Orijinalini görmek için tıklayınız : Batuhan Bunu İyi Oku !!!!!!

asabibaba
07.11.2014, 23:17
BATUHAN'A İTHAF OLUNUR!!!!!!

BAK KARDEŞ

Bak Kardeş: Burası Sivas..
Bak Kardeş: Biz koskoca bir şehrin haysiyetini şerefini onu temsil etme onurunu sana verdik ...Şaşırdın değil Mİ ? Bu kavramlar ne diye ? Bizde var...sende de varsa göster o zaman...
Bak Kardeş:Tamam içtin!!!! olur su götürür hayat senin hayatın iç..
Bak Kardeş: Kafayı da bul 3.500 tl hesabı da sen öde hayat senin hayatın..
Bak Kardeş:Ammaaaaa ne konuştuğunu ne söylediğini bileceksin..Ağzınla içeceksin varsa kafanla konuşacaksın..Haddini bileceksin .Dedim ya yukarıda ilk burası Sivas diye yerin kulağı var burada yaptığın yanına kalmaz ..Kalmadı kalmayacak da .....
Bak Kardeş: Yanıldın şaştın SİVAS ADINA GOL ATTIN !!!!! O ZAMAN NE OLACAK ?Şahsen Birahanedekiler , Başkan ve bu olayı bilenler sana çok gülecek ..(Atacağında yok ya :mad:)
Bak Kardeş:Yaşın genç inan bana Sivasspor'un sana ihtiyacı yok Amam kıymetini bilirsen senin Sivasspor'a ihtiyacın var...Bugün varsın yarın yoksun ve yok olurken dikkat et seni önce 1.Lig daha sonrada 2.-3. lig ve Amatöre kadar yolun var.

Uzun lafın kısası ne halt edersen et ama Sivas'a ve Sivasspor'a laf edersen o lafı sana yedirirler hemde kustururlar...HADDİNİ BİL BÜYÜ ARTIK...

50sekiz
07.11.2014, 23:22
Eyvah eyvah bu cocuk adam olmaz

DOGU_BEY
07.11.2014, 23:23
yediği halt ne usta? belli ki bir naneler yemiş!!!

SİVASLI MAFYA
Asabibaba bu lavuk Sivas hakkında ne demis

hoğuz
Mevzu ne bilgilendirsenize ?

Morten58
07.11.2014, 23:25
Abi sen Batuhan i nerede görün sana ne dedi , Sivas a ne dedi . Ne yapti lütfene herseyi söyle.

asabibaba
07.11.2014, 23:28
Soru yok sadece kulağına kar suyu kaçsın o biliyor nasılsa ona gidecek yaptığı rezilliğin Sivaslının bildiğini...Siz sadece okuyun yeter..Lütfen soru yok ....Bana güvenin yeter....Yazmak zorunda idim ve yazdım .

SİVASLI MAFYA
07.11.2014, 23:29
Abi bari ipucu verki bizde koyalim tepkimizi ayyas herife evliyalar sehri burası

DOGU_BEY
07.11.2014, 23:30
Soru yok sadece kulağına kar suyu kaçsın o biliyor nasılsa ona gidecek yaptığı rezilliğin Sivaslının bildiğini...Siz sadece okuyun yeter..Lütfen soru yok ....Bana güvenin yeter....Yazmak zorunda idim ve yazdım .

şu saaten sonra 1 dakika daha durmaması lazım o karaktersizin burası kimsenin çiftliği alem yapacak yeri değil! bizim bilinçsiz seyirci de bunun gibileri alkışlar takımı 5 hafatdır sabote eden bencil oyanayan atıfları burhanları poh pohlar...

asabibaba
07.11.2014, 23:31
Abi bari ipucu verki bizde koyalim tepkimizi ayyas herife evliyalar sehri burası

Şu ana koydun bu kadar yeter ...

