Orijinalini görmek için tıklayınız : Neden ilgi yok!

Yusuf Çevik
21.09.2014, 17:14
Arkadaşlar,bu hafta evimizde 2.maçImIz,ama neden tribünler boş,neden taraftarlar gelmiyor,bu konu hakkInda görüşlerinizi paylaşirsaniz sevinirim...

DieForMetal58
21.09.2014, 17:15
Passolig denen icat yüzünden..

münihliyigido58
21.09.2014, 17:16
Passoligi getiren federasyona minnettariz.

eurovision
21.09.2014, 17:22
passolig yüzünden futbol üzerinden birilerini zengin etmeye çalışıyorlar ama Türk futbolunu bitiriyorlar

LosTie58
21.09.2014, 17:34
Passolig yüzünden tabii ki. Ligimiz zaten kalitesizdi. Bu Passolig denen zımbırtı daha da berbat hale getirdi her şeyi.

kiNgSiZe58
21.09.2014, 17:44
arkadaslar hic sivasspor macini izlemeyen passolig yüzünden stadin bos oldugunu düsünür. Suan konya macina bakiyorum. Passolig önceside ayni taraftar sayisi vardi. fazla bir degisiklik yok.

HALIL
21.09.2014, 17:49
tupçu turk futbolunun içine etmeye devam ederse daha neler olacaktir !

yiğido58sinan
21.09.2014, 17:50
yönetim her hafta 50 veya 100 kişiye bedava passolig dağıtsa, hiç olmazsa öğrencilere. . Bu sorun ancak öyle çözülür gibi, taraftar maça geldikçe parası çıkar zaten. Yoksa boş stada oynamaya devam bu sistemin iptal olacağı yok.

LosTie58
21.09.2014, 17:56
Bence bütün takım taraftarları protesto edip almazlarsa bu Passolig denen şey iptal olur. Şimdiye kadar çok bile satmışlar. Keşke kimse almasa.

sıvaslıgenç
21.09.2014, 18:00
Çözüm gayet basit bu sorun bizde yok sadece tüm takımlarda var.
Kimse almayacak tribünler boş kalacak mecburen bu tuhafliktan vazgeçilecek almayın aldırmayın.

yigit 2013
21.09.2014, 19:06
Eyy TFF gurur duy statlarimiz bomboş passolig yüzünden bende gitmiyorum...

34MUAMMER58
21.09.2014, 19:56
Trübünlerin boş olmasının tek sebebi pasolig değildir,tüm stadlar dolu olsada sivassporunki boş olsa anlarım,bjk maçına bakın 80 kusur vilayetli insan var 2 3 bin kişi var ,diğer şehirlerde öyle ,paso lig çıkmadan önce kayseri maçlarına bakın kek börek ,meyve suyu dağıtıyorlardı 1 tl ye bilet veriyorlardı 200 300 kişi bilemedim 2 bin kişi ya geliyor ya gelmiyordu,pasolig yok 800 bin kusur nüfuslu üsküdarda 50 kişi yok onlarda çoğu beleş giriyor zaten ,sivas özeline gelirsek bu uzuun hikaye,sivasda yaşayanlar sivasla özdeş olmuş insanlar değil,bunlar karnı doyunca şehri terkeden tipler,çoğuda zaten emekli vs vs genç diye gördükleriniz çoğu üniversite öğrencisi,maçlara eski ilgi yok,yeni nesil gençlik futbola ilgi duymuyor ,bizim çocuklumuzda tek eğlencemiz futboldu,ben alisamiyende ,inönüde insanların bilet sırasını sattığını bilirim ,bu pasolig denen ucube sistemde buna tuz biber ekti,sivasspor istanbulda hiçbir zaman yalnız kalmadı,kimi zaman 5 bin kimizaman 35 bin kimi zaman 20 bin kişiyle stadları doldurduk ,bakın başakşehir,kasımpaşa maçlarına enfazla 150 200 kişi ancak gelecek göreceksiniz ,diğer büyütülmüş takımlarla oynarken zaten sivas taraftarı göremiyeceksiniz ,bunun tek nedenide insanları trübünlerden uzaklaştıran tff ve fahiş fiyata bilet satan it takımlarıdır,biz 5 tlye onlara maç seyrettiriyoruz,biz 55 tl ye izliyoruz,neticede tüm bu faktörler trübünleri fena vurdu,yöneticiler birlik olup bu sistemi kaldırtmalı ,türk futbolu böyle kalkınmaz ,bu takıma istersen ronaldoyu transfer et ,seyirci olmazsa takımlarını canlı seyretmezse ne işe yarar ?bazen insanlar dik durmayı ,haksızlık karşısında sessiz kalmamayı öğrenmeli, bu hırsızlık,hortum düzeni değirmenine su taşımamalı

