Orijinalini görmek için tıklayınız : Maçı Değerlendirelim
SivasSpor.Com 26.09.2014, 21:45 http://resimzade.com/Show.html?i=44601&token=52752
Spor Toto Süper Lig 4. hafta maçında Galatasaray'a 2-1 kaybettiğimiz maçı değerlendirelim.
Maçta göze çarpanlar : ?
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?
Maçın en iyisi kimdi : ?
Maçın en kötüsü kimdi : ?
Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?
Maçta göze çarpanlar : karaktersiz cincon futbolcuları ve taraftarları ha birde paranın köpeği olan hakemler
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : yiğidolarımız böyle oynasın küme düşelim ben yine razıyım. HELAL OLSUN SİVASSPORUM
Maçın en iyisi kimdi : Kuşkusuz Ertuğrul ve Defans Hattımız
Maçın en kötüsü kimdi : Hakem
Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : Ne Mal Olduklarını Yeniden Belli Ettiler Para Köpekleri !
sıracalı 26.09.2014, 21:50 Degerlendirilecek bisry yok
Abartisiz soyluyorum maci 6-0 kazanirdik..gs pozisyon bulmadan galip geldi..
Bizde atifin becereriksuzligi ve ozelkikle bencilligi ve utakanin 5 net gol kacirmasi yuzunden puan alamadik
DoomsDay58 26.09.2014, 21:51 Takım ilk devrede kaçan gollerden sonra bocalamasaydı maçı çok rahat kazanabilirdik ama olmadı sağlık olsun oyun ilerisi için umut veriyor inşallah Gençlerbirliği maçında galibiyet alarak seriye başlarız.
mühendisburak58 26.09.2014, 21:51 4 maçta 10 puan kaybettik. Arsenal bu GS yi 6s yapar
aysglyvz58 26.09.2014, 21:51 Kimse hakeme veryansın etmesin hakem çok güzel bir maç yönetti bireysel hırs ve isteklerden dolayı 1 puan alacagımız maçtan puansız ayrıldık utaka topu burhan ile buluşturmuş olsaydı şu an çok farklı bir maç konusuyor olurduk.Penaltı penaltıydı o kolu adama uzatıyorsan verilen kararında cezasını çekiceksin
ayhandemir58 26.09.2014, 21:51 Yaktın bizi Uuuuuuuuuu taa kakaaaaaaa.:(:mad:
etlidöktürek 26.09.2014, 21:52 Mağlubiyetini tek sorumlusu carlostur.da costa ve ibrahim tamamen farklı pozisyonda oynadi bunu cok net gördük.kadir kesilmeli yeter artik, burhan güçsüz ziya hic yoktu zaten.. Carlos kendini iyi yetiştiriyor yenile yenile yenmeyi öğrenecek ama biz sıkıntı yasiyacaz ne yazikki.2. Yariki oyun umut verdi dusmeyiz kimse korkmasin..bugün yenmemiz mucize olurdu çünkü şanssız ve beceriksizlik..
kiNgSiZe58 26.09.2014, 21:54 Maçta göze çarpanlar : Ilk yariyi maalesef izleyemedim ama ikinci yarida hakemin kararlari dikkatimi cekti. Nezaman GS bir oyuncu kendini yere biraksa hakem faul caliyordu. Yok böyle birsey.. Ama bize yapilan "gercek" faulleri calmiyordu..?
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : 2ci yarida herseyi göze alarak ileri acildik. 1 gol geldi ve sonrasi 3 net gol pozisyondan yararlanamadik.. Normalde 2-4 yenmemiz lazimdi. Cok hirsli oynadik aslinda maci biz hakettik.
şu atıf costa utaka burhan yönetim tarafından uyarılmalı hemde çok sert bi şekilde bu bencil oynamaları başımıza iş açacak bide kadire 45 dk bile şans tanınmıyorsa niye yönetim bir transfer yapmadı kadirin yerine maçın en günahsızı ertuğruldur takdir etmek lazım crishsantus gelecek için umut vadediyor
sivasfutbol 26.09.2014, 21:54 Kadir ve Burhanın kulaklarını çeksinler ikiside adam gibi oynasın ne oldu geçen sene nasıllardı şimdi nasıllar. İbrahim Toraman ceza sahasında kimseye dokunmasın burası Beşiktaş değil çekerler adamın fişini böyle gitti maç.
58YIGIDO58 26.09.2014, 21:54 Degerlendirilecek bisry yok
Abartisiz soyluyorum maci 6-0 kazanirdik..gs pozisyon bulmadan galip geldi..
Bizde atifin becereriksuzligi ve ozelkikle bencilligi ve utakanin 5 net gol kacirmasi yuzunden puan alamadik
Hangi maci izledin yigido ???
Sadece 65 dk dan itibaren biraz iyi oynadik o kadar.
58Sivaslilar 26.09.2014, 21:56 Yanlis bir sey var ikinci yaridaki oyunu birinci yarida oynasaydik mac daaha farkli olabilirdi oyunumuz iyiydi fakat bu sonucu degistirmez gine puan yok:confused:
Ulan 3 tel saçım kaldı Dermatolojide saç tedavisi gördüm bugun saolsun Utaka saçlarımı yoldurdu.
Macin özeti atamayana atarlar
Galatasaray'i bir daha böyle yakalamak cok zor.
Adamlar 2-0 öne gecmelerine ragmen ayaklari titriyordu.
Sivasspor bu macta inanilmaz goller kacirdi.
Yakalan pozisyonlarin cogu kontraatakt/hizli hucumdan geldi
Ama unutmamali ki bu kadar pozisyonu her rakip vermez.
Bu sene ilk 3 hedefi gercekci degildi.
Sivasspor bu sene sezonu 5. ile 10 sirada bitirir.
Türkiye kupasina asilmak gerek.
Avrupa'ya yol, ligden degil Türkiye kupasindan gider.
58Sivaslilar 26.09.2014, 22:00 BIZIM girdigimiz gool pozünyonlarina GS girmis olsaydi bizi sahadan silerlerdi yaziklar düsüncesiz egoist golcüler yüzünden gool atamadik bunlarin iyice kulaklari cekilmeli derim:confused:
58Sivaslilar 26.09.2014, 22:03 GS oynadigimiz maci seri olarak dvam ettirebilirsek yigidolara kimse dayanmaz
Gangstayigido 26.09.2014, 22:07 Sivassporu ve sahada terinin Son damlasına kadar mücadele eden bütün futbolcularimizi ve Carlos'u ayakta alkışlıyorum.
Her maç böyle oynayalım çok maç kazaniriz
*** sol açığımız yok,düzgün bir kalecimiz yok,golcumuz yok,SONUC bu güne kadar 3 puanımızda yokkkkkkkkkkkkkkkkk. *bu macda CARLOS DA MÜTHİŞ BİR CIKIŞ, 3 ADAM DEĞİŞİKLİĞİ YAPTI*
Sivas çok iyi oynadı ama olmadi çok net gol pozisyonu da vardi, sivasin atacak golcü yok ne yazikki yeni transfer ilk yarida oyuna girseydi yine birşeyler yapardi belki ama yinede sivasi tebrik ediyorum.
Böyle oynasınlar canımı yesinler. Bence bu haftadan itibaren seri galibiyetlere başlarız. 4 maçta 2 puan aldığımıza bakmayın şanssızlıklar olmasa 12 puan bile olabilirdi.
Bugün puan alamadık ama ben takımdan memnun kaldım. Güzel takımız vesselam, yeterli sakatlık eksik olmasın.
