Orijinalini görmek için tıklayınız : Maçı Değerlendirelim
SivasSpor.Com 31.08.2014, 20:18 http://resimzade.com/Show.html?i=44546&token=73261
Spor Toto Süper Lig 1. hafta maçında Gaziantepspor'a 2-1 kaybettiğimiz maçı değerlendirelim.
Maçta göze çarpanlar : ?
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?
Maçın en iyisi kimdi : ?
Maçın en kötüsü kimdi : ?
Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?
58megayigido 31.08.2014, 20:23 Korcan maçı resmen verdi yönetime yazıklar olsunki bir kaleci bulamadı. kadirin yerine 3 yıldır bir adam bulamadı adam gibi transfer yok 11 e girebilecek 1 adam alamaz mı yok yok yok yazık bu takıma
Korcan olmuş Golcan gelen gecen goyuyor, bu kaleci bitmiş okeye dönüyor ey yönetim.
ahmet ali 31.08.2014, 20:23 Bu sene işimiz zor goruluyor...
Takviye yok...Hala Kadir Korcan oynuyor...
Atıf çok laubali,faydadan çok zararı var..
En önemlisi Carlos Defansı bir türlü organize edemiyor..Geçen sene 55 gol yedik Bu sene de bu sorun atarak devam edecek gözüküyor..
Sivasli010 31.08.2014, 20:23 Degerlindirecek birsey yok 1-0ken superdik sonra körcandan cok salakca hata gelince sivasspor moreli sifirlandi
psychology58 31.08.2014, 20:24 Dün bedavaya gönderdiğimiz Nihat'ı izledikten sonra bugün kalede Korca'ı izlemek eziyet gibi geldi bana. Gaziantep bu kadroyla bu oyunla küme düşmenin en büyük adaylarından bence. Bizde her sene olduğu gibi bu senede küme düşen takımlara bolca puan kaptıracaz anlaşılan.
Mesele sadece Korcan değil Atıf resmen el freni. takımın bütün uyumunu hızını bozuyor.
58sinan58 31.08.2014, 20:25 Elimizdeki maçı Antep'e hediye ettik bir İbrahim Akın'a başgelemedik
Kalemiz hiç güven vermiyor
Ligin ilk maçında al gülüm ver gülüm paslaştık.. Bu paslaşmaların skor getirmediğini bize Okan Buruk çok iyi gösterdi. Bir adam girdi onun yanında da bizim makus talihimiz Korcan da çanak tuttu. Malum skor doğdu. Bize dikine ileri gidecek bir play-maker ve çok acil Korcanın değişmesi kafi gelecek.
Ligin ilk yarısı fikstür açısından çok zorlu. İçerde yenil dışarda yenilirsen, takım mağlubiyete alışmış olacak. Moral bulmak çok önemli ancak ilk yarıda düşer bu takım dediğimiz Gaziantep 2 atakla bizi yerle bir etti.
Suçlu kim mi desek saçma sapan paslarla lakayt oyunmu desek, Korcan efendinin sorumsuzluğumu bilemem ama gidişatımız ve hastalığımız kangren olmadan 2 gün içinde çözüm bulmalıyız. Yoksa yandı gülüm keten helva vesselam...
agumus_58 31.08.2014, 20:26 ilk elin günahı olmaz. felaket tellallığına gerek yok. şu dakikadan itibaren ertuğrul kaleyi devralır biz de galibiyetlere başlarız inşallah... korcan'la devam etmek felaket demektir. 2 ay önce demiştim gönderilsin diye. hem bu şike sürecinde hem kendisi hem takım yıprandı bir de üstüne üstlük bu hatalar yetti artık...
DoomsDay58 31.08.2014, 20:26 Milletin kalecisi maç kurtarır bizimki maç veriyor :mad:
mustafa_kavak58 31.08.2014, 20:26 Korcan celikay derhal kadro disi kalmali bune yaa nasil kaleci olmus bu boyle hayret bisey rahat rahat giden maci aldik onlara verdik ya olacak is degil yönetim adam gibi zamaninda kaleci alsaydin suanda 3 puani almistik
Takim iyi oynadi bence iki sorunumuz var onde buldugumuz pozisyonlari degerlendiremiyoruz
ikincisi kaledeeee !!!! ertugrul insallah haftaya kadar hazir olur
Gaziantepspor küme düser ! :mad::mad::mad:
cemahmety 31.08.2014, 20:27 korcana bugüne kadar hep güvenmek inanmak istedik ama olmayınca da olmuyor görüldüğü üzere Eertuğrul nasıl çıkacak bakalım tek umudumuz o bakalım sonuç ne olacak
hakan367 31.08.2014, 20:29 korcan ilk golü yediği an ah be korcan gitti maç dedim takımımızın en önemli oyuncularının başında gelen atııf topu çok tutuyor ayağında bizim taraftar kitlemiz hep belli oyuncuları ne yapsa destekliyor grosicki avuta yollardı alkışlardık atııf da da aynı durum söz konusu bu takım hiç bir zaman ofansif de sıkıntı yaşamaz ancak şuanda en büyük zaaflarımız korcan ve kadir iyi oynadık bana göre umut vericiydi inşallah transferin son gününde iyi bir orta saha ve alternatif sağ bek alınır'da bu takım 2-3 haftaya istenilen sivassporu seyrettirebilecek diyebilelim
GokhanTurna 31.08.2014, 20:30 Sivasspor 1-2 Korcan maçın değerlendirmesi bu.
Takım gayet iyidi Korcan takımın moralini bozdu yediği saçma gollerle yine. İbrahim Akın Beşiktaş da ki kariyerine geri dönmüş. 10 dakika bitirdi bizim takımı.
Her işte bir hayır vardır diyelim..yoksa yönetimin orta sahaya transfer yapacağı yoktu.
Dahadaki futbolcunun kapasitesi işte belli
En büyük suçlu zamanında kaleci ve orta saha transferi yapmayan yönetimdir.
Tunahan Samyeli 31.08.2014, 20:34 Mert ne zaman oynayacak ve silva transferi ne oldu
ihtiyar yiğido 31.08.2014, 20:35 İlk yarı ve 2. Yarının ortasına kadar harika bir Sivasspor, ayağa pas yapan mücadeleci, hırslı ,istekli, arzulu bir takım, ama rakip takım teknik direktörü oyunu okuyarak yerinde değişikliklerle mağlubiyeten galibiyete ulaşıyor, ama bizim teknik direktör, oyuncu değiştirmeme hastalığından dolayı maalesef kendi sahamızdaki sezonun ilk maçını göz göre göre rakibe veriyoruz yazık.
Ama ben umutsuz değilim takım çok güzel oynadı, hatırlarsanız geçen sezonda çok iyi oynamamıza rağmen kayseride kaybetmiştik, ama sonra iyi bir grafik çizdik, bu sezonda iyi bir çokiş yakalıyacağimızdan eminim kimse bu yenilğiye bakarak karamsar bir tablo çizmesin.
Bu maçta galibiyetin mimarı yerinde değişiklikler yapan Gaziantepspor teknik direktörü Okan Buruk, Sivasspor’un mağlubiyetinin mimarı, oyunu okuyamıyan, oyuncu değiştirmemek için israr eden Carlos hocadır.
etlidöktürek 31.08.2014, 20:35 Korcan sağolsun tüm takımı yaktı..kalemize biraz yüklendikleri zaman büyük sıkıntı yaşiyoruz, antepte hicbir şey yok..kendi yagimizda kavruluruz bu sene..* Fazla birşey beklemeyelim superlig bize yeter..yönetim sakin transfer yapmayin yaparsaniz .....:mad:
58MySouL 31.08.2014, 20:36 SİVASSPOR_1 KORCAN_2 Bundan güzel acıklama olmazz:mad:
unizon58 31.08.2014, 20:36 Körcan mahvetti bizi ..
