Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivasspor 0-1 Ç.Rizespor -2.devre -
SivasSpor.Com 20.10.2014, 08:16 http://i.hizliresim.com/4RngDQ.jpg
Spor Toto Süper Lig'de 7. hafta Sivasspor-Çaykur Rizespor maçı tahmin ve yorumları:
Tarih: 25 Ekim Cumartesi
Stad: Sivas 4 Eylül
Saat: 16:00
Maçın Hakemi: Fırat Aydınus
Not: Müsabaka ile ilgili tüm gelişmeler bu başlık altında toplanacaktır, sayfamız maç gününe kadar sürekli güncellenecektir.
beşiktaş mağlubiyetinden sonra alınması gereken mutlak bir maç gençlerbirliğinden daha kritik bir maç beraberlik dahi olamaz
sebasteia 20.10.2014, 09:26 tekrardan gençlerbirliği maçı öncesi atmosferine dönüş yaptık! gerçekten bu maçta beraberliğe bile tahammülümüz yok. evet çok iyi bir kadromuz var, evet türkiye'nin göze hoş gelen futbolu oynayan en iyi iki-üç takımından birisiyiz. ancak yetmiyor, bunu puana yansıtmamız lazım.
inanıyorum ki üç-dört galibiyetlik bir seri yakalasak çok iyi bir havaya gireceğiz ama artık bu seriyi başlatmamız lazım. rize'nin durumu da kritik, sezona çok kötü başladılar ve oynadıkları futbol da gelecek vaadetmiyor. deplasmandan bir puan almak için gelecekler. kendimizi buna göre hazırlamalıyız, karşımızda kapanan bir rakip olacak.
PETKOVİC 20.10.2014, 11:02 zorlanmadan kazanırız açık ve net
sıvaslıgenç 20.10.2014, 11:41 Kazandık kazandik başka alternatifi yok bu maçın varimizi yogumuzu ortaya koymamız lazim yoksa dibe cokeriz buda psikolojik olarak bizi etkiler.
DoomsDay58 20.10.2014, 12:22 Bu maçta rotasyon şart. Musa, Ahmet, Berk ilk 11'de başlayabilir. Rakibe gelince, Rize defansif oynayacaktır muhtemelen o yüzden oyunu açabilecek oyuncu Aatıf'tır inşallah sakatlığı düzelir ve oynar. Onun dışında bu maç hakkında çok fazla söylenecek bir şey yok %100 kazanmamız lazım.
Abdullah DuMaN 20.10.2014, 13:49 Burhan haftalardır ortada yok bu maç kesilmeli Ziya sert şekilde uyarılmalı
Kizilirmak58 20.10.2014, 15:32 bu maçı kazamayacağımızı düşünyorum çünkü beşiktaş bizi çok yordu . inş. yanılırımmm.
68yasar58 20.10.2014, 16:14 Carlos ister rotasyon yapsın, ister aynı kadoyla çıksın ne yaparsa yapsın bu maçı alsın yoksa rüzgar tersine esecek. 6 maçtır oyunu oynuyoruz sonuca gidemiyoruz sonuç maçı olsun yeneceğiz.
34MUAMMER58 20.10.2014, 16:27 bjk bizim rakibimiz değildi,rize bizim kalemimizde birtakım,yenemiyecek takım değil böyle egoist oyunla zor galip geliriz,sezon başından beri oynadığımız tüm maçlara bakın egoistlik,bireysel oyun,son vuruş beceriksizliği yüzünden galip gelemedik,antep maçında laubali olmayıp 2.3.golü atsaydık ,gs maçında takım oyununu oynasaydık enaz 6 puanımız daha olurdu,bjk maçında bile burhan o kaleciyle karşı pozisyonda topu mehdiye çıkartsa 2-0 olur belki maçı kopartırdık,rize maçındada aynı bireysel oyunu oynarsak çok zor galip geliriz,normal şaRTLARDA rizeyi rahat yeneceğimizi düşünüyorum
existence 20.10.2014, 20:20 5 haftadır söylüyoruz kimse kaale almıyor.