Yusuf Çevik 26.09.2014, 22:11 Bizim takım çok rahat,ben anlamadım ne var bebeğe pas atar gibi topa vuruyorlar kaç tane % 100 lük pozisyonları harcadı takım.
Takım giriyor pozisyona çok güzel,ancak son vuruşlar gelmiyor abi,çok ağır vuruyoruz ya top gitmiyor,bu yüzden gitti bence maç.
28 SVS 58 26.09.2014, 22:12 Böyle oynayın küme düşelim başka söz yok yine lanet bi gs deplasmanı yine aynı şeyler şu maçtan puan alamadık ya diyecek bişeyde yok
sawyer5892 26.09.2014, 22:16 kimse çıkıp takımı hocayı yönetimi eleştirmesin aslanlar gibi futbolumuzu oynadık. hücum hattının şanssızlığı ve uyduruk bir penaltıyla kaybettik. Takımda sakat cezalı oyuncu yok bu şanssızlık inşallah içerdeki gençlerbirliği maçıyla kırılacak. Düşeriz diyen futboldan anlamıyordur. Şu oyunla bu takım düşsün ben hiç bir şey bilmiyorum. Boş laf yapacağınıza maçlara gelin. Eminim burda atıp tutanların bir kısmı maça falan gelmiyor.
yenilginin tek sorumlusu carlos ya arkadaş utaka kaç tane pozisyon kaçırdı çıkarsana kardeşim al yedekte 2 tane forvetin var hatta 3 tane ademi ne diye çıkarıyorsun hakanın yerine tauliyi al 3. degişikliginide gene forvet al ki etkili ol.bu hoca iyi hoşta bi türlü adam degişikligini dogru yapamıyor kadire gelince anında çıkarıyor utaka atıf da kosta ya gelince kılı kıpırdamıyor tek sorumlu hocadır .her şeye ragmen 2. yarıdaki futbol umut verici ve tek tesellimiz oldu utakanın yerine cihan yada a aras oyuna girmeliydi.
sawyer5892 26.09.2014, 22:19 Hangi maci izledin yigido ???
Sadece 65 dk dan itibaren biraz iyi oynadik o kadar.
çık git lan şu siteden git kafamız rahat etsin. Sen hangi maçı izledin ilk 10 dk 3 olacak maçtı. Hainsin sen hain. Maça falan gelmiyosundur eminim
SİVAS EMİRİ 26.09.2014, 22:19 takım süper oynadı muhteşem oynadı helal olsun gurur duydum amaaa kadir kazması bu takımda oldugu müddetçe malesef her zaman yeniliriz adam ne zaman oyundan cıksa takım şaha kalkıyor bu takımda hakan 11de oynamalıdır kadir asla bir daha ilk 11de oynamamalıdır.
ertugrul-ziya-cicnho-ümit-costa-hakan-ibo-aatıf-utaka-burhan-chrisantus bu 11 ile herkesi ezer geçeriz
yenilginin tek sorumlusu carlos ya arkadaş utaka kaç tane pozisyon kaçırdı çıkarsana kardeşim al yedekte 2 tane forvetin var hatta 3 tane ademi ne diye çıkarıyorsun hakanın yerine tauliyi al 3. degişikliginide gene forvet al ki etkili ol.bu hoca iyi hoşta bi türlü adam degişikligini dogru yapamıyor kadire gelince anında çıkarıyor utaka atıf da kosta ya gelince kılı kıpırdamıyor tek sorumlu hocadır .her şeye ragmen 2. yarıdaki futbol umut verici ve tek tesellimiz oldu utakanın yerine cihan yada a aras oyuna girmeliydi.
Kardeş şahsen yorumuna karışmak istemezdim ama kusura bakma, 2 tane dediğin forvet kim ya? Ne Cihan'ı ne Ahmet Aras'ı?? Bu ikisinden ne zaman ne hayır geldi de şimdi oyuna alsın adam? Utaka tamamen şanssızlıktan kaçırdı, hasbelkader birisini atsa böyle diyebilir miydin? 5 tane Cihan'la 10 tane Ahmet Aras'ı toplasan anca bir Utaka eder. Bu kadar da netim.
sivaslıadem 26.09.2014, 22:22 olmayınca olmuyor
Hiç bir oyuncuya suç bulmak istemiyorum
Maçın kötüsü gslı oyuncuların karaktersizlikleridir
Ziyayı da yaptığı hareket için tebrik ediyorum ama burası türkiye
Durduk yere ceza vermelerinden korkuyorum
34MUAMMER58 26.09.2014, 22:30 İLK devre ne olup bitti bilmiyorum, izleyebildiğim 2.yarı girdiğimiz pozisyonları değerlendirebilseydik,maç 4-3 filan biterdi,ben 2.yarıdaki sivassporu beğendim,utaka çok zayıf ,atıf ve burhan çok etkisiz,da costa disiplinsiz ve savruk,forvetler musleraya antrenman yaptırdılar ,defans hattınıda iyi gördüm,maçta gördüğüm burak ,olcan,yekta ,melo gs ye yakışan oyuncular değil çok çirkefler,sivassporun hızını kesmek için gereksiz sakatlık numaraları,yektanın kasten ziyanın ayağını kırarcasına basması,olcanın gol atacam diye ertuğrulu biçmesi hoş değil,neticede ölüm kalım durumu yok oynadığınız bir futbol maçı:mad:,gözüme çarpan ,sezon başından beri yönetime davul çaldığımız sol açık problemi,defansdan hücüma çıkacak ,topu alıp götürecek önlibero sorunu,batalla ve holmen gibi bir ortasaha eksikliği gözüme çarptı,şu takımda ortasahada bir holmen olaydı ,önliberoda kayserideki anıl olsaydı,forvetde gekas gibi bitirici forvetimiz olaydı gs yi gole boğardık,neticede erkek gibi oynadık yine,4 haftadır galibiyeti kaçıran taraf hep sivasspor oldu maalesef,puanı iyi oynayana değil,galip gelene veriyorlar,genel olarak takımdan memnunum, oynadığımız takım gs, bu maçı bayaa ciddiye almışlar,belkide bu sezon oynayacakları en tempolu maçı bu maçta oynadılar,tahminim ilk yaRI gol yemeseydik bu gs yi rahat yeneceğimiz en kötü berabere kalacağımızdı, olmadı maalesef ,bu yağmurda mücadele eden tüm oyuncularımızı yürekten kutluyorum
cılgınsivas58 26.09.2014, 22:34 utaka ve atıfın kaçırdıgı golleri atsaydık suanda farklı seyler konusuyorduk
bu kadar bencıl olmayın utaka atıff
cılgınsivas58 26.09.2014, 22:36 hakandan bizde orta saha oyuncusu olmaz
