Orijinalini görmek için tıklayınız : Beşiktaş 3-2 Sivasspor

SivasSpor.Com
07.10.2014, 20:15
http://resimzade.com/Show.html?i=44628&token=59284

Spor Toto Süper Lig'de 6. hafta Beşiktaş-Sivasspor maçı tahmin ve yorumları:

Tarih: 19 Ekim Pazar

Stad: Ankara Yenikent ASAŞ

Saat: 19:00

Maçın Hakemi: Mete Kalkavan

Not: Müsabaka ile ilgili tüm gelişmeler bu başlık altında toplanacaktır, sayfamız maç gününe kadar sürekli güncellenecektir.

SİVAS EMİRİ
07.10.2014, 20:32
maç büyük ihtimalle olimpiyatta bjkde sosa-pektemek gib iki süper oyuncu yok bu cok iyi haber olimpiyatta oynamaya biz zaten alısıgız toraman özellikle bu maçın yıldızı olacaktır ve varını yogunu ortaya koyacaktır kendini göstermek icin

bu maçı alarak SİVASSPORUN hedefininde zirve oldugunu herkes anlayacak biz liderleri yenmeyi severiz

ertugrul
cicinho-costa-ümit-ziya
toraman
adem-kadir
burhan - aatıf
utaka

adres58
07.10.2014, 21:00
O stadda akıllı oynayan her takım puan yada puanlar çıkartır. Yeterki akıllı oynayalım. Şu an iki eksiği mevcut, Oda kritik oyuncular lakin karşımızdaki takım BJK, eksik gedik mutlaka montajlanır. Ayrıca Süper Ligde en beğendiğim iyi bir hocaya sahipler. İşini bilen iyi takım analizi yapabilen meziyetlere sahip, bunun yanında efendiliği ile takdir toplayan bir insan... Dediğim gibi iki eksiği var, Milli takım dönüşünde ne olur bilinmez ama Ümit Kurt, Da Costa ve Aatıfın da sakatlık yaşamadan dönmeleri gerekiyor.

cemahmety
07.10.2014, 23:41
Puan durumuna baktığımız zaman gereksiz puan kayıpları yapmış olmamıza rağmen bu maçtan 3 puan almak bizi orta sıralara yükseltir ve yolumuza devam ederiz, yenilmek veya beraberlik almak bizi bu sene için ilk 5 hedefimizden bence uzaklaştırır gibi duruyor ama bakalım görelim sonuç ne olacak

ozledımeskıyı
08.10.2014, 00:11
fb ve gs nin çoğu nasıl kazanıldığı soru işareti 19 şampiyonluğu olduğundan 4 . yıldız zımbırtısı ve passolig saçmalığı yüzünden yayıncı kuruluş cebini iyi doldurdu ve bu iki adiyi değil de bir başkasını daha yaparak bu yıldız işini en azından 1 yıl daha uzatarak parasına para katmak istiyor yani anlayacağınız birileri bjk yi şampiyon YAPTIRTMAK istiyor.Bunu balikesir maçında verilmeyen açık kırmızı kartla da gördük.

34MUAMMER58
08.10.2014, 02:08
MUHTEMELEN olimpiyat stadında boş trübünler önünde oynanacak karşılaşma,istanbuldaki bjk maçlarında kolay kolay yenilmiyoruz,ancak hakem vasıtasıyla yeniliyoruz,bjk maçlarını biraz seyrettim zor kazanıyorlar,tolga faydalı oldu,sivasspordan çok üstün futbol oynamıyorlar,geçmiş maçlarda az dikkatli ve bencil olunmasaydı şuan lider biz olurduk,puan farkı, güç farkını göstermez,maça gelecek olursak ,tff başkanı batırdığı bjk ye kıyak geçmek maddi olarak katkı sağlamak için mücadele veriyor ,bunu tarafsız herkes görüyor,umarım hakemin konuşulmadığı maç olur ,sosanın ve mustafa pektemekin sakat olması bizim için avantaj ,bu maça iyikonsantre olursak ,bencil olmazsak ,haddimizi bilerek sabırlı oynarsak galip geleceğimizi düşünüyorum,hücüm bölgemiz bjk den güçlü,defansif anlamdada çok geride degiliz ,ben az gollü yada golsüz beraberlik bekliyorum ,takımımıza yürekten güveniyorum,