Murad_Kelleci58 31.08.2014, 20:37 Bazı şeyleri görmek için kahin olmaya gerek yok.. Bu takımın geçen seneden kalma 11'i, tüm rakiplerce artık ezbere alınan bir oyun şablonu var.. Rekabet ortamı olmadığı müddetçe ilk onbir deki adam ne diyecek kafasında, kötüde oynamasam yerim garanti diyecek, yönetim de bu seneyi de borçsuz kapattık, seneye de yine borçsuz kapatırız zaten iddiadan, TFF den,naklen yayından heryerden para geliyor diye diye insanların gözünün içine baka baka yalan söylüyorlar.. Yönetim sadece taraftarı, camiayı değil, Roberto Carlos'u bile kandırıyor..
Oyun ile ilgili konuşacak birşey yok.. İki pas yapmaktan, ailece defans yapmaktan başka birşey yapamayıp, iki pozisyon ve iki golle bizi dize getiren tebrîk ederim..
İnşallah bu yenilgi uyuyan yönetimi harekete geçirir, ve beklenen en az 2 transfer yaparak (hemde direk 11'de oynayacak) ilerisi içîn daha umutvar kılar bizleri ve tüm camiayı..
58MySouL 31.08.2014, 20:38 SİVASSPOR_1 KORCAN_2 Bundan güzel acıklama olamazz.....
Besyo_cu 31.08.2014, 20:40 Geçen sezon devre arası ve bu sene başı 10 küsür oyuncu aldık, bugün maça çıkan 11'de yeni transferlerden hiç biri yoktu. Hazırlık maçları ve sezon başı hazırlık dönemini yakından takip edenlerin dediğine göre yeni transferlerde takıma katkı yapacak bir oyuncu yok...
Bu kadar oyuncu alıp zaten az olan paramızı çarçur etmektense şu takıma direk katkı yapacak 2 oyuncu alınsa her şey farklı olacaktı.
Çok iyi takımız Antep ilk golü atana kadar ortalıkta yoktu şansa attıkları golden sonra takımımızın morali oyun direnci düştü.
Bizim oyuncular gole giden top süren oyunculara büyük hayranlık duyuyor ve bu tip oyuncuları sadece izlıyorlar, bir faul yapayım atağı keseyim gerekirse sarı kart göreyim gibi bir düşünce hiç yok.
Kişilik olarak Toraman'ı sevmem ama idman açığını kapattıktan sonra mutlaka defansa veya orta alana geçmesi şart...
Transfer dönemi bitmeden keşke takviye yapılsa...
Geçen seneki Kayseri maçı gibi oldu. Biz oynadık onlar yendi.
Ama panik yapacak bir şey yok bence, Korcan yerini Ertuğrul a bırakıp kale sorununu çözmüş olsaydık maç bizimdi. Bir noktada iyi bile oldu bizim için, yoksa Antepi belki yenerdik ama elin adamı kamyon gibi ezerdi birkaç hafta içinde.
Her işte bir hayır vardır ama artık bizim yönetimin transfer konusundaki beceriksizliği mi desem vurdumduymazligi mi desem... Bu adamı sinir ediyor.
34MUAMMER58 31.08.2014, 20:42 Haftalardır millet burda nediye nöbet bekliyordu,iyi kaleci alınacakmı?ortasahaya şöyle top taşıyacak,ileri geri çalışacak ,playmekırmı ne haltsa ondan alınacakmı?diye nöbet bekledi,fb yi sıkıştırıp ertuğrulu aldık,da silva alındı denildi oda kaleci antrenörü çıktı,futbolun dili birdir,nerden korktuysak o bölgeden gol yedik,yarın son gün transferde ,şimdi alel acele 1 oyuncu alırlarsa şaşırmam,bana göre ligin en zayıf takımını yenemiyeceksinde kimi yeneceksin anlamADIM gitti,aydının boşluğu dolmadı ,korcan takımın el freni ,kadir adem yetenekleri sınırlı önlibero ,bilmiyorum neyapıcaz bu sene ,sezona böyle moral bozukluğuyla başlamak iyi olmadı,bu psolig dalgasıda takımlara özelliklede sivasspora hayır getirmedi,normal şekil olsaydı maçı trübünler alırdı
hunter5858 31.08.2014, 20:44 Bacağana itin sıçtığı geleni yidi...:mad:
GurbetciYigidom 31.08.2014, 20:46 Korcanin Suyu isinmis kaleyi Artik ertugrula devreder. Önlinero mevkiinede Ibrahim toromani denemek lazim bence
SenSetik 31.08.2014, 20:50 resmen şok oldum...bir ara Barcelona'yı seyrettiğimi falan zannederken gelen 2 beleş gol ve maçı kaybettik...halen inanamıyorum..böyle bir şey olamaz...ya Korcan'ı yuhalayanlara ne demeli??? Korcan mı kaçırdı kardeşim o golleri??? ayıp yahu..bu adam bizim kalecemiz...formsuz olabilir ama kazandırdığı çok maç oldu...biraz vefa lütfen...
Gaziantep'e gelirsek..küme düşecek ilk takım olur...
GokhanTurna 31.08.2014, 20:50 Carlos maç sonunda transfer işine yönetim bakıyor diyerek her şeyi açıklamış. Adam hiç hoşnut değil durumdan.
noname87 31.08.2014, 20:51 Bakıyorsun koca bir transfer sezonu elde tutalacak şu adam alındı denilecek bir oyuncu yok.Üstüne geçen sene yıldızlaşan bir Aydın'ı kaptırmışsın.Transfer ettiğin adamı elinden aldılar.Neyseki son dakika kaleci transferini yaptık.Bu transfer başarısızlığı bence sırf yönetimle alakalı olduğunu düşünmüyorum Murat Erdoğan sonrasında Carlos sazı eline aldı ve bunun sonucunun pek iyi olmadığını düşünüyorum.
Carlos'a gelince ofansif olarak ne kadar başarılıysa defansif olarak o kadar başarısız.Takım olarak defansta hep aynı hatalar yapılıyor;birincisi yakın markaj yok rakip oyuncu çok kolay topa vurabiliyor,ikinci olarak da defans oyuncularıyla hücum oyuncuları arasında kopukluk var bu yüzden bloklar arasında büyük boşluklar oluşuyor.Bu sorunları çözemezsek başımız çok ağrır.
buraks58 31.08.2014, 20:55 şaka gibi bir maç. 2. lig seviyesindeki bir takıma bu şekilde maç hediye edilirmiş.
dakka 70 de normal bir gol yesek maç 1-1 olsa taraftar oyuncular tekrar maça döner bu maçı vermezdik. ancak korcanın her maç gelenek haline gelen hatasından gol yiyince taraftarlarda oyuncular da hayıflana hayıflana maçtan düştüler.
Murad_Kelleci58 31.08.2014, 20:57 Carlos maç sonunda transfer işine yönetim bakıyor diyerek her şeyi açıklamış. Adam hiç hoşnut değil durumdan.
Bakın arkadaşlar, RC nin istediği bölgelere en az iki transfer yapılmazsa, RC kesin gider.. Bu sağlam bir duyum değil haber..
tekdoktirin 31.08.2014, 20:57 al sana yönetim kaleci yazık taraftara bu salak bu golleri amatör ler yemez
Aslında suç ne korcanın nede orda oynayan futbolcuların. Suç sadece ve sadece Yönetimin geçen yıl Bu korcanın ne oldğunu bilmiyorlarmıydı tabiki biliyorlardı. Şimdiye kadar neden transfer yapmazlar. dururlarda son günde transfer yaparlar. Sivassporun boşa gidecek parası yok derler huzur evi gibi futboldan bıkmış insanalrı alıp sivassporun parasını boşa harcarlar. şimdiye kadar yapmış oldukları transferlerin yerine adam akıllı 3 tane transfer yapsaları hem türbüne taraftar çekerlerdi hemde bu gün maçı kayıp etmezdik
Takımın çok eksiği var. Kondisyon mücadele taktik disiplin anlamında çok eksiklikler göze çarpıyor. Karşımızdaki Antep takımında iş yok ancak ibrahim Akın ve Muhammet takımın nefesini kesmeye yetti.
