Orijinalini görmek için tıklayınız : Hedefimiz ilk 3

SivasSpor.Com
03.09.2014, 07:31
http://resimzade.com/Show.html?i=44559&token=37341

Sezona Antep mağlubiyetiyle başlayan Sivasspor moral bozmuyor. Hatta, Kırmızı-Beyazlılar'ın hocası Roberto Carlos, hedefi daha da yukarı koyuyor. Ligi 5. tamamlayan Brezilyalı, “Bu sezon hedefimiz ilk 3 olacak” diyor.

Transfer dönemi bitti. Kadrosunu tamamen koruyan Yiğidolar, İbrahim Toraman, Ertuğrul Taşkıran, Chrisantus, Batuhan Karadeniz gibi nokta atış transferlerle takımı güçlendirdi. Ancak ilk maçta Gaziantepspor’a karşı alınan yenilgi taraftarı ve yönetimi hayal kırıklığına uğrattı. Moralleri düzeltmek ise teknik direktör Roberto Carlos’a kaldı. Kırmızı-Beyazlılar’ın hocası yönetimle Gaziantepspor maçı sonrası yaptığı konuşmada, istatistikleri hatırlattı. Rakibe karşı yarı yarıya oranla daha fazla topa sahip olduklarını ifade eden Brezilyalı hoca, “Oyuncularımın performansından, özellikle ilk yarıda ortaya koydukları oyundan fazlasıyla memnunum. Aramıza katılacak arkadaşlarımızla çok daha iyi olacağız” dedi.

Doğru yoldayız

Geçen sezon çok daha dar bir kadroyla elde ettikleri başarıya dikkat çeken Carlos, “Biz birbirini çok iyi bir tanıyan ekibiz. Hiç eksiğimiz yok. Doğru yoldayız. Tabii lig bu yıl daha çetin olacak. Ama biz eğer geçen sezon 5. olduysak. Bu sezon hedefimiz ilk 3 olmalı. Ben ve futbolcularım bunu yapabilecek güce sahip olduğumuzu düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Toraman Akhisar'da sahada

Sivassporlu taraftarlar, takıma en geç katılan isimlerden biri olan İbrahim Toraman’ı lig maçında görmeyi sabırsızlıkla bekliyor. İlk maçta savunmada verilen açıkları göz önüne alan teknik heyet tecrübeli futbolcuyu özel program dahilinde çalıştırıyor. Lige verilen milli arada eksiklerini tam olarak giderecek olan Toraman, Akhisar Belediye deplasmanında hazır olacak. Büyük ihtimalle ilk 11’de sahaya çıkacak. Sivasspor’a başarılı olmak için geldiğini ifade eden İbrahim Toraman, “İyi çalışıyorum. En kısa sürede hazır olacağım” dedi.

Fanatik

34MUAMMER58
03.09.2014, 08:09
HOCAMIZ haklı ,geçensene meteliğe kurşun atar gibi futbolcuya kurşun atıyorduk ,busezon fazlamız var,geçen sezon onca yokluğa rağmen hakem hatasına rağmen 5.olduk, birazdaha dikkatli olunca 1 2 oyuncu alınsa şampiyonlar ligine bile giderdik,hatalarımızı düzelltikten sonra yavaş yavaş yukarı tırmanırız diye umut ediyorum ,antep maçı bir kazaydı,eğer varlık gösteremeden yenilseydik endişe duyardık r.carlos işini bilir

yerliturkuaz
03.09.2014, 09:18
Geçen sene dar kadro ile alınan lig beşinciliği bu sene bizim hedef yükseltmemize sebep oldu. Transfer döneminde bundan ötürü ki büyük beklentiler içerisinde kaldık. Evet bir transfer dönemi geride kaldı artık bundan sonra neler yapabiliriz ona bakmalıyız.