B.DUMANLI
21.09.2014, 21:24
Gecenlerde koyun kesildi kötü gidisati durdurmak gayesi ile,devede kessek birsey degismez.Topu ayakta gezdirmek,topa sahip olmak gol atamadiktan sonra birsey ifade etmiyor.Pasolig önceside Sivasspor´un kemiklesmis bir seyircisi vardi.Bu seyirciyi cogaltmak basari ile gerceklesir.
G.Antep´e karsi iyi oynadik yenildik,Akhisar´da son dakika golü ile beraberligi kurtardik.Bu günde sahamizda berabere kaldik.
Sahada Ertugrul,Ibrahim ve Batuhan gibi yeni oyuncular var gerisi ayni.Utaka gibi bir usta yok sahada bu sartlarda beraberlige kizmamak gerekli.Insani üzen puan siralamasindaki yerimiz.Bu taraftar cogalacaktir.Yeterki galip gelmesini bilelim ve puan siralamasinda yukarlara cikabilelim.

eyuphulagu
21.09.2014, 21:30
Ben onun bunu bilmem taraftarsan Passoligini alıp maça gideceksin..kendi adıma konuşuyorum lig başlamadan 2 hafat önce Pasoligimi çıkarıp maçlara bilet alarak gidiyorum...Bugün aynı şeklide stat gittim;passolig güncelleştirmesin, yaptırdığım için kapıda hiç bir sorun yaşamadan (passolig de bir sorun çıkmadı)maça gittim..Vip de güzel bir şekilde maçımız izleyip evimize döndük..Maçtan çıktıktan sonra sivasspor mağazasının tam önünde üzerinde sivasspor forması olan 5-6 kişinin bize abi maç kaç kaç diye sorması hepimiz çok üzdü...Vela havle ve la kuvvete diyip kendimiz zor tuttuk..Durum bu;bazıları passoligi bahane edip maça gelmiyorlar;ilerki maçlarda ne olur hep beraber göreceğiz..Umarım passolig almayanlar seneye yeni stada da gelmezler;onları yeni statta görmememek en büyük isteğim...Ben onu bunu bilmem sivasspor taraftarıysan biletini,kombineni alıp takımını yalnız bırakmayacaksın...

sefilix
22.09.2014, 01:46
Passoligi getiren federasyona minnettariz.

federasyonun getirdiğine innamıyorum. bu işin tanıtımı yapıldığında ki haberleri izleyin bu işle alakalı hiç kimse buna innamyor. bu sadece bir bankanın muşterilerini artırmak için yapılmış bir düzenleme gibi geliyor. gazetelerde haberlerde tek yorum okdunuz duydunuz mu? duyamazsınız. durmak yok pasolige devam.

sıvaslıgenç
22.09.2014, 02:50
federasyonun getirdiğine innamıyorum. bu işin tanıtımı yapıldığında ki haberleri izleyin bu işle alakalı hiç kimse buna innamyor. bu sadece bir bankanın muşterilerini artırmak için yapılmış bir düzenleme gibi geliyor. gazetelerde haberlerde tek yorum okdunuz duydunuz mu? duyamazsınız. durmak yok pasolige devam.

Zaten dert senin demek istediğin gibi ah millet onu bir anlasa :) ama bu şekil de Türkiye de taraftar ve futbol kültürünü bitirecekler haberleri yok ;)
Bugün pasolig genel müdürü tvde güya pasoligi tanıtacaktı pasolig nedir sorusuna verdiği cevabı çok pas verendir oldu :D bunlar daha neyi tanıtımlarını bilmiyorlar birde çıkıp millete pasolig al diyorlar , bu sene ne olur almayın seneye hep beraber omuz omuza destekleyelim sivasimizi.