eyuphulagu 26.09.2014, 22:36 Böyle oynasın küme düşsün diyen arkadaşları kınıyorum..Ne demek böyle oynasın küme düşsün;keşke sivasspor rakibten kötü olsaydı da bu maçtan puan alsaydı..Peki iç sahada maç kazanabilecek miyiz?Dış sahada iyi oynuyoruz belki beraberlikler de alacağız ama iç sahada nasıl maç kazanacağız...Takımda oldukça formsuz oyuncular var..Burhan,geçen maç gol atsa da Atıf,Kadir şu anda takımı adeta sabote ediyorlar..Burahan ve Atıf ın alternatifi olmadığı için hoca sahada tutuyor..Bu takıma iyi takımı yönetecek bir oyun kurucu almayanlar şimdi ne düşünüyor acaba?Maçta sivassporun çok pozisyonu var olmasına da atamadıktan sonra isterse 20 tane pozisyona gir neye yarar..İşin ilginç bu pozisyonlara iç sahada giremiyor,dış sahada giriyoruz...Yönetim bu takıma en azından 2 tane biri oyun kurucu olmak üzere orta saha alamadığı için bu takım iç sahada istenen üretkenlikte kesinlikle değil..Umarım önümüzdeki maçlarda bunu aşarız..İstediğin kadar pozisyona gir atamazsan hiçbir şeye yaramıyor..Kadir kaç maçtır ilk yarı bitmeden oyundan alınıyor;sivasspor 1 oyuncu değişikliğini heba ediyor..Madem çıkaracaksın o zaman ilk 11 e alma yedekte beklesin;2. yarı gerekirse oynatırsın...Sivassporun bence en büyük sorunu iç saha ve R.carlos un yedek oyunculara fazla güvenmemesi..Madem yedek kadron bu ;o zaman bu oyunculardan istenen verimi almak hocaya düşmüyor mu?Elindeki kadroyu sonuna kadar kullanacaksın;adeta sinekten yağ çıkarcaksın..Madem Burhan formsuz ,iyi oynamıyor o zaman elinde Cem Sinan gibi 2. ligden gelen ama başarıya aç bir oyuncu var;bu oyuncuyu hazırlayıp sahaya çıkarcaksın...Böyle giderse sivassporun yedek kulübesi turşuya dönecek...Hep aynı oyuncular oynuyor,aynı oyuncular yedekten sahaya giriyor...Bugün ben Burhan ı hiç beğenmedim ,belki sitedeki yiğidolardan aksini düşünen de olabilir...Sivasspor ne yapıp edip iç sahadaki maçları kazanmalı;iyi oyun golle süslenmezse kimse puan vermiyor..Umarım bu oyun önümüzdeki maçlara da yansır..Eğer Konya maçının tekrarı olursa sivasspor bu yıl küme düşmeye oynar..Geçen yıl bazı oyuncuların katkısıyla bir yerlere kadar geldi ama bu yıl ortada henüz helva yok..İnşallah takım istenen futbolu oynar ve beklenen puanları alır..Hakem fena değildi;aynı penaltıyı g.s. aleyhine verebilir miydi bilmiyorum..En büyük hatası Olcan a 2. sarı kartı gösterememek oldu..Malesef atmayan atıyorlar..Sivasspor böyle oynadığı bir maçı kesinlikle kaybetmemeli...
cılgınsivas58 26.09.2014, 22:36 antep maçında korcan olmıyaydı suanda ılk galibiyetımızı almıstık korcan yaktınn
batur0658 26.09.2014, 22:38 Bu mactan sonra soylenecek en net sey gsyi bu ligde yenemeyecek takim yok bugun yenildiysek bunun sebebi sanssizlik ve beceriksizlik ayrica bencilliklerdir.tamam herhafta burada takim cok iyi oynuyor deniliyor ama daha galip gelemedik 10. Hafta sonunda insalah ayni seyi soylemeyiz.takimimiz hakkinda hayirlisi olsun.
ygtberk58 26.09.2014, 22:40 Takımımızla gurur duyuyoruz.Gsliler kalpten gidiyordu.
58YIGIDO58 26.09.2014, 22:47 çık git lan şu siteden git kafamız rahat etsin. Sen hangi maçı izledin ilk 10 dk 3 olacak maçtı. Hainsin sen hain. Maça falan gelmiyosundur eminim
Once biraz sakin ol hemserim sonra lanli lunlu konusmayida birak.
Maca gitmiyorum cunku sivasda yasamiyorum orda olsam her maca giderdim merak etme sen
Ayrica bu alintiyi baska uyeden aldim ne karisiyon sanane ??
Maca gelirsek ilk yarida o gol pozisyonu disinda topmu oynadik ???
Ikinci yarinin ortalarinda basladik oynamaya bunun hainlikle ne alakasi var.
Simdi elestirmeyelimde ne zaman ??
Kac haftadir olumduz sonuclar bencillikler say say bitmez.
existence 26.09.2014, 22:49 Güzel oynadık. Olmayınca olmuyor. Çok keyif aldım. Küçük takımlar gibi 90 dakika defans yapmadık. Galatasarayı ezdik. Önümüzdeki haftalarda gollere baslariz insallah.
existence 26.09.2014, 22:50 Önümüzdeki en büyük tehlike 16. haftaya kadar pazar günü maçımız yok. bayramın 1. günü saat 16 da maç olur mu? Noel tatilini düşünen Federasyon Dini Bayramları neden hiçe sayıyor. Neden maçlar pazar günü değil. Herkes devlet memuru mu ki cumartesi maça gidebilsin.
Bu konuyu gündeme getirelim. Maç saatlerimiz çok kötüü
Ferhat06 26.09.2014, 22:52 Böyle oynasın küme düşsün diyen arkadaşları kınıyorum..Ne demek böyle oynasın küme düşsün;keşke sivasspor rakibten kötü olsaydı da bu maçtan puan alsaydı..Peki iç sahada maç kazanabilecek miyiz?Dış sahada iyi oynuyoruz belki beraberlikler de alacağız ama iç sahada nasıl maç kazanacağız...Takımda oldukça formsuz oyuncular var..Burhan,geçen maç gol atsa da Atıf,Kadir şu anda takımı adeta sabote ediyorlar..Burahan ve Atıf ın alternatifi olmadığı için hoca sahada tutuyor..Bu takıma iyi takımı yönetecek bir oyun kurucu almayanlar şimdi ne düşünüyor acaba?Maçta sivassporun çok pozisyonu var olmasına da atamadıktan sonra isterse 20 tane pozisyona gir neye yarar..İşin ilginç bu pozisyonlara iç sahada giremiyor,dış sahada giriyoruz...Yönetim bu takıma en azından 2 tane biri oyun kurucu olmak üzere orta saha alamadığı için bu takım iç sahada istenen üretkenlikte kesinlikle değil..Umarım önümüzdeki maçlarda bunu aşarız..İstediğin kadar pozisyona gir atamazsan hiçbir şeye yaramıyor..Kadir kaç maçtır ilk yarı bitmeden oyundan alınıyor;sivasspor 1 oyuncu değişikliğini heba ediyor..Madem çıkaracaksın o zaman ilk 11 e alma yedekte beklesin;2. yarı gerekirse oynatırsın...Sivassporun bence en büyük sorunu iç saha ve R.carlos un yedek oyunculara fazla güvenmemesi..Madem yedek kadron bu ;o zaman bu oyunculardan istenen verimi almak hocaya düşmüyor mu?Elindeki kadroyu sonuna kadar kullanacaksın;adeta sinekten yağ çıkarcaksın..Madem Burhan formsuz ,iyi oynamıyor o zaman elinde Cem Sinan gibi 2. ligden gelen ama başarıya aç bir oyuncu var;bu oyuncuyu hazırlayıp sahaya çıkarcaksın...Böyle giderse sivassporun yedek kulübesi turşuya dönecek...Hep aynı oyuncular oynuyor,aynı oyuncular yedekten sahaya giriyor...Bugün ben Burhan ı hiç beğenmedim ,belki sitedeki yiğidolardan aksini düşünen de olabilir...Sivasspor ne yapıp edip iç sahadaki maçları kazanmalı;iyi oyun golle süslenmezse kimse puan vermiyor..Umarım bu oyun önümüzdeki maçlara da yansır..Eğer Konya maçının tekrarı olursa sivasspor bu yıl küme düşmeye oynar..Geçen yıl bazı oyuncuların katkısıyla bir yerlere kadar geldi ama bu yıl ortada henüz helva yok..İnşallah takım istenen futbolu oynar ve beklenen puanları alır..Hakem fena değildi;aynı penaltıyı g.s. aleyhine verebilir miydi bilmiyorum..En büyük hatası Olcan a 2. sarı kartı gösterememek oldu..Malesef atmayan atıyorlar..Sivasspor böyle oynadığı bir maçı kesinlikle kaybetmemeli...