Ferhat06
08.10.2014, 08:09
Galip gelmeye geliriz de şu Biliç'i üzmek istemezdim çok sempatik yaa.Biliç futbol holiganlarına,kışkırtıcı futbol ukalalarına,futbolu kan davasına dönüştürenlere çok güzel adamlık öğretiyor.

hüso58
08.10.2014, 08:16
Besiktasın sosa ve pektemek gibi iki onemli oyuncusu yok ayrıca besiktasın sagbekine karsı oynayacak aatıf gününde olursa besiktas macında puan veya puanlar alabiliriz

DoomsDay58
08.10.2014, 09:17
Savunma hatası yapmazsak bu maçtan puan çıkartmamız zor değil. Beşiktaş fazla gol atabilen bir takım olmadığı için bundan yana korkum yok tam bir deplasman takımı gibi oynayıp buradan puanla dönmemiz lazım.

serkan_ozcan58
08.10.2014, 10:29
Genclerbirligi macindaki 11den sadece hakani cikartip chirsantusu oynatirsak rahat kazaniriz en azindan 1 puanla doneriz bjk deplasmanlarinda iyi oynayip puan aliyoruz insallah guzel bir sonuc aliriz...

4eylül
08.10.2014, 11:57
maçın sivasta oynanma ihtimali var nerede olursa olsun puan alacağımıza inanıyorum

halilxx58
08.10.2014, 13:48
Besiktastan futbol olarak rahat puan alabilecek durumdayiz. Fakat Süleyman Seba Sezonunda birileri bjkyi sampiyon yapmak istiyor gibime geliyor.

Taktik olarak bjk savunmasinin sag tarafi zayif, bizim de sol kanadimiz gayet etkili. Formda bir Ziya-Aatif-Utaka bjk savunmasini cok zorlar ve pozisyon üretir.
Diger etkili oyunculari Olcayi Cicinho, Demba Ba'yi ise stoperlerimiz kontrol edebilecek seviyede.
Yani hakem gibi dis etkenler olmazsa en az bir puan aliriz bjk deplasmanindan.

SenSetik
08.10.2014, 14:25
3 puan adına çok ümitliyim....

shang
08.10.2014, 15:00
beşiktaş şu ana kadar oynayacağımız takımlar içinde en iyi futbolu oynayan takım bizim savunmada çok dikkatli oynamamız gerekiyor ve son haftalardaki son vuruşlardaki beceriksizliğimizi yapmamalıyız.Takım çok pozisyona giriyor ama neredeyse hiç birini değerlendiremiyoruz.Son vuruşlarda daha güçlü ve dikkatli olursak ve savunmada çok bariz hatalar yapmazsak galip gelmememiz için bir neden yok gençler maçından sonra alınacak bir 3 puan daha iyi bir serinin başlangıcı olabilir.İbrahim toramandan bu maçta çok umutluyum...

Ferhat06
09.10.2014, 11:15
3-0 ın rövanşını almak isteyecek ama gücü yetmez.en az 1 puanla döneriz.

Soyözen
09.10.2014, 14:09
Milliyetin haberine göre maç Ankarada olacakmış. Başkentteki yigidolara gun doğdu :)

rapge
09.10.2014, 14:52
Başka birşeş isteseymişim. Maç Ankara'da bize de gün doğdu :)

yigit 2013
09.10.2014, 18:40
maç büyük ihtimalle olimpiyatta bjkde sosa-pektemek gib iki süper oyuncu yok bu cok iyi haber olimpiyatta oynamaya biz zaten alısıgız toraman özellikle bu maçın yıldızı olacaktır ve varını yogunu ortaya koyacaktır kendini göstermek icin

bu maçı alarak SİVASSPORUN hedefininde zirve oldugunu herkes anlayacak biz liderleri yenmeyi severiz

ertugrul
cicinho-costa-ümit-ziya
toraman
adem-kadir
burhan - aatıf
utaka
Kadirin bu takima faydasi olduğunu dusunuyormusun