Birçok taraftarımız yapılan transferleri beğenmemezlikden ziyade bence yeterli bulmuyor. Oysa ki ben transferleri yeterli buluyorum. Sadece orta alana takviye konusunda yeterli takviyeyi yapamadık. Alınan transferlerin uyum sürecini atlatmaları ve form tutmaları elimizdeki oyuncuların da geçen seneki form düzeyine ulaşmaları halinde ben geçen seneki başarıyı gösterebileceğimizi düşünüyorum. Bir kaç hafta sıkıntılı geçebilir. Lakin elimöizde Roberto Carlos gibi bir değer var. Ben hocamıza güveniyorum. Elinde kadro ile bu senede iyi işler yapacağına inanıyorum....

shang
03.09.2014, 09:38
çokta iyi bir transfer dönemi geçirmedik ilk 3 ten söz etmek şu an için çok zor lig uzun bir maraton ve gerçekten iyi takımlar iyi kadrolar var hedefimiz ilk 3 olacaksa antep maçındaki gibi puan kaybetmemeliyiz

58YIGIDO58
03.09.2014, 10:19
Insallah ilk 3 e gireriz.
Ama Yönetim büyük hata etti orta sahaya bir oyun kurucu almamakla.

Hayirlisi.

asinancetin583
03.09.2014, 10:21
Antep macini kaybetmemiz belki de iyi oldu her serde vardir bir hayir hatalarin erken gorulmesi bence bir avantajdir ilk uce gelince zor ama biz daha once nice zorlari basardik yani takima inancimiz her zaman tamdir

4eylül
03.09.2014, 11:01
kadir ve ademin yerine daha iyi futbolcu alınsaydı belki derdim ama bu kadro üçe oynayamaz

cemahmety
03.09.2014, 13:11
Toraman bu ilk 11'de Kadirin yerine denenmeli Ümiti veya Da Costayı çıkartıp yerine Toramanı stoper koymanın bir yarar getireceğini sanmıyorum Toraman özellikle Beşiktaştaki son 2 yılında da sık sık kafa golleri de atıyordu zaten. Batuhanın durumu ne Christantus'un durumu ne bunları da öğrenmek istiyoruz

tavatir
03.09.2014, 13:47
Toraman bu ilk 11'de Kadirin yerine denenmeli Ümiti veya Da Costayı çıkartıp yerine Toramanı stoper koymanın bir yarar getireceğini sanmıyorum Toraman özellikle Beşiktaştaki son 2 yılında da sık sık kafa golleri de atıyordu zaten. Batuhanın durumu ne Christantus'un durumu ne bunları da öğrenmek istiyoruz

Toraman'ın şu aşamada çok faydalı olacağını zannetmiyorum ama benim anlayışıma göre ön liberoda denenebilecek en iyi isim Da Costa olur. Bu durumda da Kadir'den ziyade Adem'in kesilmesi daha mantıklı bence.

Yani hazırlık maçında Ümit-Toraman ikilisi göbekte Kadir-Da Costa ikilisi önde denenebilir.

Hakan ise mümkünse biraz kenarda denensin :)

Diğer oyuncularımızın ofansif özelliği daha fazla zaten.

eXi
03.09.2014, 15:34
Takımdan ilk üç için ümitliyim bu oyunu oynuyoruz ama tek sıkıntı kale saçma sapan goller yenildiğinde oyuncularında morali bozuluyor. antep maçında ilk golden sonra cicinyo nun hareketleride bunu gösteriyor zaten kalecimiz olsa geçtiğimiz yıl da ilk 3 te rahat bitirirdik:(

GokhanTurna
03.09.2014, 16:21
Transfer dönemi bitti. Kadrosunu tamamen koruyan Yiğidolar, İbrahim Toraman, Ertuğrul Taşkıran, Chrisantus, Batuhan Karadeniz gibi nokta atış transferlerle takımı güçlendirdi.

Fanatik

Fanatik iyi sallamış hiç biri nokta transfer değil olacaklarını da sanmıyorum. Carlos Ümitden vazgeçip İbrahim Toraman'ı oynatmaz. Ertuğrul, Korcan ile eş değer bir kaleci zaten. Batuhan desen yedek için alındı. Bunların içinde Carlos için ön planda olan Chrisantus olur.

ihtiyar yiğido
03.09.2014, 19:49
Bu kadar iyi transfer yapmış takımlara karşı hedef ilk üç demek biraz hayelcilik olur, bana geçen seneki gibi ilk beş demek daha mantıklı geliyor.
Şayet yönetim bütçeyi zorlayıp bu oturmuş kadroya birkaç iyi transfer yapsa idi o zaman ilk üç olabilirdi.