Katılıyorum görüşlerinize ama Burhan ve Atıf hariç çünkü bu oyuncular oynayarak form tutacak.Cem Sinan değil Musa Sinan affına sığınarak düzeltirim.Şu da var hoca bir ışık görse mutlaka forma verir.Örnek Mehdi,Batuhan..
Ferhat06 26.09.2014, 22:55 Penaltı pozisyonunda adam moralman bitik kaçıracağı belliyken topa hamle yapmamalarını izah edemiyorum.
eyuphulagu 26.09.2014, 23:09 İ.Toraman uzun zamandır oynamayan bir oyuncu;bugün elinden elinden geleni yaptı..Oynadıkça daha da iyi olacak ama bugün penaltı pozisyonun İ.Toraman vardı..Ayrıca yenilen ilk golde golü atan siyahi oyuncuyu tutamayan ve golü attıran yine İ.Toraman dı..İ. Toraman kafaya çıkmakta geç kaldığı için rakip golü atıyor..Kaleci bu maçta takımın iyilerindendi...2-3 tane net pozisyonu önledi..Penaltıyı kurtardı ama kurtardığı top Burak a tekrar gelince golü yedi...Umarım bu tür hataları bir daha yapmayız...
58Sivaslilar 26.09.2014, 23:11 Takimda her oyuncu kapistesinin üstünde oynadi hepsini tebrik ederim takim oyunu yaparsak her maci aliriz forvertler biraz daha gool calsmasi yapmali kale yakinlarinda az hata defansa birlikte yardim yenemeyecegimiz takim yok ben bu takimda bunlari gördüm basarilar yigidolar:confused:
eyuphulagu 26.09.2014, 23:17 İ.Toraman uzun zamandır oynamayan bir oyuncu;bugün elinden elinden geleni yaptı..Oynadıkça daha da iyi olacak ama bugün penaltı pozisyonun İ.Toraman vardı..Ayrıca yenilen ilk golde golü atan siyahi oyuncuyu tutamayan ve golü attıran yine İ.Toraman dı..İ. Toraman kafaya çıkmakta geç kaldığı için rakip golü atıyor..Kaleci bu maçta takımın iyilerindendi...2-3 tane net pozisyonu önledi..Penaltıyı kurtardı ama kurtardığı top Burak a tekrar gelince golü yedi...Umarım bu tür hataları bir daha yapmayız......Bizim yakaladığımız 6-7 net pozisyonu rakip yakalasaydı maçı 3-4 farklı kesinlikle kaybederdik....Utaka gol pozisyonlarında maalesef çok güçsüzdü...2.yarı Atıf kaleciyle karşı karşıya kaldığı bir pozisyonda kendi vurmayıp topu müsait durumdaki Cristiantus a bıraksaydı
sivaspor beraberliği bile yakalayabilirdi..Atif bencillik yaparak kendi kullandı ve pozisyonu öldürdü...Bende kilit iç sahada ..Sivasspor geçen sene olduğu gibi iç sahadan çok dış sahada galibiyetler almalı..Çünkü hepimiz biliyoruz ki iç sahaya her gelen takım kapanacak...Sivassporda bu kilitleri açacak çilingirler lazım..Bu çilingiri bulamazsak işimiz çok zor...
Cerny312 26.09.2014, 23:22 burhan çok güçsüz acilen kendine gelmesi lazım. bugün iyi oynadık ama şansımız yoktu malesef.
sebasteia 26.09.2014, 23:27 maçı canlı olarak gslilerin arasında izledim. öncelikle belirteyim ki gs taraftarı maçın başından sonuna kadar tedirgindi, özellikle 2-1 olduktan sonra resmen maç bitsin diye dua edenler vardı.
genel olarak takımın performansından memnunun. başabaş mücadele ettik, ilk 10 dakika ve son 30 dakika ise bariz gs'den üstündük. en kötü berabere bitirebileceğimiz maçı bedavadan verilen bir penaltı ile kaybettik. penaltıya lafı olan arkadaşlara soraarım, bu penaltı bjk, gs veya fb aleyhine olsa çalınır mıydı? çalınmazdı. o halde penaltı değil, bu kadar.
gelelim kadroyu değerlendirmeye...
- kadir; senin işin bitmiş dostum. acil adam lazım oldukça oyuna girersin, bu futbolla ilk 11'e talip olma lütfen.
- burhan; geçen sene geçen senede kaldı koçum. geçen yıl attığın goller ve yaptığın asistler için bu yıl puan yazmıyorlar. oynamak istemiyorsan hocaya söyle, boş yere kadroyu işgal etme. geçen seneki burhan'ı bu sene de görmek istiyoruz.
- utaka; oynadıkça daha iyi olacak. ama en azından bu maçta batuhan daha faydalı olabilirdi.
- crisantus; az biraz koşup kıçını kaldırsa, daha etkili olur. bizim forvetlerin en büyük sıkıntısı rakibi ısırmamaları. rakip defansı atıf, ziya ve bindirmeleriyle cicinho dışında rahatsız eden yok.
- ümit; bu maçta çok iyiydi, hatasız oynadı. soğukkanlı hareketleri dikkat çekici. hep böyle devam.
- da costa, toraman, ertuğrul ve cicinho'dan bir şikayetim yok.
- aatif kesinlikle başkan ve hoca tarafından sert bir şekilde uyarılmalı.
- gole dönük futbolcular biraz şut çalışmalı. kaleye giden toplarda resmen kız gibi vuruyorlar.
özetle yenildik ama içim rahat, takıma güveniyorum. tabi içim rahat diyorum ama birkaç hafta daha böyle giderse yusuf yusuf etmeye başlarız, çünkü o zaman moraller bozulmaya başlar. haftaya kesinlikle üç puanı almalıyız.
sivasspor taraftarına sözüm, akılları sıra passolig'i protesto eden leylalar hariç hepinizi bu takıma sahip çıkmaya destek olmaya çağırıyorum. sivassporlu futbolcuların iç saha performansının düşmesinin diğer bir nedeni de taraftar desteğinin kaybolması. seviyorsanız gelin destek olun. destek olmayan gelip burada yorum yapmasın arkadaşım!!!
PETKOVİC 26.09.2014, 23:27 maçın özetini izleyebildim resmen tecavüz etmişiz şans yanımızda değilmiş maalesef. ben gelecekten çok çok umutluyum eminim avrupa kupalarına kalacaz!
58CeZa58 26.09.2014, 23:44 Maci stada izledim gs den daha cok net posisyonlarimiz vardi
Ikinci yari daha üstün oynadik
Carlosun yaptigi degisiklikleri iyidi belki bi kacini bastan oynata bilirdi
Penaltida bana göre süpeli
Hakem yine taraftarin baskisi altinda kalarak gs in lehine düdük caldi yada kart vermedi
Mactan memnunum aslinda sirf kendi sahamizdan daha iyi cikmaliyiz ve forvetleeimiz daha iyi bitirici sutlar yapmali
sivassporumuzu ve maca gelen yigidolari tebrik ediyorum keske daha cok gelen olsaymis koca istanbuldan.
