Orijinalini görmek için tıklayınız : Akhisar Beld 2-2 Sivasspor

SivasSpor.Com
15.09.2014, 19:06
http://resimzade.com/Show.html?i=44592&token=49575

Sezonun ikinci maçında Sivasspor Akhisar Belediyespor'a konuk oluyor.

Önemli bir eksiği bulunmayan ev sahibi ekipte Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay, Balıkesirspor maçında olduğu yine 20 kişilik bir kadro açıklarken, kadroda herhangi bir değişiklik yapmadı. Öte yandan geçtiğimiz hafta sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen kaleci Oğuz Dağlaroğlu'nun durumunun yapılacak kontrollerin ardından belli olacağı belirtildi.

Sezonun ilk haftasında sahasında Gaziantepspor'a boyun eğen Sivaspor'da ise sakatlıklar teknik ekibi düşündürüyor. Konuk ekipte sakatlıkları bulunan John Utaka, Macauley Chrisantus ve Manuel Da Costa Manisa kafilesine götürülmedi.

AKHİSAR BELEDİYE - SİVASSPOR

Akhisar Belediyespor: Oğuz, Ahmet Cebe, Douglao, Uğur, Güray, Kenan, Merter, Bilal, Djoum, Gekas, Ntibazonkiza

Sivasspor: Korcan, Cicinho, İ.Toraman, Ümit, Ziya, Kadir, Adem, Chahechouhe, Hakan, Taouil, Cihan

F. Şahin
15.09.2014, 19:11
İlk onbirimizde Korcan yok. Ertuğrul Taşkıran kaleyi devralmış gözüküyor. Kaynak: http://www.mackolik.com/Match/Default.aspx?id=1343812

58YIGIDO58
15.09.2014, 19:13
Baslikta neden 0-0 yazior ?????

HALIL
15.09.2014, 19:43
forvetsiz zor olacak : ( insallah kazaniriz allah yardimcimiz olsun

Soyözen
15.09.2014, 19:45
forvetsiz zor olacak : ( insallah kazaniriz allah yardimcimiz olsun

Kadro buradaki gibi degil aatif sol kanat batuhan forvet hayirlisi olur insallah

mgulseven
15.09.2014, 20:06
Oooof ooof bu kadro bu yönetim ne olacak halin SİVASSPOR'um........

mgulseven
15.09.2014, 20:09
Akhisar oynuyor SİVASSPOR seyrediyor akhisar üst üste kaçırıyor ALLAH sonunu hayrede..............

anilcan213
15.09.2014, 20:15
Dün getirdiğin pedrolar, gelir ... tırmalar. İşte bunların yapacağı transferler bu kadar olur. Geçen sene sezon arasıyla bu yaz transfer sezonunda tek transfer göstersin yönetim. Yerlerine iki tane kaliteli topçu istedik bu kadar mı zor?

batur0658
15.09.2014, 20:26
Sahada ne yaptigini bilmeyen bi sivasspor var !!

batur0658
15.09.2014, 20:27
Bu takim iki hafta boyunca ne yapti acaba merak ediyorum!

mgulseven
15.09.2014, 20:42
Heralde bu sene düşme korkusu yaşayarak geçecek....Gene saç baş yolacağız.....

alboran
15.09.2014, 20:44
geçen maçta neredeyse tüm pozisyonları hazırlayan john utaka bugün sahada yok ve sonuç ortada.geçen senenin tehlikeli hücum takımı bu sene olmuş yan pas takımı.hayır zaten bu takımın umudu hakan arslan'sa vay halimize.bu mehdi taouil'i de bizim taraftar öve öve bitiremiyordu.alın size mehdi.geçen sene ne yaptı da bu sene takımda tutuyorsunuz ? pedro oldoni'ye geldi geleli bi istatistik yapmadı diye yüklenenler mehdi'yi pek savunurdu.mehdi geçen sene elazığ değlasmanı dışında ne yapmıştır ben onu savunanlara soruyorum ? yönetimimize de yazıklar olsun hoca transfer istiyor bi liste veriyor listeden bir adamla bile anlaşamıyorlar.hoocaya da ayrı yazıklar olsun ki lafını dinletemiyor bu yönetime.eğer bi takımda senin görüşlerine önem verilmiyor, istediklerin yapılmıyorsa tepkini ortaya koyarsın kardeşim.bizim hoca da memnun bu yönetimden ben bi yerde sitem ettiğini bile görmedim.yazıklar olsun böyle oyuna.ruhsuzlar topluluğu var sahada.