Sorunları sıralamak gerekirse
1-korcanı anlatmaya gerek yok bitmiş çok zorda kalırsak yedek olur rn fazla.
2- da costa ve Ümit'e denecek fazla söz yok kapasite bu kadar
Sorun defansta değil arkadaşlar sorun orta sahada. Böyle orta saha oldukça defansta en iyi savunmacılar oynasın yine gol yersin.
Bu takımın sağlam bir orta sahaya ihtiyacı olduğunu cümle alem biliyor ama bilenler bilmiyor.
Milletin dilinde tüy bitti transfer diye ama her ne hikmetse hala şapkadan tavşan çıkarma derdinde bizim yönetim. 3aydır adamakıllı defansif orta saha bulamadılarsa( aradıkları konusu da şüpheli ) ne diyelim.
Şu takımda Hakan Arslan klasman altı oyuncu bu artık bariz. Bu performansla formayı zor görür.
Şimdi yarın transferin son günü. Yönetimden gelecek açıklama şu olmasın :
" Devre arasında kaliteli oyuncuları takımımıza katacağız. "
:)
Maci canli izledim antep takimi gole kadar sahada yoktu zaten gelen ilk topda gol oldu biz eger 2.golu atabilseydik maci rahat koparirdik ortasaha oynayan oyunculara bakiyorum adem kadir hakan baktigimizda ucude ayni ozellikte geriye ve yana oynuyor bize dikine oynayabilen bir ortasaha sart transferin son gunu insallah alinir.bu arada bence takimin en caliiskan ismi kadirdi cok kostu aciklari kapatti ama sansizligi kaptirdigi top gol oldu
tekdoktiri 31.08.2014, 21:04 süper kaleci maşallah ,,,,, bu kaleci diye sıvasta tutmayın ayıp yedek felan
ya gardaş bu takımda kaleye geçene mallık mı geliyor anlamıyorum.kaleye kim geçse hep bir salaklık.lan korcan bir değil iki değil yeter bu hataların be.her hava topunda her uzak şutta heyecandan ölüyoruz.lan top zor top gibi geldiyse sana (-ki çok kolay bir toptu) topu kornere çel.hangi kafayla o topu indirip kendi bacağına vuruyorsun.ben dünya üzerinde bu derece profesyonellikten uzak bir hata, hatta hata bile değil 'aptallık' yapan bir kaleci görmedim.yani hatalı gol yemede kendini hatta dünya futbolunu bile aştı.işte bir kaleci bir maçın içine ancak böyle edebilir.elimizdeki maçı aldı hediye etti rakibe.umarım bu bizde oynayan kaleciye aptallık bulaşması ertuğrul'da olmaz da kale bakımından rahat bir sezon geçiririz taraftarlar olarak.
sonra anlamadığım bir şey var bu takımda artık aydın yok bilmem carlos bunun farkında mı acaba.hala aynı oyunu oynamaya çalışıyorsun bir bak kanat oyuncun var mı ? illa aydın olmasına gerek yok.serdar özkan olsa yine aynı oyunu oynarsın.ama kabul et yok artık öyle bi oyuncun.o zaman başka bi oyun oynayacaksın kardeş.mesela aatif kendi bile bilmiyor nerede oynadığını.şimdi sezon öncesi şampiyonluk der; ilk haftada gidip benim gözümde bu ligin en büyük düşme adaylarından biri olan antep'e yenilirsen adama gülerler.bugün maç bizim hakkımızdı ama kalecinin hediyesi olarak maçı verdik, buna rağmen sivasspor güzel mi oynadı ? hayır.rakip çok kötü.geçen sezonki sivasspordan çok çok uzaktayız.bu oyunla herhangi bir deplasmandan bırak galibiyeti puan çıkartmak bile imkansız.bakın çok zor demiyorum.im-kan-sız ! hele ki zaten bir türlü diş geçiremediğimiz ve evindeki oyunla beğeni toplayan akhisar'a karşı daha da imkansız.'carlos'a da kızamıyorum, yönetim almıyor' gibi laflara da karşıyım artık.kardeşim 2 sezondur aynı muhabbet.sen yönetime bi liste verirsin onlar da sana bu listeden oyuncu alırlar.eğer almıyorlarsa sen de adam gibi istifa edersin.yönetim benim istediğim şeyleri yapmıyor diye.bak trabzonun hocasına.kendisini pek sevmem ama transferler yapılmazsa giderim diyor.sen de bunu diyebilmelisin.herkes başarı için burada.o zaman onlar da o oyuncuları alacak.eğer onlar bu oyuncuları almıyor sen de razı oluyorsan sende de hata vardır.
34MUAMMER58 31.08.2014, 21:11 ŞUNUDA demeden edemiyeceğim ,suçu sadece korcana bağlamamak lazım,1-0 öndeyken laubali şekilde okadar gol kaçıran forvet oyuncularınında,takımın vitesini yükseltecek ,mehdi yerine musayı filan oyuna sokan,rakibin en önemli oyuncusu muhammede önlem almayan r.carlosunda enaz korcan kadar suçu vardır
arkadaşlar sonuç önemli değil...başkanın dediği gibi borcumuz yok...
bu arada fener maçı öncesi ertuğrul röportaja geldi.loran vayloyan sivas'a transferini sordu.neden son anda gerçekleşti ve neden burdasın gibi bişeyler sordu.ertuğrul da süper kupa maçında volkan abi ceza yiyince yönetim bana biraz daha bekle dedi o yüzden sivas'a gidemedim, yoksa ben sivasla çoktan anlaştım, dedi.ulan volkan iti yüzünden bu adam neredeyse 1 aydır bekliyormuş.süper kupa maçında bi salaklık yapacağını tahmin etmiş önceden herhalde fener yönetimi.
umitfidan 31.08.2014, 21:20 Kimse korcana hata bulmasın suçlu mu arıyorsunuz ? Kadir'e bakın orta sahada her topu rezil eden kaptırdığı topa nasılsa biri koşar mantığı ile izleyen 6 yıldır bu takımda olabilir ama bence kesilmesinin zamanı geldi de geçiyor.
tekdoktiri 31.08.2014, 21:24 kadirinede başlarım artık yeter adammı yok orda
iborotti58 31.08.2014, 21:25 cumhuriyet kupası,hazırlık maçları geliyorum diyen tehlikeyi, bu maçtaki skoru bangır bangır haber veriyordu duymayan kalmadı.Duyması gerekenler son günü beklemese bari.giden üç puan uyarı olsa ya olmazsa o zaman daha vahim.son zamanlarda en çok bu sitede bakılan şey acil ihtiyaç duyulan mevkilere transfer varmı haberiydi.okunan ise Ertuğrul için fb.nin razı olması,diğerinin bonservisinde indirim olması ve aydının geri dönmesi.ilk maçta hiçbirisi yoktu.alındı denen ertuğrulda fenerin maç kadrosunda yedek kaleci.
batur0658 31.08.2014, 21:26 Korcanin maglubiyette hakkini yememek lazim ! Diger oyuncularinda yaptigi hatalar tuzu biberi oldu. ondeyken yapilan lagubaliliklerin mazareti olamaz.yonetim takimin bu halini bildgi halde transferde sinifta kaldi koca bi tebrik korcana koca bi tebrik yonetime bi buyuk tebrikte carlosun oyunu yine gorememesine !!!
