Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivasspor'da sakatlık şoku
SivasSpor.Com 13.10.2014, 11:05 http://resimzade.com/Show.html?i=44166&token=25577
Sivasspor’un yıldız oyuncusu Aatif Chahechouhe, sakatlığı nedeni ile Beşiktaş maçında oynayamayacak.
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Sivasspor’un Faslı yıldızı Aatif Chahechouhe, sakatlığı nedeni ile Beşiktaş’a karşı forma giyemeyecek. Geçtiğimiz sezon gol kralı olarak tüm gözleri üzerinde toplayan golcü oyuncunun adalesinde 2. Derece yırtık oluştuğu bu yüzden Beşiktaş maçında oynamasının imkânsız olduğu ifade edildi. Fas Milli Takım aday kadrosundan da çıkarılan yıldız oyuncunun tedavisi Fransa’da devam ediyor.
Sivas Memleket
ofozturk 13.10.2014, 13:12 işte bu olmadı bakalım atıfsiz nasıl bir sistemle çıkacagız.
sivaslıadem 13.10.2014, 13:20 o bahaneyle dinlenmiş olur her maçı 90 dk oynuyor
dinlenirse biraz toparlar,form tutması daha kolay olur
hem de yedekleri görme fırsatımız olur
DoomsDay58 13.10.2014, 13:34 Bir maça da Aatıfsız çıkalım bakalım takımda neler değişiyor. Ayrıca geçmiş olsun inşallah haftaya takıma döner.
59yigido58 13.10.2014, 14:10 işte bu olmadı atıf olmayınca takım yarım kaldı demektir inş kısa sürede döner takıma
yigit 2013 13.10.2014, 15:44 Sende Yoksan hic umudum kalmadi Beşiktaş macinda haydi hayirlisi
aozdemir 13.10.2014, 16:31 üzücü ama her türlü alternatifimizin olması lazım. hiçbir takım tek oyucuya bağlı kalmamalı
58YIGIDO58 13.10.2014, 19:05 Gecmis olsun Aatif gecmis olsun Sivasspor.
son dönemlerde çok formsuzdu ve bencil oynuyordu. yokluğunun çok fazla hissedileceğini düşünmüyorum.
Has Sivas`li 13.10.2014, 19:57 MEHDi oyunu kurma isini yapar, bir zahmetde UTAKA golleri atsin artik!!!
babapiton 13.10.2014, 20:05 Kötü olmuş inşallah sıkıntı olmaz bu kadro ile çıkmamız iyi olacaktır.
Artık Chrisantus'u kullanma zamanı geldi.Kimsenin bilmediği bir ayrıntı Chrisantus tam anlamıyla deplasman golcüsü videosunu yaparken araştırmalardan biliyorum kariyerde attığı gollerin yaklaşık %70 ini deplasmanda atmış.
----------------Ertuğrul------------------
-Cici----Costa----------Ümit-------Ziya-
-----------------Toraman-----------------
-Burhan----Adem-------Mehdi----Utaka-
-----------------Chrisantus-----------------
cemahmety 13.10.2014, 20:29 Lanet olsun bu fas milli takımına ya geçen sefer Da Costa sakat dönmüştü bu sefer de Aatıf sakat döndü. Mehdi bu maçta oyun kuruculuğa soyunur. sağda Burhan solda Utaka forvette Cristantus oynar. Tek bir maç için sıkıntı oluşturmaz ama Aatıfın bir sonraki maça takıma dönmesi gerekir
B.DUMANLI 13.10.2014, 20:47 Bugüne kadar 5 lig maci oynadik Aatif sayesinde basimiz gögemi erdi.Onun olmayisi oyuna ve macin sonucuna etki edecegini sanmiyorum.Herseyde bir hayir vardir.Bekleyip görecegiz.
Binbir övgüyle Samsun´dan alinan Musa nerede?.Baskan bizzat kendisi yapmisti bu transferi ve övgüyle bahsetmisti ondan ama biz daha onun oyununu görme firsati bulamadik.