Sivassporun 16. haftaya kadar pazar günü evinde maçı yok. Federasyon resmen Sivas ı doğradı. Cumartesi nasıl maça gideceğiz. Passoligimde var cumartesi çalışıyoruz patron izin vermez ne yapacağızzz. Esnafı var, çalışanı var, marabası var bizim gibi devlet memuru değiliz ki. Diğer maçlarda cuma aksam 6, pazartesi akşam 6 peee. Havanda su döğeriz bizde işte boyle sitelerde. Eskiden basın danışmanı vardı (Fikret Ünsal) arada açıklama yapardı. Şimdi oda yok.
sawyer5892 20.10.2014, 20:22 takımda yerinin garanti olduğunu düşünen oyuncular var carlos bu oyuncuları kesmeyerek hata yapıyor. Ziya burhan utaka formsuz yerni aldığımız berk musa oynatılmalı. Bizim geçen sene de yaptığımız hata buydu. Alt ligden aldığımız oyuncuya şans vermezsek o da devre arası oynayabileceği bir takıma gitmek ister. Ziya'nın Berk'ten çok kaliteli olduğunu sanmıyorum Berk yedek değil de rotasyon oyuncusu olarak kullanılmalı bu hem ziyaya hem berke faydalı olacaktır. Burhan'ın formsuz olduğunu bilmeyen yok Samsun'un gözdesi Musa neden denenmiyor. Forvet bol elimizde tutturana kadar rotasyon yapılmalı her hafta biri denenmeli
existence 20.10.2014, 20:22 Şimdi derler seyirci gelmiyor. Nası gelelim kardeşim nasıllll. İçim kan ağlıyor radyodan maç dinlenir mi bu çağda yaaaa. Kargoyla passoligi federasyona göndereyim bari işime yaramıyor sizin olsun diyeyim. Siftah yapamadık daha. bayram gününe getirdiler diğer maçıda.
Muzaffer6758 20.10.2014, 21:10 Acilen puanlar toplamamız lazım
Ben bu sene avrupa ışığı maalesef göremiyorum takımlar güçlendi artık. inşallah yeneriz. Skor 2-0 sivas alır.
58hayati 20.10.2014, 22:14 kesin kez yiğidom bu maçı alacak destek bizden inş
SivasliMuhammed 20.10.2014, 22:38 3 Points for you, 3 Points for you...3 Points for everyone
Türkcesi: Senin icin 3 puan, senin icin 3 puan...herkes icin 3 puan :D :D :mad: :mad:
cılgınsivas58 20.10.2014, 23:24 geçen seneden berı aynı kadroyla çıkıyoruz rize bızı yener...
58g0kberk58 21.10.2014, 08:31 formsuz olan oyuncuların bu maclık kenara alınması gereken bir mac. ziyanın yerine berk nezirogulları oynayabilir. burhanın yerıne cihanla baslanabilir. ama carlos pekte tercihlerini bu dogrultuda kullanmıyor. yani yine aynı kadroyla cıkarız ziyadan dolayı en az bir gol yeriz. umarım yedigimizden fazlasını atabiliriiz
Kesinlikle çok önemli bir maç !
Bu maçtan da 3 puan alamazsak, küme düşme mücadelesi yaparız ....
Rallim58 21.10.2014, 09:01 Herkes görevini yaparsa bu müsabakadan 3 puan almamak için hiç bir neden yok...
Stadyum dolmasa da, dikkat çeken bir taraftar kitlesine sahip olmasını dileriz...
sebasteia 21.10.2014, 09:14 çaykur rize maçı dönüm noktası olabilir. neyin dönüm noktası? maçın sonucuna göre önümüzde iki yol belirecek:
1) galibiyet almamız halinde zirve mücadelesi için ümit tazelemiş olacağız. birkaç seri galibiyetle zirveye çok çabuk tırmanma imkanımız var.
2) beraberlik veya yenilgi halinde ligde kalma mücadelesi vereceğiz.