ROMANTİK KATİL 31.08.2014, 21:36 Biz oynadık *** antep kazandı tek yorum bu.
karacören58 31.08.2014, 21:49 kor can olmuş.******
kadir adem ileride yoksunuz geride yoksunuz
siz hangi mevkidesiniz
adamlar ileriye atılan her topta stoperlerimizle başbaşa
stoperlerin arasında algülüm ver gülüm
onu bende de yaparim
cerrah yiğido 31.08.2014, 21:53 atamazsan ve disiplini bırakırsan, topu cevir ne anlamı var atamadıktan sonra olacağı budur
PETKOVİC 31.08.2014, 21:55 maçın tek bir özeti var; bu kadar iyi oynayıp kalecinin yüzünden kaybetmiş olmamız içler acısı!!
cerrah yiğido 31.08.2014, 21:55 okan değişiklerle oyunu cevirdi, ama işleri zor, sivasspor göze hitap eden kısmını skora yazdırabiilse bizde çıldırmasak
bu antep küme duser aha burayada yaziyorum nizde kaleci ve orta saha takviyesi olmassa kardeslik yapariz onlara yoksa ilk 5icten bile degil utaka süperrr
eyuphulagu 31.08.2014, 22:26 Bugün bende maçtaydım...Ama stada girene kadar hepimiz akla karayı seçtik...vip B den biletimizi almıştık..30 dak. bekledik ama sıra ancak gelmişti;bu sefer de passolig kartımız tanımsız demez mi?Bizim gibi bilet hatta kombine alan bir çok arkadaşın kartı makineye soktuğunda tanımsız görünüyorduk...Ne güzel parayı bir güzel al,sonra tanımsız de..Ben bu işten anlamadım;zaten bir çok kişi de anlamadı..Maça giremeyip dönenler olduğu da söyleniyor..VİP B de olan benim durumumda olanlar maça ancak yöneticilerin tandaki kapıyı açtırmasıyla girdiler...Kapı açılmasaydı içeri zor girerdik...Maça gelince:Maç sivassporun kontrolünde başladı;G.Antep 1 puana geldiğini yakalarsam gol atarım dediğini açıkça söylüyordu..İlk yarı sivasspor hücumda rakip takım olarak defansta geçti...Sivassporun ilk yarı fazla da pozisyonu yoktu...2.yarı da bu şekilde başladı;sivasspor daha iyi oynuyor gibiydi;golü de buldu..Ama İ. Akın ın girmesiyle rakip bir anda üzerimize gelmeye başladı..İ. Akın'ın kaleye attığı şutun Korcan dan dönüp gol olması üzerine bir anda panik başladı..Arkasından yine kaleye gittik Ahmet Aras ın pozisyonu gol bile olabilirdi..Sonra Muhammed yapacağını yapıp defansı yanıltıp golünü attı...Sezonun ilk maçı olması dolayısıyla sivasspor fazla hazır gözükmedi ama bu maçı en kötü beraber bitirseydik çok iyi olacaktı...R.Carlos aynı Rıza Çalımbay gibi golü yemeden oyuncu değiştirmeyi düşünmüyor..Halbuki maç boyunca bal yapmayan arı gibi olan Hakan ı 2. yarı çıkarıp maça A. Aras ile başlayabilirdi...2. golü yedikten sonra bir an da Cem Sinan Yılmazer aklına geldi...Kurtarıcı olarak bu oyuncuyu oyuna aldı..İşin ilginç yanı geçen hafta hazırlık maçı olan Cumhuriyet Kupasında turnuvaya katılan tüm takımlar bütün oyuncularını oynatırken Carlos Cem Sinan ve Pekin i oynatmayı hiç düşünmedi...İşin komik yanı basit bir turnuvada bile oynatmayı düşünmediği oyuncuyu sivasspor mağlup duruma düşünce 84. dak. da oyuna aldı..Bu dak. dan sonra takımla hazırlık maçlarında bile düşünülmeyen bir oyuncudan ne beklenebilir ki?R. Carlos ilk maçında iyi sinyaller vermedi;umarım bundan sonraki maçlarda sivasspor eski kimliğine döner....2. olarak R.Carlos un G. antep maçına tek forvetle çıkmasını da anlamak mümkün değil;Hakan gizli santrafor gibi oynamasına oynadı ama
bazı dak. lar hariç çok iyi saklandığı için onu sahada gören olmadı...Sivassporun yedek kulübesi geçen yıla göre nasıl;bunu da R. Carlos a ve yönetime sormak gerekiyor..umarım son gün Aydın ve iyi bir orta saha transferi yapılır...Bu maçı unutup haftaya daha iyi hazırlanmak gerekiyor...
sawyer5892 31.08.2014, 22:30 3 puan alacagimiz maci korcan yuzunden kaybettik macin ozeti budur takim iyiydi korcan yakti bizi
***yine aynı hatalar carlos sun oyunu okuyamadığı, nihat ve aydın geri alınmalı takım için önemliydiler.takıma 8 oyuncu yerine ilk 11 de oynak 3 kaliteli yerinde olurdu.
Korcana sahip çıkacak bir Allah kulu yok mu ? Yazıktır adam gibi adam korcan bitanedir su takımda kaptan olacak adam ya
Yabancı şöyle zebellah gibi bir kaleci almadılar sanırsın yabancı sınırımız yenmek istenmiyor ya birader zaten hılı hışırı getiriyorsunuz yabancı diye karalara mı aklıyosunuz napyosunz anlamadım ( saka tabi ) :)
Korcana sahip çıkacak bir Allah kulu yok mu ? Yazıktır adam gibi adam korcan bitanedir su takımda kaptan olacak adam ya
***korcan sadece formsuz
SenSetik 31.08.2014, 22:46 Korcan yüzünden maçı kaybettik demek futbol cahilliğidir !!! Futbolu bilmemektir !!! Ayıp yahu...Biraz vicdan...Biraz insaf lütfen..o gollerin neresinde anormallik var?? her kalecinin yiyebileceği gollerdi...
Bende Atıf yüzünden maçı kaybettik desem?? Yüzde bir milyonluk 2 gol kaçırdı..birini atıp 2 yapsa şimdi Korcan'ı kimse konuşmayacaktı..kendi takımına bu kadar ihanet eden başka taraftar olamaz !!! ilk maçta daha adamın bütün motivasyonu bitti...ilk maçta futbolcusunu yuhalayan başka bir taraftar varmıdır acaba?? bunu yapanlara taraftar bile demeye dilim varmıyor...
Tamam Korcan'ın hataları olabilir ama maçtan bir gün önce diğer kaleci için neden gönderildi diye başlık açan bir taraftar profilimiz de var. Korcan'ı savunmuyorum ama bence teşhisi doğru koymak lazım.
Maçtan önce aynı kadroyla oynuyoruz denildi ama geçen yıl Hakan Arslan'ın katkısını ne düzeyde gördük ve bugün ne bekledik. Sol açığımız kimdi? Utaka'dan başka kimden ol bekleyebiliriz?
Aem ve Kadir çift ön libero oynarken o takıma Hakan'ı da koymak ne demek? Geçen yıl bu şekilde nasıl puanlar kaybettik? Açın Konya'ya 3-0 yenildiğimiz kadroya bakın.
Bütün yük Kadir'in üzerine biniyorsa Kadir nereye kadar dayanabilir? Bence orta sahada efektif oyuncunun yanı sıra kanatta ve forvette oynayabilen alternatif isme de ihtiyacımız var.
Takımın kondisyon ve güç olarak da inşallah zamanla toparlamasını bekliyorum. Çünkü Carlos geç geldi. Hazırlık maçlarında da gördüğümüz gibi fizik açıdan tam hazır değiliz. Fikstürümüzün ilk bölümü iyi olacaktı ama inşallah demoralizasyon olmaz.
batur0658 31.08.2014, 22:59 Ertugrul gelecek mi gelmeyecek mi som durum nedir bilen var mi ?
Şu iki sorunu çözmemiz gerektiği tekrar gün yüzüne çıktı:
Girdiğimiz pozisyon sayısına göre az gol atıyoruz.
Verdiğimiz pozisyon sayısına göre çok gol yiyoruz.
Birincinin çözümü için, Aatıf'ın son vuruşlarının iyileşmesi gerekiyor. Ayrıca Utaka ile birlikte Chrisantus'un da iyileşip oynar hale gelmesi son vuruş kalitemizi iyileştirecektir.
