız onlar bir senede diğer maçlar hariç 4 maçta bizim 4 senemize bedel icraat yapacaklar.

Duyan duymayana söylesin... Bu da bizim çıkarmamız gereken bir ders olsun...

58mesut
24.08.2014, 18:20
arkadaşlar biraz önce kombine durumunu öğrenmek için passo.com u ziyaret ettim.orada çok ilginç noktalar var..örneğin maraton B-C arasında olan kırmızı koltuklar sistemde ve saha görselinde yok.Maraton A blok taki koltuk sistemi bizim statdla alakası yok,yerleştirmeyi ters yapmışlar. daha neler var vallahi çok güldüm aynı zamanda ilgili firmaya tlf açtım bana kulubün verdiği böyle dediler...hayırlısı bakalım

subasi29
24.08.2014, 19:05
Mersin idmamyurdu-BJK ın, tek maçlık bilet fiyatının yarı fiyatından da düşük fiyata Sivasspor yönetimi kombine veriyor, Sivassporluyum diyen bazı arkadaşlar olmadık bahanelerin arkasına sığınarak Pasolik ve kombine almamak ve aldırmamak için türlü bahaneler üretiyor.

hay ağzına saglık abiii ..

tekdoktirin
24.08.2014, 20:10
evet herkes almalı

sebasteia
24.08.2014, 20:27
evet herkes almalı

sen aldın mı tekdoktiri kardeşim? ;)

buraks58
26.08.2014, 15:46
maraton 888
vip 534
kale arkası 247

toplamda 1669

arasan58
26.08.2014, 17:36
maraton 888
vip 534
kale arkası 247

toplamda 1669

sivaslı seyirci şimsi utanmadan yıldız transferi de bekler. götüne bakmadan hasan dağı'na oduna gitmek bu herhalde. yazıp çizenler kaç taneniz passokart aldı?

Kokomo
27.08.2014, 07:49
Internetten hem kendime hem de oğluma 2 adet kart aldım, 10 dk. sürdü !
www.passolig.com.tr Yani son derece kolay arkadaşlar.

Kart kurye ile size gönderiliyor.

Kart geldikten sonra da www.passo.com.tr adresinden kayıt olup, maç biletinizi alıyorsunuz.

Gişelerde uğraşmanıza ve sıra beklemenize gerek kalmıyor ...

sebasteia
27.08.2014, 16:02
bakıyorum da forumlarda cengaverler yine coşmuş. herkes transferden yönetimden şikayetçi.

tekrar soruyorum: ne verdiniz, ne istiyorsunuz?

bu takım passo lig satışlarında son sıralarda. internet üzerinden incik cincik almayı biliyorsunuz da, beş dakikanızı ayırıp passo lig almıyorsunuz. ayıp! sonra afralar tafralar, yürüyün gidin işinize....

mustafa_kavak58
27.08.2014, 16:22
Stadin önündeki Passo lig standlari hep orda kalacakmi cünkü sonradan izine gelenler icin daha iyi olur bilgisi olan varmi acaba :confused:

Akademik58
27.08.2014, 21:24
Fişlenmek için passokart

sebasteia
27.08.2014, 21:26
Fişlenmek için passokart

kendinden şüphen mi var?

izecson_ea
28.08.2014, 09:51
kendinden şüphen mi var?

Amma da çok sallıyon millete beee ayıpp

sebasteia
28.08.2014, 11:58
Amma da çok sallıyon millete beee ayıpp

sen de kart almayanlardansın anlaşıldı. ;) :D

kardeş, uğraşımız sivasspor için. sadece söz söylenmesin, biraz da icraat olsun istiyoruz. yoksa benim bu işten karım ne?

ÇaKıR_58
28.08.2014, 12:11
arkadaşlar passolig aldık yeni vip ten acaba değişklik yapabiliyormuyuz eski vip lerden yer varsa bilgisi olan varmı

sebasteia
31.08.2014, 17:32
transferi begenmeyen cengolar, iste tribun! ne verdiniz ki, ne istiyorsunuz?

sawyer5892
31.08.2014, 21:25
passolig aldikta ne oldu yuzlerce inaan bilet yuklemesi yapmasina ragmen bileti okutunca tanimsiz bilet yazisiyla sok oldu. ortada bir tane yetkili yoktu magduriyetimizi giderecek. taraftarin gazini almak icin tek gecislik kart dagittilar o da tanimsiz bilet dedi. gozumun onunde passoligi kirip atanlar oldu. sorumlusu kim bilmiyorum ama yine bir isi beceremediklerini gorduk

sawyer5892
31.08.2014, 21:27

haklisinda milllet aldigi biletle maca giremedi o ne olacak. raraftari staddan uzaklastiran bu sistemin hic mi sucu yok

sefilix
31.08.2014, 21:52
ya o kadar yazdık almayın dedik. bu iş iptal edilir arkadaşlar. bu insan haklarına aykırı. tüm statlar bomboştu. bir tane yazan gazeteci yok basın yok. pompalayıp duryorlar veriyorlar gazı bu bankanın kartlarını aldırmak için. dünyaya rezil oluyoruz. gerçi dünyada bizim ligi takip edende yok ama.

sawyer5892
31.08.2014, 22:20
ya o kadar yazdık almayın dedik. bu iş iptal edilir arkadaşlar. bu insan haklarına aykırı. tüm statlar bomboştu. bir tane yazan gazeteci yok basın yok. pompalayıp duryorlar veriyorlar gazı bu bankanın kartlarını aldırmak için. dünyaya rezil oluyoruz. gerçi dünyada bizim ligi takip edende yok ama.
doğru diyorsun da ne yapalım takımı yalnız mı bırakalım. geçenlerde bir gazetecei çoğu takım parayı peşin aldı bankadan bu iş iptal olmaz dedi. Eskiden futbolu fakirler oynar zenginler izlerdi şimdi zenginler oynuyor yönetiyor bizleri de yoluyorlar

sefilix
01.09.2014, 07:21
doğru diyorsun da ne yapalım takımı yalnız mı bırakalım. geçenlerde bir gazetecei çoğu takım parayı peşin aldı bankadan bu iş iptal olmaz dedi. Eskiden futbolu fakirler oynar zenginler izlerdi şimdi zenginler oynuyor yönetiyor bizleri de yoluyorlar

söylemek istediğim mahkemeye müracaat eden bir taraftar grubu olmuştu. onlar geri çekmese iptal edilirdi. davayı devam ettiremedi adamlar. iş kulüplere düşüyor. sadece şunu sorsun insanlar neden zıraat bankası değilde o malum banka. taraftar müşteri değil ama bu şekilde müşteri yaptılar sağolsunlar.

Kasım Öktem
01.09.2014, 10:52
Dün tribünlerin halini gördünüz. Taraftara hiç suç bulmayın tek sorumlusu PASSOLİGdir.
Passolig almayıp onurlu bir direniş gösteren tüm Sivassporlu kardeşlerimi tebrik ediyorum. Alanların halini de gördük dün o kadar adamın Passolig'i çalışmadı. 1 saat kapıda bekledi yüzlerce kişi.

"Aman hükümete laf gelmesin, büyüklerimiz yaptıysa bir bildiği vardır." zihniyetinize tüküreyim sizin.
Rantınız batsın! Taraftarı ticari meta olarak gören, bankalara peşkeş çeken şeref yoksunları tribünlerin dünkü halinden memnunlar mı acaba? Tayyip Bey'in damadının bankası Aktifbank kazanacak diye yüzbinlerce taraftarı mağdur ettiniz.

Ben Passolig almayacağım passolig zulmüne boyun eğmeyeceğim. Direnenler hep kazanmamıştır belki ama kazananlar hep direnenler olmuştur.
Bu bir savaştır. Ranta, dayatmaya karşı bir savaştır. Son ana kadar mücadelemiz devam edecek her savaşta olduğu gibi bu savaşta da kaybetme ihtimali var ama savaştan kaçanlar dünden kaybetmiştir.

SUSMA HAYKIR #EBileteHAYIR

Kasım Öktem
01.09.2014, 11:08

Ne verdiniz ki ne istiyorsunuzmuş.
Kulüp sanki bu sene maça 3000 kişi gelecekmiş ona göre transfer yapalım diyor.
Dünkü maça 10.000 kişi gelseydi. 10.000 x 10 TL = 100.000 TL'yle mi transfer yapacaktı kulüp?

Sanki kulüp transferi taraftarın parasıyla yapıyor. Geçen sene Passolig yoktu, kaç kişinin maçlara geleceği belli değildi. Sezon başlamadan önce kombine almak dışında taraftarın katkısı olmadı Da Costa'yı Cicinho'yu, Carlos'u neyle getirdik?

Bu ne saçma eleştiri?

ıssızgemi
01.09.2014, 11:14
pasolig alan noldu ki..? maça bile giremedik..iki gün pasolig kuyrugunda bekledik üstelik..taraftar çıldırdı,maça giremiyoruz diye.kapılar tekmelendi.yönetim yuhalandı.küfürüb biri bin para..yönetimden bir kişi turnikeleri bi bolanıp şu ses nedir bi bakayım demedi...tuvaletlerin suyu akmıyor lambaları yanıyor..giren elini ve orasını burasını yıkamadan çıkmak zorunda kaldı...koltuklar kirden nasır turmuş(yazın bi tazzikli suyla temizlenmezmiydi) daha ne sayayım..transfer berbat.geçenseneki kadro aynı..daha söyleyimmi!?

Kasım Öktem
01.09.2014, 11:18
Neymiş tribünlerde holiganlar varmış Passolig bunu engelleyecekmiş. Çok güzel engellediniz tebrikler.
Boş tribünlerde istediğiniz gibi at koşturun.

izecson_ea
01.09.2014, 13:01

doğru benim 15 lirayla ala ala batuhanı filan alırlar biletler 1000 tl filan olması lazımm çokk haklısın hıı hııı .....

izecson_ea
01.09.2014, 13:03
pasolig alan noldu ki..? maça bile giremedik..iki gün pasolig kuyrugunda bekledik üstelik..taraftar çıldırdı,maça giremiyoruz diye.kapılar tekmelendi.yönetim yuhalandı.küfürüb biri bin para..yönetimden bir kişi turnikeleri bi bolanıp şu ses nedir bi bakayım demedi...tuvaletlerin suyu akmıyor lambaları yanıyor..giren elini ve orasını burasını yıkamadan çıkmak zorunda kaldı...koltuklar kirden nasır turmuş(yazın bi tazzikli suyla temizlenmezmiydi) daha ne sayayım..transfer berbat.geçenseneki kadro aynı..daha söyleyimmi!?

Bu durumu görmeyen bazı cengolar çok arkadaşın tabiriyle

sıvaslıgenç
01.09.2014, 15:13
En baştan tüm taraftar gruplari bu ranta , fislemeye karşı dik dursaydi şuan kâğıt bilet devam edecekti ancak çoğu grup bir süre sonra nedense pes etti !
Bu sistemle olan bu uygulamaya sessiz kalan klüp yöneticilerine olacak 3 bin 5 bin ortalamayla klupler iflas eder.
Şu tüpçü hayirlisyla bir defolup gitseydi.

citothehan58
02.09.2014, 06:47
Passolig: 4832
Kombine: 1827

ertor58
15.09.2014, 19:47
görüyor musunuz tüm statlarda tribünler bomboş Akhisarda da farklı değil. devlet bir yandan stat yapacak kapasitesi yüksek bir yandan da seyirciyi statlardan uzaklaştıran hangi yandaşa aitse karı passolig denen uygulamada ısrar edecek kusura bakmasınlar ama vatandaş ne fişlenmek istiyor nede boş yere para vermek ve zahmet çekmek istiyor. bu uygulama patladı ve taraftarsız tribünlere neden oldu bu kafa ile Türk futbolu ilerlemez. Tüpçü istifa etmeden rahat yok futbola.

