Orijinalini görmek için tıklayınız : Carlos'un Akhisar Planı

SivasSpor.Com
12.09.2014, 07:46
http://resimzade.com/Show.html?i=44581&token=52844

Akhisar deplasmanına gidecek olan Sivasspor'da çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Kırmızı-Beyazlılar’ın hocası Roberto Carlos, takımda değişiklikler yapmaya hazırlanıyor. Edinilen bilgiye göre, Brezilyalı hoca, yeni transfer Ertuğrul Taşkıran’a zorlu deplasmanda kaleyi emanet edecek. İbrahim Toraman ve Mehdi Taouil’in de bu mücadelede forma giymesi bekleniyor. Utaka ve Chrisantus’un sakatlıkları nedeniyle forvette geçen sezon olduğu gibi Aatıf’ın oynayacağı belirtiliyor. Adem ve İbrahim Toraman’ı ön liberoda deneyen Carlos, forvet arkasında, dünkü idmanda Mehdi’ye şans verdi.

anilcan213
12.09.2014, 08:23
Utaka'ya ne oldu? Iki tane kalite adam almadi bu yonetim. Iki sezondur futbolcu coplugune transferler yaptik. Nerede hani Batuhan'i Musa Sinan'i? Gel de sinirlenme.

34MUAMMER58
12.09.2014, 08:27
UTAKADA yoksa galibiyet zor olacak ,atıfı forvet denemek 3 puanı akhisara hediye etmektir tutmadığını gördük ,ne kadar olursa olsun forvete batuhanı koyup duruma göre ahmet arasıda 2.yarı almak gerekir,mehdi 2.yaRıda rakip yorulduğunda girerse daha faydalı olur,kondisyonu kamil gibi 60 dak .r.carlos takımın dizilişiyle oynamamalı ,sadece ibrahim toramanı da costanın yerine monte etsin yeterli bence .

Sivasli010
12.09.2014, 09:13
Ertugurul

Cicinho - ahmet sahbaz - umit - ziya

Toraman - kadir

Burhan - taouil - aatif

Batuhan

B.DUMANLI
12.09.2014, 09:30
Utaka ve Chrisantus’un olmadigini söyleyen Carlos,Utaka´ya ne oldugunuda söyleyebilirmi?.
Forvet hattinda yeterli oyuncularimiz varken Aatif´i forvete almakda neyin nesi.
Hadi Korcan´in yerine Ertugrul´u ve hatta yeni transferlerden Toroman´ida anladimda o kadar yapilan transferlerden bu takima baska futbolcunun monte edilememesi ve bilhassa Musa´nin bu taskimda forma sansi bulamamasi gercekten düsündürücü.
Yani sözün kisasi Sivasspor hala lige eski takimla bir nevi devam ediyor gibi geliyor bana.
Bakalim Akhisar macinda Toroman ne kadar basarili olacak.Kendi sahamizda Antep´e karsi sahsi cikarlar yüzünden kaybeden takimimiz,bu sefer Akhisar´a karsi üstelik deplasmanda alacagi sonuc adeta merak konusu oldu.

legolass
12.09.2014, 10:25
atifi 11 mactir forvete koymadi ya cani sıkkındi. carlosada firsat dogdu!! acaba bu macta kac gol yeriz

calipso
12.09.2014, 10:27
Bunun anlamı sevgili yigidolar
Ağır bir mağlubiyet bizi bekliyor. Bunun en buyuk sorumlusuda Bizi bu kadroya mahkum eden yönetim dir

58 Amsterdam 58
12.09.2014, 10:40
Kusura bakmasin Carlos efendi ama bu korkaklik'dir.
Bizim forvet'den gol beklemiyoruz ki zaten orta sahamiz gollari atiyor cogunlukla, Atif ve Burhan yetiyordu gecen sezon.

Musa sol acik oynayabilir hemide canavar gibi oynar. Ahmet Aras da forvet oynar. Ama bunu yapmak istemiyorsan ozaman korkak derim bende.
Sen bu oyunculari hic oynatmaz isen ozaman bu oyuncular kendini nasil gelistirecek. Hem kulubede oturup da oyuncunun gelismesini beklemek cok buyuk sacmalik olur.

Ondan sonra da sezon sonu ya kiralik verilir ya da ucuza satilir veya bedava giderler bu oyuncular.

halilxx58
12.09.2014, 10:43
Ümit sakat, Utaka sakat, Da Costa zaten yok. Chirstantusta sakatmis. 1 puan alsak bu mactan süper olur. Kadro kanimca söyle sekillenmeli:

http://www.footballuser.com/formations/2014/09/1105191_Sivasspor.jpg

58 Amsterdam 58
12.09.2014, 10:45
Ümit sakat, Utaka sakat, Da Costa zaten yok. Chirstantusta sakatmis. 1 puan alsak bu mactan süper olur. Kadro kanimca söyle sekillenmeli:

http://www.footballuser.com/formations/2014/09/1105191_Sivasspor.jpg

Aslinda guzel kadro yapmissin ama bizim Carlos bu kadar yapmaz ve Atifi gene forvet oynatir :( :(

