Orijinalini görmek için tıklayınız : Farklı 11 oluşturacağız

SivasSpor.Com
13.09.2014, 07:33
http://resimzade.com/Show.html?i=44586&token=77836

Sivasspor, Spor Toto Süper Lig'in ikinci haftasında Akhisar Belediyespor ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik Direktör Roberto Carlos yönetiminde, kulüp tesislerinde gerçekleştirilen idman, top kapma ve pas çalışmasıyla başladı. Antrenman, kanat organizasyonuyla devam etti.

Tedavisi nedeniyle Fransa'da bulunan Manuel da Costa ile sakatlığı bulunan John Utaka idmanda yer almadı. Macauley Chrisantus ise sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı çalıştı.

Antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan teknik direktör Roberto Carlos, takımda bazı oyuncularının sakat olduğunu bu nedenle Akhisar Belediyespor karşısında farklı bir 11 oluşturmayı planladıklarını söyledi.

Bir basın mensubunun Sivasspor'un ligde Akhisar Belediyespor'a karşı şansının tutmadığını belirtmesi üzerine Carlos, "Kötü şanslar kırmak içindir. Bunun da mutlaka değişeceği bir tarih olacaktır" diye konuştu.

tanju_58
13.09.2014, 11:30
İlk 11 tahminim
1-Ertuğrul
2-Cicinho
3-İ.Toraman
4-Ü.Kurt
5-Ziya
6-Kadir
7-Mehdi
8-Adem
9-Aatıf
10-A.Aras
11-Batuhan

izecson_ea
13.09.2014, 11:38
Tüm yöneticilere en içten dileklerimi iletiyorum ve artık inanıyorum ki bizim kulubün parasını çatır çatır yiyorlar

aozdemir
13.09.2014, 11:50
Ertuğrul
Cicinho-A.Şahbaz-Ümit-Ziya
Kadir-Toraman-Adem
Burhan-Mehdi
Atıf

DoomsDay58
13.09.2014, 12:01
Transfer yapılmadı diye diye dilimizde tüy bitti pazartesi Aatıf forvette olursa yönetim ve yönetimi savunanlar ah vah etmesin.

keko 58
13.09.2014, 12:16
Tüm yöneticilere en içten dileklerimi iletiyorum ve artık inanıyorum ki bizim kulubün parasını çatır çatır yiyorlar

nerde fazla Para varsa orda da yiyecek kisiler var :mad:

sakin yalnis anlamayain bu benim görüsüm ama 9 sene Süperlig de Oyniyoruz ve herzaman kendime soriyorum BU PARA NERDE???
Yöneticiler Para geliri aciklama bile yapamiyorlar.....
simdi kimse demesin Külüb de cok Masraf var Yildiz Oyuncu Transfer yapamiyoruz diye ben bunu INANMIYORUM!!!

Del Piero
13.09.2014, 12:45
bu yonetim bu kulubun parasını yiyor diye iftira atanlara bakın 2 yıl önce süper ligde yer alan hector cuperleri getiren orduspor İFLAS etti.. Sakarya, kocaeli, antalya neredeler ve yakın zamanda balıkesir, gaziantep ve eskişehirde oralarda olacak.. eğer uefa gerçekten mali disiplinde olursa bundan yara almayacak 3-4 kulubun içerisindeyiz

herkez konuşmadan önce düşünmesi lazım.. beyininiz dilinizden önce harekete geçtin beyler

34MUAMMER58
13.09.2014, 12:55
kadroyla çok oynanması gerekmiyor,evet antepe yenildikte ,yenilecek top oynamadık, tamamen futbol şanssızlığı,i toraman, da costanın yerine ,korcanın yerinede ertuğrul ,utakanın yerinede batuhan oynar,oyuncu değişimide mehdi,musa,ahmet arasla olur,duruma göre hakanda oynar ,diğer değiiklikler kumar olur ,atıfı forvet oynatmak intihar olur,atıfa top getirecek birtek mehdi ve burhan var,atıf forvet arkasında oynarsa dünyakadar pozisyon yaratılır ,batuhanda ille bikaçını gol yapar ,yeni oynayacak oyunculardan ,ertuğrul,i.toraman ,batuhan,oynarsa ahmet aras ve musadan maxsimim performans bekliyorum,bu kadroda forma kapmak kolay değil,yarın utaka ve diğer forvet iyileşince batuhan ve diğerleri formaya hasret kalabilir,ben öyle umutsuz değilim sadece kumar oynanmamalı ,atıfın forvet oynadığı hiçbir maçı kazanamadık r.carlosa bunu birileri hatırlatmalı