BOUN
15.09.2014, 20:19
Değerli arkadaşlar, sevgili yiğidolar. İtirazlarınızda haklısınız, doğru söylüyorsunuz. Ancak gelin görün ki, Sivasspor'u yanlız bırakma lüksümüz yok. Bu yüzden bu işin protestosunu bırakalım başkaları yapsın, kalben onlara destek de verelim. Ama bu kritik zamanlarda Sivasspor'u yanlız bırakmayalım. Unutmayalım, belki de bizim yanlız bırakacağımız Sivassporumuz, kaybedeceği kritik puanlarla kümeye düşme potasına düşecek, Allah korusun!

sıvaslıgenç
15.09.2014, 23:21
Pasolig alma vatandaş fislenmemek için ranta dur demek için alma herşeyi kabullenmek huyundan artık vaz geçelim bende çıkartmak üzereyken Vazgeçtim dert tribün kültürünü ultras kültürünü yok etmek buna dur demek zorundayız almassak zaten bu saçma şeyden vazgececekler onun için #ebiletehayır

Kasım Öktem
17.09.2014, 10:58
Ligin 2. haftası da geçti tribünlerin hali ortada. Anlaşılan sadece İstanbul takımlarının kendi aralarındaki maçlarında dolacak bu tribünler. Anadolu takımları yine boş tribünlere oynayacak.
Bi geçen seneki tribünlere bakın bir de bu senekine.
Stadyumda maç izleyebilmek için elin oğluna annemin kızlık soyadını vereceğime, sinirlenip hakeme sövdüğümde ceza yiyeceğime kulüp bundan zarar göreceğine gider TV karşısında maç izlerim daha iyi.

Rantınız batacak, bu sistem elbet yıkılacak.

sebasteia
17.09.2014, 12:35
bahane hazır, annesinin kızlık soyadını vermeyecekmiş. ister ver ister verme, senin bileceğin iş, saygı duyarım ama bu nasıl bahane? ;) günlük hayatta birçok işlemde anne kızlık soyadı veriliyor, neden burada sorun çıktı anlamadım...

almak istemedikten sonra bahane çok bulunur yiğido. armudun sapı, üzümün çöpü...

sıvaslıgenç
17.09.2014, 14:00
bahane hazır, annesinin kızlık soyadını vermeyecekmiş. ister ver ister verme, senin bileceğin iş, saygı duyarım ama bu nasıl bahane? ;) günlük hayatta birçok işlemde anne kızlık soyadı veriliyor, neden burada sorun çıktı anlamadım...

almak istemedikten sonra bahane çok bulunur yiğido. armudun sapı, üzümün çöpü...

Neden dünyada eşi benzeri olmayan bir şeyi kabullenmek zorunda hissediyorsun ?
Mesele 35 lira degil ben fişlemek istemiyorum göz hapsinde olmak istemiyorum.
İtalyada aynı saçmalık yapılmaya çalışılınca millet susmadi tepkisini koydu vazgeçildi ama biz illaki kabul edeceğiz.
Burdan yirtinalim alın diye Sivasta 20 bin ortalamaya 4 5 seneye anca çıkarız neden mi köylerden ilcelerden maça gelenler olacak ve onlar gidip pasolig cikartmazzz bu tüm Anadoluda geçerli bence sende susmahaykırebiletehayır ;)

alemdarlar
17.09.2014, 15:24
İstanbul ve Kocaelinde ki Yiğidolara teşekkürler. Sivasta ki Yiğidolara ise nokta nokta... Aklınızı başınıza alın. Büyük bir maç gelsin passolig alırız gardaş demeyi de bırakın. Taraftar yok. İkinci haftayı geride bıraktık ve 1 puanı zor aldı takımımız. Bana kızacaksınız ama adam olun olum madam değil. Üzülüyoruz ve üzüntüden ne diyeceğimizi şaşırıyoruz. Senede 4-5 maçlık adamlar sizi. Tamam tatam anladık...

alemdarlar
17.09.2014, 15:35
Neden dünyada eşi benzeri olmayan bir şeyi kabullenmek zorunda hissediyorsun ?
Mesele 35 lira degil ben fişlemek istemiyorum göz hapsinde olmak istemiyorum.
İtalyada aynı saçmalık yapılmaya çalışılınca millet susmadi tepkisini koydu vazgeçildi ama biz illaki kabul edeceğiz.
Burdan yirtinalim alın diye Sivasta 20 bin ortalamaya 4 5 seneye anca çıkarız neden mi köylerden ilcelerden maça gelenler olacak ve onlar gidip pasolig cikartmazzz bu tüm Anadoluda geçerli bence sende susmahaykırebiletehayır ;)

Kulübün al dediyse al. O kadar...
Alma diyen kulüpler de var. O kadar...
Kart sistemi gelmeden ne adamlar harcandı. Fişlenirim diye korkma. O kadar...
Türk polisi adamı her türlü ***** O KADAR...

iYİ GÜNLER YAVRU KURT.

Ferhat06
17.09.2014, 15:39
Fişlenmek nasıl bir kelime?TC numarası olan her vatandaşın bütün bilgileri zaten sistemde var.Şimdiye kadar başı çuvala gidiyordu isteyen sövüyor,koltuk kırıp kulübe ceza verdiriyor.Ben Sivasta değilim yılda bir kere Ankaraya Sivasspor gelecek diye Passolig aldım.Takımı yalnız bırakmayalım.

Kokomo
17.09.2014, 16:00
Valla hem kart alımını hem de gelen kartıma para yüklemesini internetten yaptım.
Kendime ve çocuğuma. Passo web sitesinden.

Hepsi topu topu 2 hafta sürdü. Ayağıma kadar da kartlar geldi.

Şimdi de istediğim maça oturduğum yerden biletimi alabileceğim.
Biletix ile gişe ile sıra ile uğraşmayacağım.

Ben memnunum bu işten, umarım yaşanan problemler düzelir.

sıvaslıgenç
18.09.2014, 00:32
Kulübün al dediyse al. O kadar...
Alma diyen kulüpler de var. O kadar...
Kart sistemi gelmeden ne adamlar harcandı. Fişlenirim diye korkma. O kadar...
Türk polisi adamı her türlü düdükler O KADAR...

iYİ GÜNLER YAVRU KURT.

Meseleyi anlamamak böyle birşey dert ne biliyormusun hani bizim hep yakindigimiz konu varya çekirdek meselesi onu tüm klüplerde görmek istiyorlar tribün ve ultras kültürü Türkiye de bitsin istiyorlar he maça gitmemek icin bahane filanda uydurmuyorum istanbulda oturuyorum ve ögrenciyim istanbulda sivasin hemen her macina gitim hemde ne sıkıntılarla ama her dayatmayıda kabul etmek anlamsız merak etmeyin cogu kisi benim gibi dusundugunden en fazla seneye bu aptallik son bulacak :)

Ahmet Ateş
18.09.2014, 10:06
Değerli Arkadaşlar

İnsanını eğitemeyen, kötü alışkanlıklardan koruyamayan, apaş, külhanbeyi ve karaktersiz biri olmasını önleyemeyen devlet, stadyumlarda kötü tezahüratı, küfürü ve şiddeti önlemek için yapanı cezalandırmak amacıyla sahibi bilinen bir kart icad ediyor.

Gel bakalım koçum, bak kameraya kötü tezahürat yapmışsın, ooo bak bir de küfür etmişsin, koçum sana kırk satır, koçum sana da kırk katır...

Her suçun bir cezası olmalı ve suçlu da cezasını çekmeli. Amenna. Bu amaçla kişiye özel kart uygulamasına da amenna. Lakin, bu sistemi, ihalesiz, koşulsuz ve şartsız Çalık Grubuna verip, vatandaşı soydurtma işine gelince, birilerini kalkındırmak için bu adaletsizlik niye. Sadece passolig mi peşkeş çekilen, Ankara Büyükşehir Belediyesi AnkaraKartı, PTT, Ucuz Para Transferini (UPT) ve Aktifbank hizmetlerini Çalık grubuna hediye etmiş durumda. Diğer illerde de böyle peşkeşler var mı bilmiyorum.

Yanlış olan Passolig uygulaması değil, iktidara yardakçı bir grubun korunup kollanması ve devlet imkanlarının peşkeş çekilmesi. Sonuç, boş kalan tribünler ve seyirci desteğinden mahrum maç oynayan takımlar, kasasına para girmeyen kulüpler.

Ey Tüpçü, çık hesap ver!

sıvaslıgenç
18.09.2014, 21:08
Değerli Arkadaşlar

İnsanını eğitemeyen, kötü alışkanlıklardan koruyamayan, apaş, külhanbeyi ve karaktersiz biri olmasını önleyemeyen devlet, stadyumlarda kötü tezahüratı, küfürü ve şiddeti önlemek için yapanı cezalandırmak amacıyla sahibi bilinen bir kart icad ediyor.

Gel bakalım koçum, bak kameraya kötü tezahürat yapmışsın, ooo bak bir de küfür etmişsin, koçum sana kırk satır, koçum sana da kırk katır...

Her suçun bir cezası olmalı ve suçlu da cezasını çekmeli. Amenna. Bu amaçla kişiye özel kart uygulamasına da amenna. Lakin, bu sistemi, ihalesiz, koşulsuz ve şartsız Çalık Grubuna verip, vatandaşı soydurtma işine gelince, birilerini kalkındırmak için bu adaletsizlik niye. Sadece passolig mi peşkeş çekilen, Ankara Büyükşehir Belediyesi AnkaraKartı, PTT, Ucuz Para Transferini (UPT) ve Aktifbank hizmetlerini Çalık grubuna hediye etmiş durumda. Diğer illerde de böyle peşkeşler var mı bilmiyorum.

Yanlış olan Passolig uygulaması değil, iktidara yardakçı bir grubun korunup kollanması ve devlet imkanlarının peşkeş çekilmesi. Sonuç, boş kalan tribünler ve seyirci desteğinden mahrum maç oynayan takımlar, kasasına para girmeyen kulüpler.

Ey Tüpçü, çık hesap ver!

İşte bunu kimseye anlatamassin abicigim :)

sefilix
18.09.2014, 21:38
Değerli Arkadaşlar

Ey Tüpçü, çık hesap ver!

çok güzel özetlemişsiniz. bu işi nasıl olupta anlamıyorlar. mesela bu işi savunanlar neden ziraat bankası değil diye sormuyorlar bu aktifler 2013 te kart işlemlerine başlamış. yahu bunların sistemleri yetmez o kartların okunmasına kafayı yer bilgisayarları tek şubeli bankaya bu iş neden verilmiş. koyun gibi millet vallahi. ihaleye kimse girmemiş miş bak bak bak. kredi kartı dağıtılıyor var mısınız deyin bakın bakalım bankalar nasıl sıraya giriyor. yazık çok yazık. bu arada neden kredi kartı kulüpler birliği böyle bir kart yapsaydı o karta yüklenseydi maçlar ne olurdu ki. amaaan olur mu? aktif bank nasıl müşteri bulacaktı. uyanırsınız uyanırda vakit çok geç olur...

sebasteia
20.09.2014, 11:20
bak sen yiğidolara, sistem sorgulamasına girmişler. :D stadyuma maç izlemek için gitmek istemiyorum, eringeçliğimden kart almıyorum demiyor da, bahaneler bahaneler...

nedense passolig satış rakamlarına baktığımızda sonlardayız. bunun sebebi sivasspor taraftarının türkiye'deki haksızlıklara karşı en duyarlı(!) taraftar kitlesi oluşu mu, ya da kendi takımına karşı en duyarsız taraftar grubu oluşu mu? bence ikincisi. gerisi bahane.

eleştirilerinizde haklı olduğunuz noktalar var, ancak sivasspor için fedakarlık yapmanıza engel değil hakılılığınız. bahane üretip kendinizi kandırırsınız.

sebasteia
20.09.2014, 11:21
erdal sarılar bir açıklama yapmış:

Kulüp Başkanvekilimiz Erdal Sarılar "Biz farklılığımızı kamuoyuna göstermeliyiz. Sivas'ta 10 - 12 bin kişi Passoligini almış helal olsun takımını destekliyor dedirtmemiz lazım.Stada 3- 4 bin kişi gelecek ondan sonra şunu alalım, şunu verelim demekle olmaz.Milyon euroya oynayan futbolcularımız var herkesin dikkatini çekmek istiyorum destek olunması lazım.Bu destek 15 lira mı bize göre iyi para, 10 lira mı iyi para gelip stadyumda bize bağırmaları yeter.( Vizyon58)

sıvaslıgenç
21.09.2014, 00:32
bak sen yiğidolara, sistem sorgulamasına girmişler. :D stadyuma maç izlemek için gitmek istemiyorum, eringeçliğimden kart almıyorum demiyor da, bahaneler bahaneler...

nedense passolig satış rakamlarına baktığımızda sonlardayız. bunun sebebi sivasspor taraftarının türkiye'deki haksızlıklara karşı en duyarlı(!) taraftar kitlesi oluşu mu, ya da kendi takımına karşı en duyarsız taraftar grubu oluşu mu? bence ikincisi. gerisi bahane.

eleştirilerinizde haklı olduğunuz noktalar var, ancak sivasspor için fedakarlık yapmanıza engel değil hakılılığınız. bahane üretip kendinizi kandırırsınız.

