Orijinalini görmek için tıklayınız : Ayrılık Sinyalleri
SivasSpor.Com 19.08.2014, 09:49 http://resimzade.com/Show.html?i=44518&token=35444
Carlos, antrenmana katılamayan da Costa ve Batuhan konusunda şöyle konuştu:
"Da Costa'nın en son durumu ile bilgi alacağız. Batuhan'ın bir sakatlığı var, ondan dolayı antrenmanlarımıza katılmıyor. Zaten bu konularla ilgili yönetimimizle görüşeceğiz. Tam net kararlar almakla ilgili. Serdar Özkan'ın durumuyla ilgili de bakacağız. Kendisi buraya adaptasyonunu sağlayabilecek mi, sağlayamayacak mı? Onunla ilgili de görüşeceğiz yönetimimizle. Artık yavaş yavaş tam olarak düzenimizi sağlayıp lige hazır bir duruma geleceğiz."
Carlos, bu arada Ümit Kurt'un adının Fenerbahçe'yle anılmasıyla ilgili yöneltilen soruya, gülümseyerek, "Öyle mi? Büyük bir oyuncu kendisi" dedi.
Batuhandan adam olmaz,İbrahim Toroman 1 yıllığına kiralık Aydın gibi parlarsa hemen kaçar Serdar Özkan belli bir çıtası var onun üstüne çıkamaz hala kaleci alınacak hadi artık bekliyoruz.
DoomsDay58 19.08.2014, 10:19 Da Costa'nın durumu nedir, sakatlığı falan mı var?
DOGU_BEY 19.08.2014, 10:20 cumhuriyet kupasından hemen önce veya sonra bir iki isimle yollar ayrılabilir...
AvRuPaNiNKrALi58 19.08.2014, 10:21 cumhuriyet kupasından hemen önce veya sonra bir iki isimle yollar ayrılabilir...
Kim bu isimler bi kac ip ucu ver Dogu Bey :)
buraks58 19.08.2014, 10:36 dünden beri beni en çok meraklandıran konu DA COSTA'nın durumu. inşallah ayrılması gibi bir konu gündemde değildir. ibrahim toramanın katılmasıyla beraber tam en iyi savunmaya sahip olduk derken costanın gitmesi hayal kırıklığı olur.
serdar özkan konusunda herkes bi beklenti içindeyken daha ligler başlamadan ayrılmasının gündeme gelmeside ilginç. nasıl bir adaptasyon sorunu yaşadığı elazığda bulupta sivasımızda bulamadığı ne acaba.
58g0kberk58 19.08.2014, 10:44 Costa en son oynadigimiz arap takimiyla macinda sakatlanmisti ayrilmasi gibi bir durum soz konusu degil zaten 1 sene daha sozlesme uzatti gecen gunlerde
58g0kberk58 19.08.2014, 10:47 Yalniz bu sene yapilan transferlere bakilinca benim gozumde toraman kesin 11e gircektir. Chrisantusta %90 ilk onbir oynar ama diger isimlerin hic sansi yok. Yine cihan ozkaradan bir patlama bekliyorum hocamizda sana verirse aydindan daha bile faydali olcak kaliteye sahip. Artik alincak isimler ne saglar bilemem ama bari kaleyi devralcak tecrubeli bir isim alinsa
cumhuriyet kupasından hemen önce veya sonra bir iki isimle yollar ayrılabilir...
Kardeş şimdiye kadar insanlar sana isim ver isim ver diye baskı yapınca biraz kızıyordum ama bu sefer herhalde aynı baskıyı ben yapmak durumundayım :)
Galiba birisis Serdar Özkan ama diğeri nereden çıktı yahu?
34MUAMMER58 19.08.2014, 11:04 şahsi düşüncemdir ,aydının bursadan kovulması ,belki r.carlosun ve yönetimin aydını afffetme ihtimaliyle sivasspora geri dönme ihtimali oluşmuştur,serdar özkanda bu yüzden rahatsızlık duymuş olabilir,adaptaSyon sorunu var deyip yollanabilir,da costaya yapılan transfer teklifleri yüzünden aklının karışacağı geçen yılki verimi alamıyacağımız düşünülmüş olabilir,sivasspor tarihinde yapılmamış en büyük meblağlı paraya da costa satılıp oradan gelecek parayla hem da costa gibi kaliteli stoper,hem önlibero ve ortasaha ,kaliteli bir kalecinin parası çıkarılmış olur,sivaspora gelen kadroda düşünülmeyen genç oyuncular ptt ligindeki takımlara kiralık olarak verilip hem pişmesi ,hemde göz önündeki ligde oynadıkları için performansları yakından takip edilir bakalım ne kadarı gerçek olacak
batuhan veya ümiti sanırsam gönderecekler.
onur0634 19.08.2014, 15:44 Bu tarz hadiseler sadece bizim klüpte olur zaten...Aslında tesadüfte sayılmaz para vermez bonservisi elindeki hiç bir klüpte tutunamayan ve barınamayan oyuncuları alırsan sonucu doğal olarak karşılamak gerekir...
onur0634 19.08.2014, 15:47 Tek para vermeyelim mantığı olduktan sonra batuhanında alırlar çıkar menfaat uğruna takımı yüz üstü bırakan aydınıda geri alırlar...Bunlardan sadece idareci olur durumu idare ederler ama hiç bir zaman yönetici sıfatında olamazlar...
heartless58 19.08.2014, 19:11 Yonetim isini gayet guzel yapiyor.dedigin gibi idareci olsalar bu takimi ikinci ligden alip sampiyonluga oynatamazlardi 2 yil ust uste.onlar isini bilir sen merak etme.
