Orijinalini görmek için tıklayınız : Maçı Değerlendirelim
SivasSpor.Com 15.09.2014, 22:12 http://i.hizliresim.com/LdVPXZ.jpg
Spor Toto Süper Lig 2. hafta maçında Akhisar Belediyespor'la 2-2 berabere kaldığımız maçı değerlendirelim.
Maçta göze çarpanlar : ?
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?
Maçın en iyisi kimdi : ?
Maçın en kötüsü kimdi : ?
Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?
hasanim58 15.09.2014, 22:16 Ne diyim la ne diyim ..........
Geçen seneki Rize maçının aynısı oldu yine. Zaten Aatıf attı, 20 saniye sevindim sonra dedim ki garanti yeriz, öyle de oldu.
Neyse bakalım, maçtan önce 1 puan verelim oynamayın deseler hepimiz razı olurduk, şimdi son dakikada yiyince üzülmenin alemi yok.
Kadir'i kesmek gerekiyormuş, bunu öğrendik.
bulutbey27 15.09.2014, 22:19 deplasmandan gelen her puana razıyım ama son dakikada iki puan bırakmamış olsaydık çok iyi olacaktı
DoomsDay58 15.09.2014, 22:22 İlk yarıda kaleyi bulan şutumuz bile yok ama devre arasında Carlos iyi fırçalamış anlaşılan takım biraz kıpırdandı ve ikinci yarıda ofansif olarak biraz daha iyiydik. Maç 1-2 olduğunda çoğu taraftar kesin yeriz demiştir benim gibi. Çünkü kale hala güven vermiyor. Ertuğrul inşallah toparlar ve maç vermek yerine maç kurtarmaya başlar. Şu 3 puanı haftaya alalım artık
Milletin kalecisi maç kazandırır. Bizimkiler maç hediye eder. Maçın özeti bu daha ne olsun ki. 2009dan bu yana bütün kalecileri topla petkovicin tek eldiveni etmez.
legolass 15.09.2014, 22:23 2 haftadir bala g.te puan veriyoz. bu mactan zaten hic umudum yoktu 90da gol atinca aklimdan gecti bizim takimin adetidir son dkda yemek.hakemde zaten gecmisi kara lekelerle dolu sivas dusmani. utaka da costa olmadan biz 3 puani bir arada goremeyiz.
Sevincimiz kursağımızda kaldı yine. 2-1 yapınca niye rahatlayamadığım ortaya çıktı. Bu haftayı da kafa dinleyerek geçirseydik kötü mü olurdu?
Gelecek hafta Hakan Arslan olacak mı merak ediyorum. Konya maçında mutlak 3 puana tanışmalıyız.
ihtiyar yiğido 15.09.2014, 22:26 Birinci yarı istediğimiz oyunu oynayamadık Kadir çok etkisizdi Carlos hoca alışılmışın dışında bir davranışla erken bir değişiklik yaparak çok etkisiz olan Kadiri çıkarıp Hakanı oyuna alması maçın kaderini değiştirdi Adem çok güzel ve etkili bir futbol oynadı, Batuhan ve İbrahim Toraman tam hazır olmamasına rağmen yinede iyi oynadılar diyebiliriz.
Mehti Tauli buğun güzel işler yaptı, Carlos hoca BİRAZ DAHA ŞANŞ VERİRSE TAKIMA DAHA FAYDALI OLUR
Cisinho ve Aatıf yine klaslarını konuşturdular, iki kral yine işbaşında diyebiliriz, birisi asist kralı, birisi gol kralı.
Erturul’a gelince geçen hafta Korcanın yediği şanşsız golün aynısını yedi , kalecilerimizin biraz daha çalışması lazım.
Genel olarak oyuna baktığımızda, diri, istekli, kazanmayı isteyen, oynadığı oyunla zevk veren bir Sivasspor
sivasfutbol 15.09.2014, 22:26 ortasahaya 2 oyuncu defansada 2 oyuncu alınsa idi ve iyi bir kaleci alınsa idi sivasspor daha iyi yerlere gelebilirdi sivasspor bu yıl ilk 10 da bitirirse ancak.