Ligdende kesinlikle düsmeye oynamayiz cünkü iyi futbol oyniyoruz bi kac oyuncu daha biraz kendini daha iyi hazirlamali
Toraman burhan kadir mehdi gibi oyUncularimiz biraz dahada iyi oynamali
Sonuçta söyleyeceğimi başta söyleyeyim :
İNANMAYAN KAZANAMAZ !
Maalesef inanmamıştık ! R.Carlos gereken motivasyonu verememiş ! Forvetlerimiz topa vururken KORKUYORLARDI !!! Eğer bugünkü rakip Konya veya Erciyes olsaydı tarihi fark ile dönerdik ! Yalan mı ?
Penaltı kesinlikle YANLIŞ ! Hakem tribün baskısı altında verdi. Son derecede kötü yönetti.
Taktik dizilişimiz faciaydı ! Da Costa'dan orta saha olmaz !
En iyimiz Cicinho idi. AATIF inanılmaz kötüydü ! Maçın kaderini değiştirdi. Eğer o golü atsaydı bugün Arena'da tarihi rakımız konuşuluyordu !
Çok ama çok üzgünüm. 1 puan bile alamadık.
Lig çok çetin bu sene ! Ligde kalırsak büyük başarı olacaktır.
sebasteia 26.09.2014, 23:55 beyler moral bozmaya gerek yok. ah tüh edeceğimiz tek maç antep maçıdır. takımın sadece motivasyona ve pohpohlanmaya ihtiyacı var. pohpohlamak ve gaza getirmek de sivas'taki maçta tribünlerden verilecek destekle olur. bunu özellikle belirtiyorum, bu sene tek bir şartla işimiz zor olur, o da takım içerideki maçlarda 4-5 bin seyirci önünde oynarsa...
güzel bir kadro, iyi bir hoca ve türkiye ortalamasının üzerinde kalitede bir futbolumuz var. lütfen şu takıma destek olun.
bakın önümüzdeki haftada kurban kestik, kemik kırdık, yorulduk diye maça gitmezseniz ve üç puan alamazsan ondan sonra yavaş yavaş karaları bağlamaya başlayabiliriz. haftaya alacağımız üç puan moralimizi çok yükseltecek.
en az 1puanı hak ettiğimizi düşünüyorum fakat bu kadar pozisyona girip gol atmayı başaramazsanız bu sonuç kaçınılmaz olur ama takım iyiye gidiyor devre arasında bu takıma takviye yapılabilmesi için bütün Sivaslının destek olması şart
sabanaydn 27.09.2014, 00:18 4 mac 12 puan alabilirdik bu maçların hepsinde de rakiplere gore daha iyiydik hepsinden topla oynama yüzdesi rakiplerden daha fazlaydı.buna şanssızlık mi diyelim forvettekilerin beceriksizliği artı atifin bencilliği de eklenince pozisyonları harciyoruz bu ligde en çok gol pozisyonuna giren takim biziz ama bu şanssızlık bayarimin 1 .günüiinşallah kuracağız bu arada penaltıdan ucuz oldu...
58YIGIDO58 27.09.2014, 00:28 düsünün bizde utaka yerine gekasin oldugunu bu 4 macida kazanmistik ve 12 puanla liderdik.
Ah ah bir gekas gelmedi su takima.
yigit 2013 27.09.2014, 00:46 Bu taraftarlar sizden çok şey bekliyor kendinize gelin artik
SİVAS EMİRİ 27.09.2014, 00:48 Chrisantus 10 numara transfer olmus helal olsun carlos busene utaka ve chris cok gol atar gencler maçı patlama maçı olacak
babapiton 27.09.2014, 01:02 Ertuğrul : İyi kurtarışlar yaptı,ah bide penaltıyı dışarı doğru çelse kusursuzdu diyecektik.
Cicinho : Takımın beyni !
Toraman : Penaltı pozisonunda yaptığı hareket gereksizdi o çalımı yememesi lazımdı ama genel olarak memnunum.
Ümit : Ortasahadan gereksiz bir şut çekip beni çileden çıkartsada,çok iyi hamleler yaptı.
Ziya : Maç içinde yaptığı "6" hareketi beni şok etti.Dibine kadar Sivasspor'lu birine yakıştıramadım.Zaten yakamıza yapışmış kurtulamadığımız Fb'li damgası var.Maç içinde bir kaç yememesi gereken çalım yedi.İleride de çabalasada fazla etkin değildi.
Da Costa : Ön libero oynayamıyacağını gördük arkası dönük top alamıyor.Ben başarılı olacağını düşündüm ama olmadı.
Kadir ve Adem : Defansif olarak iyi ama ileriye çıktığımızda çok savunma içinde kaldılar ve bu nedenle dönen topları alamadık.Adem'in yine bir kaç topa iyi yön verdi ama Kadir'in ileride etkinliği sıfır.
Burhan : Geçen seneye oranla en büyük düşüşü yaşayan futbolcumuz kendine gelmeli artık.
Aatif : Sol kanatta etkinliği azalıyor bence kötü oynamasını tek nedeni budur.
Utaka : Bugün eğer oynamasaydı ona düşen fırsatlar başkalarına düşse,Utaka olsa atardı diyeceğim bir oyuncudan hiç beklenmedik son vuruşlar.Sakatlıktan yeni çıkmasına veriyorum bu vuruşları umarım bir daha tekrarlanmaz.
Hakan : Tek özelliği Press.Başka bişey yok malesef.
Chrisantus : Oyuna çok hareketlilik getirdi.1 gol attı.Eğer Burhan ve Utaka uyumasa 1 de asist yapacaktı.
Carlos : Her zamanki gibi değişikliklerde geç kaldı.Chrisantus daha erken girmeliydi.Ayrıca Adem yerine Da Costa çıkmalıydı.
Aatif ı sola koyarak oyuncuyu tamamen kayıp ediyoruz.
Bence haftaya bu ileri hat ile maça çıkmalıyız.
------------Chrisantus---------------
-Utaka---------Aatif-------Burhan---
Oyun olarak kötü değiliz ama malesef sonuca yansıtamıyoruz artık galibiyet serisinin zamanı geldi.Gençlerbirliği ve Bjk maçlarından en az 4 puan çıkartmalıyız.Tabiki ilk hedef Gençlerbirliği inşallah bu talihsiz gün gibi bir maç daha oynamayız.
maça iyi başladık pozisyonları değerlendirebilsek farklı olurdu ilk yarı zorlandığımız bir maçtı 2.yarı daha baskılı ve daha net pozisyonlar bulduk bu kadar net pozisyonların kaçması bizi puandan galibiyetten etti takımda sezona çok kötü başlayan futbolcular var burhan maçta çok kötüydü atıfta lige iyi başlayamadı ziyada performansının kat kat altında dün birazda burhan kıpırdasaydı galatasarayı çok rahat yenebilirdik.Da costa bence stoper oynamalı toraman ön libero oynamalı bence toraman geride çokta güven vermiyor hala hazır değil ama baskılı futboldan memnunum pozisyonlara giriyoruz ama değerlendiremiyoruz yazık oldu bu maçada ....
İyiki 34 lük cicinhomuz var harika bir futbolcu onu izlemesi gerçekten zevk veriyor ama bu takımın her şeyi 34 yaşında bir futbolcuya bağlıysa buda çok düşündürücü...