İkincinin çözümü için, ya Korcan'ın bir an önce düzelmesi ya da gelecek olan Ertuğrul'un iyi performans göstermesi gerekiyor. Bir de ek olarak (genellikle Kadir'in yaptığı) beklenmedik top kayıplarını azaltmamız gerekiyor. Bunun dışında stoperlerimiz yeterli.
cılgınsivas58 31.08.2014, 23:19 sayın yönetim nıhatın sözleşmesini feshedıp gönderecegınıze korcanın sozlesmesını feshedip gönderseydiniz ya
cılgınsivas58 31.08.2014, 23:20 bu takımda hakan ve korcan oynarsa sıkıntı çekerız
hakanın bır özellıgı yok
zaten korcanı solemeye gerek yok
cılgınsivas58 31.08.2014, 23:20 instagramda her gün fotograf koyacagına otur bıraz kendıne çekı düzen ver korcan efendı
cılgınsivas58 31.08.2014, 23:23 elimizde carlos gibi takımı için sıkıntıları ustlenen ünlü bir hoca gelmiş
bizim yönetim transfer yapmayarak yıne güzel şeylere imza atmıstır
cılgınsivas58 31.08.2014, 23:24 ne transferi olsun bızım borcumuz yok
Tamam Korcan'ın hataları olabilir ama maçtan bir gün önce diğer kaleci için neden gönderildi diye başlık açan bir taraftar profilimiz de var. Korcan'ı savunmuyorum ama bence teşhisi doğru koymak lazım.
Maçtan önce aynı kadroyla oynuyoruz denildi ama geçen yıl Hakan Arslan'ın katkısını ne düzeyde gördük ve bugün ne bekledik. Sol açığımız kimdi? Utaka'dan başka kimden ol bekleyebiliriz?
Aem ve Kadir çift ön libero oynarken o takıma Hakan'ı da koymak ne demek? Geçen yıl bu şekilde nasıl puanlar kaybettik? Açın Konya'ya 3-0 yenildiğimiz kadroya bakın.
Bütün yük Kadir'in üzerine biniyorsa Kadir nereye kadar dayanabilir? Bence orta sahada efektif oyuncunun yanı sıra kanatta ve forvette oynayabilen alternatif isme de ihtiyacımız var.
Takımın kondisyon ve güç olarak da inşallah zamanla toparlamasını bekliyorum. Çünkü Carlos geç geldi. Hazırlık maçlarında da gördüğümüz gibi fizik açıdan tam hazır değiliz. Fikstürümüzün ilk bölümü iyi olacaktı ama inşallah demoralizasyon olmaz.
Bu arada Gaziantep bizim maçtan sonra Gökhan Süzen ve Ontivero'yu almış. Gökhan Süzen bizim neden ilgimizi çekmedi bilemiyorum. Sol kanatta hem ofansif hem defansif iş yapardı.
Turgut Doğan Şahin, Ts'den ayrılıp çok ucuza Kayseri'ye gidiyor. Yani diyorumki iyi yerli isimler alabilirdik kanatlara. Bence kaleden daha ciddi problemlerimiz var.
samet yıldız 31.08.2014, 23:35 Yapma bunu sivas
Kaleci sorunumuzu bi an önce çözmemiz gerekiyor !!
http://i.hizliresim.com/6Yzynl.png (http://hizliresim.com/6Yzynl)
arkadaslar panik yok,daha ilk mac.agir elestiriler, birkac hafta sonra olur.sizlerin gordugu hatalari,carlos ve yonetimde goruyordur.
DOGU_BEY 31.08.2014, 23:57 Neyi değerlendireyim, o kdar sinirli ve üzgünüm ki neyi değerlendireyim?
-Yıllardır borcuöuz yok diye diye gerekli transferleri yapmayan ve sözde yöneticiyim diye gezenleri mi değerlendireyim? Mecnun başkanı tek bırakıp kulübün sırtından paraları götürmeyi bilen ama iş para vermeye oyuncu almaya gelince kedi gibi kaybolan yöneticileri mi değerlendireyim?
- Ukala ukala artistik hareketler yapıp tribünlere şov yapan lakin mutlak pozisyonları harcayan Atıf'ı mı değerlendireyim?
- Seyircinin maç içinde oyunculara tek tek isimleriyle tezahürat yapıp onları oyundan soğutmalarını ve onlardan Ziyaların Burhanların Atıfların da buna ayak uydurmasını mı değerlendireyim?
-2.ligde bile zor oynayacak kapasitede olan ve ne pres ne pas özelliği olan Hakan Arslan denilen amatörü mü değerlendireyim?
-Kaleciyim diye orada dikilen ve adeta yol geçen hanına dönen, kaleden ve hatta futboldan kopmuş gitmiş Korcanı mı değerlendireyim?
-Bunlar yetmiyormuş gibi maça girişte pasolig denilen eziyetle bilet ve giriş çilesini mi değerlendireyim?
-Cumhuriyet Kupası yorumumda tehlike çanlarının çaldığını iyi sinyaller vermediğimizi söylemiştim..3 puan artık gitti hem de küme düşmeye en büyük adaylardan ve hocası ilk kovulacak takım olan Antepe maçı verdik..İnşallah pisi pisine giden şu 3 puan öncelikli ve acil olarak yönetime sonrasında da erken havalara giren futolculara iyi bir ders olur..
58Sivaslilar 01.09.2014, 00:12 ben tahmin ederimki bu sezda en kötü kaleci bu adam yahu forvert gine yok dogru düzgün transfer yok bu sezon isimiz hicte kolay görünmüyor allak isimizi kolay getirsin:confused:
Divriği58 01.09.2014, 00:12 Arkadaşlar felaket tellalığı yapmayın..
*İlk yarı ve ikinci yarı dk 70 e kadar harıka bır oyun oynadık..
Takımın oyunu alkışlanıcak derecedeydı.. Korcan bu maı Antep'e hedıye etti..
Takımımız cok ıyı kımse takıma laf etmesın. Hakan'ın ılk yarıda harcadıgı pozısyonlarla ıkıncı yarıya başlamamalıydı..
Korcan sayesınde 3 puan gıttı.. Saglık olsun ama takım olarak harıka oynuyoruz.
*Gol atana kadar, ve attıktan sonrasına kadar harıka oynuyoruz.. Ne yazık ki 1 gol yedıgımızde Takımca dağılıyoruz.. Bence buna önlem alınmalı..
ozledımeskıyı 01.09.2014, 00:20 Çarşambanın gelişi perşembeden belliydi zaten sezon hazırlıklar dahil 6-7 maç yaptık hollanda amatör takımı hariç kimseyi yenemedik yönetim burdan nefretle kınıyorum 1 tane adam alamadılar 3.5 ayda sizin gibi asalaklar yüzünden 4 tane adam gibi transferle ilk3 e oynayacak takım bu sene ilk 10 dan yukarı çıkamaz kaleci yok yok yok yok yok yok Allah belanızı versin yok dedik 1 tane adam alamadınız. ERdal sarılarahmağı çıkmış on11 mizden mumnunuz zaten diyor sen nesin 11 den memnun oluyosun santraforda ronaldo oynuyo kalede casillas var da mı memnunsun sol açığın yok nereye memnunsun yorulmuş yıllardır kadir biz bıkmışız 1 tane vasat adam alsan xavi gibi olacak bundan acizsiniz borcum yok diye üstünüze kıyafette almayı çıplak gezin dandik herifler.
kursad1981 01.09.2014, 00:25 oyun ve pozisyon üstünlüğünün elimizde olduğu, 1-0 öne geçtiğimiz maçı korcanın ikramı sonrasında takımımızın moralmen çökmesi sonucu rakibe hediye ettik.
hakan arslanın sahada kaldığı süre içerisinde hiçbir varlık gösterememesi, burhan ve atıfın durgunluğu maglubıyete etki eden faktörlerdendi.
passolig rezaleti ise ligin ilk maçında yine devam etti
yigit 2013 01.09.2014, 00:41 Kaleye ben geceyim yeter ya bu kadar olmaz
ramazan5842 01.09.2014, 00:49 Maçta göze çarpanlar : ?
-Passolig yüzünden dolmayan stad
-Korcanın ısrarla devam ettirdiği hataları
-Orta sahadaki ruhsuzluk
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?
