Orijinalini görmek için tıklayınız : Onlara ihtiyacımız var

SivasSpor.Com
16.10.2014, 10:38
http://resimzade.com/Show.html?i=44655&token=49856

3. lig temsilcimiz 4 Eylül Belediyespor’umuzun Teknik Direktörü Yusuf Tokuş, “Taraftara ihtiyacımız var, onların desteği ile 3 puanı alacağız” dedi.

3. Lig 2 .grupta son haftaya kadar grup lideri olan temsilcimiz 4 Eylül Belediyespor, sezonun 7. Haftasında grubun güçlü ekiplerinden Sancaktepe Belediyespora konuk oluyor. Geçen hafta kendi evinde 68 Aksarayspor’la golsüz berabere kalarak liderliği Eyüpspora kaptıran temsilcimiz deplasmanda galip gelerek liderliği tekrar almak istiyor.

4 Eylül Belediyespor Teknik Direktörü Yusuf Tokuş, hemşerilerimizin nüfus olarak yoğun olduğunu bildiğimiz İstanbulda çok önemli bir müsabakamız var, taraftar desteğine, hemşerilerimizin desteğine ihtiyacımız olduğunu belirterek “Cumartesi günü Sancaktepe şehir stadyumunda olacağız. Müsait olan tüm hemşerilerimizin desteğine ihtiyacımız var. Sezon sonunu şampiyonlukla taçlandırmamız için her müsabakayı final havasında oynamak zorundayız. Gittiğimiz her yerde, ben Sivaslıyım diyenlerin desteğine ihtiyacımız olacak” dedi.

Ziraat Türkiye Kupasında da var olduklarını hatırlatan Tokuş, 29 Ekim’de deplasmanda 1461 Trabzon ile yapılacak ZTK 3. Tur karşılaşması öncesine moral olmasını istediklerini de belirtti.

18.10.2014 Cumartesi saat 15.30’da Sancaktepe Şehir Stadyumunda oynanacak müsabakayı, Urfa Bölgesi hakemlerinden, 3. Lig tecrübesi olmayan Mikail Cihangir yapacak.

Sivasspor.Com Özel Haberidir.

ahmet ali
16.10.2014, 11:11
Sivaslı her yerde takıma desteğe hazır..Peki yöneticileriniz hazır mı?
Kupa kura çekilişinde temsilcisi olmayan bir takım 4 Eylul Belediye...Bir yönetici zahmet edip kura çekilişine İstanbul'a gelmedi...Önce yöneticiler bu takımın başarılı olmasını isteyecek, başarı için çaba gösterecek...İstanbul'un merkezinde ki kura çekimine gelmeyi angarya gören yöneticiler. Sancaktepe gibi İstanbul'un ücra bir bölgesinde bulunan stada Sivaslı'nın gelmesini istiyorlar..Elbette bir çok Sivaslı maça gelecek ama gelmeyenlere, gelemeyenlere hiçbir yöneticinin söz söyleme hakkı yok..

Rallim58
16.10.2014, 11:49
Sancaktepe'ye yakın bölgede bulunan tüm hemşerilerimizin gideceğine inanıyorum...

Sivaslıyım diyenlerden zamanı uygun olanların kaçırmaması gereken maç olduğunu düşünüyorum...

Kazananın Sivas temsilcimizin olması dileğiyle...

gogohan
17.10.2014, 08:25
Sivaslı her yerde takıma desteğe hazır..Peki yöneticileriniz hazır mı?
Kupa kura çekilişinde temsilcisi olmayan bir takım 4 Eylul Belediye...Bir yönetici zahmet edip kura çekilişine İstanbul'a gelmedi...Önce yöneticiler bu takımın başarılı olmasını isteyecek, başarı için çaba gösterecek...İstanbul'un merkezinde ki kura çekimine gelmeyi angarya gören yöneticiler. Sancaktepe gibi İstanbul'un ücra bir bölgesinde bulunan stada Sivaslı'nın gelmesini istiyorlar..Elbette bir çok Sivaslı maça gelecek ama gelmeyenlere, gelemeyenlere hiçbir yöneticinin söz söyleme hakkı yok..

Çok doğru söylüyon gardaş ama bu maç kaçmamalı takıma destek olmalı. yöneticiler geçici baki olan takımlarımız.

Kokomo
17.10.2014, 08:34
Sivas 4 Eylül'ü sonunda Ana Sayfa haberleri arasında görebilmek güzel.

Rallim58
17.10.2014, 08:46
Sivas 4 Eylül'ü sonunda Ana Sayfa haberleri arasında görebilmek güzel.

Sivasspor.com sitesi Sivasta faaliyet gösteren futbol takımlarımıza yer vermiyordu gibi yazmışınız. Bu site yönetimindeki arkadaşlara haksızlık olur diye düşünüyorum.

Hatta başka spor dallarında da başarı gösteren Sivaslı olup başka kulüplerde faaliyet gösterenlere de yer verildiğine hepimiz şahit olduk. Değilmi Kokomo kardeş :) Hayırlı Cumalar...

34MUAMMER58
17.10.2014, 10:55
ümraniyede 30 kişi vardı,vefada 20 kişi,beylerbeyinde 6 kişi,maltepede 30 kişi,yani koskoca istanbulda sivaslıların böyle olmaması gerekiyor,tmm 10 binleri filan tutturamayızda hiçdeğilse 500 kişi 1000 kişi olmalıyız bu takım tüm kendini sivaslı ,sancaktepe stadındada 50 kişiye bile razıyım ,maalesef durum böyle :mad:boşuna demiyor millet, sivasdan adam çıkmaz diye ,sivasdaki maçlarda bile 50 kişiyi bulamayan taraftar potansiyelimiz var yazık

ready
17.10.2014, 11:33
Kendi takımını bile desteklemekden aciz insan 4 eylül takımını destekleyecek

Kokomo
17.10.2014, 17:35
Sivasspor.com sitesi Sivasta faaliyet gösteren futbol takımlarımıza yer vermiyordu gibi yazmışınız. Bu site yönetimindeki arkadaşlara haksızlık olur diye düşünüyorum.

Hatta başka spor dallarında da başarı gösteren Sivaslı olup başka kulüplerde faaliyet gösterenlere de yer verildiğine hepimiz şahit olduk. Değilmi Kokomo kardeş :) Hayırlı Cumalar...

Ben ana sayfada fazla yer verilmediğini düşünüyorum.

O yüzden hafif bir sitemde bulundum.

Sivas 4 Eylül takımımızın kıymetini pek bilmiyoruz.

Gerçi Sivassporumuzun'da şu anki yerinin kıymetini bilmeyen bir camia için bu normaldir diyeceksinizdir, haklısınız - katılırım.

Rallim58
18.10.2014, 19:03
Sancaktepe karşısında 1-0 yenilen temsilcimiz liderlik şansını elinden kaçırdı. Eyüpspor'un kendi sahasında berabere kaldığı haftada mağlubiyeti uygun olmadı. Önümüzdeki haftalarda alınacak bir beraberlik dahi 4 Eylül Belediyesporu 5. sıraya kadar gerilemesine neden olabilir.

Yusuf Tokuş tedbir almalıdır.