34MUAMMER58 27.09.2014, 08:40 sivasspor iyi oynadı galibiyeti haketti ,yenildi vs vs hepsi tmmda ,r.carlos maçlardan önce rakibi analiz ediyormu? ettiriyormu bilmiyorum,hangi maçta hangi oyuncuya dikkat çekiyorsak hep o oyuncuların gazabına uğruyoruz,yenilgide bununda payı çok,tmm gol atamıyorsak yemiyelimde,antep maçı oluyor aman hocam muhammede dikkat et diyoruz,herif 2 gol atıyor,akhisar maçı oluyor aman hocam gekas var dikkat diyoruz 2 golde ondan yiyoruz,konya maçı oluyor aman hoca torje var dikkat diyoruz,ALLAH tan torjenin şutu direkten dönüyor,ertuğrul kurtarıyor yoksa 2 tanede o atmıştı şimdi,gs maçı öncesi ,olcan ve buraka dikkat diyoruz ,olcan maçı kazandırıyor ve burak gol atıyor,olcan 1 penaltı yaptırıyor,1 asist yapıyor bu ligde delikanlıca oyun oynanmaz, kıracan ayağını gidecek maçı kazanacan hani vurkır parçala bu maçı kazan derlerya öyle ,aha gelecek haftada gençler maçında stancu ya dikkat diyorum
iyi oynadık büyük takım olamadığımızın göstergesi olarak yenildik adamların 2 pozisyonu var ve kazandılar.hakem iyiydi.sakatlarımız düzeldi yükselişe geçeriz inşallah tam kadro olursak.
Sivassporaşığı¶ 27.09.2014, 09:07 Bence maçın en iyisi ertuğruldu. Su forvet hattındakiler sonlarda vurmak yerine pas atsalardı şuan belkide galip gelicektik.
1- Kız gibi oynama...
2- Topa sert oyna...
3- Pozisyonları değerlendir...
4- Aatifa şahsi oynamaması için baskı yap...
5- Ziya, Burhan, Da Costanın form tutması için çalışmalar yap...
6- Bu takım iyi olacak, sabredilmesi lazım...
7- Sakatlık ve cezalarda oyuncu montelerinde dikkat edilmesi lazım...
8- Carlos hocaya tam destek verilmeli...
yigidozara 27.09.2014, 10:38 Ziya ERDALIN yaptığı terbiyesizliktir. Biraz empati yapınız. Biz oraya misafir olarak gitmisiz. 6 işareti yapıyon ama oynadığın oyunun sonu yenilği adama gülerler ziyaaaaaa
Ferhat06 27.09.2014, 10:42 Bu maç Da Costa'nın ortasaha oynayamayacağını gösterdi çünkü hamlesiz,çalımsız ve ortasaha için ağır bir oyuncu.Keşke İbrahim önliberoda o ise asıl yerinde oynasaydı.Bence de Adem yerine Da Costa çıkmalıydı tek ileriye top taşıyan hamleli adam vardı o da çıktı neyseki kanatları iyi kullandık ama olmadı.
Ferhat06 27.09.2014, 10:48 Ziyanın hareketine takılanlara hayret ediyorum.Melo'nun kartı gördükten sonraki tavırlarından niye bahsetmiyorsunuz?Adam yumruk sallıyor,aleni provakatörlük yapıyor.Melo,Emre,Volkan Şen gelecek nesilleri futboldan soğutuyor.
bu kadar gol kaçırsak yenilgi kaçınılmaz olur
Cok üzüldüm gercekten cok cünkü hersey bizim ellerinde ama Degerledimedik hatta R.Carlos da yalnislik yapti :mad:
Kac tane NET Positionumuz vardi böyle kacarsan Atmayanlar Atarlar iste dün gördük malesef.......
Ya Hocam sen nezaman su KADIR vazgeciyon yada begendin zaman bana lütfen aciklama yap neyin begeniyorsun cok merakediyorum gercekten madem 35 dk cikariyosun Kadire ozaman niye ilk 11de basliyo???
Bombos deysik hakkine kulandin!!
Da Costa ortasaha NEY ISI VAR?? hersey iyice karisti dün Atif sahada HIC görmedim ve yine ilaki ben atacam KAFA DA VAZGECMIYO!!!
Ümit sana kim dedi 85dk uzak sut at??? 3-0 öndemisin?? allahskina yaaa bu Takim da biseyler var ama ney???
Dün Mini Sohbet bir kac arkadaslari Hakeme ve bizim Kallecimiz laf atti bakin arkadaslar SIZIN FUTBOL ANLAYIS TAM SIFIR BUNU BURDA YAZIYORUM!!! Hakemi cok begendim ve GS ye verdi Penalti hakkli!!!
Ertugrul iyi is yapti dün böyle devam et kocum ;)
Ilk Penalti sutu ertugrul kurtardi helal olsun sana amaaaaaa Kurtaris yaparken BIZIM OYUNCUMUZ OT GIBI SEYREDIYORLAR SANKI 100 de 100 GOL OLACAK ALLAHASKINA BIRI ILK PENALTI VURUS DAN SONRA TOPUYE YAKLAS KALECIYE YARDIM ET!!
Hocam hala seni taktik cözemedim belki de sen de cözemedin ama dün 90dk icinde 3 Deysikhakkine kulandin BRAVO!!
Haydi hayirlisi bu haftaki maci bakmamiz lazim ama ben TAKIM HALA BEGENMEDIM!!!!
MOS-BY-58 27.09.2014, 12:02 Cok üzüldüm gercekten cok cünkü hersey bizim ellerinde ama Degerledimedik hatta R.Carlos da yalnislik yapti :mad:
Kac tane NET Positionumuz vardi böyle kacarsan Atmayanlar Atarlar iste dün gördük malesef.......
Ya Hocam sen nezaman su KADIR vazgeciyon yada begendin zaman bana lütfen aciklama yap neyin begeniyorsun cok merakediyorum gercekten madem 35 dk cikariyosun Kadire ozaman niye ilk 11de basliyo???
Bombos deysik hakkine kulandin!!
Da Costa ortasaha NEY ISI VAR?? hersey iyice karisti dün Atif sahada HIC görmedim ve yine ilaki ben atacam KAFA DA VAZGECMIYO!!!
Ümit sana kim dedi 85dk uzak sut at??? 3-0 öndemisin?? allahskina yaaa bu Takim da biseyler var ama ney???
Dün Mini Sohbet bir kac arkadaslari Hakeme ve bizim Kallecimiz laf atti bakin arkadaslar SIZIN FUTBOL ANLAYIS TAM SIFIR BUNU BURDA YAZIYORUM!!! Hakemi cok begendim ve GS ye verdi Penalti hakkli!!!
Ertugrul iyi is yapti dün böyle devam et kocum ;)
Ilk Penalti sutu ertugrul kurtardi helal olsun sana amaaaaaa Kurtaris yaparken BIZIM OYUNCUMUZ OT GIBI SEYREDIYORLAR SANKI 100 de 100 GOL OLACAK ALLAHASKINA BIRI ILK PENALTI VURUS DAN SONRA TOPUYE YAKLAS KALECIYE YARDIM ET!!
Hocam hala seni taktik cözemedim belki de sen de cözemedin ama dün 90dk icinde 3 Deysikhakkine kulandin BRAVO!!
Haydi hayirlisi bu haftaki maci bakmamiz lazim ama ben TAKIM HALA BEGENMEDIM!!!!
Allah aşkına GoogleTranslator'dan mı yazıyorsun sen?