pover58
13.09.2014, 13:08

arkadaş bir deplasman maçının kaç liraya mal oldugu hakkında bir bilgin varmı bir futbolcunun masrafı hakkında bilgin varmı tesislerin günlük gideri hakkında ne biliyorsun y6apmayın kardeşim bu işiler büyük paralarla dönüyor lütfen iftira atmıyalım takımın geliri belli lig tv ve sponsor geliri oda ortada yönetim cebinden para koymasa yada hatırını kullanıp yardım toplamasa icradan kurtulmaz bu takım kaç bilet satıldı haberin varmı kaç defa maça gittinde şimdi yönetim para yiyor diyorsun el insaf yani bu yönetim bu takımı yokluklara ragmen 10 senedir ligde tutuyor bunu göremyecek kadar kör olmuyalım.artık destek zamanı artık birlik zamannı eleştiri olur ama iftira asla yanlış transfer diye bilirsin neden bir golcü alınmadı diyebilirsin ama para yediler dersen ayıp edersin.türkiyenin en ucuz kombinesini satıyoruz ama halen hedefin yarısı bile satılmadı .şimdi kalkıp kimseyi hele yönetmi eleştirmiye hakkımız yok.önce kombinemizi alcagız sonra tanıdıklarımıza bilet yada kombine aldıracagız sonra gençlerimize sivassporu sevdirecegiz ondan sonra yönetimi ölçüler içerisinde eleştirme hakkımız olacak yoksa kimse kusura bakmasın bu yönetimde bu takımda sivaslıya kaç numara fazla ve büyük gelir el insaf yaaa.

Ferhat06
13.09.2014, 13:09
bu yonetim bu kulubun parasını yiyor diye iftira atanlara bakın 2 yıl önce süper ligde yer alan hector cuperleri getiren orduspor İFLAS etti.. Sakarya, kocaeli, antalya neredeler ve yakın zamanda balıkesir, gaziantep ve eskişehirde oralarda olacak.. eğer uefa gerçekten mali disiplinde olursa bundan yara almayacak 3-4 kulubun içerisindeyiz

herkez konuşmadan önce düşünmesi lazım.. beyininiz dilinizden önce harekete geçtin beyler

Hatta böyle savurganlıkla Trabzonspor için de gelecek pek iyi gözükmüyor.

pover58
13.09.2014, 13:10
Ertuğrul
Cicinho-A.Şahbaz-Ümit-Ziya
Kadir-Toraman-Adem
Burhan-Mehdi
Atıf

kardeşim atıf asla forvet oynuyamaz oynadıgı zamanda gördük iki kişi eksik oynuyoruz atıf yerinde yada serbest oynamalı forvette aras yada kim hazırsa oynamalı .

