SivasSpor.Com
17.09.2014, 13:09
http://resimzade.com/Show.html?i=44595&token=17507
Atıf geçen sezonun gol kralıydı ve bu maçta da 2 güzel gole imzasını atarak Yiğidoların taktiri topladı.
Geçtiğimiz sezonun başarılı ismi Aatif Chahechouhe, Cicinho'nun asistiyle 59. dakikada maça eşitliği getirdi. Beraberlik sonrası ataklarını kesmeyen Roberto Carlos'un öğrencileri aradığı golü geç de olsa buldu. İlk golün sahibi Chahechouhe 90'da kaydettiği golle takımının büyük bir sevince boğdu.
Sivasspor'un aldığı ilk puanda Atıf'ın rolü çok büyük oldu, takımla uyumu ve taraftarla kurduğu dialogla beraber tam bir Yiğido olan Aatif Chahechouhe bu yılda gol krallığını zorlayacağını göstermiş oldu.
Sivasspor.com
cemahmety
17.09.2014, 13:40
Takımda Aatıf gibi Cicinho gibi geçen senenin kralları ve Burhan gibi bence geçen sezon ligin en iyi kanat performansını sergileyen oyuncularımız var bunun yanında Utaka ve Da Costa gibi oynadıkları maç sayısı itibarıyla takıma çok büyük katkı sağlayan oyuncularımız var ama defansif noktada her zamanki gibi çok eksikliklerimiz var bunun yanında sakatlıklar noktasında da çok şanssızlıklar yaşıyoruz. Oturmuş birbirini iyi tanıyan oyunculardan oluşan takımımıza bu kadar şanssızlık olmasa eminimki ilk 4-5 yakışır ama bu gidişatla çok çok zor görünüyor bu hedef
58g0kberk58
17.09.2014, 16:04
Takımda Aatıf gibi Cicinho gibi geçen senenin kralları ve Burhan gibi bence geçen sezon ligin en iyi kanat performansını sergileyen oyuncularımız var bunun yanında Utaka ve Da Costa gibi oynadıkları maç sayısı itibarıyla takıma çok büyük katkı sağlayan oyuncularımız var ama defansif noktada her zamanki gibi çok eksikliklerimiz var bunun yanında sakatlıklar noktasında da çok şanssızlıklar yaşıyoruz. Oturmuş birbirini iyi tanıyan oyunculardan oluşan takımımıza bu kadar şanssızlık olmasa eminimki ilk 4-5 yakışır ama bu gidişatla çok çok zor görünüyor bu hedef
Soylediklerinde cok haklisin ama ayni istikrarda birden fazla kalecimizde bulunmakta adamlar nerdeyse mac basina 2 gol ortalamasiyla oynuyorlar senelerdir. İyi bir kalecimiz olsaydi soylediklerine ekleyerek bence ilk 3te bitirebilirdik bir kere su an 6 puanda olurduk en azindan
58 Amsterdam 58
17.09.2014, 17:30
Aynen Atif olmazsa napardik bilmiyorum ama baya bi zorlanirdik.
Gun gelir Atif kardesimiz bizden ayrilir ve ozaman yerini nasil doldurur bizim yonetim gercekten dusunmek bile istemiyorum.
Unutmayin ki Atif'i sadece 500.000 euro'ya satin aldik ve sansimiz tuttu.
Bu adama 3.000.000 euro ya satilik olsaydi bizim yonetim hayatta almazdi ama Atif bize cok para kazandirdi. Bizim yonetim biraz da boyle dusunse ve artik adam gibi bir forvet alsa kotu mu olur.
ilerde oynadığı zaman çok faydalı olamıyor kanat veya daha serbest oynadığı zaman büyük katkı sağlıyor atıf bize çok şeyler kazandırdı emeğine sağlık topla bazen gereksiz oynamasa çok daha güzel şeyler yapabilir
bulutbey27
17.09.2014, 21:29
takımda yüreğini koyan futbolcuların başında geliyor emeğine sağlık atıf
Biz inaniyoruzki Aatif kardesimiz bu senede gol krali olacaktir aatifi begenmeyenler catlasin aatifin en büyük avantaji ortada serbest oynamasi bu onun stili forvet ona göre degil insallah hep öyle oynar ve büyük verim saglar
CILGINSiVASLINL
17.09.2014, 22:32
atif gununde olunca cosuyo valla
sarsılmaz
18.09.2014, 14:48
bütün maçlarda varını yoğunu ortaya koyan atıf ı takdir etmemek elde değil. Başarılarının daim gollerinin bol olmasını diliyoruz
Abdullah DuMaN
18.09.2014, 20:02
Atıyor atıyor ama bencilliği bıraksa daha çok atacak
aozdemir
19.09.2014, 21:19
inşallah bu senede gol kralı olur