Nereden biliyorsun da bu şekil konusuyorsun :)
İki uç taraftar grubu dışında hiçbir grup bu saçmalığı desteklemedi milyonluk şehirlerde bile 10 bin 20 bin ortalama var sadece bizim şehir soğuk bakmıyor pasolige herkes olumsuz bakıyor ben senelerdir tribunde yer aldim ne bilet almaya erinirim nede başka bir şeye bence siz meseleyi anlamaya çalışın öncelikle.

kiNgSiZe58
21.09.2014, 01:53

40.869 - Galatasaray
39.642 - Beşiktaş
10.224 - Konya
8.359 - Balıkesir
5.753 - Trabzon
5.578 - Mersin
4.222 - Bursa
3.902 - Karabük
3.193 - Eskişehir
2.258 - Rize
1.947 - Sivas
1.840 - Başakşehir
1.405 - Erciyes

GS ve Besiktas in bukadar Passolig sattigina inanmiyorum. Son oynanan Maclara bakarsak en fazla 5-7bin kisi stad da olmstur.

Abdullah DuMaN
21.09.2014, 08:02
Dün stad önü kalabalıktı kart alımı devam edıyor bızde bır kac arkadasa aldık

HababamHa
21.09.2014, 14:12
passolig aldık birde elimize geçerse bayramın ilk günü gençlerbirliği maçında 4 eylül vipteyim.

Abdullah DuMaN
21.09.2014, 15:15
Mac bileti yüklemek için şuan yüzlerce kişi bekliyor ama sırada ilerleme yok

Abdullah DuMaN
21.09.2014, 15:31
Miletin sıra beklediği yetmezmiş gibi birde yüklenen kartlarıda okumuyor Allah belanı versin tff

eyuphulagu
21.09.2014, 20:38
Arkadaşlar g.antep maçında benim kartımı da okumamıştı;ben de stat gişelerinin önüne gidip passolig kartımın güncelleştirilmesini yaptırdım..Dün biletimi gişeden aldım;bugün de maça gittim kapıda yoğunluk yoktu;vip B de görevlilere passoligimi verdim hiçbir sorun çıkmadı içeri girdim ..Maçımızı sorunsuz izledik..

sefilix
22.09.2014, 00:44
hala bu saçmalığı savunanlar varya birşey demiyorum. dünyaya rezil olduk. haftalardır boş tirubinlere ıoynıyor takımlar. siz aktif banka kazandırmaya devam edin.

sıvaslıgenç
22.09.2014, 01:54
Milyonlarca taraftarı olan Fenerbahçenin antep macindaki seyircisine bakin bir komple boş stad neredeyse herkesin protesto ettiğini Allah aşkına sadece biz savunmayalim

migroArmis
23.09.2014, 23:32
Başka yerleri bilemem ama Bursada passolige boykot var..kimse maçlara gitmiyor.b jimnastik maçı bile bomboştu

sıvaslıgenç
23.09.2014, 23:52
Başka yerleri bilemem ama Bursada passolige boykot var..kimse maçlara gitmiyor.b jimnastik maçı bile bomboştu

Mesele takımını yalnız bırakmak değil ki mesele yapılan yanlışa dur demek işin güzel yanı 2. Lig takımları dahil tüm Türkiye de boykot tuttu inşallah ta iptal olacak bu saçmalık.

4eylül
24.09.2014, 09:06
türkiye ligleri yokları oynuyor trübinlerin boş olduğunu maç özetlerinden görüyoruz en kötüsü aynen bizde olduğu gibi tiyatro seyreder gibi maç izleniyor bu passo kart hem taraftarı hem tezahuratı vurdu konya maçında birinci güvenlik bölgesinde kartların okunması güzel uygulamaydı

58 Amsterdam 58
24.09.2014, 11:00
Bir yandan iyi diyecegim cunku simdi en azindan belesciler giremiyor maclara ve bu kisilerin gercek taraftari en azindan rahatsiz edemiyor.

Diger yandan kotu diyecegim cunku bankalarar bedava para kazaniyor sonra da diyorlar ki vay efendim belirli bi miktari kulube kaliyor. Eeeehhhh geriye kalan miktar ne oluyor ? Tabiki bankaya kaliyor.

Mademki boyle bir uygulama yapmak istiyor devlet/TFF ozaman bu miktarin tamamini kulube kalmasi gerekir ve bundan dolayi karsiyim kardesim.
Insanlari zorlamayin.

Ahmet Ateş
24.09.2014, 11:42
Değerli Sebestia Rumuzlu Arkadaşım

Yorumunda maçlara gitmek istemememizi, uygulanmakta olan sistemi sorgulamakla geçiştirdiğimizi belirtmişsin.

Haklısın diyemeyeceğim, çünkü ben Ankara'da yaşıyorum, bu nedenle böyle bir şansım yok. Dolayısıyla benim için dediğin türden bir bahane söz konusu değil.

Sivas'ta oturup da benim fikrime katılan arkadaşlar için durumlarını bilmeden "evet senin dediğin gibidir" demek, bu arkadaşlarımıza iftiradır, ki bu dinimizce büyük günahlar arasındadır.

Sistemi eleştirme noktasındaki düşüncelerime katılmayabilirsin lakin lütfen yazı ve yorumlarımızda bu gibi durumlara dikkat edelim.

58 Amsterdam 58
24.09.2014, 12:00
Değerli Sebestia Rumuzlu Arkadaşım

Yorumunda maçlara gitmek istemememizi, uygulanmakta olan sistemi sorgulamakla geçiştirdiğimizi belirtmişsin.

Haklısın diyemeyeceğim, çünkü ben Ankara'da yaşıyorum, bu nedenle böyle bir şansım yok. Dolayısıyla benim için dediğin türden bir bahane söz konusu değil.

Sivas'ta oturup da benim fikrime katılan arkadaşlar için durumlarını bilmeden "evet senin dediğin gibidir" demek, bu arkadaşlarımıza iftiradır, ki bu dinimizce büyük günahlar arasındadır.

Sistemi eleştirme noktasındaki düşüncelerime katılmayabilirsin lakin lütfen yazı ve yorumlarımızda bu gibi durumlara dikkat edelim.

Dogru diyorsun kardesim

sebasteia
28.09.2014, 07:50
mesele passolig degil anlamadiniz mi? mesele sivasspor. eger evimizdeki genclerbirligi macindan da uc puan alamazsak ligde kalmak icin oynayacagiz, bilmem farkinda misiniz?

Kokomo
01.10.2014, 07:49
Dün Fenerbahçe'de PASSOLİG ile anlaşmak zorunda kaldı.

Yani bu işten dönüş yok, artık herkesin anlaması ve kabul etmesi lazım !

Hala almayan varsa bir an öce PASSOLİG kartını alıp maçlara gitmeli.

Giden zaman bizden gidiyor, demedi demeyin !

Gençlerbirliği maçını muhakkak ama muhakkak almamız lazım.

Çünkü sonrasında BEŞİKTAŞ ve BURSASPOR deplasmanları geliyor !

AtmaCa
01.10.2014, 11:56
aldık cebe koyduk tüpçüye rağmen bayram günü staddayız.

sebasteia
01.10.2014, 12:52
passolig'le ilgili siyasetçileri zorlayarak sonuç alabileceklerini düşünenler fena halde yanılıyor. devlet passolig'den çok memnun. sebebi mi?

- passolig futbolda kayıtdışı olayını bitirmiş durumda.

- ilk 4 hafta itibariyle taraftar sayısı azalmış gibi gözükse de devletin vergi geliri artmış! oh my god! nasıl oluyor acaba? daha önce satılan biletlerin bir kısmı kayıt altına girmiyordu, bir kısmı bedava bilet olarak veriliyordu. şimdi devlet çatır çatır vergisini alıyor.

- geçen hafta gs-sivas maçına passoligimle gittim. insanca girdim, insanca çıktım. bedavacılar, çapulcular vs yoktu, elhamdulillah!

almamakta direnenlerin büyük kısmı bedavacılar. alışmışlar tabi, birisinin ceketinin içine girip stada gireriz diye düşünüyorlar. sivasspor biletleri zaten çerez parası, bunu verip stada gelmeyeceksen hiç gelme. senin gibi taraftar olsa ne olmasa ne!

anadolu5858
01.10.2014, 16:40
passolig iyi olacak galiba 2 dakikada veriyorlar ve bundan sonra bilet almak için sıralarda beklemeyeceksiniz bence 1 bilet kuyruğuna bile değer passolig. artı küfürbazlar giremiyor o da ayrı bir güzellik oturduğunuz yerden biletinizi alıyorsunuz az kalıyor sizin yerinize passolig maça gidecek daha ne olsun.

58 Amsterdam 58
01.10.2014, 16:42
passolig'le ilgili siyasetçileri zorlayarak sonuç alabileceklerini düşünenler fena halde yanılıyor. devlet passolig'den çok memnun. sebebi mi?

- ilk 4 hafta itibariyle taraftar sayısı azalmış gibi gözükse de devletin vergi geliri artmış! oh my god! nasıl oluyor acaba? daha önce satılan biletlerin bir kısmı kayıt altına girmiyordu, bir kısmı bedava bilet olarak veriliyordu. şimdi devlet çatır çatır vergisini alıyor.

- geçen hafta gs-sivas maçına passoligimle gittim. insanca girdim, insanca çıktım. bedavacılar, çapulcular vs yoktu, elhamdulillah!

almamakta direnenlerin büyük kısmı bedavacılar. alışmışlar tabi, birisinin ceketinin içine girip stada gireriz diye düşünüyorlar. sivasspor biletleri zaten çerez parası, bunu verip stada gelmeyeceksen hiç gelme. senin gibi taraftar olsa ne olmasa ne!

Sevgili kardesim belesciler konusunda haklisin zaten bende bu konu hakkinda daha once boyle yazmisdim ama sonucta bizim passolig kartini almak icin verecegimiz paranin bir kismi da bankaya gidiyor.
Bunun sebebi her ne olursa olsun cok sacma birsey.
Hollanda'da var boyle Passolig kartini benzer, yani klubkarti diyoruz biz burda ama hic bir kurus bankaya para kesilmez.

Mesele para degil cunku 50 TL de olsa ben yine alirdim yeterki bunun hepsi sevdigimiz kulubumuze Sivasspor'a gitsin BANKALARI :mad::mad::mad: degil

Saygilar

migroArmis
05.10.2014, 00:05

Aslına çokta büytülecek boykotllara varacak bir durumda sözkonusu değil..Anlayamıyorum..Kendi şehrim adına konşuyorum bedavacılar değilmiydi İBB macına istanbula 20 bin giden...Her yerde takıma sahip çıkan pasolig oluncamı boykot eddiyor..Takımını BEDAVADAN savunacak savumasın....Takımını savunan her şartlarda her zaman savunur bahane aramaz..

alemdarlar
11.10.2014, 10:24
Traş pozisyondasınız Sivastaki Yiğido kardeşlerim. Adanademir lilerden utanın.
Delikanlı atam fişi mişi tanımaz.

Kokomo
11.10.2014, 22:07
Traş pozisyondasınız Sivastaki Yiğido kardeşlerim. Adanademir lilerden utanın.
Delikanlı adam fişi mişi tanımaz.

Aynen , bir an önce bahaneleri bırakıp, stadlara gidelim !

adres58
11.10.2014, 23:41
Aslına çokta büytülecek boykotllara varacak bir durumda sözkonusu değil..Anlayamıyorum..Kendi şehrim adına konşuyorum bedavacılar değilmiydi İBB macına istanbula 20 bin giden...Her yerde takıma sahip çıkan pasolig oluncamı boykot eddiyor..Takımını BEDAVADAN savunacak savumasın....Takımını savunan her şartlarda her zaman savunur bahane aramaz..