Abdullah DuMaN 27.09.2014, 12:40 Kaybedilen maçta savunmanın hatası yok tamamen hücum oyuncularının hatasına kaybettik Aatıf bencildi Utaka da aynı oldu Burhan Eşer maçta alkollü gibiydi ne orta kesti nede önüne atılan topa yetişti gelde şimdi Serdar Özkan'ı arama Toraman maçta iyi oynadı ve sahtekar burak yılmaz ı iyi tuttu ama diğer sahtekar olcan attı kendini
Allah aşkına GoogleTranslator'dan mı yazıyorsun sen?
yok Gardasim,
Türkcem zayif oldu icin öyle yaziyorum........ böyle iste idaret :)
Googel Translator keske daha güzel cevirseydi ordan yapardim denedim bi kac kere ama Türk yazilari daha kötü cikiyo :D
ezelşener 27.09.2014, 14:18 GS karşısında ezilmedik ve ezdik.buğün burhan haricinde takımı çok begendim.özellikle atıffın bencilliği yüzünden çok goller kaçırıyoruz.gençler maçında patmala bekliyorum.( Bayramın 1.Günü maçmı olr kardeşim) bu işi birilerinin çözmesi lazım.
karasarlıyiğido 27.09.2014, 14:25 Maçın en iyisi ertuğruldur acil bonservisi alınmalı. Takım oyunundan memnunum ama ofanstakı futbolcular çok bencil düşünüyor costa oynadığı pozisyonda sırıtmaya başladığı zaman hoca ıbrahimle yer değiştirse çok iyi olurdu çünkü ibo on liberozu çok iyi oynuyor. Yinede gs ye o sahayı dar eden takımı kutluyorum
o kadar net pozisyonu değerlendiremezsen sonuç bu olur. skor hariç herşeyden memnunum.
MOS-BY-58 27.09.2014, 16:47 yok Gardasim,
Türkcem zayif oldu icin öyle yaziyorum........ böyle iste idaret :)
Googel Translator keske daha güzel cevirseydi ordan yapardim denedim bi kac kere ama Türk yazilari daha kötü cikiyo :D
Anladim gardaş. O zaman sen yazmaya devam biz de okumaya.
Yazdıkça düzeltirsin evvel Allah.
Ayrica Türkçem zayıf deyip boş vermediğine ve yazdığına göre özgüvenin var. O zaman bize de saygı duyup desteklemek düşer.
Hakkını da helal et :)
Roberto Carlos kendi tabiriyle teknik direktörlük vasıflarını gün gün geliştiriyor.Ancak bazı şeyleri var saplantılı.75 den önce adam ve taktik değiştirilmez sanki ona göre.Bir de Adem mutlaka sakat değilse oynatılmalı ve Mehdi yedektir gibi.Ben gecen sene hep DaCosta acaba ön liberoya çekilebilirmi diyordum ama dünkü maçta gördüm ki ona defansta daha çok ihtiyacımız varmış.Kaldı ki Beşiktaşın şampiyon olduğu sene M.Denizlinin İbrahim Toramanı nasıl hücüma yönelik ön libero oynattığını da hatırladığımda İbrahim Da costa yerdeğişikliği düşünülebilir diye düşünüyorum.Geçen sene lig 3. sü iken endişeliydim.Bu sene doğruları yapıyoruz.Ufak fırça darbeleri ile 2. yarının flas takımı biz oluruz.Hücum oyuncularını özel çalıştırmakda yara var sanırım.Antreman sonraları Atıf,Utaka Burhan ve yeni santroforumuz 1 saat şut çalışsalar gol sorununu çözeriz diye düşünüyorum.Mehdi ilk onbirde başlayıp Atıfa da zaman zaman yakın oynasın birde İbrahimle Da Costa yer değissin bence çok şey değişecek.
***sonuc olarak bu macda takım oyunu oynayamadık. Tüm oyuncular bencil oynadılar kacan gollere bakılırsa topu alan calım,calım kendi reklamları peşindeydiler. buda hocanın ciddiyetsizliğini ve zayıf kalışı göstermektedir. costa ve ümit neredeyse rakiplerine ve hakeme yumruk atacaklardı. takımı her an eksik bırakabilirlerdi.
***yönetim 10 yeni adam aldı ama hic biri ilk 11 de yok ,takımda direk oynayacak 3 sağlam adam alınsa daha yerinde olurdu.neden hep başka takımların yedek oyuncuları alınıyor.korcan bi top sektirdi adam yedek kaldı. yedek kalecimiz nihat mersin tek başına takımı sırtliyor.cihan, ahmet ve hakan gibi kendi yedeklerimize şans vermiyoruz,ama başka takımlarda gönderdiğimizde gol kralı cıkıyorlar.
Benım en cok uzuldugum sıvas cok guzel oynuyor ama gol atamıyor yenılıyor ve boyle oynasın kume dussun yok boyle bırsey ıyı oynuyorsunda neden galıp gelemıyorsun takım oyunu oynanmıyor kaleyı goren sut cekıyor ve bu gıdıs hıc hayra alamet degıl bu gıdısın sonu ptt lıg gıbı gozukuyor boyle devam ederse ılerleyen haftalarda olmayan seyırcı dahada dusecek yonetım ve teknık heyet kafa kafaya verıp ıyı bır dusunması lazım yazık cok yazık su sıvasa yakısmıyor akhısar bır ılce takımı bulundugu yere bakın ve sıvasın bulundugu yere bakın neden adamların yonetımı nokta transfer yapıyor bızım yonetımde bedava olsunda yıl boyunca hıc onbırde oynamasın ama bedava olsun ıkıncı ucuncu lıgden oyuncu alınırsa sunucda bu oluyor
masallah ıyı nasıl oynarsan oyna mac sonucu ne 2 1 dort hafta 2 puan bız cok ıyı oynuyoruz mukemmel oynuyoruz ancak 4 hafta puan 2 kue dusme hattında ey takımın ıdarecılerı ey teknık heyet ıyı dusunun takım hıc ıyıye gıtmıyor eger 2veya 3 haftada boyle devam ederse o zaman bakalım ne dıyeceksınız merak edıyorum
PETKOVİC 27.09.2014, 22:25 Ertuğrul : İyi kurtarışlar yaptı,ah bide penaltıyı dışarı doğru çelse kusursuzdu diyecektik.
Cicinho : Takımın beyni !
Toraman : Penaltı pozisonunda yaptığı hareket gereksizdi o çalımı yememesi lazımdı ama genel olarak memnunum.
Ümit : Ortasahadan gereksiz bir şut çekip beni çileden çıkartsada,çok iyi hamleler yaptı.
Ziya : Maç içinde yaptığı "6" hareketi beni şok etti.Dibine kadar Sivasspor'lu birine yakıştıramadım.Zaten yakamıza yapışmış kurtulamadığımız Fb'li damgası var.Maç içinde bir kaç yememesi gereken çalım yedi.İleride de çabalasada fazla etkin değildi.
Da Costa : Ön libero oynayamıyacağını gördük arkası dönük top alamıyor.Ben başarılı olacağını düşündüm ama olmadı.
Kadir ve Adem : Defansif olarak iyi ama ileriye çıktığımızda çok savunma içinde kaldılar ve bu nedenle dönen topları alamadık.Adem'in yine bir kaç topa iyi yön verdi ama Kadir'in ileride etkinliği sıfır.
Burhan : Geçen seneye oranla en büyük düşüşü yaşayan futbolcumuz kendine gelmeli artık.
Aatif : Sol kanatta etkinliği azalıyor bence kötü oynamasını tek nedeni budur.