OLCAY_58_AKKUS
22.09.2014, 12:41
bence seyircide azalma yok zira seyirci sayımız değil stada beleş girenlerin önü kesildi bu yüzden seyirci az diye düşünüyorum.

sebasteia
22.09.2014, 13:08
bence seyircide azalma yok zira seyirci sayımız değil stada beleş girenlerin önü kesildi bu yüzden seyirci az diye düşünüyorum.

beleş geleceklerine hiç gelmesinler daha iyi. bu işin bedelini ödeyenle beleşçiler bir ayrılsın bakalım. sonuna kadar passolig, getirenden uygulayandan Allah razı olsun ;) düzgün adamla, üçkağıtçı ayrılsın.

sıvaslıgenç
22.09.2014, 13:20
beleş geleceklerine hiç gelmesinler daha iyi. bu işin bedelini ödeyenle beleşçiler bir ayrılsın bakalım. sonuna kadar passolig, getirenden uygulayandan Allah razı olsun ;) düzgün adamla, üçkağıtçı ayrılsın.

Dert bedava biletmiydi acaba ?
Bu hafta gs maçı var seneler sonra ilk kez istanbulda Sivasın maçına gitmeyeceğim pasolig cikartmadıgım için rant için milleti soyanlara Allah sorsun.

SenSetik
22.09.2014, 13:52
passolig ayrı mesele...her türlü ortamda eleştirir ve Türk futboluna zarar verdiğini savunurum..AMA işin özü takımını ne kadar sevdiğindir..kimse çıkıpta 15 tl'ye alınacak ve yıllarca kullanılacak bir kartı bahane etmesin...150 liraya kombine almayan adamda ben Sivaslıyım demesin !!!

shang
22.09.2014, 14:37
biz kendimizi avrupanın üst ligleriyle kıyaslıyoruz niyeyse hiçte anlamam ya futbol kalitesi marka değeri falan gibi savsatalar var bir sürü marka değeri desen neyin değeri tribünler desen maçları izlemeye giden kimse yok aslında öncedende yoktu avrupanın 2.ligleri bile dolu statlarda oynarken bizim ligde büyük maçlarda sadece statlar dolu kısacası insanı futboldan soğutmak için her şeyi yapıyorlar maçlarda tempo yok sistem yok taktik yok birde üstüne bu maçları takip etmek için insanı paso lig gibi zora sokuyorlar sadece sivasspor için bu lige tahammül ediyorum yoksa evimde hafta sonu 10 tl verip ayda premier ligi trtde bundesligayı falan seyredip futbola doyuyorum süper ligin canı cehenneme bu sistemle ...

shang
22.09.2014, 14:40
ayrıca paso lig olmadan öncede 5-6 bin seyirciyle oynuyorduk buda insanların bahanesi oldu bu lig takip edilecek bir lig değil ama sivasspor için her şeye değer 15 lira verip paso lig almak sivassporumuz için çokta zor olmasa gerek kombine desen bedava 150 tlye sezon sonuna kadar insanlar maç izlemeye gelmiyor

Ahmet Ateş
22.09.2014, 18:20
Değerli Arkadaşlar

Sivas tribünlerinin boş kalmasının bir değil, birden fazla nedeni var.

1) Takım kalitesi
(Ortaya konulan oyun, kadro ve seyirciyi tribünlere çekecek yıldız oyuncu eksikliği)

2) Passolig dayatması
(Biletlerin neredeyse sudan ucuz hale getirilmesine karşın dayatmaya isyan edenlerin çokluğu)

3) 10 yıldır süper ligde bir takımı olan sevgili hemşoların hala dört büyütülmüş sevdasından vaz geçmemesi
(Dört büyütülmüşlerin bilinirliği ve sürekli reklamına aldanma)

4) Diğer eğlence seçeneklerinin cazibesi
(Sinema, internet, kafeterya vb. gibi yerlerin artması)

