Orijinalini görmek için tıklayınız : Carlos:Güzel bir galibiyet aldık


58akif34
05.10.2014, 08:27
Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos, "Birçok sefer iyi oynadık ama kazanamadık. Bugün de çok çok iyi oynamasak da galibiyet aldık" dedi.

Carlos, Spor Toto Süper Lig'de Sivasspor'un Gençlerbirliği'ni 1-0 yendiği maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, ligin başından beri istedikleri galibiyeti bugün aldıklarını söyledi.

Defansta iyi işler yaptıklarını belirten Carlos, güzel bir galibiyet elde ettiklerini dile getirdi.

Ön liberoda şans verdiği İbrahim Toraman'ın performansından memnun olup olmadığının sorulması üzerine Carlos, Toraman'ın çok profesyonel ve her anlamda üst seviyede bir oyuncu olduğunu ifade etti.

Bir gazetecinin "Önceki maçlara göre, sizi daha agresif gördük" sözleri üzerine Carlos, "Bu takımın lideriyim ve onun için dışarıdan benim motivasyonum her zaman oyunculara yansır. Birçok sefer iyi oynadık ama kazanamadık. Bugün de çok çok iyi oynamasak da galibiyet aldık. Ben de saha içindeymiş gibi maçı yaşıyordum. Bu nedenle o şekilde bir görüntü verdim ama bu motivasyonum böyle devam edecektir" şeklinde konuştu.

Carlos, stoper Ümit Kurt'un A Milli Futbol Takımı aday kadrosuna çağrılmasının sorulması üzerine, "Kesinlikle ve kesinlikle hak edilmiş bir davet. Aynı şekilde Ziya da milli takımı hak eden oyuncularımızdan birisi" dedi.

Bir gazetecinin "Genç oyunculardan Aykut Emre Yakut'a gelecek maçlarda şans vermeyi düşünüyor musunuz?" şeklindeki sorusu üzerine Carlos, altyapıdan gelen oyunculara iyi şekilde hazırladıktan sonra şans verilebileceğini söyledi.

Carlos, takımın 4 gün izinli olduğunu sözlerine ekledi.

Maçtaki tek golün sahibi Manuel Da Costa da takım olarak iyi mücadele ederek kazandıklarını belirtti.

Uzun bir aradan sonra gol atmasının sevindirici olduğunu dile getiren Costa, Gençlerbirliği karşısında defansif olarak iyi işler yaptıklarını ifade etti.

B.DUMANLI
05.10.2014, 08:50
90 dakika boyunca her Genclerbirligi ataginda sinirlerin dahada gerildigi ve rakibin toplarinin direkten döndügü,buldugumuz firsatlari cömertce harcadigimiz ve sonunda sadece 1-0 sonuca razi oldugumuz güzel bir mac oldu....

sivaslıadem
05.10.2014, 09:29
milli takım yetkililerine de gerekli mesajı vermiş
Bu takımda milli takımı hak eden daha fazla oyuncu var