34MUAMMER58 15.09.2014, 22:26 2.Golü atınca sevindim atacağımıza inanıyordum,ancak nedense son 3 dakkayı gol yemeden bitireceğimize inanmadım öylede oldu,kaleciden yana şansımız tutmadı ,bitarafımızı yırttık şu takıma şöyle adam gibi kaleci alın ,önlibero alın diye, sonuç normal ,formda utaka yok,da costa yok, bu şartlarda 1 puan almamıza sevinmesekde elimizden bişey gelmiyor,geçen sezonun asist kralı ve gol kralı işini yaptı,fırsatçı gekasda türkiyeye geldiğinden beri sivası boş geçmemişti ,bugünde boş geçmedi ,korktumuz adam bizi bitirdi,üzüldüğüm nokta akhisar gibi takıma 3 dak dayanamıyoruz ,insan yatar kalkmaz ,topu kör yere atar,itiş kakış kavga eder, millet oyundan soğur konsatrasyonu bozulur vs vs ,oyuncu değiştirir ,yatar kalkmaz ,3 dak böyle geçerdi ,yazık oldu gerçekten
hasanim58 15.09.2014, 22:27 Petkiviccccccccccccc nerdesin gardassssssssssssss
Sivasli010 15.09.2014, 22:27 Aatif atinca yerde surunuyordum sevincimden sonra bilgisayarin basina gecinci ilk isim bilgisayari kapatmak oldu
*** yine carlos ve kaleci hatalarında dolayı bir üc puan uctu.
carlos hoca 3 oyuncu değişikliğini yapmadığı gibi .ahmet değişikliğini daha erken yapabilirdi.
***soldan ataklarımız yok gibi, hep sağdan gidiyoruz.aydın ın boşluğunu doldurmamız gerekir.
Sivasli010 15.09.2014, 22:29 ortasahaya 2 oyuncu defansada 2 oyuncu alınsa idi ve iyi bir kaleci alınsa idi sivasspor daha iyi yerlere gelebilirdi sivasspor bu yıl ilk 10 da bitirirse ancak.
Daha ne kaldiki kardesim? :) tum takimmi degisin
58YIGIDO58 15.09.2014, 22:35 Sasirmadim boyle olacagini zaten biliyordum. :confused:
eyuphulagu 15.09.2014, 22:38 İki takım açısından güzel bir maç oldu...İlk 20-25 dak. Akhisar daha iyi oynuyor gözüktü..İlk golde defanstaki iki oyuncunun büyük hatası vardı;hem Toraman hem Ümit adeta uyudular...Golden sonra sivasspor daha iyi oynamaya başladı...İlk 25 dak. bir kaç tane pas hatası yapan Kadir hocası tarafından oyundan alınınca sanki sivasspor daha iyi oynamaya başladı...sivasspor kanatları kullanmaya başlayınca rakibi daha rahatsız etmeye başladı...Batuhan ilk yarı oyunda fazla yoktu;bir şeyler yapmaya çalıştı ama uzun zamandır fazla oynamadığı için bunun eksikliğini de hissetti...İki yarı Batuhan sivasspor iyi oynamaya başladıkça daha çok oyuna girdi;bir kaç pozisyonda kafa vurdu;rakibe baskı yapmaya çalıştı..Yorulana kadar bir şeyler yapmaya çalıştı...Carlos Batuhan'ı son 20-25 dak. da çıkarmalıydı ama nedendi bilinmez son 6 dak. da Ahmet Aras ı oyuna aldı....Hakem in ne yapmak istediğini hiç kimse anlayamadı...Penaltıyı tereddütsüz çaldı ama kendine güvenemediği için 5. hakemin kararıyla penaltıyı iptal etti...Atif ilk yarı iyi değildi ama 2. yarı geçen yılki Atıf olduğunu hatırladı...Cicinho asistlerine devam ediyor...Kaleci Ertuğrul bir çok pozisyonda çıkıp çıkmamakla tereddüt etti...Yediği 2. golde maalesef büyük hatası vardı...Hakan Kadir in yerine girdikten sonra orta sahada iyi iler yaptı...Burhan da bilhassa 2. yarı iyi oynadı...Adem bir kaç pozisyonda kademeye girerek o da görevini yaptı...Sivasspor.com da o kadar konuştuk bu takıma oyunun 2 yanının oynayan iyi bir orta saha ve iyi bir kaleci lazım diye..Ama yönetim her zaman ki gibi yapacağını yapıp