Mesele Passolig değil gardaşım. Bizlerde destek amacıyla aldık lakin Sivas dışında yaşadığımız için iştirak edemiyoruz. Mesele burada bir kılıf uydurulup birilerinin ekmeğine yağ sürdürtmek istemeyen bilinçli taraftar modeli. Bunu adını sanını yeni duyduğumuz bilmem kimin bankasının alet olduğu bir bankanın yapması yerine kulüplerin kendisi bu uygulamayı yapsa bak o zaman durum böyle olmaz. Mesele burada. Yoksa elbette bu uygulama ve düşünce genelinde doğru lakin türevi yanlış...

sıvaslıgenç
12.10.2014, 01:23
Mesele Passolig değil gardaşım. Bizlerde destek amacıyla aldık lakin Sivas dışında yaşadığımız için iştirak edemiyoruz. Mesele burada bir kılıf uydurulup birilerinin ekmeğine yağ sürdürtmek istemeyen bilinçli taraftar modeli. Bunu adını sanını yeni duyduğumuz bilmem kimin bankasının alet olduğu bir bankanın yapması yerine kulüplerin kendisi bu uygulamayı yapsa bak o zaman durum böyle olmaz. Mesele burada. Yoksa elbette bu uygulama ve düşünce genelinde doğru lakin türevi yanlış...

Herşeyiyle yanlış uygulama işin kötü yanı nedendir bilinmez bu aptalca uygulamaya tüm kulüplerin destek vermesi ama buz dağının görünmeyen kısmını umarım hesaba katmışlardır tüm kulüpler bu uygulamayla zarar edecek , 12. Adam diye bir tabir kalmayacak , statlar morga dönecek , takımın itici gücü ortadan kalkacak , en kötüsü de Türkiye de taraftar kültürünu ne yazıkki bitirecekler şimdiden başladı bu tüm statlar boş taraftar grupları maça gitmiyor futbolu bu hale getirenlere yaziklar olsun. Bu sisteme ortak olmadım olmayacagimda.

eurovision
12.10.2014, 15:44
birinilerine yaranmak ve zengin etmek Türk futbolunu ateşe atıyorlar :mad:

dibba58
12.10.2014, 18:34
Bahaneler uydurarak SİVASSPORLU OLUNMAZ stadı bir türlü doldura mıyoruz.Sonrada hiç bir şeyi begenmiyoruz

59yigido58
13.10.2014, 13:19
bu uygulama yüzünden taraftar stadlardan uzaklaştı hemen hemen her takım boş tirübünlere oynuyor

sebasteia
15.10.2014, 10:44
passolig'de son durum:

1. Galatasaray 88.184
2. Beşiktaş 64.591
3. Trabzonspor 33.441
4. Torku Konyaspor 32.332
5. Balıkesirspor 17.694
6. Bursaspor 13.770
7. Mersin İdmanyurdu 12.314
8. Adana Demirspor 9.454
9. Eskişehirspor 8.637
10. Sivasspor 7.099
11. Çaykur Rizespor 6.897
12. Samsunspor 6.563
13. Kardemir Karabükspor 5.991
14. Giresunspor 5.434
15. SAİ Kayseri Erciyesspor 4.752
16. Adanaspor 4.531
17. Akhisar Belediye Gençlik ve Spor 4.213
18. Gaziantepspor 3.993

http://www.sivasirade.com/haber/passoligde-gerideyiz/6015/

sivas içi dışı farketmiyor, yılda sadece bir kez bile maça gidebilecek her sivassporlunun alması gerekiyor.

ready
16.10.2014, 10:13
beleşçi kesim stadlara giremiyor hangi koltukda oturdugun belli ikiye bir girmek yok bir takım eksiklikler olabilir o da zamanla düzelir diye umuyoruz ne olursa olsun hiç bir şey takımın maçlara gitmemenize neden olamaz

ydurdag
16.10.2014, 10:15
çok çok üzülecek bir durumdayız en ufak bir şeye hararetle saldıran bizler sivasspor bizim herşeyimiz adımızı reflase eden her yerde işleyen sivasspor ama bizler boş konuşma olduğunda mangalda kül bırakmayan bizler ben şahsen bu passolik olayından inanınki ar duydum hiç taraftarı olmayan takımlar dahi bizden fazla kartlarını almışlar biz konuşmalarda birinciyiz BEN 2KEZ KALP AMALİYATI OLDUGUM HENÜZ 1 YIL OLDU GİTTİM SAATLERCE BEKLEYİP KARTIMI CEBİME KOYDUM inşallah sağlığıma kavuştugumda maçlarada gider zevkle maçımı izlerim yaş da kritik olmasına 64 rağmen takımımı yalnız bırakmadım inşallah bırakmayacağım LÜTFEN KARTLARINIZI ALIN ŞU BEŞ PARA ETMEYEN şahışların ağzını kapatalım /rakiplerimiz için/

sebasteia
21.10.2014, 08:13
çaykur rize maçı dönüm noktası olabilir. neyin dönüm noktası? maçın sonucuna göre önümüzde iki yol belirecek:

1) galibiyet almamız halinde zirve mücadelesi için ümit tazelemiş olacağız. birkaç seri galibiyetle zirveye çok çabuk tırmanma imkanımız var.

2) beraberlik veya yenilgi halinde ligde kalma mücadelesi vereceğiz.

şimdi sivasspor için kendisinde söz söyleme hakkı bulanlara söylüyorum. eğer imkanınız varsa ve passolig yalanı ile bu takıma destek vermeyecekseniz bir daha bu takım için yorum yapmayın, ahkam kesmeyin.

bu maç sivas seyircisinin testi olacak. ankara'da bjk'ye galibiyet azmi ve coşkusunu haftalardır görmedikleri taraftar desteği sağladı. bunun farkında mısınız?

aozdemir
21.10.2014, 18:39
passolig çok iyi oldu. derbide bile kimse stadda olay çıkaramadı.

TS58
21.10.2014, 21:01
Sivas; şampiyonluk kovalarken de boş trübünlere oynuyordu. Gençler maçında kale arkası bile zor doldu. Deplasmanda. Dijitürk, gazete, forma satışları olsaydı ve stadlar dolsaydı, çoktan şampiyonduk. Şampiyonluk demek, medyanın yaygara yapması, satışının bol olması demek.

Rallim58
22.10.2014, 10:10
..................

bu maç sivas seyircisinin testi olacak. ankara'da bjk'ye galibiyet azmi ve coşkusunu haftalardır görmedikleri taraftar desteği sağladı. bunun farkında mısınız?

BJK Ankara'da sezonun seyirci rekorunu kırmıştır. Balıkesir, Bursa, Amasya plakası araçlarla dolan stadyumun etrafı, misafir takım araçlarına ayrılan bölümü dahi işgal etmişlerdi. Takımına sahip çıkma da her zaman söylerim BJK taraftarıdır. Koro halinde 90 dakika susmayan, tek bir ağızdan çıkan ses gibi tezahüratlar, inanılmaz atmosfer yaşattılar.

4 Eylül stadyumunun doldurulacağını sanmıyorum. Bedava da denilse gelen kişi sayımız, kemik taraftar sayımız bellidir.

ankastre
22.10.2014, 11:58
passolig çıktı taraftarımızın pasası çıktı.passolig bazende iyi oldu heç değilse beleşçilerin ayağı kesildi.

sıvaslıgenç
22.10.2014, 16:11
passolig çok iyi oldu. derbide bile kimse stadda olay çıkaramadı.

Pasolig olayların önüne geçti diyorsan bursa-eskisehir maçına bakmani isterim :)
Bir kart ile olay önlenemez bunu anlayin artik dert çok başka.

sebasteia
27.10.2014, 12:13
Pasolig olayların önüne geçti diyorsan bursa-eskisehir maçına bakmani isterim :)

arkadaşım sistem eleştirisi tabii ki yap, yapma demiyorum ;) ama bu eleştiriyi yapacak olan grup sivasspor taraftarı olmamalı.

bu sene evimizde puan kayıpları yaşamamızın en büyük sebebi taraftarsızlıktır. iyi kötü yönleri var ama biliyoruz ki sivasspor taraftarının desteği ile çoook maç kazandı.

şimdi o destek yok ve gayya kuyusuna düştük.

Rallim58
28.10.2014, 07:55

Herkesin diline pelesenk oldu, "amaç başka".. Amacın özünü öğrenmek için soruyorum...

- Yönetim aldığı kararla her yıl ödediğimiz kombine fiyatında %50 indirim sağlamış mıdır?

Burada amaç taraftarın ekonomik karşılaşma izlemesi olup bu da sağlandığına göre, başka amaç nedir? doğrusu anlayamadım.

Hukuken herhangi bir problem taşımayan, alınan tedbir ve uygulamaların özünde, toplumun huzuru ve refahı yatıyor ise; alınan bu karar ve uygulamalara karşı çıkılmasının sebebi ne ise bizde öğrenmek isteriz.

aozdemir
28.10.2014, 08:07
maç izlemek isteyen 15 lira verip passolig alır. kimse maça gelmemek için bahane bulmasın.

Ferhat06
28.10.2014, 09:06
Herkesin diline pelesenk oldu, "amaç başka".. Amacın özünü öğrenmek için soruyorum...

- Yönetim aldığı kararla her yıl ödediğimiz kombine fiyatında %50 indirim sağlamış mıdır?

Burada amaç taraftarın ekonomik karşılaşma izlemesi olup bu da sağlandığına göre, başka amaç nedir? doğrusu anlayamadım.

Hukuken herhangi bir problem taşımayan, alınan tedbir ve uygulamaların özünde, toplumun huzuru ve refahı yatıyor ise; alınan bu karar ve uygulamalara karşı çıkılmasının sebebi ne ise bizde öğrenmek isteriz.

Oturduğun yerden kuyruğa,sıraya,itiş kakışa girmeden biletini al stada gir.Passolig böyle birşey.Sahaya dalan ,yabancı madde atan,küfreden adam anında cezayı yer.
Bir anekdot anlatayım,2.Ligde Adıyamanspor ile ölümkalım maçına gireceğiz.Kuyruğa girdik 2 saat sonra stada girebildik,gelen önden kaynak yapıyor sen bekle arkada.
İstanbulda 80li yıllarda derbi maçlar için geceden İnönü Stadında yatılırdı.O günleri unutamayız.Stada girmek bir dert içerde izdihamdan maç seyretmek başka dert.

Rallim58
28.10.2014, 09:14
Oturduğun yerden kuyruğa,sıraya,itiş kakışa girmeden biletini al stada gir.Passolig böyle birşey.Sahaya dalan ,yabancı madde atan,küfreden adam anında cezayı yer.
Bir anekdot anlatayım,2.Ligde Adıyamanspor ile ölümkalım maçına gireceğiz.Kuyruğa girdik 2 saat sonra stada girebildik,gelen önden kaynak yapıyor sen bekle arkada.
İstanbulda 80li yıllarda derbi maçlar için geceden İnönü Stadında yatılırdı.O günleri unutamayız.Stada girmek bir dert içerde izdihamdan maç seyretmek başka dert.

Doktorum o günleri yaşayanların tamamına yakınının itirazı olduğunu düşünmüyorum.

1 metre genişliğinde beton basamaklar üzerine, yağmur, çamur, kar-kış demeden oturmalar.. Kapalı tribün nerede? Sadece şeref tribünü kapalıydı. O günlerin yiğidosuna selam olsun. Özledik o insanları, yaşayanlara sıhhat, vefaat edenlere rahmet diliyorum. Hey gidi günler hey...

B.DUMANLI
28.10.2014, 09:54
Doktorum o günleri yaşayanların tamamına yakınının itirazı olduğunu düşünmüyorum.

1 metre genişliğinde beton basamaklar üzerine, yağmur, çamur, kar-kış demeden oturmalar.. Kapalı tribün nerede? Sadece şeref tribünü kapalıydı. O günlerin yiğidosuna selam olsun. Özledik o insanları, yaşayanlara sıhhat, vefaat edenlere rahmet diliyorum. Hey gidi günler hey...

Evet o zamanlar 2.ligde oynuyorduk ama o vakitler 2.ligde gayet kaliteli takimlar vardi.

Bunlardan aklima gelenler sirasiyla;
Vefa,Beylerbeyi,Karagümrük,PTT ,Sekerspor,Ankaragücü,Altinord u,Zonguldakspor,Boluspor,Samsu nspor,Tarsus Idman Yurdu,Sakaryaspor,Kocaelispor, Hacettepe,Göztepe ve digerleri.