58Yiğidoo58
07.11.2014, 23:52
Bu konu hakkında bilgi vermen herkes için iyi olur. Şimdi böyle birşey varsa yayılacak hocam. Sen önce kaynağı belirtki bizde birşeyler diyebilelim. Boşa yaygara cıkarmış demesinler. Sivaslılar olarak ne dedğini ne terbiyesizlik yaptıgını bildirelim. Bu dallama Sivasa ve Sivasspora zarar veremez.

karamik
08.11.2014, 00:14
Kardeş bana kalırsa sil bu Mesajı Adam'ı hedef gösterme yarın birgün maçta yuhlanır diğer Oyuncuları etkilemesin Haklısın ama şuan hiç zamanı değil krizi Olmasın kaldıramayız.

asabibaba
08.11.2014, 00:18
Kardeş bana kalırsa sil bu Mesajı Adam'ı hedef gösterme yarın birgün maçta yuhlanır diğer Oyuncuları etkilemesin Haklısın ama şuan hiç zamanı değil krizi Olmasın kaldıramayız.

Disipline olur ..haksız alkışlanacağına yuhalansın sorun değil 3 Aralığa kadar kadar Sivasta maç yok unutulur ..Kulağına su kaçsın yeter .

sıvaslıgenç
08.11.2014, 01:00
Bu zibidi nerde rahat durduki bizde dursun ucuz diye toplama transfer yaparsan alırsın başına belayi.

poolat58
08.11.2014, 06:36
Arkadaş nerde arıza adam var beleş diye doldurdular takıma. Ulan yönetim ulan yönetim daha ne hallere düşüreceksiniz bu var yemezlikle bakalım!!!

58YIGIDO58
08.11.2014, 09:13
Ben Batuhan bize gelmeden demistim zaten bize bir daydasi olmaz diye kime olmuski bize olsun dedim.

58YIGIDO58
08.11.2014, 09:14
Ben Batuhan bize gelmeden demistim zaten bize bir daydasi olmaz diye kime olmuski bize olsun dedim.

* faydasi ( olacakti)

Ahmet Ateş
08.11.2014, 10:06
Değerli Arkadaşlar

Batuhan denilene dile getirdiğin çirkefliği yapmasına kim imkan veriyor sizce?

Ben söyleyeyim, futbolcu diye transfer eden yönetim, oyuncu diye oyuna sokan teknik adam.

Geçen sene de Sercan Yıldırım denilen soytarıyı futbolcu diye Sivas'a getirmedik mi?

Bu karakter yoksunu oyuncuları takıma kim öneriyor? Bunların hangi takımlara faydası olmuş ki yönetim bunlara para veriyor? Ve Roberto Carlos işe yaramaz tekniklerine bakarak bunların futbolcu olduğunu mu zannediyor?

58sinan58
08.11.2014, 11:17
Eyvah eyvah bu cocuk adam olmaz

ben sporcunun zeki çevik ve ahlaklısını severim demiş Atatürk

eğitim şart hocam

eurovision
08.11.2014, 15:30
bu kafayla giden kaç futbolcu harcandı bu kafayla alt ligler yakındır

*elli8*goksel
08.11.2014, 19:27
ben 2 hafta önce bu adamın ne haltlar ettiğini yazdım. bize böyle adamlar değil anadolu insanın cebinden aldığı parayı alın teriyle ödeyebileceğini bilen adamlar lazım!

58fatihcan
09.11.2014, 18:35
Alt liglere de oyuncu lazım dimi. Devam et böyle

yigit 2013
09.11.2014, 18:39
Belli ki bir yerde laf dalasi olmuş hocam soyleceksin ki olurya bizde biryerde gorursek bizde tepkimizi koyalim

Rallim58
09.11.2014, 19:10
Yaşanılanları araştırıp, gerçek olup olmadığını ortaya çıkarıp, gereğini yapmak bizim görevimiz değil...

Olayın Atatürk caddesi üzerinde bir mekanda, geç saatlerde olduğu bilgisi geldi ama araştırmak lazım...