eyuphulagu 15.09.2014, 22:41 İki takım açısından güzel bir maç oldu...İlk 20-25 dak. Akhisar daha iyi oynuyor gözüktü..İlk golde defanstaki iki oyuncunun büyük hatası vardı;hem Toraman hem Ümit adeta uyudular...Golden sonra sivasspor daha iyi oynamaya başladı...İlk 25 dak. bir kaç tane pas hatası yapan Kadir hocası tarafından oyundan alınınca sanki sivasspor daha iyi oynamaya başladı...sivasspor kanatları kullanmaya başlayınca rakibi daha rahatsız etmeye başladı...Batuhan ilk yarı oyunda fazla yoktu;bir şeyler yapmaya çalıştı ama uzun zamandır fazla oynamadığı için bunun eksikliğini de hissetti...İki yarı Batuhan sivasspor iyi oynamaya başladıkça daha çok oyuna girdi;bir kaç pozisyonda kafa vurdu;rakibe baskı yapmaya çalıştı..Yorulana kadar bir şeyler yapmaya çalıştı...Carlos Batuhan'ı son 20-25 dak. da çıkarmalıydı ama nedendi bilinmez son 6 dak. da Ahmet Aras ı oyuna aldı....Hakem in ne yapmak istediğini hiç kimse anlayamadı...Penaltıyı tereddütsüz çaldı ama kendine güvenemediği için 5. hakemin kararıyla penaltıyı iptal etti...Atif ilk yarı iyi değildi ama 2. yarı geçen yılki Atıf olduğunu hatırladı...Cicinho asistlerine devam ediyor...Kaleci Ertuğrul bir çok pozisyonda çıkıp çıkmamakla tereddüt etti...Yediği 2. golde maalesef büyük hatası vardı...Hakan Kadir in yerine girdikten sonra orta sahada iyi iler yaptı...Burhan da bilhassa 2. yarı iyi oynadı...Adem bir kaç pozisyonda kademeye girerek o da görevini yaptı...Sivasspor.com da o kadar konuştuk bu takıma oyunun 2 yanının oynayan iyi bir orta saha ve iyi bir kaleci lazım diye..Ama yönetim her zaman ki gibi yapacağını yapıp;transferi son güne bıraktı ve o da olmadı....Sivasspor haftaya nasıl oynayacak biz de merak ediyoruz;Haftaya Konya maçı bu maçtan daha zor geçer;Konya takımı iyi transferler yaptı;umarım bu maçta yeni bir sürprizle karşılaştırmayız....
58sinan58 15.09.2014, 22:43 Attığımız gole sevinemeden gol yedik hevesimiz kursağımızda kaldı iki dakika dayanamadık
34MUAMMER58 15.09.2014, 22:48 DEFANS DA DA COSTA oynasaydı ,utaka sağlam olsaydı,kalede hiçdeğilse borjan olsaydı ,önliberoda iyi bir oyuncu olsaydı bu maçı kazanabilirdik,takımın malum 3 mevkisi dolmadı,kaleci yok,sol açık yok,forvetler sakat yok,önlibero yok ,buna rağmen şampiyonluk adayı ts ile aramızda 1 puan var :D
Ferhat06 15.09.2014, 22:50 Batuhan yoruldu keşke değişikliği biraz daha erken yapsaydı hem de Ahmeti kazanma imkanı olurdu.2 puan kaybettik yazık oldu.
Bu hafta tam yedi maç berabere bitti, on dört takım birer puana razı oldu. Deplasmanda bir puan alan taraf olduğumuz için sevinmemiz lazım. İlk puanımız hepimize hayırlı olsun.
Bu vesile ile bazı gerçekleri de artık görelim. Bu takımda Kadir misyonunu tamamlamak üzeredir. Kendisine ihtar verilmeli ve eğer doğru düzgün oynayacak ise forma teslim edilmeli, dalga geçecekse sene sonunu beklemelidir.
Takımımız kesinlikle kötü değil, sadece defans sorunu var. Bu sorun yeni çıkmadı, birgünde de çözülmez. Defans ve kale sorununu çözen Sivasspor ilk üçe oynar, bu kesin.
Diğer önemli bir husus Sivasspor taraftarının takındığı kötümser tavır. Kötümserlik bazen yerini çirkinliğe bırakıyor. Geçen yıl ilk beşe oynayan bu takım bu Aydın hariç kimi kaybetti ki, bu yıl kümede kalma mücadelesi versin? İstediğiniz birkaç futbolcu alınmadı diye, Aatıf'ın, Cicinho'nun, Burhan'ın, Adem'in, Utaka'nın, Ziya'nın Da Costa'nın, Toraman'ın klasına, kalitesine laf etmek bu kadar kolay mı? Bu futbolcuları Sivasspor bırakacak olsa, hangi takım kadrosuna katmak istemez?
Sivasspor'un ihtiyacı olan şey, kendisine inanan ve sahip çıkan güçlü bir taraftar kitlesidir. Gerisi eldeki kaynaklarla olur zaten.
Taraftara son bir uyarı: Ligin ilk haftalarında cepten yediğimiz puanlarla sezon sonunda nasıl kabuslar gördüğümüzü unutmayın! Bülent'in gittiği, Muhsin Ertuğral'ın çaresiz kaldığı ve Mesut Bakkal'ın Sivasspor'u ligde tuttuğu sezonu unutmayın. Ertesi yıl Mesut Bakkal'ın gitmek zorunda kaldığı ve Rıza Hoca'nın bizi ligde zar zor tuttuğu sezonu unutmayın. Ölümden kaçış ve yaşama tutunmak adına aldığımız birer puanlarla ligde kaldığımız günlerin üzerinden çok yıllar geçmedi. O halde, Akhisar'dan alınan puan altındır, elmastır.