Murat ARICI 19.08.2014, 19:36 antremanlarda çok mutsuz deniyor serdar için kendi bilir..
elbeylii 19.08.2014, 19:43 Tek para vermeyelim mantığı olduktan sonra batuhanında alırlar çıkar menfaat uğruna takımı yüz üstü bırakan aydınıda geri alırlar...Bunlardan sadece idareci olur durumu idare ederler ama hiç bir zaman yönetici sıfatında olamazlar...
arkadaşım senin gibi bir taraftar olursa ne deyim bu yönetim daha ne yapacak anlamıyom belkide maçlara bile gelmezsin ama çamur atarsınız mecnun gibi bir başkanın var yazık size yazıkkkk
elbeylii 19.08.2014, 19:44 antremanlarda çok mutsuz deniyor serdar için kendi bilir..
o kadar kendi bilir sivasspor dan iyi takımamı gidecek
elbeylii 19.08.2014, 19:45 Yonetim isini gayet guzel yapiyor.dedigin gibi idareci olsalar bu takimi ikinci ligden alip sampiyonluga oynatamazlardi 2 yil ust uste.onlar isini bilir sen merak etme.
evet saolasın gardaş yok bizim millet daha iyi biliyor ya yav allah şkına 5 inci olmuş bu takım hala çamur
B.DUMANLI 19.08.2014, 20:13 Serdar Özkan´da herhalde bir problem olmaliki disari fazla yansimamakla birlikte üstü kapatilmaya calisiliyor.Aslinda bir tatsizlik varsa sayet bu isi burada bitirmek iki taraf icin cok daha hayirli.
Batuhan isine gelince umarim sakattir,altindan baska sorunlar cikmaz.Musa Sinan büyük ümitlerle alindi yapilan hazirlik maclarinda forma sansi bulamadi.Forma sansini niye bulamadi onuda kimse bilmiyor.Bu sartlar altinda bu sezon transfer edilen oyunculardan kim ilk onbirde oynayacak cok merak ediyorum.Yani söyle elle tutulan müsbet bir sey yok ortada.
Bekleyip göerecegiz diyelim biraz daha zaman kazanalim,cünki suanda beklemekten baska caremiz yok.
Söyle olumlu ve bizleri sevindirecek bir haber almayali o kadar cok olduki.Iyi haberleri adeta özler olduk.Dilim varmiyor söylemeye fakat bu yilki transferler sayet basarili olamazsa islerimiz kesatda gidebilir,Allah göstermesin.
asinancetin583 19.08.2014, 20:24 Daha sezon baslamadan buyuk umutlarla transfer edilen serdarin bu haberi uzdu ama kimse vazgecilmez degil muhtemelen yedek kalmak istemiyordur
batur0658 19.08.2014, 20:26 eğri oturup doğru konuşalım bu trasferler gerçekleştiğinde bazı umutlarımız vardı serdar özkanın yeniden parlaması aydının yerini doldurması,batuhanın kendine gelerek takıma olumlu katkılar sağlaması ,da costanın eski formunu koruması birazda üzerine koyması gibi.fakat bu açıklamalarla taraftarımızın ve benim umutlarımız suya düştü gibi görünüyor.carlosda zaten hazırlık maçlarında ilk 11 ini yine az çok belli etti ve bu 11 lerde bu yeni oyuncular yer almadı (yeni forvet hariç)geçen yılın 11 iyle aynı olduğunu gördük.buda gösteriyorki bu yıl transferde baya hata yaptık yada çook geç kaldık..durum gösteriyorki bi kaç ayrılıkda olacak umarım bu ayrılıklar takım ruhunu zedelemez
hangi salak hoca oturmuş takımın iskeletini ikinci yılda bozar. ben de olsam geçen seneden farklı bir iki kişiyi monte edip maçlara çıkarım. Bunlar Sivasspor'umuzu yıpratma haberleri bu takımdan kimler geldi kimler geçti. Baki olan Sivasspor'dur.
Serdar kardeşimiz biraz sıkıntılı gibi duruyor. Basına da yansıyan bu sıkıntılar onun galiba kadro içinde yarışmacı ve rekabetçi olmayışından kaynaklanıyor. Geçtiğimiz sene takımında da bazı sıkıntılar yaşamıştı. Şu Cumhuriyet kupası geçsin ak-kara belli olur ellağam :D
ihtiyar yiğido 19.08.2014, 21:58 Hiç kimse endişe etmesin, başarılar sıkıntılarla başlar, Sivasspordakı bu sıkıntılarda, başarının başlangıcı olur İNŞALLAH.
Cumhuriyet kupası bitimi ile takım iskeleti şekillenir, aksayan mevkiler, sırıtan transferler kendini gösterir.
Transfer 1 Eylül'de bitiyor buna göre aksayan mevkilere gereken transferler yapılır, gönderilecekler ve kiraya verilecek oyuncular belli olur, yönetim ve teknik heyetin bir B planı vardır tahmin edersem.Sivasspor'umuz için hayırlısı olsun, bu kadar bekledik birkaç gün daha bekleyeceğiz.
|