Neden ne olursa olsun bütün yiğidoların Sivassporu tribünlerde desteklemesi gerekir. Passolig dayatmasına karşı TFF'ye tepkilerimiz koymalıyız ki Tüpçü yanlıştan dönsün. Tribünlerin boş olması belki bir dereceye kadar etkili olur.

mksivas
22.09.2014, 19:53
benım gorusum takım uc macın ıkısını evınde oynadı bır yenılgı bır beraberlık taraftara uc puan hedıye edemıyorlarkı taraftar gelsın yonetım bu kafayla gıderse dahada seyırcı sayısı duser

gogohan
22.09.2014, 19:58
Sivassporumuzun gerçek yiğidoları, bence passolig ve kombine alıp şu anda stadda takımımızı destekleyenlerdir.

Tuncay
23.09.2014, 04:07
cok dusundum neden seyirci gelmez diye.kendim altuntabakta buyudum.daha superlig hayal iken stad dolu olur yer bulunmazdi. ikinci yari kapilar acilir disarida kalan taraftar girerdi.
iki sefer ezilmekten kurtardim/8 yasindaydim/ hatirladigim ptt,vefa,sariyer,ordu takimlari. bence sivas seyircisi kayseri macindan sonra futboldan sogudu.kendi dusuncem boyle. yoksa sivasli kadar tutkun sehrini seven bir toplum turkiyede yok. inanmayan eskilere gidip sivasliyi nasil tanirsin diye acilan formlara baksin. hemsehrisi icin sivasli cocugunun ilac parasi zorda kalan,hic tanimadigina verir.

halilxx58
23.09.2014, 09:21
Sivasspor zaten hic bir zaman hakettigi ilgiyi görmedi. Bu Passolig icadida sivasta yasayipta Sivassporluyum diyen, ama 5tl verip maca gitmeyen herifler icin bahane oldu. Neymis efendim 15 tl kart parasi alinip birileri zengin ediliyormus.

Memlektimizde erkeklerin en az yüzde 50 si sigara iciyordur diye düsünüyorum. Her gün 7-10 tl veripte hem sagliginizdan oluyorsunuz hemde elin adamlarini zengin ediyorsunuz. Her gün Coca-Cola gibi israil terörüne aktif destek veren ürünleri tüketip yahudileri zengin edip müslüman kardeslerimizin üzerine kursun yagiriyorsunuz.

Bu durumlar kimseyi rahatsiz etmiyorda bir defalik 15 tl mi batiyor? Gecin bunlari!!

sabanaydn
23.09.2014, 12:52
pasolig demeyin ! 150 lira maroton kombine alamayana ben sivaslı demem birde 6 ya bölüyorlar.kale arkası ombine 50 lira hiçbir kulüp bu kadar uzuz değil .diğer stadların boş olmasını anlarım pahalıdır derim adam alamaz ama bizimki en ucuzu millet soğuk bakıyor birde... bu sitede yok takım söyle böyle diye yorum yaparlar sen önce takımına sahip çık...sivassporluysan takımına sahip çıkıyorsan yorum yap ama biz bu kafayla hiçbiryere varamayız.insanlar skora göre yada büyük takıma göre maça geliyor onun için bu tarz taraftardan nefret ediyorum.takım iyiyken herkes yanında kötüyken nerdesin ? dost acı söyler gerisi yalan...

dede58
23.09.2014, 16:16
Tribünleri susturmanın yoludur passolig. Bence adamların işine geliyor

sivasfutbol
24.09.2014, 00:12
taraftarın maça gelmeyişinin birçok nedeni var mesela özel güvenlikçilerin stada gelince taraftarara karşı kötü ve kaba davranışları insanları rahatsız ediyor olabilir yönetimin taraftara karşı umarsız davranışları stada girişlerde sanki terörist miş gibi bütün taraftarların kamera kaydı yapılıyor ben buna bir türlü anlam veremiyorum ve bir taraftar olarak rahatsız oluyorum ve daha bir çok nedeni var ha birde taraftarı stada cekecek 2 tane olsun iyi oyuncu alınmayışıda olabilir .