Orijinalini görmek için tıklayınız : Voleybolda Hedef Büyük


Kokomo
22.08.2014, 08:51
Sivas Dört Eylül Belediyespor Voleybol Takımı, 2014-2015 voleybol sezonu hazırlıklarına Muhsin Yazıcıoğlu Tesisleri'nde başladı. Bu sezon 2. ligde ilimizi temsil edecek olan voleybol takımı, hocalar Samet Çiçek, Sinan Ören ve kondisyoner Kerim Cabbar Uz eşliğinde koşu antrenmanları yaptı.

Takıma yeni transfer edilen voleybolculardan Çağatay Sepici; (Pasör) 1991 doğumlu. Yıldız ve genç milli takım oyuncusu olan Sepici, Tokat Plevne Spor kulübünden transfer edildi.

Güray Arabacı;(Pasör çaprazı): 1990 doğumlu. Yıldız ve genç milli takım oyuncusu. Konya Seydişehir Kulübünden transfer edildi.

Diğer transferler ve anlaşma sağlanan oyuncular ise şöyle:

M.Anıl TUNCER (Libero): 1991 doğumlu. Yıldız ve genç milli takım oyuncusu. İstanbul Bahçelievler Takımından transfer edildi.
Aydın GÜLER (Köşe Oyuncusu): 1990 doğumlu. Yıldız ve genç milli takım oyuncusu. Adana Beyza Spor’dan transfer edildi.

Ahmet ŞAHİN (Köşe): 1991 doğumlu. Yıldız ve genç milli takım oyuncusu. Takımımızda 2. Sezonu. Takımımızın Kaptanı. Mahmut ŞAHİN(Pasör Çaprazı): 1993 doğumlu. Genç Kafkars Spordan Transfer edildi.

Barış GENCER: 1990 doğumlu. Alt yapı oyuncusu. Tıp Fakültesi Öğrencisi. Sinan POLAT: Alt yapı Sporcusu. Beden Eğitimi Bölümü öğrencisi. Barış ŞAHİN: Alt yapı Sporcusu. Beden Eğitimi Bölümü öğrencisi. İsmail KURUÇAY: Alt yapı Sporcusu.Üniversite Öğrencisi.

Talha DURAN: Alt yapı Sporcusu. Üniversite Öğrencisi. Mustafa EĞRİ: Alt yapı Sporcusu. Burak DOKGÖZ: Alt yapı Sporcusu.


Takımımız, 9 Sivaslı Sporcu ve diğer 4 takımdan transfer edilmiş genç oyunculardan oluşturuldu. Sivas Dört Eylül Belediyespor voleybol takımının öncelikli hedefi, alt yapı sporcularını lige kazandırarak, Play-off mücadelesi verecek olup, ilimizi ve kulübümüzü en iyi şekilde temsil etmek şeklinde belirlendi.

GokhanTurna
22.08.2014, 15:35
Hedef büyük olsa 1.lige katılırlardı katılmak istemediler. Ne hedefinden bahsediyorlar.

34MUAMMER58
22.08.2014, 21:07
MİLLETLE gırgırmı geçiyorlar, yoksa ,kafamı buluyorlar neyin hedefi büyük,hedef şampiyonluksa ,buna gerek yoktu,federayon gelin tekrar 1.ligde mücadele edin diye davet etmedilermi bunlara?bu futboldan bile anlamayan ,voleybol dünyasıyla hiç tanışmamış ,beceriksiz yönetimmi bu takımı şampiyon edecek? şaşarım !ayıp denen bişey var ,sana adamlar fırsat vermiş ,lamını cimini bırakıp teşekkür edip lige başlıyacaktılar,palandöken belediyesi kadar yokmusunuz be ,beceriksiz adamlar ,bırakın bu işleri hedef büyükmüşmüş peh peh bende yedim:mad:

sefilix
22.08.2014, 22:04
ne hedefi adamlar forma rengi değiştiriyor masraf yapıyor ama takımı 1. lige çıkartmıyorlar. eski belediye muhalifti neler yaptı gördük bunlar birde iktidar belediye aynı olursa tozunu attırırız diyorlardı. evet attırdılar. kimse siyaset falan yapma demesin. yahu çık bu kadro ile yine düş. en azından genç sporcular tecrübe kazanır. hem belli mi olur çocuklar üstün çaba gayret gösterip ligde kalır belki play off oynardı. çıksanız ne olurdu düşeceğimiz yer yine aynı yerdi. hedef büyükmüş peh...

RoKeT
23.08.2014, 22:22
Bu şehir de mizah anlayışı acayip Gelişti :D:D:D:D:D
ilimizi ve kulübümüzü en iyi şekilde temsil etmek şeklinde belirlendi HELAL OLSUN.

Kokomo
02.09.2014, 08:48
Erkekler Voleybol 2. Ligi kuraları çekildi.

Dört Eylül Belediyespor'un ilk rakibi, TVF Spor Lisesi oldu. 2014 2015 Türkiye Voleybol Federasyonu Erkekler Voleybol 2. Lig takvimini belirlemek için kura çekimi yapıldı. Dört Eylül Belediyespor erkek voleybol takımı, yapılan kura çekimine göre yeni sezonda B grubunda mücadele edecek.

Aynı grupta mücadele edecek diğer takımlar ise şu şekilde:
Adana Beyzaspor
Ankara PTT spor
Ankara Türkiye Voleybol Federasyonu Spor Lisesi
Hatay Büyükşehir Belediyespor
Hatay Payas Belediyesi 1975 Spor
Kahraman Maraş Büyükşehir Belediyespor
Kayseri Melikgazi Belediyespor
Tokat Belediyesi Plevnespor
Tokat Niksar Belediyespor
Trabzonspor