DoomsDay58
15.09.2014, 20:45
İyi hücum yapıyoruz diye övünüyorduk artık onu da yapamıyoruz. Allah sonumuzu hayır etsin

etlidöktürek
15.09.2014, 20:48
İşler hiç iyi gitmiyor:confused:

IBLIS58
15.09.2014, 20:49
.............kiracagiz

mgulseven
15.09.2014, 20:50
Bu takim iki hafta boyunca ne yapti acaba merak ediyorum!

İyice tatil yapmışlar koşmaya takatleri yok görende 3 günde bir maç yapıyorlar sanır.......

Soyözen
15.09.2014, 20:52
Geçen hafta şanssızlık dedik bu hafta da eksik çok diyelim madem...

Aslinda takımda olmayan tek şey var...

O da yönetim.

savaş2
15.09.2014, 20:55
***ilk yarıda bir tek gol pozisyonumuz bile yok.

tavatir
15.09.2014, 21:55
Sevincimiz kursağımızda kaldı yine. 2-1 yapınca niye rahatlayamadığım ortaya çıktı. Bu haftayı da kafa dinleyerek geçirseydik kötü mü olurdu?

bulutbey27
15.09.2014, 22:11
deplasmandan gelen yarım puan bile iyidir ama son dakikada iki puan bırakmamız kötü oldu

nefhret_58
15.09.2014, 22:13
Bari su kalecileri bi karpuz sergisine gotureydiniz. Top gelince sektirmek ne arkadas. Gorende Bale, Ronaldo topa vuruyor da kaleci zorlaniyor zanneder. Pekala bukac hafta devam edecek, oynayan oyuncularda bu ise olumlu bakacak. Bir muddetten sonra cokta oyun namina birsey kalmayacak,oynayanlarda oyundan soguyacak. One gecmis takim berabere kalacaklar. Yazik degilmi aatif in, burhanin cicinho nun oyununa. Kaleci antronorunde mi bir sikinti var arkadas. Ayip yaa.

Soyözen
15.09.2014, 22:14
Geçen seneki Rize maçının aynısı oldu yine. Zaten Aatıf attı, 20 saniye sevindim sonra dedim ki garanti yeriz, öyle de oldu.

Neyse bakalım, maçtan önce 1 puan verelim oynamayın deseler hepimiz razı olurduk, şimdi son dakikada yiyince üzülmenin alemi yok.

Kadir'i kesmek gerekiyormuş, bunu öğrendik.

hoğuz
15.09.2014, 22:22
maçın hakkı beraberlikti , golü atınca sevindik ama rehavet kötü şey defansımız gerçekten kötü... Kalede büyük sorun var.. Bizim kaleye atılan her şutun gol olma ihtimali %90 Borjan Korcan Mahmut Ertuğrul vs... değişmiyor... acilen kaleci lazım 1. kaleci pozisyonuna. Bir stoper lazım . Bir playmaker ortasaha lazım. 1 forvet lazım AMMA Sakat Olmayanıından...

shang
16.09.2014, 08:23
90 da golü atınca zerre kadar sevinmedim 1 dk sonra golü yiyeceğimizden adım gibi emindim altın madeni bulmuşuz 90 da ama 1 dk bile attığımız golü koruyamıyoruz 500 bin lirayıda akhisara hediye ettik yine bedavadan verdiğimiz puanlar sürüyor

B.Demirci
16.09.2014, 08:31
Kalecilerimizde özgüven eksikliği vaaaar. Ertuğrul ceza alanına atılan yumuşak ortaya çıkacak oluyor çıkmıyor. Yahu çık niye geri dönüyorsun. O topu havada karada alırsın. Neden bu kendine güvensizlik. İyi mi oldu. Sen çıkacaksın diye ümit kaleye koştu onu da şaşırttın. İkinci gol evlere şenlik. Amatör kalecilerin yapacağı bir hata ile yine gekası kahraman yaptın..

hakan367
16.09.2014, 17:27
şahsi görüşüm : kesınlıkle ertuğrulun konyaya gitmek istemesi ama fbnin sivasa vermesi sonucu bu golleri bilerek yediğini düşünüyorum gerçekten yabancı orta saha almayan yönetimin kaleci hakkını ertuğrul gibi 2.sınıf kaleciden yana kullanması akıl dışı birşey.2. golden sonra gözlerim doldu bütün takımın emeklerini harcayan bu kalecinin sonu mahmut gibi olacak umarım bir an önce korcan form tutar kaleyi devralır

eurovision
16.09.2014, 21:41
Akhisar deplasmanından ilk kez puan aldık şansımız pek tutmuyor Akhisar'a