Bu takimlar Sivas´a gelmeleri basli basina bir olaydi.Herkes pazari iple cekerdiki ic saha maci olsada gitsek diye.Beton üzerine oturmak bizleri rahatsiz etmiyordu.Hatta insanlar üst türbündeki duvarlarin üstüne dahi oturuyorlardi.

Insanlar gülerek ,isteyerek ve arzuyla stadyuma geliyorlardi.Öyle vesait olayida fazla yoktu.Tüm istasyon caddesini katederek gidiliyordu.O vakitler faytonlar vardi.Sanki insanlar o vakitler cok daha mutluydu.Insanlar samimiydi,arkadaslik vardi ve dostluk vardi....

Günümüzde bu kavramlar malesef dejenere oldu.O yüzdendirya eskiye özlem vardir.Teknoloji sayesinde insanlar birbirine maalesef gitgide yabancilasiyor....

sıvaslıgenç
28.10.2014, 10:15

Yönetimin yaptığı indirimle pasoligi nasil bağdaştırdin nasil alaka kurdun anlayamadım.
Zaten 9 maçın 6-7 si seyircisiz oynama cezası gibi he bu sizin hoşunuza gidiyor ama bizim gitmiyor 1000-2000 seyirci ortalamali maçta 'bakın artık olay çıkmıyor ,toplumun huzur ve refahini sağladık ' diye birileri piyasaya çıkmış dolanıyor yani aptalca bir uygulama.

Şimdi bir futbol sever olarak neden bu karta her sene para vereyim ? ( bana sivas için ver filan edebiyati yapmayın derdin 15 tl olmadığını biliyorsunuz )

Ayrıca neden pasoligi almak için sadece bir takımın taraftarı olmak zorundayım yani ikinci bir takımın maçına gitmek için ayrı kart çıkartmam gerekiyor bir insan sadece futbol sever olamaz mı ? Güzel sögüşleme taktiği dimi ;)

Olay çıkartan adamı stat içinde kamerayla tespit edeceksin e- bilet olmadan da kamerayla aynı şekil tespit etmek çok mu zor , yoksa e-bilette chipmi var ?

En önemlisi neden Türkiye de yüzlerce şubesi olan devlet bankaları yerine aktif bank Allah aşkına biraz tarafsız olun ben neden o banka ya para yatırmak zorunda birakilayim ?

Bu sistemle statlarda yine olay çıkmıştır ör:bursa eskişehir maçı ve çıkacaktır da ,belesciler yine girecektir girdikleri gibi bunu herkes biliyorda işinize gelmiyor.

He benim sivassporlulugumuda tartışmayın ben 21 yasında İstanbul da yaşadığım halde ve arkadaş ortamımın büyük kısmının 3 büyüklerin taraftar gruplarıyla içli dışlı olduğu halde her firsatta sivassporu destekliyorum.Öğrenci halimle hemen her maca gitmeye çalıştım aç susuz kaldığımıda biliyorum 50 tllik gs maç biletini alabilmek için he sorun mu asla değil feda olsun sivasima ama hayatında tek maça gitmemis insanlar bana pasolig aptallığını savunmasın.

AtmaCa
30.10.2014, 11:58
uzaklarda olduğumuz için gün gelir lazım olur diye aldık cebe koyduk

sebasteia
01.11.2014, 22:22
hala passolig protestosu yapanlar var mı? :D

içine düştüğümüz duruma bak. takım içeride taraftarsızlıktan motive olup maç alamıyor, bizim leylalar akılları sıra sistemi eleştiriyor. be hey kaynanası güzel, takım ellerimizin arasından kayıp gidiyor, sen terelelli söylüyorsun.

bu haftaki eskişehir maçı ya istiklal ya ölüm maçı. beş dakika ayırıp, on beş liraya kart almayan ve sivasspor'a destek olmayan adam gelip forumlarda ağlamasın, bir daha da sivasspor'u ağzına almasın. buna hakkı yok...

Kokomo
03.11.2014, 07:54

içine düştüğümüz duruma bak. takım içeride taraftarsızlıktan motive olup maç alamıyor, bizim leylalar akılları sıra sistemi eleştiriyor. be hey kaynanası güzel, takım ellerimizin arasından kayıp gidiyor, sen terelelli söylüyorsun.

bu haftaki eskişehir maçı ya istiklal ya ölüm maçı. beş dakika ayırıp, on beş liraya kart almayan ve sivasspor'a destek olmayan adam gelip forumlarda ağlamasın, bir daha da sivasspor'u ağzına almasın. buna hakkı yok...

Aynen !

Yönetim diyor ya : "Borcumuz yok, ne güzel" Küme düştük haberleri yok !

Taraftar da aynı : "Passoligi protesto ediyorum" Yakında passolig gerekmeyen liglere düşeceğiz, haberleri yok :mad:

Ferhat06
03.11.2014, 08:21

Fatih S.Mehmet han Konstantipolü fethederken Bizans, meleklerin kaç tane kanadı var diye tartışıyormuş hani benzetmek gibi olmasın da bizim pasoligi protesto olayı biraz ona benziyor.Düşüyoruz millet!Takıma sahip çıkmak için maça maça maça....

ofozturk
03.11.2014, 08:30

40.869 - Galatasaray
39.642 - Beşiktaş
10.224 - Konya
8.359 - Balıkesir
5.753 - Trabzon
5.578 - Mersin
4.222 - Bursa
3.902 - Karabük
3.193 - Eskişehir
2.258 - Rize
1.947 - Sivas
1.840 - Başakşehir
1.405 - Erciyes

son durum nedir acaba listenin. stada gidiyoruz o tribünleri sessiz sedasız görmek acı veriyor bizlere. lütfen gelin arkadaşlar maçlara gelin.

karşıyakalı
03.11.2014, 09:13
Bu pasolig denilen şey kredi karti.zorla insanlara alduriyolar mecbur birakiyolar

nuri_58
06.12.2014, 14:59
7.899 kişi ile 13. sıradayız.Ayrıca bu uygulamanın getirdiği bir artış olarak görülen bilet fiyatları en yüksek seviyede.

Fenerbahçe yönetimi gelecek hafta oynayacağımız maç için misafir tribün fiyatını 65 lira olarak belirlemiş.

Yorum sizin...

Serdar63972
06.12.2014, 16:32
1 düşün pasoligden... Aydını izlemeye gitmeyeceğim. Protesto ettiğim şey tek başına Aydın transferi değil, ben Aydını transfer eden zihniyeti protesto ediyorum...

münihli_58
06.12.2014, 17:11
1 düşün pasoligden... Aydını izlemeye gitmeyeceğim. Protesto ettiğim şey tek başına Aydın transferi değil, ben Aydını transfer eden zihniyeti protesto ediyorum...

kardes sen futbolcular icin tutuyorsan bu takimi vazgec..
futbolculardan önce arma gelir, arma icin tutmuyorsan bu takimi hic tutma daha iyi

samet35
06.12.2014, 17:11
)Galatasaray
116.059
2)Beşiktaş
97.773
3)Fenerbahçe
53.507
4)Torku Konyaspor
41.107
5)Trabzonspor
39.538
6)Bursaspor
26.987
7)Balıkesirspor
19.743
8)Mersin İdmanyurdu
14.322
9)Adana Demirspor
12.415
10)Eskişehirspor
11.035
11)Çaykur Rizespor
8.178
12)Kardemir Karabükspor
8.170
13)Sivasspor
7.899
14)Samsunspor
7.847
15)İstanbul Başakşehir FK
6.911
16)Gaziantepspor
6.680
17)SAİ Kayseri Erciyesspor
6.613
18)Adanaspor
6.464

Güncel rakamlar bunlar

Serdar63972
07.12.2014, 09:20
kardes sen futbolcular icin tutuyorsan bu takimi vazgec..
futbolculardan önce arma gelir, arma icin tutmuyorsan bu takimi hic tutma daha iyi

Yazılına okuyup yorum yapsanız güzel olur... Bu zihniyetten tiksiniyorum ben. Senden kaçar gibi gitmiş, gittiği yerde de bi halt yapamamış sakat bi adamı bu takıma kurtarıcı diye alanlardan ve onu alkışlayanlardan nefret ediyorum.

sebasteia
07.12.2014, 19:41
)Galatasaray
116.059
2)Beşiktaş
97.773
3)Fenerbahçe
53.507
4)Torku Konyaspor
41.107
5)Trabzonspor
39.538
6)Bursaspor
26.987
7)Balıkesirspor
19.743
8)Mersin İdmanyurdu
14.322
9)Adana Demirspor
12.415
10)Eskişehirspor
11.035
11)Çaykur Rizespor
8.178
12)Kardemir Karabükspor
8.170
13)Sivasspor
7.899
14)Samsunspor
7.847
15)İstanbul Başakşehir FK
6.911
16)Gaziantepspor
6.680
17)SAİ Kayseri Erciyesspor
6.613
18)Adanaspor
6.464

Güncel rakamlar bunlar

şu tablonun iki müsebbibi var. birincisi vurdumduymaz sivaslılar. ikincisi pazarlama yetenekleri son derece zayıf olan yönetim.

bu sene böyle ortalama 2-3 bin taraftarla bitecek anlaşılan. bari seneye yeni stadyum havasına satışları artırabilsek...

karamik
07.12.2014, 20:13
Ya Erciyes maçını pasolig alana bedava izlettirme kampanyası yapılamaz mi

buraks58
07.12.2014, 20:24
altı üstü zaten 5-10 lira biletler kardeş. daha ne kampanyası yapılsın, destek vermek isteyen ona bakmaz zaten.

Rallim58
07.12.2014, 20:35
Ya Erciyes maçını pasolig alana bedava izlettirme kampanyası yapılamaz mi

Merak etmeyin, "bedava" deseniz de yine gelecek taraftar sayısı mevcut 3-4 bin cefakar kombineli-passolig sahibinin dışında gelen olmaz...

Belki çocuklarımız için etkili olabilir ama, o da % 10'u geçmez bundan emin olun...

İT peşinde koşmak bizim ruhumuza işlediği için "zor dostum zor"...

Ne zaman; Memleket sevdası ağır basar da, sadece memleketinin takımının peşinden koşulur, işte o zaman Sivasspor şampiyon olur (Tabii yönetimde üzerine düşen görevleri yerine getirmek zorunda kalır)...

sebasteia
11.12.2014, 07:11
passolig almanya, ispanya ve polonya'da da uygulanacakmış.

http://www.turkiyegazetesi.com.tr/spor/214324.aspx

hala direnenler var mı?

Turan 59
11.12.2014, 09:45
Her şeyden önce,passolig'in ne olduğu sorgulanmalı.Neden passolig'e gerek duyuldu sorgulanmalı.Seyirci sayısındaki en büyük neden passolig denilen uygulamadır.

sefilix
11.12.2014, 09:46
passolig almanya, ispanya ve polonya'da da uygulanacakmış.

http://www.turkiyegazetesi.com.tr/spor/214324.aspx

hala direnenler var mı?

hangi banka verecekmiş aktif bank mı yine? ya hu bu uygulama insan haklarına aykırı aha yine yazıyorum. kimse pardon biraz düşünebilen insan elektronik bilete karşı değil. bu işlemden bir yandaşa pay çıkartılmasına karşı. ya hu spor bakanlığı bir karat çıkartsın. eskiden sporcu kimlik kartı vardı. bunun gibi taraftar kartı çıkartsın. vatandaş bunu alsın. isteğimiz bu işlemi bir banka vasıtası ile yapmayın. ya da tüm biletlerde kimlik numarası uygulaması olsun yani elle keseceğine yazıcıdan kimlik numarası ile çıkartsın. bu kadar basit. benim sırtımdan şu banka ya da bu kurum para kazanmasın arkadaşım. mal kulüplerin tff nin ama neden bunların sırtından tek şubeli bankaya müşteri ve trilyonlar aktarılıyor sorduğumuz soracağımız bu. ha burada hemen hoplayıp siyaset yapmayın falan demeyin. siyasiler gırtlaklarına kadar bu işin içinde. futbol bu kadar kalitesiz hale geldiyse bunların beceriksiliğinden geldi zaten. sebepte malın fiyatını düşürüp yandaşa mandaşa kulüpleri peşkeş çekmek heralde. para var şöhret var. gaza gelen taraftar var.

servo58
11.12.2014, 10:02
altı üstü zaten 5-10 lira biletler kardeş. daha ne kampanyası yapılsın, destek vermek isteyen ona bakmaz zaten.
Haklısın kardeşim destek vermek isteyen 15 tl verir ve o kartı alır.Yok bi bankaya peşkeş çekilmiş , yok fişliyorlarmış vs. vs. Kimse kusura bakmasın ama bunların hepsi külliyen bahane.Sen al kartını kredi kartı olarak kullanma mecbur değilsin.ayda iki maç var yükle biletini gel takımını destekle.Bunda ne gibi bir zarar ve endişe var ben anlamıyorum.Yazık ya merkez nufusu 350 bin olan bir şehirde 8000 kart satılmış.%10 bile değil.Bu şehir ve insanları süper ligde olan bir takımı hak etmiyorlar.Çok sinirleniyorum bazen kusuruma bakmayın arkadaşlar.