şimdi sivasspor için kendisinde söz söyleme hakkı bulanlara söylüyorum. eğer imkanınız varsa ve passolig yalanı ile bu takıma destek vermeyecekseniz bir daha bu takım için yorum yapmayın, ahkam kesmeyin.
bu maç sivas seyircisinin testi olacak. ankara'da bjk'ye galibiyet azmi ve coşkusunu haftalardır görmedikleri taraftar desteği sağladı. bunun farkında mısınız?
HababamHa 21.10.2014, 10:20 bu maçta büyük patlama yapar maçı farklı kazanırız diye düşünüyorum
4-1 olsun bizim olsun
ReFRaCToRY 21.10.2014, 10:43 Artık 4 Eylül'de bir galibiyet serisi yakalamamız lazım dolayısıyla bu maçı kazanıp 4 Eylül'de seriye başlayıp deplasmanlarda da toplayabildiğimiz kadar puan toplamalıyız. Zira iyi futbol oynuyoruz ama skorlar tatmin edici değil iyi futbolumuzu sonuca da yansıtmanın vakti geldi de geçiyor. Bu Utaka'dan da tez vakitte kurtulup Bursa'daki Bakambu gibi bir forveti kadromuza katmalıyız.
önceden bişey söylemek çok zor be beşiktaşıda yeneriz diyorduk ama yenildikl artık takımıma güvenemiyorum
ezelşener 21.10.2014, 16:38 Burhan haftalardır ortada yok bu maç kesilmeli Ziya sert şekilde uyarılmalı
Artık bu burhanın kesinlikle ya uyarılması yada kesilmesi lazım.son iki maç onun bencilliği yüzünden sıkıntıya girdi.Gençler maçında atıfa top vermedi.bjk maçındada mehdiye bu ne ya o zaman çıksın tek başına kendi oynasın.ayrıca burhan 90.dk oyuncusu değil bunları artık gör carlos.
ezelşener 21.10.2014, 16:40 herşeye ragmen kadirin kesinlikle ilk 11 de olması lazım .bjk.maçında kadir yoktu orta sahada top tutan yoktu.ayrıca bu maçta burhanında kesinlikle kesilmesi lazım yoksa işimiz çok zor.
58Sivaslilar 21.10.2014, 19:31 sivasspoer neden kazanamiyor???????????? neden ortada??????? elimize gecen gool firsatlari goole cevirebilecek iyi bir forvertimiz yok onuda yönetime sormali:confused:
aozdemir 21.10.2014, 19:34 bu maçta patlarız gibime geliyor
58Sivaslilar 21.10.2014, 19:41 yORUMCU yigidolar her hatayi neler yapilmasi gerektigini kimler neler yapmali hata nerde suc nerde takim nasil düzelir DÖRT DÖRTLÜK anlatiyorlar yönetim ve teknik kadro bunlari takip ediyorlarsa cözümüde bulmalari görmeleri zor degil:confused:
Sivasspor, Sivasımızın gururudur. Herşey Sivasspor için.
ÜMİT KURT, 1991 doğumlu, 23 yaşında çok genç bir futbolcu. Sarı kart çok görüyor, yabancı maçları videodan izleyip kendini geliştirmeli. Geçen hafta vasat ve isteksiz oynayan Toraman'ın bu maçta parlayacağı gol dahi atacağı inancındayım.
B.DUMANLI 22.10.2014, 05:44 Su andaki puan tablosundaki durum fikstürün bize olan azizligi.Galatasaray ve Besiktas´a karsi sergilenen futbol belki kötü degildi ama biz bu maclarida kazanabilir, hanemize puan veya puanlar yazdirabilirdik.Fakat bizim bunlari yapacak yetenekli forvetimiz yok.Bunu kabul etmemiz lazim.Ayrica Carlos´un gec yapilan oyuncu degisiklikleride can SIKIYOR ve bize pahaliya mal oluyor resmen.
Son dakikalara dogru Ahmet Aras ve Batuhan oyuna alinirmi?.Besiktas maci bu sekilde bitirmek icin defansa cekilmis skoru korumaya calisiyor,Carlos bakiyor ve resmen UYUYOR.Orhan hocada onunla birlikte uyuyor....
