Orijinalini görmek için tıklayınız : Bayram İşkencesi
SivasSpor.Com 04.10.2014, 21:08 http://resimzade.com/Show.html?i=44635&token=81668
Yiğidoların çilesi gün geçtikçe artarak devam ediyor. Passolig kartı uygulaması ile birlikte gelen sıkı denetimler, yiğidoları çileden çıkarmaya başladı.
Stadyuma giriş kapısında başlayan kontrollerin ağır aksak ve çok yavaş denetleniyor olmasına ciddi tepki gösteren yiğidolar, "Neresinden bakarsanız bakın inanılmaz problemler yaşanıyor. İnce elenip sık dokunan arama işlemlerinin hemen her turnike geçişinde yaşanıyor olması adeta rencide edici olup sanki (stadlara gelmeyin) şeklinde bir caydırıcı uygulama olduğunu düşünmeye başladık" şeklinde konuşuyorlar.
Bayram olmasına rağmen stadyumda takımlarını desteklemeye gelen yiğidolara adeta işkence yaşatan benzer uygulamaların nasıl düzeltileceği, taraftarı tekrar stadyumlara nasıl çekileceği ise merak konusu olmaya devam ediyor.
"Taraftar burada yönetim nerede?" diye tezahürat atan yiğidolar, kendilerine yardımcı olmayan yönetime de sitemlerini dile getirdiler.
Sivasspor.Com Özel Haberidir.
http://resimzade.com/Show.html?i=44634&token=71461 (http://resimzade.com/Show.html?i=44634&token=71461)
sivasfutbol 04.10.2014, 21:40 yakında stada hiç kimse gelmeyecek taraftarda seyircide gelmeyecek yönetimde taraftarın maçlara gelmesini istemiyor zaten isteselerdi taraftara sahip cıkarlardı.
sivaslıadem 04.10.2014, 21:49 Kına Yak federasyon
Bu tablo senin eserin
Ne kadar gurur duysan coktur
mevcut hükümetin saçma sapan uygulamalarından biri ,kimse sesini çıkarmasın zira Sivas'ta hatırı sayılır oyu var. Bu uygulama sayesinde ülkemizde futbol endüstrisi 30 yıl geriye gidecek...!!!
Pasolig kart bir tuzak almayın aldırmayın kredi Kartı olarak kullanılabiliyor güvenlik ayağına taraftar üzerinden para kazanma politikası
Bu işin içinde büyük patronlar var mecnun başkan da dahil hiçbir külüp gıkını bile çıkaramıyor yönetime kızmak haksızlık siz arama motoruna pasolig kimin diye yazın sahibi üreticisi çıkar
bulutbey27 04.10.2014, 23:22 Pasoeziyet kart alacaktım şu rezaleti görünce bir adım geri attım
passolig karti hangi bankadan alinir, bu banka kimindir, turk futbolundan bir anda bankanin kac milyon musterisi olmustur. resmi gazetede ne zaman yayinlanip, kulupler mecbur edilmistir. hangi kulup taraftarina eziyet eder. mecbur edenler kimler. passolig karti sporami hizmet ediyor..…..
Yusuf Çevik 05.10.2014, 09:59 http://resimzade.com/Show.html?i=44634&token=71461 (http://resimzade.com/Show.html?i=44634&token=71461)[/QUOTE]
Emmimin kafasıda gözüküyor orada.:D
Benim amcalarımda gitmiş Salim abi,gidenlerin ayağına,ağzına sağlık.:)
eurovision 05.10.2014, 11:23 Türkiye liglerini zevksiz hale getiren unsurlardan birisi
serkan_ozcan58 05.10.2014, 13:25 gurur duy tupcu bu tablodan insanları trıbunlerden uzaklastırın helal olsun
gurur duy tupcu bu tablodan insanları trıbunlerden uzaklastırın helal olsun
arkadaşlar tüpçü ile alakası yok. hükümet istedi böyle oldu. googleye yazın banka kimin ortaya çıkıyor. 100 çeşit bilet satış metodu bulunur en çıkarcı model bu. kazanan sadece banka. hadi hayrlı seyirler.
cılgınsivas58 05.10.2014, 22:39 SuSma Haykır E- Bilete Hayır
http://resimzade.com/Show.html?i=44634&token=71461 (http://resimzade.com/Show.html?i=44634&token=71461)
Emmimin kafasıda gözüküyor orada.:D
Benim amcalarımda gitmiş Salim abi,gidenlerin ayağına,ağzına sağlık.:)[/QUOTE]
:D:D:D:D
aynesi ben de yazacaktim.....