Bu bir puanın, Sivasspor'un, Carlos'un, ve kaliteli futbolcuların kıymetini bilin efendiler! Yapmanız gereken sahip çıkmak ve şefkat göstermek. Sivasspor'u çocuğunuz bilin, arada bir kızabilirsiniz ancak günü sonunda sarıp sarmalayacağınız çocuğunuz o sizin...
sabanaydn 15.09.2014, 22:59 Öncelikle ilk yediğimiz golde umitte beklemiyordu kaleci tereddüt etti çıkmasa yerinde dursa rahat alırdı .ilk yari iki takim açısından zevksiz maçtı tibki dünkü trabzon fener maçı gibiydi.ikinci yari gerçekten isiran bir takimdik çok pozizyona girdik atıf ve batuhanin kendilerine oynaması vardı daha ciddi olsalar maçı çok rahat koparirdik.hakemin 54 dak penaltı kararini iptali enteresandır daha önce yine bize yapmışlardı.90 da attığımız golle gecen sene 90+4de korcanin beyliğinden yediği golle 2-1 yenilmiştir ya tam onun intikamı dedim ama çıkarken atıf bizim sahamızda bakanla topu geveleyince bilalin sutu ve kalecicin ytopa müdahalesinin igrenligiyle maalesef yıkıldıktan bu takimin defasi kotu değilkkalecisi kotu gecen hafta gibi kaleyi tutan iki pozizyon gol oldu uzulmemek elde değil 6 puan lider olacağız maçlardan üzülerek ayrildik
ROMANTİK KATİL 15.09.2014, 23:05 2. golde herkes ertugrula suc byluyor, lakin topu cıkarken kaptıran atıftı. Macı izlerken 2. golü atalım diye dua ettim, cünkü biliyordum bizim yiyecegimizi. Golu atmamıza ragmende sevinmedim, nedeni ise bizim huyumuz 90 da gol atıp 91 de geri gol yemek. Neyse saglık olsun demekten baska bişey gelmiyor su an elimizden. İnsallah haftaya konyayı yenip ilk galibiyetimizi almıs oluruz.
Morten58 15.09.2014, 23:08 2. golde herkes ertugrula suc byluyor, lakin topu cıkarken kaptıran atıftı. Macı izlerken 2. golü atalım diye dua ettim, cünkü biliyordum bizim yiyecegimizi. Golu atmamıza ragmende sevinmedim, nedeni ise bizim huyumuz 90 da gol atıp 91 de geri gol yemek. Neyse saglık olsun demekten baska bişey gelmiyor su an elimizden. İnsallah haftaya konyayı yenip ilk galibiyetimizi almıs oluruz.
Mehdi Taoil kaptirdi ikinci golde , ayrica Aatif olmasa Sivasspor fark yerdi.
34MUAMMER58 15.09.2014, 23:18 ÖNCE atıf kaptırdı,mehdiye geldi oda topu tereyağından kıl çeker gibi alabilirdi,oda kaptırdı,40 metreden o şut öyle çıkarılmamalıydı,2.gol atıf, mehdi,ertuğrul ortak yapımı ,önemli olan bu tür hatalardan ders çıkartmak lazım,atıf yada diğerleri maç bitecek artık 3 dak kalmış atak yapmaya gerek yoktu ,takım halinde defans yapılabilirdi
Bir bu hakemlerden bir de bu kalecılerden ne cektık arkadas.
Arkadaşlarının emeğini çalan kalecilerden gına geldi artık.
Atıf 'ı uzun bi aradan sonra canlı izleyebilmek büyük zevkti.
Batuhan çok kötüydü,Çok ağır ve kilolu,Atıf ne kadar zevk verdiyse Batuhan da o kadar içini karartıyor insanın.. Bu sezon olmadı bu transferler..
58sinan58 15.09.2014, 23:22 Sasirmadim boyle olacagini zaten biliyordum. :confused:
Haftayada ne olacağını biliyorsundur o zaman şimdiden söyle de bizi merakta bırakma
58YIGIDO58 15.09.2014, 23:28 Haftayada ne olacağını biliyorsundur o zaman şimdiden söyle de bizi merakta bırakma
Haftaya 3 puan olur diyorum ama 1 puan kesin.
Kisaca yenilmeyiz.
ROMANTİK KATİL 15.09.2014, 23:29 Mehdi Taoil kaptirdi ikinci golde , ayrica Aatif olmasa Sivasspor fark yerdi.
pozisyonu iyi izlemeni tavsiye ederim.
Sivasli010 15.09.2014, 23:31 Haftayada ne olacağını biliyorsundur o zaman şimdiden söyle de bizi merakta bırakma
Bende haftaya ne soyluceni(yigidoosivas) simdiden soylim..
Yonetimin yuzunden, transfer yaptirmadi biliyiordum boyle olucani takimin sucu yok hep yonetimin yuzunden yenildik, berbat oynadik link kotu gosterdi topu gormedik.