Önümüzdeki Rize maci mutlak kazanilmasi gerekli bir mac.Bu öylesine bir macki bu mac Sivasspor´un ligdeki gidisatina cok etki yapacak bir mac ve sahamizda oynayacagiz.Her oyuncu iki kisilik oynayip sartlar ne olursa olsun,hakem kim olursa olsun bu macdan 3 puanla ayrilmak zorundayiz.Bulundugumuz yer bize asla yakismiyor.Bulundugumuz karanliktan cikmak teknik kadro ve futbolcularin elinde.Onlar bizi buraya getirdiler oradan cikarmakta onlarin görevi...
Rizeyi rahat yeneriz gibime geliyor maçın cumartesi oynanması seyirci sayısını etkilermi onuda o gün geöreceğiz
ankastre 22.10.2014, 12:49 ya yenecez ya yenecez cinsinden bir maç. bu maç bizim ve alacaz inşallah
sebasteia 22.10.2014, 16:39 mecnun başkanın ağırlığını koyma vakti geldi.
özellikle uyarılması gereken futbolcular var. burhan, ziya, aatıf.
bu üçünün performans kaybı bize maç kaybettiriyor (veya kazanabileceğimiz maçı kazanamıyoruz).
rize maçı patlama maçımız olmalı. bu işin şakası kalmadı.
Rallim58 23.10.2014, 10:58 Kadir Kozlu'nun gözlemci olarak atandığı Sivasspor-Çaykur Rizespor karşılaşmasını Fırat Aydınus yönetecek...
Yardımcılıklarını Aleks Taşçıoğlu, Arkın Akgöl yaparken müsabakanın 4. hakemliğini ise Serkan Gencerler yapacak...
Müsabakanın 5. hakemi Özgüç Türkalp olurken 6. hakemlik görevini ise Emre Malok yapacak...
***bu oyunla 3 puan cok zor,henüz takım olamadık çünkü takım ruhu yok.defans haric diğer kısımlar cok cok kötü her kes bencil oynuyor.sol kanat da atak geliştiremiyoruz bi tek ziya yetmiyor.
***kadir,şeşo ve burhan formsuz bu macda kesinlikle ahmet ve utaka beraber oynamalıdır.
***carlos hocadan ben ümidimi kestim,gercekten oyun okuması sıfır .yapacağı tek şey geri cekilip yine 2 adam olsun.
kadir00058 23.10.2014, 19:18 Carlos'tan 5 milyon dolarlık teklife ret!
Azerbaycan Futbol Federasyonu'nun, Berti Vogts'un istifası sonrası boşalan teknik direktörlük görevi için Roberto Carlos'a teklif yaptığı iddia edildi.
Azerbaycan basınında yer alan haberlere göre; Federasyon yetkilileri Roberto Carlos ile bir görüşme yaptı. Brezilyalı dünyaca ünlü futbol adamının, Türkiye'de yaşaması, Rusya'daki futbolu bilmesi ve bölge insanını tanıması nedeniyle Azerbaycan'ın listesinde ilk sırada yer aldı. İddiaya göre, Roberto Carlos'a 5 milyon dolar teklif edildi.
Roberto Carlos'un ise Azerbaycan Milli Takımının kötü durumda olması ve Sivasspor'daki işini önemsemesi nedeniyle bu teklifi reddetiği belirtildi. Carlos'un bu kararı almasında, kariyerinin henüz başında büyük bir başarısızlığı göze alamamasının da önemli olduğunun altı çizildi.
B.DUMANLI 24.10.2014, 15:59 Verin Ahmet Aras´a formayi sonrada geri cekilin,bu cocuk gercekten futbolun inceliklerini biliyor.Besiktas macinda iki gol kacirdi iki dakika icerisinde herseyden önce nerede durmasi gerektigini bilen bir kisi.Besiktas macinda kacirdi diye ,Rize macindada kaciracagi anlamina gelmez.Biraz sabretmesini bilmeli teknik yönetim.Sahsi degilde herkes sahada takim icin var olursa Rize´yi hallac pamugu gibi atariz.Burhan´da bu takima katki vermeli artik.Bu mac ne pahasina olursa olsun kazanilmali.