Ferhat06
11.12.2014, 10:29
Haklısın kardeşim destek vermek isteyen 15 tl verir ve o kartı alır.Yok bi bankaya peşkeş çekilmiş , yok fişliyorlarmış vs. vs. Kimse kusura bakmasın ama bunların hepsi külliyen bahane.Sen al kartını kredi kartı olarak kullanma mecbur değilsin.ayda iki maç var yükle biletini gel takımını destekle.Bunda ne gibi bir zarar ve endişe var ben anlamıyorum.Yazık ya merkez nufusu 350 bin olan bir şehirde 8000 kart satılmış.%10 bile değil.Bu şehir ve insanları süper ligde olan bir takımı hak etmiyorlar.Çok sinirleniyorum bazen kusuruma bakmayın arkadaşlar.

Aynen.İki tip kart var biri kredi kartı diğeri banka kartı.

Ferhat06
11.12.2014, 11:22
paso paso ligden düşeceğiz taraftar desteği lazım bizim millet hala benden paso diyor.

eurovision
11.12.2014, 14:23
PASSOLİGE HAYIR !

sebasteia
24.12.2014, 19:58
alooooo işe yaramaz sivaslılar, bi işe yarayın.

sergen geldi, carlos gereksizinden kurtulduk, takım yeni bir hava yakalamak üzere. bi destek olun, bi faydanız dokunsun.

Kokomo
25.12.2014, 07:56
hangi banka verecekmiş aktif bank mı yine? ya hu bu uygulama insan haklarına aykırı aha yine yazıyorum. kimse pardon biraz düşünebilen insan elektronik bilete karşı değil. bu işlemden bir yandaşa pay çıkartılmasına karşı. ya hu spor bakanlığı bir karat çıkartsın. eskiden sporcu kimlik kartı vardı. bunun gibi taraftar kartı çıkartsın. vatandaş bunu alsın. isteğimiz bu işlemi bir banka vasıtası ile yapmayın. ya da tüm biletlerde kimlik numarası uygulaması olsun yani elle keseceğine yazıcıdan kimlik numarası ile çıkartsın. bu kadar basit. benim sırtımdan şu banka ya da bu kurum para kazanmasın arkadaşım. mal kulüplerin tff nin ama neden bunların sırtından tek şubeli bankaya müşteri ve trilyonlar aktarılıyor sorduğumuz soracağımız bu. ha burada hemen hoplayıp siyaset yapmayın falan demeyin. siyasiler gırtlaklarına kadar bu işin içinde. futbol bu kadar kalitesiz hale geldiyse bunların beceriksiliğinden geldi zaten. sebepte malın fiyatını düşürüp yandaşa mandaşa kulüpleri peşkeş çekmek heralde. para var şöhret var. gaza gelen taraftar var.

Hocam dediklerine aynen katılıyorum. İnan seninle aynı düşünüyorum.

Ama SİVASSPOR sevgim tüm inanışlarımın üstündedir ! Öyle de kalacaktır.

O yüzden ilk Sivasspor Passolig kartı alanlardanım.

nuri_58
28.12.2014, 09:19
Aslında sorun gişe sıkıntısı . Bilet yükletmek çok uzun sürebiliyor ve bir sonraki maça gelmiyor sıkıntı çekenler.Kupa maçında bile kağıt bilet için kuyrukta 1 saat bekledik ve maçın 30. dk sında içeri girebildik . Madem böyle bir uygulama yapıyorsunuz doğru düzgün yapın.Bilet alım işlemleri hızlı ve kolay olduğu sürece taraftar gelir.

anadolu5858
28.12.2014, 09:34
5 dk alınıyor passolig.. 7/24 ayağını uzatıp kartına yükleme yapabiliyorsun biletini alabiliyorsun, istediğin koltuğu seçebiliyorsun bilet kuyruklarında ömrümüz gitti neyi sorun passoligin bırakın artık bu bahaneleri. sivassporu desteklemek isteyenlere passolig bahane olamaz...

sebasteia
28.12.2014, 16:32
haftaya sivasspor taraftarına büyük görev düşüyor. hem sergen, hem takım hem de sizin desteğinizle karabük maçından üç puan alacağız. haydi bakalım!

sivaslı takımına sahip çık!!! halen 8 bin küsür passolig satılmış, bu şehir bu kadar duyarsız olabilir mi?

karamik
28.12.2014, 16:50
Ilk Başlarda bende pasolig için siyasal bir olay gibi bakıyordum ama almamız artık Şart oldu hadi beyler büyük bir kampanya başlatalım şuan pasolig faydaları da olmaya başladı girip internetten kolayca istediğiniz koltuğu seçiyorsunuz daha önce gişe de ki adama laf anlayamıyorduk ve artık beleşçi kalmadı stadyumda durumu olmayanlara destek olup alalım Yeni stadyumumuzun PTT Maçları izlemek istemiyoruz.

stain
28.12.2014, 17:11
1)Galatasaray
130.684
2)Beşiktaş
113.115
3)Fenerbahçe
67.727
4)Torku Konyaspor
58.542
5)Trabzonspor
42.391
6)Bursaspor
29.394
7)Balıkesirspor
20.834
8)Mersin İdmanyurdu
14.982
9)Adana Demirspor
14.238
10)Eskişehirspor
12.301
11)Çaykur Rizespor
8.694
12)Kardemir Karabükspor
8.646
13)Samsunspor
8.527
14)Sivasspor
8.424
15)SAİ Kayseri Erciyesspor
8.084
16)İstanbul Başakşehir FK
7.942
17)Gaziantepspor
7.799

taraftarımızı alkışlıyorum takıma en çok destek olacakları zaman ortada yoklar bravo böyle devam

konya ya bakın balıkesire bakın 80.000 nufuslu rize ye bakın ...

sonrada çıkın mangalda kül bırakmayın

myway
28.12.2014, 17:42
almayın passolig ve gitmeyin de bu sene şu ligin maçlarına. bir sene sabredin seneye zaten kaldırmak zorunda kalacaklar. ihale düzenlemeden aktifbanka verip, belirli kesimin bankasını ihya edip yüzbinlerce müşteri kazandırmaktan başka bir artısı yok. stadda herkes güya koltuguna oturacakmış da olay çıkaranlar tesbit edilecekmiş de vay anam vay.

ciddi ciddi dertleri bu olsa stad içine 150-200 tane tüm noktalara hakim olacak şekilde güvenlik kamerası yerleştirilip olay çıkaranlar tesbit edilebilir. passolig bu yüzden tamamen ranttır. bu sene benim için futbol yok. pes edip bu illeti alanlara da diyecek pek lafım yok. taraftar birlik olunca tribün gelirleri ortadan kalkan kulüpler geri adım atıp bu uygulamanın kaldırılması yönünde hareket edecekler.

haksız rekabetle ihale edilmiş, taraftarın haklarını çiğneyen bu passolig zaten şuan davalık durumda ve anayasa mahkemesi bu davayı görmeyi kabul etmiş vaziyette. hep beraber izleyeceğiz süreci.

mnt3
28.12.2014, 18:26
Taraftarlarımıza büyük görev düşüyor artık.Passolig sahibi taratarımız mutlaka artırılmalı.Yönetim Kurulu da bu konuda bazı çalışmalar yapmalı.Bilgilendirici afişler broşürler bastırılıp vatandaşların bilgilendirilmesi gibi.

tfd5858
28.12.2014, 21:41
almayın passolig ve gitmeyin de bu sene şu ligin maçlarına. bir sene sabredin seneye zaten kaldırmak zorunda kalacaklar. ihale düzenlemeden aktifbanka verip, belirli kesimin bankasını ihya edip yüzbinlerce müşteri kazandırmaktan başka bir artısı yok. stadda herkes güya koltuguna oturacakmış da olay çıkaranlar tesbit edilecekmiş de vay anam vay.

ciddi ciddi dertleri bu olsa stad içine 150-200 tane tüm noktalara hakim olacak şekilde güvenlik kamerası yerleştirilip olay çıkaranlar tesbit edilebilir. passolig bu yüzden tamamen ranttır. bu sene benim için futbol yok. pes edip bu illeti alanlara da diyecek pek lafım yok. taraftar birlik olunca tribün gelirleri ortadan kalkan kulüpler geri adım atıp bu uygulamanın kaldırılması yönünde hareket edecekler.

haksız rekabetle ihale edilmiş, taraftarın haklarını çiğneyen bu passolig zaten şuan davalık durumda ve anayasa mahkemesi bu davayı görmeyi kabul etmiş vaziyette. hep beraber izleyeceğiz süreci.
nesin sen iyilerin kahramanı Süpürmen misin ha yoksa şu 4 eylül deki bedavacılardan mısın sana ne kardeşim 8.424 kişi 15 tl parasını çıkartıp vermiş sen misin onların avukatı almayın da gelmeyin de demek ne demek nedir ya takımın bu zor zamanlarında ve şu zor günlerinde 15 tl 20 tl bunlar mı gözetilecek senin gibiler bedava girdikleri için devlet vergisini alamadı e bilet uygulaması geçti işte bedavacı bence çok güzel bir uygulama e bilete evet diyorum hep şiddet önlendi hangi maçta olay oldu hemde senin gibi bedavacılar giremiyor almayınmış bu taraftar senin gibi takımını zor zamanlarında yalnız bırakacağı taraftardan mı akıl alacak Bedavacı

sebasteia
28.12.2014, 21:48
nesin sen iyilerin kahramanı Süpürmen misin ha yoksa şu 4 eylül deki bedavacılardan mısın sana ne kardeşim 8.424 kişi 15 tl parasını çıkartıp vermiş sen misin onların avukatı almayın da gelmeyin de demek ne demek nedir ya takımın bu zor zamanlarında ve şu zor günlerinde 15 tl 20 tl bunlar mı gözetilecek senin gibiler bedava girdikleri için devlet vergisini alamadı e bilet uygulaması geçti işte bedavacı bence çok güzel bir uygulama e bilete evet diyorum hep şiddet önlendi hangi maçta olay oldu hemde senin gibi bedavacılar giremiyor almayınmış bu taraftar senin gibi takımını zor zamanlarında yalnız bırakacağı taraftardan mı akıl alacak Bedavacı

ha bir de utanmadan, yüzleri kızarmadan gelip ahkam keserler, hocayı eleştirirler, yönetimi beğenmezler, futbolculara laf atarlar... insanda biraz utanma olur.

birkaç tane var bu tiplerden, yorumlarına bakıyorsun aman tanrım asıyor kesiyor, sonra gelmiş buraya e-bilete hayır filan yazmış :D "la bi git işine" diyesim geliyor, başka bir şey daha diyesim geliyor, da şimdilik demiyorum!

adres58
28.12.2014, 22:35
Başından beri söylediğim gibi uygulama çok iyi ama süreç ve yöntem çok kötü...

Bu uygulama ile beleşçi denen kesim ve belli bir oranda bilet dağıtımı yapılan taraftar gurubu rantdan yararlanamayacak. Bakın size isim vermeden çok iyi tanıdığım ve bir Süper Lig takımı üzerinden yada özetle bu bedava biletlerden 3 katlı ev yaptıran güya taraftar gurubu lideri tanıyorum. Durum o kadar vahim. Zaten Türk futbolu çok kötü durumdaydı. Demekki maçlara 2-3 bin kişi dürüstçe geliyordu. Geri kalanlar ise beleşçi taraftar guruplarına dağılan biletlerdenmiş. Yani anlayacağınız dönen paralar aynı. Gelen dürüstlerde aynı. Sadece değişen siyasi görüşü farklı dürüst taraftarlar. Çünkü bu olguyu yöneten bankanın siyasi pozisyonu mevcut. Her neyse beni ilgilendirmez. Bizim gibi Şehir dışında kalan kişiler için Passo kart demek ödediğimiz paranın bir kısmının kulübe gideceği demek. Belki bir yılda bir maça bile gidemeyeceğiz ama olsun bizi ilgilendiren bu....