Sivasli010 15.09.2014, 23:32 pozisyonu iyi izlemeni tavsiye ederim.
Katiliyiorum sana kardes, mehdi taouil orda elinden geleni yapti adam 90 dakika kostu ve ona ragmen o pozisyiondada kostu ama malasef akhisarlilar topa daha cok yakindi
58YIGIDO58 15.09.2014, 23:35 Bende haftaya ne soyluceni(yigidoosivas) simdiden soylim..
Yonetimin yuzunden, transfer yaptirmadi biliyiordum boyle olucani takimin sucu yok hep yonetimin yuzunden yenildik, berbat oynadik link kotu gosterdi topu gormedik.
hahahahahahahaha :D
Has Sivas`li 15.09.2014, 23:35 Haftaya ne olacagini ben söyleyim.
Kazanmak icin en az 3 atmamiz lazin, her harlükarda 2 tane aptalca yiyoruz" :mad::mad::mad:
Sivasli010 15.09.2014, 23:41 Haftaya christiantus varmi? Bilgisi olan yazsin lutfen
babapiton 15.09.2014, 23:43 Ertuğrul : Korcan'la kıyaslarsak Özellikle yan toplarda başarılı oldu ve frikik pozisyonlarında çok iyi baraj kurdurdu.Korcan bu tür pozisyonların barajlarını kurduramıyor.Son dakikada şut çok sertti.Kalede Korcan olsa direk yerdi.Tabiki kurtarabildi ama ilk maçtan fazla yüklenmek istemiyorum.Bekleyip görelim.
Cicinho : İlk yarı takım ve özellikle Burhan'ın performansı onunda performansını geri çekti.Ama 2. yarıda kendini buldu.2 asist yaptı.Helal olsun.
Toraman : Basit oynadı.Tam hazır olmasa da sırıtmadı.Özellikle gelen topları sektirmeden tek topla isabetli paslarla uzaklaştırması iyiydi.Biraz ağırlığı var onuda maç oynuya oynuya düzeltir.
Ümit : İlk golde hatalı,1-2 hatası daha var.Daha iyi olmalı.
Ziya : Defansta çok kritik toplar kesti.Mehmet Akyüz girdikten sonra özellikle 1-2 iyi hamlesi var.İleride çok çabalasada Ahmet Cebe o bölgeyi iyi kapattı.
Kadir : Bir hareket yapıyor vaybe ne güzel geçti adamı ne güzel pas attı diyosun.2 dk sonra öyle bir yerde top kaybediyor yaptığı tüm güzel hareketler unutuluyor.Biraz daha risksiz oynamalı ama her türlü Hakan Arslan'dan iyi oyuncu.
Adem : Özellikle 2.yarı ileride topu iyi yönlendirdi.Günün en başarılı isimlerinden.
Burhan : Günün en kötüsü.Aldığı topları ezdi.Pas tercihleri hatalıydı.Çizgide kalmayıp çok içeri girdi.Daha iyi olmalı.
Mehdi : Çok koştu mücadele etti önceki haftalara göre daha iyi performans gösterdi ama yinede yeterli değil 10 numarada oynuyor ama şut atsa top kaleye yetişmiyor.Adama omuz vursa kendi düşüyor.Sivasspor'a daha kaliteli bir oyuncu yakışırdı.
Batuhan : Herkes yeni geldiğinde Utaka'ya kızarken,hep inanılmaz kaliteli diyordum.Yaptığı 1-2 harekette onu görüyordum.Aynı durum Batuhan'da geçerli yaptığı çok iyi hareketler var fiziken hazır olduğunda inanılmaz işler yapacak bizde.Hissediyodum.Maç içinde son anda 1-2 topuna müdahale geldi yoksa bugün 2 asist yapması muhtemeldi.
Hakan : Geçen sene bir dönem iyi oynadı ondan sonraki oyunu ilk 11 için yeterli değil.
Sol Açık sıkıntısı devam ediyor. Aatif solda markaj altında kaldığında hiç bişey yapamıyoruz.Bu bölgede Utaka'ya alternatif Cihan ve Musa Sinan'dan mutlaka performans almamız lazım.
Geçen sene deplasman performanslarına göre daha iyiydik hatta ilk yarı siteye girdim.Bu maçtan 3 puan çıkarabiliriz dedim.Defansif olarak daha derli topluyduk.Sadece Sol Açık eksikliğinden sıkıntıya girdik.Deplasmanda geçen seneye göre daha çok puan toplarız.Fakat içeride defans oynayan takımlara Chrisantus ve Utaka'nın performansına bağlı olarak sıkıntı çekebiliriz bakalım ne olacak.
babapiton 15.09.2014, 23:54 Ertuğrul : Korcan'la kıyaslarsak Özellikle yan toplarda başarılı oldu ve frikik pozisyonlarında çok iyi baraj kurdurdu.Korcan bu tür pozisyonların barajlarını kurduramıyor.Son dakikada şut çok sertti.Kalede Korcan olsa direk yerdi.Tabiki kurtarabildi ama ilk maçtan fazla yüklenmek istemiyorum.Bekleyip görelim.