*elli8*goksel
09.10.2014, 20:39
Ne dersiniz Ankaraya bi çıkarmamı yapsak..

museboy
09.10.2014, 22:14
Ankara'daki bizlere gün doğdu maçta olacağız inşallah, yalnız bu passolig karta başvursak o zamana kadar gelir mi ya da tek girişlik passolig kart gibi bir şansımız var mıdır? Güzelim fırsat zehir olmasın :mad: Bilen bir gardaşım yardımcı olursa çok iyi olur :confused:

sivaslıadem
10.10.2014, 01:49
pektemek büyük ihtimalle milli maç arasından dolayı bizim maça yetişecek
şu anda tek eksikleri var o da sosa

cok kaliteli yabancıları var
demba ba ve hutchinson a özel önlem alınmalı diye düşünüyorum

bu maçta bizi rahatlatacak en önemli şey rakibe karşı deplasmandaki başarılı istatiğimiz
maçın ankarada oynanması da rakibin ev sahibi olma avantajını da bir nebze azaltacaktır

savunmada dikkatli oynarsak eli boş dönmeyiz

aozdemir
10.10.2014, 10:21
en azından beraberlik alırız bence

68yasar58
10.10.2014, 14:00
illi maç araları şimdiye kadar bize yaramadı inşallah bu sefer bizim için üç puanın devamı olur ben takıma güveniyorum bu maçtanda üç puanla ayrılacağız.

Yusuf Çevik
10.10.2014, 14:05
Sivasspor Beşiktaş`a ters gelen bir takım.3 puan sürpriz olmaz.

59yigido58
10.10.2014, 14:17
inş bu maçı kayıpsız geçersek bizi daha kimse tutamaz düşüncesindeyim yigidolar yine rakiplerin korkulu rüyası olur

cemal58yiğido
10.10.2014, 17:32
demba ba,sosa gibi oyuncuların sakat olduğunu gökhan töreninde zor günler geçirdiğini göz önüne alırsak inşallah 3 puan sürpriz olmayacaktır.bireysel hatalar olmazsa kolay gol yemeyiz.toraman içinde çok önemli bir maç.inşallah bende niğdeden ankaraya geçerek takımımıza destek olmaya çalışacam.

u4sivas58
10.10.2014, 18:19
maç ankarada oynanacak diye bir şey duydum doğru mu? :confused:

59yigido58
13.10.2014, 14:16
beşiktaş bu senenin en diri takımı sivasla birlikte zevkli çekişmeli bir maç olacak inş sivas kazanır

ReFRaCToRY
15.10.2014, 13:29
Aatıf'ın yokluğu hiç iyi olmadı bizim açımızdan fakat rakibimizin de önemli eksikleri var. Bu senenin iki iyi atak takımının maçı.. Dişediş, zevkli bir maç izleyeceğimizi umuyorum.. Maç sonunda gülen taraf biz oluruz inşallah ama özellikle bu seneki göze çarpan futboluyla Beşiktaş'tan deplasmanda alınan 1 puan da iyi sonuç olacaktır.

Rallim58
15.10.2014, 18:48
BJK-Sivasspor karşılaşmasının ilginç olacağını düşünüyorum. Her iki takımı da deplasmanda olarak görmek lazım...

Kazananın Sivasspor olması dileğiyle...

SivasliMuhammed
15.10.2014, 20:14
Atifin oynamamasi cok büyük bir dezavantaj olacagini düsünmüyorum cünkü takim bir takim gibi oynar...atif son maclarda biraz bencil oynuyor onun icin takim biraz acilacagini düsünüyorum

bulutbey27
15.10.2014, 21:39
Beşiktaş'a karşı İstanbul'da üstünlüğümüz vardı ben yine deplasmanda daha iyi oynayacağımızı tahmin ediyorum.