Kısaca şu uygulamayı doğru düzgün altyapı hazırlığı ve dürüst ihale ile yapsalardı daha güzel olurdu. Yoksa uygulama doğru...

sebasteia
01.01.2015, 11:34
1)Galatasaray
130.684
2)Beşiktaş
113.115
3)Fenerbahçe
67.727
4)Torku Konyaspor
58.542
5)Trabzonspor
42.391
6)Bursaspor
29.394
7)Balıkesirspor
20.834
8)Mersin İdmanyurdu
14.982
9)Adana Demirspor
14.238
10)Eskişehirspor
12.301
11)Çaykur Rizespor
8.694
12)Kardemir Karabükspor
8.646
13)Samsunspor
8.527
14)Sivasspor
8.424
15)SAİ Kayseri Erciyesspor
8.084
16)İstanbul Başakşehir FK
7.942
17)Gaziantepspor
7.799

taraftarımızı alkışlıyorum takıma en çok destek olacakları zaman ortada yoklar bravo böyle devam

konya ya bakın balıkesire bakın 80.000 nufuslu rize ye bakın ...

sonrada çıkın mangalda kül bırakmayın

üzerimizdeki takımlara bir bakın: samsun, adana demir gibi ptt takımları. ve karabük, rize gibi üçte birimiz büyüklükteki şehirlerin takımları. balıkesir gibi ligden düşmesi en muhtemel bir takım.

karabük maçı lige tutunabilmek adına en kritik maçımız iken, tribünde en az on bin kişinin takıma destek olması gerekirken satılan passo lig adedine bakar mısınız? bu 8 binin yaklaşık 3 bini sivas dışıdır. sivas'ta sadece 5 bin adet satılmış demek ki. bunların da yarısının o gün işi(!) olsa yine takımı tribünde maksimum 3 bin kişi destekleyecek demektir. sonra gelip burada yönetim şöyle yönetim böyle diye zırlayan bir sürü garip tipler görürsünüz.

ulan hiç maça gitmeyecek olsan bile al bir passolig, hiç olmazsa kulübe 7,5 tl katkın olur. sivas'ın ağırlığı olur şu adetlerde, rakamlarda...

Ahmet Ateş
01.01.2015, 12:36
Değerli Arkadaşlar

Şu anda Anayasa Mahkemesinde olan pssolig uygulamasını, iktidarın oyuncağı TFF, iktidarın yalakası A Tv ve yavruları ve ne hikmetse bizden de bazı taraftarlar destekliyor. Daha öncede söyledim. elektronik bilete evet, passolige hayır! Passolig bir peşkeştir ve Anayasa Mahkemesi bu peşkeşi bozacaktır.

HALİFE 58
01.01.2015, 12:59
geçin bu taraftar gelmiyo hikayelerini konyaya taraftar geliyoda ne oluyo her maç 5 yiyo 30 bin kişilik taraftarın önünde 5 yiyolar bu passolig seneye büyük ihtimal olmayacak o yüzden almaya hiç gerek yok gelecek sene yeni stadımızda gümbür gümbür doldururuz tribünleri önemli olan takımın iyi olması 5000 kişi yeter bi galibiyet icin

sebasteia
01.01.2015, 13:07
sisteme muhalefet, hak hukuk, gak gukuk bahaneleri ile bazı riyakarların maça gitmeyerek bahane ürettiklerine tanık oluyoruz.

bir paket sigaraya 7-8 lira veren adam, aktifbank'a 7,5 tl verdiği için ortalığı ayağa kaldırıyor. yine mücadeleni ver, yapma demiyorum ama alırsın kartını hem hukuki mücadeleni verirsin, hem de takımına destek verirsin.

mahkeme iptal ederse, gider 7,5 tl'ni geri alırsın. bu kadar basit.

iki yüzlülük yapanları görüyoruz. burada bu iki yüzlülerin isimlerini listeledim. hem takıma destek olmayan ama diğer forum başlıklarında yönetim, teknik heyet ve futbolcu beğenmeyen iki yüzlülerin yüzüne çarpacağım bu yazdıklarını.

iki hafta evvel mecnun başkan "yönetim istifa" tezahüratı atanların yanına gittiğinde ne diyordu: "siz bu takımı terkettiniz ama biz terketmedik". vurucu cümle budur. buradan asıp kesen riyakarlar, tribünler bomboş, siz bu takımı terk ettiniz ama edepsizce eleştirdiğiniz yönetim her maç orada!!!

tfd5858
01.01.2015, 14:01
sisteme muhalefet, hak hukuk, gak gukuk bahaneleri ile bazı riyakarların maça gitmeyerek bahane ürettiklerine tanık oluyoruz.

bir paket sigaraya 7-8 lira veren adam, aktifbank'a 7,5 tl verdiği için ortalığı ayağa kaldırıyor. yine mücadeleni ver, yapma demiyorum ama alırsın kartını hem hukuki mücadeleni verirsin, hem de takımına destek verirsin.

iki yüzlülük yapanları görüyoruz. burada bu iki yüzlülerin isimlerini listeledim. hem takıma destek olmayan ama diğer forum başlıklarında yönetim, teknik heyet ve futbolcu beğenmeyen iki yüzlülerin yüzüne çarpacağım bu yazdıklarını.

iki hafta evvel mecnun başkan "yönetim istifa" tezahüratı atanların yanına gittiğinde ne diyordu: "siz bu takımı terkettiniz ama biz terketmedik". vurucu cümle budur. buradan asıp kesen riyakarlar, tribünler bomboş, siz bu takımı terk ettiniz ama edepsizce eleştirdiğiniz yönetim her maç orada!!!

Aynen kardeşim mahkeme iptal ederse gider alırlar pasolige verdikleri paraları yazdıkları yazıyı bence kendileri bile düşünerek yazmıyor. hangi takım taraftarı maça gelmeyin der bunlar 4 eylül stadının maratonun d bloku kale arkası gar'ın a bloku çünkü çok rahattılar Sanki bunlar maçlara gelmese sivasspor bunları çok arayacak her yazılarında olayı siyasete çekmeler 15 tl verdiği pasolig kartından 7.05 tl kulübe gittiğini bilmeyen adamlar konuşuyor

anadolu5858
01.01.2015, 20:59
Bahane üretmeyi bırakında alın artık şu passolig kartlarınızı takımın hem maddi hem manevi desteğe ihtiyacı var..

karamik
01.01.2015, 23:10
Gelenlerde Mustafa Ateş söz etti Diyor ki bazı büyük marketler örneğim sivasspor resmi sponsoru olan firma alışveriş limitine göre passolig almak için hediye çeki verse çoluk çocuk yaşlı demeden birçok kişi Boşa yanmasın der alırlar Çekler'e organizasyon yapılmadan bu iş çözülmez.

ready
02.01.2015, 11:27
kulube 1 kuruşluk katkıları olmaz gelir stada küfür ederler kulübün ceza almasına neden olurlar katkıları olmadıgı gibi birde zararları olur sonra kalkıp yönetim istifa derler pasolig ama yanlış ama dogru yanlış tarafları da var dogru tarafları da vardır ama tek dogru tarafı tartışılmaz ki 4 Eylül stadyumuna artık beleş girme kapısı kapandı pasoligi eleştirenlerin bazıları paso ligi stada beleş giremedigi için eleştiriyor el altından satılan bilet bazı grupların rant sagladıgı haksız kazanç sagladıgı o dönem bitmiştir stada paso ligin varsa girersin yoksa gider kayfede maçı seyredersin

burhann58
02.01.2015, 12:25
kulube 1 kuruşluk katkıları olmaz gelir stada küfür ederler kulübün ceza almasına neden olurlar katkıları olmadıgı gibi birde zararları olur sonra kalkıp yönetim istifa derler pasolig ama yanlış ama dogru yanlış tarafları da var dogru tarafları da vardır ama tek dogru tarafı tartışılmaz ki 4 Eylül stadyumuna artık beleş girme kapısı kapandı pasoligi eleştirenlerin bazıları paso ligi stada beleş giremedigi için eleştiriyor el altından satılan bilet bazı grupların rant sagladıgı haksız kazanç sagladıgı o dönem bitmiştir stada paso ligin varsa girersin yoksa gider kayfede maçı seyredersin

İYİDE ABİ BU PASSOLİGLE GİREMEYENLERDE OLMUS MAHKEMELİK OLANLARDA NASIL OLCAK ŞİMDİ

anadolu5858
06.01.2015, 20:39
Passolig sayısında biraz kıpırdanma olmuş.ikinci devre başarıyla ve 3 ist takımı yalakalarıyla sayı artacaktır.yeni sezonda yeni stadla birlikte patlama olacaktır 27000 stada yaklaşık 40000 passolig gerekecek.herkes etrafını teşvik etmeli 1 kişi 1 kişiyi ikna etse şimdilik iyi bir sayı yakalarız.

sebasteia
06.01.2015, 20:41
Passolig sayısında biraz kıpırdanma olmuş.ikinci devre başarıyla ve 3 ist takımı yalakalarıyla sayı artacaktır.yeni sezonda yeni stadla birlikte patlama olacaktır 27000 stada yaklaşık 40000 passolig gerekecek.herkes etrafını teşvik etmeli 1 kişi 1 kişiyi ikna etse şimdilik iyi bir sayı yakalarız.

sergen bereketi diyelim. :) daha iyi olacağını düşünüyorum.

ayrıca sivasspor yönetimi ikinci yarı kombine satışı için yeni bir "neredeyse bedava" kampanyası yapacakmış.

artık buna rağmen passolig adedinde ilk 7-8 takım arasına giremezsek ayıp bize.

ZiDaNe58
06.01.2015, 21:07
İnternetten basvurabbilirsiniz arkadaşlar 10 dknizi ayirmaniz yeterli

eyuphulagu
07.01.2015, 01:32
Bugün itibariyle Passolig alan Sivasspor taraftar sayısı 8.919 a ulaşmış durumda....1 hafta içinde 8.450 den 8.919 a ulaşmışız..Ben 2. yarı 4 büyük takımla maçımızın olmasından dolayı hem üniversite öğrencilerinin maçlara daha çok ilgi göstereceğini hem de yeni transferlerin de katkısıyla 10.000 in üzerine rahatlıkla çıkacağımızı düşünüyorum...Taraftarın hayalindeki rakam olan 58.000 passolig rakamı şimdilik hayal de olsa da yine de transferde biraz daha iyi oyuncular alınsa Sergen Yalçın ın gelmesiyle 2. yarı alınacak bir kaç iyi sonuçla taraftarın daha fazla takıma ilgi göstereceğini;passolig rakamının da 10.000 in çok üzerlerine çıkacağını düşünüyorum..Bence en iyimser ve gerçekçi hedef şimdilik 58.000 değil 15.000 olmalı..Seneye eğer yeni stat açılırsa ben 20.000 passolig rakamının rahatlıkla tutturulacağını düşünüyorum....

Tuncay
07.01.2015, 04:25
sivasa can kurban,soru su. passolig nedir.arkasinda kim var.neden tek bir banka.amac spormu.kisisel bilgiler kime gidiyor.sahalar neden seyircisiz.kim bu uygulamadan ne kazaniyor.cok yonlu gorebiliyormuyuz.

Ahmet Ateş
07.01.2015, 10:14
Değerli Arkadaşlar

Takımı desteklemek için elektronik bilete evet, peşkeş passolige hayır diyorum ve demeye de devam edeceğim.