Fazla söylenecek birşey yok adam akıllı transfer olmazsa sonuçta böyle oluyor.
Maçın en iyisi kimdi : ?
Yeni transferimiz(!) Utaka
Maçın en kötüsü kimdi : ?
Korcan
Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?
Oyunu fazlaca kesmesi dışında sonuca etki eden bariz bir hatası yoktu.İlk süper lig maçında geçer not aldı.
yigido yakup 01.09.2014, 00:52 en kolay rakibe 3 puan hediye ettik.
sunu bir kenara yazin bu Gaziantep takimi küme düser bizde bunlara hediye ettigimiz 3 puana ayni antepteki sampiyonlugu kaybettigimiz gibi üzülür dururuz.
macta biz iyi oynarken dahi büyük bir sorun vardi takim mesafesi cok fazlasiyla acikti bunu ne carlos gördü nede bizim oyuncular bunun farkina vardi orta sahadaki oyuncular itibariyle o atletiklige sahip oyuncumuzda yoktu.
Carlos bugün maci bizlerin izledigi gibi izledi
böyle sahada hic olmayan rakibe bile 3 önlibero tarzinda orta sahayla oynamak sihirbazlik olmaliydi.yorulmus bir utakayi kanada gecirmek hic bir futbol aklinin yapacagi bisey degildi.
bence kimse Korcan falan diyip durmasin o Kadar net golleri kaciranlarda enaz korcan Kadar sorumludur tabi Carlos degisiklikleri yapana Kadar antep takimi sahada hic yoktu ilk gol tam bir körün attigi tas misaliydi.
Utaka sol kanada gecti sol Kanat felc oldu
Kadir yorulmustu geri dönüslerde hic yoktu
Musa Sinan son 5 dakikada mac kurtaracak adamdida niye yedek bekletildi.
benim hazirlik macinda izledigim Pekin bu takimda orta sahada rahatlikla oynayacak dinamiklik vede kaliteli
nediyelim artik insallah bu kaybedilen 3 puani aramayiz.
galiba biz transferde enbüyük fiyaskoyu önceden belirttigim gibi Lopez i kaybederek yaptik.
babapiton 01.09.2014, 01:01 Korcan : --------
Aatif serbest oynamaya alışmış,kafasına göre sol kanattan sağa gidiyor,ordan ortaya gidiyor.Buna şaşırmadım.Acil bir sol açık lazım zaten son gün yarın.
Beni şaşırtan Burhan oldu.Normalde Cicinhoyla uyumu muhteşemken çizgide kalmak yerine çok içeri girdi.Buda Cicinho'nun performansını çok düşürdü.
Hakan ortada yoktu.Kanatlara boş koşularla alan açtı sadece.
DaCosta ve Ümit günün iyilerinden.
Ziya'nın sakatlığı nedeniyle yorum yapmayalım.Yinede iyi mücadele etti.
Utaka parıldıyor.Eğer taraftarın %50'si takım fena değildi diyosa bunun tek nedeni Utaka'dır.Tüm atakların onun sayesinde başladı yada bitti.Her zaman atakların içinde kaldı.Malesef Carlos'un yanlış hamlesiyle kanata geçti ve oyun içinde etkinliği azaldı 2-1'den sonra zaten takımın halinide gördük.
Kadir:Yeni bir oyun stratejisi kullandık,Kadir tamamen savunmanın içine girip 3'ledi bekler ileri çıktı ondan sonra Kadir ileri servis yaptı.Teoride iyi bir taktik ama pratikte rakip press yaptığında durmadan Kadir-Ümit-Da Costa üçgeninde top dönüp durdu.
Adem : Günün en iyilerinden çok iyi oyunu organize etti.
Gerçekten çok yazık oldu,yediğimiz gollere yorum yapmaya değmez inanılmaz basit hatalar.Her transfer sezonu bitmeden olan yenilgilerede olduğu gibi yine söylüyüm.Belkide hayırlısı böyledir.Aatif'ın pozisyonlar girse belki 4-5 gol atacaktık ve yönetim takım tamamdır deyip transfer yapmıyacaktı.
Açık söylüyüm Aydın veya onun ayarında bir sol açık gelmezse en fazla 7. oluruz.
USTA 571 01.09.2014, 01:09 eee sonunda dediğimize geldiii bu yönetim rezalettir süper ligin en beceriksiz en kalitesiz en iş bilmez yönetimi sivasspor yönetimidir carlos 3-4 hafta sonra bırakıp gider göreceksiniz takım berbat hiç kimsenin alternatifi yok.
ahmet aras-musa sinan-hakan arslan bunları bedavaya ver süper ligden kimse almaz ptt ligindende alanya gibi takımlar alır tek kelimeyle yazıklar olsun başkan hala takımı rezil ediyor artık kan değişikliği şart diyoruz ama dinletemiyoruz bu sene işimiz çooook zor
sebobaba 01.09.2014, 07:32 ilk elin günahı olmaz. felaket tellallığına gerek yok. şu dakikadan itibaren ertuğrul kaleyi devralır biz de galibiyetlere başlarız inşallah... korcan'la devam etmek felaket demektir. 2 ay önce demiştim gönderilsin diye. hem bu şike sürecinde hem kendisi hem takım yıprandı bir de üstüne üstlük bu hatalar yetti artık...
haklısın bu iş korcanla yürümüyeceği taa fenerin şampiyonluk maçında yediği abuk sabuk gölden sonrada korcanın takımda tutulması en büyük hataydı bu adamla bu iş olmuyor daha israr etmenin ne anlamı var şapkadan tavşan çıkarmaya çalışıyor yönetim alın size işte tavşan elindeki maçı antebe hediye et korcan efendi
eminim antep camiası bile galip geldiklerine inanmıyordur şaşkındırlar 2 pozisyon ve 2 gol bu kadar bedavadan mağlup olunmaz ilk maç falan savsatasını geçelim arkadaşlar 1-0 öne geçmişken evinde hiç bir şey yapmayan deplasman takımının 2.1 maçtan galip ayrılmasını kimse ilk maç falan diye anlatamaz çok yazık oldu...
Maçın tamamını izleyenler tabii ki çok daha iyi bilir ama (Ben sadece özetleri izleyebildim) G.Antep 2 kez gelmiş 2 gol bulmuş ?
Sivassporumuz son derece güzel oynamış.
Farklı alacağımız maçı kaybetmişiz.
Dolayısı ile burada felaket tellallığı yapmaya gerek yok !
EN BÜYÜK EKSİKLİĞİMİZ CESAR LOPEZ...
gitmek isteyeni bir dakika tutmayacaksın...
atıf: lakayıt.
da costa: sorumsuz.
mutlaka çift forvet oynamalıyız, utaka hareketli oynuyor ancak ileride eksik kalıyoruz. ziya gayet iyi maç çıkardı, tek başına sol kanatta oynadı.
hazırlık maçı psikolojisi ile oynamaya devam edersek malum sezon gibi yenilmeye alışabiliriz.
son dakika kaleci transferi ertuğrul korcan'dan çokta iyi değil, zira geçen yılki kayseri performansı hafızalarda.
orta sahaya mutlaka yaratıcı adam lazım...
Ferhat06 01.09.2014, 08:54 Maçın tamamını izleyenler tabii ki çok daha iyi bilir ama (Ben sadece özetleri izleyebildim) G.Antep 2 kez gelmiş 2 gol bulmuş ?
Sivassporumuz son derece güzel oynamış.
Farklı alacağımız maçı kaybetmişiz.
Dolayısı ile burada felaket tellallığı yapmaya gerek yok !