A.Turan Korkmaz
15.10.2014, 23:42
Maçta ofansı organize edecek oyuncuların Atıf'ın oynamamasından ötürü daha fazla sorumluluk almaları gerekecek. Chrisantus tipik santrfor görevinde olmalı. Utaka, Burhan, Mehdi ve Adem'in çok daha hızlı ve hareketli olmaları ve gerçekten artık iş yapmaları lazım. İbrahim Toraman, BJK'nin nasıl hücuma çıktığını, oyun sistemini iyi biliyor. Duygusal davranıp aşırı hırs yapmazsa bu bilgi ve tecrübe Sivasspor'un lehine olabilir. Geri dörtlüde Ziya,Costa,Ümit ve Cicinho artık basit hatalara izin vermemeliler. Kalede Ertuğrul için de vitrin maçlarından biri olur.4-1-4-1 gibi düşündüğüm kadro, rakip analizini iyi uygular, haddini bilerek oynar, fazla açık vermezse, oradan puanla dönebiliriz. Keşke Atıf da olsaydı tabii. Allah yardımcıları olsun.

Soyözen
16.10.2014, 23:32
Arkadaşlar bu arada konuyla ilgili bir sorum olacak, bilenler cevap verirlerse sevinirim. Eşimin Beşiktaş Passolig kartı var, maçı bizim taraftan birlikte izlememiz mümkün olur mu?

Sivasta gittiğimiz maçlarda onun kartı ile bizim tribüne bilet alabiliyoruz ama ilk defa Beşiktaş maçı denk geldiği için kafam karıştı açıkçası :confused::)

Ferhat06
17.10.2014, 08:12
Arkadaşlar bu arada konuyla ilgili bir sorum olacak, bilenler cevap verirlerse sevinirim. Eşimin Beşiktaş Passolig kartı var, maçı bizim taraftan birlikte izlememiz mümkün olur mu?

Sivasta gittiğimiz maçlarda onun kartı ile bizim tribüne bilet alabiliyoruz ama ilk defa Beşiktaş maçı denk geldiği için kafam karıştı açıkçası :confused::)

Pasolig müşteri hizmetlerini arayabilirsin sormak için.Ben aradım hemen yardımcı oldular.08507243344

gogohan
17.10.2014, 08:23

Passolig kartı olan her maçı zileme hakkı var denildiydi ama kart bjk ait olunca rakip takım tarafından izlenmesine müsade edilirmi bilmem. bana kalırsa o maça eşin gitmesin daha iyi. kendini bilmez birileri çıkıp moral bozabilir.yinede sen bilin

Rallim58
17.10.2014, 08:49
Bir sürpriz yapıp gitmek lazım..:)

Ama bilmiyorum ki nasıl yapsak..?

Soyözen
17.10.2014, 09:49
Pasolig müşteri hizmetlerini arayabilirsin sormak için.Ben aradım hemen yardımcı oldular.08507243344

Eyvallah abi sağolasın, en mantıklısı bu olsa gerek.

Passolig kartı olan her maçı zileme hakkı var denildiydi ama kart bjk ait olunca rakip takım tarafından izlenmesine müsade edilirmi bilmem. bana kalırsa o maça eşin gitmesin daha iyi. kendini bilmez birileri çıkıp moral bozabilir.yinede sen bilin

Biz çok maçı böyle Sivas tribününden izledik, bir sorun olacağını pek sanmıyorum. Yine de sağolasın.