Alınan her passolig, vatandaşın parasının ve alın terinin yandaşlara akması, soygun ve vergunun devam etmesi demektir.

anadolu5858
07.01.2015, 12:07
Biz bu yandaş yoldaş fikriyle devam edersek sonumuz yakındır.inanın ben şu an hangi banka olduğunu bilmiyorum birileri bu işleri alacak size o yandaş ise diğerine başkası yandaş bunun sonu var mı? Bunu eleştirmeyin anlamında söylemiyoruz tabiki elestiri tepki normal bizim derdimiz belli 15 tl nin bir kısmı takıma bir kısmı bu ißi yapanlara gidiyor keşke tff bu altyapıyı oluştursaydı da ülke futbolu faydalansaydı gerçi biz ordanda bir yandaş yoldaş çıkarırdık bizim derdimiz sivas ve sivasspor.hangi 15 tlleri kimlere vermedik yapmayın Allah aşkına.başka sivas başka sivasspor yok bizler sahip çıkmak zorundayız..

karamik
07.01.2015, 14:36
hedef şimdilik 58.000 değil 15.000 olmalı..Seneye eğer yeni stat açılırsa ben 20.000 passolig rakamının rahatlıkla tutturulacağını düşünüyorum....

Eğer istenirse 58 bin passolig hiçte hayal değil bu işe destek olunursa çıkartma kolaylığı olursa 4 bin passolig noktasınan sivasta bir tek stadyum önünde değil alıs veriş merkezlerinde,Meydanda heryerde olursa Büyük firmalar promosyon olarak vatandasa dağıtsa Belediye valilik tüdemsaş çimento hepsiyle anlaşılıp isimlere bayan erkek demeden çıkartılırsa 58 bini de geçeriz.

mustafa_kavak58
07.01.2015, 19:13
Hedef 58.000 haydin yigidolar herkes alsin artik !!!

eroltas58
07.01.2015, 23:45
yurtdisinda yasiyan vatandas acaba passolig alabiliyor mu acaba.bilginiz var mi

Ahmet Ateş
08.01.2015, 09:35
Elektronik bilete evvvettt, passolige ise hayırrrrr!!!!!

Ferhat06
08.01.2015, 10:18
Mesele passolig değil,e-bilet değil,aktifbank sümerbank değil takımın desteğe ihtiyacı var.

sebasteia
08.01.2015, 11:56
Elektronik bilete evvvettt, passolige ise hayırrrrr!!!!!

cevabın aşağıda ahmet.

mustafa_kavak58
08.01.2015, 11:59
Kimse bahane aramasin yeter artik ya cok mu zor gidin alin bitane hayret bisey zaten eskiden passlig yokkene cogu kisi kacak giriyodu iceri genelikle genc cocuklar iceri daliyodu simdi onlarin hicbiri yok demekki bunlar gercek sivassporlu degilmis :mad:

eXi
08.01.2015, 12:15
Bu pasolig uygulamasına bende ön yargılı yaklaşıyordum. gerek çevredeki eleştiriler olsun gerek bu uygulamanın boykotla kaldırılacagı söylentileri olsunn bende uzun süre almadım ancak baktım ki takım sahipsiz kaldı ibb maçından önce passolig imi aldım.

Keşke önceden alsaydım diyorum. sadece 7.5 lira bankaya para verdim ama bunun yanısıra gidip te bilet için sıra kuyrugu bile beklemiyorum internetten kartıma para yükleyip koltuğuma kadar seçiyorum.

Daha sonra öğrendimki bu muhalefet eden arkadaşların çogunluğunu (yapmayanlar üzerine alınıp laf söylemesin lütfen ) tabiri caizse beleşciymiş. bazı firmalar bilet alarak çalışanlarına vs dagıtarak bunlar ücretsiz giriyomuş maçlara bazılarıda malumunuz bir biletle iki kişi vs giriyordu, ancak bu uygulama ile para kendi ceplerinden çıkınca bu büyük! ve takımını en çok düşünen taraftarlarımız! tepkilerini ortaya koymuş ve passoligi boykotla bizim gibi daha öncedende kendi parasını vererek maça giden taraftarların aklını çelmişdir.

Artık mazeretleri bırakalım takımına destek olmak isteyen pasoligini alıp ikinci yarıda takımına destek olsun.

anadolu5858
08.01.2015, 12:32
Yiğidolar ''1 arkadaşını sivasspor passolig kart sahibi yap'' kampanyasına başladık mı? nazlananlara 1 maç ısmarlayabiliriz;)

eXi
08.01.2015, 13:04
Yiğidolar ''1 arkadaşını sivasspor passolig kart sahibi yap'' kampanyasına başladık mı? nazlananlara 1 maç ısmarlayabiliriz;)

ben passoligi aldıktan sonra diger maça iki kişiye daha pasolig aldırdım ve ikinci yarı tüm maçlara gidecegiz elimden geldigi kadar da kişi sayısını çoğaltacagım. ikinci yarı en az 20.000 passolig için aynen devam...

aozdemir
08.01.2015, 14:13
sivasspor passoligi alınca türkiyedeki tüm takımların maçına gidilebiliyor mu acaba?

sebasteia
08.01.2015, 17:03
sivasspor passoligi alınca türkiyedeki tüm takımların maçına gidilebiliyor mu acaba?

evet

.............................. .........................

ready
09.01.2015, 12:24
mesele paso ligi protesto edip etmemek degilde aslında eleştirenlerin kökünde maçlara beleş girip girememe derdindeler yoksa sivasspor düşmüş düşmememiş kötü oynamış oynamamış hiç de umurlarında degil maksat sdata beleş girmek hiç bir katkısı olmadıkları halde hocayı yönetimi eleştirmek

Ahmet Ateş
09.01.2015, 17:11
Sayın Sebestia

Burada ilk defa bir kişiye cevap yazmak zorunda kalıyorum. Zira ismimi vererek bazı ithamlarda bulunmuşsun. Şunu ifade edeyim ki Ankara'da yaşadığım için maçlara gidebilme imkanım zaten yok. Bu nedenle passolig dayatmasını almama nedenim iddia ettiğiniz gibi ipe un sermek değil.

Taraftarın takımına destek olmasının bir yolu bilet alıp maçlara gitmesidir. Düne kadar kağıt bilet alıp maçlara giden taraftar bugün niye maçlara gitmiyor dersiniz? Takımın kötü oyunu bahane olabilir ama asıl bahane sporda şiddetin önlenmesi yasası arkasına sığınılarak süperlig maçlarına girişlerin passolig kartına bağlanmasıdır. İhalesiz olarak bir firmaya verilen passoligdeki oyunları görenler tavırlarını ortaya koymuş, sadece Sivasspor değil, üç büyütülmüşler de taraftar kaybetmiştir.

Size tavsiyem passolig amigoluğundan vazgeçmenizdir. Ha bir de kendinize Türkçe bir rumuz edinirseniz iyi olur...

anadolu5858
09.01.2015, 18:18
taraftar sayısının azalmasını passolige bağlamak yanlış zira 2-3 yıldır süperligdeki tüm maçlar genelde tarafttarsız oynanıyor bunun en önemli nedeni şike olaylarıdır devamında ligin kalitesizliği takımların iniş çıkışları vs..ne yapalım passoligi bahane ederek sivassporu yalnızmı bırakalım. ben varsayıyorum ki banka birinin yandaşı sivasspor için memleketim için 7,5 tl yi yandaşa yoldaşa gardaşa vs verdim gitti çöpe attım sayıyorum var mı ötesi..

eyuphulagu
09.01.2015, 20:52
Passolig sayımız bugün itibariyle 8929 a ulamış durumda...Karabüksporu geçtik;hedef 2. yarı itibariyle 10.000 in çok üzerine çıkmak...Eskişehirspor 12.000 civarında;bizde yıl sonu itibariyle hedef 15.000 olmalı diyorum..Ne kadarını yakalarız ,onu da zamanla göreceğiz..2.yarı 4 büyüklerle maçımız olduğuna göre 10.000-11.000 rakamını mutlaka yakalarız yakalamasına da 15.000 e ne kadar yaklaşırız onu bilemem...Sivasspor 1-2 tane ara transferde iyi oyuncu alabilse bazı taraftarlarımızı da stada mutlaka çekeriz diyorum ....

slayer58
20.01.2015, 12:39
Yönetim 2. yarı için lig ve Türkiye Kupası maçlarında geçerli olmak üzere kombine fiyatlarını açıkladı ve satışa sundu. Kale arkası 40 TL, Maraton 70 TL ve Vip 100 TL. 2. yarı kombinelerine ilgi olur ve passolig sayımız da artar inşallah.

eXi
20.01.2015, 14:16
Bu kombine fiyatlarından sonra en az 20.000 passolig olması lazım.

An itibarıyla passolig sayısı = 9.054

B.DUMANLI
22.01.2015, 19:49
Passolig sayımız bugün itibariyle 8929 a ulamış durumda...Karabüksporu geçtik;hedef 2. yarı itibariyle 10.000 in çok üzerine çıkmak...Eskişehirspor 12.000 civarında;bizde yıl sonu itibariyle hedef 15.000 olmalı diyorum..Ne kadarını yakalarız ,onu da zamanla göreceğiz..2.yarı 4 büyüklerle maçımız olduğuna göre 10.000-11.000 rakamını mutlaka yakalarız yakalamasına da 15.000 e ne kadar yaklaşırız onu bilemem...Sivasspor 1-2 tane ara transferde iyi oyuncu alabilse bazı taraftarlarımızı da stada mutlaka çekeriz diyorum ....

Biz transferi kapattik.Bu saatden sonra artik piyasada sadece ise yaramayan oyuncular bulunur.Onlari alma yerine mevcut kadroyla ve Sergen hocayla yola uygun adimla mars.
Önce transfer sözü verenler bundan vazgeciyorsa,ilerdeki olacaklardan bu vazgecenler sorumlu olacaklardir...
Taraftar günlerden beri transfer beklerken,trasferde geri adim atilmasi taraftari hayali sükuta ugratmistir.Üstelik Medicana saglik kurulusu ile yapilan anlasmanin arifesinde bu geri adima anlam vermek cok zor.

sebasteia
15.02.2015, 17:43
bu konu başlığını açalı tam altı ay olmuş. koskoca altı ayda 9 bin passolig satabilmiş sivasspor. maalesef!

bu 9 binin en az 3-4 bini de sivas dışındaki yiğidoların alımıdır. şimdi bu hesapla haftaya gs maçına en fazla 5-6 bin kişi gidebilecek.

sergen yalçın'ın çağrısı, yönetimin ve futbolcuların beklentisi, takımın şaha kalktığı bir dönemde, taraftarın hali pür melali bu!

bu hafta satadyumda nasıl 15 bin seyirci ile tribünler fullenir? hafta içi 9-10 bin passolig satılarak. yani altı ayda sattığımızı altı günde satar isek!!!

mümkün mü? göreceğiz...

DEMİRBEYOĞLU
15.02.2015, 22:54
Sergen Hoca. HAKLI
Daha ne yapsın meydana mı gelsinler oynamaya
Kahveye değil satadyuma gideceğiz
Trabzon Dönüşü 10 -15 arabayla karşılamaya gidemezmiydik
Seyirciyi de mi Sergen çalıştırsın bize yazıklar olsun
Yahu yönetim de kaç kişi var sizde mi yerinizden Kalkıp Takım'ı karşılamaya gidemediniz çoluk çocuk Ailece
Hadi köy yolları kaplı köydekiler gelmedi 120 dakika Koşan futbolcu için sizde 10
Dakika gidin başkan ceza yı önce yönetime ver sonra seyirciye Köyden gelenlerin suçu yok

sıvaslıgenç
16.02.2015, 01:00
mesele paso ligi protesto edip etmemek degilde aslında eleştirenlerin kökünde maçlara beleş girip girememe derdindeler yoksa sivasspor düşmüş düşmememiş kötü oynamış oynamamış hiç de umurlarında degil maksat sdata beleş girmek hiç bir katkısı olmadıkları halde hocayı yönetimi eleştirmek

Siz hala pasolig ile statlara beles girilmelerin önlendigini mi sanıyorsunuz :)
Benim duyduklarım şahit olduklarım ne acaba ?
Bende karşı çıkıyordum hala karşıyım ama takım kötü gittiği için artık yorum yapmıyorum bu konuda ama bazı arkadaşlar bu sisteme karşı çıkanlar sanki Sivassporlu değilmiş gibi lanse etmezlerse sevinirim kimsenin haddine değil sorgulamak.

citothehan58
17.02.2015, 15:34
An itibariyle Passolig sayisi:

1. Galatasaray (153.060)
2. Besiktas (138.244)
3. Fenerbahce (117.870)
4. Torku Konyaspor (64.503)
5. Trabzonspor (50.911)
6. Bursaspor (36.691)
7. Balikesirspor (22.272)
8. Adana Demirspor (20.025)
9. Mersin Idmanyurdu (15.910)