Son vuruşlarda Atıf yetersiz kaldı.Kalecileri Kadirin yüzde yüz bir topunu çıkardı.Oyunu tamamen biz forse ettik ama şans onlardan yanaydı.Korcan ilk golü konsantrasyon hatasından yiyince demoralize oldu.
mağlubiyetin sorumluları altıpastan topu dışarı atan şeşu top tutmasın unutan korcan antebi küçümseyip hafife alan oyuncularını uyarmayan carlosdur
BSMM 1964 01.09.2014, 11:02 korcan kardeşim bu nasıl gol yemeler cumhuriyet kupası lig maçı hiç iyi değilsin tabi futbolcularda buna katılrsa olacağı buydu carlosun futbolcuları uyarması gerekiyor acilen yazık farklı yeneceğimiz antepe beleş puan ve 700.00 tl verdik üzülmemek elde değil neyse hayırlısı kaza diyelim bundan ders çıkartırlarda daha iyi sonuçlar alırız inşaallah
EN BÜYÜK SİVASSPOR-KRAL YİĞİDOLAR
ıssızgemi 01.09.2014, 11:29 cumartesi pasolig almaya iki saat bekle, aldık dedik bir saat de bilet almaya başka kuyruga gir..(öyle bir sota yere koymuşlar ki gişeyi,kırk yıllık sivasta yaşıyorum bulana kadar ömrüm bitti)iki kişi var gişede de..Aman allahım,adamlar sanki öğle tatilindeler,tın tın tın...kaplumbağa yürümesi gibi bilet kesiyorlar.koca şehire iki gişe..!?.hadi neyse dedik maç günü geldi ve maç a girmek için turnikeye geldik;kartı okumamda okumam diyor.(tanımlanamayan kart..!)milletin sinirleri tepesinde kan beynimize sıçrad ha sıçrayacak.kapıları tekmeleyen küfredenin haddi hesabı yok..bu arada yönetimden kimsede yok..!?kardeşim hadi sistem oturmdı,birader elimizde bilet makbuzu var alsana içeri..yok,almamda almam.bi pasolig gişesine koş bi turnikelere koş..sanki cennete bilet alıyor vatandaş..(vay taraftar niye gelmiyor maça...bu rezillikten sonra birdaha gelen ya delidir ya da deli).girmeden gitti birçok taraftar...maça gelirsek;en büyük hatayı karlos yaptı.oyuncu değiştirme kabiliyeti yok..güle oynaya aldık dediğimiz maç(oyuncularda öyle düşünüyordu ki lakayıt lakayıt oynamaya başladılar,şov yapmaya başladılar 1 0 devam ederkan)2-1 öne geçince antep,bizim hoca uyandı oyuncu değiştirmeye başladı..!.ben oldum olası korcanı sevemedim..geldi geleli kaç maçı onun sayesinde aldık bilen varsa söylesin..? üstelik adı çıkmış bir oyuncuyu takımda tutan yönetim bu şehire en büyük ihaneti yapıyor..bir kadirin yerine adam alamıyor yıllardır..herkes kendine oynuyor takımda..şu utaka golden başka ne yaptı Allahaşkına..? en az üç tane de kaçırdı.attığı golü dedem bile atar 30 santim mesafeden..! hoca hala 90 dakika oyunda tuttu bunu....İNSANDA NE MORAL KALDI NE HUZUR..TV BİLE AÇMADIM ÜZÜNTÜDEN..KEPAZELİKLERİNİ GÖRMEMEK İÇİN.geçen seneki oyunculara kim takviye oldu..?hiçbir yeni oyuncu görmedim.aldıkları da ya sakat ya çürük armut.kadroda bile yok.Başkanım;bu armutları bize yutturma...!!!
herkes aynı şeyi gördü bir orta saha ve bir kaleci!
münihli_58 01.09.2014, 13:16 Dün Korcan kadar Cicinho'da hataliydi her iki goldede Cicinho yerinde yoktu defans kaydirma yapti saga dogru cok acik verdik. Cicinho hucüma cikar cikmaz topu kaybedip eksik yakalandik. Antepin niyeti belliydi kontra atak yapacakti Carlos buna önlem alabilirdi zaten 1-0 öndeyiz Cicinho'nun o kadar öne cikmasina gerek yoktu dursaydi yerinde belki o iki golü yemeyecektik. Bir sözümde Kadir'e kac senedir adam ayni topu oynuyor insan bu kadarmi dikkatsiz olur biraz gözünü ac be adam önündeki topu gelip aliyorlar. Ayrica bizim takimin yenilmesinden cok galip durumken yenilmesine sevindim gecen sezonki ''zaten öndeyiz galibiyet garanti vurdum duymazlik yapayim'' düsüncesi cok puan kaybetmemize neden oldu. Belki bu sezon erkenden bunu yasamamiz ilerisi icin daha hayirli olur. Allah büyük Korcan'in eksikligini ilk mactada gösterdi iyi diyenlerde konusamaz artik yeni bir kalecinin kaleyi devralmasi kacinilmaz.
ozledımeskıyı 01.09.2014, 14:30 Bütün sezon boyu takip edeceğim bakalım antep bizden başka bi takıma deplasmanda 2 gol atabilecek mi? Bu yorumumu unutmayın.
bassguitar 01.09.2014, 14:33 transfer sezonunda 4 kaliteli yerli 3yabancı sözü bir yana mevcut sol açık Aydın ın yerine transfer yapamayan yönetim bir açıklama yapmak durumunda degilmidir
onur0634 01.09.2014, 14:52 Korcanın hatası var kabul ama ümit ve da costanın hiç mi suçu yok muhammet demir gibi ağır ve devşirme forvet oyuncusuna o şansı verirseniz goller kaçınılmaz olur.
Bu maci resmen korcan sayesinde verdik eger sivasin ataklari gaziantepde olsaydi zannediyorum 4 veya 5 gol yerdik bereket antep fazla atak bulamadi bizim gördügümüze göre korcan artik bitmis bir kaleci kendisini kinamiyoruz ama cok yipranmis dikkatleri dagilmis durumda ondan hicbir takima fayda gelmez en güzeli anlasarak yollamak insallah Ertugrul korcan gibi olmaz
ezelşener 01.09.2014, 15:48 Geçen sezon devre arası ve bu sene başı 10 küsür oyuncu aldık, bugün maça çıkan 11'de yeni transferlerden hiç biri yoktu. Hazırlık maçları ve sezon başı hazırlık dönemini yakından takip edenlerin dediğine göre yeni transferlerde takıma katkı yapacak bir oyuncu yok...
Bu kadar oyuncu alıp zaten az olan paramızı çarçur etmektense şu takıma direk katkı yapacak 2 oyuncu alınsa her şey farklı olacaktı.
Çok iyi takımız Antep ilk golü atana kadar ortalıkta yoktu şansa attıkları golden sonra takımımızın morali oyun direnci düştü.
Bizim oyuncular gole giden top süren oyunculara büyük hayranlık duyuyor ve bu tip oyuncuları sadece izlıyorlar, bir faul yapayım atağı keseyim gerekirse sarı kart göreyim gibi bir düşünce hiç yok.
Kişilik olarak Toraman'ı sevmem ama idman açığını kapattıktan sonra mutlaka defansa veya orta alana geçmesi şart...
Transfer dönemi bitmeden keşke takviye yapılsa...
çok haklısın kardeşim.bu oyunculara taktik faul yapılsın denmiyormu ya.antebin oyuncusu gole giden burhanı çekti indirdi.bizimkilerin biride bunu yapmıyor adam gayet rahat bir şekilde gitti ve golü attı.seyirci çıldırdı şunu çekde indir diye ve adem efendi bunu bile okuyamıyor.ayrıca Adem koçak bitmiş bu asıl oyun sürekli geriye oynaya oynaya dermanı bile kalmadı.şunuda diyeyim da costa ve ümit olmasa antep korcanla farka giderdi.
onur0634 01.09.2014, 15:57 Bütün sezon boyu takip edeceğim bakalım antep bizden başka bi takıma deplasmanda 2 gol atabilecek mi? Bu yorumumu unutmayın.