34MUAMMER58
18.10.2014, 00:28
ATIFIN oynamayacak olması BJK İçin nekadar şanssa,sosanın ,m pektemeğin,dembambanın oynamayacak olmasıda sivasspor için şans ,maç istanbulda oynansaydı sivasspor daha şanslı olurdu,ankaradaki maçlarda özeliklilede sincan stadında şansımız tutmuyor,3 maç oynadık,şampiyonluğu gs ye verdiğimiz maçı bu stadda oynadık bu 3 maçın 2 sinde gol bile atamadık bizim için kabus gibi stad ,neticede futbolcular oynıyacak,burhanın bizahmet bu maçta iyioynamasını bekliyorum,r.carlosdan batuhana hiç değilse 1 devre şans vermesini atıfın yerine utakayı oynatmasını bekliyorum ,ben berabere kalacağımızı sanıyorum ,forvetler gününde olursa galipte geliriz

batur0658
18.10.2014, 00:35
biraz akıllı oynayıp pozisyonları boşuna kaçırmazsak kazanabiliriz diye düşünüyorum yani 8 pozisyona girip 1 ini atarsak bu iş olmaz. ben rakibin eksiklerine yada oyununa bakmıyorum bizim takımımızın önce iyi oynaması gerekiyoki sonra rakibi değerlendirelim ayrıca Sivassporumuz iyi oynarsa da rakip ne kadar iyi oynarsa oynasın biz bu maçı kazanırız....

sebasteia
18.10.2014, 08:43

üç hafta önce tt arena'daki gs maçını arkadaşımla gs tribününde izledim. bende sivasspor passolig kartı var. herhangi bir sorun olmuyor.

Murad_Kelleci58
18.10.2014, 10:18
Biletimizi aldık, ALLAH nasip ederse pazar akşamı misafir tribününde yerimizi alacağız ve inşallah Beşiktaş ile Ankara'daki ilk randevumuzda galip geleceğiz..

B.DUMANLI
18.10.2014, 12:01
Aslinda kötü futbol oynamiyoruz,fakat daha bir hayli eksiklerimiz var.Bunlar gerek futbolcu ve gerekse yapilan ortalarin bir türlü yerini bulamamasi hususunda kendini gösteriyorki buda bizim galip gelemememizin en büyük etkeni olarak ortaya cikiyor.
Gecen hafta sonunda bir yerel kanalimizin spor programinda uzun özetini verdigi bir 4 Eylül-Aksaray macini seyretme imkanim oldu.4 Eylül cok güzel futbol oynamakla kalmiyor futbolun tüm inceliklerini sahaya yansitabiliyor.O takimda taslar yerine oturmus durumda.Ama bizde henüz öyle degil.Bir kac futbolcunun henüz daha oyunda olmayisi bizim belimizi büken en büyük etken.
Sivasspor nedense bu sezon sanki deplasmanlarda daha güzel futbol sergiliyor gibi geliyor bana.Umarim Besiktas´tan puan veya puanlar alabilirler.Böylelikle haftaya moralli baslamis oluruz.

Caner POLAT
18.10.2014, 12:33
İ. Toraman konuştukça batıyor

psychology58
18.10.2014, 12:45
Beşiktaş da Oğuzhan ve Demba Ba sahada olacakmış büyük ihtimalle. Bizim için kötü haber.

rsimsek
18.10.2014, 12:57
çok zor bir okadar da önemli bir maç..bireysel saçma bir hata yapmazsak en az 1 puan çıkarabileceğimizi düşünüyorum....utaka,burhan gibi oyuncularda gününde olursa 3 puan bile olabilir...umarım kazanan şanlı sivassprumuz olur

Salim58
18.10.2014, 15:23
Sivasspor Kafilesi Ankara'ya Gitti

Spor Toto Süper Lig'de yarın deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak Sivasspor takımı, karayoluyla Ankara'ya gitti.

Kafilenin oyuncu kadrosunda, Ertuğrul Taşkıran, Korcan Çelikay, Berk Neziroğluları, Ziya Erdal, Ahmet Şahbaz, Ümit Kurt, İbrahim Toraman, Cicinho, Adem Koçak, Burhan Eşer, Hakan Arslan, Mehdi Taouil, Cihan Özkara, Batuhan Karadeniz, Ahmet Aras, John Utaka, Macauley Chrisantus ve Manuel da Costa yer aldı.