Salim emmi kusura bakma ama babaanem hasta oldu o yüzden babam Maca gidemedi malesef ama bol bol selami var sende ;)
yigidokolik 07.10.2014, 00:35 passolig aldık yerimize gelip birde polis oturuyor, bu da ayrı bir rezillik...
34MUAMMER58 07.10.2014, 12:03 Sanki bayramdan sonra bu çile devam etmeyecek,sanki sadece sivasspor taraftarına özel bu işkence,bu pasolig dalgası türk futbolunu bitirmek üzeredir,butür aksaklıklar sadece sivasda değil neredeyse tüm pasolige tabi takımların taraftarlarına uygulanıyor,sivasda daha fazla uygulanıyordur o ayrı mesele,tüpçünün bitarafından icad ettiği uygulama değildir,bu bir hükümet dayatmasıdır ,kulüp başkanlarıda yalakalık olsundiye ,aman oyunbozanlık etmeyelim diye ses çıkartmamışlardır ,şimdi hepsi pişman ,bu pasolig uygulamasının ne türk futboluna, ne takımlara, ne seyircilere,en küçük katkısı yoktur olmayacaktırda sadece hortumya yarar sağlıyacaktır ,bu tamamen türkiyede ele geçirmediği kurum bırakmıyan ne üdüğü bellisiz zihniyetin ,yandaş hortumcuya kıyak çekme uygulamasıdır,nasılki sahilleri,ormanları,askerin boşalttığı arazileri ,ite köpeğe peşkeş çekiyorlarsa, bu zihniyet türk futboluna el atmıştır,önce fb yi ele geçirmeye çalışıp, olmayan delillerle sivassporunda dahil olduğu şike davasıyla türk futbolunu bitirdiler ,türk futbolunu kullanıp seyirciyi taraftar modundan çıkarıp hortumcuya ,potansiyel mecburi kaz yapmak için bu pasolig icad edilmiştir,türkiyede 8 şubesi olan hortumcu bankasını bu sayede büyütmek için ,türk futbolunun bitirilmeside göze alınmıştır,buna bazı yalaka medya kuruluşları [havuz medyası ]ve bu zihniyetin bedava amigoluğunu yapan şarlatanlarda destek olmaktadır,amaç ,güvenlik değil ,küfürdü,bedava biletti,bekleme yapmama ,sahte bileti önlemek filan değil ,bunu söyleyenler halt etmiştir,görüyoruz işte 4 hafta oldu sivassporu bırakın ,bjk fb gs ts bile ,bursa eskişehir ,kayseri bile stadlarını dolduramıyor ,trübünler bomboş,futbolcular maça konsantre olamıyor ,antrenman havasında maçlar oynanıyor,stadlarda beklemeler,kart okumama,içeri girememe ,bu kadar az taraftar olduğu halde devam ediyor,hepi topu 1000 kişiyi içeri alamayan bu ucube ,dandik sistem ,15 20 bin kişi stada yığılsa neyapar acaba hiç düşündünüzmü?yok pasolig aldımda,yok adam gibi stada girdimde,yok beleşçilere iyiolduda,yok küfreden taraftar grupları içeri girmiyor buna sevindim diyenlerde ,körü körüne yanlışı savunun azılı gerizekalı yalakalardan başkalarıdeğildir :mad: ,TÜRK futbolunun kurtarılması için seyircinin stadlara gelmesi için maçların daha zevkli ve çekişmeli geçmesi için önce şikeci tüpçünün tff başından uzaklaştırılması,siyasetle miyasetle değil futbolun içindeki insanların seçeceği yeni bir tff başkanıyla bu hortum düzeni pasoligi kaldırıp ,adam gibi seyirciyi önce insan yurduna koyacak uygulamayla yola devam edilmelidir,türk futbol seyircisi,potansiyel terörist,küfürbaz sapık,katil ,hırsız yerine koyulmamalıdır
sıvaslıgenç 07.10.2014, 13:20 Pasoligi destekleyenler neredeler ?
Bu nalet sistem çıktı cıkalı futboldan zevk alan varsa helal olsun derim?