furky.b
13.09.2014, 13:56
-------------------Ertugrul----------------

Cicinho-----Toraman-------Ümit---------Ziya

Burhan------Mehdi---------Kadir--------Aatif

Ahmet-------Batuhan

34MUAMMER58
13.09.2014, 13:57
HAYDAN GELEN huya gider diye bir söz vardır,bundan önce süper ligde mücadele eden takımlar hep tek adam ve gayrımeşru ilişkiler içindeki insanlar tarafından yönetildi,kimi mafya ,çete reisi,kimi hayali ihracatçı,kimi uyuşturucu ve kaçakçılık paralarını aklamak için şehrinin takımını kullandılar ,sonuç ortada çoğu ya 3.ligde ya piyasada yoklar,sivassporun öyle derdi yok şükür ,belki 2.ligden çıkarken bizede bu şekilde paralar verildi,sivasspor o paraların sayesinde 2.lige çıktı ,bu ligde kalıcı olmak öyle kolay değil,siyasilerle dirsek teması içinde olmayan kulüpler çok zorluk yaşıyor,tek tek örneklerini veririmde uzun sürer,şuan ligimizdeki tüm takımların arkasında siyasi destek var ,sadece sivassporda yok,sivasspor yönetimi tamamen lig tv ve tff den gelen paralarla değirmeni çeviriyor,ts nin başkanı hükümete yalakalık yapıp istediğini kopartıyor,istanbulda devletten belediyelerden iş yapan yüzlerce firma sahibi var ,onlar habire bu kulübe para enjekte ediyorlar,rizenin başındaki şahıs devletten milyar dolarlık ihale alıyor,3.köprüyü yapan mehmet cengiz ve diğer işadamları devletten milyar dolar kazanıyorlar ,oralardan habire para yağıyor,antep takımını bakanın desteğiyle kurdular ,kaçacak oyuncular zorla tutuldu,mersinin arkasında,konyanın arkasında ,bursanın arkasında siyasi destek hiç eksik olmuyor ,kasımpaşanın yönetimi yine hükümete yakın ,devletten ihale alan eski bjk yöneticileri ,ibb [başakşehir ]desen başındaki adam r.t.e nın akrabası eşinin eniştesi vs vs,neresinden baksan hep siyaset bulaşıklığı var ,bankalardan kredi zorluğu yasamıyorlar ,sivassporda öyle bişey yok,bunları bilmek lazım ,yönetimin transfer politikalarını bende sevmiyorumda ,bizim istediğimiz 2 3 oyuncuyu alamıyacak kadarda değiliz diye düşünüyorum,şimdi sadece hayal edin,sivasspor yönetimindeki insanlar devletten ,belediyelerden milyar dolarlık ihale alıyor,bunlarda sivas aşığı adamlar ,kazandıkları paralardan sivassspora para akıtıyorlar,sivasspor yönetimine girmek için can atan onlarca paralı adam var ,böyle bir şeyin hayalini bile kuramıyoruz ,yönetim biz bırakıyoz dese takım ortada kalır ,bunları bilip konuşmakta fayda var,filanca takım şu oyuncuyu alıyorda biz niye alamıyoruzun cevabıda bu yazıda gizlidir

PETKOVİC
13.09.2014, 15:36

yıllardır öyle de başarı gelince kimse sesini çıkarmadı

sawyer5892
13.09.2014, 16:36
kadroyla çok oynanması gerekmiyor,evet antepe yenildikte ,yenilecek top oynamadık, tamamen futbol şanssızlığı,i toraman, da costanın yerine ,korcanın yerinede ertuğrul ,utakanın yerinede batuhan oynar,oyuncu değişimide mehdi,musa,ahmet arasla olur,duruma göre hakanda oynar ,diğer değiiklikler kumar olur ,atıfı forvet oynatmak intihar olur,atıfa top getirecek birtek mehdi ve burhan var,atıf forvet arkasında oynarsa dünyakadar pozisyon yaratılır ,batuhanda ille bikaçını gol yapar ,yeni oynayacak oyunculardan ,ertuğrul,i.toraman ,batuhan,oynarsa ahmet aras ve musadan maxsimim performans bekliyorum,bu kadroda forma kapmak kolay değil,yarın utaka ve diğer forvet iyileşince batuhan ve diğerleri formaya hasret kalabilir,ben öyle umutsuz değilim sadece kumar oynanmamalı ,atıfın forvet oynadığı hiçbir maçı kazanamadık r.carlosa bunu birileri hatırlatmalı hay aklinla bin yasa yazilan kadrolara bakiyorum da bu adamlar gercekten sivassporu takip ediyor mu diye dusunuyorum. antep macindan farkli olarak kaleye ertugrul gecmeli etkisiz eleman hakan yerine mehdi sakat olan costa ve utaka yerine toraman ve batuhan oynamali. gecen sene takimda forvet olmadigi icin aatif forvet oynuyordu simdi utaka ve chriaantusun sakatligina ragmen ahmet aras ve batuhan var illa ki oynar biri

4eylül
13.09.2014, 17:15
transfer fakiri yönetim geçen sezon aldığı sadece galibiyet ve beraberliklerle 20milyona yakın para lig beşinciliğinden iddiadan totoda fedarasyonun verdiği paralar nerdeeeee

asinancetin583
13.09.2014, 18:56
transfer fakiri yönetim geçen sezon aldığı sadece galibiyet ve beraberliklerle 20milyona yakın para lig beşinciliğinden iddiadan totoda fedarasyonun verdiği paralar nerdeeeee

O dedigin paralar coktaan ceplerde erimistir kardes

museboy
13.09.2014, 19:14
.................Ertuğrul..... ...........
Cicinho...Toraman...Ümit...Ziy a
..........Kadir........Adem... ........
Burhan........Mehdi........... Aatif
..........A. Aras(Batuhan)..........
Aklıma ilk gelen ve sürekli oynayan oyunculardan oluşabilecek kadro bu şekilde ancak Toraman liberoda kullanılırsa işler karışabilir, da Costa gelene kadar stoperde oynamasında fayda var gibi ve tabi Aatif'ın kanatta silik oynama riskini düşünürsek sola Musa Sinan denenip Aatif mevkine Mehdi de kulübeye çekilebilir..