Turan 59
09.11.2014, 20:09
Batuhan'ın alınması başlı başına bir hata.Sivasspor'un yaptığı en boş transferlerden birisi.

asabibaba
09.11.2014, 20:20
Ben araştırmadan yazmam.Ben dedikodu yapmak amacında değilim.Kaynak çok çok sağlam gerisini düşünmeyin.Yolda sağda solda görürseniz tepki vermeyin.O zaman bize yakışmaz sadece sahada fazla ilgi göstermeyin yaptığı saçma sapana hareketlere alkış tutmayın yeter amaç bu.Seyirciyiz taraftarız biz mahalle kabadayısı değil.Tavır konulacaksa medenice koyulacak, hoyratca değil sert değil ,yakışacak şekilde.Ben sıtkımı sıyırdım ,benim 18 kişilik kadromu meşgul etmesin demem bu

58g0kberk58
09.11.2014, 21:14
arkadaslar batuhan ne yapmış olursa olsun buna eminim hic birimiz sasırmamıstır. ve ben yaptıklarından dolayı batuhanı suclamıyorum.

Asıl suclu batuhan gibi sercan gibi ozel hayatını futboldan ayıramayan yediğine ictigine dikkat etmeyen etrafına saygısı olmayan futbolcuları(!) sivasa getiren yonetimde.

Sivasspor yonetimi tamam yıldız isimler getiremiyosunuz bundan dolayı size kızamam maddi anlamda bir risk alınmıyordur. ama en azindan yuregını ortaya koyan sivasspora ve sivasa deger veren futbolcuları getirin bu takıma. ben sivasspor maclarını izledigim zaman tekmeye kafa uzatan cigerini sahaya bırakan futbolcular gormek istiyorum. takımım kaybettiginde bile gururlanmak istiyorum. benim sivasspora verdigim degeri bu takımın futbolcularından da bekliyorum

Mehmet ATEŞ
09.11.2014, 22:15
asabibaba konuyu yazıyorsun içeriğini yazmıyorsun ! anlaşılan ağzından hoş olmayacak sözler çıkmış memleketimiz hakkında tahmin ediyorum gittiği mekanda çalışan olayı sana anlatan arkadaşın ! veya mekan sahibi! zor durumda kalmasın diye içeriği yazmıyorsun zaten batuhanı sivasspor taraftarı istemedi başarısız olacağını bende dahil hepimiz biliyorduk zaten ayağıda uğursuz geldi umarım bir an önce kurtuluruz.Mecnun Başkan nasıl transfer etti bu batuhanı hayret ediyorum! umarım bir an önce puan sıralamasında yukarı tırmanırız bir daha geçmişte yaşadığımız stresi yaşamayız saygılar

blacksky
09.11.2014, 23:38
Icerik yazilmamis ama az cok tahmin edebiliyorum. Daha once eskisehirspor taraftarinin kendisiyle ilgili yasadigi seyleri yakinen biliyorum cunku. Kamptan kacar gece kulubune gider.. neredeyse bir alkolik kadar cok icki icer.. bunlarin cok sayida sahidi oldugu icin rahatlikla yaziyorum.. sporcu olmasa ve sezon deam etmiyor olsa ne yaparsa yapsin ama para odedigimiz adam mesleginin gerekliliklerini yerine getirmiyor.. bir de yine eskisehir'de bir takim arkadasi ile yasadiklari konusunda soylentiler var ki o dedikoduya girer buraya yazamam.. ama batuhan karadeniz ile ilgili duydugunuz hic bir seye "yok artik" demeyin.. potansiyeli var maalesef.. her turlu olumsuz sozu soyleyebilir.. her turlu saygisizligi yapabilir.. bu arkadasin transfer edilmemesi gerektigi cok acik bir gercekti.. dinlemedi yonetim.

59yigido58
10.11.2014, 09:18
zaten alınması hataydı saolsun başkan nerde döküntü nerde sorunlu işe yaramaz varsa doldurdu takıma maksat kadro şişkin olsun

Bu tip insanları Sivas hudutları içine sokmak doğru değil temiz şehrimizin temiz havasını soluyup mikrop saçıyorlar

sebasteia
10.11.2014, 09:26
ismi batuhan kadar parlak(!) olmasa da, emekleriyle sivasspor'a büyük katkı sağlayan askerlerimizi özlüyorum. ilhan ummak, devran ayhan, muhammet ali, yasir elmacı... vs. hepsini eleştirdiğimiz, kızdığımız zamanlar oldu ama aldıkları para karşılığında sonuna kadar savaşıp, kazandıklarını helal ettirip gittiler.

bu da bize ders olsun!