Sakatlığı bulunan Kadir Bekmezci, Aatif Chahechouhe, 18 kişilik kadroya alınmayan Deniz Öksüz, Abdurrahman Dereli ve Musa Sinan Yılmazer ise Sivas'ta kaldı.

Soyözen
19.10.2014, 09:28
üç hafta önce tt arena'daki gs maçını arkadaşımla gs tribününde izledim. bende sivasspor passolig kartı var. herhangi bir sorun olmuyor.

Müşteri hizmetleri 'ni arayıp sordum,maç Ankarada olduğu için genel maç olarak sayılıyormuş yani herkes her yerden bilet alabiliyormus.

İnşallah biz de tribünde olacağız. :)

izmiriyigidosu
19.10.2014, 10:07
çok zor bir maç olacak ama biz defanstaki hataları devam ettirirsek daha çok gol yeriz inş kazanırız başarılar sivassporum

batur0658
19.10.2014, 10:08
Bugun galibiyet günümüz öyle hissediyorum icimden gelen ses beni yaniltmaz insallah :)

karakaplan58
19.10.2014, 14:52
bol gollü mac olsun bizim olsun farketmez

savaş2
19.10.2014, 19:52
*** 0-1 öndeyiz ama ,bu hakemle zor kazanırız tüdüğü hep mah .takımı beş taşa calıyor. mehdi sahada yok gibi hakanla 2 yarıya başlanabilir.

astaravisa
19.10.2014, 20:12
yapmayın yaa hemen yemeyiinnnn

Abdullah DuMaN
19.10.2014, 20:19
Zıyanın ıkı hatası 2 gol 2.golde eli görmeyen hakemler Allah belanızı versin

B.DUMANLI
19.10.2014, 20:20
Ikinci yari Carlos resmen takimi defansa cekti,böylelikle Besiktas´in üzerimize gelmesine pirim veriyor.Su anda 2-1 yenigiz cok yazik.

savaş2
19.10.2014, 20:33
***toraman pozisiyonları filim gibi izliyor ,kadir girmeli

35gürün58
19.10.2014, 20:51
Bu maçın en kötü adamı mağlubiyetimizi hazırladı bu kişi Kadir'i aratmayan beceriksiz Burhan'ın egoist oyunuydu... zamanında müsaitken pası vermedi iki pozisyonda da bizi golden etti. artı pasları ve topları hep kaybetti, diğer beceriksiz kişi ise Utaka idi ayağında bir top tutmaktan aciz...

B.DUMANLI
19.10.2014, 20:58
1-0 önde bitirdigimiz ilk yariyi ,ikinci yari defansa cekilerek Besiktas´a resmen maci verdik.Skoru 2-2 yaptiktan sonra biraz cesur oynadik,fakat 3. golü kalemizde bulduk.3-2 yenik duruma düsünce oyuncu degisiklikleri icin neden beklendi.Ahmet Aras´in iki gol sansini harcamasi ise cabasiydi.

Mademki Ahmet Aras forvetse, o gol sanslarini kacirmamaliydi.Aatif´in yoklugu arandi bence bu tabi benim kendi sahsi görüsüm.Sonucda güzel oyun fakat sonuca etkisi olmayan ve puanlari kacirdigimiz bir oyun oldu.Ikinci devrenin baslangicindaki defansa cekilmemiz bu yenilgiyi getirdi bize...Tek kelimeyle yazik oldu.

68yasar58
20.10.2014, 16:19
Ne hikmetse iki sezondur defans yapmasını beceremiyoruz maçı kaybetmemizin başka anlamı yokki nezaman iyi defans yaparsak ozaman puan yada puanlar geliyor. Bİz herzamanki gibi takım oyunu oynayıp takımla beraber yıldızlar çıkardık oyuncularımızda bunu böyle bilmeli kendisine değil takıma oynamalı.

TS58
20.10.2014, 17:21
Defansta Ümit KURT aksıyor, biraz kendini geliştirmeli.