Cicinho : İlk yarı takım ve özellikle Burhan'ın performansı onunda performansını geri çekti.Ama 2. yarıda kendini buldu.2 asist yaptı.Helal olsun.
Toraman : Basit oynadı.Tam hazır olmasa da sırıtmadı.Özellikle gelen topları sektirmeden tek topla isabetli paslarla uzaklaştırması iyiydi.Biraz ağırlığı var onuda maç oynuya oynuya düzeltir.
Ümit : İlk golde hatalı,1-2 hatası daha var.Daha iyi olmalı.
Ziya : Defansta çok kritik toplar kesti.Mehmet Akyüz girdikten sonra özellikle 1-2 iyi hamlesi var.İleride çok çabalasada Ahmet Cebe o bölgeyi iyi kapattı.
Kadir : Bir hareket yapıyor vaybe ne güzel geçti adamı ne güzel pas attı diyosun.2 dk sonra öyle bir yerde top kaybediyor yaptığı tüm güzel hareketler unutuluyor.Biraz daha risksiz oynamalı ama her türlü Hakan Arslan'dan iyi oyuncu.
Adem : Özellikle 2.yarı ileride topu iyi yönlendirdi.Günün en başarılı isimlerinden.
Burhan : Günün en kötüsü.Aldığı topları ezdi.Pas tercihleri hatalıydı.Çizgide kalmayıp çok içeri girdi.Daha iyi olmalı.
Mehdi : Çok koştu mücadele etti önceki haftalara göre daha iyi performans gösterdi ama yinede yeterli değil 10 numarada oynuyor ama şut atsa top kaleye yetişmiyor.Adama omuz vursa kendi düşüyor.Sivasspor'a daha kaliteli bir oyuncu yakışırdı.
Batuhan : Herkes yeni geldiğinde Utaka'ya kızarken,hep inanılmaz kaliteli diyordum.Yaptığı 1-2 harekette onu görüyordum.Aynı durum Batuhan'da geçerli yaptığı çok iyi hareketler var fiziken hazır olduğunda inanılmaz işler yapacak bizde.Hissediyodum.Maç içinde son anda 1-2 topuna müdahale geldi yoksa bugün 2 asist yapması muhtemeldi.
Hakan : Geçen sene bir dönem iyi oynadı ondan sonraki oyunu ilk 11 için yeterli değil.
Sol Açık sıkıntısı devam ediyor. Aatif solda markaj altında kaldığında hiç bişey yapamıyoruz.Bu bölgede Utaka'ya alternatif Cihan ve Musa Sinan'dan mutlaka performans almamız lazım.
Geçen sene deplasman performanslarına göre daha iyiydik hatta ilk yarı siteye girdim.Bu maçtan 3 puan çıkarabiliriz dedim.Defansif olarak daha derli topluyduk.Sadece Sol Açık eksikliğinden sıkıntıya girdik.Deplasmanda geçen seneye göre daha çok puan toplarız.Fakat içeride defans oynayan takımlara Chrisantus ve Utaka'nın performansına bağlı olarak sıkıntı çekebiliriz bakalım ne olacak.
Aatifı unutmuşum :)
Aatif : İlk yarı hiç bir şey yapamadı Ahmet Cebe yüzünden.
İkinci yarı daha çok uğraştı.Güzel 2 gol attı sakindi.Ama bencilliği devam ediyor özellikle 1-1 ken Önünü çok güzel açtı yanda Ziya bomboştu verse boş kaleye gol atacaktık.Kendi vurdu kaleci kurtardı.Tamam golcü bencil olur ama bunu dozunu iyi ayarlamalı.
yigit 2013 16.09.2014, 00:49 Hakem hatasi olurda böylesi olurmu arkadas o penaltiyi fenere calsaydin geri vazgeçebilir miydin adam gibi yönet macin kaderiyle oynama bugüne kadar yonettigin maclarin hic birinde sivasin doğru düzgün galibiyeti yok yedigin ekmeği helaliyle yemek varken neden haram bulastiriyorsun futbolcularimiz un da hataları var ama hepsini ayri ayri tebrik etmek gerekir
Özgür yankaya :mad::mad::mad:
Hakemlere neden küfür edilir işte bunun gibiler yuzunden
Büyük takım son dakikada gol atar, gol yemez !
Dolayısı ile hala büyük takım & tecrübeli takım olamamışız maalesef !
Defans & Kaleci uyum sorunumuz devam ediyor.