58YIGIDO58
10.11.2014, 11:24
ismi batuhan kadar parlak(!) olmasa da, emekleriyle sivasspor'a büyük katkı sağlayan askerlerimizi özlüyorum. ilhan ummak, devran ayhan, muhammet ali, yasir elmacı... vs. hepsini eleştirdiğimiz, kızdığımız zamanlar oldu ama aldıkları para karşılığında sonuna kadar savaşıp, kazandıklarını helal ettirip gittiler.

bu da bize ders olsun!

Muhammad Ali kurtulus ne topcuydu ya gelmis gecmis en iysiydi Sivasspor a gelen.
birde simdikilere bak.

58svs58
10.11.2014, 13:06
Batuhan maç başı 10.000 euroya oynuyor. başkada masrafı yok. tüm maçlarda kesintisiz oynasa alacağı para ziyanın aldığı prim kadar etmiyor. içen her kim olursa karşıyım aa bu adam alınmadan öncede içiyordu. bence adamı rahat bırakın.

asabibaba
10.11.2014, 14:09
Batuhan maç başı 10.000 euroya oynuyor. başkada masrafı yok. tüm maçlarda kesintisiz oynasa alacağı para ziyanın aldığı prim kadar etmiyor. içen her kim olursa karşıyım aa bu adam alınmadan öncede içiyordu. bence adamı rahat bırakın.

Bende diyorum ki ne borcumuz var maddi manevi..mecburmyuz bu adamın bu zor günlerde kahrını çekmeye ....Bence adam bizi rahat bıraksın...;)

rezi
10.11.2014, 16:00

18 kişilik kadroda bulunması yetiyor bu para için ve her nedense sürekli 18'de.Ayrıca burada hemen hemen her taraftar aynı düşüncede adamı rahat bırakalım gitsin nerede oynuyorsa özür dilerim içiyorsa içsin.

Abdullah DuMaN
10.11.2014, 21:18
Böyle futbolcular dilediklerini yapıyor Sivassporda yetişmiş Sivasımızın has futbolcularıda 3.lige gönderiliyor buda benim zoruma gidiyor sercan örneğinden sonra yönetim daha ince elemeliydi

alboran
10.11.2014, 21:42
olay nedir ne değildir bilmiyorum.bu yüzden bana olay hakkında yorum yapmak düşmez.ama senin yaptığın da bir o kadar yanlış.çünkü sen olayın detaylarını vermedikçe insanların kafasında türlü türlü senaryolar oluşuyor.senin duyduğun veya şahit olduğun olay 1 ise insanların kafasından bunun 10 katı derecede senaryolar geçiyor.bu yaptığın doğru değil.bunun adı hedef göstermektir.batuhan'ın performansından zerre memnun değil.çalışmadığı çok açık fizik olarak zinde değil.ama bir dönüp 9 haftaya bakmak lazım.bu haftaların yarısından çoğunda batuhan yedekti bazılarında oynamadı.sanki başarısızlığın nedeni batuhanmış gibi ona yüklenip takımın tek sorunu buymuş gibi tartışmak bana saçma geliyor.eğer ciddi bir olay varsa ve amacın batuhan'a uyarı vermekse bunu buradan yapmak zorunda da değilsin.senin yaptığın uyarı vs değil tam anlamıyla hedef göstermektir.tamam batuhan'ı da gönderelim hadi.yarın sen mi yoksa ben mi çıkacağız sahaya ? zaten yedekten oyuna girip etki edecek adam yok gibi takımda.elimizdeki 'kısıtlı' kadroyu da dağıtalım ve devre arasına kadar klübün kapılarını kapatalım isterseniz.şu an yapılan büyük bir yanlıştır ve site yönetimi de bu yanlışa ortak olmaktadır.ha eğer yenilip yutulacak cinsten bir olay değilse verin detaylarını herkes görsün değerlendirsin.gereği neyse o zaman yapılır.sen detayları vermeyerek sadece olayın insanların kafasında daha da büyümesine neden oluyorsun.