Orijinalini görmek için tıklayınız : Kupa'da Kuralar Çekildi
SivasSpor.Com 06.11.2014, 09:54 http://resimzade.com/Show.html?i=42367&token=16335
Ziraat Türkiye Kupası Grup Müsabakaları Kura Çekimi; 7 Kasım 2014 Cuma günü saat 14.00'te Riva'da bulunan Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Merkezi Orhan Saka Salonu'nda 32 kulübün katılımıyla gerçekleştirilecek.
Ziraat Türkiye Kupası Grup Müsabakaları Kura Çekimi'ne, 3. Tur'u geçen 27 ekip ile kupaya bu turdan itibaren dahil olacak 5 Spor Toto Süper Lig takımı katılacak.
Ziraat Türkiye Kupası Grup Müsabakaları'nda 32 takım, 4'erli 8 gruba ayrılacak. Çift devreli lig usulüne göre oynanacak grup maçları sonunda gruplarını ilk iki sırada bitirecek takımlar Son 16 Turu'na yükselecek.
Ziraat Türkiye Kupası Grup Müsabakaları Kura Çekimi'ni, sadece kupanın yayıncı kuruluşu ATV/A HABER canlı olarak yayınlayacak.
Kupada Gruplar Belli Oldu
A GRUBU
Sivasspor
Gaziantepspor
Gaziantep BŞB
Tuzlaspor
B GRUBU
Trabzonspor
Akhisar Bld
Manisaspor
Keçiörengücü
C GRUBU
Bursaspor
Mersin İY
Samsunspor
Karagümrük
D GRUBU
Karabükspor
İstanbul Başakşehir
Ankaragücü
Sivas 4 Eylül Bld
E GRUBU
Fenerbahçe
Kayserispor
Altınordu
Bayburt Özel İdare
F GRUBU
Beşiktaş
Rizespor
Adana Demirspor
Sarıyer
G GRUBU
Galatasaray
Eskişehirspor
Diyarbakır BŞB
Balçova
H GRUBU
Gençlerbirliği
Konyaspor
Giresunspor
Cizrespor
68yasar58 06.11.2014, 10:15 Takımlarımıza başarılar dilerim.
Kura böyle olursa daha iyi
Sivasspor Karabük
Kayseri Çaykur Rize
Samsun Ankaragücü
Keçiören Sivas 4 Eylül
muspol58 06.11.2014, 10:22 sivasspor-Balçova Yaşamspor-Çaykur Rizespor-Centone Karagümrük-Giresunspor-Kayserispor-Sarıyer-Samsunpor
Yusuf Çevik 06.11.2014, 11:04 Sivasspor`a bu zorlu kupa yolunda başarılar dilerim...
58megayigido 06.11.2014, 11:22 Sivas kayseri. Altinirdu centone karagumruk
sivaslıadem 06.11.2014, 12:27 gruptan kesinlikle 1. Olarak çıkmalıyız
2. Olarak çıkmak hedefimiz olmamalı
2. Olursak muhtemelen grubunu 1. Bitiren bir takımla eşleşiriz
2 takımımıza da şanslı bir kura ve başarılı bir kupa macerası diliyorum
DoomsDay58 06.11.2014, 12:55 Sivasspor-Rizespor-Ankaragücü-Sarıyer
SenSetik 06.11.2014, 15:07 Kayseri gelsin gerisi mühim değil :)
Ankara takımlarının çok olmasına sevindim iki Ankara takımı çıksada birkaç maça gitsek.
bulutbey27 06.11.2014, 15:38 Kupada şuan iddalı olamayız çünkü lig kritik
bugra5858 06.11.2014, 15:46 Tahminim: SİVASSPOR-Mersin İdman Yurdu-Manisaspor-Sarıyerspor
eurovision 06.11.2014, 16:08 4 Eylül ile Sivasspor aynı grupta olsa :)
güneşyurdu 06.11.2014, 22:02 sivasspor
başakşehir
adanademir
cizre
eyuphulagu 06.11.2014, 23:32 Sivas-Rize-Altınordu-Tuzla..Bundan iyi kura da olmaz herhalde..Zaten Rize ile görülecek bir de hesabımız var..Benim gönlümden geçen bu..4 Eylül Belediye nin başka grupta olmasını istiyorum...Kupa maçlarında eğer 2.,3. lig takımlarıyla eşleşirsek bu takımın oyuncuları mercek altına alınmalı;bilhassa Tuzla yı istedim;çünk bu takımda bir kaç tane genç ve yetenekli oyuncu var..Bu oyuncuları Sivas da canlı olarak statta izlemek istiyorum;kimbilir belki içlerinden 1-2 oyuncu devre arasında Sivasspora transfer bile olabilir..Geçmişte Pedriel i Giresun ile oynanan kupa maçında izlemiştik;Pedriel bize o maçta 2 gol birden atmış sonraki yıl ise Sivasspora trasfer olmuştu..Ahmet şahbaz da geçen yıl Ümraniye ile oynanan kupa maçında bize karşı oynamıştı;o maçta Ahmet sahanın en iyilerindendi..Sonrasında devre arasında o da sivasspora gelmişti...Aynı takımdan bir oyuncu da santraforları galiba şu anda Balıkesir sporun kadrosunda..Kupa maçları sivassporda oynayan yedek oyuncularımız,Musa Sinan,Pekin,Cihan,Ahmet Şahbaz ,Berk ,Ahmet Aras ,Batuhan için de çok önemli ;çünkü bu oyuncuları oynatarak ancak forma sokabiliriz..Şu anda oynamadıkları için R.Carlos sakatlık ve ceza durumunda kendilerine şans verdiğinde ilerdeki maçlarda belki de daha başarılı olup ilk 11 i zorlama şansları olacak...Unutulmaması gereken kupa maçları her zaman sürprizlerin olduğu maçlardır...Sivasspor bakalım kimlerle eşleşecek?