Abdullah DuMaN 24.10.2014, 16:19 basit hatalardan çok maç puan kaybettik herkes dersini aldıysa 3 puan bizim
Artık şanssız puan kayıpları istemiyoruz. Önceki yorumlarda da dediğim gibi maç esnasın da küçük değişiklikler (mevki değişiklikleri) rakip takımı çok rahat abondone edecektir. Rakibimiz geçen hafta istatistik yapmış bir ekip. Uzaktan şutlarla rakibe karşı kalede oynama mesafesi vesaire o kadar rahat galibet almamızı zorlaştıracak. Dikkatli olmalıyız. Özellikle Toraman, Da Costa ve Ümit Kurt gibi defansif oyuncularımız uzaktan şut atacakoyunculara yakın oynamalı ve kalemize uzakta tutmalıyız. Kanatlardan yapacağımız varyasyonlarda şahsi oyunu değil kollektif anlayışı sergilediğimiz takdirde rahat pozisyon bulabileceğiz. Hadi bakalım 4 saat kaldı yenelim, rahatlayalım şeklimizi ve iddaamızı ortaya koyalım.
34MUAMMER58 25.10.2014, 11:28 SİVASSPOR laubali oyun tarzıyla ,hep puan kaybediyor,antep ,akhisar,konya,gs,hatta bjk maçında bu yüzden puanlar kaybettik ,bireysellikten çok takım oyunu oynarsak bu ligde bjk de dahil yenemiyeceğimiz takım yok,rize maçı sivassporun nefes alma maçı olacaktır ,beraberliği bile kabul etmiyorum,enaz 2 farkı yakalamalıyızki rahat rahat maç seyredelim,bana göre küme düşmeme mücadelesi verecek rizeyi zorlansak bile yeneceğimize inanıyorum
http://i.hizliresim.com/lzDrJE.jpg
Ferhat06 25.10.2014, 15:18 Carlos Hoca bizi tersköşe yaptı;Ahmet Aras hamlesi beklerken Ahmet Şahbaz ilk 11de.Kweuke için özel tedbir olabilir fiziksel olarak başedebilmek için..Da Costa'dan ortasahaya yakın olup uzaktan şut özelliğinden faydalanmak istiyebilir.
Ahmet Şahbaz inşallah Umitin yerini doldurabilir. Biraz tedirgin olmadım desem yalan olur.
Carlos Hoca bizi tersköşe yaptı;Ahmet Aras hamlesi beklerken Ahmet Şahbaz ilk 11de.Kweuke için özel tedbir olabilir fiziksel olarak başedebilmek için..Da Costa'dan ortasahaya yakın olup uzaktan şut özelliğinden faydalanmak istiyebilir.
Ahmet Şahbaz inşallah Umitin yerini doldurabilir. Biraz tedirgin olmadım desem yalan olur.
Hepimiz ters köşe olduk ama, maç öncesi söylediklerimde biraz oluyor gibi. Sebebi ise şu; Bizim sistemimiz her takım tarafından çözülmüş durumda. Geçen haftanın istatistiklerinden Rizespor rakibe kale mesafesi olarak en yakın oynayan takım ve buna mukabil uzaktan şut çeken en iyi takım olması sebebi ile bu önlemler alınmış diye tahmin ediyorum. Ayrıca rakip takım şablonunu maç öncesi çizdiği için ''Bunlar ne yapmaya çalışıyor '' diyerek sersemleyecektir. Tabi bu benim maç öncesi tezim. Doğru çıkar-çıkmaz onu sahada göreceğiz. Umarım iyi bir sonuç alırız. İlk yarı bu sistemle çok gol göremeyebiliriz. Rakibi tartarak ikinci yarı fişi çekeceğiz gibime geliyor.Hadi uşahlar göreyim sizi...