Del Piero
13.09.2014, 19:35
Hatta böyle savurganlıkla Trabzonspor için de gelecek pek iyi gözükmüyor.

Aynen öyle Hocam...

Birde şu çok bilen bazı arkadaşlara diyorum ki. Mecnun başkan her kongrede başka aday varsa lehine ben çekilirim dedi madem okadar çok biliyorsunuz aday olun yada adam olun kimseyi hırsız demeyin. Idda sahibi iddiasını ispat etmediği sürece müfteridir. Bu ne insanlığa nede müslümanlığa sığar

aozdemir
13.09.2014, 20:20
kardeşim atıf asla forvet oynuyamaz oynadıgı zamanda gördük iki kişi eksik oynuyoruz atıf yerinde yada serbest oynamalı forvette aras yada kim hazırsa oynamalı .
ben böyle bir onbir çıkmasını istediğim için böyle yazmadım. bu şekilde çıkacağını tahmin ettiğim için yazdım. bencede atıf forvet arkası oynamalı.forvette batuhan veya a. aras oynamalı.

Burack
13.09.2014, 20:21
bu maçtandan hiç bir umudum yoy, denenmemis bir 11 insallah fark yemeyiz.

cılgınsivas58
13.09.2014, 22:52
atıfı forvet oynatma carlos
egerkı bu huyuna devam edersen değil akhısar konyayı bıle yenemeyız..

adres58
14.09.2014, 00:19

Biraz ağır olmuş be gardaş...

Tamam şunda mutabık kalabiliriz. Neden ısrarla transfer yapılmıyor. Aha yapıyoruz dendiği zaman neden ''siz ne yapıyorsunuz bizim için'' deniyor. Yada yıllarca biz bu statik prensiple yapıyor ayakta kalıyoruz ilkelerine uyuyoruz... Tabii bunları çoğaltabiliriz... Benim de bazan heyheylerim bir taraftar zihniyeti ile geliyor ama, doneler, seneler ve üç aşağı beş yukarı inişli çıkışlı da olsa başarılarımız ortada olunca susup kalıyoruz. Para yemek işine gelince o zaman gözle görmedikçe konuşmayacağımız bir mevzu olmalı. Herkesin maneviyatına kalmış bir durum ama şu bir gerçekki Profesyonel futbol yöneticliğini her adam yapamaz. Bilgi, beceri ve keskin manevraları kurnazca yapabilme yeteneği isteyen vasıflara haiz olmanız gerekiyor, ayrıca camiada birazda isminizin olması gerekli. Her sene şu oluyor bu oluyor. Kimileri gemileri yakıyor harcıyor harcıyor batıyor, kimileri ise bu manevraları kurnazca yaparak ayakta kalıyor ve ''tığ töber şahın Ömer '' misali ne etlik ne sütlük ayakta kalıyor. Bu sene işler biraz daha karıştı. Bu durum önümüzdeki aylarda dahada ayyuka çıkacak. Bazı takımlar kantarın topuzunu Türkiye sınırları içerisinde kaçırmış görünüyorlar. Ama sınırların dışındaki gözler bu sene çok ciddi takibat içerisindeler. Bir Man. City, PSG Barcelona gibi takımların gözünün yaşına bakmayan UEFA senin benim zırlamamızı (ağlamamızı) hiç takmazlar. Bu bu sene daha ciddi olacak. Bir oyuncun ''ben Sivasspordan paramı alamadım'' diyerek başvuruda bulunursa o zaman yanıyoruz... Bizde artık Süper Ligi geçtim PTT 2. liginde bile İngiltereden İspanyadan Süper Lig ayarında topçular gelmeye başladı. Bunlara para lazım. Gaziantep Belediyenin (Ameyobi) eti budu ne ki klas oyuncular alınıyor. Yarın ödeme yapılamadığı zaman neler olacak. Direk iflasa sürükler bu takımları. Hakeza Trabzon, Galatanın durumlarıda böyle.