DoomsDay58
12.09.2014, 11:17
Yine sakatlıklarla ilgili net bilgi yok :mad:

legolass
12.09.2014, 11:49
kötü haberler gelmeye başladı yine. geçen sezonki senaryo tekrarlanıyor. utaka tam form tuttu derken sakatlandı.da costa savunmadaki sigorta o da yok.ümitte oynamayacak diyorlar ümite kızıyorduk ama şimdi onu da arıyoruz.chrisantusu hiç görmedik çok şükür. savunmada ahmet şahbaz denen amatör oynarsa büyük ihtimal fark yeriz.toraman kesinlikle stoper oynamalı. kadir ve adem orta sahada oynayıp hakanla başlamamalı. atıf forvete koyarsa da işimiz yaş.

carlos aşağıdaki gibi çıkarsa kimse şaşırmasın.

ertuğrul
cicinho
kadir
ahmet
ziya
toraman
adem
hakan
burhan
mehdi
atıf

umitfidan
12.09.2014, 12:18
Benim tahminim;
------------Ertuğrul--------------
Cicinho--Toraman--Kadir--Ziya
--------Adem------Mehdi--------
Burhan------Aatıf----------Musa
-------------Batuhan------------
Bu hafta ki kadromuz lotoya döndü bakalım kim kadro tutacak :)

58megayigido
12.09.2014, 20:11
Kadir eğer defansta olursa kesin leları kazanır rakip buraya yazıyorum

58megayigido
12.09.2014, 20:12
Kadir eğer defansta olursa kesin leları kazanır rakip buraya yazıyorum

Penaltı kazanır demek istedim

cemahmety
12.09.2014, 21:21
Kadirin stoper oynaması berbat mı fikir yıllardır Kadirin ön liberodan kaptırdığı toplarla ne büyük goller ne zar-zor geçiştirilen kontralar yedik bunları stoperde de yapma olasılığı çok yüksek ve Akhisarda Gekas ve Mehmet Akyüzün yanısıra Niassaenin yerine aldıkları o siyahi oyuncu kesinlikle affetmez

eyuphulagu
12.09.2014, 23:17
Kadromuz belli,oynayacak oyuncular da belli;defansta Toraman oynar mı bilmem ama Kadir oynarsa hiç şaşırmam..Zaten R.Carlos bazı maçlarda Ahmet Şahbaz yerine Kadir e şans verdi...Orta sahayı hepimiz biliyoruz,herkes ezberlemiş durumda...Forvet de fal açmaya hiç gerek yok..Ben Ahmet Aras ın oynayacağını düşünüyorum...Batuhan duruma göre 2.yarı oyuna girebilir diyorum...Kosova da Batuhan ı R.Carlos ve hepimiz tv. den izledik...Batuhan artık %100 olmasa da hazır gözüküyor..Batuhan uzun yıllar sonra az da olsa kilo vermeye başlamış durumda..Ben bu maçı bilmem ama oynadıkça takıma faydalı olacağını düşünüyorum....Akhisar da Utaka ya göre oynayacağı için bu sürpriz bakalım hoşlarına gidecek mi..Akhisar takımı geçen seneden çok farklı değil..Sivasspor facebook da bir kaç saat önce idmandan güzel bir resim paylaşmışlar..Batuhan ce Ahmet Aras resimde havalarda uçuyorlar..Batuhan ı uzun yıllar sonra bu kadar yükselirken görmek heyecan verici...Miili takımın forveti Burak ın bile bu kadar yükseldiğini görmediğim için resim çok hoşuma gitti..Umarım Batuhan ligde ilk golünü Akhisar a bu şekilde yüklselerek atar..Açıkcası bu maç beni çok ürkütüyor;sivasspor için çok zor maç olacak..Forvetinin bile sona ana kadar belli olmayacağı bir takım olan sivasspor bakalım bu maçta ne yapacak?Bu maçta nasıl bir savunma yapacağımız;savunma da kanat hariç kimlerin oynayacağını da çok merak ediyorum..Bu maçta kalecimize çok iş düşecek..Gekas ve Mehmet adlı oyuncularına ne kadar pozisyon vereceğimizi de çok merak ediyorum..Akhisar ın yeni aldıkları siyahi oyuncuları da aynı Niasse gibi tehlikeli bir oyuncu..Sivassporun lige hazır olmadığını düşünecek olursak bu maçın ne kadar zor geçeceği de tartışmasız bir gerçek...Bu günkü antremandan bir resim lütfen resime dikkatli bakalım:http://resimzade.com/Show.html?i=44582&token=51025 (http://resimzade.com/Show.html?i=44582&token=51025)

FirtinaK
13.09.2014, 00:09
Insallah Aatif´i forvet oynatmaz. Eger öyle birsey yaparsa Carlos hatalarindan pay cikarmamis demektir. Kim oynarsa oynasin ama Aatif önde oynamasin.

Divriği58
13.09.2014, 11:51
Bu kadro ıle mahvoluruz. helekı bız bu kadroylar akhisar'ı yenersek. demekkı carlos un eline saglam bır kadro olustursak adam sampıyon yapardı bızı.