babapiton 06.11.2014, 23:38 Sivasspor
Kayserispor
Ankaragücü
Sarıyer
Murad_Kelleci58 07.11.2014, 12:57 SİVASSPOR
Mersin İY
A.Gücü
Sarıyer
A GRUBU
Sivasspor
Gaziantepspor
Gaziantep Büyükşehir Belediyespor
Tuzlaspor
B GRUBU
Trabzonspor
Akhisar Belediyespor
Manisapor
Keçiörengücü
C GRUBU
Bursaspor
Mersin İdman Yurdu
Samsunspor
Centone Karagümrük
D GRUBU
Kardemir Karabükspor
İstanbul Başakşehir
MKE Ankaragücü
Sivas Dört Eylül Belediyespor
E GRUBU
Fenerbahçe
Kayserispor
Altınordu A.Ş.
Bayburt Grup Özel İdare
F GRUBU
Beşiktaş
Çaykur Rizespor
Adana Demirspor
Sarıyerspor
G GRUBU
Galatasaray
Eskişehirspor
Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor
Balçova Yaşamspor
H GRUBU
Gençlerbirliği
Torku Konyaspor
Giresunspor
Cizrespor
tykinik58 07.11.2014, 14:18 Hayırlı olsun. Her iki takımımıza da kupa yolunda başarılar.
slayer58 07.11.2014, 14:22 hayırlı olsun inşallah güzel kura çektik diyebiliriz.
mühendisburak58 07.11.2014, 14:28 2 antep takımı umarım istediğimiz neticeyi alırız.
cemahmety 07.11.2014, 14:34 zor bir kura çekmedik ortalama hatta biraz daha kolayı gibi duruyor artık ligdeki ilk 4-5 hedefimizden uzaklaştığımız çok net olduğuna göre herşeyimizle kupaya yönelmeliyiz
Bizim guruptan Sivasspor ve Gaziantepspor bir üst tura rahat çıkar diye düşünüyorum.
Ankaragücü-Sivas 4 Eylül Bld maçını iyi bir saate verirlerse onuda kaçırmayız.
B.DUMANLI 07.11.2014, 15:04 Gerek Sivasspor ve gerekse 4 Eylül icin cekilebilecek en güzel bir kurra.4 Eylül futbol takimi kupaya agirlik verirse bu seferde ligden uzaklasir.Bunuda hic kimse istemez.Sivasspor lige agirlik verip düzlüge ciktiginda kupaya agirligini koyabilir.
Her iki takimla temsil edilmemiz bizlere ayri bir gurur veriyor.4 Eylül Belediyenin kupa maclarini 4 Eylül stadyumunda oynamasi daha saglikli olur gibime geliyor bana.Böylede olmasi lazim.Her iki takimimiza basarilar dilerim.
58fatihcan 07.11.2014, 15:16 Forma bulamayan oyuncularımızla gruptan çıkarsak iki zafer olur. Gruptan sonrası meşakkatli olacak maalesef
eurovision 07.11.2014, 15:32 Sivasspor'un grubada 2 Antep takımı çıktı ya
Tuzla - Sivasspor maçı nerede oynanacak acaba ?
Tuzla stadı yeterli mi böyle bir maç için ?
selimdelen 07.11.2014, 18:37 kesinlikle her iki takım için ideal bir kura haydi yiğidolar gulsün artık yuzler
Kuralar iyi iki takimimizda gruplarından çıkabilir ama Sivassporumuz açısından artık ne var ne yoksa bütün enerjimizi lige vermeliyiz tehlike çanları çalıyor. ..
sebasteia 07.11.2014, 22:50 kupa mupa yalan. kupadan sıfır çekelim, ama ligde kalalım. başka da birşey istemem.
Rallim58 14.11.2014, 20:37 3 Aralık 2014 Çarşamba
Sivasspor - Gaziantepspor
Sivas Dört Eylül Belediyespor - Kardemir Karabükspor
Umarız, aklı evveller bir şehrin 2 takımını aynı saaatlerde oynatmazlar....
|