Penaltı pozisyonu penaltı değil. Hakem iptal kararında haklıdır.
Negatif yorumlara katılmıyorum, iyi yoldayız.
ayhandemir58 16.09.2014, 02:10 Maçtaki 3 puanımız son dakikada geldi ve yine son dakikada gitti,tabbi kaleci hatasıyla:mad:.Bilmiyorum belki de benim gözlemim,geçen yıl Sakaryalı kaleci antrenörünü gönderildi,yenisini getirdik ve gol yeme alışkanlığı başgösterdi.Bence çare burada.Bu saatten sonra kalecileri değil onları çalıştıran Kaleci Antrenörü kimse onu gönderip tekrar Sakaryalıyı getirmek çare olabilir,bilmem ne dersiniz yiğidolar.Galiba bu sezonda çok gol atıp yine çok gol yiyeceğiz.:rolleyes:
ZiDaNe58 16.09.2014, 07:07 Kadirin cikmasi Hakanın oyuna girmesi oyunun gidişatını bu kadar etkileyeceğini düşünmemiştim.2 haftada kaleciler yüzünden kaybedilen 5 puan var eğer sağlam bi kslecimiz olsa şuanda 6 puanla liderdik
Ahmet Ateş 16.09.2014, 07:10 Değerli Arkadaşlar
Hafta içerisinde maç aklıma gelince ne hikmetse aynı zamanda da "Bir Sivasspor klasiği" sözleri de çınladı durdu beynimde. Dün gece yarısına doğru TRT'nin lütfettiği kadarıyla seyrettiğim maçta gerçekten de bir Sivasspor klasiği yaşanmış. Yani güle oynaya kazanacağımız bir maçı, kendi ellerimizle rakibe hediye etmişiz.
Niye? Kaleci diye kaleye geçirdiğimiz acizeler nedeniyle. Ve de çalım sevdalısı Atıf nedeniyle.
Kimse kusura bakmasın, amatör bir takımın kalecileri bile böyle amatörce goller yemez. Bu kalecilerle bu senede herhalde 60'a yakın golü kalemizde görürüz.
Bir sözüm de güya maçı TRT'de yorumlayan Kabzımala! Rakibi topa vurmuş, Cicinho'da gelip ona "fool" yapmış. Yazıklar olsun bu zerzevata ve yanındaki ukala Sergen'e binlerce lira sayan TRT'ye...
İkinci yarisinda çok iyi oynadigimiz ve öne geçtiğimiz bir maci böyle basit hatalardan dolayı berabere bitirmek üzuyor tabi, aatif gene kalitesini gösterdi bazi maçlarda bencil olmasa gerçekten çok kaliteli bir oyuncu.
58Sivaslilar 16.09.2014, 08:08 Ben maci seyredemedim fakat kabedilen punlara üzülüyorum trafrar her seyi yönetimden daha iyi biliyor keske bir kac iyi oyuncu alinmis olsaydi bunlari yasamazdik :confused:
58Sivaslilar 16.09.2014, 08:11 Fakat herseye ragmen biz iyi bir takimiz sadece ben takimin iyi hazir olmadigina inaniyorum puanlar kaybedilmeden bir an önce toparlanmasi lagzim derim basarilar dilegiyle:confused:
birdokuzaltiyed 16.09.2014, 08:17 Ahmet Aras, Cihan Özkara siz ne zaman şu takıma katkı sağlayıpta aldığınız paranın hakkını vereceksiniz?
Hangi maça sonradan giripte bir fayda sağladınız.Sizin gibi yedeğimiz olmasa da olur, A2 den alalalım daha iyi, en azından gençler bir Süper Lig maçı görmüş olurlar...
B.Demirci 16.09.2014, 08:23 Amatörce yenen 2 gol:
Birincisinde ceza alanına kesilen çok yumuşak bir orta var ümit adamını yani gekası bırakıyor kaleye doğru koşuyor. Kaleci süzülerek gelen topa çıkacak oluyor sonra vaz geçiyor. Gekas gelen topu rahat bir şekilde kafasıyla aşırtıyor ve bedava bir gol. Ümit dönüyor kaleciye kızıyor. Yahu sen gekası bırakıp kaleye doğru niye koşarsın. Hata senin. İkincisi Ertuğrul; o topa çıkmayacaksında hangisine çıkacaksın.
İkinci golü hiç anlatmayayım bedavanın bedavası: Uzaktan bilal kısanın öylesine vurduğu şutu kalecemiz sağolsun gekasın önüne bıraktı al at der gibi. Hediye bir gol ve Yiğidolar son dakika golü ile 3 puanı kaçırıyor.