Top sürekli bizde, topla oynama yüzdesi 70in üzerinde...
Gol gelmedi ama yine.
İkinci yarı Rize müthiş yedek kulübesini oyuna alırsa ve bizim çocuklar yorulursa pek iyi olmaz. Bu oyunla da 3 puan alamazsak nasıl 3 puan alırız merak ediyorum.
batur0658 25.10.2014, 16:44 Burhanin eski halinden hic mi ama hic eser yok ziyada iyi degil daha dogrusu ilk yarida adem ve toraman haricinde hic biri hosuma gitmedi insallah beni yaniltirlarda ziya asist yapar burhanda golunu atar
Diyecek söz bulamiyorum artik....sözün bittigi yer...
35gürün58 25.10.2014, 17:37 Burhan-Utaka-Toraman takımın içine ettiniz yazıklar olsun size...
Burhan'ın birkaç maç dinlendirilmesi gerekiyor...
Hele Batuhan kendini hazır hissetmiyorsan bir sıkıntın varsa söyle hocaya girme kardeşim, Ahmet Aras oynasın...
asıl yorumlarımı açık saçık söylersem ban yiyeceğim.bu yüzden ''aşırı'' sansürlü konuşuyorum.sizlerin oynadığı topa lanet olsun.böyle bir takım olmaz.neden mi ? ver topu 35 yaşındaki cicinho'ya o bir şeyler yaratırsa kazan yoksa sabaha kadar oynasan maç alamazsın.bunun dışında bu oyunu bilerek oynayan tek oyuncu adem koçak.yıllardır söylüyorum anlatamıyorum.ziya erdal'ı bu ülke sınırlarından çıkart herhangi bir ülkeye götür futbolcu olduğuna inandıramazsın.bek dediğim adamda çalım yeteneği,sürat,teknik gibi bazı özellikler olur.bunların hangisi var bunda ? hala milli takıma gider diyenler var.yuh be.caner erkin de sol bek bu da.kendinizi nasıl inandırıyorsunuz bazı şeylere.
asıl eleştirim carlos'a.kardeşim geçen sene kurduğun kadroya, oynattığın oyuna bir bak.takımının kanat oyuncuları oyununun temelini oluşturmuş.geçen seneki sürat,teknik,yetenek özelliklerini barındıran sol açığın elinden gitmiş yerine kimseyi almamışsın.takımda adam gibi sol ayak kullanan adam bile yok.-ki aydın geçen sezon bitmeden ayrılmıştı bizden.koskoca 3 ay boyunca iyi kötü bir yabancı sol açık alamıyor musunuz ? ben istedim yönetim almadı demek kolay.sen istiyorsun onlar almıyorlar mı,bir daha iste hala mı almıyorlar o zaman gururlu bi duruş sergile ve istifa et.kendisini pek sevmem ama trabzonun hocası halilhodzic ne dedi ? bu kadar oyuncu alınmazsa giderim.ben demiyorum ki bizim hoca da böyle desin.ama sen yönetime hiçbir şekilde söz geçiremiyorsan zaten burada işin ne ? bırak onlar çıksın yönetsin o zaman takımı da.bu takım her maç sahada ağlıyor.kazandığımız tek maç dahil her maçta bunu söyledim.nerede geçen sene rakibi abluka altına alan sivasspor, nerede bu sivasspor ? sol kanadın çökmüş bir kere rakip sağ kanadına, hatta sağ kanadına bile değil cicinho'na önlem alıyor ve bitiyorsun.orta sahada oynayan adamların tamamı defansif özellikli.eee orta sahan bu kanatların bu.golü kim hazırlayacak.topu oraya nasıl ulaştıracağız ?