Bu tezine katılıyorum +Muhammet Demir bi takıma 2 gol atabilecek mi bende bunun takipçisi olacam...
onur0634 01.09.2014, 15:58 Takım küme düşsede klüp şu mezatçılarında elinden kurtulsa tüm samimiyetimle söylüyorum bak...
ezelşener 01.09.2014, 16:01 Korcan : --------
Aatif serbest oynamaya alışmış,kafasına göre sol kanattan sağa gidiyor,ordan ortaya gidiyor.Buna şaşırmadım.Acil bir sol açık lazım zaten son gün yarın.
Beni şaşırtan Burhan oldu.Normalde Cicinhoyla uyumu muhteşemken çizgide kalmak yerine çok içeri girdi.Buda Cicinho'nun performansını çok düşürdü.
Hakan ortada yoktu.Kanatlara boş koşularla alan açtı sadece.
DaCosta ve Ümit günün iyilerinden.
Ziya'nın sakatlığı nedeniyle yorum yapmayalım.Yinede iyi mücadele etti.
Utaka parıldıyor.Eğer taraftarın %50'si takım fena değildi diyosa bunun tek nedeni Utaka'dır.Tüm atakların onun sayesinde başladı yada bitti.Her zaman atakların içinde kaldı.Malesef Carlos'un yanlış hamlesiyle kanata geçti ve oyun içinde etkinliği azaldı 2-1'den sonra zaten takımın halinide gördük.
Kadir:Yeni bir oyun stratejisi kullandık,Kadir tamamen savunmanın içine girip 3'ledi bekler ileri çıktı ondan sonra Kadir ileri servis yaptı.Teoride iyi bir taktik ama pratikte rakip press yaptığında durmadan Kadir-Ümit-Da Costa üçgeninde top dönüp durdu.
Adem : Günün en iyilerinden çok iyi oyunu organize etti.
Gerçekten çok yazık oldu,yediğimiz gollere yorum yapmaya değmez inanılmaz basit hatalar.Her transfer sezonu bitmeden olan yenilgilerede olduğu gibi yine söylüyüm.Belkide hayırlısı böyledir.Aatif'ın pozisyonlar girse belki 4-5 gol atacaktık ve yönetim takım tamamdır deyip transfer yapmıyacaktı.
Açık söylüyüm Aydın veya onun ayarında bir sol açık gelmezse en fazla 7. oluruz.
üstadım bütün yorumlarına katılıyorum.sadece ve sadece ADEM KOÇAK hariç.en çok hatayı o yaptı ve 80.90.dakikalık oyuncu değil.
dakosta henüz maça ısınamamış hakan bomba 18 lik kadroya almam ben atıf berbat oynadı burhanı istekli gördüm defans orta saha ve forvet genelde iyi mücadele etti ama denk takımda 2 kişi eksik oynarsan yenilmen içten bile degil atıf ve hakan çok kötüydü elimizdeki maçı verdik adamlara.1 0 ken pozisyonlarımız var birini atsak 2 0 olacak rakip oyunu bırakacak biz 1 0 ın üstüne yatınca rakipte akıllı degi,şiklikler yaparak futbolun şakası olmadıgını bize gösterdiler okan buruk u tebrik ederim bizim adam 85 . dakıkada degişiklik yapıyor giren adam 5 dk. da ne yapacak alsana hakanın yerine mehdiyi oynasın adam .bizim hoca maçı analiz edemiyor okuyamıyor şampiyonluk filan hayal. ilk 5 çok iyi bu takıma.
umitfidan 01.09.2014, 18:03 Hazırlık maçlarında ki performansı ve spor yorumcularının yorumlarına göre kadiri takımdan silecek bir pekin köşnek vardı takımda sakatlığı falan mı var neden kadroya giremiyor ? Pekin ve toraman en kısa zamanda ilk 11e monte edilip orta saha ayağa kaldırılacaktır diye umut ediyorum. Takımda en çok aksayan nokta orta sahanın göbeği ne yazık ki
blacksky 01.09.2014, 21:12 Bazen erken gelen şok yenilgiler iyidir. umarim hayrimiza olmustur bu mac.
bu sivasspor ligin tozunu atar- bu antep düşmemeye oynar demedi demeyin.
selimdelen 02.09.2014, 11:28 sadece bu mac için değil gercekten korcan kaliteli diyemiyorum bizi kurtardıgını dusundugum tek mac hatırımda yok belki yenildigimiz macta farkı onlediği bir iki mac olabilir acil kaleci
bonuce123 02.09.2014, 11:33 Korcan ****** yüzünden yenildik super lig de izledigimiz futbolcuların yarısı futbolcu degil korcan da onlardan biri
A.Turan Korkmaz 02.09.2014, 13:46 Bu ilk maça ne yönetim ne Passoligciler ne Carlos ne futbolcular ne taraftar, açıkçası hiçkimse iyi hazırlanmamıştı. Kimsenin kimseyi tam olarak suçlamaya hakkı yok.
Taraftar kombinelere yeterli ilgiyi zamanında göstermemiş, satada da erken gelip yerini almamış.
Yönetim taraftarın işini kolaylaştıracak şu yeniliği yapmış diyemiyorsunuz. Uyuyorlar adeta.
Passolig yetkilileri daha bir karta yükleme yapamıyorlar. Çok sayıda taraftar kartlarını cihaz okuyamadığından dışarda bekledi.
Carlos, oyuncuları hazırlama, rakip takım analizi , oyunu okuma, zamanında oyuna müdahale ve oyuncu değiştirme gibi konularda hazırlıksızdı.
Futbolculardan Ümit ve Utakayı hazır gördüm. Diğerleri sezona az yada çok hazır değiller. Bu da hepsini tedirgin oynamaya itti. Biraz da bundan dolayı ilk maçta saha içi sorumluluk almaktan hepsi kaçtılar.
Mağlubiyeti tek bir yere yükleyip kolaycılık yapmayalım. Herkes hatasını görüp dersini alsın. Bir sonraki maçla çıkışa geçelim.
ahmet4158 02.09.2014, 14:27 http://resimzade.com/Show.html?i=44558&token=51551
ahmet4158 02.09.2014, 14:28 http://resimzade.com/Show.html?i=44558&token=51551
SAKARYA750 02.09.2014, 17:23 Karamsar olmaya gerek yok Korcan yerine başkası olsa yenilmezdik belki. Ligin ilk maçı kayseriyede yenilmiştik ben umutluyum bu takımdan. Kalede birde Ertuğrulu görelim ayrıca Atıfta şu bencilliklerinden vazgeçse iyi olacak
4eylul58 02.09.2014, 18:06 Uzulmeyelim arkadaslar gecen senede ilk macta cok iyi oynayip maci kaybetmistik.ama ligi iyi yerde bitirmistik.umarim bu bir uyari maci olmustur.yoksa macin genelinde antep den iyi oynadik.
34MUAMMER58 02.09.2014, 18:18 1 mağlubiyetle şampiyonda olunmaz ,kümede düşülmez,ben oynanan oyuna bakarım,sivasspor süperlige çıktı çıkalı ya beraberlikle ya mağlubiyetle lige başladı, böylede bir istatistiğimiz var,sivassporun sorunu geçen sezon hem kaleci hemde forvet hattındaydı ,busezon forvet biraz çoğaldı bu sefer kale ve önlibero ,kanat sorunu çıktı,bide sivassporun kondisyonu 70 dak .kadar ,performansı 70 dak olan futbolcularda var,r.carlos oyuncu değişikliklerini zamanında yapıp takımı diri tutabilir,atıfın bencilliği,korcanının formsuzluğu,önliberoların hataları düzeltilmez değil ,takımın zayıf yönleri belli ,rakip takım hocası gibi düşünüp en zayıf noktamız neresi diye belirleyip ona göre önlem alınır
B.Demirci 03.09.2014, 12:15 Neyi yorumlayacaz. İkinci lig takımına sahamızda yenildik. Cumhuriyet kupasında Gaziantep belediye sporun elinden zor kurtulduk. Perşembenin gelişi çarşambadan belliydi.. Lig maçında da 2. ligten toplama bir Gaziantepe yenildik. Bunun mazereti olur mu? Gaziantep te uzun süre bu galibiyet le idare etsin. Bizden başka kimseyi de yenemezler..
|