sivasfutbol
03.09.2014, 20:34
Roberto Carlos söylediklerine kendisi inanıyormu acaba şahsen ben inanamadımda

adres58
03.09.2014, 20:59
Her sene bu sene diyoruz. Geçen sene takımlar kötüydü bu sene iyi diyoruz, geçen sene transferde kötülerdi bu sene hepsi iyi diyoruz felan filan... Ama geçen seneki başlangıcımız ile bu seneki başlangıcımız maalesef aynı oldu. Umarım bir an önce takım toparlanır, silkelenir kendine gelir. Çok avantajlarımız var. Kemik kadromuz var, birbirini çok iyi tanıyan ama çoğu bunu iyi kullanamayan oyuncu topluluğuna sahibiz. Çoğu takım hemen hemen yeniden yapılandı ama biz yine aynıyız. Taraftar her ne kadar yeni gözler arasada spor otoriteleri ise tam tersi avantajlı açıdan yaklaşıyorlar. Ama öyle yada böyle bu takımın hocası kalifiye bir kişilik, meslek hayatının bir döneminin başında olan Roberto Carlos hocamız. Bir hoca olarak normal bakış açısından yaklaşıyor olaya... Halilhodzic gibi camiayı batağa sokacak transfer istemiyor. yapıcı konuşuyor, agresif davranmıyor.. Bunu birde bu açıdan düşünmek lazım... Özetle bu sene aynı kadro ile iyi işler yapmak için ekibine güveniyor Buda çok doğal bir durum...

calipso
03.09.2014, 21:42
Ertuğrul derimize derman olursa, Utaka sakatlamazsa neden olmasın

Dua
03.09.2014, 21:53
Aç Tavuk kendini Tahıl ambarında zannedermiş.
Bu sene diğer Takimlar geçen seneye göre cok daha güçlü,
bütün Transfer dönemi boş geçti bu sene düşmessek yeterde artar bile.

58YIGIDO58
03.09.2014, 22:00

Aynen oyle maalesef.

umitfidan
04.09.2014, 02:49

Aynı yorumlar geçen sene ilk 5 dediğinde de yapılmıştı, bir kere utandırdı sizi umuyorum son olmayacak.
Güçlü olan takım hangisiymiş acaba ?
-balıkesir yeni çıktı ayakta duramıyor(bir tek alanzinho oynuyor),
-mersin hem yaşlı takım hem kötü saha ile ilk devre bitmeden 11e oyuncu bulamaz olacak(daha ilk hafta antremanda 2 oyuncu sakatlandı)
-galatasaray desen bırak şampiyonluğu orta sıralara zor oynar bu oyunla,
-bursa avrupadan dandik bir takıma elendi kalitesi ortada,
-trabzon deseniz kimse kimseyi tanımıyor alışmak 6 sürecekmiş(hocasının cümlesi),
-fenerde kimin eli kimin cebinde belli değil,
-beşiktaş deseniz hep iyi başlayıp baskıyı kaldıramayıp tepe taklak gidiyor(geçen sene costa ceza almasaydı muhtemelen şampiyonlar liginde de olmayacaklardı),
-eskişehir bütün iyi oyuncuları sattı bir erkan zenginle ligi tamamlar artık,
-başakşehir yine yeni takımlardan sürpriz yumurta,
-karabük ilk kez avrupaya gitti erken açtı sezonu mental yorgunlukla bu ligi çıkarmazlar ilk devre bitmeden tökezliyecekler bizim şampiyonlar ligine gittiğimizde başımıza gelen gibi,
diğer takımlarında iyi en fazla 5-6 oyuncusu vardır.
Bütün bir lig 5-6 oyuncu ile çıkmıyor geçen sene başımıza gelenleri gördünüz, önemli olan derin ve kaliteli olması kadronun ki bu kriterlere bizim kadar uyan bizden iyi 3 takım sayamazsınız.

Tuncay
04.09.2014, 04:13
ben carlosa tum kalbimle guveniyorum. isini severek ve inanarak yapiyor.

50sekiz
13.12.2014, 17:56
3'tü tutturdun hoca ama ilk degil, son 3 oldu.
Yeni henef nedir Carlos hoca?

sivas4eylul
13.12.2014, 19:22
Hocamız ileri görüşlü bir dahaki sene Ptt 1. lig hedefinden bahsetmiş.

ready
13.12.2014, 19:30
ulan arkadaş milleti salak enayi yerine koymaları yokmu deli oluyorum milletin gözüne baka baka taraftarı salak yerine koyuyorlar