Ha! Maçtan önce bir puanı alın gidin deselerdi razı olur muyduk "olurduk" onuda antiparantez söyleyelim. Ama yinede yenen goller bizi çok ama çok rahatsız etti. Kaleciden dönen toplara ve yan toplara bir çözüm bulunmalı. Kaleciler bu topları oyun alanına doğru değilde dışarı tokatlamayı öğrenmeli.. Defans oyuncuları da rakip forvetleri boş bırakmayacak. Yoksa çook 3 puanlar uçup gidecek.
idmanda bu kadar rahat gol atamaz gekas yıllardır hep böyle basit gol yeme alışkanlığımız sürüyor skoru koruyamıyoruz bir de zaten takımımız olmasa hayatta izlenecek maç değildi 90 dk da 50 dk durmuştur oyun 1milyon liralık bir süperlig maçını kimler yönetiyor hep beraber görüyoruz ondan sonrada çıkıp marka değeri bilmem ne gibi laflardan kimse bahsetmesin milli takım ve kulüp takımları avrupanın 10en az 10 yıl gerisindeyiz.Harcanan paralara yazık çöpe giden milyonlara yazık oluyor ve yine bir kaleci hatası o topu ordan kornere çelmek o kadar zormu penaltı noktasına çeliyorsun bizim kalede büyü falanmı var anlamadım kim geçse bi tuhaf oluyor arkadaş !
cicinho ve bizim kaleciler asist krallığı için amansız bir yarış içinde olacaklar :)))
68yasar58 16.09.2014, 08:46 Şu alınsa bu alınsa çoktan gitti, İki maçtır zor pozisyonları değerlendirip, basit hatadan gol yeyip puanları hediye ediyoruz bu bir gerçek.
Takımımız ilerleyen haftalarda dahada iyi olacak, tüm takım olarak kondisyon eksiğimiz var, bunlarda çalışıldıkca giderilecek, carlosun dediği gibi yeni kaleci antrönörü gelmiş inşallah kalecilere faydalı olur.
Hakemler bize karşı zaten hep tutarsız davranırlar aynı pozisyonda akhisara penaltıyı verirdi.
serserilerin_prensi 16.09.2014, 08:55 Olur abi oturucak takim iyi olur inş. Yazık oldu ama torku konya maçı hasret biter:)
2. golde herkes ertugrula suc byluyor, lakin topu cıkarken kaptıran atıftı. Macı izlerken 2. golü atalım diye dua ettim, cünkü biliyordum bizim yiyecegimizi. Golu atmamıza ragmende sevinmedim, nedeni ise bizim huyumuz 90 da gol atıp 91 de geri gol yemek. Neyse saglık olsun demekten baska bişey gelmiyor su an elimizden. İnsallah haftaya konyayı yenip ilk galibiyetimizi almıs oluruz.
tek o deyil emmi burda bakiyorum da herkez Ertugrul suc yüklyio ve rikip oyuncu kaleye giderken daha önce Futbolcular ne yaptilar acaba??? kocaman sifir hele Kadir ve Ümit allahaskina bunlar kim demis Takim da Kal??? bunlara bir halt omaz kimse kusura bakmasin iyki Kadire ilk yariya cikardi.....
Mehdi cok gezdi kostu ama sonuc yok birde böyle oyuncu görunce Kamile gittin bir kez daha üzüliyorum :mad:
Atif sagolsun 2 Gol atmisti ama hala artislik yapiyo bir an bunu brakmasi lazim... Batuhan cok agir kaliyo bana göre bizim Takim oyuncusu deyil.....
Carlos Hoca sen son deysikli hakkine niye kulanmadin???
ilk golu Ümitin sucu....
ikinci gol Atifin sucu birde GEKAS nasil niye neden bombos positionlari kalabilirdi bana cok büyük soru cikardi :confused:
Bu adam Gol Positionu kacirmaz dün yine gördük :mad:
Insallah Takim düzeltecek :)
top sektiren kaleciler sendromu yaşıyoruz
hasantuan 16.09.2014, 12:22 Maçı canlı izlemedim ama ben her daim söylüyorum ertuğrul da korcan da aynı seviye de kaleci.. bazı özellikleri diğerine göre baskındır ama genel olarak kafa aynı kafa.. bi kaleci niye topu önüne sektrr anlamam.. kardeşm kornere vur gtsn.. son golde yine atfn bencllği ön plandaydı.. geçen sene de aynı skntyı yaşıyrduk.. birileri maç bitmk üzere topu uzaklaştr felan demedi mi acaba... kadir iki hafdr hatalar yapyr bakalım nereye kadar yapacak ancak kadirin yerini dldracak eleman da yok takımda... velhasıl büyüklerin dediği gibi İYİ KALECİ EŞİTTR BİR PUAN..
ELLİSEKİZ 16.09.2014, 21:15 Kaleci yıktı bizi .Her 2 golde de hatalı...Deplasman ve 1 puan buna da şükür. Bir an evvel kale randımana binmeli yoksa nanay...
|
|