Orijinalini görmek için tıklayınız : Dostluk Maçı Cumartesi

SivasSpor.Com
03.09.2014, 07:44
http://resimzade.com/Show.html?i=44560&token=58561

A Milli Takımının Danimarka ve 9 Eylül'de Avrupa Şampiyonası grup eleme maçında karşılaşacağı İzlandı maçlarından dolayı lige verilen arayı değerlendiren Sivasspor Kosova’da FC Prishtina ile dostluk maçı yapacak. 6 Eylül Cumartesi TSİ saat ile 19:00'da başlayacak olan karşılaşma Kanal 58 televizyonu tarafından canlı yayınlanacak.

asinancetin583
03.09.2014, 10:25
Yillardir bu takimin ve bu sehrin degismeyen en buyuk ozelligidir dostluk ve kardeslik biz zeytin dalini herkese her zaman uzatmaya haziriz insallah bol gollu zevkli ve kardesligin kazandigi bir mac olur

byemgineer
03.09.2014, 12:11

Editörün notu : Büyük harfle yazılan yorumlar silinmektedir. Lütfen küçük harfler kullanınız

Divriği58
03.09.2014, 12:14
Bence forma bulamayan futbolcularımıza sans verılmeli.

58YIGIDO58
03.09.2014, 12:17
Hayirlisi olsun

cemahmety
03.09.2014, 13:15
Bence maça esas ilk 11iimizle çıkmalıyız çünkü lig başladı ve oyuncuların formlarını yüksek tutmaları lazım ama ligde şans bulamayan musa sinan, ahmet aras mehdi gibi oyuncularımızda forma rekabeti içinde olduklarını unutmasın diye oynatılmalı

byemgineer
03.09.2014, 13:23
" Lige meydan okursun göhsündeki armayla,
Stadları inletirsin attığın her şutunla,
Taraftarın kalbi hep seninle sakın unutma,
Kalbimizle - ruhumuzla Sivasspor tutkumuz,
Aşkım sensin - Sevgim sensin çünki sen BİTANESİN."

Admin marş olarak okutun bunu baslık yapın ve mars yapalım artık. mıllı takım marslarını cevırelım ve artık etkılı taraftar olalım...

not: tyh basketbol mıllı takım reklam muzıgınden alıntı yapılmıstır..

sirseri58
03.09.2014, 13:37
burhan nörüyo laa fotoda:D

AYIBOAN
03.09.2014, 18:35
Aatif, Da Costa ve Cihan milli takımlardalar; Chrisantus'ta ise sakatlık problemi var.

Eldeki kadroyu mevkilerine yerleştirirsek;

ertuğrul

cicinho[abdurrahman]-ibrahim-ümit[ahmet]-ziya[berk]

adem-kadir

burhan(utaka)-mehdi(hakan)-musa

ahmet(batuhan)

şeklinde olur.

Köşeli parantez içerisine yazılı isimler Carlos çok denemek isterse oynatacağını düşündüğüm isimler, onun haricinde eğer 3 değişiklikle oyananacak bir maçsa oyuna girmeleri pek bence muhtemel değil.

Defansın önünde Adem-Kadir ikilisinin; belki saha içerisinde Kadir ve İbrahim yer değişikliği dışında üstte düşündüğüm sebepten dolayı bozulması pek olası durmuyor.

İleri bölgedeki parantez içerisine yazdığım isimler, şahsen maça başlamasını düşünmediğim fakat; alternatif taktiklerin ve oyuncuların etkilerinin değerlendirilmesi için belki maçın gidişatına göre yer bulaması muhtemel isimler. Ahmet-Batuhan dışındaki isimler farklı bölgelerde oynama özellikleri olanlar olduklarından, dizilişleri konjonktüre göre değişlik göstermesi dışında pek farklı olmaz görüşündeyim.

ihtiyar yiğido
03.09.2014, 19:21
İnşallah, Carlos bu özel maçta olsun oyuncu değiştirmeme hastalığından kurtulurda bizde yeni transferlerin ne aşamada olduklarını görme imkanı buluruz.

34MUAMMER58
04.09.2014, 00:33
r.carlos bu maçta mümkün mertebe yedekleri oynatmalı,aslardan 1 2 sakatlık olursa ALLAH muhafaza bu sezon istemediğimiz şekilde biter ,da costa sakatlandı ,kaçhafta sonra döneceğini bilmiyoruz ,dostluk derken sivassporu zora sokmayalım hatta iptal bile edilsin

subasi29
04.09.2014, 23:06
Ençok korktuğum, boyle tip maclarda agresif ve sakatlık ....