58 Amsterdam 58 08.10.2014, 18:31 Ne kadar sacma, neden 2 defa kontrol gerekliymis ?
Bunu yaptiran bizim yonetim ...
basketbol cumhurbaşkanlığı kupası maçına bakın pasolig enden çıkmış anlayın. oyun büyük türkiye.
ezelşener 10.10.2014, 12:10 Sanki bayramdan sonra bu çile devam etmeyecek,sanki sadece sivasspor taraftarına özel bu işkence,bu pasolig dalgası türk futbolunu bitirmek üzeredir,butür aksaklıklar sadece sivasda değil neredeyse tüm pasolige tabi takımların taraftarlarına uygulanıyor,sivasda daha fazla uygulanıyordur o ayrı mesele,tüpçünün bitarafından icad ettiği uygulama değildir,bu bir hükümet dayatmasıdır ,kulüp başkanlarıda yalakalık olsundiye ,aman oyunbozanlık etmeyelim diye ses çıkartmamışlardır ,şimdi hepsi pişman ,bu pasolig uygulamasının ne türk futboluna, ne takımlara, ne seyircilere,en küçük katkısı yoktur olmayacaktırda sadece hortumya yarar sağlıyacaktır ,bu tamamen türkiyede ele geçirmediği kurum bırakmıyan ne üdüğü bellisiz zihniyetin ,yandaş hortumcuya kıyak çekme uygulamasıdır,nasılki sahilleri,ormanları,askerin boşalttığı arazileri ,ite köpeğe peşkeş çekiyorlarsa, bu zihniyet türk futboluna el atmıştır,önce fb yi ele geçirmeye çalışıp, olmayan delillerle sivassporunda dahil olduğu şike davasıyla türk futbolunu bitirdiler ,türk futbolunu kullanıp seyirciyi taraftar modundan çıkarıp hortumcuya ,potansiyel mecburi kaz yapmak için bu pasolig icad edilmiştir,türkiyede 8 şubesi olan hortumcu bankasını bu sayede büyütmek için ,türk futbolunun bitirilmeside göze alınmıştır,buna bazı yalaka medya kuruluşları [havuz medyası ]ve bu zihniyetin bedava amigoluğunu yapan şarlatanlarda destek olmaktadır,amaç ,güvenlik değil ,küfürdü,bedava biletti,bekleme yapmama ,sahte bileti önlemek filan değil ,bunu söyleyenler halt etmiştir,görüyoruz işte 4 hafta oldu sivassporu bırakın ,bjk fb gs ts bile ,bursa eskişehir ,kayseri bile stadlarını dolduramıyor ,trübünler bomboş,futbolcular maça konsantre olamıyor ,antrenman havasında maçlar oynanıyor,stadlarda beklemeler,kart okumama,içeri girememe ,bu kadar az taraftar olduğu halde devam ediyor,hepi topu 1000 kişiyi içeri alamayan bu ucube ,dandik sistem ,15 20 bin kişi stada yığılsa neyapar acaba hiç düşündünüzmü?yok pasolig aldımda,yok adam gibi stada girdimde,yok beleşçilere iyiolduda,yok küfreden taraftar grupları içeri girmiyor buna sevindim diyenlerde ,körü körüne yanlışı savunun azılı gerizekalı yalakalardan başkalarıdeğildir :mad: ,TÜRK futbolunun kurtarılması için seyircinin stadlara gelmesi için maçların daha zevkli ve çekişmeli geçmesi için önce şikeci tüpçünün tff başından uzaklaştırılması,siyasetle miyasetle değil futbolun içindeki insanların seçeceği yeni bir tff başkanıyla bu hortum düzeni pasoligi kaldırıp ,adam gibi seyirciyi önce insan yurduna koyacak uygulamayla yola devam edilmelidir,türk futbol seyircisi,potansiyel terörist,küfürbaz sapık,katil ,hırsız yerine koyulmamalıdır
yalnız.kayseri.eskişehir.bursa .zaten stadlarını dolduramıyordu üstadım..:
59yigido58 10.10.2014, 14:19 bu nasıl bir uygulamadır anlam veremiyorum seyirci stadlardan uzaklaştı tüm stadlar neredeyse bomboş takımlar böyle bir darboğazdayken hangi akla hizmettir bilmiyorum eskiden dolu tiribünler görürdük şimdi boş türbünler görüyoruz bence bu yanlıştan bir an önce vaz geçilmelidir
Rallim58 14.10.2014, 09:19 O sahneyi yakından yaşayanlardanım...
Böyle bir rezalet görmemiştim... Taraftarın isyanını, işkencesini görmenizi istemezdim...
Sorumlular utansın diyor, bir daha yaşanmamasını diliyorum...
|
|