İşin özeti detaylara girmeden bu sene biraz daha maddiyatlar ciddi bir şekilde denetleniyor. Özellikle Türkiye Ukrayna takımlarını çok ciddi tehlikeler bekleyebilir. Eğer ciddi bir durum bizim takım için tehlikeli olursa devre arasında nokta transferler gerçekleşebilir. Bekleyip görelim, yapacakta bir şey yok...

B.DUMANLI
14.09.2014, 00:48

Kulübün parasini catir catir yiyorlar demek cok büyük bir itham bu bir,ikinciside böyle bir aciklama suc teskil eder buda iki.

Sivasspor kulübünden biri cikarda senin hakkinda kanuni sorusturma acar ve ispata davet ederse ne yapacaksin?.

Bu yönetim bir kac ay önce kongreye gittiginde, Mecnun baskan tek basina kongreye gitti.Karsisinda kimse yoktu.Sivaspor´a ondan baska kimse sahip cikmadi.Bu yüzden para yiyorlar lafi cok ucuz bir laf olurki bize yakismaz.

Sivasspor kulübünün borcu olmamasi ve dimdik ayakta olmasi yetmiyormu?.Transferleri tenkit edebilirsin bu hususda düsüncelerini belirtebilirsin,ama para yemek kelimesi bazi kesimleri tövbet altinda birakirki,buda bu fikri savunan kisinin, hakkinda suc duyurusunda bulunulmasina sebebiyet verebilir...

citothehan58
14.09.2014, 01:04

Tesislerin masraflari, Futbolcularin ve Görevlilerin maaslari var.
Lisansli ürünler zaten ucuz fazla alan da yok ne yazik ki. Simdi diyeceksin ki kaliteli degil de kimse almiyor ama taraftar yardim da bulunmaz da böyle ucuz lisansli ürün almassa kaliteli olursa dahi bile almaz. Bilet satislardan da kazanc yok biletler ucuz simdi passolig yüzünden zaten satislar daha da geriye gitti yani elde var sifir. Hadi hesapla bakalim elde edilen paralarla maaslar ve masraflar giderilirse geriye kalan da illa harcanacak diye birsey yoktur.

GokhanTurna
14.09.2014, 01:05
Ertuğrul
Cicinho-Toraman-Ümit(Kadir)-Ziya
Adem-Mehdi
Burhan - Hakan - Aatif
Batuhan(Ahmet Aras)

Ümit'in sakatlığı vardı geçti mi tam bilmiyorum geçmediyse Kadir defans oynar.

elbeylii
14.09.2014, 13:39

sonuna kadar haklısın gardassssss

elbeylii
14.09.2014, 13:43

ağırlığı dursun belkide maçlara gitmeyen birisin... ama çamur atmak kolay la ama kombine alın derlerken kimse yanaşmaz az utanmak gerek nerde paraları döküp oyuncu yada hoca getiren klüpler..

batur0658
14.09.2014, 20:10
Nihati bu takimdan gonderenler ne dusunuyolar simdi acaba !

DoomsDay58
14.09.2014, 23:35
Utaka'nın sakatlığı nedir neden 4 hafta oynamayacak net bilgi yok mu hala?

ressam58
14.09.2014, 23:42
Ben şahsen bu sene hiçbişey beklemiyorum..Ne ortada doğru dürüst takım var ne de hiç olmayan TARAFTAR!!! Ben her sene kombinemi alırım onuda söyleyim.BU sene olduğu gibi...
Bilgisayar başında işkemden sallayan sahte Sivassporlulara duyrulur...
Biz de bu halk oldukça dah çoooookk bekleriz biz başarıyı...

PETKOVİC
15.09.2014, 00:01
atıfı forvet oynatma carlos
egerkı bu huyuna devam edersen değil akhısar konyayı bıle yenemeyız..

bence anlatım bozukluğu olmuş çünkü konya bu sene akhisardan daha iyi bir takım

emre58ua
15.09.2014, 10:17
ERTUĞRUL

İBRAHİM T. ÜMİT KURT
Cicinho ZİYA

ADEM KADİR

BURHAN MEHDİ ATIF

A.ARAS