Utaka : Bugün eğer oynamasaydı ona düşen fırsatlar başkalarına düşse,Utaka olsa atardı diyeceğim bir oyuncudan hiç beklenmedik son vuruşlar.Sakatlıktan yeni çıkmasına veriyorum bu vuruşları umarım bir daha tekrarlanmaz.
Hakan : Tek özelliği Press.Başka bişey yok malesef.
Chrisantus : Oyuna çok hareketlilik getirdi.1 gol attı.Eğer Burhan ve Utaka uyumasa 1 de asist yapacaktı.
Carlos : Her zamanki gibi değişikliklerde geç kaldı.Chrisantus daha erken girmeliydi.Ayrıca Adem yerine Da Costa çıkmalıydı.
Aatif ı sola koyarak oyuncuyu tamamen kayıp ediyoruz.
Bence haftaya bu ileri hat ile maça çıkmalıyız.
------------Chrisantus---------------
-Utaka---------Aatif-------Burhan---
Oyun olarak kötü değiliz ama malesef sonuca yansıtamıyoruz artık galibiyet serisinin zamanı geldi.Gençlerbirliği ve Bjk maçlarından en az 4 puan çıkartmalıyız.Tabiki ilk hedef Gençlerbirliği inşallah bu talihsiz gün gibi bir maç daha oynamayız.
utaka yorumun gerçekten çok iyiydi tebrikler :)
serkankeskin 28.09.2014, 00:35 farklı kazanacağımız maçı kaybettik,gol yollarında daha dikkatli olmalıydık
Ahmet Ateş 28.09.2014, 18:25 Değerli Arkadaşlar
Maçı TV'lerdeki özetleriyle takip eden biri olarak Galatasaray'la oynadığımız maç için bir başlık atmam gerekse "Birinin eli, ikisinin bencilliği, ne hakemden, ne de rakipten, kendindendir Sivasspor'un çektiği" derdim...
Galatasaray'la İstanbul'da oynadığımız maçlarda Sivasspor bir garip nedense. Hani GS oynasa, maçları da oynadığı oyunla alsa diyeceğim bir şey yok! Zira bir bakıyorsun devreye hakemler girmiş, maçı alıp GS'ye hediye etmiş, bir bakıyorsun bizimkiler hakeme bile iş bırakmamış...
Geçen günkü maç ta bizimkilerin hediye ettiklerinden biriydi. Daha ilk on beş dakika içerisinde öne geçebilirmişiz. Ama ne yazık ki öne geçen GS olmuş. Niye forvet diye sahaya sürdüğümüz ayakların son vuruş nedir bilmemesinden...
İlk yarı oyunu oynayan ama golü bulamayan Sivasspor, yılların tecrübesinin eli sayesinde ikinci golü ikram ediyor adeta. Futbolu ayakla karışık elle oynamaya alışık Toraman, beşliği yiyip savrulunca düşmemek için Olcan'ın beline sarılıyor, Olcan da ikramı kaçırmayıp, "ehh, senin yerine ben düşeyim be İbrahim Abi" diye kendini bırakıyor...
Sivasspor 2-0 geride olmasına ve de Atıf'ın topu ayağına bulaştırmasına rağmen golü bulup durumu 2-1'e getiriyor. Ama sadece bu kadar. Daha sonra devreye bizim hasta ayakların, yani Atıf ve Utaka'nın bencillikleri giriyor ve iki veya üç net gol pozisyonunu hediye ediyoruz Galatasaray'a...
Carlos bir taraftan işi öğrenmekle meşgul. Tek tesellimiz takımın iyi oynaması. Zaten Carlos da aynı şeyi söylüyor, her maçtan sonra "memnun ben takımdan" deyip duruyor. Bize de güzel oyundan, bir de GS maçındaki istatistiklerden memnun olmak kalıyor...
Değerli Arkadaşlar
Carlos memnun olabilir, Başkan memnun olabilir, sizler de menün olabilirsiniz, ama ben memnun değilim. Geçtiğimiz senelerde 1. Ligin yolunu tutanlar kötü oynadıkları için değil, puan alamadıkları için göçtüler Süper Ligden...
İlk dört haftada toplanan puan sadece iki. Savunma hataları hala devam ediyor. Orta saha bira hücumda var, savunmada onlar da seyirci. Forvetin işi zaten topu kaybettiğinde bitiyor. Birinci ve ikinci bölgede top dolaştırmamız iyi oyunsa zaten buna rakiplerin de bir şey dedikleri yok, ben ne diyebilirim ki!
Üç puanı hediyenin karşılığı bir de iki gün izin verilirse bu futbolcular savaşmaz sahada eli belinde dolaşır durur. Antrenman diye top kapma çalışması gibi bir ucube ile vakit geçirilirse dar alanda kısa paslaşmalar orta oyununu seyreder dururuz her maçta. Atıf-Ziya, Burhan-Cicinho al gülüm ver gülümleri ile ulaşırız rakip kaleye ama bu seferde ya hasta ayaklar girer devreye, ya da bencillikler eder adamı hasta...
Carlos'un futbolcularla arkadaş olması güzel, ama gerektiğinde görmeli işini yapmayan futbolcu dişlerini Carlos'un. Galibiyet primi alanlar mağlubiyette de madden ve manen karşılığını görmeli...
68yasar58 29.09.2014, 09:00 Maçın değerlendirilecek birşeyi yok, futbolun adaleti atamayana atarlar
üstüne birde atıfla burhanın geçen yıldan uzak oyunları carlosada ibrahimle kostanın yerini değiştirip costayı stoper oynatmadığı için kızıyorum ne olursa olsun yenilsede YİĞİDOM bir başka...
34MUAMMER58 29.09.2014, 09:28 OYNADIĞIMIZ futbola göre ,bulunduğumuz yeri bende beğenmiyorumda ne yapalım r.carlosumu gönderim,utakayı ,atıfımı ,burhanımı dövelim?:mad:antep maçını farklı kazanacakken yenildik,akhisar maçını malum durumdan çevirdik tam kazandık derken kaza golüyle berabere kaldık,konya maçınıda öyle kaçırdık ,eksikler vardı,bazı oyuncular eski formundan uzak vs vs antep maçında forvetimiz laubali oynamasa ,kalecimiz az dikkatli olsa gitmezdi,akhisar maçı kaleci az dikkatli olsa galip gelirdik,konya maçınıda baştan sona seyrettim konya 10 kişi defans yaptı ,galibiyet yine sivasın hakkı olmalıydı,gs maçını herkes seyretmiştir gs gibi takımı evinde ne hallere düşürdük atıfla utaka saolsun:mad:ileriye dönük niye bukadar umutsuz konuşuluyor onu anlamıyorum,elbetteki puanı galip gelene veriyorlar ,iyi oynayana değil ,hep böyle gidecek değilya birgün bişekilde bi takıma patlarız ,tabii r .carlosun ve futbolcuların yapması gerekenlerde var ,i toramanı kadirin yerinde .da costayı kendi yeri stoperde oynatmalı ,oyuncu değişikliklerini 80. dak beklemeden 65 70 arasıda yapmalı çünkü sivasda bazı oyuncuların pili 70 dakkalık ,atıf olsun utaka olsun bencilliği bırakmalı golü ben atacam diye müsait pozisyondaki arkadaşına pas vermiyorlar,burhan kardeşin kulağı çekilmeli ,geçen sezon öve öve bitiremediğimiz burhan kendine gelmeli kredisi benim gözümde bitti ,yedeklerden musa sinana şans tanınmalı çoıcuk samsunun eniyi oyuncusuydu şans verilmeli ,bu haftadan itibaren 3 puanları toplarız
|