ELLİSEKİZ 14.10.2014, 00:01 Şayet büyük takım isek (değilse de olacaksak) bir oyuncuya bel bağlamak hoş olmaz.Belki yeri zamanı değil ama .AH YÖNETİM AAHHHH ....! Yapmadın şöyle adam gibi bir tranfer...Geçmiş olsun Atıff...
68yasar58 14.10.2014, 08:48 Sivasım her şekilde beşiktaşı yenecek en kısa zamanda geçen yılkı performansını yakalayarak dönmen dileği ile geçmiş olsun atıf.
Bu sezon o kadar kötü ki Aatıf, belki bu maçta olmaması daha iyi olacak !
Bakalım Aatıf olmadan ne yapabiliyoruz ?
Rallim58 14.10.2014, 09:30 "Taktiksel haber" diye hayal ederken gerçek olduğunu öğrenince üzülmedik değiliz...
Bu durum bize belki yeni Aatıf'lar çıkarır, kimbilir?
34MUAMMER58 14.10.2014, 10:19 Atıfın nekadar yetenekli bir oyuncu olduğunu anlatmaya gerek yok ,ancak geçensezonki performansından çok uzak,sivassporda topla oynayan tek oyuncu ,sakatlanmasına üzüldüm,bjk yi tek başına yenecek kalitede oyuncu ,geçmiş olsun diyorum,belki biraz formadan uzak kalırsa futbolu özler daha iyioynar,onun yerine utaka yada cruntus oynar ,mehdide ,musa sinanda orda rahatlıkla oynar ,bu oyuncular bugünleriçin alındı r.carlosun güvenmesi lazım artık, rakibinde sosa,dembamba ,m pektemek gibi silahları yok,bir olcay var onuda artık bizahmet defansımız tutsun
Biri iyileşiyor diğeri sakatlanıyor bu takım sakatlıklardan ne zaman kurtararacak
aozdemir 14.10.2014, 10:38 ----------------Ertuğrul------------------
-Cici----Costa----------Ümit-------Ziya-
-----------------Toraman-----------------
-Burhan----Adem-------Mehdi----Utaka-
-----------------Chrisantus-----------------
bu kadro güzel olmuş ama ademi toramanın yanına koyman lazım.
58 Amsterdam 58 14.10.2014, 10:54 Gecmis olsun cabuk don Atif gardas.
Iyiki Utaka ve Chrisantus var onlar oynasinlar da goller atsinlar insallah.
Musa Sinan diye bi oyuncu aldik super sutlari vardi Samsun'da.
Sizi bilmem ama ben bi goremedim bizde, hic oynadi mi ?
halilxx58 14.10.2014, 12:14 Gecmis olsun cabuk don Atif gardas.
Iyiki Utaka ve Chrisantus var onlar oynasinlar da goller atsinlar insallah.
Musa Sinan diye bi oyuncu aldik super sutlari vardi Samsun'da.
Sizi bilmem ama ben bi goremedim bizde, hic oynadi mi ?
Yok kardesim, Musa Sinan gibi, Cihan Özkara gibi yetenekli oyunculari ne yazikki kullanamiyoruz takimda...
58YIGIDO58 14.10.2014, 16:54 Keske devre arasi guzel bir paraya satilsa !!!
B.DUMANLI 14.10.2014, 20:08 "Taktiksel haber" diye hayal ederken gerçek olduğunu öğrenince üzülmedik değiliz...
Bu durum bize belki yeni Aatıf'lar çıkarır, kimbilir?
Aatif yok diye dövünmek yerine,o olmadan takimin gidisati nasil olacak ve onun alternatifi ,buldugu bu imkani lehine nasil cevirip takimi tetikliyecek bu önemli.
Rallim 58 arkadasimizin bu hususdaki görüsünü destekliyoprum.Sivasspor kisiler üzerine kurulu degildir.Biz bir takimsak sayet onun eksikligi bizi fazla düsündürmemeli.
BSMM 1964 15.10.2014, 07:54 Aatıfsız takımı bir görelim hem kendi biraz dinlenmiş olur
bulutbey27 15.10.2014, 21:43 kayıpsız geçirmek dileğiyle Aatif'e geçmiş olsun diliyorum
|