HababamHa
06.09.2014, 13:14
spiker güzel anlatırsa maçta güzel olur bu maçta stad ful çeker 4 eylüldeki seyirci sayımızı ikiye üçe katlarlarsa şaşırmamak gerek.

adres58
06.09.2014, 13:29
http://i.hizliresim.com/vYM8vO.png

ahmet4158
06.09.2014, 13:59
bence kadro böyle olmalı

ERTUĞRUL

ABDURRAHMAN TORAMAN ÜMİT ZİYA

CİCİNHO ADEM

BURHAN ATIF UTAKA

AHMET ( BATU )

münihliyigido58
06.09.2014, 14:40
özellikle Kanal58'e bu macin canli yayini icin önceden tesekkür etmek istiyorum

mustafa_kavak58
06.09.2014, 16:16
Kanal 58 tesekkürler bir ilerleme var canli yayinlar felan iyi gidiyo :D

bu macta en cok merak ettim ertugurul olacak insallah iyi baslar kendinede güven gelir

subasi29
06.09.2014, 18:04
Maç başladı.... Hadi dostluk kazansın

kanal58
06.09.2014, 18:44
Televizyonumuza teşekkür eden herkese bizde teşekkür ediyoruz, yayındaki kalitesizlik kosava televizyonundan kaynaklanmakadır,bilginize.

AYIBOAN
06.09.2014, 19:30
2. golü korcan yese "trabzan"lular şike derdi.

batur0658
06.09.2014, 19:53
utakayı gelecek hafta kanada çekersek santraforda ahmet aras rahatlıkla oynar.

Ferhat06
06.09.2014, 20:27
Televizyonda bir türlü bulamadım.İnternetten biraz izledim.Top ayağına çok yakışan 2 yeni transfer kadro zenginliği için iyi oldu:Ahmet ve İbrahim.Ahmet aradığımız adam gibime geldi.İbrahim, ben bu takımda rahat forma bulurum diyor.

eyuphulagu
06.09.2014, 21:46
Bu maç bence uzun süredir oynamayan Batuhan-İ.Toraman gibi oynamayan oyuncular açısından bence daha önemliydi...Kanal 58 in aldığı görüntüler trrt nin 68-70 lerde naklen yayınları hatırlattı..Görüntüler hiç net değildi...Taç çizgilerinin olduğu yerde yapılan ikili mücadeleleri kimse izleyemedi...Maç güzel başladı,güzel bitti..Dostluk havası içinde geçti...Ben bu maçta Batuhan ı ve İ. Toraman ı özellikle izlemeye çalıştım..Toraman şu anda tecrübesiyle oynuyor;kondisyonu iyi olduğunda daha iyi olacak..Batuhan a gelince kendisinden olumlu sinyaller aldım..Kendisinden beklenmeyen şeyler yapmaya çalıştı..Geçen yıldan daha iyi duruma gelmiş durumda...Son 2 yılda koştuğunu gören olmadı ama bugünkü maçta hatta bazı pozisyonlarda kaptırdığı topları bile kovaladı;Son iki yılda yürüyordu ama şimdi yaptığı antremanlarla koşmaya bile başlamış;hatta topu alıp ileri çıkan rakip stoperi orta çizgiye kadar bile kovaladı...Bazı poziyonlarda rakibe çalım atmaya çalıştı;hatta faul bile yaptı...İnşallah Batuhan böyle devam edip ilk 11 i zorlayan bir performans gösterir..Cristiantus un olmadığı bir zamanda Batuhan ve A.Aras ın performansı çok önemli....Abdurahman da 2. yarı fena gözükmedi...Umarım o da eskiye yakın bir performansa ulaşır...İ. Toraman ın maç eksiği açıkça gözüküyor..Costa nın olmadığı maçlarda İbrahim e çok ihtiyacımız olacak...Kaleci Ertuğrul maçta rahat hareketleri ve kendine güveniyle dikkat çekti..Korcan artık yalnız değil;yaptığı her hata kaleyi Ertuğral a vermesiniz sağlayacak..Onun için ben Korcan ın bundan sonra daha fazla çalışıp daha iyi olacağına inanıyorum..İsterse hatalı goller yemeye devam etsin..Eğer bu şekilde oynarsa yedek kulübesi ona çok daha yakın olacak...Bence bu maç yedekleri görmek açısından iyi bir maç oldu...

mustafa_kavak58
06.09.2014, 21:53
2 tane bedavadan gol bulduk kaleci hatasi yuzunden mac 0-0 bitecekti

Kokomo
07.09.2014, 00:15
Hangi ilk 11 ile maça başladık ?

Sivasli010
07.09.2014, 00:18

Ertugurul

Cici - toraman - kadir - ziya

Adem - hakan

Burhan - taouil - utaka

Batuhan

Taouil, utaka, hakan bu uclu pozisyion degistirip duruyorlardi

Kokomo
08.09.2014, 08:49
Ertugurul

Cici - toraman - kadir - ziya

Adem - hakan

Burhan - taouil - utaka

Batuhan

Taouil, utaka, hakan bu uclu pozisyion degistirip duruyorlardi

Teşekkürler ... Aşağıdaki dizilişi daha iyi olurdu diye düşünüyorum :

Mehdi - Adem

Burhan - Hakan - Utaka

Batuhan

keko 58
09.09.2014, 13:06

Kardesim ben de Canli olarak bakamadim da ama Genis Özeti ( IYI KALITE ) Internet de buldum belki sen de izlemek istersin.......;)

GENIS ÖZETI BURDA (https://www.facebook.com/video.php?v=774395385956353&fref=nf)