sivasspor resmen bal yapmayan arılarla dolu bir kovan olmuş.bu kafada devam edilirse yıllardır evinde kazanma alışkanlığına sahip olan sivasspor kendi evinde kolay kolay maç kazanamaz.bu da bizim adımıza tehlike çanlarının çalması demek.kimse kimseyi kandırmasın geçen sene oynadığımız oyunun binde birini oynamıyor bu takım.çünkü yaratıcı oyuncu yok.zamanında söylediğim gibi aydın karabulut'u beğenmeyenler bu günlerde artık anlarlar heralde değerini.her takımın ihtiyacı vardır yaratıcı oyunculara ama sivasspor'un her takımdan fazla ihtiyacı var çünkü bu takımın cicinho'dan başka bu tarz oyuncusu yok.kaldı ki gelecek hafta cicinho da yok.şimdiden geçmiş olsun gelecek haftaki maçta.gol atmadan adam gibi organize pozisyona girilmeden maç kazanılmıyor hatırlatırım !
atabey58 25.10.2014, 17:54 yönetim yüzünden takımdan futboldan soğuduk ya adam gibi oyuncu almıyorlar. ben bu carlos u anlamıyorum kardeşim sen bu takımda ne işin var ne güzel kariyerin yerinde sivas o kariyerinide bitirirsin çünkü yönetim sana istediğin oyuncuyu almaz nerde boşta beleş işe yaramaz ada varırsa alır. senin kariyerini birirler............ artık gerisi sana kalmış. yönetim yüzünden ben bile bu takımdan iyice soğudum ya . kombinem olduğu halde bildim bu beceriksizleri maça gitmedim...................
B.DUMANLI 25.10.2014, 17:57 Tek kale oynayip ,tek topumuzun direkten döndügünüde düsünürsek ve bunun sonucunda sahadan yenik ayriliyorsak demekki biz beceriksiz bir oyuncu topluluguna sahibiz.
Artik bu gercegi göz ardi edemeyiz topun pesinde kosmak yetmiyor kazanmak icin gol gerekli onuda takimda basaracak kimse yok.Batuhan oyuna girer girmez sakatlaniyor.Aatif birseyler yapmaya calisiyor ,Burhan evlere senlik.
Bu takima baskanin el koymasi gerekli bu takim resmen büyük bir cöküs icerisinde .Cicinho iki hafta yok kirmizi kartdan ötürü.9-10 tane korner kullanan bir takim gol bulamiyor hayretki ne hayret.Ziya´nin yaptigi ortalar hep rakipte eriyor.Ziya bir kac mac dinlendirilmeli .Böyle macmi kazanilir.Rize´yi yenemiyorsak kimi yenecegiz.Ahmet Sahbaz´in ilk onbirde ne isi var.
Gene hüsran gene kayip puan...
Abdullah DuMaN 25.10.2014, 18:05 İstatistikler ortada
http://resimzade.com/Show.html?i=44692&token=58910 (http://resimzade.com/Show.html?i=44692&token=58910)
DoomsDay58 25.10.2014, 18:08 İstatistikler ortada
http://resimzade.com/Show.html?i=44692&token=58910 (http://resimzade.com/Show.html?i=44692&token=58910)
21 şutun 6 tanesi kaleyi buluyor onların da 2-3 tanesi etkili yada değil. Bu durumda 1 tane gol olmaması çok doğal.
sıvaslıgenç 25.10.2014, 18:14 Bu kadroyla bu sene bitmez devre arası transfer şart oldu inşallah bizim gördüklerimizi yönetimde görür.
13 korner 52 orta inanılır gibi değil bir tane topa vuramamış mucizeyi başarmışız.Abartmıyorum bugün bir mehmet yıldız bile şu maçı almamıza fazlasıyla yeterdi rizede şu anda 3 puan aldığına falan inanmıyordur
rizesporlular 27.10.2014, 00:17 selamun aleykum kardeşlerim maçtaydım.Evet iyi oynamadık ama iyi savunma yaptık 86.dakikadaki golün verdiği mutlulugun tarifi yok
hangi derede kurt öldüde Carlos, 59. dakikada oyuncu değiştiriyor diye sevinirken hevesimiz kursakta kaldı
Kizilirmak58 27.10.2014, 12:41 evinde 3 puan almıyanı dövüyolar artık rizenin son dakikada bizi dövüp nakavt ettiği gibi
|